5 FarmThouse Minecraft Paling Apik Nggawe Blueprints,

Sanajan isih cilik, nanging pangguna kudu nyathet manawa sawetara bahan bakal dibutuhake kanggo mbangun bangunan iki. Iki kalebu nanging ora diwatesi kanggo: cobbblon, cobbling, macem-macem blok kayu, blok watu, lan bata.

5 FarmHouse Minecraft paling apik Nggawe Blueprints

Sanajan Minecraft bisa uga umure dekade, isih populer kaya biyen. Salah sawijining fitur sing paling apik kanggo game yaiku kemampuan kanggo nggawe meh kabeh sing bisa dipikirake.

Alamiah, barang sing misuwur sing disenengi para pemain yaiku macem-macem gaya. Siji tema omah khusus yaiku petani, sing ngidini pangguna tuwuh panen lan ngunggahake ternak kanggo nggawe panganan, ngumpulake sumber daya, lan liya-liyane.

Limang Tutorial Desain Petani Minecraft Minecraft sing apik sing bisa disalin

5) Farmhouse Gaya Negara

Munggah dhisik yaiku tutorial sing cerah saka Bluebit Youtuber sing populer. Iki nuduhake farmhouse gaya sing apik banget lan wiyar, kanthi lengkap karo pena kewan sing dibangun lan fasilitas basis petani liyane.

Sanajan bangunan iki wiyar, pancen kaget banget kanggo mbangun. Utamane mbutuhake kayu lan watu, sing cukup gampang kanggo entuk malah kanggo tukang game sing paling anyar.

4) farmhouse cilik

Kanggo sing ana ing anggaran, cuty iki dibangun saka Minecraft MupoDer Zaypixel sampurna. Pilih pilihan sing ora nyenengake kanggo nggunakake akeh sumber daya ing kebon, nanging isih ora katon apik tenan.

Kanggo mbangun bangunan iki, Pemain mbutuhake sawetara kayu, bata watu, kwarsa, uga sawetara bit cilik lan bob sing gampang dipikolehi.

3) farmhouse gaya abad pertengahan

Munggah Sabanjure minangka tutorial sing gampang kanggo ndherek saka Youtuber Cryptozoology sing populer. Sampeyan bisa uga cilik, nanging nggawe bangunan quaint sing cocog karo kutha utawa kutha abad pertengahan.

Sanajan isih cilik, nanging pangguna kudu nyathet manawa sawetara bahan bakal dibutuhake kanggo mbangun bangunan iki. Iki kalebu nanging ora diwatesi kanggo: cobbblon, cobbling, macem-macem blok kayu, blok watu, lan bata.

2) farmhod slamet

Sing seneng Mode Survival Minecraft, utawa server slamet, bisa uga kasengsem ing mbangun iki saka YouTuber Sheggg. Iki minangka jack kabeh perdagangan lan bisa digunakake kanggo macem-macem tujuan.

Uga katon ayu, omah iki duwe kabeh fasilitas sing dibutuhake kanggo mode Survival. Nduwe kamar kanggo memuncur, pirang-pirang kamar panyimpenan, sawetara kamar turu, lan uga papan kanggo kebon dhewe kanggo tuwuh gandum, wortel, utawa kentang.

1) farmhouse pokok

Pungkasan, mesthi paling ora ana bangunan sing populer iki ditampilake dening Minecraft Youtuber Jun Arsitektur Tutorial. Wis pancen kabeh farmhouse kudu, lan sawetara.

Kanthi papan kanggo macem-macem peternakan potong ing macem-macem lan papan sing dibangun kanggo ngunggahake kewan kayata sapi lan jaran, tukang game bakal luwih seneng nalika seneng karo server basis petani. Ing babagan biaya pambangunan, kaya akeh desain liyane ing dhaptar iki, uga murah.

Iki mbutuhake blok adhedhasar kayu sing meh eksklusif ing desain kasebut, sing gampang dipikolehi.

Cathetan: Artikel iki nggambarake tampilan panulis.