27 mods skyrim paling apik ing 2023., Skyrim Khusus Edisi PC Mods 2022 | Pusat Windows

Skyrim Khusus Edisi PC Mods 2022

Contents

Mods iki bakal nggawe skyrim beh katon apik banget, lan kita saranake kanggo ndownload yen sampeyan pengin Skyrim sampeyan rumangsa kaya game sing mung metu.

27 mods skyrim paling apik ing 2023

.

Skyrim tetep dadi favorit penggemar ing antarane para tukang game, lan umur umure bisa uga ana hubungane karo pirang-pirang mods sing kasedhiya sing nambah pengalaman game. Rilis asli game bisa uga ing taun 2011, nanging kasugihan mods skyrim tetep rumangsa seger lan anyar.

Sorotan kunci

  • Komunitas mod saring kanggo skyrim luar biasa aktif lan kreatif, Ngidini pemain kanggo ngatur pengalaman ing cara sing ora kaetung.
  • Saka Owah-owahan antarmuka Minor dadi gedhe kanggo crita anyar, Ana mod mung kanggo apa wae sing sampeyan pikirake.
  • Mods penting amarga ngidini para pemain Pribadhi pengalaman game lan nggawe game kasebut rumangsa seger lan anyar sanajan pirang-pirang jam playthrough.
  • Sawetara mods paling apik kanggo skyrim kalebu Wymstooth, Skyrim Ultimate, , Kutha sing rinci, lan Banyu nyata loro.
  • Moder uga bisa nyebabake gaweyan Konten lan fitur anyar, nggawe minangka bagean integral saka komunitas game lan asring nyebabake pangembangan game anyar sing populer.

Mods skyrim paling apik ing 2023

Yen sampeyan pengin njupuk pengalaman Skyrim menyang level sabanjure, ora katon maneh! . Ora mung mods iki sampeyan duwe pengalaman anyar, unik, nanging uga gratis. Ora kaget amarga wis ana download siji milyar mobil siji-milyar lan loro-lorone.

Ekspansi Garis Bandit

Pengembangan Mod Eksensi Bandit ing Skyrim

. Dene mungsuh iki umum ing game kasebut, garis swara sing diwatesi bisa dadi bola-bali lan ngganggu. Mods Mods Garis Bandit Garis Tujuane Kanggo Ngatasi Masalah iki dening Nambah kasugihan pilihan dialog anyar kanggo mungsuh-mungsuh manungsa iki. Mod iki bakal refresh pengalaman urutane critane game lan mbantu supaya pertemuan karo bandits krasa seger lan nyenengake.

Saliyane nambah macem-macem pilihan kanggo bandits, mods ekspansi modbuka uga kalebu garis tambahan kanggo mungsuh manungsa liyane, kayata maling lan maling. Iki tegese Pemain bisa ngarep-arep ngrungokake macem-macem dialog saka musuh iki uga.

Mod Gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem mod liyane, dadi pilihan sing apik kanggo para pemain sing pengin nambah ekstra kanggo pengalaman skyrim. Kajaba iku, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang khusus darmabakti, pemain bisa dipercaya manawa mod iki bakal terus nambah lan berkembang sajrone wektu.

Mod senjata immersive ing skyrim

Ora ana sing kaya gaman nemokake gegaman sing kuat ing RPG, lan Skyrim ora istiméwa. Nanging minangka pamuter liwat game, pilihan vanila milih senjata bisa miwiti repetitif lan langka. Mod senjata immersive target kanggo ngganti sing Nambah macem-macem senjata anyar kanggo game sing ngrasakake immersive lan pas ing saindenging jagad Skyrim.

Saka Senjata langka lan unik kanggo luwih umum karo model lan tekstur anyar, Mod iki nambah ambane lan macem-macem kanggo arsenal game. Ditambah maneh, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang khusus darmabakti, pemain bisa dipercaya manawa mod iki bakal terus nggedhekake lan nambah wektu.

Perhatian kanggo rincian sing dipasang ing saben gaman. Saben wong wis digawe kanthi ati-ati kanggo pas ing lore lan estetika Skyrim, nggawe dheweke rumangsa kalebu ing jagad game.

Mods, salah sawijining mod paling apik ing Skyrim kanggo PC ing 2023, uga kalebu enchantment anyar lan tunjangan kanggo senjata tartamtu, nambahake lapisan tambahan lan daya kanggo para pemain. Kajaba iku, mod bisa kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana. .

Mod garansi immors ing Skyirm

Pilihan Skyrim minangka santai, nanging sawetara pemain bisa uga pengin macem-macem pilihan sing kudu dipilih. Mod absors immersive Kanggo dolanan sing cocog karo rapi ing saindenging jagad Skyrim. .

Ditambah, ing Desain Armor kabeh unik lan aja clash karo set vanila, nggawe dheweke dadi pilihan sing apik kanggo para pemain kanggo nambah sawetara karakter tanpa rampokan. Yen sampeyan pengin nggedhekake pilihan waja ing Skyrim, modifikasi absors immersive yaiku kudu.

Saliyane nambah set waja anyar, mod absor immersive uga kalebu tameng anyar, pilihan helm, lan peralatan liyane kanggo nglengkapi waja anyar kasebut. Mod iki uga kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana. Mod kasebut uga dijaga kanthi gampang, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang khusus kanggo njedhul manawa tetep anyar lan bebas bug.

Sakabèhé, mod absors immersive kudu kanggo para pemain sing bisa nambah macem-macem lan kustomisasi kanggo tampilan karakter ing Skyrim. .

Animasi immersive

Modimasi immersive animasi ing Skyrim

Animasi Mod immersive nambah sawetara animasi anyar lan apik menyang skyrim, kalebu tutul kanggo animasi sing wis ana lan sawetara sing anyar. Yen sampeyan pengin nambah kualitas animasi ing skyrim lan tambahake rendang tambahan kanggo pengalaman urutane game, modimasi immersive sampeyan kudu duwe.

Kacepetan lan Frekuensi. Iki ngidini para pemain kanggo nyetel animasi kanggo pilihan pribadi. Mod kasebut uga gampang diinstal lan kompatibel karo pirang-pirang mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana.

Kajaba iku, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang darmabakti, pemain bisa dipercaya manawa mod animasi immersive bakal terus berkembang lan nambah wektu. Sakabèhé, Modimasi immersive animasi yaiku kanggo para pemain sing bisa nambah retra lan polish menyang pengalaman skyrim.

Skyrim HD – Tekstur 2K

Skyrim HD - Mod tekstur 2K ing Skyrim

Skyrim minangka game sing nggumunake kanthi visual, nanging rilis 2011 bisa nuduhake umure tekstur muddy. Yen sampeyan pengin menehi game cat seger, The Skyrim HD mod minangka kudu. Mod iki Ngganti tekstur vanili kanthi versi 2k sing ningkatake kualitas game visual.

. Yen sampeyan pengin nambah pengalaman Skyrim kanthi grafis sing apik, Skyrim HD mod minangka pilihan sing apik.

Saliyane kanggo ningkatake tekstur Game, Skyrim HD Mod uga kalebu pilihan kanggo Ngatur tingkat detail lan resolusi. Iki tegese para pemain bisa milih nggawe game kanthi visual kaya sistem bisa ngatasi utawa nelpon maneh setelan kanggo pengalaman sing seimbang. Mod gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem mod liyane, dadi pilihan sing apik kanggo para pemain sing pengin nambah pengalaman skyrim tanpa game.

Kajaba iku, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang khusus, Pemain bisa dipercaya manawa mod iki bakal terus berkembang lan nambah wektu. Sakabèhé, Mod Skyrim HD minangka pemain sing kudu digoleki kanggo game overhaul visual seger.

Enderal

Modhara Enderal ing Skyrim

Enderal yaiku a Obat Konversi Total kanggo Skyrim sing wis entuk pangenalan sing nyebar kanggo ambane lan ambane. tambahan gamelan 100 tambahan lan malah DLC dhewe, Enderal: Crita Lali.

. Yen sampeyan penggemar Skyrim lan pengin nemu konten liyane, underal minangka kudu.

Salah sawijining fitur standout underal yaiku jagad immersive lan rinci kanggo nggawe. Saka Lokasi anyar kanggo njelajah NPC lan pencarian, Mod iki nawakake pemain sing duwe pengalaman anyar lan mandiri ing saindenging jagad Skyrim. sistem level leveling lan keterampilan sing unik, Menehi pemain sing seger njupuk karakter ing karakter.

Kajaba iku, underal kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana. Sakabèhé, underal minangka pemain sing kudu nggolek mod konversi lan ora mangu mod sing apik banget digawe kanggo Skyrim PC ing 2023.

Kubu maksimal

Yen sampeyan pengin njupuk pertempuran ing Skyrim menyang tingkat kakehan, mod karnaka maksimal yaiku kanggo sampeyan. Mod iki nambah gore lan dismemberment kanggo pertempuran melee, uga tiwas unik sing cocog karo unsur sing digunakake kanggo nyerang mungsuh. Mod iki nggawa level realisme lan intensitas kanggo pertempuran ing Skyrim sing sadurunge kurang. .

Saliyane nambahi luwih akeh gore lan kekerasan kanggo pertempuran ing skyrim, mod argo maksimal uga kalebu animasi anyar lan efek swara kanggo nggawe pengalaman kasebut luwih immersive. Mod gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana. Nanging, kudu dieling-eling manawa mod iki bisa uga ora cocog kanggo kabeh pemain amarga konten kasar.

Yen sampeyan pengin nambah intensitas lan realisme luwih akeh ing pertempuran ing skyrim, modern marga modim maksimal minangka pilihan sing apik. Cukup disiapake kanggo sawetara pertempuran lan getih sing kuat kanthi mod Skyrim sing apik banget sing nambah realisme edan sing ora aman kanggo 2023.

Skyui mod ing skyrim

kanthi signifikan ningkatake antarmuka pangguna . Iki ndadekake UI luwih gampang digunakake, luwih nyenengake kanggo maca, lan luwih migunani kanggo ngurutake rampokan lan menu. Salah sawijining fitur standout Skyui yaiku menu konfigurasi mod, sing ngidini para pemain kanggo ngapiki lan nyetel mods kompatibel kanthi gampang ngaso layar.

Nalika akeh mods ora mbutuhake skyui kanggo fungsi, bakal . .

Saliyane ningkatake UI saka game, Skyui uga kalebu macem-macem fitur liyane sing nggawe mods penting kanggo pemain Skyrim. Fitur kasebut kalebu persediaan kanthi cepet, sing ngidini para pemain cepet ngakses barang sing paling akeh digunakake, uga fungsi telusuran sing gampang golek barang tartamtu ing persediaan.

Mod gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana. Ditambah, kanthi nganyari reguler lan tim darmabakti saka Pengembang, Pemain bisa dipercaya iku Skyui bakal terus berkembang lan nambah wektu, kualifikasi bisa dianggep minangka mod skyrim ing 2023. Sakabèhé, Skyui minangka mod penting kanggo para pemain sing pengin nambah pengalaman skyrim.

Lampu lan mod FX ing Skyrim

Lampu sing ditingkatake lan FX Mbenakake lampu kasebut ing skyrim, nggawe luwih realistis lan immersive. Kanthi mod iki, Pemain bakal sok dong mirsani lan Area sing kudu peteng cocog karo Dim. Mod kasebut uga kalebu pilihan kanggo ngatur tingkat pepeteng ing njero interior, nggawe obor lan mantra kaya lilin sing luwih penting ing wilayah tartamtu.

Ningkatake muncul saka asap. Yen sampeyan pengin nggawe lampu ing Skyrim luwih realistis lan immersive, mod iki kudu ana.

Salah sawijining fitur standout saka lampu sing ditingkatake lan FX minangka perhatian kanggo diselehake ing saben sumber cahya. Saka obor flickering kanggo mbukak rune gaib, mod iki nambah tingkat realisme lan kecelakaan kanggo lampu ing skyrim sing sadurunge kurang. Mod gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana.

Kajaba iku, mod ajeg dianyari lan dikelola dening tim pangembang khusus, mesthekake yen tetep ora aktif lan bebas bug. Sakabèhé, lampu sing ditingkatake lan FX Mod minangka kanggo para pemain sing pengin nambah cahya ing Skyrim lan nggawe game game luwih immersive.

Swara Skyrim

overhauls sing nambah pengalaman audio ing skyrim dening nambah atusan efek swara anyar. Mod iki nyakup telung ruang utama ing game: . Versi lengkap mod Kalebu kabeh efek kasebut, dadi kudu kanggo para pemain sing pengin nambah retra kanggo pengalaman skyrim.

Swara Mod Skyrim wis misuwur, kanthi pirang-pirang yuta download ing saben cicilan lan versi kompilasi anyar. Yen sampeyan pengin nambah audio ing skyrim, mod iki minangka pilihan sing apik.

Saliyane nambah efek swara anyar, swarane Skyrim uga kalebu pilihan kanggo ngatur aspek audio, kayata volume lan frekuensi. Tailor audio menyang pilihan pribadi. Mod gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana.

Kajaba iku, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang khusus, para pemain bisa dipercaya manawa swara modrim bakal terus berkembang lan nambah wektu kanthi pirang-pirang mods Skyrim ing 2023. Sakabèhé, swara Skyrim Mod minangka kudu kanggo pemain sing pengin nambah kecemplung lan polish kanggo pengalaman skyrim. Apa sampeyan pengin ngrungokake kutha sing rame utawa manuk sing ana ing ara-ara samun, mod iki duwe barang kanggo sampeyan.

MoonPath nganti Elsweyr

MoonPath menyang El Elsweyr mod ing Skyrim

MoonPath menyang Elsweyr Mod kanggo Skyrim nambah Wilayah tropis anyar kanggo game, lengkap karo macem-macem makhluk anyar kanggo nemoni. Pemain bisa mburu hyenas ing ara-ara samun lan stalk raptors ing alas amarga ngrampungake enem pitakon sing mbukak mukjijat ing wilayah anyar iki. Lingkungan alas, utamane, apik banget, lan mod kalebu swara tumindak kanggo karakter elsweyr, nambah kecemplung ekstra.

Kanggo nambah visual mod, nginstal paket tekstur HD disaranake, sing nambah visual kanggo kualitas 2K. Yen sampeyan pengin njelajah wilayah anyar lan eksotik ing Skyrim, mod elweyr minangka kudu.

Saliyane ing wilayah anyar lan nggoleki, Mod elsweyr uga kalebu macem-macem fitur liyane sing nggawe tambahan penting kanggo skyrim. Fitur kasebut kalebu waja lan gaman anyar, mungsuh lan sekutu anyar, lan mantra lan kemampuan anyar. Mod gampang diinstal lan kanthi kompatibel karo macem-macem mod liyane, Ngidini pemain nggabungake kanthi gampang ing persiyapan sing wis ana.

Kajaba iku, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang khusus, para pemain bisa dipercaya manawa mod Elsweyr bakal terus berkembang lan nambah wektu. Sakabèhé, Elsweyr Mod minangka kudu kanggo pemain Nggolek kanggo nambah konten lan kecelakaan ing pengalaman skyrim. Apa sampeyan pengin mburu kewan utawa njelajah reruntuhan kuno, mod iki duwe barang kanggo sampeyan.

Falskaar

Falksaar MOD ing Skyrim

Mod Falskaar kanggo Skyrim nambah a jumlah konten anyar kanggo game, Kalebu landmass anyar sing diarani Falskaar lan pitakon lengkap kanthi luwih saka 2 jam urutane critane game tambahan. MOD iki wis nampa pujian kanggo kualitas lan ambane, kanthi akeh mbandhingake karo pangembang resmi.

Mod Falskaar kalebu karakter anyar kanthi tumindak swara profesional lan non-profesional, sawetara barang anyar, lan a Soundtrack 14-trek. Kanthi meh 2 yuta download, Cetha manawa mod Falskaar minangka pemain sing kudu golek pemain kanggo nambah konten lan kecelakaan ing pengalaman skyrim.

Saliyane landmass anyar lan pencarian, Mod Falskaar uga kalebu macem-macem fitur liyane sing nggawe tambahan penting kanggo Skyrim. Fitur kasebut kalebu mungsuh lan sekutu anyar, mantra anyar lan kemampuan, lan lokasi anyar kanggo njelajah. Mod gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem mod liyane, saéngga para pemain nggabungake kanthi gampang menyang persiyapan sing wis ana.

Ditambah maneh, kanthi nganyari reguler lan tim pangembang khusus darmabakti, pemain bisa dipercaya manawa mod Falskaar bakal terus berkembang lan nambah wektu. Sakabèhé, mod Falskaar minangka pemain sing kudu digoleki kanggo nambah konten lan kecemplung karo pengalaman skyrim. Apa sampeyan pengin njelajah landmass anyar utawa miwiti upaya anyar, mod iki duwe barang kanggo sampeyan.

Kontrol dialog sing luwih apik

Mod kontrol dialog sing luwih apik ing skyrim

Yen sampeyan wong sing ngalami masalah karo kontrol dialog Skyrim ing PC, mula luwih becik ngontrol mod sampeyan kudu duwe. .

  • Ndandani masalah karo kontrol dialog sing bingung lan clunky ing skyrim ing pc
  • Mesthekake yen Pilihan
  • Digawe dening modder padha sing uga nggawe mod padha kanggo kothak pesen
  • Bisa nambah pengalaman game

Mod kasebut bisa ditemokake ing bengkel Skyrim Nexus utawa Steam lan gampang diinstal lan digunakake kanthi pandhuan sing kasedhiya sing diwenehake dening cipta mod. Sampeyan uga kompatibel karo mod liyane lan ora nyebabake konflik utawa kesalahan, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo para pemain sing pengin nambah pengalaman skyrim ing PC.

Pencipta kanthi rutin nganyari mod kanggo ndandani kewan omo utawa masalah sing bakal ana, lan entheng lan ora nyebabake masalah kinerja sing bisa dingerteni. Iki kompatibel karo macem-macem versi skyrim, kalebu edition edition khusus lan legendaris, lan kompatibel karo macem-macem basa, bisa diakses para pamirsa sing luwih akeh.

Mod kasebut ora mengaruhi crita utawa urutane critane game kanthi nanging mung nambah proses pilihan dialog. Iki minangka mod cilik nanging kuat sing bisa ningkatake pengalaman pamuter kanthi skyrim ing PC.

Kamera Gratis Gratis

Mod kamera gratis sing luwih apik ing skyrim

Mod kamera gratis sing luwih apik kudu kanggo para pemain sing pengin njupuk gambar sing bermutu tinggi ing Skyrim. Iki ngidini para pemain nyetel Hotkey kanggo mode kamera gratis, pilih HUD, atur kacepetan wektu, lan liya-liyane.

  • Ngidini para pemain Njupuk Screenshot Tinggi ing skyrim
  • Nyetel Hotkey kanggo Mode Kamera Gratis, Toggle HUD, nyetel kacepetan wektu, lan liyane
  • Bisa digabung karo master master puppeteer kanggo npcs lan ngilangi ai
  • Penting kanggo pemain sing digoleki Jupuk Screenshot sing Sampurna ing skyrim

Mod iki ngidini pemain nuduh NPC, ngilangi AI, banjur pilih animasi, menehi pamuji luwih kontrol babagan setelan gambar kasebut. Mod kamera gratis sing luwih apik gampang diinstal lan digunakake, kanthi pandhuan sing kasedhiya sing diwenehake dening citing mod.

Sampeyan uga kompatibel karo mod liyane lan ora nyebabake konflik utawa kesalahan, dadi pilihan sing bisa dipercaya kanggo para pemain sing pengin nyekel gambar sing bermutu kanggo njupuk gambar sing bermutu tinggi ing Skyrim. Pencipta kanthi rutin nganyari mod kanggo ndandani kewan omo utawa masalah sing bakal ana, lan entheng lan ora nyebabake masalah kinerja sing bisa dingerteni. Sakabèhé, kamera gratis sing luwih apik minangka salah sawijining mod skyrim sing paling apik kanggo 2023 sing bisa nambah pengalaman pamuter kanthi njupuk gambar ing skyrim.

Wymstooth

Mod wymstooth ing skyrim

  • Wymstooth minangka mod ekspansi sing dirating kanggo skyrim sing nambah a Pencarian anyar naga lan lokasi anyar sing unik .
  • Lokasi anyar digawe kanthi ahli dening modder.
  • Mod sing nawakake pengalaman seger kanggo para pemain sing wis kenal karo game dhasar, kanthi nggoleki nggoleki lan lokasi anyar sing nyedhiyakake eksplorasi anyar.
  • Mod gampang diinstal lan kompatibel karo macem-macem versi skyrim, kalebu edition edisi khusus lan legendaris.
  • Mod kasebut kanthi rutin dianyari dening Pencipta kanggo ndandani kewan omo utawa masalah sing bakal ana lan entheng, nyebabake ora ana masalah kinerja.
  • Mod ora mengaruhi crita utawa gamelan utama kanthi cara apa wae, nanging mung nambah konten tambahan kanggo para pemain seneng.

. Pulo iki diisi karo pencarian anyar, mungsuh, lan rampog kanggo para pemain kanggo nemokake lan njelajah. Naga anyar sing dadi fokus ing questline uga minangka foe sing ramah, sing mbutuhake pemain lan katrampilan kanggo ngalahake.

. Sakabèhé, Wyrmstooth nyedhiyakake jumlah konten sing anyar kanggo para pemain kanggo nglelebke untune lan mesthine kanggo penggemar Skyrim kanggo nggedhekake pengalaman urutane critane.

Skyrim Flora Overhaul

Mod Flora Overhaul ing Skyrim

Mod Skyrim Flora Overhaul minangka pemain sing kudu kanggo pemain sing pengin nemu landskap sing apik ing Skyrim sing apik ing kabeh kamulyane. Nganyari tekstur tanduran lan wit-witan, mula katon luwih realistis lan sregep. Sawetara fitur utama saka mod iki kalebu:

  • Model 3D sing apik kanggo macem-macem tanduran lan wit, kalebu suket, kembang, semak, lan liya-liyane
  • Tekstur sing ditingkatake sing nambah luwih rinci lan ambane kanggo godhong-godhongan enom
  • Ningkatake lampu lan bayangan ing tanduran, nggawe penampilan sing luwih disenengi
  • Kompatibilitas karo mod liyane, ngidini para pemain nggunakake overhaul overhaul bebarengan karo mods liyane sing ngowahi visual game kasebut.

Sakabèhé, Mod Skyrim Flora Overhaul minangka cara sing apik kanggo nambah kualitas skyrim lan nggawe luwih immersive. .

Salah sawijining fitur standing saka Mod Skyrim Flora Overhaul yaiku jumlah tanduran anyar lan wit sing ditambahake ing game kasebut. Tetanduran lan wit-witan iki ora mung rinci, nanging uga pas karo jagad liyane, mula rumangsa wis dadi bagian saka game kasebut.

Kajaba iku, mod uga nambah tampilan tanduran lan wit sing ana, menehi tampilan sing luwih realistis lan gaya urip. Sakabèhé, mod iki bisa dianggep minangka mod skyrim sing apik ing 2023 kanggo pemain sing pengin nambah kecemplung lan realisme kanggo pengalaman ing skyrim.

Ukuran Edisi Skyrim Leggendaris Skyrim Legger

Patch Edition Skyrim Leggendaris sing ora resmi minangka mod lengkap sing ngatasi masalah sing akeh, kalebu kewan omo lan masalah balancing gamelan. Dianyari kanthi rutin kanggo njamin kompatibilitas karo mod anyar lan patch lan wis dadi bagean penting saka komunitas mod susry kanggo Skyrim. Sawetara masalah utama sing alamat tembelan kalebu:

  • Nyalonake kewan omo lan dialog sing rusak
  • Kewan omo sing ana gandhengane karo mantra, nguciwani, lan kabisan liyane
  • Masalah imbangan game, kayata kabisan utawa kabisan sing dituntun
  • Kewan omo grafis lan visual, kalebu masalah karo lampu lan bayangan
  • Masalah Kinerja, kayata tingkat pigura tetes lan lag

Sakabèhé, Patch Edisi Skyrim Legendaris sing ora resmi minangka alat sing ora larang regane kanggo para pemain sing pengin nambah pengalaman Skyrim lan ngilangi kewan omo lan masalah frustasi. Apike banget kanggo sapa wae sing pengin entuk paling akeh babagan lelayaran modody Skyrim.

Skyrim Ultimate

Modrimasi Skyrim utama minangka modifikasi lengkap sing ngowahi gameroim saka Skyrim dadi pengalaman sing luwih immersive lan tantangan. Kalebu macem-macem fitur, kayata:

  • Mekanik suhu lan keluwen,
  • An Sistem pertempuran overhauled, sing nggawe perang luwih kuat lan tantangan
  • Peningkatan RolePlay, sing nambah unsur anyar sing jero lan kecemplung kanggo game kasebut
  • Otomatis, sing nggawe proses nginstal lan nggunakake pirang-pirang mod bebarengan

Saliyane fitur sing kasebut ing ndhuwur, Ultimate Skyrim uga kalebu sawetara overhaul utama lan dandan kanggo game kasebut. Iki kalebu rework lengkap sistem perke, sistem mungsuh anyar sing ngenalake macem-macem jinis lan tingkah mungsuh lan prilaku sing luwih lengkap, lan overhaul sing komprehensif saka sistem sihir game.

Mod kasebut uga ngenalake sawetara pencarian lan wilayah anyar kanggo njelajah, uga senjata, waja anyar, lan peralatan anyar kanggo para pemain kanggo golek lan nggunakake. Sakabèhé, Ultimate Skyrim minangka mod sing gedhe lan lengkap sing nambah ton konten anyar lan fitur kanggo game, dadi salah sawijining pemain sing paling apik kanggo nambah lan komplas kanggo nambah pengalaman skyrim.

Dandan bolong

Mod dandan mesh ing Skyrim

Model asli Skyrim bisa tanggal, nanging dandan bolong statis Rampung owah-owahan cara obyek ing game kasebut. Tujuan utama yaiku kanggo nglancarake sudhut atos lan ndandani lapisan tekstur, nyebabake tampilan sing luwih polesan lan nyata kanggo obyek ing jagad game. Mod iki mbutuhake kekuwatan pangolahan luwih akeh tinimbang sawetara liyane, nanging dandan visual regane kanggo para pemain sing pengin pengalaman sing luwih apik lan visual.

  • Mod uga ndandani kesalahan tabrakan, sing asring nyebabake obyek ngambang utawa nyampurake obyek liyane.
  • Iku Ngganti aset resolusi kanthi resolusi kanthi resolusi dhuwur, menehi obyek ing game sing luwih rinci lan nyata.
  • Mod kasebut kompatibel karo mod liyane sing nambah aset anyar kanggo game, kayata senjata utawa waja anyar.
  • Mod kasebut uga kompatibel karo paket tekstur sing dhuwur, ngidini pemain kanggo ngatur kualitas game sing lengkap.
  • Mod kasebut terus dianyari dening pangembang, mesthekake yen ana masalah utawa kewan omo kanthi cepet lan tetep.
  • Mod bisa gampang diinstal lan dipasang liwat manajer Skyrim Mod, supaya gampang para pemain nyoba metu lan mbusak yen pengin.

Peta World Quality lan Peta Solstheim – Kanthi Dalan

Mod peta map kualitas ing Skyrim

  • Peta Skyrim ing Game Dasar bisa dirampungake dening peta jagad kualitas lan peta solstheim – kanthi mods dalan
  • Mod kasebut Redesigns peta overworld kanggo nggawe rute sing luwih jelas lan landmark sing luwih ditetepake
  • Alamat mod macem-macem masalah bocah cilik bisa uga nganggo peta asli
  • Mod tujuane kanggo nggawe Peta liyane rinci, diakses, lan informatif ing siji

Peta World Quality lan Peta Solstheim – Kanthi Dalan Ora Mung Ningkatake Penampilan Peta, nanging uga nambah ton fitur sing migunani kanggo pemain. Mod nambah dalan lan dalan menyang peta, dadi luwih gampang para pemain kanggo navigasi lan golek dalan ing jagad game. Uga nambah spidet span, saéngga para pemain kanthi cepet lan gampang lelungan menyang macem-macem lokasi ing peta.

Kajaba iku, mod nambah kemampuan kanggo ngatur tampilan peta, kalebu ukuran, font, lan warna peta peta. Sakabèhé, mod iki kudu kanggo para pemain sing pengin nggawe para Skyrim luwih immersive lan nyenengake, nggawe salah sawijining modal skyrim sing paling apik kanggo wong 2023.

Kutha kutha lan desa bisa nambah

Kutha kutha lan desa meningkat mod ing Skyrim

Kutha kutha lan desa sing ditambahake nambah tingkat realisme lan kecelakaan kutha lan kutha-kutha ing Skyrim kanthi nambah macem-macem rincian, kayata wit lan godhong-godhongan. Iki ora mung nambah tampilan kutha lan desa nanging uga mbantu dheweke rumangsa luwih urip lan bisa dipercaya.

Kanthi modal iki, para pemain bakal rumangsa seneng njelajah, jagad ambegan tinimbang mung sawetara lokasi kosong lan ora urip. Sawetara pemain bisa uga nemokake godhong-godhongan sing ditambah dadi rada gedhe, nanging paling akeh, bakal dadi sambutan sing mbantu nggawa jagad skyrim kanggo urip.

  • Nambah Model bangunan lan tekstur anyar Kanggo nambah tampilan kutha lan desa
  • Nambah nomer npcs ing kutha lan desa, nambah urip lan kecelakaan kanggo jagad game
  • Ningkatake tata letak kutha lan desa kabeh, Nambah Navigasi Intuitif lan Pasangan Logis lan Objek sing Logis

Kutha sing rinci

Kutha sing rinci ing Skyrim

Skyrim minangka game sing immersive lan apik, nanging kadang versi vanila bisa ngrasakake kurang saka syarat rinci lan kecemplung. . Kanthi mods sing tepat, sampeyan bisa ngowahi jagad Skyrim lan rumangsa luwih urip lan realistis. Ing ngisor iki sawetara fitur modlement kanggo nambah kutha lan desa saka Skyrim:

  • Iki menehi pedhang subtle kanggo kutha-kutha ing Skyrim dening menyang arsitektur lan tata letak.
  • Nambahake dekorasi anyar, tandha, lan prop anyar kanggo nggawe kutha-kutha kasebut luwih urip lan nyemplungake
  • Kompatibel karo mod liyane sing nambah kutha sing luwih rinci, ngidini pemain kanggo ngatur pengalaman kasebut malah luwih
  • Nambah tampilan lan rasakake kutha-kutha Tanpa ngganti desain sakabehe, nggawe pilihan apik kanggo pemain sing pengin luwih rinci tanpa adoh banget.

Total karakter Makeover

Mod Makeover Total karakter ing Skyrim

Mod Total Makeover Moder minangka overhaul NPC sing akeh ing skyrim, nganyari tampilan karakter ing game kasebut tanpa mlebu ndhuwur. Iki kalebu tekstur anyar lan owah-owahan sing cocog kanggo fitur kayata jenggot, taring vampire, lan liya-liyane.

Mangkene sawetara fitur saka total Mod Makeover:

  • Tekstur sing luwih nyata, luwih nyata kanggo NPC pasuryan lan badan
  • Fitur rai sing apik kayata jenggot, alis, lan lambe
  • Vampire Fangs lan Fitur Supernural liyane
  • Ora ana gaya rambut anime utawa gandrai glamazon
  • Ora cocog utawa ngungkapake sandhangan utawa mudun

Salah sawijining fitur standout saka jumlah karakter Makeover karakter minangka pilihan kanggo ngatur saben penampilan NPC kanthi masing-masing. Iki ngidini para pemain nggawe pengalaman sing unik lan immersive ing game, amarga bisa nyesuaikan munculé saben NPC sing dikarepake.

Saliyane tekstur anyar lan njiwet kanggo fitur sing ana, mod uga kalebu gaya rambut anyar lan fitur rai sing ora ana ing game dhasar. Sakabèhé, Gunggung Makeover Mod karakter minangka pemain sing kudu digoleki kanggo nambah ambane lan kecemplung karo pengalaman skyrim.

Climbates of Tamriel

Climbing of Tamriel Mod ing Skyrim

Salah sawijining mods paling populer kanggo Skyrim, Climbing Tamriel nambah tingkat anyar kanggo game kanthi overhaul sing akeh lan lampu sistem. Saka formasi awan-awan-anyar lan pola cuaca anyar kanggo nambah cahya lan efek audio, mod iki saestu nggawa jagad skyrim kanggo urip.

  • Nambah atusan sistem cuaca anyar lan sistem awan
  • Iki nambah lampu lan Nambah srengenge anyar
  • Mbenakake audio karo Swara khusus cuaca anyar
  • Nambah efek cuaca anyar kanggo nambah eksplorasi lan nggawe wektu sing cocog

Saliyane nambah visual lan swasana sakabehe game, Climbing Tamriel uga nambah tingkat realisme kanthi mekanisme suhu lan keluwen. Saben dina ing Skyrim bakal rumangsa unik minangka pemain ngalami macem-macem kahanan cuaca lan efek lingkungan. Apa sampeyan brizzard ing tundra beku utawa basking srengenge anget dina musim panas, mod iki nambah tingkat ambane lan kecelakaan kanthi bener saka pengalaman vanila.

Banyu nyata loro

Banyu realistis rong mod ing Skyrim

Banyu realistis loro mod minangka kudu kanggo para pemain sing pengin nambah banding visual saka Skyrim. Ndhaptar tampilan banyu ing game, nambah ripples sing luwih realistis, splashes sing luwih gedhe, lan apik aliran. Kajaba iku, Mod kasebut kalebu umpluk maneh, bobbing coklat es, malah banyu murka, banyu sing katon apik banget. Owah-owahan iki nggawe prabédan sing signifikan ing kondhang lan kapercayan saka jagad game.

Sawetara fitur kunci banyu nyata loro kalebu:

  • Ripples lan cipratan Kanggo efek banyu sing luwih nyata
  • Umpluk maneh kanggo tampilan sing luwih alami
  • Kanggo ditambahake realisme ing lingkungan sing adhem
  • Murky, banyu stagnant ing guit kanggo luwih gedhe
  • Aliran banyu luwih cepet ing aliran kanggo tampilan sing luwih dinamis

Loro banyu nyata minangka mod penting kanggo pemain sing pengin nambah pengalaman skyrim. Nambahake tingkat realisme kanggo game sing asring kurang ing Vanilla Skyrim, nggawe jagad iki luwih imem lan bisa dipercaya. Ripples sing luwih apik, splashes sing luwih gedhe, umpluk maneh, lan banyu sing luwih cepet ing stream kabeh kabeh kontribusi kanggo rasa realisme iki, kaya banyu bobbing ing es lan bobing ing dungeon.

Sakabèhé, Salah sawijining mods Skyrim kanggo PC ing taun 2023 sing bisa dipriksa dening sapa wae sing pengin njupuk urutane critane game skyrim kanggo level sabanjure.

Makhluk sing lali

MOWETENS Makhluk ing Skyrim

Makhluk sing lali karo Skyrim minangka pilihan sing apik kanggo para pemain sing pengin nambah kesegaran kanggo pengalaman urutane critane critane game sing ora bisa dirasakake kanthi lengkap. Mod iki nyedhiyakake tekstur akeh mungsuh ing game, menehi tampilan anyar tanpa ngganti desain dhasar. Pemain sing pengin njaga vanila rumangsa game nanging pengin nambah sawetara unsur anyar bakal nemokake mod iki migunani banget. Sawetara fitur utama yaiku:

  • Laba-laba buta tekston
  • Spider Frostbite Anyar Kanthi serangan unik lan web sing unik
  • Mudcrabs sing luwih apik lan luwih nyata
  • Bruwang sing ditingkatake Kanthi tekstur bulu anyar lan prilaku sing luwih nyata
  • Nimbali maneh lan ningkatake drakimasi kanthi animasi lan swara anyar

Kanthi iki lan akeh makhluk liyane sing apik, mod iki nyedhiyakake pengalaman sing sumilir lan nambah kanggo pemain sing pengin njaga vanila game kasebut nalika isih ningkatake. Iku mod sing apik kanggo pemain sing pengin pengalaman urutane critane game sing luwih realistis lan immersive tanpa kesejahteraan adoh saka game asli.

Kajaba iku, mod uga nambah mungsuh anyar kanggo game, nyedhiyakake pemain kanthi macem-macem mungsuh kanggo ngadhepi. Sakabèhé, makhluk sing wis lali, tambahan skyrim sing apik, salah sawijining mods skyrim paling apik kanggo 2023, sing nambah ambane lan kasenengan kanggo pengalaman Skyrim.

Racementu

MOD RACEMEMENU ing Skyrim

Yen sampeyan penggemar Skyrim, mula sampeyan bisa uga ngerti manawa sistem nggawe karakter ing game kasebut minangka aspek penting kanggo pengalaman urutane critane. Nalika sistem titah vanila mesthi fungsi, sawetara pemain bisa uga pengin luwih kuat lan sugih. Iki ana modal racementu. Ing ngisor iki sawetara fitur kunci saka Racramenu Mod:

  • Rampung sistem titah vanila kanthi lengkap.
  • Ngidini pemain nambah cat perang menyang macem-macem bagean awak karakter
  • Mbenakake proses penciptaan karakter lan nggawe luwih kuat lan nyengsemaken

Kanthi mod iki, sampeyan bisa nada saben aspek penampilan karakter sampeyan, saka fitur rai ing cat awak. Kajaba iku, mod uga ngidini sampeyan nambah cat perang menyang macem-macem bagean awak karakter sampeyan, nambahake ambane jero lan kustomisasi kanggo proses penciptaan karakter.

Kesimpulane, MOD RACEEMENU minangka pemain sing kudu kanggo pemain sing pengin pilihan kontrol lan pangaturan dhewe nalika nggawe karakter ing Skyrim. Apa sampeyan nggoleki saben detail saka tampilan karakter sampeyan utawa mung pengin nambah sawetara cat tambahan kanthi cat perang, mod iki sampeyan wis dijamin.

Cara Instal Mod ing Skyrim

Nginstall mod ing skyrim ing PC gampang, thanks kanggo integrasi bengkel uap. Kanggo nginstal mod saka bengkel uap, kanthi gampang Tindakake link menyang kaca bengkel banjur klik tombol “langganan”. . Yen mod sing pengin diinstal ora kasedhiya ing bengkel uap, sampeyan bisa nemokake ing Skyrim Nexus.

Tindakake Pandhuan sing diwenehake dening Citipan Mod kanggo nginstal kanthi manual. Sampeyan bisa uga kudu nambah mod menyang file “data” ing folder Skyrim, sing biasane bisa ditemokake ing C: \ File FileS Program \ uap \ steamapps \ umum \ skyrim \ data.

Kanggo ngindhari masalah, disaranake kanggo Pindhah direktori uap sampeyan saka “file program” lan nggawe serep folder “data” sampeyan sadurunge. Kajaba iku, luwih becik kanggo nyoba Mods siji wektu kanggo mesthekake yen ora nyebabake masalah. Yen sampeyan pengin nambah macem-macem mods kanthi manual, sampeyan bisa nggunakake alat kaya Alat optimasi tatanan lan Mod Organisasi 2 kanggo mbantu ngatur.

Kesimpulan

Iki wis njupuk sawetara mods Skyrim kanggo PC ing 2023. Kesimpulane, jagad mods Skyrim akeh banget lan macem-macem jinis kanggo saben jinis pamuter. Saka dandan visual lan tambahan tambahan kanggo nggoleki babagan lan petualangan anyar, komunitas mod sumunar sing bisa nambah kasugihan konten sing bisa ningkatake pengalaman vanila Skyrim.

Apa sampeyan modul utawa anyar kanggo pemandangan, ana sing cocog kanggo macem-macem Mods sing kasedhiya kanggo Skyrim. Dadi kenapa ora ndelok lan ndeleng apa sing nyekel mripatmu? Kanthi akeh mod sing kudu dipilih, kemungkinan kanggo pengalaman Skyrim sampeyan meh ora telas.

Munggah sabanjure:

  • Skyrim: Cara golek lan nggunakake busur sing kaiket
  • Skyrim Light Armor: Lampu Light Lampang Ningkat
  • Skyrim nguatake Enchanting: Pandhuan Alchemy lan Proses

Apa artikel iki mbiyantu?

Matur nuwun! Nuduhake tanggapan karo kita. ⚡

Skyrim Khusus Edisi PC Mods 2022

Overhaul edisi skyrim sampeyan kanthi mods sing apik banget iki.

Edisi Khusus Skyrim

Edisi Khusus Skyrim (Gambar Kredit: Bethesda Softworks)

  • Apa sing sampeyan butuhake
  • Mods Kinerja
  • Mods Graphics
  • Mods Swara
  • Game Game
  • Mods Pencarian

Nalika Skyrim bisa umur dekade, isih dadi salah sawijining game main peran sing paling apik ing PC, utamane yen sampeyan ndownload sawetara mods sing wis digawe para penggemar sajrone pirang-pirang taun. Modke kanthi tradisional ora stabil ing gelar Bethesda, nanging thanks kanggo dandan mesin sing digawe menyang game kanthi edition khusus skyrim ing taun 2016, modal slimrim: edisi khusus kaget.

Mangkene ringkesan ing jero kabeh sing sampeyan kudu miwiti nambah mode kanggo game, uga dhaptar lengkap babagan sawetara mods Skyrim Se sing paling apik.

Game sing terus menehi

The Elder Scrolls V: Edisi Khusus Skyrim (PC)

Edisi Khusus Skyrim minangka versi gen sing saiki-gen 2011 klasik 2011 Klasik, nampilake mesin sing luwih stabil lan sawetara tambahan visual kaya sinar dewa lan ambane Deamis.

Mods Skyrim Se Best: Apa sing bakal sampeyan butuhake

Wiwit Skyrim se minangka versi Skyrim sing dianyari kanthi teknologi modern luwih saka hood tinimbang game asli, nyiapake mod luwih gampang tinimbang game bethesda lawas. Sing dikandhakake, isih ana sawetara alat, mod dandan mesin, lan liya-liyane sing dibutuhake sadurunge bisa miwiti modding.

Wangsulan: Bab ingkang sapisanan sampeyan butuhake akun Nexus Mods, situs web sing meh kabeh mod dikirim. Kapindho, sampeyan pengin manager mod. Alat iki kanthi otomatis ngatasi instalasi mods, dadi sampeyan ora kudu ngegelake sekitar file game – mung seret MODS CORRESSED – Mula, lan manajer mod. Aku Highly nyaranake vorteks amarga duwe alat lan alat sing dibangun kanthi gampang kanggo ngatur konflik file mod. Sawise nginstal, mlebu karo akun Nexus, banjur pilih Skyrim: se minangka game sampeyan modifikasi. Elinga yen ora kabeh mods bisa ditangani kanthi manajer mod, lan ana sing mbutuhake instalasi manual (mods iki meh mesthi kalebu instruksi instalasi manual).

Alat sing apik banget) kanggo dipasangake karo Manager Mod mod sampeyan yaiku alat optimasi loat, utawa rampokan. . Yen pengin utawa dibutuhake (adhedhasar instruksi mod), sampeyan bisa ngilangi optimisasi rampokan kanggo nggawe nutat manual kanggo beban sampeyan dhewe.

Sabanjure, sampeyan pengin versi ekstender skrip skrip skrip anyar, utawa skse64. Mod iki minangka kemampuan skrips saka game vanili, sing perlu kanggo nggawe akeh mods mods. Kaca Download wis instruksi instalasi.

Cathetan: Kanggo skse64 ditrapake, sampeyan kudu ngluncurake Skyrim se karo Skse64_loader.exe File sing dilengkapi karo mod iki. Aku nyaranake nggawe trabasan file iki lan sijine ing desktop sampeyan. Sampeyan uga kudu ngobong Skyrim kanggo liwat uap utawa gog kanthi biasa kanggo loader skse64 kanggo kerja.

Sawetara plugin skrip kanggo nambah skrip skrip skrip skrip skrip SKYRIM Malah lan ngidini mods banget. Iki .Kerangka skrip net, papyrusutil se, lan ndandani mesin sse.

Pungkasane, ana Skyui. Mod iki nambahi UI anyar kanggo skyrim se sing katon luwih apik tinimbang vanila UI lan uga bisa kanggo nuduhake kothak dialog pamuter, sing asring bisa digunakake kanggo mods. Skyui uga dilengkapi menu konfigurasi mod sing ngidini sampeyan ngapiki setelan kasebut kanggo akeh mods. Akibaté, pirang-pirang mods dhaptar skyui minangka syarat.

Elinga yen sawetara mods bisa uga mbutuhake luwih saka apa sing wis kasebut ing kene, dadi tansah maca deskripsi lan syarat!

Mods Skyrim Se Best: Mods Kinerja

Mods ndandani kewan omo utawa nggawe njiwet menyang kode game supaya bisa mlaku lan tubrukan kasebut akeh, akeh Rearer. Dheweke migunani banget kanggo persiyapan modded sing akeh, supaya gunakake kanggo njamin kinerja game maksimal.

Patch Edisi Khusus Skyrim Ora resmi

Napa Sampeyan Bisa Dipercaya Windows Central

Review pakar kita nglampahi pirang-pirang jam uji coba lan mbandhingake produk lan layanan supaya sampeyan bisa milih sing paling apik kanggo sampeyan. Ngerteni luwih akeh babagan cara tes.

Cocog khusus Edisi Skyrim Ewonan saka kewan omo, loro-lorone gedhe lan cilik, sing ana ing versi vanila skyrim se. Kajaba saka game kasebut luwih apik, mod iki uga bakal bisa nggawe pengalaman urutane game gratis bug uga.

Prioritas SEPRIM

Prioritas Skyrim kanggo njamin manawa sistem sampeyan mesthi nempatake Skyrim SE ing ndhuwur dhaptar prioritas, tegese nalika mlaku, mayoritas daya CPU sampeyan mesthi darmabakti kanggo game sampeyan. Iki minangka cara sing apik kanggo ningkatake FPS lan kinerja sakabehe yen sampeyan duwe akeh mods abot.

Njiwet tampilan sse

Njiwet tampilan sse nggawe akeh Owah-owahan sing ana ing ngisor iki kanggo nggawe Skyrim su luwih lancar luwih lancar, utamane yen sampeyan lagi main ing mode layar wutuh tanpa wates. Kanthi mod iki, sampeyan bakal entuk akeh GPU, lan sing penting yen sampeyan lagi ngrancang akeh mods grafis.

Bethini

Mod iki ora kudu nambah apa-apa, nanging luwih gampang kanggo ngapiki konfigurasi skyrim SE .File INI kanthi menehi akses menyang kabeh program sing gampang. Mbukak file kasebut minangka salah sawijining cara sing paling apik kanggo nambah kinerja, saengga bisa tumindak larang regane. Betini uga ndandani umum .Kesalahan INI yen ndeteksi apa wae, yaiku bonus manis.

Mods Skyrim Se Best: Grafis Grafis

Mods iki bakal nggawe skyrim beh katon apik banget, lan kita saranake kanggo ndownload yen sampeyan pengin Skyrim sampeyan rumangsa kaya game sing mung metu.

Mod danorasi statis

Mod percaikan bolong statis, utawa smim, ngganti ton obyek vanili stilida kanthi model lan tekstur anyar sing katon cetha banget. Yen sampeyan pengin arsitektur Skyrim, keruwetan, lan landscaping katon kaya apa sing sampeyan temokake ing game 2021, ora katon luwih saka smim.

Skyrim 2018 lan Skyrim 2020 Parallax

Skyrim 2018 lan Skyrim 2020 Parallax minangka pasangan mod sing dirancang kanggo ngatasi tekstur kabeh sing ora ndemek. Bebarengan karo smim, loro mod kasebut bakal langsung nggawe kabeh skyrim se katon rahang. Uga priksa manawa sampeyan entuk Fix Shader SSe Parallax.

Lampu lan FX sing ditingkatake

Lampu lan mod sing ditingkatake kanthi signifikan ngalahake lampu ing Skyrim se lan nggawe luwih nyata, lengkap karo efek visual sing apik banget.

Tamriel Natural lan Atmosfer Enb 2.0

Tamriel alami lan atmosfer.0 Mod Nambahake efek cuaca anyar uga enb (injector pasca proses sing nambah efek visual sing luwih maju) sing dirancang kanggo nggarap dheweke. Instalasi rada rumit tinimbang paling mods, dadi priksa manawa maca pandhuane. Sampeyan uga mbutuhake mod Helper Helper kanggo kabeh supaya bisa digunakake kanthi bener, mula priksa manawa sampeyan nginstal.

Enb Light

Mod Lahkin Enb ndadekake sumber cahya lan sihir kanthi realistis kanthi realistis ing wilayah kasebut nalika sampeyan nggunakake Enb. Efek Mod katon utamane adhem ing wayah wengi nalika kedadeyan.

Banyu kanggo enb

Mod banyu iki apik banget karo Nat Enb 2.0, kaya sing dirancang khusus kanggo dipasangake karo Enb. Sanajan tanpa siji, banyu pancen realistis lan akeh Luwih apik tinimbang penampilan banyu Vanilla Skyrim.

Rakyat Suket lan Landscape Overhaul

Folkvangr Nambahake kanthi suket sing padhet sing apik banget ing kabeh skyrim, kanthi cepet katon kaya swarga alami. Priksa manawa sampeyan wis nginstal languet kanggo mods suket, ora ana suket, ora ana suket ing obyek, lan suket fps sing dadi perlengkapan supaya kinerja sampeyan tetep stabil lan sampeyan ora bakal nemokake suket ing papan sing ana ing papan sing aneh.

Wit-witan 3D lan tanduran

Wit-witan 3D lan tanduran nambah luwih saka 300 model singap 3D sing berkualitas tinggi kanggo wit skyrim lan tanduran hutan. Bebarengan karo Folkvangr, sampeyan bisa nggunakake game iki kanggo nggawe tampilan Skyrim lan rumangsa luwih gedhe tinimbang sadurunge. Lan uga entuk wit 3D lan tanduran paralaks, yen sampeyan pengin wit lan tanduran anyar katon luwih apik.

Aspens ablaze

Aspens ablaze mod Intinely nindakake perkara sing padha karo wit lan tanduran 3D, nanging nambah wit aspen anyar tinimbang (iki utamane ing rift). Apike, wit-witan mod liyane luwih warna lan landhep tinimbang wit vanilla. Yen sampeyan uga nggunakake wit lan tanduran 3D, nginstal 3D patch iki.

Vitruvia lan Unp

Loro mod kasebut kanthi ningkatake tekstur kulit kulit lanang lan wadon. Entuk Vitruvia Yen sampeyan pengin tekstur sing luwih apik kanggo kulit lanang, lan entuk pembaruan awak unp wanita yen sampeyan pengin kulit wanita sing luwih apik (kudu dingerteni sawetara gambar ing kaca Unfw).

Rambute vanila dhuwur

Mod Rain Vanilla sing dhuwur banget ningkatake tekstur gaya rambut vanilla, mundhak menyang tampilan modern.

Buku Milance Amidianborn SE

Sampeyan ora bakal bisa nyritakake jeneng kasebut, nanging buku bisu ing Amidian SE Mod upgrade tekstur kanggo kabeh senjata, armors, lan barang sing unik. Ana sing luwih maju lan rumit sing kasedhiya ing Nexus, nanging kita mikir mod iki bakal dadi pilihan sing paling apik kanggo umume wong nalika ningkatake tekstur item.

Dyndolod

Alat Dyndolod ngidini sampeyan ngasilake tekstur LOD anyar kanggo Skyrim Sawise sampeyan wis nginstal kabeh mods tekstur, ngidini sampeyan bisa nambah lancar, lan wit katon. Nggunakake cukup rumit, nanging video tutorial iki dening Youtuber Gamerpoets minangka sumber sing apik banget.

Mods Skyrim Se Best: Mod

Mods iki nambah swara anyar kanggo Soundcape Skyrim lan nambah carane game nalika nganggo headphone.

Swara Swara Kompetisi

MODS COUNDIUM sing gedhe banget nambah ewu swara anyar menyang Skyrim supaya bisa nggedhekake audio. Kabeh saka efek swara pertempuran anyar kanggo macem-macem bentuk audio sing wis ditambahake kanggo nggawe jagad skyrim luwih urip maneh.

Swara saka Skyrim Se

Swara Skyrim SE Mod nambah ton efek swara sekitar menyang kutha, kutha, penjara, lan alas. Pasang kanthi apik kanthi apik kanthi apik kanthi apik, lan sampeyan bisa nggunakake menu konfigurasi Skyui kanggo nyetel swara sing dimainake yen sampeyan pengin nggoleki pengalaman sampeyan.

Swara 3D sing sejati kanggo headphone

Yen sampeyan pengin audio spasial ing skyrim, swara 3d sing sejati kanggo headphone mod headphone minangka cara sing hebat kanggo entuk yen sampeyan nggunakake headphone. Banget migunani kanggo nalika sampeyan kudu ngerti manawa ana mungsuh.

Mods Skyrim Se Best: Game Game

Yen sampeyan lagi nggoleki Freshen munggah pengalaman Skyrim kanthi owah-owahan urutane game, mods iki bakal langsung munggah gang. Dheweke tambah luwih jero menyang mekanika lan sistem game, lan potensial perompong luwih akeh kanggo skyrim. Kabeh tambahan sing cukup lan lore sing ramah, mula dheweke bakal cocog karo skyrim kanthi alami lan ora bakal ngilangi kecemplung sampeyan.

Alternatif Start – Urip Urip Liyane

Yen sampeyan pengin miwiti karakter anyar lan nyiyapake skenario rolasan spesifik tanpa kudu ngliwati intro Skyrim, wiwitan alternatif – urip liyane mod urip yaiku kanggo sampeyan. Ing sawetara menit sawise nggawe karakter sampeyan, sampeyan bisa milih kanggo miwiti game minangka bandit, pamburu, patron inn, lan liya-liyane banjur telepon menyang lokasi sing cocog kanggo miwiti petualangan.

Overhaul nggawe karakter

Overhaul: Overhaul Mod Nambah Ton Ambane menyang sistem Penciptaan Karakter Syrim kanggo nggawa kanthi line karo game Scrolls Elder sadurunge. Ing ndhuwur atribut balapan wiwitan sampeyan, sampeyan uga bakal bisa milih kelairan, kelas, lan sakepel katrampilan khusus. Nggunakake mod iki minangka cara sing apik kanggo ngapiki karakter sampeyan menyang bangunan tartamtu sing sampeyan lakoni kanthi nggunakake langsung saka wiwitan.

Ordinator – Perks saka Skyrim

Ordinator – Perks of Skyrim Mod Skyrim Mastifuls Skyrim saka Perk kanthi nyepetake sing ana nalika uga nambah ing ton sing anyar, uga. Potensial mbangun standar Skyrim wis apik banget, nanging mod sing luar biasa iki luwih apik.

Apocalypse – Piandel Skyrim

Apocalypse luwih utawa kurang versi Ordinator sing fokus Mage sing nambah satus merek anyar kanggo game kasebut, lengkap karo efek visual khusus. Yen sampeyan seneng nggunakake sihir sing akeh, mod iki kudu ana. Iki uga minangka mod sing apik kanggo dipasangake karo cahya sing wis digawe, amarga kabeh mantra kompatibel karo efek visual mod.

Wildcat – Pertempuran Skyrim

Wildcat – Pertempuran Pengalaman Pertempuran Mod Skyrim kanthi nggunakake pengalaman tempur Skyrim kanthi nggawe kurang strategi lan strategis. Loro lan mungsuh sampeyan nggunakake stamina luwih akeh nalika nyerang lan mbela, serangan luwih akeh karusakan lan bisa nyebabake ciloko statistik, lan mungsuh AI banget luwih pinter.

Wicara Immersive SE

Sengit carane ora ana gunane yen ana ing vanila skyrim? Speelctory Immersive minangka mod kanggo sampeyan, amarga nambah pilihan dialog sing anyar kanggo pamuter sing kudu digunakake kanthi kapinteran pidato sing cukup dhuwur. Sampeyan bisa ngyakinake NPCs kanggo nyerah, menehi barang-barang, tututi sampeyan ing pertempuran, perdagangan karo sampeyan, lan liya-liyane.

Lelungan npcs

Mod travel npcs nambah luwih saka 150 npcs sing lelungan lan saka macem-macem kutha lan kutha Skyrim, mbantu nggawe dalan luwih aktif lan urip. Ana pedagang, mersidhani, anggota fraksi, bandits, lan liyane sing kalebu ing Mod. Padha respawn pungkasane yen dheweke wis dipateni, uga.

Skyrim nalika perang

Ora dadi penggemar apa Perang Sipil ing antarane Imperial lan StormCloaks ngrasa dolanan? Skyrim ing Perang Mod sing ngrampungake masalah kasebut kanthi nambah ing ton rondaan sing empung imperial lan storm, bataly, lan tentara sing perang kabeh ing saindenging peta nalika sampeyan muter. Kanthi mod iki, Perang Sipil bakal langsung ngrasakake ngarep lan pusat.

Kampangan Bandit Lenggah

Yen sampeyan pengin wilayah ing antarane pamukiman ing Skyrim kanggo ngrasakake luwih mbebayani, loro mods iki digunakake ing Tandem minangka pilihan sing apik. Bandits sing diatur ing Skyrim (Obis) nambah pitung gangsit sing beda unik sampeyan bisa nemoni peta, dene kemah bandit sing luwih gedhe ngenalake ton klompok bandit umum anyar.

Yen sampeyan pengin luwih alesan kanggo golek panganan, ngombe, lan kasur ing skyrim, ineed – panganan, banyu, lan mod turu bakal sampurna kanggo sampeyan. Intine nambah kaslametan dhasar mbutuhake pengaruh sing negatif kesehatan lan stamina yen sampeyan ora suwe, lan sampeyan bisa mati yen sampeyan wis suwe yen ora ana banyu utawa nutrisi. Saiki sampeyan bakal duwe alasan kanggo milih roda keju kasebut!

Prilaku gerakan mrentah

Ing vanilla skyrim, gerakan katon lan rumangsa apik banget, sing bisa ditresnani yen sampeyan wis digunakake kanggo game modern. Prilaku gerakan Overhaul Mod nambahake sawetara animasi anyar sing mbantu ngatasi masalah kasebut kanthi nggawe gerakan luwih cairan lan alami, sing bisa nggawe gamelan sing luwih apik.

Mods Skyrim SE Best: MODS CEUNT

Nggoleki ndhikte meh kabeh sing ditindakake ing skyrim. Yen sampeyan lagi kepengin nemoni petualangan merek anyar, kenapa ora nyoba sawetara mods Pencarian sing luar biasa sing digawe Modder sing wis digawe sajrone pirang-pirang taun? Proyek kasebut nambah crita anyar, gedhe lan cilik, lan akeh sing nampilake tumindak swara profesional, New WorldSpaces, lan liya-liyane.

Kutha sing lali

Kutha sing dilalekake minangka modal modal paling apik ing babagan nulis, amarga menang penghargaan nasional kanggo naskah kanggo skrip kasebut. Ing petualangan sing dawa 8 jam, para pemain bakal bisa nemokake bebener sing ana ing misteri pembunuhan ing kutha bawah tanah kuna. Tumindak swara mod yaiku stellar, lan kasunyatane ana pirang-pirang alangan tegese usaha kasebut akeh banget maneh.

Proyek iho

Proyek Aho njupuk pemain kanggo Sadrith KGRAN, pemukiman sing didhelikake diduweni dening Telvanni House gedhe lan dibangun ing reruntuhan kutha Dwarven kuno kuno. Nalika lagi main liwat petualangan ukuran dlc iki, para pemain bakal nemokake rahasia penemuan Dwemeri sing maju: Observatory Ayerspace.

Ngukir brink

Digawe dening tim sing padha karo proyek Aho, sing diukirake kanthi cerkak tengah-tengah njelajah pesawat sing ora ana gandhengane karo goblok. Sajrone mods nggoleki iki, sampeyan bakal nemokake ngurmati anyar, ketemu karakter anyar, lan pungkasane sampeyan bakal diuji dening uji coba ing Daedra.

Missives

Ora kaya mods sadurunge sing kasebut, missips ditujokake kanggo para pemain sing nggoleki petualangan sing cekak. Ing saben kutha utawa kutha, sampeyan bakal nemokake papan sok dongeng NPC sing ngirim proyek kanggo petualang kaya sampeyan ngrampungake. Pakaryan kasebut biasane entail ngresiki kemah Bandit, ngirim pesen rahasia, ngirit sipil, mateni kewan, arep mburu, lan liya-liyane.

Pikiran sampeyan

Apa kita kantun mods favorit sampeyan? Apa sampeyan kudu mikir sampeyan kudu ing dhaptar? Ayo kita ngerti ing komentar ing ngisor iki! Uga priksa manawa sampeyan mriksa dhaptar kita babagan modbox One Edition Xbox One Mods Yen Sampeyan Pamuter Xbox. Luwih saka penggemar fallout? Aja Kangen Roundups Kita Mods Paling Apik kanggo FALLOUT 4 ing PC, Modbout 4 Xbox One, lan Fallout Paling Anyar: New Vego MODS.

Game sing terus menehi