9 pc paling apik vs. Game VR (dhaptar Ultimate! ) | Playbook streamers, davigo в Steam

Иц а аннем доступе

Umume game VR digawe khusus kanggo VR lan ora bisa diputer langsung ing PC tanpa headset.

[9] pc vs. Game VR (dhaptar Ultimate!)

VR nyenengake lan Multiplayer VR mung nggawe luwih nyenengake. Nanging ana genre game VR sing durung entuk popularitas sing kudu ditindakake saiki; Game Multiplayer Asimetris.

Game kasebut kalebu salah sawijining pamuter sing diputer ing VR vs Siji utawa luwih pemain PC. Wiwit Nggoleki PC Vs VR Game Apik banget, aku banjur maju lan nggawe dhaptar sing apik kanggo sampeyan.

Game paling apik vs vr

  1. Davigo
  2. Max Exodus Redin
  3. Perspektif Nemesis
  4. Cepet lan kurang
  5. Partai House Working
  6. Demam Boneka
  7. ACRON: Nyerang saka bajing!
  8. Terus ngomong lan ora ana sing njeblug
  9. Telat kanggo kerja

1. Davigo

Davigo minangka salah sawijining game PC vs VS VR sing luwih misuwur lan salah sawijining sing paling nyenengake. Siji pemain muter ing VR minangka sirah lan tangan sing ngambang raksasa, dene pemain liyane mlaku kanthi bom mbuwang pengontrol, roket, lan liya-liyane ing pamuter VR.

Saiki, Davigo mung ing alpha nanging wis katon nyenengake banget. Arenas katon apik, model lan visual duwe pesona sing apik, prasaja, lan sing paling penting urutane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane critane lan tumindak sing dikempalken.

Game kasebut katon kanggo saben headset (minus nggoleki & Quest 2). Siji-sijine kurungan yaiku game kasebut yaiku Play Mung Lokal.

Iki tegese kanca sampeyan kudu muter ing komputer nganggo pengontrol. Nanging, katrangan uap nyebutake manawa kudu bisa digunakake karo Uap Remote Play utawa parsec anggere VR pamuter host game kasebut.

2. Max Exodus Redin

Iki minangka game liyane VR VS PC sing apik sing duwe pamuter VR nglawan 1 – 4 pemain PC. Kanthi cara, iki game ngapusi.

Pamuter VR minangka robot ala, sing dadi tujuane yaiku kanggo para pemain PC. Pemain PC, banjur nyoba nggawe arah menyang peta kanggo mateni panel kontrol.

Nanging, dheweke kudu tumindak kaya robot lan ora menehi telpon Android, yen pamuter VR bakal ngrusak dheweke.

Aku seneng game penipuan kaya iki. Aku seneng nyoba tumindak alami lan kaya aku dadi duweke, lan paling kabeh sing dak tresnani kanca-kanca.

Kaya Davigo, game iki Multiplayer lokal mung, nanging aku mbayangake yen muter-muter Steam utawa Parsec uga bakal bisa. Nanging, ora ana sing kacathet ing kaca Uap, mula aku ora bisa janji.

Urutane critane game katon nyenengake banget, nanging misale jek bakal repetitive sawise sawetara babak.

Aku mesthi menehi saran kanggo milih game nalika sampeyan duwe sedulur, kanca, kanca, lsp. yen sampeyan bisa muter sawetara jam kanthi.

3. Perspektif Nemesis

Sisih paling apik babagan perspektif nemesis yaiku gratis. Yen sampeyan wis ngalahake boss ing game video klasik lan panginten “hey aku seneng ngalahake protagonis”, mula iki game kanggo sampeyan.

Ing Nemesis, siji pamuter ngontrol bos nalika pamuter liyane ngontrol pahlawan sing nyoba ngalahake dheweke.

Game kasebut intuisi, sederhana, lan gampang dijupuk. Iki minangka barang sing apik lan babar pisan, nanging game gratis ora ana kamar kanggo sambat.

Sampeyan bisa uga ora bakal bisa main game iki saben dina, nanging yen sampeyan pengin pengalaman VR sing nyenengake, prasaja, aku bakal maju lan download nemesis.

Muga-muga ana pahlawan utawa panggedhe sing kudu dipilih amarga saiki ngrasa kaya demo teknologi.

Seneng iku nyenengake, lan muga-muga iki bakal dadi inspirasi kanggo perkara sing luwih gedhe.

4. Cepet lan kurang

Aku ndeleng game iki kanthi kabetihan lengkap babagan reddit. Pengembang kasebut nyebatake nggawe game vr / pc lan aku mutusake mriksa. Aku seneng banget.

Cepet lan rendah duwe grafis goofy, sing pas karo gamelan goofy. Iki minangka game swat ing ngendi pamuter PC tim karo pamuter VR kanggo mbesuke wong lanang sing ala.

Pamuter PC muter minangka detektif karo akeh gadget sing adhem, dene pamuter VR main nalika nut bedhil sing bisa ndeleng sudhut lan buta gaman.

Ulasan kanggo game iki kabeh seneng banget, anggere dheweke main co-op. Aku ora bakal menehi saran kanggo tumindak pamuter siji minangka AI cantik.

Nanging yen sampeyan ora nganggep kanthi tenanan lan mung muter wektu sing apik, cepet lan rendah pancen hebat. Sampeyan bisa motret senjata metu saka tangan wong lanang sing ala, lumpuh kanthi njupuk sikil, lsp.

Ora saben misi duwe tujuan mburi sing padha, dadi sampeyan ora bisa mlaku kanthi bedhil, sing menehi game sawetara macem-macem, angel, lan ambane.

5. Partai House Working

Game iki sejatine bisa nganti 8 pemain sing muter liwat PC lan piranti seluler nalika siji pamuter main liwat VR.

Ing game iki, PC lan pemain mobile minangka moyang sing nyerang omah Hal (pamuter VR).

Pakaryan HAL yaiku “ngilangi” muncul, nalika muncul kudu mlaku-mlaku, nyebabake havoc, lan seneng game mini.

Game iki sejatine bisa luwih kasar, amarga Hal bakal roti bakar, smash, lan balon Maying Muncul nalika dheweke nyekel dheweke. Seneng banget!

Iki minangka salah sawijining game vs pc paling apik sing kasedhiya saiki. Sanajan ora jembar, mesthi seneng-seneng kanggo boot ing kesempatan lan smash kanca.

Game iki mung bisa dimainake ing Co-op lokal, nanging nggunakake kaya play porsec utawa uap bisa uga bisa.

6. Demam Boneka

Demam boneka cukup charades VR, nanging nganggo wayang. Siji pemain entuk sawetara boneka lan topik, dene pemain liyane 1 – 3 (4 total) kudu ngira topik adhedhasar topik VR pamuter VR.

Sampeyan muter nganti pemain kira-kira topik sing bener, mula headset VR diwarisake menyang pamuter sabanjure.

Sampeyan entuk titik nalika sampeyan entuk topik, saengga sampeyan cukup muter nganti kabeh wis headset kaping pindho banjur ngerti sapa sing duwe paling akeh poin.

Game kasebut seneng banget, nanging bisa dadi repetitive sing apik sawise sampeyan wis main kaping pirang-pirang.

Luwih becik yen dheweke bakal nambah luwih akeh topik lan kertu menyang game, nanging umume minangka game pesta sing nyenengake sampeyan bakal entuk sawetara sesi playan sing dawa.

7. ACRON: Nyerang saka bajing!

Game iki sejatine mbutuhake pemain non-VR duwe iOS utawa telpon Android. Warta sing apik yaiku app ing telpon gratis.

Iki nembus pamuter VR nglawan nganti 8 pemain seluler. Pamuter VR minangka wit sing nyoba nglindhungi acorns, dene para pemain mobile muter minangka bajing liar sing nyoba nyolong acorns.

ACRR apik banget yen sampeyan duwe cukup wong kanggo muter, nanging entuk sepi sing kurang saka 4 pemain seluler.

Sakabèhé, game nyenengake lan bakal nggawe tambahan ing pesta VR sampeyan, sanajan sampeyan mung pengin muter siji utawa rong game ing setunggal.

8. Terus ngomong lan ora ana sing njeblug

Dolanan iki minangka klasik mutlak lan karya. Nalika ora teknis minangka game PC VR vs PC, aku kudu nyelehake ing dhaptar iki amarga minangka salah sawijining pengalaman VR sing paling nyenengake sing bisa sampeyan lakoni karo kanca-kanca.

Siji pemain mung ana ing kamar kanthi bom (pamuter iki bisa nggunakake headset VR, yen pengin).

Pamuter kanthi bom kudu nyebar bom kanthi nglereni kabel sing pas lan menet tombol sing bener.

Sayange, dheweke ora ngerti tombol sing bener lan kabel bakal nyebabake bom kasebut kanggo njeblug.

Iki minangka pemain non-VR! Dheweke duwe PDF kebak pandhuan, dheweke kudu tenang (utawa kanthi cepet) nerangake kanggo pamuter VR sing bisa dipotong, lan cara nyebarake bom sadurunge njeblug wengi!

9. Telat kanggo kerja

Pungkasan kanggo kerja nggawa sampeyan kesempatan kanggo main minangka King Kong lan Smash lan kabeh kutha nalika kanca-kanca nyoba sing paling apik kanggo mungkasi sampeyan (utawa mlayu kanggo urip).

Game iki duwe fisika sing nyenengake lan paling dhuwur lan grafis polim sing kurang sing disenengi ing indie-game lan ngidini pamuter VR kanggo milih, mbuwang, lan ora bisa dirasakake.

Siji-sijine mudhun utama kanggo game iki yaiku kekurangan basa Polandia, sing paling samesthine nalika katon.

Ing Deathmatch, Pemain non-VR bisa nyetak tank lan jet supaya bisa nglawan pamuter VR, nanging kontrol kanggo kendharaan iki rada cempety.

Game kasebut rumangsa ora adil kanggo pemain non-VR, nanging kanthi jujur ​​aku ora mikir babagan game kasebut yaiku 1V3 lan sampeyan bisa tansah dagang ing headset nalika sampeyan bisa nemoni smash.

Bisa game vr diputer ing pc?

Game VR bisa diputer ing PC yen sampeyan duwe headset VR sing nyambung menyang PC. Malah nggoleki 2, sing portebel kanthi desain, bisa main game sing kasedhiya mung ing PC. Yen sampeyan pengin main game VR tanpa headset, bakal gumantung apa pangembang nindakake mode non-VR ing game kasebut.

Umume game VR digawe khusus kanggo VR lan ora bisa diputer langsung ing PC tanpa headset.

Nanging ana akeh game sing digawe kanggo PC, kaya phasmophobia, fallout, valheim, truk, lsp sing modded utawa dianyari kanggo mode VR.

Dolanan iki bisa diputer liwat mouse lan keyboard utawa kanthi headset VR.

Apa game VR mbutuhake PC sing apik?

Game VR mbutuhake PC sing apik amarga Headset VR mbutuhake PC supaya bisa menehi 2 layar sekaligus. Iki biasane intensif intensif, sing ngapa NVIDIA GTX 1050 TI utawa luwih disaranake kanggo main game VR. Headset portebel kaya Oculus Quest 2 ora mbutuhake PC ing kabeh kanggo main game VR.

Game vr saiki mbutuhake sing apik kanggo mbukak. VR Headsets bisa digunakake kanthi game render kanggo 2 tampilan, sing mbutuhake kertu grafis sing apik tenan.

Uap sejatine duwe program sing diarani “test kinerja uapvr” sing bisa didownload lan mbukak kanggo ngerti apa komputer sampeyan bisa ngatasi VR.

Apa luwih sehat tinimbang game normal?

VR luwih sehat tinimbang game normal amarga mbutuhake pangguna kanggo mindhah luwih akeh tinimbang dolanan, keyboard, pengontrol, lan liya-liyane. Ana pirang-pirang game vr sing mbutuhake gerakan lan swinging lengen, sing banjur dibakar akeh kalori. Nanging, game VR sing berpanjang bisa nyebabake ketegangan mata.

Aku sejatine main game kaya Ngalahake Saber lan Creed: Munggah Kamulyan Karo Kamare Kamar saben dina kanggo cepet, nyenengake.

Manawa, mlaku ing njaba Mile bakal luwih apik kanggo kita, nanging aku jujur ​​percaya yen iki luwih becik tinimbang apa-apa. Sawise lunga menyang driji sikil kanggo 12 babak, kita biasane ambegan lan malah kringet.

Kepiye olahraga sampeyan metu saka VR bakal gumantung saka pira sing sampeyan lakokake. Gampang kanggo muter VR lenggah kanthi gerakan minimal, nanging yen sampeyan ngadeg lan mlebu, sampeyan mesthi bisa ngobong kalori tambahan.

Game VR dadi luwih populer lan aku yakin manawa bakal entuk akeh game kanggo nambah dhaptarku ing mangsa ngarep.

Dhaptar game Top Top:

  • [50] Game Salib Paling Apik
  • [15] Game PC Offline Paling Gratis
  • [10] Game intensif CPU paling apik
  • [25] game prau paling apik

Yen sampeyan duwe pitakon, utawa mung pengin nyumerepi aku, tututi aku ing twitch ing kene. Uga, kanggo streaming tips lan kepiye carane nggawe manawa sampeyan bisa langganan saluran youtube ing kene.

Иц а аннем доступе

Pilih ing ngisor iki – Sampeyan bisa digunakake ing

Примечание: данная игратупе С водится На стадии разаботки. Она может измениться а будущем, а Можем сстаться сеущем состо, если Если виго нра Метет предлдить о , рекомендуем дождаться её лёьнего развития. Унать большЕ

Сообщение от раз ззработчиков

Почему раннний доступ?

“Kanggo nyaring gamelan inti kanthi bantuan para pemain kita. Kita negesake lelaran lan pengin nambah Davigo adhedhasar saran sampeyan.”

СКболько ита игра будет в раннем доступе?

Чеманируемая полная будет отлиии в раннем доступе?

  • Maps pirang-pirang, mode game, lan aturan modifikasi.
  • Gamelan sing seimbang sing dirancang kanggo muter VR lan salib platform.
  • ART lan AUDIAN ALU.
  • Multiplayer lan matchmaking online.
  • Muter kanthi luwih saka papat prajurit lan luwih saka siji raksasa.

Каково текущее состояние венем доступе?

“Kabeh aset ing game (Model 3D, animasi, efek swara, musik, lsp.) yaiku pemempluk lan bakal luwih apik ing versi lengkap. Mangga deleng ing Babagan game iki Bagean kanggo rincian babagan gamelan lan fitur.”

Kanggo Nganggo Dikirim ing ngisor iki?

“Ya, bakal ana kenaikan rega sawise akses awal.”

Как вы Планируете вообшество в разработку игры?

“Kita bungah kanggo nglibatake pemain akses awal ing proses pangembangan, kanggo ngumpulake umpan balik lan nguji peta lan fitur anyar. Kirimake pesen ing saluran media sosial kita lan gabung karo server discord, saluran utama komunikasi karo penggemar lan panyengkuyung.”

Не поддерживается русский язык

Этот продукт не поддерживает взык. Пожалуйста, перед покупкой ознакомьтесь со списком поддерживаемых языков.

Внимание: Kanggo Nggunakake Piranti: Nggunakake, Вк и в VR-В VR-В VR-В VR-В VR-Ра.

Ита игра Ещё не доступна в Steam

Выоро выйдет

ЗАинтересовала иг?
ДОбав в в в висок желаемого и получите уведомлите, кода она вSйдет
Скрыть центр сообщества

Пб об об об обках и о Оставляйте Отзывы в обсужддениях Отой игры

Об этой игре

1 VR pamuter lan 1-4 pemain PC Clash ing perang utama David mbantah Goliath.
Kompatibel karo kabeh HMD utama, kalebu nggoleki, kanthi cepet, indeks, lan Windows mr.

  • Pamuter VR nyatakake raksasa sing kuwat lan gunakake sadurunge nyeret awak kanggo ngremehake mungsuh lan ora bakal mlebu geni.
  • PLAYER PC menehi prentah pahlawan Nimble kanggo mbangun arsenal lan barrage raksasa.

  • Klumpukne kanca lan kulawarga kanggo bersaing ing pertempuran lokal sing dirancang kanggo Multiplayer VR Pass-and-Play.
  • Main online marang komunitas sing akeh. VR Pemain Host Game lan Pemain PC Gabung.

  • Mbangun peta sampeyan dhewe kanthi manunggal nggunakake nitahake peta.
  • Nuduhake gaweyan ing discord umum lan download peta adat sing digawe dening masarakat.

Системные требования

    Минимальные:

    • Ос: Windows 7/8.1/10 (64bit)
    • CATETAN: Intel inti i5 Sandy Bridge utawa sing padha
    • Langkah пативная Память: 4 GB Озу
    • CATETAN: Nvidia GTX 970 / AMD Radeon R9 290 utawa luwih
    • Место на диске: 200 MB
    • Поддержка VR: OpenXr
      Рекомендованные:

      • Ос: Windows 7/8.1/10 (64bit)
      • CATETAN: Intel inti i5 Sandy Bridge utawa sing padha
      • Langkah пативная Память: 4 GB Озу
      • CATETAN: Nvidia GTX 970 / AMD Radeon R9 290 utawa luwih
      • Место на диске: 200 MB