25 Modular paling apik ing kabeh wektu (2023) | Gorilla Gorilla, 11 Blyrim Mods Best kanggo ndownload ing Xbox, PlayStation, & PC 2023 – Dexerto

11 Mods Skyrim Paling Apik Kanggo Download On Xbox, PlayStation, & PC 2023

Contents

Mod iki nambah lantern sing bisa ditrapake karakter sampeyan ing sabuk utawa nggawa yen sampeyan rumangsa cenderung.

25 mods skyrim paling apik ing kabeh wektu

Mods skyrim paling apik

Skyrim minangka salah sawijining game paling gedhe lan paling populer ing saindenging jagad. Cicilan kaping lima ing Franchise Elder Scrolls, game iki wis adol luwih saka 30 yuta salinan ing kabeh platform, nggawe game paling laris ing kabeh wektu.

Sanajan dirilis kanggo PC, PS3, lan Xbox 360, isih kuwat dina iki lan ora nuduhake tandha mandheg.

Sanajan Vanilla Skyrim duwe macem-macem muter maneh, utamane karo fitur-fitur anyar sing dikenalake ing Edisi Anniversary, Ewonan Mods Nggedhekake game dhasar lan rampung dadi pengalaman anyar.

Mods skyrim paling apik ing kabeh wektu

Yen sampeyan pengin ngganti cara sampeyan nemu skyrim nanging ora pengin santai kabeh mods dhewe, sampeyan lagi luck.

Kita wis nindakake pakaryan kasebut, dadi sampeyan ora kudu, lan mung nemokake mods sing paling populer lan berkembang sing bisa didownload saiki.

Mangkene dhaptar 25 Modular Skyrim Paling Anyar Kabeh Wektu:

25. Npcs menarik

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - NPC sing menarik

NPC sing menarik minangka salah sawijining mod paling apik kanggo skyrim yen sampeyan pengin nambah urip ing saindenging jagad.

Nalika ana akeh npcs ing game dhasar, asring mung duwe jumlah winates, lan akeh sing nawakake pencarian tambahan utawa keuntungan.

Mod iki kepengin nambah NPC Skyrim lan nggawe wong-wong ing sekitar karakter sampeyan luwih ora bisa dipercaya lan menarik.

Nambahake NPCs Mindblowing 250+ kanthi nomer loro, 25+ Pengikut sing Disabat karo dialog khusus-Dialog, 15+ pilihan perkawinan anyar, lan 50+ merek anyar.

Cukup, Mod iki dadi salah sawijining peta open-dunia paling gedhe ing riwayat video video menyang papan sing luwih dinamis lan menarik kanggo njelajah.

Yen sampeyan pengin nambahake konten lan luwih akeh karakter kanggo mbesuk sampeyan, NPC sing menarik minangka mod sing sampeyan ora pengin ringkes.

24. Mung gerakan gerakan sing luwih apik

Mods skyrim paling apik kanggo kabeh - gerakan sing luwih apik

Nalika nerangake mods Skyrim, malah owah-owahan sing paling cilik bisa nambah cara sampeyan muter game, sing ora cocog karo gerakan gerakan sing luwih apik.

Sanajan mod iki ora nambah NPC utawa nggoleki, nggawe gerakan luwih realistis lan bisa dipercaya.

Kanthi mod, mlaku-mlaku lan nyukur kecepatan wis rada tambah, nalika mlaku wis rada mudhun, lan sprinting tetep padha.

Asil minangka gerakan sing luwih alami lan urip sing bisa uga ora owah-owahan babagan game, nanging bisa ningkatake kecemplung.

23. Jaran sing trep

Mods skyrim paling apik kanggo kabeh wektu - jaran sing trep

Jaran bisa nggayuh peta sing gedhe banget kanthi gampang, utamane amarga dheweke ora nuruti ukum fisika lan bisa menek sanajan gunung sing paling tebal.

Nanging, jaran ing game dhasar ninggalake akeh sing dikarepake ing aspek liyane, lan ing ngendi mod iki mlebu.

Kanthi jaran sing trep, akeh owah-owahan sing wis digawe, kalebu singsot jaran sing ngidini sampeyan ngundang obrolan, sing dipasang kanthi nggunakake jaran, lan peralatan jaran anyar kaya waja lan saddles.

Yen sampeyan seneng nggunakake jaran kanggo ngubengi, iki minangka mod sing arep didownload supaya sampeyan bisa entuk kanca sing paling apik.

22. Tales Moonlight – Werewolf lan Werbebear Overhaul

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Tales Moonlight

Skyrim tetep dadi salah sawijining game video sing paling populer saiki, sanajan dirilis ing taun 2011.

Iki sebagian amarga Dawcs sing hebat banget, kayata Dawnguard, sing nyusup vampir Skyrim menyang sorotan lan menehi katrampilan dadi vampire.

Nanging, dongeng rembulan minangka mod sing pungkasane menehi werewolves lan ora perhatian sing pantes kanthi nambah konten, luwih akeh kustomisasi, lan luwih akeh kecatuan.

Mod iki menehi akses kanggo luwih saka 200 wangun unik unik karo kulit lan tekstur sing digawe dening sawetara modder paling apik Skyrim.

Elinga yen mod iki uga nyedhiyakake sistem transformasi lunar lan kemampuan nyebarake ‘hadiah’ kanthi nyerang NPC.

Malah curing lycanthropropy wis disingkirake, nggawe luwih menarik lan melu kewan-kewan kewan-kewan sampeyan ora bakal ngupayakake sampeyan supaya bisa nyingkirake.

Kabeh mau mung goresan permukaan kabeh prekara mod lan nambah. Iki ditanduri modern skyrim kanggo pemain sing pengin luwih sesambungan karo sisih liar dovahkiin.

21. Animasi pertempuran sing cantik

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Animasi Pertempuran Cantik

Skyrim asli nampilake akeh animasi, nanging bisa entuk manfaat saka sawetara panyulingan tambahan.

Animasi pertempuran sing apik banget kanggo ngatasi Animasi Senjata, kalebu animasi idle, supaya luwih cairan lan alami.

Iki nyebabake gerakan karakter sing luwih apik sing pas kanthi apik kanthi kecepatan gerakan sing luwih apik.

Sanajan dadi perbaikan sing gampang, mod iki nggawe muter skyrim rada cilik sing luwih sithik.

20. Campfire – Sistem Camping Lengkap

Mods Skyrim Paling apik - Campfire lengkap

Campfire minangka salah sawijining mods Skyrim sing paling populer, lan iku kudu kanggo para penggemar sing pengin nambah kualitas playen sabanjure.

Minangka modhèron sing paling gedhe lan paling apik kanggo pamaréntahan, Campfire menehi pemain pengalaman Ultimate kanthi ngidini dheweke nggoleki sumber, mbangun campfires, lan nggawe peralatan kemah.

Malah ana sistem keterampilan khusus mung kanggo kemah sing ngidini sampeyan mboko sithik mbangun kebakaran sing luwih apik, golek sumber daya sing luwih apik, lan hone naluri kaslametanane.

Senadyan kabeh fitur kasebut, mod iki pancen luar biasa lan ora bisa nggunakake game kanthi akeh skrip.

Kerjane kanthi sampurna apa sampeyan miwiti game anyar utawa nginstal ing tengah playthrough saiki.

Mod iki uga dadi dhasar kanggo mods sing sukses kanggo skyrim, kalebu mods frontfall slamet 3 lan pungkasan.

Yen sampeyan pengin nggawe urip ing Skyrim dadi tantangan nyata, iki minangka mod kanggo sampeyan.

19. Kutha sing lali

Mods skyrim paling apik ing kabeh wektu - kutha sing lali

Saka kabeh mods Skyrim, iki minangka sejarah kanggo menang penghargaan nasional kanggo naskah nasional kanggo tembung web sing luar biasa, lan malah duwe situs web dhewe.

Yen sampeyan miwiti muter tanpa ngerti yen mod, sampeyan bisa salah amarga dadi DLC resmi.

Kutha sing dilalekake njupuk pemain ing patemon enem nganti wolung puluh petualangan Misteri patung puluh ewu sing disetel ing kutha bawah tanah kuna.

Panganiaya ora mung pilihan sing bisa digunakake, lan ing pirang-pirang kasus, ora bakal entuk sampeyan adoh banget.

Nanging, mod iki nantang pemain kanggo njelajah, takon, lan nyuda kursus sing paling apik kanggo ngatasi teka-teki sing enak iki.

Crita kasebut ditanggepi pilihan sampeyan lan kabeh keputusan moral sing kompleks daya sampeyan.

Ana macem-macem mburi sing beda, lan dalan kanggo mbukak kunci wong sing ora linear.

Kutha sing lali yaiku game ing game, lan yen sampeyan wis main liwat Skyrim pirang-pirang jaman Hyrim, bisa dadi istirahat sing nyenengake lan sambutan saka urutane critane game sing digunakake.

18. PHENERIX MAGE berkembang

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Piandel phenderik berkembang

Sanajan Skyrim minangka salah sawijining game RPG PS4 sing paling apik, isih ana sawetara mekanika lan fitur sing dikarepake para penggemar, sistem sihir dadi conto utama.

Mod iki ngenalake 400 mantra anyar ing cara organik lan lore. Jampi iki bisa dituku saka vendor, ditemokake ing dada, utawa dirampok saka lokasi mungsuh.

Para mantra uga kerja sama ing cara kohesi sing ngidini pemain ngatasi karusakan ekstra.

Contone, mantra banyu digabungake karo mantra listrik bakal luwih kerusakan tinimbang siji utawa liyane.

Yen sampeyan ngalami sistem gaib ing game vanili lan pengin pungkasane dadi mage paling kuat ing skripderix, yaiku mod sing ora pengin diliwati.

17. Apachiiskyhair

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh - Apachiiskyhair

Ayo padha ngadhepi, gaya rambut ing Skyrim ninggalake akeh sing dikarepake, lan mesthi kurang realisme.

Apachiiskyhair ndandani iki lan menehi macem-macem liyane nalika nggawe karakter, elven, utawa orcish.

Mod iki nambah 216 Pilihan Rambut Anyar kanggo karakter lanang lan wadon, kanthi gaya rambut sing diowahi saka Witcher, Utowivion, lan Sims Mods.

Saben gaya rambut anyar iki katon luwih alami lan dinamis yen dibandhingake pilihan vanila, lan kekurangan sing nyata sampeyan bisa uga bakal luwih akeh wektu kanggo nitahake karakter sing cocog.

16. Lanterns sing bisa dicelup

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Lanterns

Lanterns sing bisa dipakai kabeh babagan kecemplung, lan menehi kemampuan kanggo cahya ing guwa peteng lan kripta tanpa kudu nahan sentuhan kanthi manual.

Mod iki nambah lantern sing bisa ditrapake karakter sampeyan ing sabuk utawa nggawa yen sampeyan rumangsa cenderung.

Yen sampeyan wis nginstal Drc DrC, Pilihan kanggo Kerajinan Kertas Craft uga kasedhiya.

Yen sampeyan wis bosen kudu nyerah tangan ing pertempuran kanggo nggawa sentuhan, lanterns sing bisa dipakai kudu ditambahake ing urutan beban.

15. Jubah saka Skyrim

Mods Skyrim Paling apik - Jubah Skyrim

Minangka salah sawijining propinsi sisih lor ing Tamriel, Skyrim dadi kadhemen lan duwe karakter sampeyan ngubengi angin ing lengen klambi tanpa batting.

Untunge, pencipta jubah Skyrim duwe prioritas nyedhiyakake pemain sing meh 100 macem-macem jubah sing ramah supaya karaktere bisa dadi anget lan katon apik banget.

Jubah Skyrim minangka mod sing lurus, nanging bisa nyebabake gamelan sampeyan, utamane nalika urip.

14. Racementu

Mods Skyrim Paling apik - Racemenu

Nalika Skyrim bisa dadi salah sawijining game video sing paling populer ing kabeh wektu, menu titah karakter ora kaya sing rinci utawa rinci minangka sawetara pemain.

Iki nyebabake akeh mods skyrim sing target kanggo ngganti. Nanging, ora ana sing sukses utawa dadi populer minangka racementu.

Racemenu menehi pilihan luwih akeh nalika muter Skyrim, lan bisa digunakake karo kabeh balapan, malah khusus.

Ana nilai angka kanggo kabeh slider, imbuhan awak, pilihan warna khusus kanggo rambut, lan dhukungan kanggo pengontrol.

Siji-sijine syarat kanggo mod iki yaiku ekstender skrip Skyrim, sing mung bisa didownload saka situs host lan ora kasedhiya ing Nexus.

Nanging, iku minangka tambahan sing cukup prasaja sing bisa dipasang kanggo keuntungan sing bisa diwenehake racement.

13. Armor immersive

Mods skyrim paling apik ing kabeh wektu - susunan immersive

Armor set ing Vanilla Skyrim nggumunake, lan ana nomer sing kudu dipilih.

Nanging, sawise muter liwat game kaping pirang-pirang, mula mung krasa rada bola-bali.

Armors Immersive Symrim minangka salah sawijining mods Skyrim sing paling apik kanggo set waja sing ramah, lan terus dianyari kanggo nggawa tukang game sing luwih gedhe.

Saiki, ana 55 set waja anyar, kalebu 60 varian, ing mod liyane lan ton prekara liya kaya uyah, anting-anting, syukur, lan 396 tameng anyar!

Yen sampeyan wis entek saka waja sing menarik kanggo nyandhang lan pengin owah-owahan saka waja daedric utawa dragonbone biasa, iki minangka salah sawijining mod sing paling apik sing bisa didownload.

12. Gaman immersive

Mods skyrim paling apik - gaman immersive

Nalika ndownload up immersive, sampeyan bisa uga pengin nimbang ngunduh gaman immersive kanggo nambah macem-macem lan pilihan kanggo playthrough sabanjure.

Mod senjata iki kanthi cepet ngganti macem-macem senjata sing bisa sampeyan sumebar ing saindenging jagad.

Saben tambahan wis terpadu ing cara sing ramah, lan kabeh senjata 230 wis digawe kaya sing bisa ditindakake.

Mod iki uga asring dianyari karo item lan fitur anyar, dadi sampeyan mesthi ora bakal bosen karo kabeh senjata sing nyenengake!

11. Skyrim Flora Overhaul

Mods skyrim paling apik - flora overhaul

Skyrim gedhe, lan lanskap iku apik banget. Pancen ora kaget manawa game iki tetep dadi salah sawijining game PS4 World-World sing paling apik, sanajan tanpa modifikasi.

Sing ngandika, ora ana kekurangan mod sing apik kanggo skyrim sing nambah lanskap sing wis apik. Overhaul Skyrim Flora mung siji conto sing apik banget.

Overhaul iki nggawa macem-macem flora ing generasi sabanjure kanthi nambah penampilan lan variasi.

Asil kasebut nggumunake, kanthi luwih lengkap, wit-witan sing luwih seneng, suket sing ora subur, lan akeh warna anyar.

10. Apocalypse – Piandel Skyrim

Mods skyrim paling apik kanggo kabeh wektu - apokalikpse sihir

Overhaul sing signifikan kanggo pemain sing pengin urip kanthi judhul Arch-Mage, Apocalypse – Piara Paket Skyrim, minangka pakter mantra paling populer ing komunitas Mod sumunar, lan wis diunduh luwih saka enem yuta kaping ing Nexus.

Dene ‘mung’ nambahake 155 mantra unik (31 kanggo saben sekolah sihir), dibandhingake 400 taun, mod iki uga dilengkapi gulung lan stills anyar.

Sampeyan uga bisa dadi luwih gedhe tinimbang pheriix, dadi pilihan sing apik kanggo wong sing pengin luwih macem-macem tanpa nguber atusan mantra anyar.

Yen sampeyan pengin modter ejaan sing seimbang sing ora bakal ngilangi sampeyan kanthi pilihan, Apocalypse minangka mod sing cocog kanggo sampeyan.

9. Climbing of Tamriel – weather – Cahaya – Audio

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Climates Tamriel

Yen sampeyan nggoleki mods Cuaca, ora katon luwih saka iklim Tamriel.

Mod sing paling apik lan diundhuh kanggo skyrim, gumunggung download 11 yuta ing Nexus, mod iki ora bisa dipuji.

Climbing of Tramriel Rampung Ngrampungake Kabeh cuaca ing HYRIM, nyedhiyakake pemain kanthi variasi anyar, lan uga nambah swara anyar kanggo gludhug lan interior.

Serius, swara kasebut luar biasa ing mod iki, sampeyan pengin nandur modal saka sepasang headphone sing berkualitas kanggo ngalami, lan sampeyan bisa entuk sawetara headset game sing paling apik ing $ 50. Dipercaya kita; Aman iku regane.

Sanajan cuaca apik banget ing game vanili, mod iki ndadekake 10x luwih apik, lan sampeyan mesthi ora bakal ketinggalan nalika miwiti playthrough sabanjure.

8. Peta World Quality lan Peta Solstheim – Kanthi Dalan

Mods skyrim paling apik ing kabeh wektu - peta jagad kualitas

Peta Game Vanilla pancen nyengsemaken, nanging bisa diwaca, utamane nalika nemokake rute sing paling efisien menyang lokasi.

Iki tegese akeh pemain sing mung nggunakake jaran kanggo meksa nindakake gunung supaya bisa mlebu.

Matur nuwun, mod iki ngidini kita menehi istirahat kanthi bener-bener nuduhake ing ngendi kabeh dalan ing jagad iki.

Malah mréntahaké tekstur peta, dadi luwih rinci tinimbang game vanilla.

Sanajan mirsani Map ora bisa ngowahi game, saestu nggawe luwih bisa diurus, lan mod iki ndadekake peta sing apik banget kanggo dideleng.

7. Skyui

Mods Skyrim Paling apik - Skyui

Kyui minangka mod sing kudu duwe kudu kanggo kabeh wong sing main skyrim ing PC. Mod iki bisa nambah antarmuka pangguna lan nggawe luwih gampang golek kabeh sing digoleki.

Mod iki bisa nggawe persediaan sampeyan, lan kabeh sing sampeyan butuhake bisa ditemokake kanthi gampang diatur kanthi teks sing kosong.

Sawise sampeyan nggawe panguwasa ing antarmuka iki, sampeyan bakal mikir babagan carane sampeyan wis rampung ing playthrough tanpa.

6. Skyrim HD – Tekstur 2K

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Tekstur HD 2k

Skyrim HD minangka mod teksur HD sing paling diunduh kanggo skyrim, kanthi upah 24 yuta download ing Nexus.

Ngganti luwih saka 600 tekstur basa kanthi resolusi dhuwur 2K sing ngrampungake jagad iki.

Mod iki kalebu lanskap kabeh, kalebu arsitektur ing lan sekitar kabeh kutha. Secara harfiah, yen sampeyan bisa mikir, mod iki luwih gampang digawe katon luwih apik.

Yen sampeyan pengin playthrough sabanjure katon apik kaya sawetara game PS4 sing paling apik kanggo muter saiki, iki minangka mod kanggo sampeyan.

5. Sofia – Foller sing lucu banget

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh - Sofia The Fikrimen lucu

Pengikut sing lucu iki minangka salah sawijining sing paling unik lan nglipur yen sampeyan bakal nemokake, lan dianjurake kanthi becik yen sampeyan lelungan kanthi paling ora sapisan.

Sofia wis disuarakake lan bakal menehi komentar ing macem-macem lokasi lan poin ing nggoleki utama.

Thanks kanggo sistem dialog khusus dheweke, dheweke duwe dialog paling dawa lan paling rinci ing kabeh game.

Sanajan dheweke minangka karakter sing digawe saka penggemar, Sofia wis dadi kanca sing dikasihi kanggo akeh, lan pangertene humor lan ucapan sing wicaksana ndadekake ora angel tresna karo dheweke.

4. Manajer Nexus Mod / Mod MANAGER

Mods skyrim paling apik ing kabeh wektu - manager mod Nexus

Manajer Nexus Mod wis dadi kanggo pangguna mod kanggo pirang-pirang taun, lan kudu ana yen sampeyan lagi ngrancang download mods ing dhaptar iki.

Manajer mod iki ndadekake gampang kanggo nginstal modrim Mods, lan sampeyan mung kudu ndownload mode “Mod Manager DOWNLOAD” banjur Aktifake Mod!

Sayange, Nmm wis kabeh nanging diganti karo manager Vortex mod ing Nexus, nanging rilis paling anyar saka Nmm isih kasedhiya kanggo didownload ing kaca Nexus Vortex.

Yen sampeyan bakal ndownload mods kanggo skyrim, kita menehi saran luwih dhisik ndownload salah sawijining manajer mod iki kanggo nggawe proses instalasi luwih cepet lan luwih gampang.

3. Falskaar

Mods Skyrim Paling Apik - Falskaar

Falskaar minangka mod ukuran dlc gedhe lan salah sawijining mods nggoleki skyrim paling gedhe sing bisa didownload.

Nambahake 20+ jam urutane game tambahan, kalebu pencarian, penjara anyar, lan karakter sing disuarakake kanthi lengkap.

Tanah ing Falskaar kapisah saka skyrim lan kira-kira ukuran loro nganti telung skyrim sing nyekel, sing ndadekake cukup gedhe.

Ing kene sampeyan bakal nemokake 26 Quests unik, sangang sing gegayutan karo crita utama mod.

Yen sampeyan wis ndeleng kabeh ana kanggo ndeleng ing Skyrim lan pengin petualangan gulung lengkap sing anyar, Falskaar mesthine ditambahake menyang urutan beban.

2. TORKAL: Kisah Lali

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Kisah Lali Enderal

Titan mod iki padha luwih saka 30 nganti 100 jam gamelan, sing cukup kanggo menehi sawetara game PS4 paling laris ing kabeh wektu kanggo dhuwit.

Nyatane, mod iki ora akeh banget kanggo skyrim amarga iku game liyane ing lan dhewe!

Enderal minangka mod Crita sing ngenalake tanah anyar kanthi biomes, urutane critehlay, lan lore, lan caup.

Nalika sampeyan kudu ndownload mod iki langsung saka uap, amarga versi Nexus ora didhukung maneh, bukaan sampeyan saiki bisa nampa prestasi uap khusus kanggo muter!

Yen sampeyan pengin ngalami game anyar sing digawe ing mesin Skyrim, kita ora bisa nyaranake luwih akeh.

1. Skyrim legendaris Skyrim sing ora resmi – crita lali Enderal

Mods Skyrim Paling Apik Kabeh Wektu - Skyrim Legendaris Ora resmi

Patch Skyrim sing ora resmi yaiku kudu, ora mung amarga ndandani kewan omo sing ditemokake ing game asli, nanging amarga akeh mod skyrim kudu diinstal supaya bisa mbukak kanthi bener.

Tujuan saka mod iki yaiku pungkasane ndandani saben bug siji ing game sing ora kejawab dening Bethesda supaya Skyrim bisa mlaku kanthi lancar sabisa.

Ndelok kaya Game Bethesda misuwur amarga bug – Er, Features – Iki Monumental feat.

Nanging, mod iki wis bisa mbenerake masalah sing ora resmi ditepokake.

Yen sampeyan pengin nginstal Hyrim Mods, sampeyan pengin miwiti karo iki, lan sanajan sampeyan ora ngrancang kanggo ndownload pirang-pirang mods, patch sing ora resmi isih bisa nylametake sampeyan sing bisa nyetel sampeyan sawetara jam.

Ringkesan

Muga-muga sampeyan seneng karo dhaptar 25 mods Skyrim paling apik ing kabeh wektu.

Mods iki minangka mods sing paling apik lan paling dianjurake kanthi apik sampeyan kudu nginstal yen sampeyan pengin mbanting cara sampeyan muter Skyrim.

Saka owah-owahan lingkungan kanggo tambahan crita-ukuran DLC-sing ditiup, ana sing cocog kanggo kabeh wong ing dhaptar iki.

Mangkene cepet recap saka 25 mod skyrim paling apik ing kabeh wektu:

  1. Ukuran Edisi Skyrim Leggendaris Skyrim Legger
  2. TORKAL: Kisah Lali
  3. Falskaar
  4. Manajer Nexus Mod / Manajer MOD VORTEX
  5. Sofia – Foller sing lucu banget
  6. Skyrim HD – Tekstur 2K
  7. Skyui
  8. Peta World Quality lan Peta Solstheim – Kanthi Dalan
  9. Climbing of Tamriel – weather – Cahaya – Audio
  10. Apocalypse – Piandel Skyrim
  11. Skyrim Flora Overhaul
  12. Gaman immersive
  13. Armor immersive
  14. Racementu
  15. Jubah saka Skyrim
  16. Lanterns sing bisa dicelup
  17. Apachiiskyhair
  18. PHENERIX MAGE berkembang
  19. Kutha sing lali
  20. Campfire – Sistem Camping Lengkap
  21. Animasi pertempuran sing cantik
  22. Tales Moonlight – Werewolf lan Werbebear Overhaul
  23. Jaran sing trep
  24. Mung gerakan gerakan sing luwih apik
  25. Npcs menarik

11 Mods Skyrim Paling Apik Kanggo Download On Xbox, PlayStation, & PC 2023

Mods skyrim paling apik

Bethesda

Kanthi nggunakake MODS ing Skyrim Sampeyan bisa ngatur pengalaman ing game kanggo goyangake gamelan kanthi cara apa wae, lan kasedhiya ing konsol uga PC. Mangkene Skyrim Mods sing paling apik kanggo Xbox One & Series X / S, PS4, PS5, lan PC sing digunakake ing 2023.

Nalika ana game dunia sing bisa digunakake kanggo main ing dina iki, Skyrim Bethesda isih misuwur, umume thanks kanggo komunitas khusus sing nggawe mods sing unik sing nggawe game sing unik lan game sakabehe.

Artikel terus sawise ad

Sawetara mod bisa nyedhiyani tantangan sing luwih dhuwur, dene sawetara bisa nggawe aspek game sing luwih gampang digunakake, lan liya-liyane mung aneh lan lucu. Nalika mods bisa sok-sok bisa uga bisa uga seneng banget.

Artikel terus sawise ad

Kanggo sing pengin seneng Skyrim, nanging ora kudu nggunakake kabeh sistem game, mods bisa uga mbiyantu. Contone, sampeyan bisa uga pengin muter minangka werewolf utawa vampir, nanging pengin ngindhari watesan sing teka karo transformasi kasebut, utawa sawetara pemain bisa uga pengin golek ruangan cheat legendaris.

Artikel terus sawise ad

Ing ngisor iki, wis nyusun dhaptar Skyrim Mod mods paling apik sing kasedhiya ing Xbox One & Seri X / S, PS4, PS5, lan PC sing bisa didownload ing 2023.

Isi

  • Cara Instal Skyrim Mods ing PC
  • Apa mods Skyrim kasedhiya ing Xbox & PlayStation?
  • Mods Skyrim Paling apik ing PC
  • Mods Skyrim Paling apik ing Xbox & Playstation

Modsrim Mod sing bisa banget nylempengake gamelan kasebut.

Cara Instal Skyrim Mods ing PC

Pemain bisa ndownload lan nginstal Skyrim Mods ing PC kanthi nderek langkah-langkah ing ngisor iki:

Artikel terus sawise ad

  • Bukak Skyrim banjur pilih ‘Mods ‘ Saka menu utama.
  • Pilih mod sing pengin diinstal banjur pilih ‘Download ‘.
  • Instal mod yen wis diundhuh lan Aktifake Ing menu sing padha.
  • Sawise diaktifake, mbukak game sing wis ana utawa miwiti sing anyar kanggo muter.

Sampeyan saiki kudu nggunakake mods sing diundhuh nalika sampeyan miwiti game. Elingi, sampeyan uga bisa nambah mods saka bethesda.Situs net banjur pilih Tambah menyang perpustakaan Pilihan.

Related:

Assassin’s Creed Game ditingkat, saka AC1 menyang Valhalla

Artikel terus sawise ad

Mods tambahan uga bisa didownload saka Nexus Mods kanggo Skyrim ing PC.

Apa mods Skyrim kasedhiya ing Xbox & PlayStation?

Ya, loro PS4 lan Xbox siji duwe akses menyang mods skyrim. Bethesda minangka salah sawijining sawetara perusahaan sing nggawe mods kasedhiya kanggo nglipur pemain, lan uga bisa digunakake. Kanggo ngaktifake Console Skyrim, kanthi tindakake langkah-langkah kasebut:

  • Pilih ‘Mods ‘ Pilihan ing menu utama, iki bakal nggawa dhaptar mod sing bisa didownload.
  • Download Mods sing pengin sampeyan coba.
  • Pilih lan Aktifake Mod kasebut yen wis diundhuh.

Aja dingerteni, iku Skyrim duwe pirang-pirang mods sing kasedhiya ing Xbox lan Playstation Yen dibandhingake PC. Sawetara mods skyrim ing konsol uga ora bisa digunakake karo wong liya, mula coba aja nggunakake akeh banget. Yen game nabrak utawa mlayu alon-alon nalika nggunakake mod tartamtu, coba supaya ora bisa mbesuk.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Elinga, mods iki digawe dening masarakat, dudu Baulda dhewe, mulane saben tumindak, nanging ora didhukung resmi.

Dovahkiin mlaku-mlaku liwat kutha

Skyrim katon luwih tuwa, nanging mods mbantu njaga seger.

Mods Skyrim Paling apik ing PC

Mangkene enem saka Modular Skyrim Paling Sampeyan Sampeyan bisa Download ing PC:

Tame kewan-kewan ing Skyrim 2

Modenly intine ngidini sampeyan ngowahi skyrim dadi barang sing padha karo pokemon. Ora mung sampeyan bisa nyalahake kewan liar lan duwe sampeyan ngetutake sampeyan, nanging sampeyan uga bisa menehi prentah supaya bisa perang lan nglindhungi saka beboyo sing lurk ing saindenging tanah. Tembelan kasebut uga nambah macem-macem macem-macem nalika tekan satwa liar, malah nambah sawetara kewan anyar kanggo perang lan tame.

Artikel terus sawise ad

Beast Tame ing Skyrim

Apik Taming Tiger Saber-Tooth dadi kanca ing Skyrim?

Ukuran Edisi Skyrim Leggendaris Skyrim Legger

Kaya sing dikasihi kaya game Bethesda, dheweke uga dikenal kanthi volume bug lan glitches sing dhuwur. Iki jinis iki katon minangka Quirky bali ing taun 2011, nanging ing taun 2022, jagad iki luwih ngapura nalika entuk game sing durung rampung. Mod iki mops paling akeh kewan sing isih ana ing skyrim lan ngidini pangguna PC PC duwe pengalaman sing luwih alus.

Artikel terus sawise ad

Skyrim Ultimate

Mod iki sejatine 16 beda mod sing digulung dadi siji, sanajan sampeyan ora kudu duwe 16 sing aktif bebarengan. Sampeyan bisa Cherry-Pilih pangowahan sing bakal digunakake kanggo saben Playthrough. Nanging, gambar utama Skyrim Modular utama yaiku penyesuaian realisme sing digawe kanggo game, umpamane, karakter sampeyan bisa ditindakake kanggo nandhang lara utawa keluwen sing anyar kanggo game. Mod uga nambah sistem pertempuran sing luwih nyata. Iki ngangkat totoan pertempuran, nggawe dheweke luwih gedhe.

Mlebu kanggo Dexerto gratis lan nampa
Luwih saka iklan | Model peteng | Tawaran ing game, TV lan Film, lan Tech
Artikel terus sawise ad

Skyrim Armor

MOD Skyrim utama bisa uga paling akeh sing dirayakake.

Dadi raja dhuwur skyrim

Yen sampeyan arep milih karo stormlombs, lan mbusak skyrim saka kerajaan, sampeyan pungkasane mungkasi nggawe Ulfric StormCloak King of Skorm. Jeksa Agung bisa ngetokake sampeyan minangka Dragonborn – dudu dheweke. Lan sampeyan sing nindakake kabeh pakaryan. Kajaba iku, yen sampeyan wis nggatekake, sampeyan bakal weruh Skyrim wis cukup adol siji diktator kanggo liyane. Dadi kenapa ora njupuk tugas dhewe? Kanthi mod iki, sampeyan bisa dadi pimpinan sing ora bisa dibayar skyrim – utawa sampeyan bisa mrentah nganggo empuk wesi. Pilihan sampeyan yaiku.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Skyrim HD – Tekstur 4k

Skyrim minangka salah sawijining jagad mbukak sing paling nggumunke sing wis digawe, nanging game liwat dekade lawas saiki lan iki mulai nuduhake. Nalika rememiran lan rilis maneh nindakake proyek sing kompeten kanggo nganyari visual Skyrim, jelas karya luwih akeh sing dibutuhake supaya bisa urip kanthi game ing 2022. Mod iki minangka tugas sing apik kanggo menehi skyrim dadi cemlorot 4k. Nalika game isih katon rada tanggal, Mod tekstur 4K mbantu ngadeg pundhak kanthi judhul modern.

Artikel terus sawise ad

Skyrim 4k

Skyrim katon apik banget ing 4K, utamane sawise mod iki.

Akeh macem-macem pandherek

Pengikut super handy ing skyrim, ora mung bisa nggawa barang kanggo sampeyan lan njaga perusahaan sampeyan, sampeyan uga bisa melu ing sisih sampeyan. Nalika bisa duwe pirang-pirang pandherek ing game dhasar Skyrim kanthi sawetara sneaky tegese, mod iki bisa uga sampeyan seneng karo mekanika game. Iki ngidini sampeyan nggawe squad sing seimbang bebarengan sadurunge lunga lan njelajah Skyrim bebarengan dadi klompok. Uga ngalangi para pengikut ora sengaja ngengingi lan nglawan saben liyane.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Mods Skyrim Paling apik ing Xbox & Playstation

Ing ngisor iki, kita wis nyusun dhaptar limang mods paling apik sing bisa didownload ing console kanggo Xbox One & Seri X / S, PS4 lan PS5:

Pengikut Wolf (Buck)

Wolves-line-lenggah sing mesem ing Skyrim, malah huskies sampeyan bisa ngupayakake ora katon kaya tegese. Nanging, sampeyan ora bisa nganakake salah sawijining pengikut – nganti saiki. Mod iki ngidini sampeyan ngluwari tatu saka penyihir sing njaga dheweke ing kandhang. Sawise sampeyan, Buck bakal dadi kanca sing setya. Dheweke bakal ngetutake sampeyan, perang ing sisih sampeyan, lan uga nggawa sawetara barang kanggo sampeyan. Dheweke dadi bocah lanang sing apik. Buck uga ora nganggep minangka kanca kewan, saengga sampeyan bisa ngupayakake asu liyane yen sampeyan seneng.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Buck ing Skyrim

Buck bisa uga katon medeni, nanging bakal dadi kanca sing paling apik.

Leveling luwih cepet

Yen sampeyan pengin mlebu aspek Endgame saka skyrim kanthi cepet, lan mod leveling luwih cepet minangka sing cocog kanggo nginstal konsol. Iku persis apa sing diarani jeneng lan halves wektu sing dibutuhake kanggo entuk level, ngidini sampeyan entuk katrampilan kanthi cepet. Iki minangka mod sing dirancang kanggo pemain veteran kanggo nggawe Dragonborn sing cocog, tanpa mbuwang luwih saka 40 jam sing ditindakake.

Kamar ngapusi

Kamar ngapusi minangka salah sawijining Mods Skyrim Console sing paling apik amarga sampeyan bisa ngakses apa-apa saka wiwitan game. Sampeyan bisa nglengkapi waja, senjata, utawa mantra lan malah ngarang cara liya kanthi cara liya kanthi leveling lan nggawe karya skyrim menyang jangkah sampeyan. Iki minangka mod sing migunani kanggo wong-wong sing wis rampung karo Skyrim sadurunge, lan mung pengin mlumpat menyang bit sing paling disenengi tanpa jam tumpukan lan jam menyang game maneh.

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Kamar Skyrim cheat

MOD Kamar Modha ing Skyrim ngidini sampeyan nggunakake peralatan Endgame wiwit wiwitan.

FPS Ningkatake

Ing konsol, Skyrim ora duwe sawetara mods grafis sing luar biasa sing diakses para pemain PC menyang. Untunge, boost FPS minangka salah sawijining mods Skyrim paling apik kanggo mbantu game kanthi lancar nalika diputer ing PS4, PS5, lan Xbox One & Series X | S. Mesthi wae, sampeyan uga mbutuhake TV sing bisa mbukak tarif pigura dhuwur, nanging yen sampeyan nindakake, mula iki minangka moderat sing cocog karo game sing luwih modern.

Ora ana pandherek sing luwih mati

syny asu

Meeko minangka asu sing duwe pemilik wis mati dheweke mung. Mod iki ndadekake dheweke dadi kanca sing ora bisa dikunjungi.

Iki minangka mod sing migunani banget yen sampeyan seneng nggunakake macem-macem pandherek lan kucing kita karo sawetara peralatan paling apik. Iku sejatine ndadekake kabeh pandherek abadi lan ngalangi supaya ora dipateni karo mungsuh, lingkungane, utawa uga sampeyan. Pengikut isih bakal lutut nalika tatu nanging pungkasane bisa ngobati lan mundur kanggo melu sisih sampeyan. Mod kasebut uga bisa digunakake ing kewan kaya asu, Trolls, lan Wolves. Dadi, yen sampeyan pengin pengin Meeko sing ora bisa ditrapake kanggo ngetutake sampeyan ing petualangan, saiki sampeyan bisa!

Artikel terus sawise ad
Artikel terus sawise ad

Dadi, sampeyan duwe, iku minangka mods Skyrim sing paling sampeyan download ing Xbox One & Series S / X, PS4, PS5, lan PC ing 2023. Kanggo luwih akeh Skyrim lan Mods konten mriksa pandhuan ing ngisor iki: