Achilles | Hades Wiki | Fandom, Kepiye cara nggawe Achilles lan Patroclus Hades | Vgkami

Cara nggawe ulang Achilles lan Patroclus Hades

Ngowahi PACK Achilles mbutuhake sampeyan sesambungan karo NYX. Sawise panjaluk Achilles, ngomong karo NYX kanthi langsung babagan pakta kasebut. Dheweke banjur bakal ngarahake sampeyan menyang lokasi ing kamar administratif.

Achilles

Apa pahlawan manungsa sing dianggep saka Perang Trojan, sing dikepengini ing paprangan lan sing cedhak karo kesejahteraan. Sawise tiwas ing paprangan, bayangan dheweke mudhun menyang jagading jagad iki, ing ngendi dheweke pungkasane disewa dening Hades kanggo nglatih Zagreus enom ing paprangan lan disiplin militer. Wiwit dheweke nyewo, Achilles wis ngupayakake minangka sumber dhukungan lan semangat kanggo Zagreus ing ngadhepi Hades ‘asring perawatan Hades’ asring perawatan Harsh.

Achilles tanggung jawab kanggo nulis kabeh entri ing Codex, sing diwenehake menyang Zagreus kanggo menehi informasi lan tuntunan babagan jagading jagad iki.

Entri Codex []

‘. Aku ora weruh alesan kanggo regale sampeyan karo crita sing kepungkur. Cukup manawa aku perang, kaya wani kaya aku bisa, bebarengan karo akeh wong sing paling apik ing donya. Aku dikubur akeh banget, lan dikirim wong liya ing papan iki, ing ngendi saiki kita kabeh padha karo kanca. Aku begja, yen master omah njupuk madhep marang aku, lan ora nglindhungi aku saka BorĂ© Langgeng ing Elysium kanthi wektu nalika isih urip, lan duwe tugas sing kudu ditindakake. Nanging, aku ora tundhuk, ora luput, ing papan iki; piyambake, tanpa wong sing dakwenehi urip nalika kita daging lan getih. Dheweke ana ing endi wae ing kasunyatan iki, nanging jaman saiki, aku mikir, wiwit saiki wis liwati.’

Trivia []

Dheweke, ing sadawane staf ing Hades Hades, duwe lencana karo Hades.

Cara nggawe ulang Achilles lan Patroclus Hades

Rhett Roxl minangka panulis profesional sing wis dolanan sajrone dheweke bisa eling. Dheweke gabung karo karep bareng dadi panulis ing industri game ing 2020.

Marshall minangka penulis lan penggemar game adhedhasar Tokyo. Dheweke dadi tembung sing apik banget karo atusan artikel sing ditampilake ing situs ndhuwur kaya bisnis insider, apa geek, PCWorld, lan zapier. Tulisane wis tekan pamirsa sing akeh banget kanthi luwih saka 70 yuta sing maca!

Achilles lan Patroclus ing Hades

  • 2 min Waca
  • Dianyari Mei 16, 2023, 2:33 AMT
  • Di tulis karo

    Rhett Roxl minangka panulis profesional sing wis dolanan sajrone dheweke bisa eling. Dheweke gabung karo karep bareng dadi panulis ing industri game ing 2020.

    Marshall minangka penulis lan penggemar game adhedhasar Tokyo. Dheweke dadi tembung sing apik banget karo atusan artikel sing ditampilake ing situs ndhuwur kaya bisnis insider, apa geek, PCWorld, lan zapier. Tulisane wis tekan pamirsa sing akeh banget kanthi luwih saka 70 yuta sing maca!

    Kanggo nyulik ochilles lan patrolus ing Hades mbutuhake akeh wektu lan usaha. Waca kanggo sinau langkah-langkah sing kudu ditindakake kanggo nggawe maneh rong pahlawan Perang Trojan lan menehi rasa seneng sing pantes.

    Tabel konten

    Cara nggawe ulang Achilles lan Patroclus Hades

    Zagreus njaluk Achilles babagan patroclus

    Ing crita Hades, Achilles nemokake dalan menyang Hades lan pungkasane dadi pelatih lan mentor ing Zagreus. PatroClus, ing sisih liya, wis akeh sebagian besar ing Elysium.

    Nalika sampeyan nemoni patrounter, sampeyan ora bakal ngerti jenenge. Sanajan Achilles wis nyebutake jeneng kaping pirang-pirang, sampeyan bakal ora duwe identitas sing sejatine nganti pungkasane bisa ngucapake sawise ngomong karo dheweke kaping pirang-pirang. Iki uga mung wektu kanggo menehi hadiah kanggo ngunggahake karubaran sampeyan karo dheweke.

    Manggoni pesen

    Patroclus njaluk Zagreus kanggo menehi pesen kanggo Achilles

    Kanggo nggatekake Achilles lan Patroclus, sampeyan kudu mung ngomong kanggo loro-lorone terus lan menehi nectar nalika sampeyan bisa. Sampeyan kudu ngulungake 6 nectar kanggo mindhah usaha maju. Sawise rampung, lan sampeyan wis ngerti kanggo kabeh, Patroclus bakal takon Zagreus kanggo menehi pesen kanggo Achilles: “Resiko kabeh.”

    Relay Pesen iki menyang Achilles lan dheweke bakal miwiti mikir babagan hubungane karo mantan pacangan dheweke. Mbesuk sampeyan ketemu Achilles, banjur bakal njaluk sampeyan ngganti pakta karo Hades.

    Ngganti paksa Achilles

    Achilles 'PACT saka kamar administratif

    Ngowahi PACK Achilles mbutuhake sampeyan sesambungan karo NYX. Sawise panjaluk Achilles, ngomong karo NYX kanthi langsung babagan pakta kasebut. Dheweke banjur bakal ngarahake sampeyan menyang lokasi ing kamar administratif.

    Sawise sampeyan mriksa lokasi ing kamar, sirah menyang Kontraktor Omah lan tuku dhawuhe pahlawan pahlawan kanggo 5 berlian. Sawise pesenan kerja dituku, ujar karo Achilles maneh lan dheweke bakal matur nuwun kanggo pitulung sampeyan lan pitutur marang kowe yen bakal dituju kanthi cepet.

    Mbesuk yen sampeyan nemoni patroclus ing Elysium, sing tumindak tumindak iki ing sekitar, Achilles bakal ana karo dheweke uga.

    Rhett Roxl minangka panulis profesional sing wis dolanan sajrone dheweke bisa eling. Dheweke gabung karo karep bareng dadi panulis ing industri game ing 2020.