5 Shaders Minecraft Minecraft sing paling apik kanthi lags (2022), shaders sing optimis kanggo minecraft 1.20.2, 1.20..19.4 | PC MOD JAWA

Lite – Shaders rendah optimized kanggo minecraft 1.20.2, 1.20.1, 1..4

Padha karo shaders sadurunge ing dhaptar iki, fantasi vanila nambah pewarnaan ing jagad, nambah bayangan realistis, lampu, langit lan banyu. .

5 Shaders Minecraft Minecraft sing paling apik kanthi lags (2022)

Kasengsem ing nginstal shaders nanging ora duwe piranti tingkat ndhuwur? Priksa kirim iki kanggo shaders sing paling apik kanggo mburi sing kurang tanpa lags.

  • Cara golek desa ing Minecraft 1.19
  • Ndhuwur 5 game sing padha karo Minecraft ing Android (2022)
  • Ndhuwur 10 Mod Minecraft paling apik kanggo fitur-fitur anyar ing taun 2022

Shaders minangka alat sing apik sing bisa digunakake kanggo nambah grafis vanila minecrave supaya luwih apik. . Pemain bisa ngalami lags, utamane ing piranti mburi ngisor. Ing artikel iki, Gurugamer arep nampilake 5 Shaders Minectweight Minecraft kanthi ora ana ing taun 2022.

Tabel konten

  • 1. Shaders Chocaik13
  • 2. Ngumbara tanduran shaders
  • 3. Tukang qol shaders
  • 4. Shaders Teh
  • 5. Shaders Vanilla Fantasi

. Shaders Chocaik13

Mod Shaders Shaders Chocaik13 minangka garis dasar kanggo akeh mods Shader liyane ing kana – akeh mods liyane nggunakake iki minangka dhasar. Iki populer ing antarane para pencipta bungkus, amarga gampang digarap lan paling gampang sing wis dikonfigurasi.

Ora kaya pirang-pirang bungkus shader, sampeyan bisa tler kanthi shaders Chocaik13 kanthi manual kanthi ngowahi .FSH lan .File VST Nggunakake Notepad. Yen sampeyan ora pengin nindakake kanthi manual, mung ndownload lite versi lite saka Chocaik13, bukak lan nyalin varian lite menyang folder Shaderpacks Minecraft menyang Minecraft’s Shaderpacks.

2. Ngumbara tanduran shaders

Sakabèhé, ngumbara tanduran shaders yaiku pony siji-trik sing fokus ing tanduran metokake tanduran. Ing bungkus iki, tanduran gelombang kanthi kecepatan ing wayah awan, saengga bisa urip maneh nalika srengenge wis entek lan srawung dumunung sawise wengi tiba. Udan deres lan nggawe luwih akeh tinimbang sing ditindakake sajrone awan sajrone awan, sing luwih akeh immersive.

Ngumbara tanduran shaders

Efek waving khusus luwih nyata ing papan liya, dadi yen sampeyan pengin ndeleng paket shader iki kanthi apik, sampeyan luwih becik nglacak biome alas pertama.

3. Tukang qol shaders

Tukang qol shaders 1.18.1 minangka shaders sing apik sing bisa digunakake utamane ing PC sing murah. Ora nambah akeh efek kanggo Minecraft minangka conto utawa seus utawa bsl shaders. Sifat dadi shader sing entheng ngidini para tukang nindakake kanthi apik ing sistem sing luwih tuwa.

Tukang qol shaders

Efek sing sampeyan entuk karo para shaders QOOL sing isih bisa disesuaikan kanthi dhuwur. Sampeyan bakal entuk FPS sing apik banget, kaya setelan gawan, kurang fitur bayangan kayata bayangan, occlusion sekitar lan godhong-godhongan ringan.

4.

Teh Shaders 1.17.1 yaiku shaderpack kanggo wong sing pengin apik nanging gampang, tanpa ngganti estetika game kasebut. Wis duwe fitur saka shaders dhuwur ing dhuwur, Nanging, nitahake bisa njaga game lancar ing komputer sing kurang pungkasan.

Shaders Teh

Fitur utama Shader kalebu suket, godhong, banyu, refleksi jero banyu, lan refleksi panas. Sisih paling apik saka shader iki mungkin efek biome rawa adat. Liyane kanggo biome liyane ing karya kasebut. Shader iki sampurna kanggo digunakake bebarengan Mods Generasi World.

5. Shaders Vanilla Fantasi

Fantasi Vanilla minangka shader sing fokus kanggo njaga estetika asli Minecraft nalika nambah sawetara corak sing adhem. Sisih paling apik babagan Fantasi Vanilla yaiku bisa mbukak ing piranti mburi ngisor kanthi 1-2 GB RAM.

Fantasi Vanilla

Padha karo shaders sadurunge ing dhaptar iki, fantasi vanila nambah pewarnaan ing jagad, nambah bayangan realistis, lampu, langit lan banyu. Efek udan lan kabut minangka bagean paling maju saka shader – dheweke pancen realistis.

Shaders Lampu Minecraft

Shaders Lite - Optimized Low shaders kanggo Minecraft 1.20.2, 1.20.1, 1.19.4

Iki minangka shaders sing entheng kanggo minecraft 1.20.2-1.19.2 sing ngemot 20 skrip lan luwih saka 110 pilihan kanggo prilaku partikel banyu, bayangan, srengenge, kabut, cemlorot, cemlorot lan unsur mikro liyane ing game. Skrip sha waja kasebut ditulis dening para profesional saka sawetara tim pangembangan grafis sing realistis lan paket iki ngemot sawetara skrip saka bajingan shader liyane sing nggawe sampeyan optimized kanthi apik.

Lite shaders 1.19 minangka pilihan sing apik kanggo komputer kanthi GPU sing ringkih, bisa diinstal ing GTX 560 lan ndhuwur. Ana fisika gelombang kanggo banyu, permukaan permukaan banyu nyata, pirang-pirang awan realistis kanggo wengi lan awan. Kanggo nambah realisme liyane ngemot fitur bayangan tambahan kanggo blok lan wit.

Fitur ramping rendah

  • Lampu volumetrik
  • Flare Lensa
  • Jumlah blur sing adoh
  • Kutu jarak ing wayah sore
  • Anyar Glowstone sing luwih apik katon luwih apik sajrone awan
  • Bayangan alus. Iki Overwres PC Dadi Pateni Yen Sampeyan Pengin PcSs. Iki fray pojok bayangan

Keperluan Hardware

  • Kualitas rendah. Disaranake kertu video minimal yaiku GTX 560 utawa luwih dhuwur.
  • Kualitas medium. Disaranake kertu video minimal yaiku GTX 650 utawa luwih dhuwur.
  • . Disaranake kertu video minimum yaiku GTX 680 utawa GTX 770 utawa luwih dhuwur.
  • Kualitas tinggi. Disaranake kertu video minimum yaiku GTX 780 utawa GTX 970 utawa luwih dhuwur.
  • Kualitas ultra. Disaranake kertu video minimum yaiku GTX 980ti utawa luwih dhuwur.

Screenshot Shadiers Low

Shaders Lite - Optimized Low shaders kanggo Minecraft 1.20.2, 1.20.1, 1.19.4

Shaders Lite - Optimized Low shaders kanggo Minecraft 1.20.2, 1.20.1, 1.19.4

Shaders Lite - Optimized Low shaders kanggo Minecraft 1.20.2, 1.20.1, 1.19.4

Shaders Lite - Optimized Low shaders kanggo Minecraft 1.20.2, 1.20.1, 1.19.4

Cara Instal Low – Lite Shaders?

  1. Ngundhuh lan nginstal sodium utawa optival hd
  2. Download Paket Shader saka bagean ing ngisor iki.
  3. Kadhangkala panulis nggawe macem-macem sing gampang disederhanakake utawa maju (Minecraft Pe) utawa versi Jawa, dadi pilih pilihan sing disenengi utawa sampeyan mikir kertu grafis bisa ngatasi.
  4. Wigati dimangerteni manawa sawetara rilis bisa ngemot kewan omo, ora cocog karo paket sumber daya lan tambahan grafis, lan ing sawetara kasus bisa nyebabake konflik HD. Sampeyan bisa nyoba nginstal bangunan sadurunge kanggo ndandani iki.