30 game medeni lan angker sing bakal sampeyan tinggalake, game hantu | Medeni kanggo bocah

Game hantu

Yen game video luwih cepet, aja wedi – ER, OK, wedi banget. Nanging yakin manawa ana akeh pilihan kanggo tukang game sing pengin ngirim tulang belakang. Game video ing ngisor iki ditemoni minangka sing paling nggegirisi lan ora nyenengake ing njaba (wiwit saka Kinda Creepy kanggo Dotored):

30+ game medeni lan angker sing bakal ditinggalake sampeyan medeni

Game Haunted Scary

Yen sampeyan ana ing kene, sampeyan salah siji sing nggegirisi utawa tween sampeyan bakal duwe pesta halloween lan pengin game sing nggegirisi kanggo dolanan (lagi wae dadi liwat dolanan bocah sampeyan terus meksa * masang gulung mripat utama ing kene *). .

. Minangka thukul, sampeyan bisa uga wis ngerti manawa luwih sampeyan yakin ing game kasebut, scarier kanggo muter. . Apa wae alasan sampeyan ana ing mburi! … utawa iku?

1.

Mung nulis babagan game iki menehi impen. Iki kalebu nunggang lift sing kosong ing urutan lantai lan dingerteni bakal mbukak alam semesta ing ngendi pasukan bakal nyoba nglereni sampeyan lan supaya sampeyan bali menyang jagad sampeyan. Ya, bisa uga ana crock bantheng nanging …sing ngerti? Muter kanthi resiko dhewe!

2. Sara Sarita

Iki minangka game bodho kanggo main karo kanca lan rong dhuwit recehan. Lenggah ing saben liyane, saben sampeyan nganggo duwit receh ing tangan sampeyan. Takon bebarengan, “Sara Sarita bisa uga kita gabung karo game sampeyan?”Banjur tos dhuwit recehan sampeyan. Yen sampeyan loro, iku kepala, ya. Rong buntut tegese “ora.”Yen sampeyan entuk sisih sing ngelawan, iku” mungkin “lan sampeyan kudu takon, maneh. Sawise dheweke setuju supaya sampeyan muter, sampeyan bisa takon karo Sara Sarita sing sampeyan duwe. Yen wis rampung muter, sampeyan kudu metu game lan muter dhuwit recehan, maneh.

3. Konsentrasi

Diakoni, kita durung nate main game iki. Jujur, kita bisa uga ora bakal. Yen sampeyan duwe bejesus wedi saka sampeyan, sanajan, konsentrasi mesthi game sing nyenengake kanggo main klompok.

4. Darah Mari

Daya Maria minangka game turu sing cukup klasik. Yen sampeyan kepriye ora kejawab “nyenengake,” sanajan sampeyan lagi main. Ngadeg ing kamar mandi gelap sing ngadhepi pangilon lan ngarani jeneng Maryam Mary kaping telu. Yen kerjane, sampeyan bisa uga ndeleng raine. Gumantung apa sing dikira sampeyan, dheweke bisa ngeruk sampeyan utawa bisa uga narik sampeyan liwat pangilon menyang jagade. Nyenengake.

5. Cahya minangka wulu

Liyane prasaja, trotly tumpukan paling akeh remaja sing dimainake ing pesta Slumber.

.

Siji iki mung nggegirisi amarga sampeyan bakal sinau babagan kepiye carane nyembah kanca. Dene wong siji sing nyeleh ing lemah mudhun, wong siji kudu “speaker” lan njlentrehake kanthi rinci babagan carane sampeyan dipateni lan diisi wedhi. Dheweke kudu dadi rinci kaya sing bisa ditindakake nalika alon-alon nyapu sikil lan lengen. Yen sampeyan ngadeg, sampeyan bakal rumangsa kebak wedhi … apa wae tegese.

7. Pasuryan setan

Menyang kamar mandi sampeyan sadurunge tengah wengi lan ngadeg ing ngarepe pangilon. Mateni lampu lan nutup mripatmu. Nalika jam serangan tengah wengi, mbukak mripat lan sampeyan kudu ndeleng setan ing pangilon.

8.

Game sing diteliti Jepang Jepang iki duwe reputasi medeni kanggo dolanan kepungkur. Yen sampeyan lagi muter, sampeyan bisa ngeling-eling yen ora ana sing bisa prédhiksi masa depan.

9. Buku abang

Pranyata akeh budaya sing golek cara kanggo ndeleng ing mangsa ngarep. Sampeyan bakal mbutuhake buku abang lan lilin abang kanggo main game Mexican Fortune.

. Papan Ouija

Mangkene bab sing kudu dingerteni babagan papan Ouija: Sawise sampeyan tuku, sampeyan macet karo. Nanging, bisa dadi seneng banget kanggo main karo sawetara remaja “tanpa”. Diwiwiti minangka game parlor ing pungkasan taun 1800-an, game kasebut pisanan diiklanake minangka piranti magis sing mangsuli pitakon paling anyar sampeyan “babagan kepungkur, saiki, saiki, saiki, saiki, saiki, saiki, saiki, saiki.”Iki janji” ora seneng karo hiburan lan rekreasi sing ora bisa digunakake kanggo kabeh kelas, “sambungan” ing antarane sing dingerteni lan ora dingerteni, materi lan ora pati penting.”Oh, lan asline regane $ 1.50!

Apa sampeyan yakin kekuwatan liyane utawa ora, elinga, mung bisa digunakake yen ora ana sing mindhah planchette.

11.

Yen sampeyan pengin nglampahi telung jam lan telung puluh telung menit ing teror banget, ing tengah wengi minangka cara kanggo pindhah. Gist iku: sampeyan tindakake pandhuan ing tengah wengi kanggo tangi “Midernight Man.”Dheweke bakal ngoyak sampeyan ngubengi omahmu nganti 3:33 a.m. Annnnnnnd, kita metu!

12. Fortune ngandhani

Apa sampeyan nindakake kanthi maca sawit utawa ngilangi kertu tarot, amarga iki minangka mode umum sing nyritakake babagan masa depan (yen sampeyan ora medeni iki isih durung medeni. .

Nglacak minangka adoh minangka abad kaping 15 Eropa, versi Tarot awal diarani Tarocchini ing Italia, Tarot ing Prancis, lan Königrufenwere ing Austria, lan dheweke ora digunakake kanthi cara mikirake kertu saiki. Nyatane, referensi paling awal saka kertu tarot digunakake minangka piranti sing ditliti ing taun 1750-an, kanthi bolog Tarocco, dek kertu 62-kertu ditemokake ing Bologna.

13.

Ayo dikandhakake manawa kita duwe penggemar game medeni sing melu duwe wong liya. Ana sing kudu dikandhakake safety ing nomer! Minangka bonus, game iki cukup sederhana. Sampeyan butuh klompok 10 wong (kalebu sampeyan) ngadeg ing bunder kanthi telpon ing tangan. . Banjur, ing wektu sing padha, kabeh wong bisa ngirim. Umume wong bakal entuk sinyal sing sibuk … nanging pangarep-arep (wedi?!. Sampeyan bisa takon marang dheweke, nanging dheweke njaluk sampeyan kanggo saben pitakon sing sampeyan takon. Lan yen dheweke ora seneng karo wangsulanmu? Barang ala, kanca.

14. Telung raja

Iki minangka game sepi … utawa iku? Telung raja diutus kanggo ngeterake pemain menyang ukuran liyane lan penjelasan tawaran ing jaman biyen lan saiki. . Sing ora nyenengake kabeh.

. Pamuter kudu nyekel lilin sing surem ing tangan nanging mesthekake yen ora katon geni utawa metu. Pamuter nggantosi Raja, lan pangilon liyane makili ratu lan wong gemblung, tanpa ngerti sing endi. Ritual bisa diwiwiti kanthi persis 3:30 A.m., lan pamuter bisa miwiti takon babagan pepeteng. .

15. Game sudhut

Sampeyan kudu butuh wong papat kanggo dolanan iki. Pateni kabeh lampu lan saben wong ana ing pojok ruangan. Kabeh pemain kudu nindakake sawetara tumindak kanthi badan, lan legenda duwe sing obah ing pojok kamar sing peteng bisa narik dhemit saka langit-langit. Sampeyan bisa uga ndeleng shift ing peteng! Sampeyan mung kanggo sampeyan lan kanca-kanca kanggo ngerti apa iku kolektif paranoia utawa pole …

Game video paling medeni kanggo muter

Yen game video luwih cepet, aja wedi – ER, OK, wedi banget. . Game video ing ngisor iki ditemoni minangka sing paling nggegirisi lan ora nyenengake ing njaba (wiwit saka Kinda Creepy kanggo Dotored):

  1. Klub Kaslametan Doki Doki!
  2. Resident Evil 2
  3. Residen Jilah 7: Biohazard
  4. Limang wengi ing Freddy
  5. Mati Rising
  6. S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
  7. Sing ala
  8. Pigura fatal II: kupu-kupu layung
  9. Hill Silent
  10. Hill Silent 2
  11. Peteng Langgeng
  12. Pungkasan kita
  13. Papan sing mati
  14. P.T.
  15. Amnesia: Keturunan Peteng
  16. Outlast
  17. Wangsul
  18. Nganti esuke

Game hantu

Game hantu medeni kanggo muter ing omah, ing wayah wengi utawa ing sutra. Waca pandhuan kanthi online kanggo game paranormal sing spooky iki lan ritual medeni sing ngidini sampeyan ngubungi hantu. Dheweke bakal menehi sampeyan seneng-seneng ing pesta halloween utawa ing omah sampeyan dhewe.

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

Game hantu

.

aku mangan sushi karo wasabi ujar:
Sampeyan bisa nambah: 1 Langkah ngarep
Ritual wong liyo

Web Charlotte
Game sudhut
aku mangan sushi karo wasabi ujar:

Sampeyan bisa nambah ritual taun anyar? Sampeyan butuh: wadhah (luwih becik keranjang), buah (1 nanas, 3 pisang, 2 parut, piso, pisau. Preparation: wiwiti nalika jam serangan tengah wengi tanggal 31 Desember. Tutup kabeh langsir ing omah sampeyan. Kanggo 24 jam ora mangan, ngombe, turu utawa ninggalake omahmu. 2 jam sadurunge taun anyar teka, nyiyapake bakul bak. . Nganggo piso utawa jarum, ngethok tangan sampeyan. Sijine gulung getih ing saben potongan woh. Aja kantun woh, aja nutup mripat, aja nganggo klambi. Game: Ing tengah wengi, jupuk bakar buah lan wiwitan geni lan menyang kayu sing paling cedhak. Mlaku nganti sampeyan nemokake ngresiki. Mbangun geni lan lungguh. Selehake bakul woh sampeyan. Aja obah lan aja nganti geni metu. Tokoh kudu nyedhaki sampeyan saka alas. . Aja njerit, nglakokake utawa ngomong. Tokoh kasebut bakal miwiti mangan woh, terus kontak mripat. Yen wis rampung mangan, bakal takon sampeyan “Apa sing sampeyan pengin ngerti?”Dakkandhani pitakon sampeyan ora katon adoh. Dheweke bakal menehi wangsulan lan banjur mlaku adoh. Aja katon adoh nganti dheweke wis nyebar saka tampilan. Mulih lan turu turu. .

DobbySisfree ujar:
Aku ora bisa nindakake iki karo kanca-kanca … dheweke bakal seneng. Bocah-bocah wadon kaya ngono. Aku prawan. Oh uga, nanging … sampeyan ngerti …….
Wowzaradtad

. Aku pancene menyang gaib supaya isih nyenengake.

Game medeni

Siapke awake dhewe amarga wedi, suspense, lan teror. Ana akeh game medeni ing kaca iki. Sampeyan bisa main game medeni paling anyar lan paling populer kanthi nggunakake saringan kanggo nemokake.

Atraksi Pati: Game Horror

Sabanjure

Dr. Psycho: Uwal Rumah Sakit
Horror Bosses clicker
Mbah-mbah Mbah Scan: Scary Freddy

Mbah-mbah Mbah Scan: Scary Freddy

Sampeyan lagi ditonton
Zombi Residen: Penembak Seram

Kabin cilik ing alas: dongeng bukit sing lali

Kabin cilik ing alas: dongeng bukit sing lali

Rumah Sakit: Urip wengi

Kasus: Senyum 2

Teror Night – Sekolah
Guru medeni Ann 3d
Massacre Chainsaw Halloween

Uwal saka alas sing nggegirisi: hormor zombie
Kepala Siren: Muter ing alas

Kasus: eseman

KOGAAMA: Rumah Sakit Haunted

KOGAAMA: Rumah Sakit Haunted

Kasus: eseman

Menyang alas

Omah bisu

Teror Natal Monster

Teror Natal Monster

Esuke slenderman

Tembak ngipi elek: Wiwitan

KOGAAMA: POPTIME POPTIME

KOGAAMA: POPTIME POPTIME

Slenderman kudu mati: Lurung-lurung bisu

Slenderman kudu mati: Lurung-lurung bisu

Slendrina kudu mati: alas

Slendrina kudu mati: alas

Panggonan kosong: Prologue

Horror Spasi jero: Outpost

Crita medeni kantor

Waluh mbukak

Slendrina kudu mati: Sekolah

Slendrina kudu mati: Sekolah

Nembak Nightmare: Halloween Khusus

Bledug – rpgypttic rpg

Slendrina kudu mati: omah

Slendrina kudu mati: omah

Panggonan saka piala

Badut langsing: wedi!

Badut langsing: wedi!

Jeff pembunuh: Ilang ing ngalamun

Slenderman kudu mati: Kuburan sing ditinggalake

Tags Popular

Limang wengi ing Freddy

Telusuri sawetara game medeni sing paling dhuwur. Mateni lampu lan nyelinep menyang jagad sing nggegirisi Freddy, game medeni ing ngendi sampeyan kepepet ing omah lan kudu lolos ora bisa digarap saka pembunuh. .

Yen ora muni cukup haunting, coba Sekolah Haunted, game medeni ing ngendi sampeyan kudu golek imam lan olahraga bocah wadon. .

Game Horror Slenderman

. Seneng ngrampungake medeni medeni lan tumindak FPS ing Slenderman kudu mati: Lurung-lurung bisu.

  • SLENDERMAN VS Freddy The Fazbear

Game Hurror Survival

Yen sampeyan seneng slamet sing slamet ing antarane roh-roh, nir, lan wong edan, game medeni sing slamet minangka pilihan sing apik. Apa iku sci-fi medeni utawa game slamet klasik dikempalken kebak tumindak.

  • Dendam jeff
  • Crita Spasi Agawe: A.Aku lunga ala

Horror minangka jinis game sing wiyar sing kalebu scares, njamin, lan suspensif sing wis beda. Apa sampeyan seneng suspense sing alon-alon utawa mlumpat kanthi cepet, ana host game medeni online kanggo nyamarake dhewe karo koleksi game iki.

Apa game medeni sing paling populer?

  1. Sekolah Haunted
  2. Sekolah Haunted Sekolah 2
  3. Ann
  4. House of Celestina
  5. Tanggi Ala
  6. Tanggi Ala 2
  7. Wengi pengawas
  8. Atraksi Pati: Game Horror

?

  1. Krampus
  2. Pameran kasusahan
  3. Massacre Chainsaw Halloween
  4. Horror Bosses clicker
  5. Sekolah Haunted

Apa game medeni?

Game medeni minangka game sing suspenseful sing dirancang kanggo nyelehake rasa wedi ing muter kasebut. Sawetara melu luput utawa ora bisa nyoba nyoba. Telusuri koleksi kita lan wenehi chills kanthi sawetara game medeni gratis online.

Muter game medeni online paling apik kanggo CrazyGames, ora ana Download utawa Instalasi dibutuhake. !