Adhine kapindho (Zeffo) – Pandhuan – Boss | Star Wars Jedi: tatanan sing tiba | Gamer Gimides®, Orde Jedi Gugus: Cara ngalahake Trilla Sister Secoro (Peperangan Boss Akhir)

Toto Jedi Gugus: Cara ngalahake Trilla Sister Secoro (Peperangan Boss Akhir)

Yen sampeyan kurang urip lan metu saka stim, banjur metu saka kamar interogasi lan gunakake titik semedi ing ngarep lawang. Aja kuwatir, sanalika sampeyan lagi ana ing mburi lawang, dheweke bakal nutup lan ora nglewati mbakyune sing nomer loro ngoyak sampeyan.

Adhine kapindho (Zeffo)

Boss: adhine kapindho (Zeffo)

Ing kene sampeyan bakal nempuh mbakyune kaloro maneh nanging wektu iki dadi tujuane kanggo njaluk dheweke menyang setengah kesehatan. Kanggo perang iki dheweke bakal nggunakake sawetara serangan sing padha saka perang sadurunge nanging kanthi sawetara tambahan. Wektu iki dheweke bakal nggunakake sawetara serangan abang sing kudu dibuwang, sing pisanan bakal melu dheweke mlumpat menyang udhara lan nyusut lampu ing lemah. Kapindho bakal ndherek dheweke ngisi sawetara detik banjur nindakake geser sing kuat.

Cepet metu saka cara nalika adhine kapindho mlumpat

Cepet metu saka cara nalika adhine kapindho mlumpat

lan mundur nalika dheweke ngisi serangan geser

(1 saka 2) cepet pindhah nalika adhine kapindho mlumpat

Cepet metu saka cara nalika adhine kapindho mlumpat

lan mundur nalika dheweke ngisi serangan geser

Cepet obah nalika adhine kapindho mlumpat (kiwa), lan ngadeg maneh nalika dheweke ngisi serangan geser. (tengen)

Sanajan sampeyan ngerti apa serangan sing paling mbebayani, dheweke isih duwe serangan sing luwih normal sing kudu dingerteni. Yen sampeyan lagi ngadeg ing kadohan, dheweke bakal nemoni sampeyan lan nyoba nyusup sampeyan karo lampar, lan sing nomer loro yaiku nalika sampeyan lagi ngukum dheweke bisa entuk kaget ing njero.

Kanthi serangan kasebut sampeyan bakal ngerti sampeyan kudu ngatasi kerusakan sampeyan dhewe, supaya sampeyan pengin nggunakake kekuwatan alon-alon nalika dheweke mlayu saben pojok kamar lan entuk serangan ing saka mburi utawa yen sampeyan rumangsa wani sampeyan bisa nyoba parry dheweke.

Klik kene kanggo ngirim komentar

Komentar

Gulung mudhun kanggo terus maca

Pandhuan informasi

  • Penerbit
    Seni Elektronik
  • Platform,
    PC, PS4, PS5, XB Salah
  • Genre
  • 3 Januari 2020
  • Dianyari pungkasan
    27 Januari 2022
    Sejarah versi
  • Pengarang Pandhuan
    Shane Williams

Nuduhake Pandhuan Gratis:

Gabung karo Jedi Padiwan Cal ing petualangan liwat Galaxy lan mbangun maneh Jedi, sampeyan bakal bisa ngadhepi klambi anyar, lampiran anyar sing apik lan kanggo ndhuwur Sampeyan kabeh bisa menehi karya cat Mantis.

Pandhuan kanggo Star Wars Wars Jedi: tatanan sing tiba bakal kalebu kabeh ana kanggo ndeleng lan nindakake kalebu walkthrough sing nampilake kabeh dada, lan esensial kanggo nggawe cal kuwat. Kalebu ing tuntunan ambane babagan ngalahake saben bos uga kepiye carane ngalahake kabeh kuburan.

Ing versi 1.1

  • 100% Walkthrough
  • Deleng maneh
  • Pandhuan Tropi / Roadmap
  • Solusi teka-teki
  • Kunci
  • Rahasia

Entuk Gamer Gamer Premium Account:

  • Favorit Custom
  • Ndhukung penulis
  • Lan akeh fitur khusus sing bakal teka.

Toto Jedi Gugus: Cara ngalahake Trilla Sister Secoro (Peperangan Boss Akhir)

Ing pirang-pirang wektu ing saindhenging Star Wars Jedi: Crita tatanan sing tiba, cal lan adhine kapindho bakal ngadhepi. Dheweke bakal duwe sawetara pertempuran saka lampu-lampu, nanging ana sing mesthi bakal ngilangi pesta lan Cal bakal bisa uwal. Yaiku, nganti pungkasan nalika adhine kapindho (Trilla) duwe Holocron Herself. Mangkene Cara ngalahake adhine nomer loro ing tatanan Jedi Gugus Peperangan Boss Akhir.

Ngantem mbakyune kapindho ing tatanan jedi tiba

Trilla bakal nggunakake gerakan lan kombinasi sing padha sing wis sampeyan lakoni ing skirmish sing sadurunge karo dheweke, nanging dheweke ora bisa ngilangi lan ora bisa nyandhang.

Cara paling apik sing ditemokake kanggo miwiti perang iki lan wenehi tangan ndhuwur yaiku nggunakake kekuwatan alon-alon sanalika bisa. Cepet nyingkirake sisih sadoro adhine lan banjur gunakake dual-lampsabers (lb + x / l1 + alun) kanggo ngatasi karusakan sing apik. Meksa alon-alon migunani ing boss boss kaloro perang, nanging luwih mengko.

Star Wars Jedi Gugur Dhawuh Loro, Star Wars Jedi Gugur Trilla

Serangan utama adhine kapindho bakal nyoba narik combo sing gedhe banget. Mung ngalangi utawa nyingkirake dheweke lan ngenteni dheweke cemlorot abang lan narik serangan sing ora bisa dibukak.

Iki minangka wektu sing sampeyan nunggu serangan. Sanalika dheweke wis rampung salah sawijining gerakan kasebut, nyingkirake dheweke lan cepet-cepet nganggo lampu loro nganti telu.

Utawa, gunakake kekuwatan alon maneh maneh kanggo mlebu serangan overhead (y / segitiga) utawa nggunakake serangan dual-lampar maneh. Nanging, Trilla bakal mandheg sanalika dheweke wis tekan nalika meksa alon-alon, dadi ora nyoba lan entuk luwih akeh.

Star Wars Froenc order Sister Trilla Phase Loro

Sawise sampeyan wis chipped Trilla mudhun kanggo setengah kesehatan, dheweke bakal nambah serangan anyar menyang rotasi dheweke. Sing pertama yaiku serangan Aoe Shockwave. Trilla bakal nindakake backflip ing papan kasebut sadurunge mbanting tangane menyang lemah.

Star Wars Jedi Fallen order Final boss gelut

Sampeyan kudu sinau babagan pamindhahan iki, amarga yen ora bakal menehi karusakan kerusakan, lan ngalahake sampeyan nggawe bebek lungguh kanggo combo sing dipanggir.

Ana kemungkinan Trilla uga ngundang droid satelingan sing bakal mung ping sampeyan kanthi geni blaster. Yen dheweke nindakake iki, nglalekake droid kanggo paling akeh lan mung fokus ing serangan sadoro. Yen sampeyan nyoba lan ngurus Droid, adhine kapindho bakal cedhak lan menehi karusakan ing karusakan.

Cara paling apik kanggo ngatasi iki yaiku nggunakake Angkatan Tarik Droid ing Probe banjur meksa nyurung maneh menyang Trilla. Iki bakal ngatasi karusakan sing apik.

Serangan sing paling ngancan sing bisa digunakake ing fase kapindho iki, yaiku drain pasukan. Sampeyan bakal ngerti nalika dheweke nyandhang kanggo nindakake iki, amarga dheweke bakal nyemplungake lampu lan cemlorot kanthi serangan sing ora bisa dibukak.

Aja Saiki, Enteni nganti Dheweke Ngisi Sampeyan. Tindakake banget, lan Trilla isih bakal mlayu menyang sampeyan lan miwiti nyepetake kesehatan sadurunge fling sampeyan mbalek maneh.

Star Wars Jedi Fallen Order Trilla Final Boss Fight

Sawise sampeyan wis entuk Trilla mudhun saka kesehatan dheweke, sampeyan kudu ngrampungake acara cepet nalika dheweke lan lash lash lashers.

Ing njaba, ora ana sing akeh sing sampeyan kudu ngerti Trilla ing perang bos pungkasan sing tiba. Entuk wektu, pilih wektu kanggo serangan nalika dheweke ngrugekke sawise combo gedhe utawa serangan sing ora bisa dibubarake, lan priksa manawa sampeyan njaga garis kesehatan.

Jedi Master lan Grand Master Kesulitan Gerakan Gerakan kanggo nggoleki

Yen sampeyan lagi muter Star Wars Jedi: tatanan gugur ing salah siji Master Jedi Huru Kesulitan, pancen nuding Trilla bakal mbuwang lampuran sampeyan ing sampeyan kaping pirang-pirang.

Sampeyan kudu siyap kanggo parry kaping pirang-pirang berturut-turut, yen ora, dheweke bakal ngukur sampeyan, utawa Samsaya Awon, Kerusakan Deal.

Pungkasane, sampeyan bakal entuk jotosan akhir ing Trilla lan Cutscene bakal diputer. Sugeng rawuh, sampeyan wis ngalahake bos pungkasan lan saiki mung kudu uwal menyang mantis.

Iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti Cara ngalahake adhine nomer loro ing tatanan Jedi Gugus. Kepala menyang pandhuan wiki kanggo tips luwih akeh, goleki kembar, utawa priksa luwih akeh pandhuan ing ngisor iki.

  • Cara njaluk Lampu Dobel-Bladed (Stafferber)
  • Kepiye cara entuk canisters sing luwih akeh (marasake)
  • Cara Nunggang Garis Zip

Babagan penulis

Chris Jecks

Chris minangka editor editor twinfinite. Chris wis karo situs kasebut lan nutupi industri media game kanggo wolung taun. Dheweke biasane nutupi rilis anyar, FIFA, Fortnite lan penembak sing apik kanggo situs kasebut, lan aja luwih seneng tinimbang sesi klub pro sing apik karo laduh. Chris duwe gelar sejarah saka Universitas Lancashire Sentral. Dheweke mbuwang dina-dina saya nunggu pembebasan Bioshock 4.

Star Wars Jedi: Urutan Gugur – Pandhuan Boss Sister

Jedi: Boss Boss Boss Secoro Dataran Mudhun bisa dadi angel. Tips iki nuntun negesake serangan lan kekuwatan sing paling apik kanggo digunakake sajrone paprangan.

Jedi: Boss Boss Boss Secoro Dataran Mudhun bisa dadi angel. Tips iki nuntun negesake serangan lan kekuwatan sing paling apik kanggo digunakake sajrone paprangan.

Star Wars Jedi: tatanan sing tibaAdhine nomer loro bisa angel dikalahake. Pranyata sampeyan kudu ngalahake bos iki kaping pirang-pirang ing sajrone game. Saben salah sawijining gelut boss padha, sanajan penyelidikan iki duwe sawetara trik ing lengen klambi kanggo nggawe angel banget ing sisih tengen.

Pertemuan pisanan karo adhine nomer loro kedadeyan ing wiwitan game. Perang kaping pindho karo dheweke ditindakake nalika bali menyang zeffo planet. Nanging, sampeyan ora nate ngalahake dheweke ing salah sawijining gelut boss iki. Mangkene kepiye dimaksudake dening pangembang.

* Pènget: Spoiler crita kanggo Star Wars Wars Jedi: tatanan sing tiba ing ngisor iki *

Sanadyan perang kaloro kasebut, sanadyan, sampeyan bisa ketemu kanggo wektu katelu lan pungkasan ing kamar interogasi ing benteng-negesake. Pertemuan pungkasan iki karo adhine nomer loro yaiku sing sampeyan bisa ngalahake dheweke.

Ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake sawetara tips penting babagan cara ngalahake iki Tatanan tiba boss.

Carane ngalahake adhine nomer loro ing Star Wars Jedi: tatanan sing tiba

Sajrone pertemuan kapindho, adhine nomer loro, nyritakake identitas dheweke minangka Trilla Suduri, penyelidikan ing sangisore prentah sing ora ana sing ora ana tinimbang Darth Vader. Yen sampeyan wis nuruti sing anyar Star Wars Canon ing Disney, Vader bagean ora ana kejutan.

Nanging, apa tegese, yaiku bos iki kanthi cepet banget lan tangkas. Dilatih dening Darth Vader dhewe duwe pengaruh kanggo sensitif, mula misale jek.

Ora mung dheweke kuwat ing pertempuran, nanging gerakane uga nggawe dheweke dadi kekuwatan kanggo dianggep karo. Trilla bisa nutupi wilayah arena gelut sing gedhe banget ing mripat, mula sampeyan kudu ngandelake rong kemampuan ing ngisor iki Kanggo nggawe perang iki luwih gampang:

Salah siji kekuwatan kekuwatan kasebut bakal nyebabake adhine kapindho kesandhung, sing menehi jendhela serangan terbuka. Saenipun, iki pola sing pengin diadopsi nalika nglawan pitakon iki:

  • Nyedhaki trilla
  • Gunakake Force Push / Force Slow
  • Serangan sanalika dheweke mandheg obah

Jendhela kesempatan cendhak – mung sawetara detik – nanging cukup kanggo ngatasi kerusakan sing apik kanggo dheweke.

Wiwit trilla awake nggunakake lampu pindho-bledug, sing efektif banget, Luwih becik yen sampeyan bisa nggunakake siji, uga. Sampeyan bisa entuk siji ing game kanthi nderek Pandhuan Lampu DoubleBer. Lampu pindho-bledug pindho ngidini sampeyan mblokir luwih akeh.

Ati-ati Trilla gelombang energi Sawise sampeyan nyuda umur 50%. Kerjane kaya serangan Aoe, padha karo wali makhluk sing sampeyan pasang ing Zeffo. Siji-sijine cara kanggo nyingkirake serangan iki yaiku Dodge utawa Gulung.

Yen sampeyan kurang urip lan metu saka stim, banjur metu saka kamar interogasi lan gunakake titik semedi ing ngarep lawang. Aja kuwatir, sanalika sampeyan lagi ana ing mburi lawang, dheweke bakal nutup lan ora nglewati mbakyune sing nomer loro ngoyak sampeyan.

Yen sampeyan bali maneh kanthi lengkap, sampeyan bisa bali menyang kamar lan ngrampungake dheweke.

Mangkene carane ngalahake adhine Imperial Noterial Star Wars Jedi: tatanan sing tiba. Mesthi teka maneh maneh Tatanan tiba Pandhuan.

Babagan penulis

Serhii Patskan

Sergey wis dadi freelancer ing industri game video luwih saka limang taun, nulis kanggo macem-macem publikasi ing saindenging jagad. Game sing paling disenengi yaiku MTG, Jiwa Peteng, Diablo, lan Dewa: Dosa Asli.