.22b patch | Kabeh buffs lan nerf ing pra-musim | UwalGame, Patch 12.22 Cathetan

Patch 12.22 Cathetan

Contents

.22b patch | Kabeh buffs lan nerf ing pra-musim

Lol patch 12.22 entuk tembelan amarga jumlah sing akeh owah-owahan preseason iki. Dadi, apa sing kalebu ing lol 12.22b? Ayo ngliwati kabeh buffs lan nerf saiki.

Semangat mekar kanggo 1

Karo Lol patch 12.22 Pungkasane kita kudu main preseason 2023. Owah-owahan alas sing gedhe banget wis guncang, nanging sawetara Juara mung ora bisa terus-terusan. Mula, Riot wis mutusake kanggo nambah B-tarif kanggo mbantu nambah sawetara tingkat menang juara.

Dadi ayo ngliwati kabeh lol 12.Owah-owahan 22B lan apa sing bakal menehi pengaruh preseason ing taun 2022. Apa juara favorit sampeyan entuk katresnan saka reregetan utawa ora?

.22b: Kabeh buffs lan nerf

Kabeh pangaturan juara ing lol 12.22b

Ana sawetara juara lan pangaturan sing bakal ditindakake. .

  • Raja rusak: Ndandani bug ing ngendi Viego ora bakal entuk pengalaman Jungle Bonus sawise entuk juara mungsuh
  • W – Bali Pertahanan Curl Armo Bonus BaseR: 40 ⇒ 50
  • W – Defensif Ball Curl Resistensi Piandel Bonus
  • 45% (+0.6% Saben 100 Hp Bonus) (+ 2% saben 100 ap) ⇒ 45% (+0.9% saben 100 Hp bonus) (+ 4% saben 100 ap)
  • Kacepetan Serangan Bonus Sawise Casting Q – Tari Panas Panah: 25% ⇒ 35%
  • ThesakaChemtech: Ndandani bug sing langka ing ngendi Karthus bakal urip maneh saka pasif yen dheweke duwe Chemtech Jiwa Buff
  • Kesehatan: 131-70 (level 1-18) ⇒ 98-0 (Tingkat 1-18)
  • PasifBiaya: 135-66 (level 1-18) ⇒ 90-0 (Tingkat 1-18)
  • Daisy: Ndandani bug ing endi Daisy bisa mateni kredit kanggo drake lan ora menehi kredit marang jiwane menyang tim masing-masing
  • E – Pengurangan Cooldown Tantrum Nalika kena serangan dhasar: 0.5 detik ⇒ ​​0.75 detik
  • E – Kerusakan Tantrum Magic: 75/100/12/150/175 (+ 50% ap) ⇒ 85/19/135/160/185 (+ 50% ap)

Kabeh imbuhan sistem ing lol patch 12.

Iku ora mung juara sing bakal nampa pangaturan, nanging kerusuhan uga ndeleng sawetara barang anyar, uga sing dianyari lan nggawe sawetara owah-owahan. Utamane ravenous Hydra wis dadi salah sawijining barang sing paling apik kanggo juara Melee. Dadi, mesthine sawetara nerf sing cocog.

  • ! Hadiah Natal sing apik kanggo kanca-kanca mesthi Rangkai dening Anthony Reynolds
  • Bagus Armor lan Pak Per tumpukan: 2 ⇒ 3
  • Armor bonus persen lan mr kanthi tumpuk maksimal: 10% ⇒ 15%
  • Rasio Heal Kesehatan maksimal: 1% ⇒ 2%
  • Kemampuan non-paling cepet: 15 ⇒ 20
  • Cocol Cooldowns: Ndandani bug langka ing ngendi kabecikan radiantis bisa nyuda kesepakatan sekutu
  • Biaya total: 3300 emas ⇒ 3400 emas
  • Unik Pasif – Iklan Karnivorous saben tumpukan: 0..5 (20 iklan maksimal)
  • Total Cost: 3200 ⇒ 2800

Imbangan imbangan owah-owahan ing patch 12.22b

Aram uga dadi luwih akeh perhatian, utamane kanthi turnamen Clash sing bakal teka dadi Clash Aram. Riot pengin priksa manawa kabeh kanggo turnamen Clash iki bakal mbukak lan pemain ora bakal duwe kauntungan kanthi acak amarga main juara sing rusak.

Juara kaya Seraphine wis kena karo suda sing padha karo Ashe, nalika juara liyane kaya Lucian ana ing pungkasan sing nampa. Udakara udakara sewelas juara sing nampa imbangan kanggo Aram ing Update Mid-Patch.

  • Akali: 115% karusakan sing ditangani ⇒ 110% karusakan
  • Ashe: 0 scaling kacepetan kacepetan bonus ⇒ 0.01 skap kacepetan serangan bonus
  • : 0 scaling kacepetan kacepetan bonus ⇒ 0.01 skap kacepetan serangan bonus
  • Kayn
  • : 115% karusakan sing ditangani ⇒ 110% karusakan
  • K’sante: 100% Kerusakan Dijupuk ⇒ 90% Kerusakan Dijupuk
  • LILLIA: 100% Kerusakan Dijupuk ⇒ 105% Kerusakan 105%, 95% Kerusakan Daging 95% 90% Kerusakan
  • Lucian
  • Seraphine: 0 kemampuan cepet-cepet ⇒ -20 kemampuan cepet-cepet
  • Shyvana: 100% Kerusakan Kerusakan 95% Dealt
  • Sona: 0 kemampuan cepet-cepet ⇒ -20 kemampuan cepet-cepet

Iku kabeh imbangan owah-owahan kanggo tambelan b-patch 12.. Jeneng dawa, eh? Nanging aja kuwatir, ana siji liyane patch ing ngarep 2023 musim, dadi sampeyan isih bisa digunakake kanggo akeh owah-owahan alas iki lan pangaturan sing digawe kanggo petet alas anyar.

Artikel iki ngemot link afiliasi sing ditandhani karo [simbol blanja]. Link iki bisa nyedhiyakake komisi cilik kanggo kita ing kahanan tartamtu. Iki ora nate mengaruhi rega produk kanggo sampeyan.

.

. .

Sugeng rawuh ing Liga Legenda 2023 preseason!

Iki minangka tembelan pungkasan saka Dragonlands ing TFT lan tim kasebut tikel mudhun ing Mekanik Naga Treasure lan Shipping Ton saka Buffs. Waca liyane babagan iki ing Cathetan TFT Patch ing kene!

Lilu “Riot Riru” cabroros

Nganyari Mid-Patch

Bugfixes

  • Trickery Menara: Ndandani bug ing ngendi Neeko bisa dadi obyek kaya menara banyu lan nyalin output karusakan kanthi nggunakake pasif

18/11/2022 Nganyari Mid-Patch 2

Bugfixes

  • Aja mandheg, nyerang ‘
  • Radi radiant: Ndandani bug ing endi kabecikan radiant bakal nambah kasilane sing bisa ditindakake kanthi permanen nalika recast

17/11/2022 Nganyari Mid-Patch 1

Amumu

  • E – pengurangan cooldown tantrum nalika kena serangan dhasar: 0.5 detik ⇒ ​​0.75 detik

Ivern

  • : 131-70 (level 1-18) ⇒ 98-0 (Tingkat 1-18)
  • Biaya mana pasif: 135-66 (level 1-18) ⇒ 90-0 (Tingkat 1-18)
  • Daisy??: Ndandani bug ing endi Daisy bisa mateni kredit kanggo drake lan ora menehi kredit marang jiwane menyang tim masing-masing

JAK’sho Protean

  • Armor Bonus Persen lan MR kanthi tumpukan maksimal: 10% ⇒ 15%

Karthus

  • Ghost of Chemtech: Ndandani bug sing langka ing ngendi Karthus bakal urip maneh saka pasif yen dheweke duwe Chemtech Jiwa Buff

Kemenangan

  • Kacepetan Serangan Bonus Sawise Casting Q – Tari Panas Panah: 25% ⇒ 35%

MAOOKAI

  • E – Sapling Toss sing dikuasai jumlah: 45% (+0.6% Saben 100 Hp Bonus) (+ 2% saben 100 ap) ⇒ 45% (+0.9% saben 100 Hp bonus) (+ 4% saben 100 ap)

Kabecikan radiant

  • Rasio Heal Kesehatan maksimal
  • Kemampuan non-paling apik: 15 ⇒ 20
  • Coolol: Ndandani bug langka ing endi kabecikan radiantis bisa nyuda kesepakatan kemampuan sekutu

Ramus

  • W – Defensif Ball Curl Armor Bonus Bonus
  • W – Defensif Ball Curl Resistensi Piandel Bonus: 10 ⇒ 15

Ravenous hydra

  • Biaya total: 3300 emas ⇒ 3400 emas
  • Unik Pasif – Iklan Karnivorous saben tumpukan: 0.6 (24 ada maksimal) ⇒ 0.5 (20 iklan maksimal)

Shaco

  • Ora-seneng-seneng: Ndandani bug ing ngendi kothak Slaco saka w ora bakal nanggung karusakan bonus

Viego

  • Raja rusak

Pangaturan Balance Aram

  • Akali
  • Ashe: 0 scaling kacepetan kacepetan bonus ⇒ 0.01 skap kacepetan serangan bonus
  • Kalista.
  • : 100% Penyembuhan ⇒ 80% marasake awakmu
  • : 115% karusakan sing ditangani ⇒ 110% karusakan
  • K’sante: 100% Kerusakan Dijupuk ⇒ 90% Kerusakan Dijupuk
  • : 100% Kerusakan Dijupuk ⇒ 105% Kerusakan 105%, 95% Kerusakan Daging 95% 90% Kerusakan
  • Lucian: 100% Kerusakan sing dijupuk ⇒ 95% kerusakan sing dijupuk
  • Seraphine: 0 kemampuan cepet-cepet ⇒ -20 kemampuan cepet-cepet
  • Shyvana
  • : 0 kemampuan cepet-cepet ⇒ -20 kemampuan cepet-cepet

Sorotan tembelan

Space Groove Gragas, Space Groove Lissandra, Groove Space, Groove Ornn, Tarik Groove Teem, Lan Groove Space Groove Nami Nami 17, 2022.

Sejuan uga bakal disebar ing tembelan iki!

Wangsulane Chemtech

Chemtech Drake

Bunder Chemtech Drake bali lan luwih apik tinimbang sadurunge! . !

  • Chemtech Drake: Nalika drake Chemtech ana ing ngisor kesehatan, entuk resistensi karusakan ing 33% lan ngatasi 50% kerusakan luwih akeh. Drake iki bakal menehi hasil 100% total iklan + 4% saka kesehatan target minangka karusakan fisik kanthi saben serangan.
  • Chemtech Buff
  • Jiwa Chemtech: Sawise nampa Jiwane Chemtech, Pemain bakal nampa tahan karusakan 10% lan 10% luwih akeh sajrone ngisor 50% kesehatan

Rift Chemtech

Ing jejere drake anyar yaiku rift chemtech anyar! Gas Chemtech Kita ngenalake kanthi cepet ing preseason taun kepungkur sithik uga beracun kanggo pengalaman urutane game sing apik, mula kita milih pendekatan sing luwih diukur taun iki. Saiki, tinimbang lungguh ing permukaan, bahan kimia zaunit wis ngupayakake menyang rift, mutasi lingkungan lan nambahake saben tanduran alas kanthi efek sing beda.

  • : Honeyfruits bakal nganyarke menyang stim woh lan nyedhiyakake waras sing biasane ditambah tameng bonus saliyane ora ana juara sing luwih alon sing nganggo
  • Kerucut jeblugan: Cones Blast saiki bakal nyemplungake unit ing sawetara kaping pindho Sejatine dheweke njeblug
  • : Bloom Scryer bakal nganyarke mekar pemiraran sing bakal mbukak wilayah cilik ing sekitar tanduran nalika rusak saliyane ing arah sing beda-beda ing arah sing beda. ALTIES TAX uga bakal entuk gerakan gerakan menyang arah kasebut kanggo durasi cendhak, lan wenturns mungsuh dicethakake bakal dijupuk kanggo 1 kesehatan.

Owah-owahan alas

Kita entuk akeh owah-owahan alas kanggo mbongkar ing kene, mula ayo mlumpat menyang tengen!

Salah sawijining owah-owahan paling gedhe sing bakal sampeyan sok dong mirsani yaiku kabeh kemahan dadi nganyari kata cara durability sethithik. Tujuan kita karo nganyari iki yaiku nggawe investasi luwih akeh kanggo para piewers kanggo njupuk camps ing wiwitan), tetep cepet banget kanthi cepet kanthi cepet kanthi cepet kanthi cepet-cepet lan pengalaman saka alas dhewe menyang barang alas anyar. Ing tangan liyane, kita sejatine nggawe kampok kamp sing kurang lama kanthi ngilangi 2 kribit sing diwenehake saka krish kuno sing kudu nggawe kemah kurang saka sink lan ngidini dalan jalur awal.

Kita uga wis nggawe sawetara pangaturan kanggo nyuda carane para punggawane kanthi efektif lan jungler mungsuh bisa poach. Owah-owahan kekiyatan ngresiki sisih dhewe kanggo nyepetake kanthi cepet jungler kanthi jelas alas dhewe nalika nambah biaya kesempatan nyerang. Owah-owahan kekiyatan ngresiki sisih dhewe uga bakal mbantu nyiksa awal banget lan jungling vertikal sing, nalika menarik lan kuat, saiki ora bisa dipercaya karo sampeyan lan njaga tekanan jalur awal. Kajaba iku, sing anyar ditandhani kanggo owah-owahan pati kudu nggawe counter jungled rada kurang. Dadi jelas, kita Pancen Apa pengin jungling counter ing game kasebut lan percaya yen kudu dadi strategi sing efektif kanggo jungler. Nanging, negara-negara counter jungling saiki kuwat banget lan ngukum, nggawe luar biasa Pengalaman sing sengsara kanggo sing nyerang sing ora cocog kanggo peran kasebut.

Lan saiki paragraf mung kanggo scuttler kanthi rift sing paling disenengi. Scuttle duwe rong masalah utama sing kita coba kanggo mbenerake: mecah tameng kasebut minangka pengalaman juara ora bisa ditindakake lan kekarepan juara ing juara kasebut bisa tekan 3:15. Nalika rampung, kita ngilangi tilas, kita nggawe wektu sput kanggo 3:30 kanggo mbantu Jungler sing luwih alon njupuk wektu ngresiki wektu nalika luwih cepet bisa entuk.

Pangowahan utama pungkasan kanggo ngrembug yaiku nyengkuyung ing alas. Kita lagi njupuk kekuwatan penyembuhan metu saka mesem lan grapyak lan nyebar ing alas karo pendekatan alas. Yen kerusakan kesehatan kesehatan amarga ana kerusakan saka sawetara kemah, iki mung bisa nyebabake sawetara juara sing wis jelas, lan umume juara duwe panganan sing bisa ditindakake sehat banget. Sawise kabeh, yen saben Juara bisa nambani kaya Warwick, ora bakal ana regane ing saling tali Warwick.

  • Anyar Ditandhani kanggo pati: Yen monster gedhe mati, kabeh monsters cilik ing kampan kasebut bakal ditandhani kanggo pati. .
  • : Jungler saiki menehi hasil 20% luwih kerusakan saka sumber karusakan sing ora bener kanggo monsters ing sisih alas dhewe. Kerusakan sing tambah iki ora bakal ditrapake nalika nyerang lan ngatasi kerusakan ing kemah mungsuh.
  • Anyar Peparinge pisah..25x adhedhasar Mana) Mana) Mana ing Takedown Yen sampeyan duwe kanca hana. Pemulihan sing bisa waras / mana iki bakal njupuk formulir proyek sing bakal dipecat kanggo juara sing pungkasan kena monster kasebut sawise 0.3 wektu tundha kaping pindho.

  • Pengalaman Minion Lane
  • : Kabeh emas monster gedhe sing diwenehake kanggo non-jungler wis dikurangi 15 emas
  • Pengalaman monster gedhe kanggo non-jungler: Kabeh pengalaman monster gedhe sing diwenehake kanggo non-jungler wis suda dening 15 pengalaman kajaba kanggo kris kuno sing wis suda dening 12 pengalaman
  • Pengalaman Monster Gedhe kanggo Junglers: Kabeh monsters gedhe saiki menehi pengalaman tambahan 15 yen sampeyan duwe pendamping hasle

Sentinel biru

  • Kesehatan
  • Kerusakan Serangan: 78 ⇒ 66
  • : Biru Sentinel saiki duwe 5% saka kesehatan saiki sing dituju

Gromp

  • Kesehatan: 1650 ⇒ 2200
  • Kerusakan Serangan: 74 ⇒ 70
  • Range serangan: 200 ⇒ 175
  • Anyar Kerusakan ing-hit
  • Hadiah parting: Gromp ora bakal nambani juara sing mateni nalika mati

KRUGS

  • Kesehatan kakuda kuna: 1050 ⇒ 1350
  • Kerusakan Serangan Krub kris: 74 ⇒ 57
  • Anyar : Krub kuna saiki tawaran 3% saka kesehatan saiki ing Hit
  • : 500 ⇒ 650
  • Kris kris lan kriss mati animasi / kranjang udang Krug cilik: 1.3 detik ⇒ ​​1 detik
  • diilangi Tetep bebarengan: Krisi kuna ora maneh sprugs 2 kriss nalika dipateni lan tong raya 4 Mini Krugs
  • Anyar 1 = 2: Kris kuna saiki dietung 2 cs (CATETAN: Kamps Krugs minangka kabeh bakal dietung minangka 4 CS)

Wolves Murk

  • Kesehatan Greater Murk Wolf: 1200 ⇒ 1600
  • Kerusakan Serangan Murk Wigu Luwih gedhe: 35 ⇒ 30
  • Anyar Kerusakan ing-hit
  • Kesehatan Wol: 480 ⇒ 630

Raptor

  • Kesehatan Raptor Crimson: 800 ⇒ 1100
  • Kerusakan Serangan Crimson Rapptor: 20 ⇒ 17
  • Anyar Kerusakan ing-hit: Crimson raptor saiki tawaran 3% saka kesehatan saiki sing dituju
  • Kesehatan Raptor: 425 ⇒ 500
  • Kerusakan Serangan Raptor: 10 ⇒ 7

Brambreback abang

  • Kerusakan Serangan: 78 ⇒ 66
  • Kesehatan: 1850 ⇒ 2300
  • Anyar Kerusakan ing-hit: Brambback abang saiki menehi 5% saka kesehatan saiki ing hit

Rift herald

  • Pengalaman diwenehake kanggo juara sajrone 600 unit: 200 ⇒ 300
  • Pisanan rift herald biaya: 2000 ⇒ 1500 (Cathetan: Kerusakan nyata bakal luwih dhuwur tinimbang nilai iki)

Rift scuttler

  • Wektu spawn
  • Kesehatan ing level 1: 1050 ⇒ 1550
  • Ndeleng ya tameng: Srintis kanthi cepet ora ana tameng

Mbebayani kanggo mlebu ing alas-alun dhewe, mula njupuk salah sawijining kanca wana iki! Barang-barang alas tradisional saiki bakal diganti karo kanca sing apik banget, lan kabeh. . Dheweke bakal tuwuh lan berkembang nalika sampeyan maju ing game kanthi entuk tumpukan saka monster lan juara tapedowns, dadi priksa manawa sampeyan kudu menehi akeh perawatan / tumpukan lan katresnan. Ing upaya kanggo nglindhungi ekosistem rift, kita banget nyaranake supaya kanca-kanca wulunen lan scaly kita (lan mesem) disimpen ing alas.

Serangan pendamping

  • . .

Pangertenuan Mana Regenerasi

  • Para kanca bakal menehi pamilik kanthi peningkatan regenerasi Mana padha karo [(8 * persen ilang mana) + (8 * persen ilang mana) * (level / 1.3) * 0.1] Nalika ing alas (kalebu alas sampeyan, alas mungsuh, lan kali)

Progression Companion

Para pengetrama Jungle bakal berkembang kaping pindho ing saindhenging game kanthi entuk perawatan liwat cara ing ngisor iki:

  • 1 Bonus nambani disimpen saben 60 detik sadurunge Tekan formulir evolusi pungkasan kanca
  • Nambani Bonus Ditambani Saben 90 detik Sawise Tekan formulir evolusi pungkasan kanca
  • Yen monster gedhe dipateni karo perawatan bonus sing kasedhiya, Pemain bakal nampa 2 perawatan lan 50 emas bonus. .

Evolusi Companion

Evolusi pisanan

  • Kerusakan sing esem bakal tambah dadi 900 karusakan sing bener marang monsters
  • Smite saiki bisa dicekel ing Juara Eatemy, Deal Every 80-160 (Adhedhasar Tingkat) Kerusakan TRUE lan Slowing target 2% sajrone 2 detik
  • Item alas bakal tetep ing persediaan sampeyan
  • Companion bakal visual berkembang
  • Lambang smite bakal upgrade

Evolusi pungkasan

  • Pemain bakal dipimpin lan nampa buff gumantung karo kanca sing dipilih
  • Companion bakal visual berkembang
  • Lambang smite bakal upgrade

Mosstomper

  • Wani Mostomper: Entuk level 75-330 (adhedhasar level kesehatan) sawise mateni kemah monster utawa sawise 10 detik saka pertempuran. Tameng iki bakal tetep tanpa wates. .
  • Perlindhungan proteksi: njupuk 30% suda karusakan saka monsters nalika paling ora 2 sekutu ing 1300 unit

Scorchclaw

  • Slash’s Scorchcllaw: Scorchclaw bakal nglumpukake tumpukan ember kanthi tingkat 3 tumpukan saben 0.5 detik utawa 100 tumpukan nalika mateni monster gedhe. Ing 100 EMERT STEX, conto sampeyan ngrusak juara mungsuh bakal alon kabeh mungsuh ing 300 detik (bosok bakar maksimal 5% saka kesehatan sing bener sajrone kerusakan detik kanggo target utama.
  • Perlindhungan proteksi: njupuk 30% suda karusakan saka monsters nalika paling ora 2 sekutu ing 1300 unit

Gustwalker

  • Gustwalker Gustwalker: Entuk kecepatan 45% bonus nalika ngetik sikat sing bosok 2 detik sawise ninggalake sikat. .
  • Perlindhungan proteksi: njupuk 30% suda karusakan saka monsters nalika paling ora 2 sekutu ing 1300 unit

Nganyari Range lan Indikasi Leash

Ing upaya kanggo nggawe alas luwih sambutan pemain sing ora ngerti karo peran kasebut, kita bakal nambah pratondho leashing visual sing bakal nuduhake sepira kemah sing bisa ditarik sadurunge mati. Kita uga nyuda kemah kadohan bisa ditarik, mula ora kudu ngadeg ing piksel sing sampurna kanggo mbusak rong kemah ing loos kanggo hyper-optimize.

  • Anyar Reset sing lembut: Sawise ilang kabeh sabar, tinimbang lengkap, raksasa bakal ‘reset alus’ sajrone 6 detik. Nalika reset alus, monster bakal dadi pusat camp, regenerate 6% kesehatan maksimal per detik, lan bakal nglirwakake penyerang ing njaba leash. Nyerang monster nalika panyerang ana ing sawetara leash bakal mungkasi ngreset alus lan mulihake sabar sawetara. Sawise 6 detik iki wis liwati tanpa monster sing diserang, monster bakal ‘hard reset’ lan nglirwakake kabeh panyerang, kanthi cepet ngobati, lan bali menyang posisi sing asli.
  • Anyar : Monsters bakal luwih alon nalika ngreset alus, lan luwih cepet sawise ngreset
  • Anyar Sabar minangka kunci: Monsters ora bakal kelangan sabar kanggo 1.5 detik sawise diserang juara ing radius Leash
  • Anyar Regenerasi Pertanyaan: Camp saiki bakal miwiti regenerasi sabar ilang sawise 2 detik bali maneh ing leash
  • Sabar monster cilik: Monsters cilik bakal cocog karo monster gedhe sing beda-beda sajrone urip lan umure 700
  • Sentinel biru: 1000 ⇒ 650
  • Gromp: 700 ⇒ 450
  • KRUGS: 900 ⇒ 650
  • Wolves Murk: 800 ⇒ 650
  • Raptor: 800 ⇒ 650
  • Brambreback abang
  • Rift herald: 1200 ⇒ 1100

Pathing sing disaranake

Miwiti kanthi cetha sampeyan ing sikil sing salah bisa cukup ngukum jungler, utamane nalika mungsuh ngerti persis cara kanggo ngoptimalake sing jelas menyang gank pertama. Supaya bisa ngukum jupuk sing luwih dhisik iki kanggo jungler sing luwih anyar utawa off-off, kita nambah sarana path. . Iki dalan sing jelas iki ditemtokake kanthi ngumpulake data saka jungler sing trampil ing juara penguasaan sing dhuwur ing ndonya. .

. .

Piranti Komunikasi Anyar

Rodha taktik berkembang

Liga minangka game tim ing inti. Supaya luwih gampang nggampangake komunikasi antarane kanca-kanca, kita tikel jumlah pings sing kasedhiya kanggo pemain. 8 pings ing rodha saiki bakal melu:

  • Wangsul Ping (Clockwise): Mundur (biyen bahaya), ing dalanku, nulungi aku, mungsuh ilang
  • Pings Anyar (Clockwise): Push, kabeh, terus, umpan

Wheel Wheel

Kita uga nambahi rodha sing anyar sing fokus ing visi. Nggunakake rodha iki, sampeyan saiki bisa nuduhake ing ngisor iki:

  • (saka kiwa kiwa) sesanti, sesanti mungsuh, butuh visi
  • Fitur Ekstra: Ping Perlu Vision bakal ninggalake indikator sing terus-terusan sajrone sawetara menit, utawa nganti pendhapa dipasang ing cedhak. . .

Pings liyane

PING PINGHAN, sing ana ing njaba sistem ping, tetep padha, kanthi sawetara visual sing dianyari.

Perencanaan Objektif

Entuk tim sampeyan ing papan sing duwe tujuan bisa angel, lan kabeh wong ping bebarengan bisa bingung banget. Kita ngenalake fungsi pemilih anyar sing bakal ditampilake nalika tujuan sing paged sing padha karo swara sing nyerah. Saiki kabeh pemain bisa milih lan nuduhake apa utawa ora seneng njupuk utawa kontes sing objektif kasebut. Vote Jungler bakal dietung minangka 2 swara lan total 4 swara kanggo utawa nglawan bakal dianggep didadekake siji. Pangarep-arep kita yaiku mbantu ngrancang luwih apik babagan tujuan global bebarengan tim Tengen Telpon.

Nganyari sistem vision

Pelacakan pencepak sekutu

Nalika saiki ana cara kanggo ndeleng sepira pendhudhuk sing sampeyan lebokake ing peta, ora ana cara sing cepet kanggo mriksa wadhah sing paling cedhak. Kita ngenalake visual walara anyar ing minimap sing bakal nuduhake nalika wadhah cedhak. Ikon Allied Ward Minimap saiki bakal ngganti tampilan nalika tekan katelu saka sisa sisa.

Timer Ward Musuh

. Saiki, yen sampeyan nggunakake ping visi cedhak pendhapa mungsuh sing wis katon sajrone 10 detik pungkasan – utawa mung nyerang – timer pendhapa sing tepat sing mesthi katon kabeh kanca-kancane bakal katon utawa entek.

Rekomendasi Kamungkinan

Tingkat kemampuan sing disaranake munggah

Ing gaweyan sing terus-terusan kanggo nggawe Liga Liga luwih lengkap sambutan kanggo pemain sing luwih anyar, kita nambah rekomendasi level-game-game-game. Indikator visual iki bakal katon yen sampeyan level munggah lan nyorot kemampuan sing biasane direncanakake para pemain ing saben level. Informasi iki bakal dianyari karo saben tembelan supaya sampeyan kabeh entuk informasi paling anyar lan paling gedhe.

Lane Emas lan Pengalaman

Kita uga bakal nggawe sawetara panyesuaian kanggo mbantu ndhuwur narkasi skala luwih apik kanggo loronges liyane, lan mencet tombol kunci lan level level sing luwih cepet relatif kanggo pertengahan lan bot. TL; Dr: Mid lan sisih ndhuwur entuk luwih akeh XP, Bot Duo saya sithik, lan pertengahan saya sithik.

  • : Kabeh Mations Spawed ing Lane Mid ing saiki bakal regane 1 kurang emas sadurunge 14 menit nalika hit pungkasan (sadurunge, mung minion meriam sing regane kurang emas, nanging regane 10 kurang emas)
  • Pengalaman Minion: Minions saiki diwenehake 2.Pengalaman 15% luwih akeh kanggo Juara Solo. Pengalaman Minion Nalika Diajukake ing antarane Juara Multiple Ora owah.

Barang anyar lan nganyari

Nalika kita ngenalake barang mitos ing nganyari Item, kita ngrancang dadi tuku barang pisanan sing nemtokake playstyle sing dibangun. Nalika kita wis ndeleng kabeh atusan ewu macem-macem variasi, kita wis ngowahi filsafat item mitos lan saiki percaya yen barang-barang kasebut ora kudu dadi barang pisanan. Kadhangkala barang legendaris sing cocog karo profil item dadi juara, lan diwenehi amba juara juara Playstyles ing game sing kita yakin ora perlu dibuang.

Kanthi larangan sing santai kanggo barang-barang misti minangka tuku pisanan, kita bakal ngrampungake mithi tank tanpa ngarsane ora bisa ngrusak / tani lan luwih akeh kanggo ngetrapake daya tahan utawa luwih ngontrol utawa kalorone)!

Kanggo iki, kita bakal ngenalake telung barang Tank MyTHIC anyar, uga gauntlet Frostfire sing bali maneh menyang kamulyan Fros. Turbo Chttank lan Sunfire Cape bakal pindhah menyang papan item legendaris lan duwe efek sing disederhanakake. Pungkasan, kita bakal nggawe sawetara owah-owahan sing luwih cilik kanggo sawetara tank tank liyane kanggo mesthekake alat sing dibutuhake ing jagad anyar iki, kalebu bali saka kanca lawas lan tank padha. !

Dadi monstroity sing ora bisa dipercaya sajrone perang.

  • Biaya emas: 3000
  • Kesehatan: 400
  • Armor: 30
  • Tahan sihir: 30
  • Kemampuan cepet-cepet: 20
  • Mbangun dalan
  • . Ing tumpukan max dadi pimpinan, langsung nyepetake mungsuh sampeyan kanggo 3% kesehatan maksimal (suda 30% nglawan minions lan monsters) lan nambah mburi.
  • Mythi pasif: Menehi kabeh barang legendaris liyane 5 waja lan 5 resistensi sihir

Parasit sing ora dingerteni

Iki versi versi JAK’SHO sing nganyari, yaiku Protean.

  • Kesehatan: 550
  • Armor: 40
  • Tahan sihir: 40
  • Kemampuan cepet-cepet: 25
  • Pasif – Ketahanan Voidborn: Pasif pasif kanggo versi dhasar

Kabecikan radiant

.

  • : 3000
  • Kesehatan: 400
  • Armor: 30
  • Tahan sihir
  • Pasif – Lampu pandhuan: Sawise ngusir utama sampeyan pindhah, nambah kesehatan maksimal kanthi 10% sajrone 9 detik. Nalika ditindhes, sampeyan lan sekutu sajrone 1200 sampeyan entuk 15% cepet-cepet lan waras kanggo 1% kesehatan maksimal saben 3 detik, tambah nganti 100% adhedhasar kesehatan sing ilang juara kasebut. 60 kapindho cooldown.
  • Mythi pasif: Menehi kabeh barang legenda 100 liyane

Dawn Primordial

.

  • : 550
  • Armor: 40
  • Tahan sihir: 40
  • : 25
  • : Pasif pasif kanggo versi dhasar

Hearteeel

Tuwuh dadi goliath sing menara ing mungsuh lan pumulasi oposisi.

  • Biaya emas: 3200
  • Kesehatan: 800
  • Kemampuan cepet-cepet: 20
  • Mbangun dalan: Kindleegem + Crystalline Bracer + Sabuk Giant
  • Pasif – Konsumsi Kolosal: Ngisi serangan sing kuat marang juara luwih saka 3 detik nalika ana 700 saka. Serangan sing diisi Deals 125 + 6% kesehatan maksimal sampeyan minangka karusakan fisik bonus, lan sampeyan 10% saka jumlah kasebut minangka kesehatan max permanen. 30 kapindho cooldown saben target.
  • Mythi pasif: Menehi kabeh barang legendaris liyane 1% kesehatan bonus lan ukuran juara 6%

Leviathan

Iki versi upgrade ornn upgrusted.

  • : 1050
  • Regen Kesehatan: 300%
  • Kemampuan cepet-cepet: 25
  • Pasif – Konsumsi Kolosal: Pasif pasif kanggo versi dhasar

Ngontrol paprangan lan lumpuh oposisi.

  • Biaya emas: 2800 ⇒ 3000
  • Armor: 25 ⇒ 50
  • : 25 ⇒ 0
  • Kemampuan cepet-cepet: 20 (ora owah)
  • Mbangun dalan: Cinder BAMI + MANTLE BAMIN + MANTLE + Langsung nganggo kumpulan ⇒ Sheen + Kindleegem + Rantai Vest
  • Pasif – Spellblade.5 detik. Musuh sing mindhah ngliwati lapangan kasebut dibuwang 15% +.Kesehatan Bonus 004% (HALLVED kanggo Pangguna Ranged). Target utama lumpuh, ngetrapake alon 100% alon-alon lan nyuda kerusakan 10% nglawan sampeyan 2.5 detik. 1.5 Cooldown kapindho.
  • Mythi pasif: Menehi kabeh barang legendaris 50 kesehatan, tenacity 5%, lan tahan 5% alon-alon

Iki versi nganyari ornn upgraded gauntlet

  • Kesehatan: 550
  • Armor
  • Kemampuan cepet-cepet
  • Pasif – Spellblade: Pasif pasif kanggo versi dhasar

Rod saka umur

Siji sing wis nunggu. Kanca lawas ngasilake kanggo mbantu sampeyan skala ing game pungkasan.

  • Biaya emas: 3200
  • Kekuwatan kemampuan: 60
  • Kesehatan: 300
  • Mana: 400
  • Mbangun dalan: Katalis saka aeon + bledosan tongkat + nggedhekake tome
  • Pasif: Item iki entuk 20 kesehatan, 20 Mana, lan 4 kekuwatan kemampuan saben menit, nganti 10 kali, maksimal 200 kesehatan, 200 kesehatan, 200 mana, lan 40 kekuwatan kemampuan. Nalika tekan tumpukan max, entuk level lan kabeh efek ing salawas-lawase ditambah karo 50%. (CATETAN: Iki ora bakal nambah topi 18)
  • Unik pasif – kalanggengan. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik. Kanggo saben 250 kesehatan utawa mana mulihake kanthi cara iki, entuk kacepetan 25% kanggo 2 detik.
  • Mythi pasif: Menehi kabeh barang legendaris liyane 5 kemampuan cepet-cepet

Infinite konvergensi

.

  • Kekuwatan kemampuan: 80
  • Kesehatan: 450
  • Mana
  • Pasif pasif / unik – kalanggengan: POSTIVE PERTMENTIKE ING VERSIAN DARI

Katalis saka aeon

Bali bebarengan Rod saka umur minangka toko siji-mandek kanggo nyiksa kesehatan lan Mana sajrone tahap.

  • Biaya emas
  • Mana: 300
  • Mbangun dalan: Crystal Ruby Crystal + Sapphire
  • Unik pasif – kalanggengan: Mulihake mana padha karo 8% kerusakan premormatan sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20% mana sing dihabiskan, nganti 15 kesehatan saben cast. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik.

Topeng Abyssal

Topeng Abyssal minangka barang ceruk sing wis berjuang golek cara kanggo mbangun. .

  • : 450 ⇒ 500
  • Mana: 0 ⇒ 300
  • Tahan sihir: 35 ⇒ 40
  • Kemampuan cepet-cepet: 10 (ora owah)
  • Mbangun dalan: Kindleegem + CO olly cowl ⇒ MANEst of Aeons + COWL spesiter
  • Anyar Pasif – kalanggengan: Mulihake mana padha karo 8% kerusakan premormatan sing dijupuk saka juara, lan kesehatan padha karo 20% mana sing dihabiskan, nganti 15 kesehatan saben cast. Kemampuan sing dioget bisa mung bisa ngobati nganti 15 detik.
  • : Juara Seatremy sing cedhak, nyuda sihir sing ditambani 5 + 1.2% Kesehatan Bonus (maksimal 25). Kanggo saben mungsuh sing disuntik, entuk 9 tahan sihir.

Omong randuin

Randuin Kritis Randuin sing diikat menyang Aktif wis nyebabake versi sing kurang apik lan bisa dipercaya. .

  • Biaya emas
  • Kesehatan: 250 ⇒ 400
  • Armor: 90 ⇒ 60
  • : 10 ⇒ 0
  • Mbangun dalan: Surat warden + kain Armor + ruby ​​Crystal ⇒ warden layang warden + sabuk buta
  • Aktif – andhap asor: Santai satral saling saling cepet 55% sajrone 2 detik (60 kapindho cooldown)
  • Anyar
  • Pasif – Solid Rock: Ngurangi karusakan sing mlebu saka serangan nganti 5 +0.35%, ditutupi 40% karusakan serangan

Sunfire Aegis

Nalika ora dadi barang mitos, sunyakne isih dadi pilihan kanggo wavclear lan ngrusak karusakan minangka tank.

  • Item Tier: Mitos の legendaris
  • Biaya emas
  • Kesehatan: 450 ⇒ 400
  • Armor: 35 ⇒ 50
  • : 35 ⇒ 0
  • Kemampuan cepet-cepet: 20 ⇒ 0
  • Mbangun dalan: Cinder BAMI + Aegis saka Legion ⇒ Cinder Bami + Chain Vest
  • diilangi Unik Pasif – Flametouch: Flametouch wis dicopot
  • Pasif – Immolate: Kerusakan immolate ora tambah maneh 150% nglawan monsters

Turbo Chttank

Tinimbang barang Rush Jungle, saiki kudu dadi pilihan game pertengahan nganti-telat kanggo tangki sing golek potongan tambahan.

  • Item Tier: Mitos の legendaris
  • : 3200 ⇒ 2800
  • Kesehatan: 450 ⇒ 500
  • Tahan sihir: 25 ⇒ 50
  • Armor: 25 ⇒ 0
  • : 20 ⇒ 10
  • : Cinder BAMI + Kain Armor + null Magic Mantle ⇒ Kindlegem + Negatron Cahung + Crystal
  • diilangi Pasif – Refuel: Refuel pasif wis dicopot

Aegis saka Legion

Mung panyesuaian emas cilik kanggo Aegis.

.

  • : 70 ⇒ 65
  • Unik Pasif – Cleave: 60-12% total iklan (adhedhasar jarak) ⇒ 60% saka total iklan kanggo juara Melee lan 30% saka total iklan kanggo kabeh mungsuh kanggo kabeh mungsuh ing sauntara
  • Anyar Unik pasif – karnavorous..1% Omnivamp ing MINION MINION, tambah kaping pindho sing kanggo juara, monsters gedhe / epik, lan pengepungan Minions. Tumpukan nganti 24 iklan lan 4% omnivamp. Ilang setengah saka tumpukan kasebut ing pati.

Tiamat

Nganyari Kerusakan Cleave supaya luwih cocog karo Hydra RAVENOUS anyar.

  • Unik Pasif – Cleave

Tumbak Shojin

Shojin bali! Dadi caster iklan sing sampeyan tansah pengin.

  • Biaya emas: 3400
  • Kerusakan Serangan: 65
  • : 300
  • Kemampuan cepet-cepet: 20
  • Unik Pasif – Dragonforce: Jambjan non-Ultimate entuk tambahan [8 (+ 8 8%) ADTE) kanthi cepet kanggo juara Melee | 6 (+ 6 6% AD) ADTE ADTE) ADTE kanggo Juara Ranged], suda nganti [4 (+ 4% BONUS BONUS) ADTE kanggo juara Melee | 3 (+ 3% AD) Bonus AD) Kemampuan cepet-cepet digayuh] kanggo mantra kanthi efek immobilisasi
  • Unik pasif – exigency: Entuk nganti [15% Melee | 10% ranged] mindhah kacepetan, adhedhasar kesehatan% sing ilang (maksimal nalika ngisor kesehatan 33%)
  • Mbangun dalan: B.. Pedhang + Kindlegem + Warhammer Caulfield

Navorn QuickBlades

Navorne’s is Sithik banget saka barang ing formulir sadurunge nyebabake asring diluncurake. Kita ngatur supaya kompetisi kanthi wates Tanpa wates minangka barang sing netepake, DP TRADE kanggo mantra sing kuwat lan ramping sing luwih gedhe. (Cathetan: Item iki ora bisa dibangun nganggo rageBlade guinsoo utawa tanpa wates wates)

  • Kemampuan cepet-cepet: 30 ⇒ 20
  • Anyar Unik Pasif – Transcendance.
  • Anyar Unik Pasif – ImperManence

Juara

Cho’Gath

R karusakan r.

Kanthi kerusakan sing tambah akeh kanggo ngrampok tembelan iki, kita bakal ngramut riyaya Fo’gath sing ditindakake supaya bisa kompetitif karo Smite – ora nyedhaki baron!

R – riyaya

  • Kerusakan kanggo non-juara: 1000 (+ 50% ap) (+ 10% bonus hp) ⇒ 1200 (+ 50% ap) (+ 10% bonus hp)

LILLIA

Diganti wiwit wiwit melee. Kesehatan Dasar mandhiri. Wutah kesehatan tambah. Juara Pasif Vs Pasif tambah.

Ngganti Lullia menyang Juara Melee dadi luwih intuisi karo cara serangan. Muga-muga iki bisa dadi buff sing sithik, mula kita nyerat nyirami pasif dheweke.

  • : Ranged ⇒ Melee
  • Kesehatan basa: 625 ⇒ 605
  • Wutah kesehatan: 104 ⇒ 105

Pasif – Ngimpi-Laden Bugh

  • Penyembuhan vs Juara: 10.5-124.5 (adhedhasar level) (+ 18% AP) (Cathetan: SCALING LINEAR) ⇒ 6-120 (adhedhasar level) (+ 18% AP)

Nunu & Willump

Q Kerusakan kanggo Non–Juara tambah.

Ing owah-owahan sing padha karo Cho’Gath, tujuane kita yaiku supaya kompetitif karusakan Nuni & Willump (sumur-uang consuming kanthi mesem!

Q – Konsumsi

  • Kerusakan Sejati kanggo Non-Champions

Rakan

Diganti wiwit wiwit melee.

Ngganti Rakan menyang Juara Melee supaya serangan kasebut luwih cocog karo pangarepan pamuter.

Stats dhasar

Jampi Summoner

Smite

Nganyari Kerusakan Smite kanggo cocog karo jumlah tumpukan pendekan sampeyan wis nglumpukake sajrone game.

  • Kerusakan SMite: 450 (basis) / 900 (sumunar / chilling / spiled) ⇒ 600/900/1200 (0/20/40 Companion tumpukan)
  • Dianyari Jeneng Anyar Telpon Anyar: Smite / Chilling semi spite / Chilling semi sing wis diremehake / Smit sing ora diremehake

Pangaturan Turret

Plating Turret

  • Emas sing diwenehake saben plato: 160 ⇒ 175

Pangaturan Balance Aram

Yen ngono, sampeyan durung tau ndeleng, sampeyan lagi nganyari filsafat imbangan Aram lan bakal diwiwiti ing patch 12.22 Kanthi sawetara juara tartamtu pangowahan (Waca liyane babagan kiriman lengkap ing kene). . Tujuan pungkasan yaiku nyuda reliance babagan karusakan sing dijupuk / sing ditampa, minangka sawetara juara kanthi cepet kelangan counterplay nalika karusakan kasebut di-push adoh banget. Kita pengin juara ing Aram supaya bisa urip kanthi akeh sing bisa ngidini, mula kita ngarep-arep bisa ngrusak karusakan ing sih kanggo nggawe juara luwih ngapura.

Buff Juara

  • Akali
  • Ekko: + 20% tenacity
  • Elise: + 20% tenacity
  • : + 20% tenacity
  • Fizz: + 20% tenacity
  • Kassadin
  • Kayn
  • Kennen: + 20% Regenerasi energi
  • Kha’zix: + 20% tenacity
  • Le’Blanc
  • Lee Sin
  • Pyke: + 20% tenacity
  • Qiyana: + 20% tenacity
  • Rek’sai: + 20% tenacity
  • Rengar: + 20% tenacity
  • Talon: + 20% tenacity
  • Zed: + 20% tenacity, + 20% Regenerasi energi

Nerf juara

Cleanup Cleanup State Juara

.

  • Ad iklan dhasar, hp dhasar, basa mana, dhasar mr, wutah mana: Dibunderaké ing paling cedhak
  • : Dibunderaké ing 0.05
  • Wutah kacepetan serangan: Dibunderaké ing 0.

Sistem prilaku

UPGRADE TERGRADE THE TEPTER TEGARA TEPERI TEGARA TEBLE KANGGO NUNGGUH BISA ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING ING INI! Suwe-suwe kita wis ngerti obrolan gangguan ing liga legenda, nanging durung bisa target kanthi efektif kaya sing dikarepake kanggo misahake obrolan sing ora bisa disanggu, utamane ngobrol sing ngganggu. Kanthi sistem anyar kita, kita bisa luwih efektif ngerteni penyalahgunaan ing antarane ngobrol sing luwih akeh lan kurang abot, nanging isih ora cocog, ngobrol.

Kanthi dandan kasebut, kita ngarepake penetuan obrolan sing ngganggu luwih saka 20x. Minangka asil saka peningkatan lan penalti sing signifikan, kita bakal bisa ngawasi sistem anyar iki kanggo njamin akurasi kasebut.

  • Tangga penalti bakal nganyari kanthi cocog kanggo cocog karo tugas keruwetan anyar sing bisa dideteksi

Nalika nambahake anggota PIARTING Nggunakake tombol ‘+’, bubar lan pemain sing cocog digabung

Nganyari AFK Surrender

Saiki, yen pamuter AFK sawise wektu ing jendela Muncul, sampeyan kudu ngenteni nganti 10 menit sadurunge tim sampeyan diijini nelpon kanggo nyerah awal. Selaras karo nganyari sadurunge menyang sistem Remoke, kita pengin menehi tim agensi kanggo mungkasi game nalika integritas kompetitif wis kena pengaruh.

  • Ora ana zona sing luwih mati: Tim duwe pilihan kanggo nelpon swara sing ora bisa diatur awal yen pamuter AFK dideteksi ing tim antarane 10:00 lan 15:00 ⇒ 3:30 lan 15:30

Juara Pilih Anonymity

. Kita uga pengin ngindhari menang wong liya utawa plancongan liyane / main juara sing beda kanggo meksa wong liya (utawa meksa wong liya kanggo Dodge) yen persiyapan sampeyan ora cocog karo kahanan sing sampurna.

  • : Ing Rangking Juara Solo / Duo milih, kabeh jeneng Summoner sing dudu sampeyan utawa pasangan duo sampeyan bakal diganti kanthi sekutu 1 liwat 5.

Update Remoke Game

Apa ana wong utawa ora nyambung karo game utawa mencet tombol ing mouse lan keyboard dheweke, yen ora nindakake apa-apa, nanging ora bisa main ing mancur kasebut. Ing pungkasan dina, iki sing pengin dilindhungi karo sistem Remok.

  • Priksa Fountain: Sadurunge 3 menit, yen pamuter ana ing banyu mancur 90 detik, tim kasebut bisa miwiti maneh. Ing 45 detik, pamuter bakal nampa pesen obrolan sing kudu ditinggalake banyu mancur. Ing 70 detik, dheweke bakal nampa pesen pop up babagan dheweke kudu ninggalake sumber banyu.

Siri Eternals 2

Siri Eternals 2 pungkasane ana ing kene! Seri anyar kalebu telung Eternal unik sing anyar kanggo saben Juara. Padha karo seri sadurunge, seri 2 bisa dikunci kanthi masing-masing utawa minangka pass kanggo kabeh juara saiki lan mbesuk.

Kanthi seri 2 teka sawetara pangowahan tambahan. Pemain bisa entuk chevron katelu kanggo pekerjaan dheweke yen wis ngliwati 15 Jumlah seri 2 tonggonon kanggo juara kasebut. Keperluan Milestone kanggo kabeh seri (kalebu seri wiwitan lan seri 1) uga wis diatur supaya sampeyan bisa nggayuh “pribadi paling apik” luwih cepet!

Deleng “Siri Eternals 2 Bukak” FAQ kanggo rincian tambahan yen urip tanggal 16 November.