7 Game Kaya Phasmophobia kanggo ngeruk gatal medeni sampeyan, game kaya phasmophobia: alternatif game medeni Multiplayer sing padha

Game Like Phasmophobia: Alternatif Game Horror Multiplayer

Munggah ing jejere dhaptar game sing kaya Devour dirasakake, lan kabeh judhul ing dhaptar, mesthine bakal dadi inspirasi saka game medeni co-op. Game iki nggawa sampeyan ing perjalanan menyang kuburan Mesir kuna.

7 Game Kaya Phasmophobia kanggo ngeruk gatal medeni koperasi sampeyan

Kita kabeh Phasmophobia Connoisseurs sawise wengi sing ora kaetung ngenteni nyandhak ing plancongan omah Willow Street lan njerit bapake Halls Brownstone High School. “Horror Co-op Hunting petualangan Hunting uga digatekake ing fenomena game anyar kaya Phasmophobia. Iki wis njupuk Uap, nanging ana segara sing medeni, gaib, lan Multiplayer tag kanggo sift sadurunge bisa menyang barang sing apik.

Kanggo mbiyantu mburu sampeyan kanggo waunt liyane, kita banjur mumbul dhaptar game sing paling apik kaya Phasmophobia kanggo (muga-muga) ngeruk gatel sing padha nalika nggawe kamar kanggo ditambahake siji (utawa telu). Phasmophobia cukup langsung ing persamaan, nanging kita ngarahake Pengalaman sing ngrebut teror giddy sing padha nalika stalk gaib sampeyan lan klompok kanca. Iki kanggo nggawe rekreasi wektu lan ketegangan nalika regu sampeyan dibangun bebarengan ing peteng, supaya saben liyane menyang mangga mati.

Oalah, antara stream Phasmophobia Nganyari, ing ngisor iki minangka pitung game sing kudu dipriksa kanggo bengi game co-op!

Ghost Exorcism Inc minangka game kaya Phasmophobia ing Steam, kanthi mekanika adhedhasar swara lan mode co-op

Ghost Exorcism Inc. – Game paling apik kaya phasmophobia

Ghost Exorcism Inc Ngirim sampeyan kanggo nindakake apa sing diarani jeneng sing nuduhake-semangat, nanging minangka bisnis. Tinimbang PhasmophobiaBiasane regu papat, proyek iki cukup gedhe kanggo klompok enem, lan sampeyan bakal dadi pacar tinimbang mung metu. Ora cukup kanggo ngenali manawa John Jefferson minangka polesgeist; Sampeyan uga kudu nyingkirake dheweke, uga.

Mbok ing antarane kabeh Phasmophobia-seneng metu, iki minangka salah sawijining sing paling cedhak karo rumus maneh. Ana peralatan sing luwih akeh kanggo ngoyak gaib, lan nalika ana sawetara sing ora ana gunane, ana sawetara ekstra sing apik. Tuladhane, Ghost Exorcism Inc Nduwe mekanik buku exorcism sing apik banget, meksa sampeyan maca wacan saka buku sing ora diganggu kanggo ngungkuli entitas. GOOFY, manawa, nanging ora lucu nalika kanca-kancane sing angel ora bisa ngidoni tembung tanpa njerit.

Yen misale jek wis kenal, sampeyan bisa uga wis ndeleng game iki minangka Cors Hunter Corps. Iku entuk makeover wiwit saiki, uga ganti jeneng. Sampeyan bisa mriksa lelaran anyar minangka Ghost Exorcism Inc ing uap kanggo pc.

Didhaptar minangka game hunting Ghost co-op game kaya phasmophobia

Dirampungake – game paling apik kaya phasmophobia

Kaya Ghost Exorcism Inc, akeh DiedewarnedFormula sumah kanggo mbalekake maneh Phasmophobia Rasa kanthi ngeculake sampeyan kanthi spasi sing ketat, sawetara alat ngrampungake misteri, lan siklus mburu. Tinimbang khayalan sing biasa, sampeyan nggoleki mumet lan ngempalaken bandha. Bagéan saka teka-teki kasebut ora melu ngerteni apa sing ana ing reruntuhan situs kerja, nanging penting ora bisa scramble metu kosong. Yen ora, kepiye sampeyan bisa nyukupi kabeh gear, gear sing apik banget?

Nduwe unsur-unsur sing luwih lengkap kanggo peta, sing luwih gedhe kanggo muter maneh, nalika pati iku kurang tetes kurang amarga sampeyan bisa kerja marang kanca-kanca utawa mbantu dheweke saka akhirat. Lan nalika ekstra swara ing siji iki bisa uga kurang saka gambar, sing ora koyone ngrasakake pengalaman kasebut kanthi sawetara monsters sing seru. Diedewarned ana salah sawijining game pisanan kaya iki kanggo ngenalake mungsuh sing katon kanca, lan pancen wedi banget kaya muni.

Diedewarned isih ana ing uap awal akses, nanging katon trick online sing mantep wiwit diluncurake taun kepungkur.

Ing meneng minangka game medemmetris karo sawetara unsur kaya Phasmophobia Steam

Ing meneng – game paling apik kaya phasmophobia

Ing nggawe bisu minangka game medeni-enem-enem horror sing asimetris kanthi monster sing kaya-kaya ngontrol amarga bisa dideleng. Sing dudu perkara sing ala; Game kasebut gampang banget yen baju super cepet makhluk gampang kanggo maneuver, nanging perjuangan medeni nalika pamuter manungsa diwenehi giliran.

Nanging, Ing nggawe bisu Apa olahraga loro mode, lan liyane yaiku ton nyenengake lan rada ngeling-eling . Siji wong dipilih dadi monster, dene limang pemain liyane duwe peran individu kanggo muter nalika nggoleki tegese uwal. Ora ana pilihan gedhe saka alat ing kene, nanging mekanik swara isih jeblugan wiwit Ing nggawe bisu tangkap titah babagan pangrungon hipersensitif. Sing bummer kanggo kita sing ora bisa mati nalika lagi gemeter. Golek cara kanggo uwal, utawa angin kaya nedha bengi, Ing nggawe bisu Apa ton ngguyu sing nggegirisi sing ngrusak rumus nanging tetep sampeyan nglipur kanthi cara sing padha.

Sampeyan bisa nyekel Ing nggawe bisu ing uap kanggo pc lan mac. Siji-sijine iki malah entuk nganyari, sing katon cilik kanggo proyek skala sing luwih cilik sing siji-sijine iki. Mungkin sing bakal dilebokake ing radar sampeyan luwih saka siji wengi.

Wutah Game Horror Multiplayer

Wayah Ghost – Game Paling Apik Kaya Phasmophobia

Njupuk isyarat saka Phasmophobia lan , Wutah Ghost Saddles sampeyan karo penyelidikan lan tugas eksoritas. Luwih saka game liyane ing dhaptar iki, iki bisa uga mokal paling gedhe sing paling gedhe Phas, langsung menyang aset sing melu lan siklus gamelan. Bentenane paling gedhe sing ana ing acara hantu, sing katon luwih asring, lan mesthi luwih kuat. Ora ana meh jumlah downtime sing padha, uga nalika sawetara babak Phas Muga-muga telung puluh menit kanggo nggawe rol, Wutah Ghost Ngirim jumpscares cepet.

Iki minangka pedhang kaping pindho. Bagéan saka banding dawa ngenteni a Phas Haunt yaiku sing penting banget nggawe masalah medeni, nanging Wutah GhostMacem-macem macem-macem acara, efek swara, lan tingkah laku supaya tetep seger. Bit eksorisme sing ditambahake luwih akeh tinimbang sing sampeyan nganggep. Awit ora ana sing bisa lunga nganti memusuh wis ilang, sampeyan wis matesi skenario braving Phasmophobia biasane ngidini sampeyan mbukak. Mbok menawa dudu pilihan sing apik kanggo kanca sing lenggah ing truk, nanging Wutah Ghost sampurna kanggo sampeyan sing seneng tetep ora ana kamera.

Yen sampeyan lagi nggoleki exorcism, Wutah Ghost ana ing PC liwat uap.

Game kaya Phasmophobia kanggo mburu Ghost Hunting ing Uap

Devour – Game Paling Apik Kaya Phasmophobia

Devour Papat kanca papat nglawan pembunuhan sétan, lan luwih agresif tinimbang roh sing wis sampeyan temoni Phasmophobia. Sesi kanggo Devour cenderung mbukak luwih suwe, nanging sampeyan isih seneng banget ing peteng kanggo nyoba golek cara kanggo safety. Kesulitan alon-alon minggat, kaya Phasmophobia, Nanging ana titik nalika kedadeyan lan grup kasebut scrambling kanggo nyingkirake saka budaya sing diduweni dening Devour.

Minangka game medeni liyane kanthi papan sing acak lan pangowahan peta, Devour ngatur supaya tetep seger kanggo sesi sing luwih haun. Tujuane sampeyan mesthi golek barang ritual kanggo Azazel sing diusir, nanging cara sampeyan ngganti owah-owahan gumantung karo masalah, lan peta ole sing apik. Ana uga makhluk sing spooky sing dienggo ing efek acak, lan peta sing ngirim para pemain menyang gupuh sing ora produktif sanajan ana weker palsu. Phas mbukak karo hantu sing agresif lan ora ana sing kudu didhelikake.

Devour kasedhiya ing PC lan Mac liwat Steam. Iku bagean saka seri Para pengawas, Nanging bisa uga disimpen yen sampeyan wis kesel Devour.

Midnight Ghost Hunt minangka game medeni co-op sing luwih fokus, nanging isih apik kanggo mburu Ghost

Huntnya Midnight Ghost – Game Paling Apik Kaya Phasmophobia

Dadi, iki ora padha karo papat-papat sing papat, nanging Huntnya Midnight isih bisa nyediakake giggles sing padha karo. Yen sampeyan gelem cabang saka pirang-pirang gaib, game gaib iki – lan golek sing nyenengake kanggo kanca-kanca sing golek jumpscares lan ngudhal panik liwat wengi. Ing Huntnya Midnight, sampeyan bakal dibagi dadi tim papat hantu lan tim papat pemburu, dene tim hantu mburu wiwit golek. Sing owah nalika jam Hits Midnight, lan ujug-ujug dadi Gerah Ghosty kanggo menehi Chase.

Ana sawetara obyek sing wis kenal ing arsenal gadget hantu sampeyan, nanging luwih becik dipikirake Ghost tengah wengi Mburu minangka game sing wis adhedhasar utawa pertempuran sing luwih fokus marang latar mburi spooky. Iku ora medeni kanthi cara sing ndhelik saka setan ing Phasmophobia Stall jedhing, nanging sampeyan isih bakal holler nalika tiba trap sing disetel dening tim hantu. Wiwit dinamika listrik mesthi miring kanthi cara siji, isih ana sing akeh banget kanggo nggawe recreate adrenalin sing kena pengaruh paranormal.

Ghost tengah wengi Mburu kasedhiya ing PC liwat uap.

Gaib minangka game kaya phasmophobia ing uap

Gaib – Game Paling Apik Kaya Phasmophobia

Yen kita bisa ngrusak unsur Phasmophobia munggah menyang game sing kapisah, banjur gaib bakal luwih kaya mburu porsi-dipikirake Devour, Yen sampeyan wis main saran sadurunge. Tinimbang benteng supernururtural sing ora katon, sampeyan asring ngerti babagan bebaya kasebut Gaib. .

Gaib Tugas premis klompok sampeyan kanthi tag-puzzles kasebut, sing asring misahake klompok-mungsuh sing katon apik banget. Dheweke kabeh rada agresif, lan ora ana recoons nalika sampeyan nemokake ing klambi. Iku liyane sing golek pemain hormor bisa uga seneng, ora mesthi mbengkongake ing hunting ghost mung. Ana sawetara perkara kasebut, sampeyan bakal munggah lan mudhun sawise wengi, lan Gaib ana ing antarane, nanging proyek uap cilik iki asring rumangsa kanggo sawetara duwit.

Yen sampeyan wis entuk dhuwit kanggo nyisihake, lan aja mikir sawetara urutane critane game sing apik banget, gaib ing Uap kanggo PC.

Klub Blackout – Game Paling Apik Kaya Phasmophobia

Klub Blackout sejatine prediksi Phasmophobia udakara setaun lan setengah. Sanajan duwe kabeh trappings sampeyan bisa uga ngerti yen bakal ngarepake ing titik iki: misi sing digawe saka co-op papat, lan gimik sing apik banget. ndeleng.

Bagean saka “Blackout” ing Klub Blackout Nuduhake stalker gaib sing diarani “bentuk” sing sampeyan mung bisa ndeleng mripat. Mangkono, ana kabeh tombol sing darmabakti kanggo nutup pepers sampeyan. Iki ngidini sampeyan ndeleng pesen paranormal, lan titah hantu, nanging dudu jagad iki. Iki masalah amarga ana uga bebaya normal babagan sampeyan butuh mripat mbukak nyawang.

Game kasebut duwe crita sing apik banget kanggo sampeyan uga ora bisa dipercaya. Sampeyan butuh ing tetanggan suburban sing dibangun ing ngendi wong diwasa dadi turu ing wayah wengi lan nyoba njupuk anak-anake dhewe (para pemain) kanggo sawetara entitas utawa kekuwatan sing ora dingerteni. Alamiah, Perangan mesthi lali sajrone awan, mula bocah-bocah padha nyelidiki nalika ora mateni utawa ditangkep dening apa wae sing urip ing ngisor kutha kasebut.

Nindakake akeh “dosa” – kaya mangkene wong diwasa – bakal ngasilake wujud kasebut. Dadi sampeyan kudu ati-ati banget nalika sampeyan njelajah lan ngumpulake clues kanggo ngerti apa sing kedadeyan ing kene. Iki ngirim ketegangan skyrocketing minangka kanca kanca sampeyan kudu ati-ati lan nggawe gangguan kanggo mbantu nalika sampeyan mlebukake.

Downside yaiku game kasebut wiwit adhedhasar konsep “medeni medeni.”Liyane crita ditambahake wektu, minangka pemain ing jagad nyata nyritakake misteri, nanging saiki bagean saka game wis rampung. Sampeyan mung bisa maca kabeh ing wikis. Isih! Iku wektu sing nyenengake.

  • Sampurna kanggo .. Sapa wae sawise crita gedhe ing ndhuwur medeni gedhe.
  • Aja Yen Sampeyan .. ora seneng ndeleng bocah-bocah ing peril.
  • Miwiti .. Game dhasar. Ana ton DLC, nanging kabeh kosmetik, lan sampeyan mung bisa tuku mengko kanggo ndhukung pangembang!

Lan iku kanggo dhaptar game sing paling apik Phasmophobia! Seneng-seneng (utawa nggegirisi) karo kanca-kanca sing ana ing jagad medeni.

Game Like Phasmophobia: Alternatif Game Horror Multiplayer

Yen sampeyan penggemar phasmophobia lan sampeyan nggoleki judhul sing padha, sampeyan ana ing luck, amarga ana sawetara pilihan sing kudu dipilih. Mangkene Top Top Kita.

Game kaya Phasmophobia: 15 alternatif medeni Multiplayer

Game kaya Phasmophobia: 15 alternatif medeni Multiplayer

BeanStalk yaiku maca maca. Yen sampeyan tuku liwat salah sawijining tautan kita, kita bisa entuk komisi cilik. Iki ora mengaruhi review utawa penempatan produk ing situs kasebut.

Phasmophobia Gabungan medeni karo komedi, nggawe game petualangan sing tenan njupuk jagad iki kanthi badai. Secara teknis, judhul, sing dikembangake lan diterbitake dening kinetik game, tiba ing genre medeni investigative, amarga utamane adhedhasar mburu Ghost.

Ing wulan September 2020, game dibebasake kanggo ngakses awal, kanthi dhukungan kasunyatan virtual, ing uap, lan cepet dadi populer, matur nuwun kanggo twitch lan YouTan sing populer. Nyatane, dadi populer banget, minangka game paling laris ing Steam sajrone wulan Oktober lan Nopember ing taun 2020, lan tetep dadi salah sawijining game hunting hantu sing paling populer ing dina iki.

Yen sampeyan penggemar phasmophobia lan sampeyan nggoleki judhul sing padha, sampeyan ana ing luck, amarga ana sawetara pilihan sing kudu dipilih. Kita wis mbunderake game ndhuwur sing kaya phasmophobia lan ing ngisor iki, sampeyan bakal nemokake ringkesan saben wong.

Fitur Game Phasmophobia

Tanggal Rilis: Akses awal 18 September 2020
Pangembang:
Penerbit: Game Kinetik
Platform: Microsoft Windows
Genre: Medeni
Nyetel: Gesang nyata
Game Game: Singleplayer, Multiplayer

Tabel konten

1. Devour

Devour

Yen ide nyekel lan ngobong wedhus setan kaya ide sampeyan seneng-seneng, mula sampeyan bakal pengin mriksa judhul pertama ing dhaptar game sing padha karo phasmophobia. Judhul digawe lan diterbitake dening pangembang game terus game ing tanggal 28 Januari 2021.

Game medeni co-op, produsen lemut saka hantu babagan hunts luwih saka hunt literal. Sampeyan bisa muter solo utawa klompok nganti papat pemain, lan pilihan sing dipilih, sampeyan bakal main minangka kultak satanik. Kabeh katon kaya biasane (nanging “Nanging,”) bisa kanggo wong sing kalebu kulti sing nyembah marang Iblis), lan ora sengaja, ana sing salah.

Sampeyan cepet-cepet metu lan ngerti yen sampeyan kudu mburu manifestasi demonstran masalah (ora kabeh setan sing ana masalah?) jenenge Azazel. Tujuan kanggo mburu merifestasi Azazel yaiku ngresiki kanca kanthi nggunakake setan kasebut. Sampeyan bakal nemoni wedhus, tikus, malah kluster endhog saka laba-laba serbu, kanthi tujuan nyopot kabeh supaya bisa ngumbah dosa kasebut.

Minangka game maju, sampeyan kanthi cepet ngerti yen kanca saiki wis dadi raksasa dhemit, lan dheweke bisa nggegirisi, lan dheweke bakal dadi barang sing luwih akeh sampeyan ngresiki. Ing sawetara tahap pungkasan, sampeyan kudu bisa nggunakake sétan-sétan sing gedhe, uga spesifikasi medeni, amarga sampeyan nggawe upaya nekat kanggo ngrampungake tahapan pungkasan.

Devour ora cenderung menyang sawetara tropes sing bakal sampeyan ngarepake saka tropes, lan uga ora bisa dimainake maneh; Sing ujar, pencipta judhul terus nganyari game kanthi nggabungake tingkat anyar, lengkap karo mekanik sing dianyari. Kabeh ing kabeh, nganti game sing padha karo phasmophobia Go, evour akeh nyenengake lan mesthi bisa diowahi bebarengan.

2. Diedewarned

Diedewarned

Munggah ing jejere dhaptar game sing kaya Devour dirasakake, lan kabeh judhul ing dhaptar, mesthine bakal dadi inspirasi saka game medeni co-op. Game iki nggawa sampeyan ing perjalanan menyang kuburan Mesir kuna.

Kaya sing sampeyan bayangake, lelungan menyang kuburan cukup rambut, amarga sampeyan cepet nemoni roh-roh Juru Sinister, sing ora dikarepake bisa ngumbar lan njaluk sampeyan munggah sampeyan. Padha karo Phasmophobia, sampeyan kudu nggoleki lan golek petunjuk sing mbukak Roh sing sampeyan tindakake.

Yen sampeyan bener nemtokake sapa Roh, sampeyan bakal diwenehi akses menyang relik kuno sing didhelikake ing kuburan.Yen sampeyan nganggep semangat Roh kanthi bener, sampeyan kudu mindhah cepet lan njupuk relic kanthi cepet kaya sampeyan bisa. Yen sampeyan nggawe guess salah, lawang bakal slam ditutup.

Nalika Roh sing ngowahi dadi wujud fisik, sampeyan kudu cepet-cepet ngubengi kuburan lan golek lever sing didhelikake kanthi apik lan gunakake kanggo mbukak lawang supaya sampeyan bisa nggawe metu saka kuburan. Nalika kabeh iki kedadeyan lan sampeyan bakal ditanduri semangat sing nyenengake saka Manjai kuno, sampeyan kudu eling kanggo njupuk gambar minangka bukti.

Apa sing tenan ndadekake pertunjukan dadi sistem unik sing dilengkapi karo saben Mejia. Contone, supaya ora nesu salah sawijining Mejia, sampeyan kudu nggawe swara kaya sampeyan bisa uga bisa. Ana MEJAI liyane sing duwe kemampuan formulir lan nggunakake kemampuan kasebut kanggo nyingkirake anggota tim sampeyan.

Nalika setelan sing wis ditemtokake katon ora kenal, cara sing dimainake anyar – lan medeni. Pengembang nggarap nganyari, sing ditambahake utama, amarga game bakal terus berkembang. Minangka bonus tambahan liyane, ramalan nawakake dhukungan VR lengkap, kaya game kasebut diilhami dening: Phasmophobia.

3. Gtfo

Gtfo

Game penembak penembak hurror slamet, GTFO dimainake ing perspektif wong pisanan, lan ngemas pirang-pirang fitur sing nyebutake pikiran phasmophobia. Judhul dikembangake dening 10 kamar, studio indie Swedia. Wiwitane dirilis tanggal 9 Desember 2019 ing Microsoft Windows, lan nampa review positif ing akses awal uap. Rong taun sabanjure, tanggal 19 Desember, 2021, GTFO resmi dirilis sajrone Penghargaan Game 2021.

GTFO dumadi ing kawah Chixerub, sing dibentuk dening serangan asteroid sing kedadeyan 66 yuta taun kepungkur, lan serangan asteroid nyebabake acara punah master sing nyuwek dinosaurus. Klompok “tahanan” dipeksa ngakses komplek lemah sing dibangun ing situs ing endi hit asteroid. Tim kasebut kudu ngrampungake macem-macem tugas lan scavenge kanggo Warden, entitas enigmatik.

Kanggo gamelan, pemain GTFO kudu ngumpul tim scavenger papat wong, lan kaya sing disebutake, para scavengers kepeksa mlebu ing kompleks lemah sing ana ing upaya kanggo ngrampungake tujuan sing ditetepake dening Warden. Kaya-kaya ngakses komplek lemah sing misterius ing situs asteroid sing njupuk dinosaurus ora cukup serep, sampeyan bakal nemokake manawa papan kasebut wis thukul karo monstri turu.

Sampeyan lan tim sampeyan kudu kerja bareng kanggo nggawe strategi lan nggawe rencana, uga sumber rasional, supaya sampeyan bisa mateni mungsuh-mungsuh, supaya sampeyan bisa tetep urip lan ngrampungake panjaluk sing wis digawe Warden lan pungkasane uwal saka kahanan lan lokasi sing haram.

. Swara putih 2

Swara putih 2

Noise Putih 2 loro-lorone dikembangake lan diterbitake dening milkstone Studios. Ing jagad kegiatan paranormal, swara putih asring digunakake minangka cara kanggo menehi semangat apa wae sing bisa dikandhani. Kanggo para penyayang medeni sing kepengin banget lan entuk sensai saka gunane sing ndhelik, tujuane putih ora beda, amarga sampeyan ngerti manawa sampeyan bakal nate mengaruhi.

Swara Putih 2 minangka sekuel menyang swara putih sing sukses kanthi sukses. Ing game iki, sampeyan bakal nganggep peran kanggo tim penyidik; Utawa, sampeyan bisa ngontrol titah grotes lan nyakot tim penyidik. Game iki nawakake pengalaman medeni asimmetris 4vs1, lan manawa kanggo nggawe sapa wae sing main – sanajan wong-wong sing mikir yen dheweke wani banget – gonjang-ganjing kanthi wedi.

Game dilengkapi sistem matchmaking dhasar, sing ngidini sampeyan muter karo kanca-kanca kanthi gampang. Sampeyan mung kudu miwiti game, pilih sisih sampeyan utawa supaya sistem milih sisih sampeyan kanggo sampeyan, lan sampeyan bisa miwiti muter. Yen sampeyan milih investigator, sampeyan bakal njelajah lokasi kasebut, kerja karo kanca-kanca, lan bakal nggawe upaya kanggo ngindhari, sampeyan bakal bisa dadi korban kanggo medeni makhluk medeni.

Sampeyan kudu nindakake sing paling apik kanggo njaga kabecikan, lan uga elinga kekuwatan senter supaya sampeyan ora macet ing peteng. Yen sampeyan milih nganggep peran titah kasebut, sampeyan kudu mandhegake mangsa lan ora katon kaya sampeyan wis mburu.

Cahya saka panyidikan sipat ulang bisa nggunakake kekuwatan, dadi sampeyan kudu nggunakake kekuwatan supaya ora kaget lan nyebarake penyidik ​​supaya bisa mburu tugas sing luwih gampang. Sampeyan bakal bisa ngundang totem, sing bakal menehi tandha sampeyan saka ngarsane penyidik ​​sing ana ing sembarang investigator sing ana ing sacedhake lan mungkasi dheweke supaya bisa njupuk 8 tape sing sadurunge njupuk.

Ing swara putih 2, mung amarga sampeyan mati (lan sampeyan bakal mati) sing ora ateges game wis rampung. Nanging, sampeyan bakal dadi memedi lan bisa nggunakake katrampilan anyar lan apik kanggo njelajah lan mbantu penyidik ​​sing isih urip ing nggoleki.

Nalika sampeyan muter, sampeyan uga bakal bisa mbukak kunci karakter lan senter anyar, kalebu karakter klasik saka swara putih kanthi online. Saben karakter duwe katrampilan lan spesialisasi unik. Uga, swara putih 2 nampilake layar muter maneh sing padha karo layar putih sing apik banget. Nalika sesi rampung, sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo ngguyu nalika sampeyan ndeleng kepiye tim terus mlaku-mlaku ing bunderan utawa nalika salah sawijining penyidik ​​wis ilang.

5. Propot

Yen sampeyan penggemar genre medeni (lan jelas sampeyan yen sampeyan nggoleki game sing padha karo phasmophobia) lan sampeyan pengin muter sing nggegirisi karo kanca-kanca, banjur dadi judhul sing bakal dadi nggawe rambut sampeyan mandheg. Game Multiplayer 4 vs 1, iku campuran sampurna saka slamet medeni lan game pesta karo kanca-kanca.

Dikembangake dening FNTastic lan diterbitake dening MyTona, kabeh premis Propright adhedhasar papat slamet sing kudu sukses ing peta lan ndandani pirang-pirang propmermin sing mbukak lawang kanggo mbukak pembunuh.

.

Kanggo luwih njlimet, prophunt iku bodho, quirky, lan harrowing. Sampeyan bisa uga bisa ngontrol slamet sing duwe kemampuan kanggo ngowahi dadi propor utawa pembunuh sing ditemtokake kanggo ngrusak saben item animasi ing peta. Yen sampeyan lagi main slamet, supaya bisa urip, sampeyan kudu ndhelikake suwe kanggo ndhelikake fiends sing ora sopan kanggo ndandani propmines sing kasebar ing peta lan uwal. Cantik apa-apa sing bisa dipikirake bisa dipiregake, sing menehi pamuter kemungkinan tanpa wates babagan jumlah wektu sing bisa didhelikake saka mungsuh.

Game kasebut nggawe rada bodho lan quirky, minangka barang acak, kayata botol anggur lan kursi wiwit diwatesi ing peta. Nyatane, amarga antik iki, sing ora dikarepake, sampeyan meh dijamin kanggo ngguyu. Kabeh ing kabeh, Prophunt minangka jancok banget kanggo game medeni lan judhul gedhe kanggo mriksa yen sampeyan penggemar phasmophobia.

6. Jumuah 13 th: Game

Jumuah tanggal 13: Game

Yen sampeyan penggemar genre game hara horror lan sampeyan nggoleki judhul sing nawakake pengalaman sing padha karo phasmophobia, mula sampeyan bakal pengin nyakup Jumuah 13 th: Game ing dhaptar sampeyan.

Game kasebut, sing jelas adhedhasar francais film medeni apik kanthi jeneng sing padha, dikembangake dening iieifonic lan diterbitake dening Gun Media. Asliné dibebasake minangka rilis digital tanggal 26 Mei 2017 lan dibebasake minangka release fisik tanggal 13 Oktober ing taun sing padha ing PS4 lan Xbox siji. Tanggal 13 Agustus 2019, Judhul dibebasake ing Nintendo Switch.

Multiplayer asimetris, Jumuah 13 th: Game, 7 pemain sing ngontrol penasihat tlaga tlaga tlaga tlaga sing dipilih kanthi nggunakake topeng sing dipilih kanthi acak sing ngontrol topeng sing dipilih kanthi acak, pembunuh Voorhees.

Game kasebut ditindakake ing jagad semi-mbukak sing gratis kanggo njelajah. . Ana sawetara versi Jason sing beda kanggo main, lan gamane lan atribut ganti beda-beda saka siji versi kanggo sabanjure.

Nalika muter minangka penasihat, tujuan utama yaiku uwal saka peta urip. Yen sampeyan ngrampungake tujuan sisih, sampeyan bakal bisa ngrampungake peta lan uwal luwih cepet. Objektif sisih luwih gampang kanggo ngrampungake nalika sampeyan kerja karo pemain liyane. Sawijining kahanan “EPIC WIN”, sing mbutuhake kerja sama lan ngrencanakake, bisa digunakake kanggo njupuk Jason.

Kanggo mateni Jason, karakter wanita kudu golek shack pembunuhan kasebut, lebokake sandhangan pamela vorhees lan ndalang yen dheweke ibune Jason ing ngarepe. Apa sing tenan ndadekake tantangan iki yaiku topeng Jason kudu mati supaya bisa mlaku.

Sakabèhé, Jumuah 13 Th: Game minangka game petualangan horril sing mesthi bakal njaga sampeyan ing pinggir lenggahan sampeyan. .

7. Ngapusi

Ngapusi

Sabanjure ing dhaptar game sing kaya phasmophobia. Iki dikembangake lan diterbitake dening garis baseline, lan nalika ora padha karo phasmophobia, ana sawetara unsur sing kenal. Ing game iki, sampeyan kudu uwal saka fiend sing kena infeksi sing ndhelikake ing bayangan kanthi ringkes, lan sing mbotakake saben pamindhahan sing sampeyan lakoni.

Sampeyan uga bisa muter minangka entitas sing kena infeksi, lan yen sampeyan nganggep peran iki, sampeyan kudu njupuk sing slamet; Nanging, sampeyan ora kekebalan karo peluru, mula sampeyan kudu njaga mripat kanggo wong-wong mau. Saben pamindhahan kudu diitung amarga sampeyan nyoba nyebar virus sing wis kena infeksi sampeyan lan nyuwek sisa sing isih ana.

Sampeyan ora tau ngerti sapa sing nyebabake ala nganti telat. Entitas bisa mbantu sampeyan kanggo paling akeh peta, entuk kapercayan lan nyengkuyung sampeyan supaya njaga sampeyan.

Sayange, nomer loro sing sampeyan lakoni, entitas sing kena infeksi kasebut bisa kuntal sampeyan lan langsung ngrampungake usaha kanggo uwal. Nalika sampeyan miwiti muter ngapusi, pancen rumit; Nanging, yen sampeyan ngrampungake sawetara pertandhingan lan tetep urip utawa sampeyan ngalami infeksi, ngapusi pemain liyane bakal alami.

8. Ora cetha

Ora cetha

Judhul liyane ing genre medeni Survival, ora jelas dikembangake dening hidravision hibrevision lan diterbitake dening Dreamcatcher Interactive ing North American, dening Ubisoft ing China, lan dening MC2-micoid ing lokasi liyane. Game kasebut dirilis tanggal 1 Oktober 2005 ing Eropa lan Amerika Lor, dirilis ing 6 April 2005 kanggo PS2, Xbox, lan Microsoft Windows.

. Kanca-kanca padha nemokake ing sekolah sewengi lan dheweke kudu ngrampungake pirang-pirang kedadeyan aneh sing wis kedadeyan.

Sampeyan bakal ngontrol limang remaja nalika njelajah sekolah lan pertempuran macem-macem siswa sing kena infeksi. Telung Kanca ngerteni manawa mungsuhe – sing kena infeksi – sensitivitas cahya, lan cahya kanggo srengenge langsung bakal ngrusak dheweke. Remaja bersenjata kanthi lampu senter, sing mbantu nyandhang mungsuh lan bocah sing ala banget.

Remaja kasebut mbukak konspirasi sing akeh sing melu suntikan kanggo siswa liyane dadi monsters mutsters. .

Murid-murid kasebut nemokake manawa Elisabeth, perawat, lan Herbert, kepala sekolah, luwih saka 100 taun, sanajan dheweke katon ora luwih tuwa tinimbang 60an. Grup kasebut nemoni Herbert, sing dipateni dening guru sing nyoba ngobati manawa infeksi sing disebabake dening eksperimen Herbert.

Leonard, Kembar Herbert, ndeleng sedulure sing wis mati lan nesu banget, lan nesu marang dheweke supaya mateni guru lan ninggalake para remaja kanggo ngalahake mutan sing paling gedhe sing durung ditemokake. Sawise dheweke njupuk metu, para remaja bali menyang gym lan nyuntik karo tamba. Leonard banjur ngasilake lan sawise perang edan, dheweke ngirimake srengenge lan kabeh bali menyang normal.

GAMEPLAY IN MORCCURE minangka mode koperasi loro-pamuter, dadi sampeyan bisa muter kampanye kasebut karo kanca. . Sakabèhé, iku game sing nyenengake lan nyenengake. Yen sampeyan penggemar genre medeni lan sampeyan nggoleki gelar sing padha karo phasmophobia, mula sampeyan mesthi kepengin mriksa ora jelas, amarga wis ngerti sampeyan bakal ngira-ngira.

Nyumurke

Survival Horror minangka jinis sing akeh ing jagad game video, lan Phasmobia minangka salah sawijining judhul sing paling disenengi ing genre iki. Yen sampeyan penggemar game iki lan sampeyan nggoleki judhul liyane sing nawakake pengalaman sing padha, mula kita saranake sampeyan mriksa game sing ditampilake ing dhaptar iki. Saben wong dirancang kanthi apik lan ngrayakake unsur sing padha karo phasmophobia lan bakal menehi perhatian lan njaga sampeyan nglipur.

Oliver minangka tilas engineer engineer compaq Engineer sing mentas teknologi Pengusaha & Gamer urip. Sistem kapisan yaiku AMIGA 500 lan sing paling disenengi yaiku SNES. Dheweke wis mbangun komputer dhewe amarga dheweke mbangun sistem Pentium 90 ing taun 90an. Dheweke editor-ing-kepala beanstalk lan pendiri Kooc Media Ltd, perusahaan penerbitan online adhedhasar Inggris.