25 Game PC Multiplayer Paling Dhewean ing 2023, Top 25 Game PC Multiplayer Kanggo Main ing 2023

25 game Multiplayer paling gampang kasedhiya kanggo PC

Liga minangka tangan siji saka game Multiplayer gratis sing paling apik. Manawa, masarakat bisa dadi beracun sethithik. Nanging, judhul kasebut dhewe minangka salah sawijining pemandangan sing paling gedhe, lan nonton pertandhingan sing apik bisa uga nyenengake amarga nonton pertandhingan pumpu adrenalin ing olahraga “biasa”. Pilih juara lan melu ing 5v5 Pertempuran ing salah sawijining judhul MOBA sing paling populer ing kabeh wektu.

25 Game PC Multiplayer Paling Dhuwur kanggo Muter 2023

25 Game PC Multiplayer Paling Dhuwur kanggo Muter 2023

?

Urutane critane game sing ora nyenengake yaiku game PC online. Iku mung cara kanggo njaga judhul sing relevan. Nanging konten anyar uga penting. Sing dadi pemain sing ditindakake sajrone pirang-pirang jam lan nambah pengalaman.

Apa game PC Multiplayer paling apik sing wis nyoba wektu utawa isih anyar lan isih ngasilake hype? Mangkene dhaptar kita!

25. Overwatch 2

Overwatch 2 yaiku FPS sing cepet-cepet, kaya game pisanan ing seri kasebut. Game kasebut duwe karakter gedhe (meh patang puluh taun), masing-masing kanthi gaman gaman lan kabisan khusus sing ngidini ngisi peran tartamtu ing tim kasebut. Daptar tugas kasebut kalebu pahlawan sing lawas lan diregak lan tambahan anyar. Nanging wektu iki, regu kasebut digawe saka limang pemain tinimbang enem, sing ngganti dinamika skirmish.

Ora kaya sing sadurunge, gratis kanggo muter, dadi ora ana sing mandheg saka menehi. Beda karo sing sadurunge, kasedhiya gratis, mula ora ana sing mandheg sampeyan ora gelem menehi.

Overwatch 2

Simpen 6% Kanthi kertu hadiah Blizzard diskon
Ngirit 4% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon

24.

Seri kasebut mesthi dadi pengalaman taktik sing ngeling-eling francais swat. Sampeyan minangka bagean saka regu pelangi profesional, yaiku baris pertahanan pungkasan manungsa lan mung ditelpon nalika perlu.

Ana telung mode Multiplayer utama ing game kasebut. TDM-Hostage nempatake pemain ing peran tonggak “Defenders” lan panyerang. Wilayah sing aman TDM uga bisa digunakake, nanging sampeyan mbela / njupuk kamar khusus. Bom TDM nggawe sampeyan bisa nggawe bom utawa ngeculake. Akeh operem lan ton konten anyar (Acara!) nggawe game kasebut nyenengake nalika dina iki dirilis.

Pelangi Tom Clancy Six Drege

Judhul kasedhiya ing PC Game PC, Dadi yen sampeyan pengin nyoba, sasi pertama mung $ 1/1 $ / £ 1/4 zo kanggo pelanggan anyar. Nanging, sampeyan uga bisa snag liwat Ubisoft Plus!

Akses Ubisoft + PC - 1 wulan

Simpen 9% Kanthi Kertu Hadiah Ubisoft Diskon

Pass Xbox Game Pc - 1 wulan kanggo pangguna anyar

Ora ana tawaran sing kasedhiya Pass Xbox Game Pc – 1 wulan kanggo pangguna anyar durung.
Gawe tandha lan njaluk kabar kanggo tawaran anyar utawa ditambahake menyang dhaptar pesenan sampeyan.

Xbox Game Ultimate - 1 wulan kanggo pangguna anyar

Ora ana tawaran sing kasedhiya Xbox Game Ultimate – 1 wulan kanggo pangguna anyar durung.
Gawe tandha lan njaluk kabar kanggo tawaran anyar utawa ditambahake menyang dhaptar pesenan sampeyan.

Gawe tandha suntingan tandha

23. The Elder Scrolls Online

Ora sabar ngenteni cicilan anyar ing seri utama, lan sampeyan uga wis ndeleng kabeh sing ditawakake Skyrim? Edisi MMORPG saka waralaba luar negeri iki njupuk atusan taun sadurunge miwiti perjalanan minangka Dragonborn. Iki minangka dalan crito sing ngganggu sing ora luwih kalah karo tes “biasa” lan asring dibungkus dlcs anyar (umpamane, pulo dhuwur) sing nyedhiyakake jam kanggo sawetara jam.

Koleksi Online Elder Scrolls Online: Isle Tinggi

22. Perang Thunder

Perang Thunder minangka cara kanggo pindhah yen sampeyan nggoleki game WW2 sing apik sing kasedhiya gratis. Iki ngidini para pemain ngalami pertempuran sejarah saka Perang Dunia II lan liya-liyane. Ora kaya judhul liyane sing padha, iki ngidini sampeyan ngontrol ora mung kendharaan lemah nanging uga unit saka angkatan laut lan Angkatan Udara.

Kamenangan gumantung saka kerjasama sing dileksanakake kabeh telung kekuwatan. Game tujuane ora mung liwat grafis adhedhasar lokasi nyata nanging uga liwat sistem fisika sing kompleks.

Perang Thunder

Ngirit 4% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon

21. Ark: Survival wis evolusi (kalebu karo pass game PC)

Judhul iki wis suwe banget kanggo saiki, lan ora bakal luwih apik! Sampeyan butuh sampeyan ing jagad kebak dinosaurus, ing endi tugas sampeyan mung kanggo urip. Banjur, yen sampeyan wis siyap, sampeyan bisa nglatih lan nglatih dinosaurus sing beda utawa njaluk kanca-kanca lan miwiti suku sing berkembang.

Game kasebut menehi macem-macem cara kanggo njamin kaslametan sampeyan. Pilih sing cocog karo sampeyan! Sampeyan uga bisa ngatur pengalaman sampeyan kanthi mods matur nuwun kanggo dhukungan bengkel uam game.

Ark: Survival ngalami evolusi

20. Karat

Karat minangka conto liyane babagan game PC Multiplayer online sing dadi pemain ing lingkungan sing kurang telungan. Sampeyan tangi ing jagad pasca apokaliptik sing nggawa mung watu lan obor.

Sampeyan bakal enggal nemokake manawa sampeyan kudu bersaing para pemain liyane supaya tetep urip. Lan ana akeh kanggo nglawan. Panganan, banyu, lan barang sing diklumpukake ing dalan kabeh ilang nalika sampeyan tiwas. Risiko dhuwur, hadiah dhuwur, kaya sing dikandhakake.

Lan yen sampeyan ora bisa entuk cukup perjuangan, priksa game kaslametan liyane.

Karat

-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12
Tampilake 4 tawaran sing padha
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12

-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12
Tampilake 4 tawaran sing padha
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12
Tampilake 1 tawaran sing padha

19. Tim Benteng 2

Game iki meh 16 taun saiki, supaya sampeyan bisa uga mikir apa isih bisa diputer saiki. Yakin iku! Wiwit wayahe nalika ana bagean saka kothak oranye Valve (elinga yen?.

Ing mbebasake kasebut, judhul uga ngadeg karo tampilan asam (nganti overwatch lan game sing padha liyane metu). Tim Benteng 2 uga wiwit tren pahlawan penembak, sing isih kuwat banget karo puncak utawa ora valorant. Kajaba iku, ditawakake kustomisasi sing mung dadi pirang-pirang taun mengko.

Tim Benteng 2

Ngirit 4%

18. Pubg

Iki minangka salah sawijining royales perang pisanan sing nggawe gedhe. Mungkin ora populer kaya sawetara taun kepungkur, nanging isih menehi pengalaman penembake sing bisa kita rugi.

Sistem BR nggawe sampeyan terus mlaku – minangka wilayah sing bisa sampeyan lakoni luwih cilik lan luwih cilik. Sawise match, mung siji sing sisa isih ana ing peta. Menang mbutuhake strategi strategi tinimbang ngluncurake serangan geam-ho ing pemain liyane. Game liyane mengko diadopsi ide iki, ujar, ujar, warzone.

PubG: paprangan

Ngirit 4% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon

. Legenda apex

Iki minangka pirembagan kutha wiwit diluncurake, lan kanthi legenda-Apex sing apik isih ditendhang. Ora ana update biasa nanging uga musim anyar sing bisa disenengi. Formula sing dikenal ditambah kanthi nambah quirks unik sing menehi sampeyan ing mungsuh sampeyan.

Sampeyan bisa nggunakake katrampilan sing kalebu saka “rayaran maneh” kanca kanggo kemampuan sing nggawe sampeyan luwih cepet. Pilih karakter sing paling cocog karo gaya dolanan sampeyan, lan siyap mbuwang atusan jam ing jagad iki titanfall!

Legenda Apex - Edisi Juara

16. Liga roket

Liga roket pancen serba guna, amarga nawakake mode Multiplayer lan Multiplayer. Sing terakhir mlebu ing bentuk layar online lan pamisah. Sampeyan uga gratis, sing nggawe salah sawijining game pesta paling apik amarga seneng-seneng ora kudu larang.

Premis kasebut gampang: kaya bal-balan nanging nganggo mobil. Sisih paling apik yaiku sampeyan bisa ngatur kendharaan sampeyan kanthi cara sing dikarepake lan nuduhake gaya unik kanggo pemain liyane.

Liga roket

Tampilake 1 tawaran sing padha

15. Minecraft (kalebu karo pass game)

Apa sing bakal dingerteni YouTube saiki yen Minecraft ora dadi populer? Iki minangka salah sawijining game multipliker ing uap sing malah generasi sing luwih tuwa wis krungu – lan iku minangka kemungkinan sing telas! Sampeyan mung kudu digunakake kanggo tanggal (nanging isih apik banget), lan sampeyan bisa njelajah konten atimu! Judhul kasebut wis nyengkuyung RTX wiwit taun 2020, lan jujur, katon luwih apik karo Ray Nelusuri.

Ana alesan game iki isih aktif stream, lan tandhani tembung kita – njupuk “trip” ing Minecraft karo kanca sing paling apik. Wiwit iku kalebu karo GP, sampeyan bisa nyelehake pernyataan kasebut ing tes kasebut lan deleng dhewe.

Minecraft

-10% nganggo salinan GGDeals10
-10% karo gg.Deals10 Salin
-10% karo gg.Deals10 Salin
Tampilake 1 tawaran sing padha
Tampilake 1 tawaran sing padha

14. Ilang Ark

Game amazon kudu mikir yen menehi kita jagad anyar ora cukup, mula dheweke ngluncurake MMO liyane. . .

Iki minangka penghormatan isometrik kanggo rpg klasik kaya diablo, lan nawakake nomer kelas karakter sing kudu dipilih! Game Amazon duwe premis lan gamelan sing padha, dicampur karo mekanika sing dikenal saka MMO liyane. Wiwit dibebasake ing Korea Kidul ing taun 2018, mula wis cepet-cepet kena ing Asia. Iki uga diganti kanthi nyata, kanthi cara sing paling apik!

Ilang Ark

Ngirit 4% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon

13. Valorant

Yen nyerang global kudu dirilis ing taun 2020, mungkin iki katon kaya. Padha karo klasik klep, game iki nggawe kita ing salah sawijining tim 5 wong: penyerang utawa defenders. Tilas bom tanduran (diarani “spike” ing kene), dene sing terakhir nyoba disarmo.

Konsep tradisional ngrampungake fitur modern. Contone, ana macem-macem kabisan ing valorant sing bisa ditrapake ing wiwitan lan sawetara sing sampeyan tuku mengko ing pertandingan kasebut. Ngatur Keuangan Sampeyan minangka salah sawijining bagean sing paling penting ing game kasebut. Apa sampeyan entuk peralatan sing paling apik saka sing paling apik, utawa ngenteni nganti pertandingan kasebut tekan tahap sing nemtokake?

Valorant

12. Uwal saka Tarkov

Judhul iki njupuk pengalaman penembake menyang level liyane, gabungke karo sentuhan sing kaslametan sing pungkasane ngganti menyang simulator perang. Malah para penggemar gaman sing asli bakal nemokake kanthi akurat banget karo pinten pikirane. Pertempuran kasebut mung minangka bagean saka urutane critane. Ing uwal saka tarkov, sampeyan kudu priksa manawa sampeyan duwe sumber daya sing cukup kanggo ora mati amarga kurang panganan utawa dehidrasi.

Fitur liyane sing apik yaiku sistem kabisan sing, kaya ing Skyrim, luwih apik luwih sampeyan nggunakake. Ana sing mudhun: Yen sampeyan ora nggunakake katrampilan tartamtu, karakter sampeyan bakal lali sajrone wektu. Kaya ing urip nyata, eh? Game kasebut rada nantang, nanging seneng banget yen sampeyan wis ngerti babagan mekanika!

Uwal saka Tarkov

Tampilake 1 tawaran sing padha
-10% karo gg.Deals10 Salin

11. Segara maling (kalebu karo pass game)

Saiki, kanggo perkara sing beda-beda – sing ora pengin dadi bajak? Segara maling ngidini kita ngalami urip sing luar biasa lan petualang. Iku ora mung babagan pelayaran sajrone sedina utawa gelut karo badan laut. Sampeyan kudu ngombe grog (miturut apa kapten ing sparrow ujar) utawa nembang shanties, asring sawise sawetara botol alkohol.

Sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake, amarga game kasebut duwe struktur wedhi. Sampeyan bakal mbutuhake klompok wong kanggo mbantu sampeyan kabeh saka njupuk rudder kanggo mecah pelayaran. Kabeh butuh wong liya; Sampeyan bisa rumangsa kaya pembunuh bajak sing tepat nalika ngrampungake tugas.

Segara maling 2023 edition

Tampilake 1 tawaran sing padha

10. Roblox

Ing sisih ndhuwur dhaptar game bebarengan kita yaiku salah sawijining kreatifitas sampeyan kanggo mbukak liar, lan uga Minecraft! Kaya sing judhul menehi inspirasi kanggo pemain kanggo njelajah lan mbangun, sampeyan ora nggawe game anyar ing kana. Ing ROBLOX, iku inti saka urutane critane.

Kaya ing seri Mero Nintendo Mario, sampeyan bisa main ing salah sawijining jagad sing digawe dening pemain liyane utawa njupuk timbal lan mbangun dhewe. Kasunyatan sing nyenengake: uga ana nomer video sing nggumunake ing YouTube RONGLE ing Roblox yen sampeyan kepengin weruh.

Kertu Hadiah Roblox - 10000 robux

9. Takdir 2

? Kita ora bisa mbantu, pangembang game seneng njelajah ide iki. Minangka salah sawijining sing diarani “sing diarani” sing diarani, sampeyan nglindhungi wong saka macem-macem bahaya ing penembake FPP iki. Pilih salah siji saka telung kelas sing beda, pilih peralatan favorit sampeyan, lan melu Fest Looper-Shooter.

Yen sampeyan wis main game liyane saka jinis iki, sampeyan ngerti manawa biasane ana kolam renang lan senjata sing akeh kanggo entuk, sing mesthi bakal sampeyan kecanthol.

Aja lali manawa ekspansi gedhe, sing entheng, bubar metu. Ana uga DLCs sadurunge: Ratu Penyihir, Ngluwihi cahya, ShadoneKeep, lan liya-liyane. Kabeh mau ngenalake peralatan anyar, serangan, lan kampanye. Sampeyan kudu mriksa metu, amarga bakal nambah lan nambah wektu karo Destiny 2.

DESTINY 2: Ratu Penyihir

Tampilake 1 tawaran sing padha
-12% karo GGDeals12 -70%
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% karo GGDeals12 -61%
-12% nganggo salinan GGDeals12
Tampilake 1 tawaran sing padha

8.

Dadine raja tiba? Ora mesthi. Wah isih dadi game sing apik, lan mesthi njaga status minangka fenomena budaya. Iku MMORPG manawa kabeh wong ing komunitas wis ngerti, lan isih dianyari lan ditambahi kanthi rutin.

Ngomong babagan ekspansi, sing paling anyar, Dragonflight, dirilis ing pungkasan taun 2022, ngembangake game kanggo kalebu jagad anyar lan balapan sing bisa dimainake saka naga humanoid. Uga ningkatake sawetara fitur inti saka urutane critane.

7. Maling Auto V (GTA ONLINE)

GTA V wis suwe karo kita kanggo wektu sing suwe lan ing pirang-pirang platform. Minangka akeh sing dikarepake Rockstar bakal menehi saluran liyane, GTA online ora katon kaya para pamirsa. .

Akeh mode game sing apik banget, lan Los Santos minangka papan sing cocog kanggo mbanting gembur. Balapan, tiwas, mode dijupuk, mode kaslametan. Ana akeh perkara sing kudu ditindakake ing game iki yen ora bisa tuwa kapan wae.

Maling Auto V

Tampilake 1 tawaran sing padha
Tampilake 1 tawaran sing padha

6. XIV FINAL FANTASY

. FINAL FANTASY XIV prakteke entri FF liyane sing kedadeyan kanggo Multiplayer. Iki digawe kanthi apik kanggo crita kanggo melu, lan gamelan kasebut apik kaya game “rutin” ing seri kasebut.

Sawise sampeyan maju ing game, sampeyan bakal bisa ngganti kelas lan kerja. Sampeyan kudu mbukak kunci kelas anyar, nanging gaweyan kasebut ora kepenak! Pungkasan, ana atusan jam sing bisa digunakake ing game kasebut kanthi ekspansi anyar kaya acigstalter, ing ngendi sampeyan entuk luwih akeh wilayah kanggo njelajah, nggoleki, lan katrampilan kanggo entuk.

Akhir Fantasi XIV: Endwalker

-12% karo GGDeals12 -32%
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12
-12% nganggo salinan GGDeals12

5. Liga legenda

Liga minangka tangan siji saka game Multiplayer gratis sing paling apik. Manawa, masarakat bisa dadi beracun sethithik. Nanging, judhul kasebut dhewe minangka salah sawijining pemandangan sing paling gedhe, lan nonton pertandhingan sing apik bisa uga nyenengake amarga nonton pertandhingan pumpu adrenalin ing olahraga “biasa”. Pilih juara lan melu ing 5v5 Pertempuran ing salah sawijining judhul MOBA sing paling populer ing kabeh wektu.

Liga legenda

. Telpon saka tugas: Warzone 2.0

Telpon francais tugas wis entuk munggah lan downs. Nanging luwih saka apa-apa, perlu kanggo ngenalake sesuatu sing seger. Warzone 2.0 temtunipun netepi peran kasebut, lan nalika isih standar perang Royale, nyampur karo fitur seri kasebut sadurunge ngunggahake pengalaman kasebut. Sampeyan ora bakal seneng seneng matur nuwun kanggo senjata sing seimbang lan mode game sing dipikir kanthi ati-ati.

Telpon saka tugas: warzone

Ngirit 4% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon
Simpen 6% Kanthi kertu hadiah Blizzard diskon

3. Dota 2

! Kabeh pahlawan game kasedhiya wiwit wiwitan, yaiku keuntungan gedhe kanggo Moba Riot. Ing sisih liya, ora ana sing bisa dadi jack kabeh perdagangan; Dheweke apik ing siji aspek nanging kurang ing wong liya.

Kasunyatan iki ngganti pendekatan sampeyan. Sanajan sampeyan bisa milih pahlawan sing pengin, sampeyan kudu ngerti apa sing sampeyan lakoni. Yen ora, ora bakal dadi match sukses. Game kasebut ora duwe pamirsa sing gedhe minangka judhul Riot, nanging katup ora bisa ngomong manawa ora ana sing main karya. Iku rada tantangan, nanging menehi akeh kamar kanggo tuwuh minangka pemain, lan sebabe dhuwur banget ing dhaptar.

Dota 2

Ngirit 4% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon

2. Global Counter-Strike Global

“Rush b” lan bengok liwat mikropon kualitas sing bisa ditemtokake wis dadi cidra penembake online Valve. Wis tekan dalan sing dawa, amarga masang global sing diluncurake ing taun 2012. Iki minangka rumus pertandhingan 5v5 sing cocog karo skills, piye wae ora nate tuwa.

Sampeyan butuh katrampilan sing digawe kanthi cepet lan cepet kanggo tetep mungsuh, lan sing paling penting, sampeyan kudu nggarap tim sampeyan. Sanajan judhul kasebut duwe getar sekolah lawas, isih dadi conto sing apik kanggo ngirim gamelan sing marem.

Upgrade status prima

Ngirit 4% Kanthi Kertu Hadiah Unit Steam Diskon
-10% karo gg.Deals10 Salin
Tampilake 2 tawaran sing padha

1. Fortnite

Kaya utawa ora, Fortnite minangka game video sing padha karo Naruto. Malah mbah putri sampeyan bisa uga krungu jeneng ing endi wae. Aspek bangunan game kasebut kalebu saka Brs liyane ing dhaptar iki, ngidini sawetara kemah.

Ndhuwur ing ndhuwur lan duwe kartun katon sanajan tim benteng 2 ora bisa bersaing, nanging ora cocog karo swasana. . Kolaborasi sing asring karo seri kultus liyane lan referensi kanggo budaya pop nggawe luwih apik.

Fortnite - 1000 v-duwit

-8% nganggo salinan GGDAKE1G
-8% nganggo salinan GGDAKE1G
Tampilake 1 tawaran sing padha

Game Multiplayer Best

Sawetara tukang game bisa duka kanggo ndeleng goldmine epik ing ndhuwur dhaptar. . Ora preduli apa setelan utawa jinis urutane critane game sing disenengi, platform PC sing paling populer nawakake macem-macem macem-macem sing sampeyan pengin nemokake sing cocog kanggo sampeyan.

Lan ora mung rilis anyar sing bakal narik game sing gawe ketagihan lan komunitas gedhe. Sanajan wis pirang-pirang taun lan hype judhul anyar, Judhul kaya CS: Go, Tim Benteng 2, lan Dota 2 Terusake njaga popularitas lan posisi sing dhuwur ing dhaptar ndhuwur.

Lan kanthi, kita nyimpulake dhaptar game PC Multiplayer paling apik kanggo muter ing 2023. . Yen kita lali kalebu favorit, kabari kanggo komentar.

Gabung Server Discord lan dadi bagean saka GG.Komunitas Deals.

Tetep gandhengane karo tawaran sing paling apik!
Gabung ing Facebook, Twitter lan Steam.

25 game Multiplayer paling gampang kasedhiya kanggo PC

dening Kapish Khajuria 21 April 2023 0 Komentar

Game PC Multiplayer ndhuwur kabeh kadhaptar ing kene kanggo kepenak sampeyan. .

Ya, aku ora ujar muter Solo mboseni, utamane yen sampeyan lagi main mode kampanye utawa narasi sing hebat. Nanging, game Multiplayer bisa uga menehi macem-macem utawa bungah nalika pemain mbantu sampeyan sukses utawa nalika tim sampeyan bisa kerja bareng kanggo ngatasi oposisi.

1.

Kasunyatan yen Dota 2 diterangake minangka hobi tinimbang dolanan ngrasa kontribusi, nanging ora cocog karo apa wae. Wis digunakake dening pangguna kanggo ewu jam. Dota luwih saka game: minangka paprangan sing mesthi ganti, ing ngendi wates dites lan kekancan digawe.

Dota 2

Nalika tes watesan yaiku bagean saka saben game kompetitif, Dota ngupayakake kepiye tes kasebut. Atusan barang lan mantra, uga interaksi tanpa wates ing antarane dheweke, njaluk kawruh akeh saka sampeyan. Sampeyan kudu ngasah refleks, prosedur acester, lan ngerti cara nuduhake pengendalian marang awake dhewe uga wong liya.

DOTA mesthine kira-kira Wizards sing nyoba ngrusak kebon rock sing mubeng-mekanik dadi bulan sentrient. Cantik saben pertandhingan sing dadi siji sing kalebu menit sing ora dikarepake sing nggawe lan ngguyu.

2. Minecraft

Minecraft

Iku macem-macem kemungkinan blocky. Game kaslametané owah-owahan saka “urip karo kanca kanthi mbangun barang” kanggo “urip dadi wong sing pungkasan sing ngadeg” amarga ana server kanggo kabeh. Heck, sampeyan kudu nindakake supaya bisa urip ing jagad sing bener-bener, apik banget dilebokake ing wiji.

3.

. Saka wayahe sepisanan, yen rasa seneng nyetel. Wiwitane, luwih scrappy lan kekacoan sing ngelingake aku sekolah sekolah ngrusak bal kasebut tanpa mikir babagan kerja tim utawa posisi. Sing isih bisa nggawe ngguyu alam bébas, nanging saben wong ngerti apa sing kudu dilakoni, liga rocket secara harfiah suwé nganti dhuwur.

Liga roket

Poto mabur profesional uga bisa uga ana perkara sing paling apik sing ditemokake ing sembarang game sing ditemokake ing game komputer. Papan kanggo main-lakon sing ora bisa diakses, bisa diakses mung kanggo darmabakti, nanging ditampilake kanggo masal, mbukak nalika tombol Boost digabungake karo tikel kaping pindho lan ing sudut sing tepat.

4. Legenda apex

Legenda apex

Iki minangka game Royale perang kanthi cepet ing endi pemain sing dadi pemain kanggo ndeleng sapa sing paling bisa urip. Kasunyatan manawa saben karakter duwe telung kabisan kanggo ngowahi kursus perang, tinimbang mung siji ing game liyane, saestu ora kalebu saka kompetisi.

5. Telpon saka tugas: warzone

Telpon saka perang

Warzone dadi pusat kanggo njaluk sampeyan kanthi akeh babagan tujuan sing akeh kanggo ngupayakake, kayata tuku beban sing dimuat nganggo senjata khusus. Warzone minangka game sing katon lan muter kaya judhul triple tanpa rega regane amarga gratis lan ora biaya sen. Kajaba iku, game kasebut kanthi gratis dening para pangembang, mula ora ana wektu sing ala kanggo ngunjungi Verdansk.

6. Tim Benteng 2

Tim Benteng 2

Nalika nerangake Spy tempur nyata yaiku karakter sing paling ringkih ing game kasebut. Cara kasebut minangka salah sawijining siluman, ngandelake kapasitas dheweke dadi ora katon liwat panggunaan macem-macem jam tangan. Yaiku duplikat saka jinis, nanging dudu jinis sing nggawe proyek sing paling apik lan penting sing bisa diputer ing game Multiplayer. Spy pancen kabeh babagan tumindak.

7. Counter-Strike: Global nyerang

Global Strike nyerang Global

Counter-Strike: Pelanggaran global yaiku inklusi saka 14 taun peningkatan menyang penembake klompok kelas. Limang teroris pengin nglindhungi hostage utawa lengen bom. Kanggo mungkasi, limang counterterroris sing pengin. Aku yakin sampeyan ngerti kepiye carane counter-strike.

8. Pelangi Six Drege

Wong-wong ing Pelangi S0 Pengepungan bakal ngapusi yen ujar manawa taktik luwih penting tinimbang target. Sampeyan bakal mbutuhake loro-lorone ing penembake kaya counter-mogok yen sampeyan ora pengin mati dhisik ing saben babak.

Pelangi Six Drege

Dasar Rambut Pelangi S0 Pengepuran Bakal Menowo Sampeyan: Salah sawijining tim kudu ngeculake hostage utawa nyetel bom ing liyane. Beda karo kontra-mogok ing kelas kasebut saben nggawa katrampilan unik kanggo tingkat lan tembok sing bisa ngrusak.

9. Valorant

Valorant minangka penembak klompok strategis sing kaya CS: Go, durung ana ninjas lan cyborg. Oh ora, iki dudu game ing ngendi sampeyan bisa nyemprotake semprotan lan mlumpat ngubengi sudhut. Kanggo sukses, sampeyan kudu ngatur mitra, entuk titik point sampeyan, lan ace spesialis nomer siji.

Valorant

Kajaba iku, iki sing bener-bener mbesuk saka CS: Go. Saben pahlawan duwe kabisan sing adhem kaya sumunar, sing bisa mbengkongake tembok, lan teleports, sing bisa ndhelikake mungsuh yen perlu. Kesenengan kasebut dienggo karo panggunaan anyar kanggo kemampuan kasebut lan nggawe layon penting.

. Hunt: pertunjukan

Hunt Showdown

Hunt: Showdown minangka FPS pvpve FPS sing ndeleng sampeyan ngoyak intelijen sing simulasi nyandhak ing pandhuan. Masalahe yaiku skuad liya sing akeh banget karo sampeyan kanggo mungsuh sing padha. Uga, ana sing nyekel: Gear sampeyan wis ilang yen sampeyan mati. Sing nggawe game iki dadi totoan dhuwur lan, pungkasane, kaya ngono akeh tomfoolery.

11. Starcraft 2

Starcraft 2 minangka game RTS utama lan kanthi alesan sing apik. Ing taun X wiwit dirilis, ora ana boss unit liyane sing cocog karo desain lunyu lan flawless.

Starcraft 2

Nanging hard, gosh. Yen sampeyan pengin bersaing ing tangga, paling ora: Jalur kasebut njaluk riset, ngelingake wektu, lan driji sing ngeklik luwih cepet tinimbang trap mouse snapping. Sampeyan bisa dadi sethitik sillier nalika sampeyan main karo kanca-kanca. Ngerti yen kancane mesthi tujuane kanggo hydridiks nggawe becik ora kuwatir babagan cepet-cepet ing Zerg Cepet.

12. Bola keranjang manungsa biasa

Ana mung sawetara wong biasa, ora ana sing katon. . Aku ora ngerti apa sing diarani.

Bola keranjang manungsa biasa

Bola keranjang asuler mung bakal bisa digunakake kanthi bener yen sampeyan ngumpulake papat kanca, nanging yen sampeyan bisa nindakake, sampeyan lagi kanggo nambani. Kaya-kaya bola bal sing ora dikarepke, kajaba saben klompok ngontrol instrumen kanthi cepet mlebu ing kontrol kasebut kanggo teka ing kontrol.

13. Gunung Kanca

Iku versi Multiplayer QWOP sing katon orc ing ndhuwur wedhus ing Gunung Kanca. Iku diikat nganggo kontrol sing ora normal kanggo munggah gunung bergasa sing digawe saka kanca. Babagan babagan sregep nalika gagal kanthi spekturular lan surem nalika sukses.

Gunung Kanca

Wiwit sampeyan ilang yen sampeyan ora tekan ndhuwur sajrone 60 detik, sampeyan bisa uga ora duwe wong lanang ing tumpukan sampeyan nalika sampeyan miwiti muter. .

14. Golf karo kanca-kanca

Tiket sampeyan menyang hoot sing apik karo Golf kanca karo kanca-kanca terus tema sing ramah. Ing sisih liya, uga cara sing apik banget kanggo ngeculake. Iki game golf wacky sing ora butuh banget. Kursus kasebut kalebu bocor menyang kepala Dinosaurus, Strike Mortar sing nyata, lan Maneuvers anti-gravitasi.

Golf karo kanca-kanca

Sampeyan bisa, jelas, slop madu ing dalan pungkasan kanggo nelpon maneh bal sampeyan, utawa malah beku amarga sampeyan rumangsa ramalan banget. Ngomong babagan bal, sampeyan bisa nggawe kosmetik sing bisa mbukak kunci, kayata topi burger, pirate topi, lan mateni topi bodho liyane.

15. Segara maling

Ing segara maling, don postume bajak sampeyan lan nyepak sail golek emas kanggo nyolong. Sanajan bisa uga katon “sato”, “pelayaran lan gelut sing bisa sampeyan lakoni karo pemain liyane, balung, utawa sapa wae sing bisa banget.

Segara maling

Ora bakal ana sing bisa dadi kapindho adrift, dhasar. Iki kalebu kerjasama karo siji liyane kanggo njaluk kapal sampeyan ngliwati samodra. Apa sampeyan takon karo kanca-kanca supaya bisa maju kanthi teleskop utawa ngunggahake kapal lan sudut sing bener, ana kabungahan. Segara maling iku ora bisa dingerteni minangka SIM kapal sing bisa diakses sanajan sampeyan bakal menehi arah lan nglipur.

16. XTAL KOMBAT X

Mortal Kombat X minangka seneng banget amarga duwe urutan gelut sing padhet antarane karakter sing nyenengake aneh. Sanajan sampeyan bisa entuk akeh kanthi mung sawetara kombinasi lan sawetara frair, ana subtlet sing bisa uga sampeyan pilih.

XTAL KOMBAT X

Ana, jelas, akeh keuntungan kanggo karakter game ing acara sing sampeyan dadi veteran sing solidified. X-Sinar, sing padha karo gerakan utama sing ngidini karakter sampeyan secara harfiah, Tibias, lan serat ing chain ing combo ana sing kudu dikuasai.

17. Liga legenda

Liga legenda

Kanggo nyelehake legenda liga kaya sing bisa diarep-arep, rong klompok lima perang kanggo ngrusak Nexus saben liyane; kristal substansial ing saben pangkalan. Sampeyan bakal perang kanggo supremasi peta, nganyarke karakter karo gear anyar, lan dadi luwih kuat kaya saben pertandhingan. Nduwe kurva belajar sing tajem lan akeh ambane, dadi aku bakal menehi rekomendasi dolanan karo kanca sing wis main sadurunge.

18. Multifa

Multifikasius minangka brawler sing diidinake ing endi sing dipateni. Ing saben cara, kaya Smash Bros., kanthi tujuan mbanting mungsuh sampeyan saka panggung sing biasane digawe saka platform sing ngambang.

Multifa

Dene dolanan kudu Nintendo resik lan, pukulan, iku menehi kompensasi kanthi ora nganggo alangan lan program karakter sing durung nyenengake kanggo ngontrol. Lebron James, Arya stark, lan bug bunny kabeh tiba ing mage, Assassin, lan archetypes eksperimen. Saben teka kanthi macem-macem gerakan kanggo sinau lan buffs lan apa wae. Yen sampeyan butuh wektu kanggo sinau intricacies, sampeyan bakal rumangsa wis nguwasani dheweke.

Sanajan Multifa dudu pejuang sing sampurna lan bisa uga rada serius, isih game nol-pound sing apik banget. Yen sampeyan nggoleki karakter sing paling apik, priksa dhaptar Tier Multifikasi.

19. Wong lanang

Iki minangka game sing sampeyan lakoni minangka TIC TAC-TAC lan kudu ngalahake Tic-Tack sewidak liyane ing seri tantangan. . Sejatine game “slamet paling apik” sing sampeyan liwati anak liwat latihan klompok lan kursus alangan. Coba coba jinis Juara Ninja kanthi komponen kursus sing digawe saka klompok.

Wong lanang

Apa sing dadi anak sing tikel sing luar biasa minangka keputusan multiplier sing luar biasa yaiku ketajaman. Sampeyan bisa mlumpat kanggo game banjur hop yen sampeyan pengin. Utawa, sampeyan bisa ngetrapake kanthi tenanan lan fokus kabeh upaya kanggo menang lan menang makutha. Kajaba iku, sampeyan bisa muter karo kanca-kanca, kulawarga, lan mbah putri.

20. Munggah Menehi Menara

Munggah Munggah Menarafun minangka game Multiplayer tetanggan sing apik. . Iki ana ing kene amarga ora ana duane panahan sing bakal saya suwe saya seneng banget utawa seneng.

Munggah Menehi Menara

Nganti papat pemain, lan mode sing paling apik yaiku paling angel: Archer kanthi paling akeh sing menang. Nyusup, mlumpat, lan njupuk mung mung tiga kriyo durhensi sing digunakake kanggo crita babagan monsaging. Pamuter bisa dipateni kanthi mung siji panah, nanging kanthi cepet, bisa ngilangi projectile sing mbebayani saka udhara. Iki minangka sistem sing ngasilake gerakan alon-alon ing game video lan menehi gelut sing apik banget.

21. Fortnite

Ora mung buatan gelut game Royale, nanging uga duwe belancang lan francais sing apik banget. Nanging, yen sampeyan gelem nampa khayal, sampeyan bakal miwiti nemokake penembake sing polesan lan kaget banget. Ana versi klasik saka Fortnite, ing endi struktur bangunan kanggo mbantu sampeyan ing paprangan penting kanggo sukses sampeyan. Mode sing ora disenengi, nanging sapa sing duwe katrampilan motor sing apik bakal nikmati pertempuran bangunan sing bisa kedadeyan ing antarane tim.

Fortnite

Mula, ora ana mode Mbangun, tambahan sing wis langsung mlebu aku ing Fortnite. Perang royale kaya sing sampeyan prihatin yaiku bunder sing ditutup kanthi apa wae tanpa kabeh pamrentah terstruktur.

Iki nuduhake manawa Fortnite wis suda dadi pengalaman penembake konvensional, kanthi kaluwihan tambahan saka Kikanverse Fortnite: Stripskorks, Bola Gas, lan FireWorks, Peperangan Gas, lan Firekuensi sing paling penting Mode kasedhiya, nanging uga sing paling bungah.

22. Garry Mod

Garrys Mod

.

23. Antarane kita

Antarane kita

Ah, ing antarane kita, ing antarane kita. Game potongan sosial sing papat nganti sepuluh pemain nyawisake kapal kanggo budhal, nanging mung siji utawa loro sing bener; Amarga dheweke kanthi rahasia pengin mateni wong.

24. Northgard

Musim musim salju bisa nyebabake ancaman luwih gedhe tinimbang tentara renten ing Northegard, sing apik banget. Saben penduduk nambah siji cangkeme luwih akeh kanggo ngurus, lan panganan umume angel ditemokake. Utamane nalika salju wiwit tiba.

Northgard

Nalika wektu mlaku, mangsa mesthi wae ing sudhut, nggawa pagebaran tikus, blizzard, lan lindhu, penalet produksi abot.

. Sampeyan ora bakal bisa nemoni mungsuh Viking sampeyan nganti limalas menit menyang pertandhingan kasebut, lan ora bakal nganti mengko yen sampeyan miwiti poking ing wilayah kasebut. Yen sampeyan pengin kabeh.

25. Hearthstone

Hearthstone

Iku game kertu kompetitif sing bisa diakses kanthi jumlah kangelan sing tepat. Sampeyan bakal nggunakake kertu tema perang Warcraft saka katalog mburi Bizzard sing ekstra kanggo ngrusak kesehatan mungsuh sampeyan.

Game luwih nyenengake nalika sampeyan bakal nuduhake pengalaman karo kanca utawa kanca-kanca pemain saka saindenging jagad. Game Multiplayer wis dadi bagean penting saka komunitas game, nawakake kesempatan kanggo sesambungan, saingan, lan kerja sama karo siji liyane. Kita wis nyusun dhaptar 25 game multipliker sing paling sampeyan kudu diputer ing PC saiki!

1. Legenda apex

Game Royale Battle-Puteran Gratis ing ngendi pemain melu pasukan ing skuad telu, nggunakake legenda sing kuat kanthi kemampuan unik.

2. Overwatch

Penembake wong sing melu melu karo macem-macem karakter lan warna-warni, mbutuhake kerja lan strategi sing kuwat.

3. Fortnite

Game Royale Battle-populer-populer kanggo nggabungake mekanika bangunan kanthi gunane gunane, narik kawigaten para pemain kabeh umur.

4. PubG (Peperangan Pemain Pemilik)

Realisme lan pendekatan taktis, nggawe game Battle Royale basis Survival iki metu ing antarane para pesaing.

5. Liga legenda

Salah sawijining game MULTIPLAYER BATTLE (MOBA) Game, iku nggawe pemandangan kompetitif lan nganyari tetep.

6. Dota 2

Game MOBA Massive Liyane sing wis relevan liwat mekanik gameplay sing jero lan erportik khusus.

7. Liga roket

Sepak bal-balan ketemu mobil roket ing hit dhuwur-octane lan gawe ketagihan.

8. Counter-Strike: Global nyerang

Penembak wong pertama sing ora ana ing ngendi strategi, refleks, lan kerja tim minangka paramount kanggo menang nglawan mungsuh.

9.

Game Aksi Koperat Gratis-Play sing nawakake jagad Sci-Fi sing nyenengake karo karakter sing bisa disesuaikan.

10. Pelangi Six Drege

Karusakan sing trep, keputusan taktik, lan kerja sama penting ing penembake wong sing kuat iki.

11. Antarane kita

Game partai Quirky iki mbutuhake penipuan, komunikasi, lan karya detektif ing tingkat sing paling apik.

12. World of Warcraft

Ngalami urutane critap mmorpg sing sugih nalika njelajah jagad sing akeh lan immersive saka Azeroth.

13. Perang Guild 2

Mmorpg sing nggumunake kanthi visual karo crita lan acara sing sugih lan acara sing dinamis sing ditindakake.

14. Minecraft

.

15. Valorant

Entri Game Riot Games menyang penembak genre pisanan-wong genre nyampurake kemampuan pahlawan kanthi gunane sing ketat.

16. Segara maling

Game petualangan Pirate sing memotir sing negesake kerja sama, eksplorasi, lan pamburu bandha.

. Maling Auto Online

.

18. Takdir 2

Nyemplungake dhewe ing alam semesta Sci-Fi sing nggumunake nalika sampeyan kerja bareng kanggo mbela manungsa saka pasukan asing.

19. Telpon saka tugas: warzone

Pertempuran Royale muter-Muter kanthi gratis iki nggawa intensitas francais tugas kanggo tahapan bebarengan sing akeh.

20. Starcraft II

Game RTS sing nggumunake sing terus memikat pemain taun sawise rilis wiwitan, kanthi pemandangan sing aktif kanggo boot.

21. Dalan diasingake

Tindakan Fantasi Gelap RPG sing Gratis-kanggo-Play lan nampilake Pilihan Kustomisasi Karakter Deep.

22. Tim Benteng 2

Dikenal kanggo tone lan macem-macem karakter sing beda, penembak tim klasik iki isih relevan saiki.

23. Peperangan ing V

Kanthi peta sing luwih ekspensif lan terrain sing bisa ngrusak, FPS iki nawakake sing disetel tikel multiplier ing Perang Dunia II.

. FINAL FANTASY XIV: REBORM REBORM

Jelajahi jagad Eorzea sing apik banget ing mekanek game MMORPG sing diakoni lan seneng karo pirang-pirang kelas sing kasedhiya.

25.

Miwiti saka Gelang Survival Game sing ora bisa dingerteni iki sing nguji katrampilan lan lingkungan sing mbebayani.