7 mods paling apik sing nggawe Minecraft Vanila Minecraft luwih apik, crafty – MINECT – MINECTI vanila mods sing mbantu sampeyan duwe pengalaman kaslametan sing luwih apik

MINECRAFT VANCRAFT VANRILA sing mbantu sampeyan duwe pengalaman kaslametanan sing luwih apik

Sodium uga kompatibel karo mods game, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan nabrak utawa masalah masalah.

7 mods paling apik sing nggawe minecraft vanili luwih apik

Nalika Minecraft nindakake kanthi apik ing vanila utawa negara sing durung diwenehake, isih bisa ditambah karo tambahan-saka-of-life-of-life. Nalika akeh mod bisa ngganti game, sok-sok pemain pengin njiwet cilik kanggo nggawe pengalaman nyenengake nalika isih tetep vanila.

Kanggo paling akeh, akeh mods Vanilla kanthi ramah nggawe owah-owahan menengah kanggo gamelan utawa nambah barang-barang lan blok sing bisa mbantu para pemain. Kanthi cara iki, game isih krasa kaya Minecraft, lan mods ora nyedhot pengalaman asli.

Ana akeh mods perbaikan vanilla sing apik kanggo dhaptar, nanging ora cilaka kanggo ndeleng sawetara conto sing paling apik sing katon ing taun iki.

Pitu mods minecraft paling apik kanggo digunakake kanggo nambah gamelan vanilla

1) Waystones

Nalika ana akeh cara kanggo lelungan, game isih duwe cara konklustional saka lelungan cepet kaya pirang-pirang judhul mbukak-mbukak liyane (kajaba sampeyan ngetung printah konsol).

Pengembang ngupaya kanggo mbenakake masalah iki kanthi nambahake updana sing bisa dibangun ing game, sing bisa diselehake ing cedhak karo kapentingan lan teleport kanggo nggunakake gulung bali lan nggunakake teleportasi.

Wangsulan iki ora nglanggar gamelan inti nanging mung nyedhiyani cara sing gampang kanggo mindhah babagan jagad sampeyan.

2) Armor kosmetik sing digarap

Armor pancen mbiyantu, ora ana rong cara. Nanging, ora saben pemain seneng munculna potongan utawa bahan sing wajib tartamtu. Kadhangkala, sampeyan isih pengin kulit pamuter sampeyan ditampilake ing papan (utawa rampung) nalika isih nampa keuntungan saka waja.

Armor kosmetik sing diluncurake nindakake Master iki kanthi nambah slot waja sing kapindho menyang pamuter ‘UI. Setel iki bisa digunakake kanggo nampilake utawa ndhelikake waja nalika isih entuk mupangat yen dilengkapi.

3) jade

Apa sampeyan wis nyawang mobs sing musuhan lan kepingin weruh kepiye kesehatan? Mbok menawa sampeyan kepengin weruh endi dodo sampeyan sing wis digoleki.

Pemain bisa nggunakake aplikasi jade kanggo nampa tooltip ing game game sing mbiyantu rinci babagan informasi tambahan babagan apa wae sing dituju menyang kursor ing. Iki kalebu barang sing ditemokake ing blok panyimpenan, kesehatan lan waja sing akeh, lan informasi liyane.

Salajengipun, tooltip iki bisa dituduhake utawa didhelikake liwat trabasan keyboard sing gampang.

4) Mob Grinding UTLS

Mobs petani minangka tradhisi sing diajeni wektu, lan ana akeh cara kanggo nindakake. Nanging, sawetara kebon mob bisa dadi kompleks lan mbutuhake akeh materi lan kawruh kanggo nggawe kanthi efektif.

Untunge, Mob Grinding MOB UTS bisa nambah kapabilitas tani MOB tanpa mecah Vanili Rasa Minecraft.

Mob Grinding Utara nambah blok prasaja kayata sabuk conveyor, penggemar MOB, lan spike wesi / Mobager kanthi gampang, sadurunge nyerep hoppers kanthi gampang. Kabeh blok nahan tampilan vanila lan ora bakal ngilangi kecemplung ing sithik.

5) Entitas Culling

Mod iki ora bisa ngowahi urutane critane. Nanging, migunani kanggo ndeleng tetes framerat utawa nggantung ing mesin ngisor.

Culing Entitas Nindakake Tugas Banget Sederhana: Mbusak Mobs lan Entitas Liyane sing diwenehake ing mburi lan ora menehi maneh nganti sampeyan ngadhepi.

Iki terus entitas layar saka layar saka loading, nyimpen CPU lan GPU sawetara karya nalika lagi main lan menehi dorongan kanggo kinerja.

6) sodium

Mesin rendering minecraft wis ngalami tweaks lan revisi sajrone pirang-pirang taun, nanging sodium nawakake alternatif anyar. Mod iki ngganti mesin lan generasi mesin sing ditawakake Jawa, nalika nambah framurates lan mbusak gagap ing proses kasebut.

Sodium uga kompatibel karo mods game, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan nabrak utawa masalah masalah.

Sodium bisa dikonfigurasi kanggo mesin tartamtu. Sing ujar, cukup nginstal lan ngaktifake kudu menehi dorongan kanggo kinerja tanpa ngganti game vanilla.

7) TraniMap

Salah sawijining mods sing paling diunduh ing komunitas saiki, para travelmap minangka kanca sing bisa dipercaya sing ora bakal ngilangi kecemplung sampeyan.

Mod nambahake minimap menyang UI sing nglacak terrain lan koordinat ing wektu nyata. Sampeyan bisa uga mbukak traverwap ing browser web lan priksa uga tandha-tandha tandha-tandha.

Kerjane ing loro jagad pamuter lan server bebarengan, dadi salah sawijining AIDS sing paling penting sing bisa ditemokake para pemain ing game kasebut.

MINECRAFT VANCRAFT VANRILA sing mbantu sampeyan duwe pengalaman kaslametanan sing luwih apik

Yen sampeyan pengin main kaslametan minecraft kaya, sampeyan kudu nimbang nggunakake mod kasebut kanthi cepet. Amarga sampeyan wis ilang fitur urip sing akeh sing njaluk pitakon “Napa aku ora nggunakake mod kasebut sadurunge!?”

MINECRAFT VANCRAFT VANRILA sing mbantu sampeyan duwe pengalaman kaslametanan sing luwih apik

Ditulis dening Ali Joon
24 September 2022

Kaslametan Minecraft minangka salah sawijining gamelan sing paling populer yaiku dolanan iki. Apa sampeyan muter karo kanca-kanca ing server utawa muter ing jagad kaslametane, sampeyan bisa ngerti manawa ana akeh cara kanggo nambah pengalaman kaslametanane. Contone, kanthi nggunakake bungkus sumber, shaders, mod, dll … Nanging nalika modheting MINECTCraft, mula nambah modifikasi slamet MOBRecraft, nambahake mobs lan barang anyar kanggo game. Nanging sejatine, iki ora bisa kedadeyan kanggo mods sisi klien. Apa mods sisih klien? Uga, mods sing mung bisa mainake game (ora mengaruhi sampeyan, dudu wong liya ing server liya) tanpa ngganti utawa nambahake bungkus tekstur utawa shaders mung ngganti Katon game kanggo nggawe katon luwih nyenengake. Iki uga ditrapake kanggo mod vanili sing bakal ditutupi artikel iki. Nanging tinimbang ngganti barang sing sampeyan deleng, mod iki bakal ngganti barang sing bisa ditindakake kanthi apik.

Puteran Minecraft Mode Heavily

Saiki kita ora ngerti kabeh mods ngganti premis dhasar game, aku bakal ngenalake sawetara mod vanila sing kudu digunakake ing layon. Napa lan apa yen kain sampeyan bisa uga takon? Fabricmc nggambarake awake dhewe minangka “Toolchaiight modding, eksperimen kanggo Minecraft”, padha karo loaders mod mod sing apik banget kaya Forge. Kabeh Mods sing kasebut ing ngisor iki kasedhiya kanggo kain lan umume bisa uga kasedhiya kanggo Forge, nanging diskusi utama babagan mods iki bakal dadi keuntungan dhewe lan kabeh mods kasedhiya karo kain. Kajaba iku, kita ora bakal ngrembug babagan mod MOBLOWER luwih becik amarga iki dudu fokus utama artikel iki. Cathetan: Priksa manawa uga mriksa mods saka sumber masing-masing, supaya sampeyan bisa entuk informasi luwih lengkap lan duwe pertunjukan sing luwih apik.

0. Prasyarat (kain API, nyepelake) Yen sampeyan nginstal kain minangka loader, kanggo akeh mod. Ya, sing bisa uga katon rada bingung. Amarga kain minangka loader mod mod sing entheng, kanggo sawetara mod ora ana sing bisa ditindakake luwih akeh. Sodium minangka conto sing populer kanggo mod sing ora mbutuhake mod API kain supaya bisa nggunakake fitur kasebut. Umume mods ing kene mbutuhake Fungsi API. Ora kanggo sawetara mod sing duwe kabutuhan lan perpustakaan dhewe minangka mods sing kapisah, tegese mod bisa uga butuh mod liyane bisa digunakake kanthi bener. Yen sampeyan wis nggunakake Forge, mula sampeyan apik. Siji-sijine sing kudu sampeyan lakoni yaiku cocog karo mods menyang versi Forge sing didhukung, sing kadhangkala bisa ngganggu.

MUU GUI kanggo ngatur lan ngganti konfigurasi mods

1. Menu Modi (kain mung) dina iki, mod minecraft ora mung mods sing gampang. Padha maju lan bisa disesuaikan kanggo duwe fitur liyane ing njero. Akeh mods (kaya meh kabeh mod) duwe configs dhewe sing bisa diganti ing folder. Nanging sampeyan ora pengin pindhah menyang file komputer, goleki konfigurasi lan ganti nilai kanthi notepad utawa alat panyuntingan file njaba liyane. Iku nalika sampeyan kudu lan tegese kudu duwe mod iki. Menu Mod kanggo sampeyan ndeleng apa mod sing dimuat kanggo game lan konfigurasi game kasebut. Yen sampeyan nggunakake mods kain banjur meh minangka syarat kanggo sampeyan duwe mod iki. Amarga, ora kaya Forge, kain ora duwe menu dhewe kanggo mods. Sampeyan bisa ndownload mod saka kene.

Profil persediaan sabanjure; Mod sing mbantu sampeyan ngatur persediaan sampeyan yaiku ton

2. Profil persediaan sabanjure sampeyan bisa uga wis nemoni wong sing ora ngatur kanthi apik lan slot panyimpenan. Iki minangka masalah sing apik kanggo sampeyan sing nyebabake sampeyan akeh perjuangan kanggo nemokake item sing sampeyan goleki utawa nyelehake barang nalika persediaan sampeyan wis kebak. Saiki dakkandhani yen mod iki nindakake tugas manajemen persediaan kanthi klik sing gampang. Kanthi profil persediaan mod sabanjure, sampeyan bisa ngurutake barang-barang sampeyan, kabeh barang menyang panyimpenan utawa kosok balene, kanthi nggunakake piranti sing paling apik lan bisa uga akeh fitur! Mod iki bisa disesuaikan ing babagan fitur sing pengin sampeyan duwe pengalaman Minecraft. Contone, barang anyar sing dipilih bakal dipilih ing slot persediaan pisanan tinimbang hotbar. Yen sampeyan ora digunakake, sampeyan bisa ngeset “Pilih item langsung menyang persediaan” kanggo FALSE ing konfigurasi. Kajaba iku, mod iki mbutuhake Kotlin Language Kain (utawa Kotlin kanggo Forge) Supaya bisa digunakake wiwit pisanan. Mangkene link kanggo download mod.

Mouse njiwet mod nggawe prabédan kanggo main slamet minecraft kanthi biaya sing ora ana apa-apa

3. Mouse Njiwet Mod iki ngirit akeh klik mouse sampeyan kudu njupuk kabeh umur. Iki nggawe ngapiki sing ringkes kaya Shift + Nyekeli tombol mouse kiwa kanggo mindhah item, sanajan iki njiwet kasebut isih bisa dikonfigurasi. Bayangake sampeyan pengin 12 barang saka tumpukan 64 ing dada, kenapa milih tumpukan kabeh, klik tengen nganti sampeyan entuk jumlah sing dibutuhake, banjur bisa nglewati barang kasebut lan gunakake rodha mouse kanggo njaluk barang kasebut? Saestu (lan klik) Saver. Sampeyan bisa ndownload mod iki saka kene.

Kanthi mod Tooltip Box Shulker, sampeyan bisa ndeleng barang ing kothak Shulker ing GUI sing apik lan resik

4. Tooltip Box Shulker Ana kaping yen sampeyan ora bisa dipercaya memori sampeyan. Sampeyan nggoleki item sing sampeyan ngerti yaiku ing kothak sumunar, sampeyan uga wis jenenge lan warna-warni karo kothak shulker, nanging sampeyan ora bisa yakin babagan iki lan apa sing sampeyan lakoni, mbuang wektu sing larang regane, mbuwang mudhun kothak sregep sampeyan, golek barang sampeyan banjur njupuk kothak sumunar bali ing persediaan sampeyan. Serius, sampeyan ora kudu nindakake kabeh iki! Mung kanthi nggunakake mod iki, sampeyan bisa ndeleng saben item ing kothak sumuner sampeyan kanthi nglayani kursor mouse sampeyan! Mod iki uga luwih disesuaikan tinimbang sing sampeyan pikirake. Contone, aku wis aktif “ing konfigurasi, mula aku duwe pratinjau kompak kaya sing dituduhake lan yen aku pengin ndeleng rincian babagan kothak Shulker kasebut, aku mung bisa ngalihake Rincian liyane. Download mod sing apik tenan iki.

Ngakses blok sing ora bisa disingkirake ing Minecraft ora luwih gampang karo Mod Inventory Tab

5. Tab persediaan (kain mung) bosen kanggo saben panyimpenan, spamming tombol e & ngeklik tengen kanggo pungkasane golek apa sing dikarepake? Banjur proses wektu-wektu iki (saka ngeklik tombol liyane) bisa rampung kanthi luwih cepet kanthi mencet tombol tab. Ya, sampeyan bisa ngakses kabeh kontaner ing saubengé tanpa nutup GUI. Iku kualitas mod sing gampang nanging liyane sing nggawe proyek sampeyan luwih gampang. Mod iki malah ndhukung jeneng khusus lan yen sampeyan nyelehake pigura item kanggo blok kasebut, tab ing GUI sampeyan bakal nuduhake barang kasebut. Mod iki asliné digawe dening KQP_ Nanging ora entuk update kanggo versi Minecraft 1.17 lan ndhuwur. Sampeyan isih bisa mriksa mod asli ing kene. Versi ported kanggo minecraft sing luwih anyar uga digandhengake lan sampeyan bisa nyoba.

Ana akeh mod liyane sing bakal ngidini sampeyan duwe pengalaman kaslametan minecraft sing luwih apik. Mods kaya kulit Apple utawa Deskripsi enchantment nyedhiyakake informasi luwih lengkap nalika main game tinimbang ngrujuk sumber eksternal. Mods kaya peta lelungan, sing kalebu mods paling populer ing kabeh wektu lan nggawe Minecraft luwih gampang kanggo nemokake lan ngapalake papan sing bisa digunakake tanpa server sampeyan wis diinstal. Aku, amarga panulis artikel iki, kanthi pribadi mutusake nggunakake kain kanggo mod kasebut, nanging sampeyan bisa milih mods mod lan mod sing pengin dipilih. Ana macem-macem mods sing kasedhiya kanggo kabeh wong ing luka, sing paling tuwa lan isih sumber paling apik kanggo mod Minecraft, kanthi gratis. Aku wis nyoba artikel iki kanggo ndhukung mods universal lan ora ana tujuan kanggo meksa sampeyan nggunakake lan nyimpulake siji sing luwih apik.