5 World of Warcraft Penting Addons, Rankin – Dexerto, 10 World of Warcraft Classic Addons

10 paling apik ing Jalcraft of Warcraft Classic Compason

Mods Boss Agawe minangka mod sing trep sing notifikasi yen mungsuh ana ing dalan. Iki kalebu peringatan peringatan kanggo klasik kurungan lan liya-liyane. Dene WOW Modern bisa uga duwe hak iki ing, klasik manawa ora, mula bisa mbantu yen sampeyan duwe jenis pamuter sing transisi. Sampeyan uga bisa mbantu yen sampeyan durung main, menehi peringatan sing adil. Mod kasebut menehi peringatan kanggo kabeh penjara klasik sing saliyane papan kaya Pak Spire, Spiring Blackrock, ambane Blackrock, lan kuswan. Papan kasebut isih ana ing proses pangembangan dening tim dev, dadi yen sampeyan seneng mod cukup, coba tetep bisa nganyari luwih lengkap.

Kalecgos ing WOW Dragonflight

Hiburan Blizzard

Apa sampeyan level leveling utawa ekspansi sadurunge, saben pamuter Warcraft bisa nindakake pitulung tambahan saka sawetara tambahan sing paling apik. Organisasi hotbar iki, tas, lan bantuan rotasi bakal nggawe sampeyan luwih efisien, mbisakake efektifitas sampeyan ing kahanan sing paling kuat.

Sawetara pemain sembrono bisa uga ora nggunakake modifikasi kasebut lan mung nempelake hantu gawan, nanging saos ekstra luwih dawa kanggo nambah pengalaman sampeyan. Nanging, kanthi atusan addon populer sing kudu dipilih, bisa uga angel kanggo mutusake sing paling apik. Kita kene kanggo mbantu dhaptar limang jagad sing paling apik ing Jalcraft saben kabutuhan pamuter.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mangkene kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan pilihan sing paling apik – lan paling penting – addons sing kudu diunduh ing World Warcrraft.

Klien addon

Antarmuka pangguna Wowup nuduhake mods sing wis diinstal

Wowup penting kanggo entuk pengalaman sing paling apik.

Sadurunge miwiti ndownload tambahan Wow, sampeyan kudu manajer Addon sing apik. Mesthi wae, sampeyan bisa nginstal dhewe liwat macem-macem situs, nanging klien njupuk kabeh kerja keras lan ngidini sampeyan entuk bisnis.

Rekomendasi pribadi kita yaiku gunakake salah siji ngipta utawa wowup, Kanthi loro sing ngidini sampeyan download kanthi trep, nginstal, goleki, lan nganyari addon sing bener saka aplikasi masing-masing,

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

5. Bagnon

Bagnon Addon Showcencased ing WOW

Bagnon minangka lifesaver kanggo wong sing seneng karo ruang persediaan sing apik.

Salah sawijining alat sing paling penting sing asring diasingake ing Wow yaiku Bagnon. Iki nyedhiyakake cara sing streamlinel lan gampang kanggo ngatur kabeh barang ing tas.

Bagnon ndhukung akeh fasilitas panyimpenan sing beda kalebu persediaan, bank, panyimpenan kosong, lan bank guild. Lagi bisa dideleng sawayah-wayah, saka ngendi wae, lan uga karakter apa wae, uga. Iki gampang dienggo kanggo sampeyan sing seneng duwe karakter luwih saka siji.

Artikel terus sawise ad

Kanthi sorotan handy kanggo nunjukake barang ing slot tas tartamtu, bebarengan karo kemampuan ngresiki, lan alat mesin telusuran, addon iki ana sing duwe panggunaan.

Artikel terus sawise ad

4. Rincian! Ngrusak meter

Rincian! Ngrusak meter ing wow padusan, sing nuduhake UI

Rincian penting kanggo nelusuri, lan munggah game karusakan sampeyan.

Rincian! Wenehi pemain wow karo kabeh saka informasi perang, kalebu karusakan, penyembuhan informasi, lan liya-liyane.

Iki uga minangka cara sing apik kanggo meksa dhewe supaya luwih apik ing perang lan luwih apik kanggo katrampilan lan rotasi sampeyan, amarga sampeyan bisa ndeleng apa karusakan sing sampeyan lakoni. Ing guo lan serangan, iki luwih mbiyantu, amarga sampeyan bisa ndeleng ing ngendi sampeyan ndeleng skala DPS kasebut marang pemain liyane ing tim sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Rincian! uga apik kanggo peringkat guild, amarga sampeyan bisa “nyimpen karusakan lan waras saka guyon”, lan sampeyan uga bisa “mbangun dhaptar DPS paling dhuwur ing saben boss”.

Artikel terus sawise ad

3. Bartender4

Bartender4 Addon ditampilake ing WOW, kanthi antarmuka pangguna sing disorot

Bartender 4 Gampang ngatur lan Hotkey Bar lan kemampuan sampeyan.

Langganan newsletter kita kanggo nganyari paling anyar babagan ePports, game lan liya-liyane.

Bartender4 minangka overhaul lengkap menyang tampilan hotbar ing wow. Iki menehi kemampuan kanggo ngatur kabeh aspek saka toolbar sing gegandhengan karo tumindak, lan kudu nggawe persis apa sing dibutuhake kanggo saben karakter sing sampeyan lakoni.

Artikel terus sawise ad

Nampilake dhukungan kanggo 13 bar tumindak ing dragonflight, bar jerami, bar bar, bar, lan bar mikro, sampeyan bisa ngowahi kabeh sing dikarepake. Nanging, sing paling apik babagan addon iki yaiku menehi kemampuan kanggo ngowahi ukuran lan transparan bar, lan uga ana alat sing naleni hotkey sing apik banget sing migunani.

Artikel terus sawise ad

2. Hekili

Potret layar sing nuduhake hekili lan unsur iu ing wow

Hekili pancen migunani kanggo mulang sampeyan rotasi sampeyan ing lingkungan sing beda.

Favorit pribadi, Hekili minangka tambahan sing hebat kanggo pemain anyar utawa bali menyang WOW. . Nulis ing kaca Download Addon, sing nitahake nerangake yen “Kerjane kanthi ngempalaken informasi babagan negara saiki, kanthi nggunakake dhaptar prioritas aksi game, nggunakake dhaptar prioritas aksi sing simulasi (APL) kanggo nyaranake kemampuan sabanjure kanggo digunakake.”

Artikel terus sawise ad

Suwe-suwe, bakal dadi barang sing kurang sampeyan lan kurang, nanging kanggo wong-wong sing ora kenal karo, utawa ngeculake kelas, iku mung sing bakal dadi pemain sing luwih apik ing pungkasan.

Artikel terus sawise ad

1. DBM (Mill Boss Mods)

Panel antarmuka pangguna Deadly Boss sing ditampilake ing World Warcraft

DBM njupuk kabutuhan mikropanage nyiram saka sampeyan, ngidini sampeyan fokus ing wektu sing bisa ditindakake nalika iku.

DBM njupuk tekanan akeh mikromanaging kabeh babagan pertempuran sajrone serangan lan dungeon. Kadhang, konflik kasebut bisa dadi pengalaman angel, nanging addon iki ngidini sampeyan fokus utamane kanggo fokus ing kinerja lan rotasi sampeyan.

Artikel terus sawise ad

Kanthi efek swara, efek khusus, warna sing beda, lan peringatan layar, nuduhake yen ana sing bakal kelakon. Pemain anyar lan lawas bakal entuk manfaat saka iki, lan sebabe nomer siji ing dhaptar iki.

Iki uga ndhelikake prekara sing sampeyan ora bisa nindakake apa-apa ing wektu kasebut utawa kahanan kasebut, kayata nyingkirake lan ngganggu cooldowns. Kanthi cara iki, sampeyan mung aktif fokus apa sing bisa digayuh ing wayahe tartamtu kasebut.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Dadi, sampeyan duwe – iku kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan 5 tambahan paling apik kanggo didownload ing 2022.

Nggoleki konten Pandhuan liyane kanggo mbantu sampeyan ing petualangan ing saindenging Azeroth? Priksa tips lan trik ing ngisor iki:

10 paling apik ing Jalcraft of Warcraft Classic Compason

World of Warcraft Mustons Claslin Classic

Apa sampeyan nyetak internet kanggo sawetara sing paling apik World of Warcraft Classic addon? Kesulitan minangka tugas sing akeh, yaiku sebab-apa moditer metu Ana bisa nggawe wesi sawetara ing game basis ing game dhasar kaya sing kita kenal. Wiwit Wow Diluncurake luwih saka 15 taun kepungkur, Pemain wis nggawe macem-macem jinis mods kanggo nggawe judhul luwih gampang kanggo wong. Apa sing mbantu ngatur persediaan utawa duwe tampilan sing luwih apik babagan apa sing bakal ditindakake, kita duwe dhaptar 10 paling apik Wow klasik Addons sing bisa mbantu nambah game, luwih gampang navigasi, lan nggawe pengalaman sing luwih apik.

Cara entuk sawetara jagad JuanCrafraft Claslin Classic

Sawetara dandan kanggo Wow liwat mods kalebu nggawe informasi luwih gampang kasedhiya. Liyane nawakake trabasan kanggo nglaporake informasi lan ngidini windows windows, tampilan wicaksana, lan cara organisasi sing ora katon ing versi dhasar game. Sakabèhé, mods iki nyoba ora ngganggu akeh game kasebut. Kabeh owah-owahan yaiku kepiye UI tumindak lan sawetara transfer informasi liyane babagan game kasebut. Yen sampeyan wis muter Wow Kanggo dawa banget, sampeyan ora ngerti manawa masarakat seneng mods. Meh ora Wow Pamuter bisa ngakoni ora tweaking Wow lan carane fungsi.

Kabeh-siji-ing-siji paket bisa ngganti kabeh saka minimap menyang bar mantra. Yen sampeyan anyar kanggo modhèl modding, ora kuwatir. Kita duwe panjelasan cepet kanggo mbantu sampeyan sadurunge mlebu ing dhaptar. Yen sampeyan ndownload mod saka situs web sing dipilih, bakal dadi .file zip. Sampeyan kudu ing folder download sampeyan kanthi standar. Sawise sampeyan nemokake file, pilih Ekstrak kabeh sadurunge milih ing ngendi sampeyan pengin file file. Sanalika sampeyan nindakake iki, tindakake file program file file path (X86) /World of Warcraft/ _classic_ / Interface / Addons lan ngirim file ing kana. . Yen ngatur mod Manual ora dadi game, sampeyan bisa nemokake akeh manajer addon online kanggo ngatasi masalah iki.

10. Bagnon

Bagnon, nggawe barang luwih gampang ing persediaan

Bagnon minangka tambahan sing apik yen nambah sistem manajemen persediaan kaya saiki. Yen sampeyan lagi lara ngatur kabeh ing pirang-pirang tas, Bagnon njupuk overhaul menyang sistem kasebut. Bagnon mbantu golek lan ngatur suatan persediaan luwih gampang kanthi menehi bagian gedhe. Sampeyan uga bisa mbantu ngurutake kanthi otomatis miturut jinis item. Kanthi nambah wates warna, sampeyan bisa ndeleng kualitas item lan ngerteni fakta liyane babagan luwih cepet. Bagnon uga bisa nglacak barang ing antarane karakter, dadi sampeyan bisa mriksa persediaan tanpa kudu mlebu lan metu saka alts.

9. Bartender4

Overlay bartender4

Overhaul bar iki ngganti garis tumindak kanthi siji sing bisa disesuaikan. Iki apik yen sampeyan ngetik setelan kanggo ngapiki nalika sampeyan terus. . Nalika iki bisa uga kaya owah-owahan cilik, mula saya suwe kanggo wong sing lara ing bar tumindak dhasar. Sampeyan bisa ngganti transparansi, ukuran, lan posisi saben bar tumindak. .

8. Kesenangan

Quesie, mbantu pamuter kanthi nuduhake sawetara lokasi penting. World of Warcraft Mustons Claslin Classic

Apike minangka penak banget kanggo para pemain, nambah penandha quest lan poin objektif menyang peta dunia. Iku uga nambahi minimap kasebut. Yen sampeyan nampa upaya, sampeyan bakal bisa ndeleng panandha cedhak wilayah sing cocog sing nuduhake sampeyan kudu lunga. Wiwit Fitur Dasar sekitar Ora bagean saka game dhasar, ora kanthi fungsi saka pratondho ing peta mung. Nanging, isih entuk tugas. Quiestie isih nyelehake pencarian sing kasedhiya ing peta sampeyan, menehi tandha kabeh sing cocog.

7. Mods Mati Mati

MASDLY BOSS, FUNGSI ING WOW

Mods Boss Agawe minangka mod sing trep sing notifikasi yen mungsuh ana ing dalan. Iki kalebu peringatan peringatan kanggo klasik kurungan lan liya-liyane. Dene WOW Modern bisa uga duwe hak iki ing, klasik manawa ora, mula bisa mbantu yen sampeyan duwe jenis pamuter sing transisi. Sampeyan uga bisa mbantu yen sampeyan durung main, menehi peringatan sing adil. Mod kasebut menehi peringatan kanggo kabeh penjara klasik sing saliyane papan kaya Pak Spire, Spiring Blackrock, ambane Blackrock, lan kuswan. Papan kasebut isih ana ing proses pangembangan dening tim dev, dadi yen sampeyan seneng mod cukup, coba tetep bisa nganyari luwih lengkap.

6. Auanceator Klasik

Auanceator, nindakake lelang kanggo sampeyan supaya sampeyan ora kudu. World of Warcraft Mustons Claslin Classic

Emas ndadekake WOW WOW. Lan njaluk emas kasebut, sampeyan duwe lelang. Yen sampeyan wis nangani karo wektu apa wae, nanging, sampeyan ngerti manawa ana manajemen lelang bisa dadi perjuangan. Pelancong Aujas mbantu nggawe lelang mung luwih gampang kanthi rega dhaptar otomatis ngisi daya lan nggunakake sawetara fungsi lelang. Iki mbantu nggawe manctioning bahan perdagangan uga, nggawe proses minangka brezy kaya sing nate.

5. Rincian! Kerusakan Meter Klasik

Rincian! Kerusakan Meter Klasik

Sawetara sing paling apik World of Warcraft Addons klasik mbantu nggawe game luwih gampang addon. Mode Meter Meter umume mungkasi dadi sawetara sing paling apik World of Warcraft Classic Addons ing game, paling ora miturut komunitas. Iki biasane amarga mbantu ngilangi pinten kerusakan utawa marasake awakmu. Rincian kasebut! Kerusakan Meter mbantu mbangun pangerten dhasar babagan apa partai sampeyan. Mbantu nggawa klasik kanthi cepet karo modern. Lan nalika ora duwe jumlah lonceng lan bisik sing padha karo versi modern, isih entuk proyek sing ditindakake kanthi apik.

4. Klasik Titan Panel

Klasik klasik Titan Panel sing kudu digunakake ing WOW

Klasik Titan Panel nambah rong garis menyang sisih endi wae supaya sampeyan bisa ndeleng informasi karakter sampeyan. Iki tumindak minangka jinis Hotkey kanggo ndeleng informasi sampeyan kanthi cepet. . Yen sampeyan kudu ngerti koordinat dhewe, titan uga bisa mbantu sampeyan uga. Barang-barang kaya pagelaran PC, exp, lan metrik liyane kabeh trampil karo Titan.

3.

Atlus Loot Klasik ing Wow. World of Warcraft Mustons Claslin Classic

Yen sampeyan wis kenal karo Wah modern, sampeyan ngerti manawa duwe jurnal sing logs barang kanggo sampeyan. Prekara-prekara kasebut kalebu loot nyelehake saka dungeon lan serangan. Amarga klasik ora duwe fitur kasebut, atlasloot dikandung. Mod iki ngidini sampeyan browsing sejarah rampok kanggo saben guo utawa serangan sing wis sampeyan lakoni. Iki minangka salah sawijining mods sing paling wajib ing njaba sing bisa mbantu fungsi sing gampang ana ing klasik.

. Leatrix Plus

Leatrix ditambah, fungsi kaya sing kudu

Leatrix Plus minangka campuran dandan kualitas sing sampeyan bakal ragu-ragu karo antarmuka klasik. Yen ana siji bab sing kudu dikandhakake babagan klasik, iku mbutuhake sethithik. Disaranake supaya ngerti Leatrix kanthi lengkap, deleng kaca kanggo rincian lengkap. Nanging, kita bisa ngringkes ing Leatrix dilengkapi Leatrix kanthi adol sampah, Timer Cooldown, Slot Bag, status turukti, status turability, lan liya-liyane. Uga dilengkapi kanthi otomatis lan ngadeg kanthi otomatis, dadi sampeyan ora diblokir saka tumindak kaya sing ditindakake, casting, lsp.

. Alat Raid Eksor

Wow klasik, gropyokan. World of Warcraft Mustons Claslin Classic

Yen sampeyan dadi pimpinan Raid Wow klasik Addon, iki bisa uga minangka salah sawijining sing paling apik WoraddonsWarcraft Addons klasik kanggo sampeyan. Modul ing piranti exoRaddonsid kalebu info RAID, kayata cooldowns, kebangkitan perang, bagean cathetan, lan wektu. Kanthi alat Raid Exors, sampeyan bisa nglacak kabeh sing cocog karo pertempuran lan anggota sampeyan. Alat kasebut uga mbantu sampeyan mriksa anggota RAID, mriksa dheweke kanggo njamin kabeh sajrone serangan bakal lancar.

Apa sing sampeyan pikirake? Apa sampeyan nganggep kabeh kabutuhan dhasar?

8 kudu duwe tambahan kanggo wow klasik (murka raja lich)

Kanggo peluncuran Wotlk, ing kene wolung addon sing sampeyan kudu nyekel.

Pandhuan dening Connor Makar Staff Writer
Diterbitake ing Sept. 21, 2022
Tindakake World of Warcraft Claslin

Bebur klasik lich klasik meh ana ing kene, sing tegese pemain Warcrat bakal tuning karakter, Profesional, lan mesthi addon menyang Northrend. Yen sampeyan ora mriksa liwat dhaptar mods game-game, utawa ora ngelingi ngunduh download luwih dhisik ing Bukak ekspansi mengko wulan iki, kita entuk dhaptar 8 kudu duwe tambahan .

Sawetara iki apik kanggo kabeh wong, dene sawetara wong luwih spesifik kanggo kelas tartamtu utawa gaya dolanan. Salah siji cara, wenehi kabeh sing diwaca kanggo ndeleng apa sampeyan wis ora ana ing tambahan handy sing tepat.

Priksa Trailer King King King King ing kene!

Mods Mati Mati

Sing paling disenengi ing saindenging jagad klasik lan ritel, MODS Boss Agawe minangka tambahan sing mengaruhi konten sing rumput, serangan sing ana gandhengane karo gudang penting ing donya sing paling gedhe ing World of Warcraft Mungsuh. Kanthi nginstal iki, sampeyan kudu ora kudu nindakake akeh riset ing ngarep boss kanggo ngerti apa sing kedadeyan.

Rincian

Mangkene seneng! Rincian kasebut minangka tracker sing nyathet jumlah karusakan lan penyembuhan ngatasi gelut, uga statistik sing gampang digatekake kayata ngganggu wong, lan ngrusak mungsuh, lan kerusakan mungsuh sing dijupuk. Iku tambahan sing apik yen sampeyan pengin ngerti kepiye sampeyan nindakake klompok liyane utawa grup Raid sampeyan, utawa pengin nambah kinerja sakabehe.

Kekuwatan

Mangkene salah sawijining tambahan sing luwih khusus khusus kanggo paladin, nanging kritis ing kabeh konten kerjasama skala gedhe. Sampeyan ndeleng, Paladins bisa nyedhiyani macem-macem buff menyang tim kabeh, sing mbutuhake tingkat koordinasi supaya buff ora tumpang tindih. PADAL PADAL Mblewayake Massiply ing kene, ngidini sampeyan ndeleng lan ngatur buffs aktif kapan wae, lan cepet ngerteni apa sing ilang.

Lelang

Siji iki kanggo produsen dhuwit, movers lan shaker. Pengalaman omah lelang dhasar minangka sethithik, rada clunky. Apa auctioneer Apa proses Streverline iki, supaya luwih gampang tuku lan adol barang kanthi individu lan akeh. .

Atlas Loot

Ngerti apa sing sampeyan butuhake saka guo lan serangan bisa nggegirisi, utamane kanggo pamuter anyar anyar kanthi harfiah menyang ekspansi kanggo pisanan. Atlas Loot mlebu ing Clutch ing kene, nuduhake saben rampokan sing bisa nyelehake saka kandhang guo lan raid, ngidini sampeyan luwih dhisik kanggo njaga sadurunge sampeyan. Sampeyan bisa uga potongan favorit! Tambah sing subur.

Kesenangan

Sampeyan bisa, mesthi rampung nggoleki minangka devs sing dikarepake. . Kanthi panjaluk, sampeyan bisa nggarap cara sing paling efisien kanggo mencet level maksimal, nyalonake pengalaman leveling sampeyan.

Cepet Otomatis Loot

Mangkene wong sing nyenengake, lan dudu tambahan sing dakdeleng ing pirang-pirang dhaptar liyane. . Tegese superargane pengalaman sing cocog lan nyopot rampok, sing sampeyan ora ngerti sampeyan butuh, nanging dadi ora bisa dicithak yen sampeyan wis nyoba.

Laireura

Sapa wae sing wis main jumlah sing apik kanggo salah siji klasik utawa eceran WOW bakal ngerti kanthi mupangat saka Laireura. Dheweke pancen serbaguna, ngidini sampeyan nyetel macem-macem unsur UI game sampeyan cocog karo kabutuhan sampeyan. Contone, yen sampeyan kudu njaga kabisan karusakan (titik) ing pimpinan, Kursiena sing kedhip nalika ana sing bisa digawe lan dipasang ing cedhak layar sampeyan. Sing kudu duwe.

Gearquipper

Kemampuan kanggo pertukaran ing Setting Gear, utamane ing ekspansi yen sampeyan duwe waja lan gaman sing beda kanggo spesialisasi kelas (uga ora bisa digunakake. Ora ana sing seneng ngeklik potongan individu kanthi bener, saengga pilihan kanggo cepet ngalih mung sampeyan pengin duwe!

Sing mbungkus pandu balas WOW Klasik WOW kita! Kanggo luwih akeh jagad konten Warcraft Classical, priksa potongan-potongan ing petani Alterac Valley Eurm saiki, uga pemain WOW klasik kejiret ing neraka pertambangan.

Sampeyan ora mlebu!

Gawe fitur ID & Bukak kunci komunitas lan luwih akeh!

Mlebu karo Google Mlebu karo Facebook Mlebu karo Twitter Mlebu kanthi reddit
Topik ing artikel iki

Tindakake topik lan kita bakal ngirim email nalika nerbitake sing anyar babagan dheweke. Ngatur setelan kabar sampeyan.

  • Aktivitas Blizzard Tindakake
  • MMO Tindakake
  • PC Tindakake
  • RPG Tindakake
  • World of Warcraft Classic Tindakake

Sugeng rawuh ing tindakake!

Kita bakal ngirim email nalika kita (utawa salah sawijining situs adhine) nerbitake artikel babagan topik iki.

Langganan Newsletter VG247 Daily

Warta paling gedhe ing dina Airedropped menyang kothak mlebu sampeyan.

Connor minangka panulis staf layanan Live VG247. Dheweke nulis artikel ing sawetara game paling gedhe sing ana saiki. Dheweke uga dadi penggemar game gelut sing hasrat, dipasang menyang genre lan komunitas. Dheweke traguler pemain grappler.