44 Game Co-O COOP anyar anyar saka 2023 – Gameranx,

Yen bumi wis ngrusak lan kamanungsan kasebar, sampeyan bakal bisa nemokake sampeyan bisa nemokake maneh. Ripout, Yaiku misi sampeyan. Sampeyan ngerti ana papan sing diarani suci sing diarani sawetara wong sing isih ana. .

Industri perjalanan-triple-a-game umume didominasi judhul pamuter siji, asring kanthi fokus narasi sing kuwat. Malah pirang-pirang judhul ukuran cilik tindakake kanthi cara sing padha. Nalika kita mesthi seneng pengalaman pamuter tunggal, game co-op kaya bener kanthi beda. Biasane dheweke luwih nyenengake kanthi nyenengake, ngeculake kanca-kanca kanggo nggawe crita sing ora bisa ditindakake ing setelan pamuter siji. Ora ana urutan tartamtu, iki game co-op paling apik kanggo ngarepake ing 2023.

# 44 Troopers bintang:

Platform: PC
Tanggal Tanggal: Mei 17, 2023

Yen sampeyan lagi gelut sambung asing sing ngancam kabeh manungsa, sing bener-bener epik Yen sampeyan ora ngerti, kadang sampeyan pengin njupuk wong akeh. Matur nuwun, Starship Troopers: Penyedakan bakal ngidini sampeyan mung!

Penembak wong pertama co-op bakal nggawa sampeyan menyang jagad sing arachnid wis ngalahake infantri mobile, lan sampeyan kudu nrima kabeh sing wis ilang. Nalika njelajah jagad iki, sampeyan ora mung ngadhepi kewan omo nanging kudu mbangun maneh dhasar supaya sampeyan bisa ngrebut kendali ing wilayah kasebut maneh.

Diwenehi kabeh jinis kewan omo sing bakal dibuwang sampeyan, sampeyan lan pasangan co-op kudu tansah ana ing driji sikil!

# 43 pikmin 4

Platform: Ngalih
Tanggal Tanggal: 21 Juli 2023

Nalika ora biasane dianggep minangka francais co-op utawa multipliker, Nintendo wis nggawe supaya bakal terus tradhisi kerja bareng kanggo ngrampungake tugas ing jagad asing.

Sawise kabeh, ngapa njupuk tantangan mung nalika sampeyan bisa duwe wong sing bali, bener? Loro kepala bisa luwih apik tinimbang siji nalika nggunakake pikmin sampeyan kanggo ngalahake musuh lan ngatasi alangan alam kanthi cara sampeyan.

Nanging, apa sing paling apik, yaiku game anyar duwe “mode perang” sing diarani Dandori, ing ngendi sampeyan bakal ngadhepi wong liya kanggo ndeleng sapa sing bisa ngrampungake tugas tartamtu. Apa sampeyan entuk apa sing dibutuhake kanggo menang?

# 42 Gerbang Baldur 3

Platform: PC – 3 Agustus, 2023
Tanggal Tanggal: PS5 – 6 September, 2023

. Yen sampeyan pengin nindakake ing setelan RPG, yaiku judhul kanggo nyoba.

Sisih paling apik ing kene yaiku iki ora bakal dadi kasus wong sing nduwe lan liya-liyane. Sampeyan bakal padha karo mitra sing padha ing perjalanan iki, lan kanthi papat saka siji partai, tegese akeh cara sampeyan bisa ngatasi perkara.

Sampeyan bisa koordinasi kanggo njupuk boss gedhe, goleki pitakon sing kapisah, utawa ngawut-awut saben liyane amarga sampeyan bisa.

# 41 REBNANT 2

Platform: PC ps5 xsx | s
Tanggal Rilis: 25 Juli 2023

Yen sampeyan wis ditugasake karo nyimpen jagad lan nyimpen orane, sampeyan bakal bisa nindakake kanthi becik. Ing REWNANT II, Sampeyan duwe kekuwatan kanggo nylametake kasunyatan, utawa sampeyan bisa nggawa kanca kanggo mbantu tag tim.

Nalika sampeyan njelajah pirang-pirang jagad game, sampeyan bakal bisa munggah ing panggedhe sing bisa ngalahake dhewe. Ing wektu kasebut, nelpon pemain liyane lan bisa kerja bareng-bareng.

Kanggo mesthekake sampeyan pamuter tim, pindhah lan nganyarke karakter lan campuran kelas kanggo mbukak kunci kabisan lan potensial anyar.

# 40 TINDAKAN ING SUKU

Platform: PC
Tanggal Rilis: 18 Mei 2023

Game medeni bisa paling apik karo kanca-kanca sing ora kudu ana ing tim sampeyan. Yen sampeyan minangka penggemar game medeni, mula sampeyan ngerti babagan francais Outlast. Nalika sadurunge entuk cicilan utama, pangembang ngasilake pengalaman bebarengan karo uji coba. Percobaan Outlast disetel taun sadurunge rong game pisanan, nalika Perang Dingin, nalika korporat Murkoff, imprisons sampeyan. Dipeksa ngalami macem-macem eksperimen sing ora etistical, mung mung bisa ngrampungake seri tantangan. Nanging, ing antarane sampeyan lan tujuan kasebut kalebu macem-macem mungsuh musuhan. Kaya game sadurunge, ora ana cara mungsuh sing nyerang. Nanging, sawetara barang luwih saka karakter sampeyan nganti cepet menyang wilayah anyar utawa alon-alon mungsuh. Nanging, cara paling apik kanggo kanca-kanca. .

# 39 heldivers 2

Platform: PC PS5
Tanggal Rilis: 2023

Kadhangkala, sampeyan mung pengin mlebu game lan jotosan amarga sampeyan duwe gaman supaya bisa ditindakake. Ing Heldivers 2, sampeyan bakal diwenehi hadiah karo macem-macem alat ngrusak kanggo nyebul alien kanggo mbela Super Bumi!

Nanging bagean sing paling apik yaiku sampeyan bisa kerja karo telung kanca kanggo nindakake kanthi gaya lan uga ana bledosan sing luwih gedhe! Ancaman asing bakal sawise sampeyan siji gelombang sekaligus. Gelombang liyane sing sampeyan slamet, luwih akeh sampeyan bisa nganyarke arsenal kanggo potensial sing luwih cilaka.

Dadi mbangun tim sampeyan bisa nyambut gawe kanthi harmoni, banjur jeblugan nalika ngrusak alien kiwa lan tengen!

# 38 payday 3

Platform: PC ps5 xsx | s
Tanggal Tanggal: 21 September 2023

Apa sampeyan siap bali menyang urip angkara? Sing mbayar gaji 3 sing ditawakake nalika sampeyan nate ngetutake kru rampok asli saka payday: heist. Dolanan iki kabeh arep ngliwati seri HEIS lan Stickup. Sampeyan kudu ngrancang serangan, gaman, gadget, lan rute uwal sadurunge bledosan menyang pemandangan kanggo njupuk biaya. Mesthi wae, ing wektu iki, kita lagi ing New York, lan jagad, bebarengan karo ekonomi, wis ganti wiwit kru sing asli saka para penjahat para penjahat pisanan diwiwiti ing urip angkara. Penegak hukum bakal duwe alat lan strategi anyar kanggo ngadhepi, ora kanggo popularitas kriptocurrency sing saya tambah akeh. Nanging bok manawa apa sing durung diganti yaiku urutane critane game koperasi. Dolanan iki isih bakal nampilake Co-Op, Dadi sampeyan lan kanca-kanca bisa nyoba ngrampungake sawetara heme paling gedhe ing New York wis tau weruh.

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Rilis: 06 Juni 2023

Minangka game yen ujar, “Mbebayani banget kanggo lunga dhewe,” mula kenapa ora ana ing gerombolan sing angel banget karo kanca-kanca? Diablo iv bakal ngidini sampeyan nindakake iku!

Nalika pirang-pirang seri Hail Blizzard kanggo kustomisasi lan game siji-pamuter, sampeyan bisa njupuk barang kanggo level Co-Op lan MULTIPLAYER kanthi nggawe pesta lan lelungan ing ndhuwur. Apa sampeyan mimpin bagean kasebut utawa minangka salah sawijining anggota utama, sampeyan kudu kerja bareng kanggo nolak gerombolan lilis lan pasukan liyane.

Sampeyan bakal bisa level bebarengan lan dadi kekuwatan sing ora bisa dibatalake? Utawa sampeyan kabeh bakal diantemi nganti sampeyan “git gud”? Nyilem lan ngerti!

# 36 atas tiba

Platform: PC ps5 xsx | s

Atlas tiba nyelehake pemain menyang jagad sing ditutupi wedhi lan njaluk kanggo nglawan manungsa. Nanging, sayangé, para dewa sing ditindhes lan rusak wis ngontrol. Sampeyan bakal njelajah jagad iki, ngleyani biomes pasir, golek bandha, njelajah jagad iki, lan nglawan monsters legendaris. Gunakake senjata sing duwe wangun sing kuat lan kemampuan wedhi wedhi sing kuat kanggo nggawa mungsuh lan ngunggahake manungsa saka bledug lan reged sing wis disimpen.

# 35 wulu tiba

Platform: PC PS4 Xbox siji PS5 XSX | s
Tanggal Tanggal: Maret 03, 2023

Saka tim pangembangan sing nggawa Nioh teka negesake utama, wulu tiba Dinasti. Game iki disetel sajrone 184 Masehi ing Dinasti Han China. Ing kene kita nemokake tanah kasebut kena infeksi huru-hara ninggalake dinasti imperial kanggo tiba. Saiki kanthi kontrol dhemit, Pemain bakal ngetrapake peran prajurit militia sing ora jeneng kanggo slamet. Nggunakake katrampilan ing pedhang lan seni beladiri Cina, sampeyan kudu ngatasi kemungkinan sing luar biasa kanggo ndeleng liwat wabah demokrasi sing nggegirisi iki.

# 34 Geng Sherwood

Platform: PC ps5 xsx | s
Tanggal Tanggal: 2023 September

Geng Sherwood minangka taler anyar ing dongeng klasik Robin Hood. Pemain entuk game aksi co-op ing ngendi sampeyan bakal njupuk peran salah siji Robin, Marian, Friar Tuck, utawa John Little nalika sampeyan nglawan tentara Sheriff saka Nottingham. Kanthi Inggris sing ditindhes, sampeyan kudu bisa bebarengan kanggo nglawan wong sugih, goleki rampokan, lan menehi wong miskin. Nganti saiki, kita ngerti manawa pemain bakal miwiti game ing jendènan lan ngrancang strategi serangan sing paling apik kanthi nganti papat pemain sadurunge saben misi.

# 33 enem dina ing Fallujah

Platform: PC PS4 Xbox siji
Tanggal Rilis: 2023

Enem Dina ing Fallujah minangka penembake taktik FPS sing bakal ngetrenake perang nyata sing kedadeyan ing Irak ing taun 1968. Pengembang ing kene nyoba nggawe crita sejati ing mburi Marines, prajurit, lan sipil Irak, kanthi saben misi dadi narasi pengalaman wong-wong iki. Ngatasi pertempuran huru-hara lan prentah tim sampeyan liwat perang modern iki. Pemain malah bisa kerja bareng online liwat misi kasebut kanthi dhukungan bebarengan koperatif.

Platform: PC
Rilis: 2023

Sawise manungsa ngandhani crita babagan jinis apocalypse sing beda. Donya wis dibalik karo kekuwatan liyane sing diarani Stardust. Umume manungsa sing wis ambruk, saiki karo nir lan monsters liyane roaming jagad iki. Kabeh kena infeksi, lan apa sing ditinggalake manungsa dianggep dianggep meta-manungsa. Sampeyan bisa urip kontaminasi lan malah nggunakake kekuwatan Stardust kanggo sampeyan dhewe. Gabung karo pemain liyane kanthi online amarga sampeyan nyoba kanggo slamet ing donya anyar sing atos iki lan nyilem luwih jero ing rahasia kanthi harapan.

# 31 Dinasti Sengoku

Rilis: 2023

Dinasti Sengoku minangka jinis game simulasi urip. . Nanging kanthi perang lan keluwen ngrusak negara kasebut, ndeleng kekaisaran sethithik sukses yaiku perang sing angel. Sampeyan kudu dadi pimpinan, pindhah menyang nggoleki, nggawe perdagangan, mbangun komunitas, lan ngatur desa sampeyan. Nanging, disiapake kanggo dadi prajurit nalika alangan teka ing lawang sampeyan. Nalika fokus ngrampungake desa, mula game iki uga bakal nawakake multiplier koperasi, tegese sampeyan bakal duwe pitulung nalika nelusuri peta.

# 30 ripout

Platform: PC XSX | S PS5
Rilis: 2023

Yen bumi wis ngrusak lan kamanungsan kasebar, sampeyan bakal bisa nemokake sampeyan bisa nemokake maneh. Ing Ripout, Yaiku misi sampeyan. Sampeyan ngerti ana papan sing diarani suci sing diarani sawetara wong sing isih ana. Nanging kanggo nemokake, sampeyan kudu lelungan ing pirang-pirang kapal sing diisi mutan sing ora wedi kanggo mateni sampeyan.

Perang maneh karo gaman sing sampeyan temokake lan “bedhil pet sampeyan,” senjata sing urip sampeyan bisa nglatih apa sing dikarepake.

Saben kapal bakal dadi tantangan dhewe, mula aja mikir manawa sabanjure bakal luwih gampang. Sampeyan ora bakal urip dawa.

# 29 Tingkat Zero

Platform: PC PS4 Xbox One XSX | S PS5
Rilis: 2023

Apa sampeyan wedi karo peteng? Gumantung ing sisih endi sing sampeyan lakoni Tingkat Tingkat, sampeyan bakal. Ing game, loro-lorone wis dibandhing, nanging ora kanggo tujuan sing sampeyan ngarepake.

Papat pemain bakal dadi ilmuwan ing stasiun sing rusak alien lan disusupi. Alien iki seneng karo peteng, saengga tugas saka papat pemain kanggo mulihake cahya menyang papan kasebut supaya alien ora bisa entuk. Sentuhan sithik cahya, lan wis rampung.

Kanggo alien, wong loro bakal muter lan nindakake kabeh sing bisa kanggo golek ilmuwan lan njupuk metu sadurunge bisa mulihake stasiun kasebut.

Sing bakal menang? Mlumpat lan ngerti!

Platform: PC XSX | S PS5
Rilis: 2023 Agustus

, REWNANT II, Bakal sepisan maneh sampeyan nemoni rintangan sing luar biasa nalika perang ora mung ing bumi nanging ing dimensi liyane. Sampeyan bakal mlumpat liwat portal lan njupuk tantangan sing kalebu medeni mitos.

Kaya sing sampeyan lakoni, sampeyan bakal ngrampungake nggoleki, entuk senjata lan kemampuan anyar, lan golek cara kanggo njupuk jagad sampeyan. Sampeyan ora kudu nindakake game kasebut yen ora pengin, amarga ana kemungkinan co-op kanggo sampeyan melu.

Saben Playthrough bakal beda, mula sampeyan bakal nantang apa sing sampeyan lakoni. Apa sampeyan bisa ngatasi kemungkinan gedhe-gedhe?

# 27 Ora ana kamar maneh ing neraka 2

Rilis: 2023

Ora ana kamar maneh ing neraka 2 minangka sekuel menyang mod penggemar sing entuk akeh. Dadi saiki, gambar apik game lengkap!

Judhul kasebut nyelehake sampeyan ing jagad iki ngluwihi zombie. Corak yaiku sampeyan ora bakal slamet. Sampeyan bakal nganti pitung pemain liyane kanggo nggarap kutha-kutha, kutha, lan wilayah liyane sing sampeyan tiwas lan nindakake kabeh sing bisa urip.

Tujuane sampeyan bakal suwe kanggo ngluwari sampeyan. Nanging ora gampang, nimbang nir kasebut bakal ora bisa mburu sampeyan. Dadi scavenge apa sing bisa sampeyan bola-bali lan urip!

# 26 Lawas Lawas

Platform: PC XSX | S PS5
Rilis: 2023

. Ing Skar Selawase, sampeyan bakal bisa mbangun kapal sampeyan saka prekara sing bisa ngambang menyang kapal sing bersenjata lan operasional sing sampeyan bisa njupuk ing ngendi wae.

Nanging ora gampang kaya ngeklik lan nambahi. Nanging, sampeyan kudu lelungan jagad iki, pindhah menyang sisa bangunan liyane, lan panen sumber sing diduweni.

Kaya sing sampeyan lakoni, sampeyan bisa mbangun mesin lan ngundhakake kapabilitas kapal sampeyan. Apa vessel apa sing bakal sampeyan kerajinan ing pungkasan? Apa sing bakal sampeyan sinaoni babagan jagad sing tiba ing sadawane? Mlumpat lan ngerti!

# 25 Penjuangan tanpa telas

Platform: PC PS4 Xbox One XSX | S PS5
Rilis: 18 Mei 2023

Bayangake, sampeyan duwe kargo penting sing sampeyan lakokake, lan sampeyan tiba-tiba ditarik ing stasiun ruang. . Apa sampeyan entuk gambar apa Penjuangan tanpa telas saiki?

Yep, ing game, sampeyan bakal njupuk pahlawan kanggo sabab sampeyan nyoba lan uwal saka stasiun sadurunge kriting ing njero kriting ing njero kreta sampeyan lan kargo kristal sampeyan.

Cara sampeyan bisa muter game kasebut minangka judhul game kasebut. Dadi coba apa-apa, waca yen kerjane, lan yen ora, coba maneh karo sing anyar!

# 24 Ketemu Gawe Sampeyan

Platform: PC PS4 Xbox One XSX | S PS5
Rilis: April 04, 2023

Apa sampeyan bisa nggunakake skor pemain liyane? Yen sampeyan, banjur .

Game kasebut fokus ing sampeyan lan pemain liyane, dadi custodian. Apa sing sampeyan cenderung? A monster sing dikenal minangka chimera. Sampeyan kudu “bahan genetik ‘saka badan sing mati supaya bisa luwih kuat, lan mung cara kanggo entuk” sumber “kasebut kanthi mateni pemain liyane.

Oh, nanging sampeyan ora perlu diwenehi tangan reged. Sampeyan bakal mbangun dhasar lan outpost lan supaya trap mati nindakake kanggo sampeyan. Kue-lain sing sampeyan lakoni, luwih cenderung bakal metu kabeh wong lan mbangun monster sing sampurna.

# 23 Arc Raider

Platform: PC XSX | S PS5
Rilis: 2023

Ing Arc Raiders, Sampeyan ora kudu kuwatir babagan golek masalah amarga masalah bakal mudhun lan golek sampeyan. Sampeyan minangka bagean saka klompok mercenary mbela dhasar saka menarani Mekanived sing ngeculake saka papan kanggo nyerang.

Sampeyan mung duwe peringatan sadurunge sadurunge mudhun, lan sampeyan kudu siyap njupuk apa wae.

Kanthi saben gelombang, mungsuh bakal luwih kuat, lan sampeyan kudu kerja bareng karo pemain liyane kanggo njamin kaslametan sampeyan. Iki minangka jagad gedhe, nanging sampeyan bakal bisa ndeleng kanthi udan ing ndhuwur?

# 22 Eresys

Platform: PC
Rilis: 20 April, 2023

Yen sampeyan mlebu ing alam semesta H.P. Lovecraft, sampeyan kudu dadi pola pikir tartamtu. Yen sampeyan mung pengin main game adhedhasar alam semesta karo kanca, sampeyan kudu entuk Eresys.

Judhul minangka judhul co-op sing ana 4 wong sing bakal sampeyan mlebu ing alas ing ngendi wengi ngimpi lovecraftian. Game kasebut fokus ing medeni, lan mung mindhah alas bisa micu acara sing bakal sampeyan bengok-bengok.

Kanggo ngatasi iki, sampeyan kudu kerja bareng lan nggunakake praktik gaib kanggo ngirim packing monsters lan nggawe urip.

Ana akeh sing didhelikake ing alas. Apa sampeyan bakal bisa nemokake kabeh sadurunge wis kasep?

# 21 hello engineer

Platform: PC
Rilis: 2023

Yen sampeyan dadi penggemar seri game tartamtu babagan sampeyan ngerteni kabeneran babagan pepadhamu ala, sampeyan pengin melu ngulandara sabanjure liwat Hello engineer.

Game kasebut nggawe corak babagan perkara kanthi njupuk sampeyan saka tetanggan lan menyang taman hiburan. Tanggi piala sampeyan wis dibangun ujar taman kasebut, lan saiki sampeyan kudu luput kanthi mbangun kontrapusi dhewe!

Sampeyan bakal ngubengi lan entuk bagean, banjur ngumpul supaya bisa ndeleng apa bisa nahan tantangan sampeyan tantangan sampeyan wis dipasang ing ngarep sampeyan! Apa sampeyan bakal bisa ngatasi tantangan kasebut? Utawa bakal dadi pepadhamu foil sampeyan maneh?

# 20 Tom Clancy Divisi: Heartland

PLATFORM: PC XSX | s PS5 PS4 Xbox siji

. Apa bahaya liyane sing bisa ditindakake? Wangsulan kasebut minangka deg-degan negara sing asring ora dingerteni.

Divisi Tom Clancy: Heartland bakal nggawa sampeyan menyang Midwest, ing endi wilayah cilik wis rusak karo agen mungsuh sing ngowahi wong-wong nglawan pamrentah. .

Sampeyan bakal bisa nyimpen bangsa saka njero? Sampeyan bakal nemokake cepet.

# 19 ati liar

Platform: PC XSX | S PS5

Apa sampeyan ndeleng waralaba gelut monster liyane lan pengin mlebu, nanging angel banget utawa nggiling? Yen ngono, sampeyan bakal pengin menehi Ati liar nyoba. Judhul kasebut nempatake peran pamburu sing diberkahi kanthi hadiah nggunakake teknologi kuno. Teknologi kasebut minangka salah sawijining perkara sing bisa ngalahake monsters sing wis dadi agresif sawise dialami energi.

Makarya liwat jagad iki lan ngalahake monsters ing dalan sampeyan! Sing luwih akeh tuwuh, luwih akeh sampeyan bakal bisa njupuk monsters sing angel banget!

# 18 perang ing jagad iki

  • Pangembang: Game Flipswitch
  • Penerbit: Game Flipswitch
  • Platform: PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Perang Donya bisa uga minangka setelan sing paling apik kanggo dolanan sing slamet, kanthi ancaman penghutus manungsa. Katon nangkep atmosfer sing dikarepake saka H.G. Novel Wells, kanthi rasa ora sopan sing ora kepenak karo visual. Ngluncurake ing Akses awal ing sawetara wektu ing 2023, sampeyan samesthine bisa urip kabeh minggu ing serangan asing iki, nalika lagi nyegat karo kesejahteraan jero lan militer. Sing kabeh ditrapake kanggo para pemain sing milih sisih karo manungsa. Pemain uga bisa milih sisih asing, sing ngurmati tugas kasebut kanthi ngilangi kabeh game.

# 17 Ngalih 2

  • Tanggal Rilis: 2023
  • Penerbit: Team17
  • Pengembang: Game Devm, SMG studio

Yen sampeyan seneng karo Asli Obah metu Ngalih 2 Nalika teka ing 2023. Game tujuane kanggo njupuk judhul obah adhedhasar fisika lan ora mung level sabanjure, nanging jagad sabanjure!

? Ya, sampeyan ora bakal ana ing kutha bungkus maneh. !

Kajaba iku, sampeyan saiki bakal bisa main karo wong saka kabeh ndonya! Nggawe supaya kabeh wong bisa mlebu tumindak sing obah!

# 16 Pulo Mati 2

  • Tanggal Rilis: 3 Februari, 2023
  • Platform: PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Serion X lan Seri S, Google Stadia, Microsoft Windows
  • Pengembang: Studi Dambuster Perak jero, Yager, Sumo Digital, Desain Radikal Gratis
  • Penerbit: Perak jero, Plaian

Mati Pulau 2 minangka game sing dipikirake sing bakal ilang ing sejarah game. Sawise kabeh, diumumake meh 10 taun kepungkur, lan banjur tetep telat, utawa diwarisake menyang pangembang liyane, mula ora mandheg! Nanging banjur, ing GameCom, trailer anyar nggodha bali, lan nyathet manawa bakal dibebasake wulan Februari!

Minangka urutane critane game kasebut, sing ora ditampilake ing Trailer Wangsul. Nanging, ana akeh nir sing dituduhake, uga setelan anyar game kanthi protagonis sing apik banget. Diwenehi game pisanan, sampeyan bisa ngarep-arep akeh panganiaya lan gaman sing bisa digunakake kanggo nyoba lan njaluk nir kanggo lunga.

GAMEPLAY Uji Tes Tes EXOPRIMAL tertutup

  • Pengembang: Capcom
  • Penerbit: Capcom
  • Platform: Xbox One, Xbox Serion X / s, PlayStation 4, PLAYSTATION 5, PC
  • Tanggal Rilis: TBA 2023

Exoprimal Apa sing paling cedhak karo campuran antarane Kiwa 4 mati lan Dino Krisis. Nampilake direktur AI sing padha karo Kiwa 4 mati. Kesulitan lan tujuan game bisa mindhah dinamis gumantung kepiye carane para pemain sing ditindakake ing pertandingan. Bentenane bedane batang saka kasunyatan manawa Direktur AI sing dimaksud minangka karakter nyata ing alam semesta, sing dikenal minangka Leviathan. Saben eksosuits tiba ing sangang archetypes – dhukungan, tank, lan serangan. Minangka release multiplat utama, integrasi crossplek lengkap mung bakal nyenengake kesepakatan kasebut.

# 14 kirby bali menyang Dreamland Deluxe

  • Pengembang: Nintendo
  • Penerbit: Nintendo
  • Platform: Ngalih Nintendo
  • Tanggal Tanggal: 24 Februari 2023

Salah sawijining digs utama ing ngalih Nintendo yaiku sistem kasebut seneng main game saka Wii U menyang sistem modern. Warta sing apik yaiku iki dudu salah sawijining judhul. Iki minangka pelabuhan judhul wii! Beda-beda beda!

Ing prayaan ulang tahun ulang taun 35 Kirby Kirby bali menyang Dreamland Deluxe! Nganyarke iki kanggo judhul Wii bakal ngidini sampeyan ngontrol Kirby, Bandana De, King Dede lan Meta Knight nalika sampeyan mlebu kanca anyar ing omah!

!

# 13 legenda Minecraft

Legenda Minecraft

  • Pengembang: Mojang Studios
  • Penerbit: Interitas Blackbird
  • Platform: Switch Nintendo, Xbox One, Xbox Serion X / s, PlayStation 4, PLAYSTATION 5, PC
  • Tanggal Rilis: TBA 2023

Dikembangake dening Mojang Studios dhewe, njupuk franchise piksel sing apik banget ing arah anyar. Déné Penjara Minecraft ana Diablo-Kaya dungeon crawler, Legenda Minecraft minangka game strategi nyata-wektu. Njupuk ing genre kasebut dadi pamirsa sing luwih akeh kanggo desain sing luwih fokus. Tinimbang komandan unit saka unit overhead, pemain njupuk kontrol wong katelu sing langsung. Pikmin minangka titik paling cedhak karo perbandingan. Untunge, Legenda Minecraft nawakake mode Co-Op lan Mintihan MULTIPLAYER.

# 12 overwatch 2

Overwatch 2

  • Pengembang: Hiburan Blizzard
  • Penerbit: Hiburan Blizzard
  • Platform: Xbox One, Xbox Serion X / s, PlayStation 4, PLAYSTATION 5, PC
  • Tanggal Rilis: TBA 2023

Apa terus menyang penembak pahlawan sing sukses Blizzard, kanthi unsur pight sing kalebu ing rilis akhir. Nalika ora cukup lengkap ing mode Kampanye, sawetara ngarep-arep, isih janji bakal mindhah Overwatch crita maju. Mode anyar iki bakal bisa ndeleng nganyari terus kaya PVP, tegese luwih akeh crita bakal teka sajrone wektu. Siji-sijine batang asile saka kasunyatane Overwatch 2 bakal langsung ngganti Overwatch. Iki ninggalake wong sing luwih seneng ukuran tim tim sing luwih gedhe kanthi ora ana pilihan.

# 11 Light Jalur

  • Pangembang: Amplifier Game Investasi, Bingkai
  • Penerbit: Amplifier Game Investasi, Bingkai
  • Platform: Xbox Serion X / s, PC
  • Tanggal Rilis: Spring 2023

Lampu Lightyear nggawa vibes kanthi jagad warni lan urutane critane tinta tatanan. Sawise nabrak kebangkrutan menyang sawetara planet anyar, sampeyan njupuk kesempatan iki kanggo nggunakake tanah sing praktis. Ndhukung nganti papat pemain, Frontier sing entheng ora nampilake pertempuran, sing akeh pemain bakal ngapresiasi sawise nggunakake bangunan basis / Game Kerajinan. Amarga pemain pilot mechs, cara sing cocog karo omah-omah lan ngumpulake sumber daya beda saka game pertanian liyane. Iku nggawe sawetara tenaga kerja sing luwih intensif.

# 10 voidtrain

  • Pangembang: Digital Hypetetrain
  • Penerbit: hiperetrain digital
  • Platform: Xbox Serion X / s, Xbox One, PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Voidtrain minangka game slamet kanthi mlengkung gedhe. Voidtrain Amarga sampeyan lagi mlaku-mlaku ing sepur, sing kudu dituntun ing njero intermindension tanpa wates kanggo nggoleki upgrade sepur. Perjalanan iki kalebu pertempuran lan navigasi sing pisanan sing sampeyan sambung saka sepur kanggo njelajah pemandangan sekitar. . . Saben lelampahan uga digawe kanthi proculedrally, sing bisa menehi saran babagan sing menarik babagan setelan kasebut.

# 9 techtonica

  • Pangembang: Game Hose Fire
  • Platform: PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Techtonica Apa simulasi bangunan basis Co-op, sing pemain mbangun pabrik ing ngisor permukaan planet asing. Amarga kabeh iki ditindakake ing ngisor permukaan planet, ngecor terrain bakal dadi inti sing bisa ngatur garis produksi sing berkembang utawa mung kanggo ngowahi pemandangan. Setting uga tegese sampeyan bakal nggunakake wektu kanggo pertambangan kanggo nandur modal ing pabrik sampeyan. Kanggo sing kasengsem, Techtonica Ndhukung nganti papat pemain kanthi online.

# 8 derelelts

  • Pangembang: romain
  • Penerbit: Romain
  • Platform: PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Mlaku ing mesin iReal 5, Derelicks njupuk sawise acara cataclysmic sing nilar kabeh planet kanthi keracunan radasi. . Derelicks‘Kerajinan lan bangunan komunitas aspek gumantung ing energi alami. Iki tegese sampeyan kudu nggunakake energi banyu, angin, lan energi solar supaya bisa ngatasi macem-macem kontraksi sampeyan. Sing nggumunake, owah-owahan ing cuaca bisa nyelehake untu ing rencana sampeyan, meksa sampeyan kanggo ngilangi kontras sampeyan utawa mung ngenteni. .

# 7 overprime

  • Pangembang: Tim Souleve
  • Penerbit: Netmarble f & C
  • Platform: PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Overprime yaiku MOBO sing main kaya game aksi nomer telu sing khas. Smite, iku isih ora umum. Sawise kabeh, game epik ‘duwe Paragon ditutup mung rong taun sawise aksi akses awal. Kaya sing diarep-arep, iki minangka game sing gratis kanggo muter macem-macem karakter sing nawakake kabisan serangan serangan lan pilihan Mobilitas Mobilitas. Yen sampeyan pengin nyoba MOBA nomer telu liyane sing ora Smite, bisa uga kudu njaga.

# 6 rotwood

  • Pengembang: Klei Entertainment
  • Penerbit: Klei Entertainment
  • Platform: PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Dikembangake dening masarakat sing tanggung jawab Aja keluwen, Arah Seni Seni Cepet. Echoing sing nyawang kertas mache / pop-up sing padha, iki dungeon cidra ndhukung ndhukung nganti papat pemain. Informasi babagan struktur sing tepat durung bisa ditliti saka daur ulang, sing kalebu ing alas sing tambah akeh lan bali menyang papan sing aman kanggo ngatur kerajinan lan karakter. Kita uga bisa ngumpulake manawa animasi kasebut supaya bisa adol pengaruh saben serangan, reaksi hit, lan gulung dodge.

# 5 gatewallers

  • Pangembang: A2 Softworks
  • Penerbit: A2 Softworks
  • Platform: Xbox One, PlayStation 4, PC
  • Tanggal Rilis: TBA

Dadi akeh game co-op saiki saiki tiba ing penembak utawa label kriya pisanan / crafting. Nalika ora ana sing salah karo salah siji arah, iku owah-owahan jangkah nyegerake kanggo ndeleng RPG Co-Operative. Iki ora nyoba banget amarga genre kasebut ora biasane ngutangi desain game Multiplayer. Ing Gatewallers‘Kasus, tim pangembangan milih perspektif sing paling dhuwur ing jagad iki digawe kanthi proseser. Digabungake karo mekanika kaslametan kayata kahanan cuaca sing angel, Gatewallers bakal meksa kanca supaya bisa bebarengan. Ana uga ora ana kelas karakter sing wis ditemtokake, kanthi penekanan kanthi terus-terusan ngowahi.

# 4 anak-anak ing alas

  • Pangembang: Game Endnight
  • Penerbit: Game Endnight
  • Platform: PC
  • Rilis: 23 Februari, 2023

Ing putrane alas, sampeyan bakal ditugasake karo misi kanggo pindhah menyang sawijining pulo kanggo golek jutawan sing ilang. Nanging apa sing dadi jelas yaiku pulo iki yaiku salah sawijining wong sing kudu maju.

Salah sawijining perkara sing bakal sampeyan sok dong mirsani babagan putra alas yaiku kasunyatan manawa game kasebut menehi kebebasan apa sing kudu dilakoni, mula arep mubeng, lan kepiye urip. Sampeyan bisa njelajah kabeh pulo ing Will, utawa, lunga lan langsung nggawe papan perlindungan kanggo nyoba lan slamet ing.

Game kasebut menehi kebebasan kanggo nindakake apa sing dikarepake, nanging ora bisa nandhang susah, amarga sampeyan bakal duwe akeh ancaman nalika sampeyan ngliwati “Paradise” iki ..

# 3 Nightingale

  • Pangembang: Game Inflexion
  • Penerbit: Game Inflexion
  • Platform: PC
  • Tanggal Rilis: Q4 2022

Nightingale disetel ing alternatif Victorian-Era World sing khayalan tradisional uga dibuwang ing campuran. Campuran iki ndadekake papan sing ngundang kanthi visual kanggo sampeyan lan klompok kanca kanggo seneng gulungan gamelan inti. Nightingale yaiku dolanan rong halves – sing melu pertempuran sing kuat marang makhluk mitos, sauntara liyane minangka game kaslametanan standar kanthi kerajinan lan bangunan. Donya sing digawe kanthi prosesruly malah nawakake corak, ing sistem kertu RealM ngidini sampeyan mempengaruhi unsur-unsur tartamtu saka istirahat.

# 2 SQUID SUIKIDE: Mateni Liga Kehakiman

  • Pangembang: studio rockste
  • Penerbit: Warner Bros. Hiburan Interaktif

Minangka rocksteady ngembangake gabungan, sampeyan bisa uga bisa ngandelake tumindak sing marem karo irama sing ora bisa ditrapake amarga akeh game sing nyoba Batman Arkham Gaya pertempuran Melee, kanthi ora cocog karo Rasane Rocksteady. . Iki bisa nggawe muter liwat karakter sawise ngrampungake game sing migunani babagan macem-macem cara.

# 1 redfall

  • Pangembang: Arkat Austin
  • Penerbit: Bethesda Softways
  • Platform: Xbox Serion X / s, PC
  • Tanggal Rilis: TBA 2023

Mangsa lan Ora disengaja, Redfall ngemu janji akeh. Shooter Co-Op Papat-Puteran iki katon menowo nalika mriksa ing nilai pasuryan. Saben anggota skuad duwe kabisan lan aksesoris khusus kanggo jinis senjata tartamtu. Iki uga judhul dunia terbuka ing vampir sing kalebu ancaman utama. Ngelingi pedagree studio, nanging kita kudu nyana setelan digawe sing luar biasa kanthi desain tingkat sing akeh playstyles. Iki kudu nggawe pengalaman co-op sing luar biasa kanggo klompok kanca sing beda-beda sing kaya ngarahake tujuan kanthi beda.