60 RPG paling apik kanggo muter ing 2023 – GameNx, 48 Game RPG Aksi Gratis Gratis Sampeyan kudu Download (2023)

Game Rpg Aksi Paling Gratis Kanggo PC ing 2023

Contents

Elder Scrolls II – Daggerfall minangka RPG Tampilan Tunggal-Dunia-Pamuter RPG dening Solwesda Softways. Iki dirilis ing taun 1996 ing PC. Iki minangka entri nomer loro ing SCR sing populer.

60 RPG Tindakan Paling Apik kanggo muter 2023

Game RPG Tindakan minangka subgenre sing populer. Sampeyan nyawiji sing paling apik kanggo dolanan peran kanthi unsur tumindak. Pemain biasane nempatake ing wektu nyata-nyata kemampuan kanggo roam bebas roam sajrone pertempuran tinimbang golek seri menu ing game basis. Yen sampeyan lagi ing pasar kanggo muter anyar kanggo muter ing kene ana sawetara game video sing solid ing 2021. Sampeyan bisa gampang nglelebke sawetara jam menyang game kasebut ing ngisor iki.

Kanthi ngandika, kita macet karo game sing wis kasedhiya, sawetara game RPG tumindak sing diantisipasi kayata biomutant sing durung diluncurake ing wektu nulis katrangan iki ora kalebu. Kajaba iku, kabeh dhaptar iku objektif, kabeh wong duwe game sing disenengi, ora seneng, lan rangkinge. Iki minangka koleksi game video sing bisa diwenehake ing taun iki.

Game mbesuk nganti 3 wulan

# 60 ngapusi p

Platform: PC September 18, 2023
Tanggal Rilis: PS4 PS5 Xbox One XSX | S September 19, 2023

Nalika kutha sing wis tuwa lan monster nunggu sampeyan, sampeyan kudu nindakake apa sing bisa urip lan ora ngeculake monsters njupuk sampeyan. Nanging sampeyan sing bakal nemtokake apa sing kedadeyan.

Ing Ngapusi p, sampeyan bakal main versi Pinocchio sing grima, sing tangi ing kutha sing peteng kanthi kepinginan kanggo nemokake Geppetto. Nanging kanggo nggayuh wong-wong mau, sampeyan kudu nenun dalan liwat papan sing mbebayani, sing tegese nglawan wong-wong sing ngadeg ing dalan sampeyan!

Keputusan sampeyan bisa mbentuk kepiye pinokchio lan gaman sing digunakake. Gawe pejuang sampeyan pengin dheweke, banjur deleng sejatine sampeyan bisa nyurung kemampuan wayang iki.

# 59 Starfield

PLATX: PC XSX | s
Tanggal Tanggal: 06 September, 2023

Yen wis tekan Bethesda, dheweke ngerti babagan judhul sing bakal nggayuh kepinginan kanggo tumindak nalika uga mesthekake yen sampeyan kudu mikir kanthi strategis nalika sampeyan mlebu. Ing Starfield, Tumindak kasebut bakal nggawa sampeyan menyang lintang ing ndhuwur lan kanggo akeh planet.

Apa sampeyan lagi misi supaya bisa ditindakake utawa gelut laut ing jero ruangan, tumindak bisa mlebu saka kabeh sisih lan kapan wae. Dadi sampeyan pengin mbangun karakter lan kapal sampeyan kudu kabeh sing kudu slamet.

Utawa, sampeyan mung bisa nglirwakake tumindak lan fokus ing prekara liya. Game kasebut menehi pilihan kanggo nindakake kasebut.

# 58 20 menit nganti esuke

Platform: PC
Tanggal Rilis: 08 Juni 2023

Akeh tumindak RPGS akhir-akhir iki wis nyoba katrampilan pemain kanthi suwene bisa tahan ing skenario tartamtu, lan 20 menit nganti esuke mbantu nggawe tren kasebut.

Sampeyan bakal dilebokake ing wayah wengi kanthi legion monsters swarming sampeyan. Pangarep-arep sampeyan yaiku kanggo mateni nganggo gaman lan katrampilan nganti esuke. Apa bedhil utawa bedhil, sampeyan bakal duwe pilihan akeh kanggo ngatasi mungsuh sampeyan.

Pati ora pungkasane ing game iki, amarga sampeyan bisa ngatasi pengalaman kanggo upgrade luwih apik kanggo menehi kauntungan sabanjure.

Apik. Sampeyan butuh.

# 57 FINAL FANTASY XVI

Platform: PS5
Tanggal Tanggal: 22 Juni 2023

Biasane, yen kita nyebutake Square Enix lan Cathetan dheweke wis nggawe RPG liyane, sampeyan bakal ngerti apa sing bakal diarepake. Iku bakal dadi macem-macem urusan basis utawa salah sawijine unsur rpg sing bisa gampang.

Nanging karo Fantasi Final XVI, Game kasebut secara harfiah diganti. Tinimbang mekanik sing akrab, tim game kasebut pengin menehi rasa sing bisa dirasakake lan dadi RPG tumindak sing luwih kuat. Sampeyan bakal nangis mungsuh sampeyan nganti tiba utawa dadi kewan sing dikenal minangka Eikon lan ora sopan karo mungsuh sampeyan!

Nambahake kanggo crita jero kanthi karakter sing apik menehi judhul sampeyan ora pengin kantun.

# 56 REANNANT 2

Platform: PC ps5 xsx | s
Tanggal Rilis: 25 Juli 2023

Nalika nerangake tindakan RPG, ora ana sing luwih apik tinimbang ngetrapake karakter sampeyan kanggo mungsuh mungsuh lan ndeleng yen sampeyan nindakake cukup kanggo njupuk kanthi gaweyan minimal. Yen sampeyan lagi gamelan kaya ngono, REWNANT II minangka judhul sing bakal sampeyan pengin mriksa.

Ing game, sampeyan bakal milih karakter sampeyan lan pilih jenis apa sing bakal ditindakake. Apa dheweke bakal dadi brutal sing ngalahake mungsuh sing cedhak? Utawa sampeyan bakal menehi dosis sing angel saka kadohan? Pilihan sampeyan yaiku duweke dhewe, lan sistem anyar dilebokake ing urutan, sampeyan bakal duwe cara luwih akeh kanggo nambah lan nggawe dheweke menang ing paprangan.

# 55 Kaya naga: Ishin

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Rilis: 21 Februari 2023

Nalika bisa uga ora dijenengi sawise klompok Yakuza maneh, utawa uga entri sing ana ing Jepang modern, sing ora ateges sampeyan kudu nyusut Kaya naga: Ishin.

Nanging, sampeyan kudu menehi kesempatan kanggo ndeleng kanthi apik game iki. Sampeyan bakal perdagangan ing estetika modern kanggo 1860-an Kyoto lan miwiti misi dendam lan keadilan kaya sing sampeyan coba golek wong sing mateni bapakmu.

Nggunakake bedhil lan pedhang samurai, sampeyan bakal ngadhepi kabeh jinis wong ing Kyoto. Saben perang bakal nyedhaki sampeyan kanthi bener. Nanging pitakonan nyata yaiku apa sampeyan bisa ngatasi bebener kasebut.

# 54 Akhir Fantasi XVI

Platform: PS5
Tanggal Tanggal: 22 Juni 2023

Yen sampeyan wis dadi penggemar francais Enix sing dikasihi sing suwe, mula sampeyan wis apik banget kanggo entuk Final Final Fantasy XVI.

Game kasebut disetel ing kasunyatan ing ngendi sihir dadi luwih saka mantra sing gampang. Wong duwe kemampuan kanggo dadi makhluk sing dikenal minangka Eikon, lan akeh sing nyingkirake apa-apa liyane saka “dominan” iki ing pangkat kasebut, supaya bisa njupuk!

Kanthi perjuangan sing nekat ing ngarep, ana wong sing jenenge Clive bakal dibungkus ing kekuwatan lan bilai iki lan kudu nindakake kabeh supaya metu saka ndhuwur lan njaluk dendam!

# 53 Diablo IV

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Rilis: 06 Juni 2023

Ana akeh sebab sing para penggemar wis tresna karo seri Hack-N-Slatash Blizzard sajrone pirang-pirang taun. Nanging salah sawijining sing paling gedhe yaiku pilihan pangaturan dhewe.

Ing Diablo iv, sampeyan ora bakal milih kelas sing pengin diputer. Sampeyan bakal alon-alon bisa dicopot nganggo gaman, waja, lan kabisan sing bakal mbantu sampeyan ngalahake pasukan cahya lan peteng.

Cukup, yen sampeyan mikir sampeyan duwe kabeh sing dibutuhake, liya-liyane bisa uga muncul lan ngganti kepiye carane ndeleng game lan mungsuh sampeyan.

Kajaba iku, sampeyan ora kudu ngrusak mungsuh mung! Sampeyan bisa nggawe pesta karo kanca lan gunakake bahan unik sampeyan kanthi cara kanggo njupuk kabeh ing dalan sampeyan.

# 52 Street Fighter 6

Platform: PC PS4 PS5 XSX | s
Tanggal Tanggal: 02 Juni, 2023

Nalika Fighter Street 6 diumumake, ana akeh pengarepan lan ngarep-arep ing antarane fanbase. Nanging siji perkara sing ora ana sing bisa ngira manawa judhul bakal entuk mode Penciptaan karakter sing bakal tumindak kaya RPG kaya game gelut.

Ing mode Crita, sampeyan bakal nggawe “PERLENY Donya” saka ndhuwur menyang ngisor. Nggawe dheweke katon kaya sampeyan, utawa nggawe tampilan nanging sampeyan pengin! Banjur, sampeyan bakal lelungan ing jagad iki, ketemu karo macem-macem pejuang dalan kanggo sinau gerakan, lan nggawe gerakan khusus sampeyan dhewe!

Kepiye sampeyan bakal nggawe pejuang sampeyan? Mlebu game lan ngerti!

# 51 Katrangan Zelda: Tangis Kraton

Platform: Ngalih
Tanggal Rilis: 12 Mei 2023

Nalika nerangake judhul gedhe, sawetara sing bisa cocog karo legenda Zelda nangis Kraton, lan kanggo macem-macem alasan. Nanging yen sampeyan lagi mlebu game iki kanggo seneng tumindak kasebut, sampeyan bakal bisa gawe marem sampeyan. Sawise maneh, link bakal duwe akeh senjata sing bisa ditindakake kanggo nglawan gerombolan monsters. Nanging ing corak, dheweke bisa nggawe dheweke luwih kuwat liwat kemampuan “fuse”! Sampeyan bisa ngindhari panah menyang bom utawa gunakake jellies tartamtu kanggo mbeku mungsuh sing padhet, lan iku mung wiwitan kemungkinan! Sampeyan uga bisa nggabung karo tameng sampeyan supaya senjata pertahanan uga ora bakal nyerang! Contone, sampeyan bisa masang flamethrower menyang lan ngobong mungsuh nalika sampeyan mbela serangan kasebut!

# 50 pulo pulo 2

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Rilis: 21 April, 2023

Apa sampeyan siap ngadhepi wong mati maneh? Ing Pulo Mati 2, sampeyan bakal dilebokake ing Los Angeles sawise kedadeyan zombie salah, lan nganti sampeyan bisa urip. Gaya urip Los Angeles sing slamet! Sampeyan bakal duwe pilihan kanggo mbukak pirang-pirang bagean la lan ndeleng apa sing ala saben bagean. Banjur, yen sampeyan nemokake nir, sampeyan bisa ngalahake kanthi macem-macem cara, kalebu nggunakake lingkungan kanggo nguntungake! Kajaba iku, amarga iki, sampeyan bakal duwe kasempatan kanggo ketemu karo selebriti lan ndeleng kepriye paringi apocalispse zombie iki!

# 49 Warisan Hogwarts

Tanggal Rilis: 10 Feb 2023 | Platform: Seri PS5 Xbox PC | s
(PS4 Xbox siji April 4, 2023) Ngalih (25 Juli 2023)
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak donya, RPG, Fantasi, Tindakan RPG

Ana akeh ado babagan warisan Hogwarts, lan kanthi alesan sing apik. Judhul wis diantisipasi sawetara wektu, lan sampeyan ora siyap kanggo miwiti petualangan gaib!
Nanging ora preduli apa sing sampeyan pilih, sampeyan kudu disiapake kanggo pertempuran gaib! Pisanan, sinau mantra saka guru, siswa liyane, utawa buku liyane ing perpustakaan. Banjur, Pertempuran nglawan omah-omah liyane ing Duels, nglawan makhluk gaib sing kuwat, utawa malah nglawan sawetara wong sing ngadeg ing dalan sampeyan!
Apa sampeyan bakal nggunakake kapabilitas gaib kanggo apik? Utawa sampeyan bakal ngupayakake dalan penyihir / tuntunan sing ora bisa dingerteni lan nggunakake ipat-ipat sing ora bisa dibatalake kanggo entuk kekuwatan lan kamulyan? Iku pilihan sampeyan.

# 48 krisis krisis fantasi vii- reunion

Tanggal Rilis: 13 Des 2022 | Platform: PC, PS5, PS4
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak, rpg, petualangan, jrpg, fantasi

Yen sampeyan pengin nyebarake pengalaman sampeyan kanthi judhul tartamtu nalika sampeyan ngenteni game sabanjure ing garisane supaya metu, entuk Krisis fantasi fantasi vii- reunion.

Game Prequel Asli metu ing PSP, nanging saiki ana ing konsol modern kanthi upgrade ing pirang-pirang tingkat, kalebu grafis, sistem pertempuran, lan liya-liyane!

Sampeyan bakal main Zack Fair, dadi anggota Prajurit sing nyetel acara sing bakal nyebabake kenaikan mega awan lan tiba ing sephiroth.

Ketemu karakter anyar lan deleng sing klasik ing cahya anyar! Remaster iki cocog karo wektu sampeyan.

# 47 Cincin Elden

Tanggal Rilis: 25 Feb 2022 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online: 3)
Genre: Jiwa, Fantasi Gelap, RPG, Donya Open, RPG Tindakan

Elden Ring minangka RPG fantasi anyar, sing dipandu dening kekuwatan cincin elden … sampeyan kudu munggah lan dadi Gusti sing mllap ing papan sing diarani tanah. Game iki akeh banget, gaya game abad pertengahan, nggawa pengalaman lengkap karo grafis sing apik tenan. Game iki uga ndhukung multipliker.

# 46 pokemon legenda arceus

Tanggal Tanggal: 28 Jan 2022 | Platform: Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: 2 | Online: 2)
Genre: tumindak. RPG, Petualangan, Pertempuran, Bukak Donya

Pokémon selawase merek sing dingerteni saben wong sing ngerti wiwit alit, malah malah bisa nemokake saiki nalika diwasa lan jatuh cinta. Pokémon Legenda Arceus minangka gaya aksi-prg, nggawa game liyane apik saka francais. Game iki nduweni tumindak lan fitur kanggo njelajah jagad saubengé.

# 45 cyberpunk 2077

Tanggal Rilis: 10 Des 2020 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong pisanan, wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Cyberpunk, Donya Bukak, RPG, Sci-Fi, Tindakan

CD Projekt Abang ing ton mata pamuter ing saindenging jagad ora bisa tumindak salah. Pengembang iki nggawa sawetara judhul RPG sing apik lan klasik kanggo francais Witcher lan sajrone pirang-pirang taun iki studio iki nggambarake rilis game video sing nyenengake, cyberpunk 2077. Iki minangka game sing dimaksud kanggo nyetel bar luwih dhuwur kanggo tim pangembangan kanthi jagad futuristik anyar, ton nggoleki, macem-macem ujung, lan jumlah sing nyenengake kanggo para pemain. Nanging, game kasebut diluncurake karo ulasan sing kurang banget.

Dene sawetara platform cukup gampang diputer, model konsol dhasar kanggo konsol generasi pungkasan ora bisa dibatalake. Sanajan ana cacat ing jumlah kewan omo, glitches, lan masalah teknis wiwitane, tim pangembangan dipencet kanthi nganyari anyar. Dene dalane crito lan lore bisa uga ora kaya sing sugih minangka belanja ing Studio, Witcher 3: Tumindake liar, isih bisa dadi RPG sing nyenengake sing nyenengake sing luwih becik terus dadi luwih gedhe lan luwih apik karo seri patches bebarengan karo DLC sing dibebasake.

# 44 VEECE CODE

Tanggal Rilis: 27 Sep 2019 | Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 2)
Genre: jiwa-kaya, RPG, Tumindake, petualangan, vampir

Seri jiwa digawe kanggo penggemar dhasar. Pertempuran angel duwe pemain nyilem menyang franchise jiwa peteng nanging rilis kaya wong liya sing metu menyang pasar. Salah sawijining game kasebut yaiku kode vein, judhul sing nggawe pemain dadi jinis all-apokaliptik kanthi fokus sing ngubengi vampir. Pemain langkah dadi protagonis sing dadi makhluk kaya vampire – kaya vampire anyar sing dikenal minangka Revenant.

Muga-muga mbukak kunci memori saka sadurunge, para pemain padha perang kanggo ngindhari panggodha getih lan perang kanggo kabebasan saka jagad wengi iki. Kaya sing wis dingerteni, pertempuran cukup kaya game jiwa nanging sampeyan bisa nggunakake kanca karo kanca-kanca sing matur nuwun kanggo co-op online.

# 43 Scarlet Nexus

Tanggal Rilis: 25 Jul 2021 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak, anime, rpg, petualangan, sci-fi

Scarlet Nexus minangka game adhedhasar anime anyar. Ing judhul iki, pemain dilebokake menyang jagad sing makhluk mutasi wis nyerang kita. Kanggo ngatasi monsters kasebut, kekuwatan tugas khusus anyar diadegake. Pemain bakal mlebu menyang peran anggota tenaga kerja liyane. OSF ngatasi karo kewan sing musuhan iki, nanging uga bisa ngemot senjata sing unik. Anggota duwe kekuwatan gaib; Ing kasus protagonis, pemain bakal duwe kekuwatan psikokinesis. Pemain bisa mbuwang lebu lan obyek sing beda-beda ing target. Nanging, sampeyan bakal melu anggota partai liyane sing duwe kekuwatan unik dhewe kanggo mbiyantu sampeyan.

# 42 Kraton teka: Ngalangi

Tanggal Tanggal: 13 Feb 2018 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: abad pertengahan, rpg, mbukak jagad, tumindak, petualangan

Kerajaan teka: Nglaporake yaiku judhul RPG sing ditindakake ing taun 1403. Yen sampeyan ngarep-arep kaya sing seneng karo elder Scroll v: Skyrim, sampeyan bakal rada long. Iki minangka game sing luwih adhedhasar babagan abad realisme ing ngendi pertempuran ora mesthi jawaban. Pemain sejatine wong diwasa sing nemu kulawargane mateni sawise serangan ing Kraton.

Njupuk karo klompok resistansi, pemain lagi perang dendam lan layanan kanggo masa depan tanah sampeyan. Nalika ana ton karakter, NPC menyang dialog, lan nggoleki, pertempuran ora kudu gampang ing kene lan bisa uga dadi turnoff kanggo sawetara pemain. Luwih akeh babagan ngarahake kanthi bener, ngawasi stamina, lan ngetung. Kajaba iku, ana ton dialog ing kene supaya ngarep-arep rada alon-alon nalika sampeyan ngliwati kampanye kasebut.

# 41 Dragons Dogma: Arisen Peteng

Tanggal Rilis: 15 Jan 2016 | PLATX: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: RPG, Bukak Donya, Kustomisasi karakter, Tumindak, Petualangan

Ing Dragon Dogma: Arisen Peteng, Pemain dilebokake ing jagad khayalan sing dhuwur, nanging ora ana karusakan ing saindenging tanah. Mangkene protagonis kita wis nyoba nglawan naga kasebut.

Saiki urip sampeyan wis darmabakti kanggo nglawan naga lan mbantu wong sing butuh. Dolanan iki duwe sing apik kanggo para penggemar nunggu Capcom kanggo nggawa cicilan liyane nanging saiki ora nate kedadeyan. Nanging, kudu nuding dhaptar proyek sing bocor CAPCOM sing teka saka serangan online bubar diubungi yen urutan lagi makarya. Kita mung ngenteni pengumuman resmi kasebut kanggo metu ing wektu iki.

# 40 bintang phantas online 2

Tanggal Tanggal: 5 Agustus 2020 | Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | Online: 32)
Genre: Gratis kanggo muter, mmorpg, kustomisasi karakter, tumindak, petualangan

Star Phantasy online dadi gedhe banget nalika luwih dhisik diluncurake lan mbantu mindhah konsol Sega Dreamcast menyang pasar. Nalika penggemar miring MMORPG online iki, iki minangka game sing pungkasane tuwuh lawas. Untunge, waralaba duwe cicilan anyar sing dirilis menyang pasar karo Star Phantasy online 2. Masalah iki game iki diluncurake ing taun 2012 khusus ing Jepang lan sawetara taun sadurunge pungkasane nemokake menyang pasar kulon.

Saiki game kasebut kasedhiya, Pemain bisa ngliwati Star Phantasy Star anyar iki 2 game, sing dirusak menyang bab musim kanggo crita. Ing kene pemain minangka rekrut daya tugas sing ngawasi macem-macem planet kanggo tandha-tandha kekuwatan sing rusak kanggo ngrusak alam semesta. Game iki gratis kanthi gratis supaya ora ana sing mandheg saka nyoba, nanging mung ngerti manawa crita iki pungkasane bisa ngasilake installment MMorpg paling anyar, genesas anyar.

# 39 Tales of Berseria

Tanggal Tanggal: 27 Jan 2017 | Platform: PC, PS4
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Anime, JRPG, Protagonis Wanita, Cute, Tumindak

Waralaba tales wis pirang-pirang taun lan salah sawijining rilis paling anyar kanggo IP sing wis entuk nomer anyar karo pemain. Tales of Berseria minangka RPG tumindak sing nderek wanita enom sing jenenge Beludru Crowe sing lunga saka individu sing dilindhungi lan sepi menyang kapal sing ora nesu. Sawise acara traumatik sing dipeksa beludru dadi penjara gelap, protagonis kita bisa lolos lan miwiti mbales dheweke. Sadawane dalan, pemain bakal ketemu karo cast karakter sing unik kanggo bantuan beludru.

Kangge, pertempuran kanggo seri kasebut padha karo sing paling akeh babagan franchise tales kanggo. Sikil kerajaan kaya nalika para pemain mlebu perang, dheweke diwenehi kebebasan kanggo mbukak ing wilayah perang, serangan masarakan, nglakokake serangan Melee, utawa ngeculake serangan sing luwih kuat bebarengan karo pesta sampeyan. Yen sampeyan ora kejawab game iki lan durung menehi francais tales, iki minangka wiwitan wiwitan sing ora mbutuhake latar mburi installments kepungkur.

# 38 Tengah-Bumi: Shadow of War

Tanggal Rilis: 10 Oct 2017 |. Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak Donya, Tumindake, RPG, Fantasi. Petualangan

Tengah-bumi: Shadow of War minangka terusan menyang Tengah-Bumi: Shadow of Mordor lan sajarah bola-bali pisanan yaiku game sing nyenengake kanggo nyoba uga. Aku bakal nyengkuyung sampeyan menehi game kasebut dhisik, nanging kanthi ujar ing dhaptar aku lunga karo Bumi Tengah: Shadow of War. Game kasebut Sawise nggawe pemain menyang peran tali ranger bebarengan karo Gusti Lord Lord Lord Lord Lord. Ing kene pemain padha gelut mati pasukan musuhan ing saindenging jagad kaya orcs. Umume bakal ujar manawa pertempuran kaya game Batman Arkham, ing endi tumindak berorientasi banget nalika sampeyan nyelehake barrage serangan nalika ngetung isine visual sing diwenehake ing tampilan.

Salah unsur sing duwe kepentingan pamuter yaiku sistem Nemesis. Yen sampeyan perang mungsuh kaya orc normal, yen sampeyan bakal kelangan wong liya bakal ngeling-eling sampeyan, dheweke bakal duwe parut saka pertandingan pungkasan lan nalika sampeyan ketemu maneh ing perang, bisa uga nggawa referensi pungkasan sampeyan. Minangka konsep sing apik tenan sawise pangembang pisanan ngenalake ing bayangan Mordor lan bok manawa dheweke nggawa maneh kanthi cicilan, Shadow of War.

# 37 Yakuza Kiwami

Tanggal Rilis: 19 Feb 2019 | Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak, petualangan, crita, rpg, angkara

Seri Yakuza duwe tindakake ing ngisor iki nanging seri kasebut rada lawas sawise wiwitan miwiti playstation 2. Untunge, pangembang milih nggawa seri game kanthi sawetara sing ana ing sangisore jeneng Kiwami. Dolanan iki ora mung veteran kanggo muter maneh kanggo muter maneh crito jalan maneh nanging uga nyedhiyakake mekanik gamelan modern kanggo pendatang anyar uga. Iki nggawe Kebahan anyar ing waralane Yakuza nalika kita ngliwati dalan sekolah Protagonis Kazuma Kazuma, anggota kulawarga Yakuza sing dhuwur.

Nalika Kazuma kariryu disebatake pembunuhan pimpinan kulawarga, kiryu rampung ing pakunjaran. Mung sawise dekade ing pakunjaran yen protagonis kita dibebasake yen dheweke nemokake kanca lawas Akira Nishikiiyamaama lan kanca-kanca Yakuza sing kuat lan wiwit ora ilang. Pemain banjur ngliwati upaya kanggo ngerti apa sing kedadeyan wiwit dheweke nelusuri karo nelusuri Yumi. Yen sampeyan wis kenal karo francais Yakuza, sampeyan ngerti manawa seri iki duwe sistem pertempuran brawler sing paling dhuwur.

# 36 lampu cahya 2 tetep manungsa

Tanggal Rilis: 4 Feb 2022 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Zombi, Bukak Donya, Parkour, Pertempuran, Tumindak

Cahya mati yaiku hit gedhe, lan ora kaget amarga ndeleng urutan metu. Untunge, sanajan sampeyan ora nate main game video malu asli, sampeyan isih bisa mlumpat menyang cicilan iki. Game kasebut ditindakake sawetara taun sawise acara ing game pisanan. Sakabèhé, jagad iki ana ing huru-hara sawise virus nyebar ing saindenging wilayah, nginfecting manungsa lan ngowahi dadi nir sing ora duwe pikiran. Ing game iki, sampeyan njupuk peran wong enom sing jenenge Aiden. Minangka bocah, Aiden lan mbakyune digunakake ing eksperimen. Nanging, sawijining dina Aiden dadi kapisah, lan taun mengko, dheweke isih goleki golek sedulure.

Game kasebut duwe pemain menyang kutha gedhe sing nyoba nglindhungi awake saka gerombolan zombie undead. Nanging, kanthi meh kabeh kena infeksi, wedi yen disimpen ing peteng duwe kabeh wong ing pinggir. Salajengipun, kanthi wengi wengi, kutha kasebut dhewe ana bebaya sipil mbalik menyang zombie sing nggegirisi. Pemain wis nglawan macem-macem nir undead, ngewangi fraksi ing wates kutha, nggawe pilihan kritis, lan golek pitunjuk sing bisa ditindakake ing endi adhine yaiku kabeh taun kasebut.

# 35 Asal usul sing digawe Assassin

Tanggal Tanggal: 27 Oct 2017 |. Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Tumindak, Open World, RPG, Assassin, Siluman

Assassin’s Creed wis dadi francais game video sing apik lan populer kanggo dekade saiki. Seri biasane duwe pendekatan sing siluman banget kanggo urutane critane game nalika saben cicilan ngetutake acara sejarah fiksi. Kangge, protagonis kasebut mesthi dadi anggota Assassins, sing dadi klompok kanggo perdayaan lan kebebasan, dene antagonis kasebut mesthi templar, klompok sing nuntut kontrol. Kanthi Asal-Usul sing Assassin, kita diwenehi owah-owahan kanggo mekanik gamelan, luwih cairan kanthi gaya game sing padha sing wis diterusake kanthi teratur terakhir kanggo Franchise Creed Franchise.

Ing Asal Assassin’s Creed Assassin, khususe pemain dilebokake menyang Mesir kuna sing tumindak rada minangka titik wiwitan kanggo pembuangan lan tatanan templar. Ing kene kita ngetutake Bayek Siwa lan peperangan kanthi tatanan kegelisane sing dadi prekursor apa sing bakal dianggep tatanan templar. Maneh, padha karo installments paling anyar kanggo francais sing paling anyar, pemain diwenehi peta sing cukup gedhe kanggo njelajah, NPC kanggo njupuk nggoleki saka lan gaman sing dipateni.

Efek Genshin # 34

Tanggal Rilis: 28 Sep 2020 | Platform: PC, PS5, PS4
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: RPG, Donya Bukak, Petualangan, Tumindak, Pertempuran

Efek Genshin minangka game sing njupuk perhatian langsung kanthi online amarga minangka judhul sing visual dibandhingake karo legenda Zelda: Nafas alam bébas. Ing ndhuwur iku, iki minangka game sing kasedhiya kanggo macem-macem platform, saka PC, konsol kanggo smartphone. Iki minangka game fantasi sing duwe peran sing njupuk peran sing lelungan sing kapisah saka sedulure lan nyepetake menyang jagad anyar.

Saiki pemain bakal miwiti perjalanan gedhe amarga nyoba nglacak sedulure. Nanging, sampeyan bakal ketemu karakter sing bisa digunakake kanggo mbantu bantuan ing komunitas. Sing paling apik, iki minangka game sing gratis kanggo muter supaya ora bisa menehi kesempatan kanggo dina iki?

# 33 Torchlight 2

Tanggal Rilis: 20 Sep 2012 | PLATX: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: RPG, Tindakan, Hack lan slash, loot, fantasi

Torchlight 2 bisa uga ora duwe narasi sing jero utawa ton saka tindakan tindakan RPG sing nyenengake. Cukup kaya Diablo 3, nanging ing endi diablo 3 nyilem luwih jero menyang gaya seni sing nggegirisi lan tormlight 2 kebak warna. Aja salah, mula isih dadi perang karo mungsuh lan makhluk musuhan, nanging cukup akeh warna pop visual ing kene. Maneh, seneng karo diablo lan sawetara gaya isometrik tumindak RPG liyane, para pemain bisa nyilem game iki kanthi bebarengan koperasi.

# 32 Warammer: vermintide 2

Tanggal Rilis: 8 Mar 2018 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: gelap fantasi, kasar, pve, hack lan slash, gore

Warhammer: vermintide 2 mbuwang pemain dadi perang nalika perang nglawan skaven. Iki minangka game sing fokus ing pertempuran kanthi macem-macem gaman lan kabisan Melee. Kangge, para pemain bisa milih saka sawetara karakter sing beda sing bisa tweak menyang playstyle utawa kelas tartamtu. Iki minangka salah sawijining game sing mung jeblugan kanggo dolanan karo kanca-kanca amarga yaiku judhul gaya koleratif sing padha karo kiwa 4 mati yen sampeyan wis kenal karo francais kasebut. Yen sampeyan nggoleki game anyar kanthi klompok kanca, banjur menehi Warhammer: vermintide 2 kasempatan ing 2021.

# 31 Tom Clancy Divisi 2

Tanggal Rilis: 7 Feb 2019 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 6)
Genre: tumindak, petualangan, penembake, rpg, taktis

Divisi Tom Clancy minangka penembak taktik anyar sing unik kanggo jeneng tom clancy. Iki minangka game MMO sing ngetutake agensi sing ateges tumindak kaya pungkasan kanggo bangsa. Wiwit instalasi pisanan sing ngetutake pandemi negara kasebut, Divisi Tom Clancy 2 terus karo agensi iki minangka cara kanggo ngawasi pamrentah saka organisasi teroris teroris sing ngupaya mbanting. Maneh, iki judhul MMO sing mbutuhake pemain nyambung online kanggo ngliwati.

Sakabèhé, pemain miwiti game ing Washington D.C. Nalika sampeyan mbiyantu pamrentah kanggo njupuk organisasi musuhan ing sekitar wilayah kasebut. Pemain bisa mbukak kunci gear lan gaman anyar sing bakal digunakake minangka loadute nalika bisa njelajah kutha sing mbukak bareng karo pasukan musuhan sing bakal ditampilake ing peta. Usaha bakal muncul ing saindenging kutha sing sampeyan bisa njupuk dhewe utawa dipasangake karo pemain liyane kanthi online utawa karo kanca yen sampeyan ora pengin muter iki minangka usaha solo.

# 30 pembunuh asu Creed Odyssey

Cathetan Patch

Tanggal Rilis: 6 Oct 2018 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak donya, RPG, Assassin, Tumindak, Siluman

Assassin’s Creed Odyssey minangka penerus kanggo Assassin Pencipping saka mekanek gamelan game lan tata letak open-gedhe. Ing game iki, pemain dilebokake ing 422 SM ngendi pemain bisa milih antarane rong karakter, Kassandra lan Alexios. Dalan crito ora owah ing antarane karakter, minangka karakter sampeyan dadi outcast saka kulawarga lan kelairan kanthi urutan klompok religius.

Wegah, kulawarga sampeyan tetep miturut panjaluk dheweke amarga nyopot sampeyan ing tebing sing sampeyan bisa urip. Ngumbah ing pesisir ing jagad anyar, protagonis kita tuwuh dadi mercenary sing kejem sing pungkasane meksa sampeyan ngadepi kulawarga lawas sampeyan maneh. Ora ana sing bisa dakkandhakake babagan mekanik gamelan sing bakal beda karo asal-usul sing asem Assassin. Nanging, sampeyan duwe donya sing luwih gedhe kanggo njelajah, nggoleki kanggo nemokake, lan uga kemampuan kanggo rumput laut sing mbukak ing prau kanggo tekan lantayan tartamtu.

# 29 Lilies encer: Trius Ksatria

Tanggal Rilis: 21 Juni 2021 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Metroidvania, protagonis wanita, fantasi gelap, jiwa, atmosfer

Lili encter: Trius saka Ksatria mbuwang pemain menyang jagad atmosfer sing peteng ing ngendi sampeyan main prawan sing jenenge Lily. Nuju ing jaman pertengahan, game kasebut mbukak kanthi badai gaib. Badai iki wis ngipat-ipati kerajaan lan nguripake kabeh sing urip dadi makhluk musuhan. Untunge, Lily Awaken Aman ing Katedral Kingdom mung kanggo nemokake medeni sing ngenteni njaba. Pemain bakal ngliwati platformer metroidvania iki, nglawan kewan musuhan lan golek sumber udan iki. Game iki asring diterangake minangka ksling kothong, mung kanthi platform sing kurang.

Transistor # 28

Tanggal Rilis: 20 Mei 2014 | Platform: PC, PS4, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak, rpg, protagonis wanita, indie, sci-fi

Game sup supergiant nggawe jeneng kanggo awake dhewe kanthi bassi, game sing bakal kita tutup mengko ing dhaptar iki. Akibaté, akeh perhatian kanggo ngeculake game video video sing sabanjure yaiku transistor. Ing game iki, Pemain langkah menyang peran abang, pemerretan lounge sing nyolong swarane dicolong sanajan ing panggonane dheweke nggunakake gaman-gaman-pedhang sing kuwat lan gedhe sing diarani transistor. Saiki Abang lagi mlaku-mlaku kanggo mbalekake swarane lan ngrampungake misteri apa sing kedadeyan karo kekacauan anyar.

Mesthi wae, kita ora bakal luwih jero tinimbang game iki amarga dolanan iki kanggo ngerti narasi nalika dheweke maju judhul. Iki cukup RPG, ing ngendi pemain bisa nganyarke karakter apa bisa dituju supaya ngirim serangan sing kuat utawa langkah-langkah pertahanan supaya luwih aman. Ora kanggo sebutno, iku cendhak kanthi pemain sing mbutuhake sepuluh jam kanggo ngliwati dalan kampanye.

# 27 Grim Dawn

Tanggal Rilis: 25 Feb 2016 | Platform: PC, Xbox Seri X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: 4 | Online: 4)
Genre: RPG RPG, hack lan slash, fantasi gelap, RPG, rampokan

Padha karo dalan sing diasingake lan diablo 3, grim Dawn minangka hack lan slash isometric. Ing game, para pemain nemokake manawa manungsa wis punah amarga perang sing nggegirisi antarane rong kekuwatan gaib sing bisa ndeleng manungsa minangka sumber daya kanggo ngresiki saka jagad iki. Pemain intine kanggo ndelok ing jagad iki kanggo ndeleng kepiye carane bisa urip utawa bisa mbentuk kasunyatan anyar iki kanggo balapan manungsa. Kaya sing dikarepake, game iki duwe macem-macem kelas kanggo miwiti, wit keterampilan supaya bisa luwih apik ing katrampilan, lan uga dhukungan gamelan sing bisa diputer karo kanca-kanca.

# 26 Reklikan Nier 1.22474487139

Tanggal Rilis: 23 Apr 2021 | Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Crita Sugih, Tumindak, Rpg, Petualangan, Hack lan Slash

Nier reclicant ver 1.22474487139 metu ing taun 2021, kanthi pemain maneh mbuwang pirang-pirang jam menyang francais iki. Nier bisa uga entuk sawetara perhatian ing saindenging jagad kanthi Nier: Automata. Game kasebut nyebul lan terus entuk penggemar anyar. Nalika isih judhul sing kita pikirake kanthi becik mbuwang wektu sajrone 2021, ana game liyane sing bisa disaranake. Nier: Tampilake minangka prequel kanggo Nier: Automata, lan wiwitane, mung kasedhiya ing Jepang. Taun iki, kita nampa versi game sing wis nganyari karo rekto nier 1.22474487139. Iki judhul sing dawa, nanging iki judhul hack liyane lan slash sing kebak tumindak nonstop. Naleni kabeh iku crita sing ayu sing bakal sampeyan ngupayakake nganti sampeyan pungkasane mbungkus kampanye kasebut. Ora kanggo nyatakake yen Ost pinunjul lan malah menang kategori penghargaan game kanggo skor paling apik.

# 25 Kraton Ati 3

Kraton Hati 3

Tanggal Rilis: 30 Maret 2021 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak, rpg, petualangan

Kraton Franchise Franchise minangka hit ageng nalika pisanan metu ing PlayStation 2. Pemain entuk tumindak RPG epik sing adhedhasar sekitar IPS Disney. Sakabèhé, para pemain padha ngliwati macem-macem jagad IP Disney nalika padha perang mungsuh musuhan sing nggawa pepeteng kanggo alam semesta. Dene narasi terus luwih apik, thanks sifat spin-offs lan sisih sisih sing kasedhiya, mula wis nggawe installment utama kanggo entuk game ing taun 2019.

Pemain sepisan maneh nerusake peran Sora nalika sampeyan nyandhang tanpa ati-ati ing macem-macem jagad lan karakter sing diduweni Disney. Kayata, pemain bakal menehi usaha kanggo jagad sing nampilake Pirate Caribbean, Monsters, Inc., Crita beku, dicekel, dolanan, lan Hercules mung kanggo menehi jeneng sawetara. Kangge, pertempuran tetep padha karo pemain kanthi bebas roaming lan nglawan mungsuh mungsuh nggunakake macem-macem keyblades sing dipikolehi ing dalan.

# 24 Assassin’s Creed Valhalla

Tanggal Tanggal: 17 Nov 2020 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak, rpg, siluman, petualangan, pembunuh

Sawise Assassin’s Creed Odyssey, Ubisoft ngirim Valhalla Creed Assassin sing maneh makarya maneh mekanisme game sing padha karo rong cicilan kepungkur. Dadi sampeyan sing seneng mekanik gamia lan gaya anyar saka francais pembunuh sing bakal ditindakake uga seneng judhul iki. Ing Assassins pemain Valhale Valhale dibuwang ing peran pimpinan Viking sing ngarahake ekspansi. Sampeyan bakal entuk tampilan kanggo urip para wisatawan iki nalika miwiti Eropa ing ngendi lagi ketemu karo perang paling gedhe nganti saiki.

Akeh kaya lelaran sadurunge, Pembunuhan ‘Pembunuhan’ Creed’s Creed Odyssey, Pemain bakal nemokake game kasebut bakal kalebu sawetara mitologi kanggo muter. Ana uga sistem leveling ing papan kanggo katrampilan lan gear. Nanging, siji aspek sing sampeyan ora bakal entuk ngasilake saka Assassin’s Creed Odyssey yaiku kasunyatan manawa ora ana syarat kanggo tlatah pencarian kanggo njaluk maju ing kampanye utama crito.

# 23 Vegas Anyar

Tanggal Rilis: 22 Oct 2010 | Platform: PC, Xbox Seri X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak donya, RPG, kirimake apokaliptik, eksplorasi, crita kaya

Gagal umum yaiku francais RPG sing populer sing duwe sastik sing kuwat yaiku, sawetara sing bakal ujar manawa cicilan paling apik saka francais yaiku Falega anyar Vegas. Sing apik banget, iki cicilan ora ditangani dening betesda amarga IP diwenehake kanggo hiburan obsian kanggo muter. Ing kene pemain ora ngliwati trope saka game fallout sing sampeyan miwiti ing kolom mung kanggo muncul maneh menyang alas. Nanging, anyar Vegas nempatake pemain ing njero ruangan Vegas sing wis terus berkembang karo banyu seger lan kekuwatan thanks kanggo Bendungan Hoover.

Ing game, pemain mung sawetara operator rata-rata sing ditugasake karo ngirim paket nalika sampeyan mandheg, nembak, lan kiwa mati. Iku game babagan njaluk dendam nalika slamet lan teka. Nanging, kaya judhul galak, pemain diwenehi dalan gedhe kanggo njelajah, NPC kanggo ketemu, nggoleki kanggo njupuk, lan kebebasan kanggo ngapiki statistik karakter sampeyan kanthi gaya gamelan sampeyan.

# 22 tales tikel

Tanggal Rilis: 10 Sep 2021 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: jrpg, tumindak, petualangan, fantasi, mbukak jagad

Waralaba Tales wis pirang-pirang taun kepungkur. IP IP iki mbuwang para pemain menyang narasi sing beda-beda, kanthi cicilan paling anyar dadi tales. Untunge, sampeyan ora kudu muter kabeh game sadurunge kanggo seneng cicilan iki. Sampeyan bakal nemokake manawa umume game saka waralaba iki minangka pengalaman mandiri, kanggo diwiwiti. Kanthi tales tikel, Fokus utama nyampakake rezim. Dadi pusat ing narasi yaiku rong planet, jagad abad pertengahan sing diarani DAHNA lan jagad canggih sing diarani Rena. Sawetara abad sadurunge, Rena wis intine muda manungsa Danahna, lan perjalanan pamuter kanggo nyetel pas. Kaya game Tales sadurunge, sampeyan bakal ketemu karo sawetara karakter sing beda-beda sing bakal melu partai sampeyan. Untunge, karakter kasebut bakal mbantu sajrone pertempuran, kaya ing game kepungkur. Nyatane, cicilan iki nduweni fitur anyar sing diarani serangan, sing ngidini anggota partai nindakake seri serangan ing unison.

# 21 jagad njaba

Tanggal Rilis: 23 Oct 2020 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak Donya, Tindakan RPG, Eksplorasi, Opsi, FPS

Ngomong babagan hiburan obsidian, kita uga duwe jagad njaba, game sing digawe kanggo muter kaya wektu sing anyar karo Vegas anyar. Hiburan obsidian wis keahlian karo Judhul RPG lan salah sawijining game video pungkasan sing dibebasake sadurunge Microsoft minangka Microsoft minangka jalur njaba, yaiku judhul dalan utama sing ana ing antarane rong dalan, nulungi label Ilmuwan sing ngluwari sampeyan saka pirang-pirang taun slamet utawa mbantu ngontrol pamrentah kanggo nelusuri ilmuwan mudhun.

Kejabi kampanye utama, Pemain duwe seri planet sing bisa dikunjungi sing beda-beda komunitas kanggo njelajah lan karakter kanggo ketemu. Maneh, padha karo fallout, ana ton nggoleki sampeyan bisa nampa lan mbantu mbantu para pemain kanthi mata uang dolanan, XP, utawa Gear. Kajaba iku, misi kasebut gumantung karo pemain sing nggawe sawetara keputusan sing angel kayata milih komunitas sing diganjar komunitas kanthi kekuwatan kanggo urip kanggo aku. Sisane pilihan utama sing bakal ditinggalake kanggo sampeyan nalika sampeyan maju.

# 20 path diasingake

Tanggal Rilis: 23 Okt 2013 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: RPG RPG, Hack lan slash, RPG, rampokan, gratis kanggo muter

Dalan diasingake kanggo sawetara penggemar metu Ana alternatif gratis kanggo pengalaman game video Diablo. Gamelan penting karo tampilan isometrik nalika sampeyan ngliwati kabeh pasukan musuhan lan wit katrampilan sing gedhe-gedhe ngidinke para pemain kanggo mbuwang gaya sing luwih disenengi. Nalika nerangake dalane, para pemain wis dibuwang menyang pulo braclast, lokasi sing dikutuk lan ora ana apa-apa, kejaba kriminal saka lokasi pulo oriath sing cedhak.

Ing kene pemain bakal ngliwati braeclast mbantu wong-wong sing butuh kabeh nalika ngalahake makhluk musuhan sing wis munggah ing tanah-tanah. Mesthi wae, critane crita luwih jero lan kanthi macem-macem nganyari bebarengan karo ekspansi, ana ton konten kanggo ngliwati.

# 19 crosscode

Tanggal Rilis: 21 Sep 2018 | PLATX: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: RPG RPG, piksel grafis, RPG, teka-teki, Indie

Crosscode minangka judhul RPG gaya retro sing nggawe pemain menyang jagad sing berkembang hiburan liwat mmorpg virtual virtual. Game sing ngetutake dalane dalane para pangembang nemokake pamuter tanpa pengeling-eling utawa kemampuan kanggo ngomong. Kanthi cara nemokake sapa sing ana ing jagad nyata, tugas pencipta game, pamuter kasebut bakal diluncurake kanggo mbukak kunci sing kepungkur. Game game kebak pencarian lan teka-teki kanggo ngrampungake. Ora kanggo sebutno, grombolan mungsuh kanggo perang nggunakake macem-macem gaman gabungan hack-and-slatash-style.

# 18 FINAL FANTASI 7 REMECE

Tanggal Tanggal: 17 Juni 2022 | Platform: PC, PS4, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: RPG, RPG Tindakan, Petualangan Aksi, JRPG, Fantasi

Final Final duwe basis penggemar lan franchise dadi pirang-pirang taun kepungkur Ana ton Hype adhedhasar saben cicilan sing dibebasake karo para pemain veteran kanthi mlaku-mlaku. Salah sawijining judhul game video sing wis ditindakake kanthi apik karo penggemar Square Enix kanggo ngirim Remotel fantasi 7, sing metu saka konsol Playstation asli. Perlu sawetara taun sadurunge Square Enix pungkasane diuyuh lan ngumumake maneh kanggo PlayStation 4. Game kasebut mung dirilis taun kepungkur sing nyelehake tempur RPG basis basis sing judhul saka judhul asli sing dikenal.

Nanging, kita entuk RPG tumindak kanthi pemain kanthi bebas obah sajrone pertempuran lan bisa ngirim barrage serangan saka dodges. Sayange, iki dudu game lengkap amarga para pangembang milih kanggo ngeculake game iki ing instalasi gaya episodik. Saiki, kita ora ngerti babagan akeh cicilan sing bakal ana sadurunge fantasi 7 sing wis rampung rampung, nanging saiki, sampeyan bisa nyenengake bagean sing luwih dhisik.

# 17 FALLOUT 4

Tanggal Rilis: 10 Nov 2015 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak donya, kirimake apokaliptik, rpg, tumindak, petualangan

Kita nyebutake Fallout sadurunge ing dhaptar iki kanthi Vegas anyar. Nanging, kita uga duwe cicilan utama sing kasedhiya kanggo para pemain dina iki yaiku Fallout 4. Wektu iki ing sekitar pemain miwiti game sadurunge Perang Nuklir, sanajan mung wayahe sadurunge bom ngeculake. Scrambling menyang kolam lokal, pemain nggawe wektu mung karo pasangan lan bocah. Ing val-vault tartamtu iki, kabeh wong dilebokake ing kamar sing meksa dheweke menyang hibernasi nganti pirang-pirang taun, njaga nganti dheweke wis siyap kanggo ngasilake resurface.

Nanging, protagonis kita tangi awal kanggo nemokake wong sing bersenjata wis rusak menyang kamar bojomu, mateni bareng karo nyolong anak. Sadurunge sampeyan bisa bebas lan mungkasi, sampeyan bakal bali maneh mung kanggo tangi maneh kanggo nemokake para pembunuhan wis lunga. Saiki para pemain ing perjalanan kanggo nemokake apa sing wis ana ing ndhuwur permukaan nalika uga nyoba nglacak putra sing diculik.

# 16 Diablo III

Tanggal Rilis: 27 Juni 2017 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: 4 | Online: 4)
Genre: tumindak, rpg, hack lan slash, dungeon crawler, pertempuran

Diablo III minangka sukses gedhe lan minangka game sing uga main kaya loro cicilan kepungkur kanggo francais. Pemain diwenehi kemampuan kanggo milih kelas lan miwiti perjalanan dheweke nglirwakake kabeh makhluk setan hellish kanggo nggoleki loot lan gear anyar. Iku seri klasik ing wektu iki karo para penggemar nunggu game mainline sabanjure kanggo mencet pasar. Yen sampeyan ora kejawab game iki nalika wiwit diluncurake, sampeyan wis luck amarga ana diablo III sing kasedhiya karo game video dhasar lan pukas ekspansi kanggo menehi sampeyan luwih akeh.

# 15 Peteng Jiwa 3

Tanggal Rilis: 11 Apr 2016 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: jiwa, fantasi gelap, angel, rpg, eksplorasi

Waralaba jiwa wis disenengi nanging mesthi ora game kanggo kabeh wong. Kita nggawe sebutno francais judhul iki sadurunge karo titik game video sadurunge, vena kode. Iku seri sawetara pemain bisa uga golek bengok karo jumlah pertempuran Dodge Pertahanan lan Unforgia sing ati-ati. Ngerti carane Dodge lan Nalika Counter yaiku jeneng game ing kene nganggo Jiwa Peteng 3 dadi cicilan utama kanggo francais nganti saiki.

Jiwa Peteng 3 minangka game sing nggawe pemain menyang Kraton Lathrik nalika nyoba nglawan kabeh jinis makhluk musuhan lan undead. Untunge, iki minangka game sing meh sawetara taun saiki, sampeyan bisa entuk diskon sing apik.

# 14 Naga Umur: Inkuisi

Tanggal Rilis: 18 Nov 2014 | Platform: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox siji
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: tumindak, rpg, eksplorasi, pertempuran, rampokan

Kita nggawe sebutno hiburan obsian dadi studio pangembangan video game favorit sing bisa ngirim judhul RPG sing sejatine luar biasa. Nanging, studio liyane sing dikenal kanggo mawa pirang-pirang game video RPG SMPG yaiku Bioware. Studio kasebut ana ing mburi Gapura Baldur, Star Wars: Ksatria saka Republik lawas, lan efek massa kanggo jeneng sawetara. Seri thrilling liyane sing digawa menyang pasar yaiku umur naga.

Callement paling anyar sing kasedhiya ing Dragon Umur: Inquisition nempatake para pemain menyang penyelidikan. Pemain mlaku-mlaku kanggo ngatasi kerusuhan sipil ing bawana Thedas. Iki minangka rpg open-donya liyane sing duwe pemain sing duwe pemain liwat kabeh jinis nggoleki lan pertempuran nglawan pasukan musuhan. Iki minangka game sing bisa dasi sampeyan kanthi dawa nalika bisa mateni wektu nalika ngenteni naga umur 4 pungkasane tekan pasar.

# 13 Bastion

Tanggal Rilis: 16 Aug 2011 |. PLATX: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Indie, Tindakan, Narasi, RPG, Hack lan Slash

Kita wis kasebut sadurunge ing dhaptar iki babagan game supergantasi, tim pangembangan sing nggawa transistor. Nanging, game pisanan sing bakal metu yaiku hit kejutan sing diarani bastion. Ing kene pemain njupuk peran bocah enom sing dipeksa njelajah lan nglawan mungsuh sing musuhan ing jagad remuk. RPG sing cendhak nanging manis sing akeh gunane lan tumindak ing sadawane. Ora kanggo sebutno, narasi kasebut minangka sesuatu kanggo nyilem nalika sampeyan entuk dalane. Iki bisa uga dadi judhul indie sing lawas saiki, nanging isih tetep apik.

# 12 Striker 5

Tanggal Rilis: 23 Feb 2021 | Platform: PC, PS4, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Anime, JRPG, Hack lan Slash, Petualangan, Crita Kaya

Persona 5 minangka hit cepet. RPG bakal mudhun ing sejarah minangka salah sawijining sing paling apik. Nanging, sayangé diwatesi babagan syarat platform game sing kasedhiya ing. Cukup cukup, callirment spin-off persona 5 penyerang ing sawetara platform sing beda. Game iki sakcepete sawise acara Persona 5, ing endi Phantom maling ati iki neliti kasus misterius sing beda ing Jepang. Ora kaya Persona 5, iki dudu RPG adhedhasar giliran. Nanging, game luwih saka judhul hack lan slash sing padha karo para prajurit dinasti. Karakter ing kene bakal ngirim barrage serangan nglawan mungsuh nalika mlaku lan ngrampungake penjual. Apike yen sampeyan pengin nyilem konten sing kedadeyan sadurunge game iki, sampeyan mung winates kanggo ndeleng playthrough utawa duwe konsol playstation. Isih, para penyerang 5 minangka RPG aksi anyar sing bakal dirujuk.

# 11 Seri Borderlands

Tanggal Rilis: 21 Sep 2012 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Loot, Shooter, Tumindake, Petualangan, RPG

Pancen kanggo milih sapa wae cicilan khusus kanggo seri Borderland amarga kabeh tumindak minangka aksi RPG Looter Shooter. Iki minangka francais sing digedhekake para pemain sing gabung lan nglawan kabeh jinis mungsuh sing musuhan nalika nggoleki rampokan anyar kanggo nyekel.

Kita bubar nampa cicilan utama katelu kanggo francais, Borderlands 3 ing ngendi pemain nampa karakter anyar bebarengan karo antagonis dadi kembar calypso sing dadi daya calypso. Nalika kabeh seri seneng muter liwat, yen sampeyan anyar kanggo IP, sampeyan bisa nyilem kanthi gampang ing Borderlands 3 lan entuk campuran karo komunitas sing apik saiki.

# 10 Horizon Zero Dawn

Tanggal Rilis: 28 Feb7 | Platform: PC, PS5, PS4
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak Donya, Tumindake, RPG, Protagonist Wanita, Petualangan

Game Guerrilla dikenal kanggo Franchise Killzone, nanging kaget dheweke nggawa IP anyar ing sajrone PlayStation 4 generation 4 sing diarani Horta Zero Dawn. Iki nyelehake genre FPS kanggo milih RPG Open-World anyar sing ditetepake ing mangsa sing adoh. Manungsa wis ambruk lan apa sing kiwa saka era logam sadurunge wis lali. Saiki kamanungsan wis nandhang suku suku asli sing menehi cara kanggo kewan mekanik raksasa sing rame ing jagad iki.

Pemain njupuk peran Aloy, hunting enom sing ana sing metu saka bayi. Dijupuk dening outcast liyane lan wungu, tujuane ora mung bisa digunakake kanggo netepake awake dhewe minangka bagean saka taler komunitas maneh nanging sinau ngapa dheweke dadi bayi lan ing ngendi dheweke asale. Dolanan iki kaya ngono, iku minangka judhul eksklusif Sony sing pertama sing bakal dilebokake ing platform PC kanthi urutan sing saiki dikembangake.

# 9 Monster Hunter World

Tanggal Rilis: 9 Agustus 2018 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: 4)
Genre: Tumindake, RPG, Donya Bukak, Hunting, Fantasi

Monster Hunter minangka waralaba populer lan dadi salah sawijining penggemar sing terus ngetutake pirang-pirang taun. Tujuan sakabehe luwih utawa ora bisa mandhiri ing saben cicilan, amarga pemain aktif mburu monsters buta kanggo entuk macem-macem sumber daya utawa rampokan sing bisa ditemokake saka kewan. Kanthi Monster Hunter World, zona tetes game lan nawakake jagad sing luwih gedhe kanggo pemain njelajah.

Ora kanggo sebutno, sampeyan bisa melu bareng karo kanca-kanca kanggo mburu sampeyan. Maneh, kaya installments kepungkur, pemain aktif mburu makhluk, nyinaoni obahe, lan nggunakake gear sing dibutuhake dibutuhake kanthi sukses. Saiki cicilan paling anyar lan kaya ngono, sampeyan bakal nemokake komunitas sing apik kanggo pemain.

# 8 Nier: Automata

Tanggal Rilis: 17 Maret | PLATX: PC, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Crita Sugih, Protagonis Wanita, Tindakan, Hack lan slash, RPG

Nier: Automata disetel sajrone wektu sing ana serangan robotis godhong kamanungsan manungsa. Muga-muga entuk omah, manungsa wis nggawe human kaya human bisa dibangun kanggo perang ing Perang Proxy iki. Pemain njupuk peran Android tempur sing bisa nglawan mungsuh musuhan sing nganggo mekanika hack lan slash. Iki minangka judhul game video sing ditampa lan yen sampeyan main sadurunge, kemungkinan sampeyan wis menehi saran marang wong liya. Malah ana sing dadi edition dewa sing kalebu DLC sing dirilis sing dirilis ing antarane konten game liyane kayata kulit kosmetik.

# 7 getih

Tanggal Tanggal: 24 Mar 2015 | Platform: PS5, PS4
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 3)
Genre: tumindak, rpg, petualangan, peteng, jiwa

Bloodborne asale saka tim pangembangan legendaris, studio sing tanggung jawab kanggo francais jiwa sing apik. Tetep karo mekanika sing padha, studio iki nggawa IP anyar sing diarani Bloodborne, yaiku game sing dibebasake kanthi eksklusif ing PlayStation 4. Ing game iki, para pemain bakal mlebu peran pamburu sing lelungan liwat kutha Yharnam.

Iki kene, kita nemokake kutha iki dikutuk dening sawetara jinis penyakit lan pemain unik kanggo ngerti apa sing bakal ditindakake lan njupuk kabeh jinis monsters sing apik banget. Iki minangka game sing gedhe lan akeh penggemar sing bisa dadi penerus getih ing getih kanggo mbok menawa nggawe playstation 5. Ngomong babagan PlayStation 5, ana game sounds sing padhet kanggo milih sing bakal ditutupi sabanjure.

# 6 Jiwa Demon Remake

Tanggal Rilis: 2020 | Platform: PS5
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ya
Co-op: (Lokal: no | Online: 6)
Genre: tumindak, rpg, angel, peteng, jiwa

Kita nggawe sebutno franchise jiwa kaping pirang-pirang ing dhaptar iki. Franchise sing apik banget, nanging sawetara penggemar bisa uga ora nate mainake jiwa Demon Asli. Game kasebut metu ing taun 2009 Ekstra kanggo PlayStation 3 saengga ana akeh pemain sing ora kejawab ora duwe PlayStation 3 utawa mung mlebu francais. Untunge, kita duwe remake sing kasedhiya saiki matur nuwun kanggo game bluepoint lan entuk sawetara kritik kritik.

Game BluePoint wis ngirim sawetara port sing wis ana lan remake ing jaman biyen, nanging studio iki bisa nggawa remake padhet sing luar biasa minangka judhul peluncuran kanggo mbantu menehi para penggemar 5. Nalika PlayStation 5 isih angel teka yen sampeyan nemoni konsol banjur nambani awake dhewe karo salinan jiwa Demon sing Remake.

# 5 HADES

Tanggal Rilis: 17 Sep 2020 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak, rpg, roguelite, indie, mitologi

Studio liyane sing digawe kaping pirang-pirang ing dhaptar iki yaiku game supergant, wong sing nggawe basul lan transistor. Cicilan game video paling anyar yaiku Hades, Indie liyane hit sing mesthi tuku saiki. Ing Hades rilis paling anyar, para pemain ditundhung menyang peran Zagreus, putrane Hades. Pemain petualangan narasi bakal ditindakake yaiku umure umur karo Zagreus sing pengin ninggalake ambane neraka lan nyetel petualangan kanggo nggayuh Gunung Olympus ing ndhuwur.

Mesthi, uwal neraka ora dadi tugas sing gampang sanajan kanggo putrane Hades dhewe. Akibaté, para pemain bakal duwe perang munggah kanggo terus-terusan nalika maneuver ing jagad iki. Iki minangka sethithik roguelike nalika nyoba ngatasi kabeh jinis mungsuh musuhan nalika mati bakal bali maneh wiwit wiwitan.

# 4 edition massa efek legendaris

Tanggal Rilis: 14 Mei 2021 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Crita sing sugih, RPG, pilihan, sci-fi, penembak

Bioware duwe garis judhul RPG sing apik ing jaman biyen lan salah sawijining seri game video sing bakal terus nyoba wektu yaiku efek massa. Trilogi iki minangka masalah sing akeh banget ing dina nalika kita ngliwati petualangan epik kebak karakter sing wis ditonton thukul lan dalam calon sing digawe. Dene cicilan utama ketiga ora rampung kanthi cara sing seneng karo kabeh wong, sing isih angel ditindakake, isih trilogi sing dianggep minangka narasi fiksi ilmiah sing luar biasa nanging minangka RPG sing luar biasa. Sampeyan bisa ngliwati game kanthi individu, nanging kita saranake mriksa efek massa: edition legendaris sing nggawa edisi sing ditingkatake kanggo para pemain seneng babagan platform modern. Sampeyan bakal entuk telung game utama bebarengan karo mayoritas DLC.

# 3 The Elder Scrolls V: Skyrim

Tanggal Rilis: 28 Oct 2016 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong pisanan
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak donya, RPG, Petualangan, Tumindake, Fantasi

Sing sepuh Scrolls v: Skyrim, minangka salah sawijining game video sing ora ilang, lan kanthi alesan sing apik. Kanggo sawetara menit, minangka judhul sing rumangsa kaya Bethesda terus ngeculake port kanggo skyrim ing kabeh sing bisa ditindakake. Nanging, iki minangka RPG aksi sing apik tenan yen sampeyan bisa gampang main judhul sing ora kaetung. Ana kemampuan kanggo nggawe protagonis sing unik, uslows ora kaetung kanggo ngliwati sawetara sing ditemokake kanthi acak nalika njelajah utawa maca buku ing game.

Dadi akeh sing lore lan desain donya dilebokake ing Skyrim, yen ora nate nganggep apa sing bakal sampeyan temokake ing jagad iki. Kita ngerti manawa game sing lawas saiki, visual ora bakal terus kanggo sawetara game liyane ing dhaptar iki, nanging sampeyan bakal kaget kanthi jumlah game iki bisa nyenengake sampeyan ing dina iki. Untunge, pendatang anyar ora kudu ngatasi wektu loading lan bug sing ditemokake ing game iki wiwit wiwit wiwitan diluncurake.

# 2 Witcher 3: Hunt liar

Tanggal Rilis: 18 Mei 2015 | Platform: PC, PS5, PS4, Xbox Serion X | S, Xbox One, Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: Bukak donya, RPG, crita kaya, atmosfer, Fantasi

Cd Projekt Abang ana ing dhuwur karo Witcher 3: Hunt liar. Dadi akeh penggemar ing saindenging jagad ora bisa ngenteni nyilem menyang kesimpulan iki lan jelas manawa para pangembang njupuk wektu kanggo mbangun game iki. Visual Game kasebut nggumunake ing wektu kasebut, ora ana pitakon sing ora kaetung lan cukup akeh sing ditulis.

Para penggemar nggoleki RPG sing khayalan dhuwur ora bisa luwih apik tinimbang Witcher 3: Hunt liar. Siji-sijine masalah sawetara pemain saiki yaiku yen mlebu judhul iki tanpa kawruh babagan IP iki. Dadi, sampeyan bisa uga pengin nggawe sampeyan milih lan menehi sawetara video YouTube A Watch kanggo mbantu risak sejarah loro kepungkur kanggo miwiti kanggo Witcher 3 bebarengan karo ekspansi DLC.

# 1 legenda Zelda: Nafas alam bébas

Tanggal Rilis: 3 Mar 2017 | Platform: Ngalih
Kamera: wong katelu
Multiplayer: Ora
Co-op: (Lokal: no | online: ora)
Genre: tumindak. RPG, Petualangan, Pertempuran, Bukak Donya.

Kita kabeh ngerti dhaptar kasebut objektif, sawetara poin kasebut sampeyan bakal setuju lan liya-liyane sampeyan bisa uga ora peduli. Sing padha bisa diarani ing ngendi dheweke ditingkat. Nanging, aku mikir mayoritas bakal nemokake legenda Zelda: Nafas saka alam bébas bakal rangking yen ora ana ing sisih ndhuwur nomer siji, paling ora ana ing ndhuwur limang. Nintendo nglamar judhul Zelda sing mbukak “sing nggawe pemain dadi peraninan nalika dheweke tangi saka slumber kanggo golek hyrule ana ing peril.

Kanthi ancaman saka ganon bejat ganon bebas lan ora ana sing ngilangi bengok maneh. Pemain duwe komunitas kanggo ngunjungi, karakter kanggo ketemu, nggoleki kanggo ngrampungake, teka-teki kanggo ngatasi, lan panggedhe kanggo ngalahake. Kanggo sawetara francais, legenda Zelda: Nafas alam bébas wis dadi pinunjul sing bener saka legenda Zelda.

Game Rpg Aksi Paling Gratis Kanggo PC ing 2023!

Game Rpg 48 Gratis-kanggo-muter ing dhaptar kita! Wigati dimangerteni kita uga kalebu game online bebarengan karo unsur mmo.

Efek Genshin

Skyforge

Royal Quest

Telusuri platform:
Tags populer:
Tags liyane:
Urut miturut:

Ilang Ark

Ilang Ark

Perjalanan ing saindenging jagad lan nindakake perang nglawan invasi deman ing arpg ilang Ark sing gratis!

Kasedhiya ing Windows

NEVERWINTER

NEVERWINTER

NEGERWINTER minangka MMORPG TINDAKAN AMRIKASI ING ING DUNGAONS lan DUNGAON DASA. Ing Everwinter sampeyan njupuk peran minangka pahlawan sing kuwat sing kudu dilindhungi kanggo nglindhungi tanah-tanah sing ora nate ngiringan wong-wong sing konspirasi kanggo ndeleng.

Kasedhiya ing Windows

Diablo immortal

Diablo immortal

Diablo Immortal minangka aksi online aksi RPG lan pengalaman Blizzard sing wis diiklanake kanthi lengkap (sing kabeh ora teka ing PC) teka ing PC kabeh sing bisa dirasakake.

Kasedhiya ing Windows

Efek Genshin

Efek Genshin

Jelajahi jagad gaya anime sing cerah lan fantastis ing miho-play dampak online RPG Genshin. Klumpukne para petugas petualang lan ngalih ing antarane dheweke, amarga sampeyan ngliwati jagad tyvat lan perang monsters, ngatasi teka-teki, lan nulungi kutha-kutha.

Kasedhiya ing Windows

Takdir 2

Takdir 2

Miwiti upaya heroik kanggo nylametake kamanungsan ing Sci-fi MMO Epik Sci-Fi MMO Destiny 2, saiki gratis kanggo muter. NGALAMI KELUARKAN KOMUNITAS KELUARGA TITAN minangka METALLOW MITLOCT, utawa pamburu sing nyipta, nglumpukake mungsuh manungsa ing antarane sistem tata surya.

Kasedhiya ing Windows

Menara Fantasi

Menara Fantasi

Menara Fantasi nggawa pengalaman MMORPG menyang PC lan mobile kanthi gaya F2P, Splashy, Anime-Esque.

Kasedhiya ing Windows

Nuh Atine

Nuh Atine

Nuh iku Gamelan Nuh minangka game MMORPG sing mbukak-petualangan sing dikembangake dening archosaur game, pangembang saka Dragon Raja.

Kasedhiya ing Windows

Perang Guild 2

Perang Guild 2

Perang Guild 2 Nggambarake Usaha Arenaet kanggo Konvensi MMO ing kuping lan nggawe game kanggo pemain kabeh level skill lan gaya dolanan. Ora adoh karo perkara sing khas kaya Trinitas Suci (Tank, Healer, DPS) lan Mekan mekanik tradisional kanggo konten sing mbukak donya, sing bisa digabung karo pemain liyane.

Kasedhiya ing Windows

Bintang phantas online 2

Bintang phantas online 2

Star Phantasy Online 2 Gratis kanggo main 3D MMORPG sing diterbitake Sega. Adhedhasar Dreamcast asli lan GameCube Series, Star Phantasy online 2 nawakake pemain kasempatan kanggo ngunjungi jagad sing rinci lan nglawan atusan mungsuh sing menarik.

Kasedhiya ing Windows

Dauntless

Dauntless

Klumpukne kanca-kanca, nyipta gaman, lan mburu behemon sing ora sopan, RPG co-op saka Phoenix Labs, studio sing kalebu pangembang saka sawetara mmorpg sing paling gedhe. Setel Adrift ing jagad khayalan sing dikenal minangka pulau sing surem, “ujare Slayers” kudu band bareng-bareng kanggo nyandhet karo lingkungan sing angel lan malah mungsuh-mungsuh sing ana ing saben wong sing nyerang lan nyerang sing ana ing alas sing kuat serangan.

Game Tindakan-Rpg paling apik ing GameNOstalGia

Diablo

Ikuen

Diablo minangka dolanan “Hack lan slash” sing misuwur digawe Blizzard lan dirilis ing pungkasan taun 1996 kanggo Windows. Rong taun sabanjure, dibebasake menyang Macintosh. Iku ora mung.

Gulung Sepuh: Arena

Gulung Sepuh: Arena

Gulung sepuh: Arena minangka game pertama ing seri Gulung Elder, dikembangake lan diterbitake dening Bethesda Softworks. Iki minangka game playing open-world peran sing diterbitake ing taun 1994 kanggo MS-DOS.

The Elder Scrolls II: Dagggall

The Elder Scrolls II: Dagggall

Elder Scrolls II – Daggerfall minangka RPG Tampilan Tunggal-Dunia-Pamuter RPG dening Solwesda Softways. Iki dirilis ing taun 1996 ing PC. Iki minangka entri nomer loro ing SCR sing populer.

Omen getih: Warisan Kain

Omen getih: Warisan Kain

Omen getih: Warisan Kain dikembangake dening silikon ksatria lan diterbitake dening Crystal Dynamics. Pisanan dirilis kanggo PlayStation ing taun 1996. Jendhela port digawe dening semi .

Windwalker

Windwalker

Windwalker minangka RPG tumindak sing digawe dening sumber asal lan wiwitane dibebasake Commodore 64 lan Apple II ing taun 1989. Ing taun 1990, ndeleng rilis ing Amiga, Atari St, MS-DOS, lan Macintosh.

Ultima VIII: Pagan

Ultima VIII: Pagan

Ultima viii: pagan minangka bab wolung saka seri game video peran sing digawe dening Richard Garriott lan diterbitake dening Asal Sindy. Iki dirilis ing taun 1994 kanggo mung. Ul.

Kejut sistem

Kejut sistem

Shock System minangka penembak tumindak pisanan sing dikembangake kanthi nggoleki teknologi kaca lan diterbitake dening Asal Sistem ing taun 1994 kanggo Dos. Mung ana siji urutan kanggo game kasebut, Syst.

Strife

Strife

Strif minangka penembake wong pertama Sci-Fi kanthi unsur RPG sing digawe dening Rogue Entertainment lan dirilis kanggo DOS ing taun 1996 dening Velocity Inc. Game nggunakake mesin siksa (uga dikenal a.

Moonstone: Hard Hard Day

Moonstone: Hard Hard Day

Moonstone: Dina Hard Hard minangka game peranasan tugas sing dikembangake lan diterbitake dening MindScape kanggo Amiga ing taun 1991 lan setahun bisa diowahi kanthi swara lan musik sing beda.

Petualangan Faery

Petualangan Faery

Petualangan dongeng Faery minangka tumindak RPG sing digawe kanthi microollusions wiwitane Amiga lan diterbitake ing taun 1986. Iki minangka salah sawijining game sing paling awal sing diterbitake kanggo Amiga.

Ngluwihi oasis

Ngluwihi oasis

Ngluwihi Oasis (uga dikenal minangka Crita saka Thor: Penerus cahya) yaiku RPG petualangan Jepang sing dikembangake dening kuno lan diterbitake kanggo Sega Genesis / Mega Drive ing antarane 1994 lan 1995.

Abadi

Abadi

Abadi minangka RPG tumindak sing dikembangake dening Sandcastle lan diterbitake dening Seni Elektronik ing taun 1990. Judhul pisanan digawe kanggo Apple IGS nanging mengko digandhengake menyang Amiga, MS-DOS, ATari St, NES, lan Purwaning Dumadi.

Balai Mati: Petualangan Faery Adventure II

Balai Mati: Petualangan Faery Adventure II

Balai Mati: Petualangan Faery II minangka sekuel menyang 1987 RPG Petualangan Faery sing digawe kanthi microollusions. SEQUEL dikembangake dening bocah sing ngimpi, stu.

Warisan Sporis

Warisan Sporis

Warisan spris minangka RPG tumindak sing digawe dening emosi binar eksklusif kanggo Amiga lan diterbitake dening Team17 ing taun 1996. Dirancang dening Andy Jolly, lan digawe dening tim mung 6 wong, Judhul kasebut kanthi jelas inspirasi dening JRPG Genre.