5 panggedhe sing paling angel ing jantung atom lan cara ngalahake, perang hedgie boss – Pandhuan Ati Atom – IGN

Perang Boss Hedgie

Tanpa kemampuane Sleazeball, iki bakal angel kanggo Dodge. Sampeyan kudu mlumpat ing lemah laser lan saring adoh saka proyek. Nanging, kanthi celezeball, sampeyan mung kudu kuwatir yen wis mati sadurunge para projectile cocog karo sampeyan. Anggere sampeyan lagi ing Animasi Dodge Nalika laser nyambung karo P-3, bakal ditindakake ora ngrusak.

5 panggedhe sing paling angel ing atas atom lan cara ngalahake

Atom jantung sing ngeterake sampeyan menyang jagad Dystopian ing endi Soviet kasebut dadi raja sing paling dhuwur lan wis ngumumake revolusi teknologi. Sampeyan bakal nemoni akeh mungsuh robotic sing unik ing judhul iki sing bakal mbutuhake sampeyan nggunakake kabeh gaman lan kabisan kanggo ngalahake dheweke.

Dewdrop, NA-T256 Natasha, Plyus, Ma9-Belyash, lan Kembar Belyina minangka sawetara atom sing paling angel sampeyan bakal ngadhepi atom amarga saben wong duwe pola serangan sing b├ęda. Cocog kanggo terus ngalih ing antarane senjata lan sarung tangan sarung tangan kanggo ndeleng sing nyebabake karusakan ing saben wong. Sing ujar, preduli saka apa sing sampeyan lakoni, banjur mudhun – sanajan ora mokal – mesthi dadi tantangan.

Cathetan: Artikel iki ngemot spoiler kanggo atas ati atom. Pembaca Discretion diwenehake.

Ngalahake Dwewrop, NA-T256 Natasha, lan Telu Dhasar Hard liyane ing Atom Atom

1) dewdrop

DwDrop minangka mripat robotic sing gedhe banget kanthi pirang-pirang sikil lan cukup nimble ing pirang-pirang sikil. Sampeyan bisa nglawan sawise metu komplek pavlov. Iki resort kanggo ngisi serangan, balok laser, lan uga mbuwang obyek sajrone perang.

Cara Ngalahake Dewdrop:

  • Cocog kanggo nyegah serangan laser lan banjur nembak entitas iki kanthi senjata geni kanthi cepet.
  • Yen sampeyan duwe bocah sing gajih, aja gampang digunakake nalika mripat robotic iki ngrampungake laser sing nembak.
  • Utawa, sampeyan bisa stun dewdrop kanthi nggunakake P-3 (protagonis game) Sarung tangan sing diarani Shok.

2) NA-T256 Natasha

Na-T256 Natasha minangka robot gedhe sing akeh nggunakake jetpack kanggo mlumpat. Aja ngremehake kacepetan entitas iki adhedhasar penampilan kasebut, amarga bos nggunakake pirang-pirang serangan kanthi cepet. Loro saka gerakan kasebut, iku tunas barrage saka pluru ing sampeyan sok-sok.

Cara Ngalahake Natasha-T256:

  • Jaga jarak saka robot iki ing kabeh wektu amarga sampeyan bakal nyerang sampeyan kanthi serangan lengen sing abot yen sampeyan inci luwih cedhak.
  • Paling apik kanggo terus ngubengi Natasha-T256 lan gunakake bedhil kanggo ngatasi karusakan sing signifikan kanggo mungsuh iki dhisik.
  • Uga duwe pamindhahan sing muter sing kudu diindhari. Iki robot muncul sawise nglakokake serangan iki, sing dadi bukaan sing apik kanggo sampeyan ngatasi karusakan maksimal.

3) plyusch

Sampeyan bakal ngadhepi plyusch ing fasilitas Vdnh, lan mungsuh iki meh padha karo typhon saka Arkane lan Bethesda mangsa. Serangan utama kalebu macem-macem lengen klambi lan dawa.

Cara Ngalahake Plyusch:

  • Mungsuh iki rawan banget kanggo serangan melee supaya bisa nggunakake luwih asring ing perang iki.
  • Wilayah sing sampeyan bakul cukup cukup kanggo njaga supaya jarak saka plyusch lan ngisi nalika entuk kasempatan.

4) Ma-9 belyuh

Ma-9 Belyash minangka salah sawijining panggedhe sing paling gedhe sing sampeyan bakal nemoni ati atom. Iki nggunakake macem-macem serangan sing mbutuhake sampeyan ora efektif sajrone paprangan.

Robot iki nduweni perangan long sing digunakake kanggo nggunakake sampeyan asring. Iki resor serangan khusus ing ngendi entitas iki dadi entitas ing ndhuwur lemah lan ngeculake aliran geni.

Cara Ngalahake Ma-9 Belyash:

  • Gunakake sarung tangan Frostbite kanggo alon bos iki mudhun lan nembak kanthi terus-terusan sadurunge entitas.
  • Tetep nyemprotake sadurunge nyemplungake sampeyan lan ngrawat karusakan utama.
  • Yen sampeyan ora luput saka ammo, aja lali nggunakake gaman melee sampeyan.

5) Kembar Ballerina

Kembar Ballerina wis ditampilake kanthi media pemasaran atom. Dheweke dadi mungsuh sing paling tantangan ing game kasebut lan uga panggedhe pungkasan. Apa sing nggawe perang iki kudu sampeyan kudu ngadhepi bebarengan, lan loro-lorone padha banget.

Cara Ngalahake Kembar Ballerina:

  • Gunakake kabeh tegese kudu ngrusak kembar amarga ora duwe kerentanan.
  • Cocog kanggo melu salah sawijining wektu. Salah kembar bakal nggunakake serangan udara, dadi sampeyan kudu tetep nggumunake dheweke nggunakake shok utawa frustilite banjur terus njupuk ing kembar ing lemah.
  • Gunakake barang-barang penyembuhan ing jantung atom kanggo mbalekake kesehatan sing ilang.

Atom atom bakal dadi pengalaman sambutan yen sampeyan minangka penggemar bioshock utawa seri Wolfenstein modern. Game kasebut duwe macem-macem pilihan kanggo sampeyan milih, supaya sampeyan bisa ngalih ing antarane saben wong kanggo nempelake pengalaman sing cocog karo PlayStyle sampeyan.

Perang Boss Hedgie

Halaman iki bakal nuntun sampeyan kanthi ngalahake Atat Atom Boss Hedgie. Peperangan kasebut ditindakake sajrone Vdnh bagean, kanthi P-3 kudu mudhun Robot Bulbous Sawise ngganggu rencana kanggo nyusup museum Soviet.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 14-13-26.png

Hedgie yaiku Perang Boss Katelu Ing game. Ora kaya loro bos sadurunge, Hedgie ora bali minangka jabatan standar sing bakal maju. Iki uga diikat menyang Piala / Prestasi Strike, sing entuk Ngalahake Hedgie tanpa nggunakake gaman lan ngandelake kanthi netepi robot kasebut menyang patung.

Perang Boss Hedgie

Perang bos Hedgie bakal kelakon sawise P-3 bakal mati sepur Saka Kutha Forester. Sawise ziplining saka hawk ing Vdnh Pameran, Aja langsung mlebu menyang tengah wilayah kasebut kanggo miwiti misi kasebut. Nanging, tumuju gapura ing pameran. Ing jejere gapura yaiku Simpen Mesin lan a Mesin Vending.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-23 17-47-13.png

Sadurunge nindakake apa-apa, kita bakal pengin nggawe manawa kita duwe rong upgrade sing bakal nggawe perang iki luwih gampang. Sing pisanan yaiku Nganyarke Sleazeball lan nomer loro yaiku Upgrade angin kapindho. Kalorone ditemokake ing Menu karakter. Sleazeball bakal Wenehi pigura invincibility sajrone dodges, tegese kita ora bakal ngrusak nalika ana ing animasi. Kangge, Angin kapindho bakal ngidini kita Dodge kaping pindho saurutan, saengga kita bisa nggunakake luwih saka pathase invincibility kasebut.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 13-30-36.png

Yen sampeyan duwe ing wektu iki, senjata paling apik kanggo digunakake yaiku Dominator. Kuwat, ammo kasebut kanthi regenorasi wektu lan iku mung gegaman otomatis sing bakal adoh banget, tegese dijupuk sing paling apik kanggo njupuk bos iki kanthi cepet. Yen sampeyan wis siyap, sirah menyang tengah wilayah lan shok podium perak.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 14-13-03.png

Sanalika sampeyan nindakake, Hedgie bakal katon, muter ngubengi arena ing bunder sing gedhe sadurunge mlumpat sikil lan squaring nglawan sampeyan. Ayo nutupi aturan umum ing perang iki. Pisanan, aja keganggu njupuk nembak ing hedgie nalika ora rawan. Hedgie hard kanggo mencet, peluru kasebut bakal ngrusak banget lan sampeyan bakal mbuwang ammo sing bisa digunakake kanggo entuk hits gedhe nalika bot bisa rawan.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 14-13-12.png

Apa sing arep ditindakake yaiku ngenteni utawa umpan metu negara sing rawan, sing ndeleng hedgie muter menyang mburi minangka pirang-pirang kumplok muncul saka torso. Negara sing nggumunake bakal katon sawise seri serangan utawa Yen Hedgie nggulung menyang potongan seni ing pameran kasebut.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 14-13-01.png

Sing terakhir minangka cara sing luwih dipercaya kanggo nggawa behemoth iki, sanajan sampeyan kudu nyetel patung kasebut kanggo nyambut gawe. Ngenteni salah siji saka bunderan ing lemah lan sawise wektu, Silinder ijo cilik bakal katon saka lantai (kaya sing ditampilake ing ndhuwur). Zap nganggo shok lan potongan seni bakal muncul.

Game-game sing gedhe - tangkapku 2023-02-26 14-13-10.png

Yen sampeyan lagi ngadeg ing antarane hedgie lan potongan seni, bakal muter menyang patung kasebut, renerable gampang. Nalika ngrugekke, mbukak kabeh sing sampeyan lakoni ing kumparan. Yen sampeyan nindakake karusakan sing cukup, iku bakal ngrusak coil, Nglakoni bledosan gedhe kanggo hedgie.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 14-13-18.png

Sayange, Hedgie ora bakal ngilangi iki. Iku bakal nyerang kanthi cepet lan agresif. Utama rong serangan yen Hedgie bakal nggunakake yaiku Ground Slam, sing ngirim bunder laser buta ing saindenging arena, lan Proyekil Laser, sing bisa murub saka tengen peta.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 14-13-31.png

Tanpa kemampuane Sleazeball, iki bakal angel kanggo Dodge. Sampeyan kudu mlumpat ing lemah laser lan saring adoh saka proyek. Nanging, kanthi celezeball, sampeyan mung kudu kuwatir yen wis mati sadurunge para projectile cocog karo sampeyan. Anggere sampeyan lagi ing Animasi Dodge Nalika laser nyambung karo P-3, bakal ditindakake ora ngrusak.

Game-game sing apik - tangkap gedhe 2023-02-26 14-13-26.png

Hedgie uga duwe serangan sing kurang umum sing bakal narik kanthi acak. Pisanan yaiku seri Telegraphed Melee. Sleazeball sepisan maneh dianjurake ing kene, sanajan sampeyan mung bisa mundur kanggo ngindhari iki. Pindhah favorit liyane teka menyang mburi perang, kanthi hedgie mundhak dhewe lan nggunakake a gravitasi kanthi becik kanggo nggambar p-3 ing. Terus mundur nanging dielingake. Hedgie bakal interpersperse gravitasi kanthi becik Bunder-pound serangan, saengga siap-siap.

Game-game sing apik - tangkapku 2023-02-26 14-13-44.png

Terus nggunakake patung kasebut kanggo stun Hedgie sadurunge mlebu Dominator Nembak lan robot gedhe mesthi tiba. Sawise mati, bali menyang gapura lan nyimpen. Yen wis siyap, sirah menyang sisih ngelawan pameran lan mudhun.