.3 cathetan sing kasedhiya! .3: Swain Rework lan Cho’Gath Visual Update | Pcgamesn

Liga legenda patch 8.3: Swain Rework lan Nganyari Visual Cho’Gath

Saben tembelan duwe layar login dhewe kanthi musik sing unik. Dheweke mesthi adil banget, lan 8.3 ora ana sing istiméwa – wektu iki, wis fokus ing Recel Lunar 2018. Priksa ing ngisor iki:

Nerfplz.Lol

Iki minangka Liga Blog Blog Hosting Paling Anyar ing Pandhuan Legenda Legenda lan Pandhuan Strategi.

  • Omah
  • Babaging kula
  • Jadwal kiriman
  • Dhaptar undakan solo solo
  • Juara paling kuat
  • Kolam Juara
  • Laporan Fotm
  • Dhaptar Fotm
  • Banyolan
  • Pandhuan mekanika
  • Kamus / kamus Term
  • Cathetan Patch
  • Diwenehi dhaptar Tier
  • Tim ndhuwur
  • Sekolah latihan
  • Wallpaper
  • Tipe aneh
  • Kebijakan Privasi
  • .

  • .
  • Patron Hall of Fame
  • .

6 Feb 2018

Patch resmi 8.3 cathetan sing kasedhiya!

Pambuka

Hai kabeh wong lan welcome kanggo patch 8.3! Wektu iki ngubengi Riot sing nyoba ngasilake favorit lan antrian solo pegawai pegawai nalika bebarengan nglereni sawetara pilihan tingkat profesional ndhuwur. Nalika dheweke ora ngrusak obat Zoe nyerat, dheweke ora bisa digunakake. Priksa orane owah-owahan lengkap ing ngisor iki!

Ringkesan

Buffs : JHIN, LUCIAN, Master Yi, TryDamere, Viktor
Nerf : Azir, Jarvan IV, Katarina, Kog’maw, Ryze, Sejuan, Zoe

Njiwet

Patch 8.3 cathetan

Dening Aether, Gentleman Gustaf, Luqizilla

Sugeng rawuh ing patch 8.3, sing ana ing ngendi swain nemu kit sing mengilap, dianyari. paling kuat Juara, nanging amarga dheweke umume umum, mula kita bakal ngasah kelemahane sing ditujokake kanggo menehi mungsuh luwih sarujuk.

Banjur ana panyerang dhasar sing apik. Master Yi lan TryDamere wis ngalami taun sing atos, mula kita menehi karusakan luwih akeh kanggo mbantu dheweke luwih relevan. .

. Ana sawetara pilihan ndhuwur sing metu karo wong liya, lan para favorit sing wis ora disenengi.

Dadi, sétan demam noxian, elinga yen manuk iku tembung, lan metu ing rift lan remuk mungsuh sampeyan.

Sorotan tembelan

Juara

Swain

Nganyari Juara Juara diluncurake kanthi tembelan 8.3! Kanggo luwih akeh intel ing General Agung Noxian, priksa tautan kasebut:

  • Teaser Juara
  • Juara mbukak
  • Wawasan juara
  • Lampu Shampan
  • Bio Champion
  • Crita swain – plot bubuk ireng
  • Ngluwihi S02e17: Nganyari SWain(matur nuwun kanggo qt lan scarra kanggo hosting!)

Kepala menyang bagean “Extraas” saka juara kasebut ing ndhuwur kanggo seni splash anyar SWAIN!

Azir

Q cooldown tambah ing rangking awal.

Kekuwatan Laut Awal Azir minangka piala liyane kanggo duwe agensi game awal, utamane ing tingkat play sing luwih dhuwur.

Q – Ngonke Sands

Cooldown 11/9.5/8/6.5/5 ⇒ 15/12.5/10/7.5/5

W – nangis!

Dianyari Cut Off Kepala Prajurit Azir Saiki Saiki Nggawe Mini AGGRO kanggo Azir.

Jarvan IV

Base Armor Turia.

Kita seneng karo Jarvan duwe kekirangan sing luwih jelas kanggo para mungsuh kanggo njupuk kauntungan saka. .

Stats dhasar

Jhin

R kerusakan pangkalan tambah ing rangking mengko.

Nerfs menyang sihir lan lesu sijine JHIN ing papan sing luwih ringkih tinimbang sing dikarepake, mula kita bisa ngrusak sawetara rusak.

R – Telpon langsir

Kerusakan dhasar 50/115/180 ⇒ 50/125/200

Katarina

Kerusakan pasif mudhun.

Sanajan dheweke wis mati ing jalur, karusakan dhasar sing dhuwur Katarina mbantu dheweke ninggalake fase sing ana gandhengane, sanajan ing pertandingan sing ilang.

Pasif – Vororitas

Ngrusak 75/80/84/104 / 101/17/14/14/248/2648/268/7/82/8/8/868 / 112/121/131 / 142/166/180/194/208/224/240

Kog’maw

W kerusakan kesehatan maksimal mudhun mengko.

Kerusakan Kog yaiku Spike hard, sanajan ana siji barang. Kurang karusakan saka alat pembunuhan dhasar utama kudu meksa dheweke luwih gumantung marang barang.

W – bio-arcane barrage

Kerusakan Kesehatan Maksimat 3/4 / 5/4 / 7% Target Health ⇒ 3/3..

Lucian

Kerusakan pasif tambah ing rangking awal. .

Lucian bisa nggunakake sawetara katresnan, nanging kita pengin nggawe manawa mayoritas dirasakake ing luwih akeh tradisional bot bot tradisional nindakake oriented.

Kerusakan Dijupuk Loro 40/50/60% Kerusakan Attack ⇒ 50/55 / ​​Kerusakan Serangan 60%
Krita sing nembak nembak 50% ⇒ 75%

Master Yi

Q Mana Kursi suda. E Kerusakan Dasar aktif ing rangking awal lan rasio karusakan serangan bonus.

Sanadyan kita mikir Master Yi mbutuhake asil dandan game, dheweke ora perlu banget. Kita menehi luwih akeh kerusakan supaya dheweke bisa mandheg kaya mister yi.

Q – Alpha Strike

Biaya 70/80/90/100/110 Mana ⇒ 70/75/80/90 Mana

Gaya E – Wuju

Rasio 25% Kerusakan Bonus Attack ⇒ 35% Kerusakan Bonus Bonus

Ryze

.

Yen keputusan asli digawe kanggo ngidini Ryze nggunakake jam ZHONSI kanggo njamin pager, kita ing pager babagan interaksi iki, nanging dianggep bisa diakses. Hour ZHAPYA ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING NGANGGO INGGRIS ING RYZE. Saiki wit inspirasi wis nggawe pengaruh zhosa luwih gampang kanggo ngakses, kita ora kepenak karo njaga interaksi gamelan game sing kurang iki.

Nganyari skywatch CC ngaktifake utawa Zhonya saiki mbatalake Ultimate Ryze kaya dheweke wis disegel karo kontrol wong akeh.

Sejuan

Q cooldown tambah ing rangking awal.

Kaya Jarvan, Sejuan apik banget kanggo kabeh: dheweke dadi tangki skala sing pungkasan kanthi karusakan lan kontrol akeh. Dheweke ora butuh mobilitas game awal sing kaya ngono, mula kita banjur nelpon maneh.

Liga legenda patch 8.3: Swain Rework lan Nganyari Visual Cho’Gath

.3, ngenalake swain sing wis dirampas, uga host imbangan lan bug fix, kalebu owah-owahan utama Rengar lan Master Yi. Duwe tampilan ing ngisor iki kanggo kabeh informasi sing wis, langsung saka Pbe.

Lol patch 8.3 Tanggal Rilis lan Downtime

Server bakal mudhun kanggo patch 8.3 pangopènan ing 03:00 pt, 05:00 GMT, lan 03:00 cet sesuk, 7 Februari. Kita bakal nganyari luwih lan luwih cepet, nanging priksa kaca pangopènan server kanthi nganyari paling anyar.

Lol patch 8.3 Juara Rework: Swain

Swain, general Noxian grand sing nggawe triumphant bali menyang cepet kanthi rework anyar. Kanthi model karakter, kemampuan lan efek visual anyar lan efek visual, dheweke siap mulihake Noxus kanggo keagungan.

Stats:

  • Dasar HP: 525
  • Wutah HP: 90
  • HP Regen: 1.4
  • Hp Regen Wutah: 0.65
  • Iklan Dasar: 58
  • Wutah iklan: 2.7
  • Base Mana: 374
  • Wutah Mana: 57
  • Armor: 23
  • Wutah Armor: 4
  • Tolak sihir: 30
  • Range serangan otomatis: 550
  • Kacepetan Gerakan: 335

RAVENOUS FLOCK (P):

  • RAVENOUS: Swain bisa klik juara mungsuh immobilised kanggo narik dheweke, nyuwil fragmen jiwa lan urusan [20-105 APA].
  • Kethek: Pati Seking Juara Gawe Fragmen Jiwa sing Swain bisa ngumpulake kesehatan total [~ 4% -7%
    • Swain bisa nyimpen nganti 5 sajroning fragmen.
    • Kerusakan dhasar, cooldown, lan mulihake kesehatan adhedhasar level.
    • Ing level 1, Pulihake yaiku 4% kesehatan. Skala iki nganti 7% adhedhasar level.

    Tangan pati (q):

    • Kosting Mana: 65/70/75/80/85
    • Cooldown: 7.5/6..75/2.5 detik
    • Swain ngeculake limang bolt saka kekuwatan elot sing nyerang mungsuh pisanan sing ditepungi lan nembus liwat mungsuh sing dipateni. Musuh kenek 65/85/105/125/145 (+ 40% AP) Kerusakan Piandel, ditambah 15/20/25/30 / 30/8 / 35% saben bolt tambahan. Kerusakan maksimal: x. Saben unit sing dipateni dening tiwas tangan X Mana (3% Max Mana).

    Visi Empire (W):

    • Kosting Mana: 90/100/110/120/130
    • Cooldown: 22/21/2019/18 detik
    • Swain mbukak mripat dhemit nganti 3500 sawetara sing bisa ngatasi 100/150/250/300 (+ 70% AP) Kerusakan lan slows kanggo 25/35 / 45/5 / 55/5 / 55/5 / 55/5.5 detik.
    • Juara Hit Grant Swain Potongan Jiwa lan dicethakake kanggo 4/5/6/8/8 detik.
    • .

    Ora tau (e):

    • Biaya Mana: 60/65/70/75/80
    • Cooldown: 13/12/11/10/9 detik
    • Swain ngluncurake gelombang kekuwatan demonika, urusan 35/70/105/140/175 (+ 25% AP) kerusakan sihir kanggo mungsuh sing wis dilalekake. Swain banjur mrentahake gelombang bali, mbuwang ing mungsuh pisanan. .5 detik.

    Demonik Ascension (R):

    • Cooldown: 120 detik
    • Swain mbebasake setan ing X detik, entuk kesehatan 150/275/400. . Sawise nyembur kesehatan 150/300/450 (adhedhasar level), swain entuk kemampuan kanggo matak Demonflare.
    • : Swain ngeculake sami nyaleni karusakan sihir lan mungkasi transformasi. Kerusakan saben fragmen jiwa: 45/60/75 (+ 27% AP).
    • Swain bisa nyalurake non-juara kanggo ngobati 20% saka jumlah normal.

    .3 imbangan ganti

    Sing ora ana, ayo miwiti kanthi sethithik, apa kita bakal? Apa sing sampeyan kudu eling yaiku barang kasebut ing Pbe kaya iki ora dijamin kelakon, utawa ora bakal ana ing tembelan sabanjure sanajan nindakake. Iki minangka wong liya ing kerusuhan mikir babagan nindakake. Kita entuk nomer babagan ganti, lan pedoman umum sing saben Juara, Item, Mastery, Summoner Ejaan utawa Rune obah.

    Patch 8.3 Juara Pangowahan

    nerfed

    Owah-owahan azir

    • Conquer Sands (Q):
      • Cooldown tambah nganti 15/12.5/10/7.5/5 detik saka 11/9.5/8/6.5/5 detik.

      Jarvan IV – nerfed

      • Armor Base Turhang nganti 38 saka 38.
      • .6 saka 1.6352.

      • Telpon langsir (r):
        • Kerusakan tambah 50/125/200 saka 50/115/180.

        Katarina – nerfed

        • Voroacity (P):
          • .

          Kog’Maw – nerfed

          Kog

          • Bio-arcane Barrage (w):
            • Kerusakan Piandel Bonus Kurang Nganti 3/3.5/4/4.5/5% saka 3/4 / 5/16 / 7%.

            Master Yi –diganti

            Master Yi

            • .5 saka 1.5184.
            • Alpha Strake (Q):
              • .
              • .
              • Rasio iklan Bonus aktif dadi 35% saka 25%.

              Nunu – Hotfixed

              Pangowahan Balance Nunu

                • Kerusakan Kurban TO1 / 2 / 3/5 / 5 (+5 saben 100 ap) saka3 / 5 / 9/9 / 11 ap).

                Ryze –

                Pangowahan Balance Ryze

                • Warpew Realm (R):
                  • Efek stasis (saka jam rumput lan jam rumput) Saiki bisa ngilangi saluran R.

                  Sejuan –nerfed

                  Sejuan imbangan ganti

                    • Cooldown Tambah TO15 / 14/1 / 12/11 Saka13 / 12.5/12/11.5/11.

                    Trydamere –buffed

                    Trydamere_lolpatch

                    • HP Regen mudhun menyang 1..7024.
                    • .7 saka 3..
                    • Spinning slash (e):
                      • Rasio iklan bonus tambah dadi 130% saka 120%.

                      Viktor –buffed

                      Owah-owahan imbangan Viktor

                      • HP regen tambah dadi 1.6 saka 1.5684.
                      • Siphon Power (Q):
                        • Augment: Turbocharge saiki Cathetan “Siphon Power Shield tambah 60%.”
                        • Cooldown Nambah nganti 120/100/80 detik saka 120/110/100 detik.

                        Zoe –

                        Zoe

                        • Star paddle (q):
                          • Cooldown tambah 8.5/8/7.5/7/6.5 detik saka 7.5/7/6.75/6..25 detik.

                          Regane Regen Kesehatan

                          .3. Mangkene dhaptar lengkap:

                          • .318 nganti 1.3
                          • Ahri – HP Regen suda saka 1.3016 nganti 1.3
                          • .6684 nganti 1.7
                          • Alistar – HP Regen suda saka 1.7356 nganti 1.7
                          • Amumu – HP Regen tambah saka 1..8
                          • Anivia – HP Regen suda saka 1.1148 nganti 1.1
                          • Annie – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.1
                          • Ashe – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.1
                          • Azir – HP Regen tambah saka 1.38 nganti 1.
                          • Blitzcrank – HP Regen suda saka 1..7
                          • Merek – regen HP tambah saka 1.0848 nganti 1.1
                          • Braum – HP Regen suda saka 1.636 nganti 1.6
                          • .13 nganti 1.1
                          • Cassiopeia – HP Regen suda saka 1.138 nganti 1.1
                          • Cho’Gath – HP Regen tambah saka 1.7856 nganti 1.8
                          • Corki – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.1
                          • Darius – HP Regen tambah saka 1.9692 nganti 2
                          • Diana – HP Regen tambah saka 1.4856 nganti 1.5
                          • Draven – HP Regen suda saka 1.2352 nganti 1.2
                          • . Mundo – HP Regen tambah saka 1.552 nganti 1.6
                          • Elise – HP Regen suda saka 1.1416 nganti 1.1
                          • Ezreal – HP Regen tambah saka 1.2848 nganti 1.
                          • Fiddlesticks – HP Regen suda saka 1.1216 nganti 1.1
                          • Fiora – HP Regen tambah saka 1.65 nganti 1.7
                          • Fizz – HP Regen suda saka 1.6352 nganti 1.6
                          • Garen – Regen HP tambah saka 1.568 nganti 1.6
                          • Irelia – Regen HP suda saka 1.7184 nganti 1.7
                          • Ivern – Regen HP tambah saka 1.38 nganti 1.4
                          • Janna – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.1
                          • Jax – regen HP tambah saka 1.6748 nganti 1.
                          • Jayce – HP Regen tambah saka 1.4688 nganti 1.5
                          • .168 nganti 1.2
                          • Karma – HP Regen suda saka 1.1248 nganti 1.1
                          • Karthus – HP Regen tambah saka 1..3
                          • Kassadin – HP Regen tambah saka 1.558 nganti 1.
                          • .652 nganti 1.7
                          • Kennen – HP Regen suda saka 1.1184 nganti 1.1
                          • Kha’zix – HP Regen suda saka 1.502 nganti 1.
                          • Kog’Maw – HP Regen tambah saka 1..2
                          • Leblanc – HP Regen tambah saka 1.48 nganti 1.5
                          • Lee Sin – HP Regen tambah saka 1.4852 nganti 1.
                          • Leona – HP Regen tambah saka 1..7
                          • Lissandra – HP Regen tambah saka 1.3848 nganti 1.4
                          • Lucian – HP Regen suda saka 1.2384 nganti 1.2
                          • ..2
                          • Wekti – regen hp tambah saka 1.08 nganti 1.1
                          • ..2
                          • Morgana – HP Regen suda saka 1.1416 nganti 1.1
                          • Nami – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.
                          • NASUS – HP Regen suda saka 1.8024 Kanggo 1.7
                          • Nautilus – HP Regen tambah saka 1.6748 nganti 1.7
                          • Nidalee – HP Regen suda saka 1.2016 nganti 1.2
                          • Nocturne – HP Regen tambah saka 1.652 nganti 1.7
                          • Olaf – HP Regen suda saka 1.7024 nganti 1.7
                          • Orianna – HP Regen tambah saka 1..4
                          • Pantheon – HP Regen tambah saka 1.5684 nganti 1.6
                          • Quinn – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.
                          • Rammus – HP Regen tambah saka 1.5848 nganti 1.6
                          • Rek’sai – regen hp tambah saka 1.4684 nganti 1.5
                          • Renecton – HP Regen tambah saka 1.592 nganti 1.6
                          • Riven – HP Regen tambah saka 1.068 nganti 1.1
                          • Rame – HP Regen suda saka 1.6016 nganti 1.
                          • Shaco – HP Regen tambah saka 1.6748 nganti 1.7
                          • Shyvana – HP Regen suda saka 1.7188 nganti 1.7
                          • .6048 nganti 1.6
                          • Sion – HP Regen suda saka 2.036 nganti 2
                          • Skarner – Regen HP tambah saka 1.7856 nganti 1.8
                          • Sona – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.1
                          • Syndra – HP Regen suda saka 1.3016 nganti 1.3
                          • Talon – HP Regen suda saka 1.702 nganti 1.7
                          • Teemo – HP Regen suda saka 1.1484 nganti 1.1
                          • Thresh – HP regen tambah saka 1.3848 nganti 1.4
                          • Tristana – HP Regen suda saka 1..
                          • Nasib bengkong – HP Regen suda saka 1.1016 nganti 1.1
                          • Twitch – HP Regen suda saka 1.2016 nganti 1.2
                          • Varus – Regen HP tambah saka 1..1
                          • .0848 nganti 1.1
                          • Velaz – HP Regen tambah saka 1..1
                          • VI – HP Regen suda saka 1.8024 Kanggo 1.
                          • Vlad – HP Regen suda saka 1..4
                          • Volibear – HP Regen suda saka 1.6184 nganti 1.6
                          • Warwick – HP Regen tambah saka 0.75 nganti 0.8
                          • Wukong – HP Regen suda saka 1.2384 nganti 1.2
                          • Xerath – HP Regen tambah saka 1.0848 nganti 1.1
                          • Xin Zhao – HP Regen suda saka 1.6352 nganti 1.6
                          • Yasuo – HP Regen suda saka 1.3024 nganti 1.3
                          • Zed – regen hp tambah saka 1.6684 nganti 1.
                          • Ziggs – HP Regen tambah saka 1.2516 nganti 1.3
                          • Zilean – HP Regen tambah saka 1.088 nganti 1.1
                          • Zyra – HP Regen suda saka 1..

                          Nganyari efek visual Cho’Gath

                          Cho’Gath nampa set visual efek anyar ing tembelan 8.3 – Priksa video ing ngisor iki kanggo dipikirake:

                          Lol patch 8.3 item diganti

                          Jam ramenerfed

                          • Emas nyumbang kanggo stopuntat sing dibangun dadi dawane 250 saka 300.

                          Lol patch 8.3 pangowahan rune

                          Alas kaki gaibnerfed

                          • Panggonan sing dipasang karo pangiriman biskuit
                          • .

                          Pangiriman Biskutdiganti

                          • Panggonan sing dipasang kanthi alas kaki ajaib.

                          SpellBook sing ora dituduhnerfed

                          • SUMMONER Ejaan Kasedhiyan Celoldown Kurang Nganti 15% saka 25%.

                          Lol patch 8.3 kulit anyar

                          Kapindho Paling Penting: Kosmetik. Kosmetik sing apik banget, apik banget. Luwih saka medium visual iki, supaya kita entuk video paling apik ing saben kulit, uga gambar sing apik banget utawa loro. Sawetara ana owah-owahan sing gampang banget, dene wong liya entuk dhuwit saka saben bagean saka kabeh bagean saka juara ing njaba nomer urutane critane game – VO anyar, partikel anyar lan liyane. Iki umume ditetepake kanthi jumlah regane, mula kita wisinci kanthi rinci.

                          Northen Front Swain

                          Mangkene Splash:

                          Bilgewater Swain

                          Mangkene Splash:

                          Tyrant Swain

                          Kulit kasebut pisanan diumumake ing tembelan 8.2, nanging disetel dibebasake minangka bagean saka patch 8.3, supaya kita bisa repo babar pisan:

                          Gendhakan Xayah lan Rakan

                          Gendhakan rakan

                          Mangkene Splash:

                          Gendhakan Xayah Rakan

                          Nasus Guardian Lunar

                          Nasus Guardian Lunar

                          Mangkene Splash:

                          Nasus Guardian Lunar

                          Warwick Lunar Guardian

                          Mangkene Splash:

                          Warwick Lunar Guardian

                          Empress Lunar Lux

                          Empress Lunar Lux

                          Mangkene Splash:

                          Empress Lunar Lux

                          Sampeyan bisa dipikirake ing kulit Revel Lunar karo video iki ngrameke wiwitan taun asu:

                          Lol patch 8.3 konteks lan cathetan

                          Riot Agustus ngeculake rong set Changenotes sing menehi sawetara konteks babagan owah-owahan rengar. Sampeyan bisa nemokake kene ing kene.

                          Sawetara pangowahan utama kanggo Rengar dibalik ing tembelan iki, saiki dijadwalake 8.4.

                          Pikiran Gamelan Meddler kanggo 24 Januari Fokus ing Fase Laut, kanthi pikirane sing jero ing negara ndhuwur. Pikiran Game kanggo 26 Januari katon ing wit rune presisi, lan pangowahan potensial menyang Bot Lane. Pikiran tanggal 31 Januari Fokus ing keputusan kanggo nyoba “mbukak Bot Lane” sajrone wulan sing bakal teka.

                          Lol patch 8.3 layar login

                          Saben tembelan duwe layar login dhewe kanthi musik sing unik. Dheweke mesthi adil banget, lan 8.3 ora ana sing istiméwa – wektu iki, wis fokus ing Recel Lunar 2018. Priksa ing ngisor iki:

                          Ana uga tema login sing nampilake swoung sing anyar dilengkapi:

                          Iku liga legenda patch 8.3. Kita bakal nganyari lan nalika entuk info liyane, utawa kita bakal bisa ndeleng sampeyan kanggo patch 8.. Ayo kita ngerti ing ngisor iki yen ana info penting sing ora kejawab!

                          Ali Jones mantan Wakil Wakil News Editor Ali main akeh bathi lan ngerti liga legenda. Kita rumangsa yen dheweke wis rampung ngrampungake Witcher 3.

                          Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.