.20 nganyari: nalika pemain bisa nyana muter tilase lan talel, kapan minecraft 1.? Nyoba & Tales

Ya. Nganyari kasedhiya ing kabeh platform sing bisa mbukak Minecraft kalebu Mobile.

Minecraft 1.20 nganyari: Nalika pemain bisa nyana muter tilase lan tales

Penggemani Minecraft ngerti manawa game kasebut terus-terusan ganti, lan nganyari paling anyar, Minecraft 1.20, bisa uga minangka salah sawijining nganyari sing paling unik ing sejarah game. Sanajan Mojang Studios ngumumake nganyari ing Minecraft Live 2022, dheweke mung ngungkapake rincian sing wis cedhak. Para pangembang ujar manawa yaiku ngindhari pangarepan sing ora nyata utawa fitur telat.

Minecraft 1.20 minangka nganyari utama sing janji bakal nggawe judhul luwih ekspresif, lan “Mineactier.”Mojang Studios wis ngati-ati supaya ora bisa mbukak babagan nganyari nganti yakin babagan fitur lan tanggal release. Nanging, kanthi gambar asli, para pemain bisa ndeleng apa sing bakal teka. Dadi, suwene kita kudu ngenteni minecraft 1.20? .

Minecraft 1.20 nganyari: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

.20: Jeneng kasebut

Update utama sabanjure, Minecraft 1.20, dicethakake minangka “tilase Minecraft & Tales” ing Minecraft Wulan ing 2 Maret 2023. Nganyari iki duwe barang kanggo kabeh wong: cara anyar kanggo mbangun lan sesambungan karo jagad sampeyan, mobs anyar kaya sniffer, lan biom kaya biome lan lingkungan sing beda. ..

Minecraft 1.

Sajrone minecraft Live 2022, Mojang ngumumake manawa Minecraft sing bakal teka.20 nganyari ora bakal dirilis nganti 2023. Warta kasebut minangka kejutan kanggo sawetara, minangka gosip sadurunge wis ngusulake tanggal rilis sing cepet. Nanging, ndeleng maneh pola pembebasan saka limang update utama, wis jelas yen tanggal release anyar sing padha karo jadwal biasa.

Pembaruan kasebut dirilis ing wulan Juni 2022, 2021, Juni 2021, Juni 2020, lan Desember 2019, kanthi celah ing taun 2020 amarga pandemi. Adhedhasar pola iki, Kita bisa nyana Minecraft 1.20 Kanggo dibebasake ing sekitar 2023. Nalika ngenteni bisa uga luwih dawa tinimbang sing diantisipasi, penggemar ngarep-arep wektu pembangunan sing ditambahake bakal nggawe nganyari luwih nyenengake lan inovatif tinimbang sadurunge.

Minecraft 1.20 nganyari: Fitur Anyar

1) Winner Vote Minecraft 2022: Sniffer

Sniffer menang Minecraft Mob Vote 2022 kanthi luwih saka 50% saka swara, lan saiki wis dolanan karo nganyari iki! Ora mung kuwi, nanging MOB anyar iki bakal duwe versi bayi, sing mbukak kemungkinan breeding luwih akeh kanggo sampeyan eksprimen.

Dadi, apa sing sniffer kabeh babagan? Ya, mobs anyar sing apik banget kanggo tanduran kanggo tanduran sing unik ing overworld, lan kita ora sabar ngenteni apa jenis persiyapan anyar sing bakal dituju. Media sosial resmi Minecraft bubar menehi snak snak snilih ing tumindak, lan kita kudu ujar, katon apik tenan.

Kejabi penampilan sing unik, sniffer bisa ngaso kanthi ngapusi ing lemah kaya The Camel Mob anyar, obah alon-alon alon-alon nalika irung mumbul rada. Sakabèhé, pemain bungah bisa ndeleng Sniffer Gabung karo kulawarga minecraft.

2) Fitur Arkeologi

Komunitas Minecraft wis semangat banget nunggu tambahan fitur Arkeologi menyang game saiki, lan ngenteni pungkasane! Ing nganyari sing nyenengake iki, para pemain bisa njelajah jagad lan ngepegake blok wedhi sing curiga sing bakal ngasilake ing tembok sepi Minecraft.

Yen diombe, pamblokiran iki mbedakake shards tembikar sing bisa digabung kanggo nggawe panci kuno. Saben pot duwe desain unik sing nggambarake unsur saka jagad minkas. Nganyari uga kalebu alat “sikat” kanggo proses bledug. Saiki, patang desain pot sing beda kasedhiya ing sistem arkeologi. Patang pertandhingan tembikar dijenengi sawise pola kasebut. Iki kalebu:

  • Shard Pottery Archer
  • Lengen munggah shard
  • Prabong Pottero Shard
  • Tengkorak Pottery Shard

3) New Biome – Cherry Grove

Mojang bubar ngungkapake tambahan biome anyar sing diarani Cherry Grove biome kanggo minecraft 1.20. Biome alas overworld sing ayu iki ditondoi dening wit kembang ceri sing sregep; Malah efek pink partikel ing kene jambon.

Biome iki uga ngenalake pesawat kayu cherry anyar sing nampilake blok lan barang sing entheng. Pemain uga bisa ngarep-arep golek daging babi lan log ceri ing kene. Saliyane estetika sing nggumunake, Biome Cherry Blossom duwe generasi wit basis cabang sing unik lan alas sing akeh dibungkus dibandhingake karo biome alas liyane.

4) anyar 1.20 Minecraft Mob – unta

Mobi paling anyar Mob, liya-liyane ora ana unta sing megah! Ditemokake mung ing biomes ara-ara samun, makhluk sing gedhe banget iki mesthi kesengsem. Dheweke dadi tameng marang mobs musuhan ing wayah wengi nalika ditunggangi, lan nalika tamed, bisa nggawa loro pemain sekaligus, dadi sampurna kanggo lelungan klompok. Kemampuan dashing sing nggumunake ngidini dheweke mindhah liwat terrain rata lan mlumpat kanthi cepet ravine. Yen sampeyan pengin nggedhekake herd, sampeyan bisa nggawe unta kanthi nggunakake cacti nggunakake panganan ing biomes ara-ara samun.

Pembaruan ‘Minecraft’ & Tales Update mung ana ing kene

1.20 nganyari kanggo ‘Minecraft’ wis ana, lan resmi dijenengi uji coba & Tales Update. Nalika nganyari bakal metu?

Jun. 6 2023, dianyari 3:59 P.m. Et

'Minecraft'

1.19 nganyari kanggo Minecraft Nambah wit mangrove, kutha-kutha kuna, wardens, kodok, tadpoles, lan pirang-pirang blok lan mobs liyane. Nanging senadyan kabeh konten anyar, para pemain wis suwe golek informasi babagan apa sing bisa ditindakake ing 1.20 nganyari. Nalika sabanjure Minecraft Nganyari metu? Matur nuwun, kita pungkasane ngerti yen nganyari bakal teka ing pemain.

Artikel terus ing ngisor pariwara

Ana tanggal release kanggo 1.20 nganyari ing ‘Minecraft’?

Sawise akeh ngenteni, Mojang pungkasane ngungkapake tanggal rilis kanggo 1.20 nganyari ing pungkasan Mei. 1.20 nganyari kudu mencet game ing tanggal 7 Juni, nganti saiki game wis dianyari sampeyan bakal bisa nikmati kabeh fitur anyar kanggo nganyari anyar.

Pengembang sadurunge ngumumake manawa nganyari anyar bakal fokus ing “ekspresiasi, perwakilan, lan crito,” kalebu akeh fitur anyar kanggo pemain njelajah kanggo nyebarake wiji.

Rak buku anyar ing 'minecraft'

Artikel terus ing ngisor pariwara

Apa konten anyar bakal ana ing 1.20 nganyari ing ‘Minecraft’?

Kaya ngono karo kabeh update konten anyar saka Mojang, akeh blok, fitur, lan liya-liyane kanggo para pemain kanggo nyilem nalika nganyari kanthi resmi tanggal 7 Juni.

Kanggo wiwitan, para pangembang dadi pemilihan mob ing ngarep acara Live Minecraft, lan sniffers menang swara sing populer. Mobil iki bisa ditrapake saka endhog sing ditemokake ing dada jero banyu lan bakal mbantu pemain nemokake tanduran sing langka ing game kasebut. Samesthine bakal ditambahake karo 1.20 nganyari.

Artikel terus ing ngisor pariwara

Saliyane moB anyar iki, uga bakal dadi pitung kulit standar anyar kanggo karakter sing bisa dipilih nalika miwiti game, nyedhiyakake macem-macem lan variasi saka Steve lan Alex. Makena, effe, noor, kai, ari, srengenge, lan Zuri bakal menehi kapribaden sing beda kanggo karakter kasebut Minecraft.

Nganyari liyane sing dikonfirmasi kalebu tambahan arkeologi, unta sampeyan bisa numpak karo kanca-kanca), pratandha gantung, rak buku sing sejatine bisa nyekel buku, lan trim waja sing bisa nyoba saiki).

Mesthi wae, luwih akeh konten nalika nganyari resmi diluncurake, sanajan Mojang rencana alon-alon mbukak fitur anyar kasebut ing wulan iki ing wulan iki.

Nalika Minecraft 1.20 Metu lan Kepiye Cara Download?

Penggemar Minecraft wis nunggu meh setaun kanggo nganyari sabanjure.

Tilase lan tales pungkasane ana ing kene minangka nganyari gratis kanggo kabeh pemain.

Sampeyan saiki bisa ngrancang waja sampeyan

Yen sampeyan pengin miwiti muter, kita entuk pandhuan karo kabeh sing sampeyan butuhake.

Mangkene kaping rilis lan cara ndownload minecraft 1.20 nganyari.

Apa Minecraft 1.20?

Minecraft 1.20 yaiku pembaruan anyar lan dongpar, sing ngenalake jumlah tambahan kanggo game kalebu Arkeologi.

Ana uga rong jinis mob, kayu lan biom sing anyar, lan perabotan sing anyar.

Kanggo kabeh owah-owahan paling gedhe ing Minecraft 1.20 Sampeyan bisa mriksa pandhuan kita.

Nalika Minecraft 1.20 metu?

Minecraft 1.20 Rilis dina iki (7 Juli 2023) ing kabeh wilayah.

Sampeyan kudu kasedhiya ing wilayah sampeyan saiki amarga duwe wektu peleasan global.

Yen sampeyan ora bisa ndownload versi paling anyar, sampeyan kudu ngenteni sethithik kanggo server sampeyan kanggo nganyari.

Paling maca ing game

Putri hutis Eminem Alaina Scott bisa kerja ing salon ing kutha Michigan

Putri hutis Eminem Alaina Scott bisa kerja ing salon ing kutha Michigan

Video Drone Insan Nuduhake $ 46million Tinggi $ 46million anyar Edwin Castro

Video Drone Insan Nuduhake $ 46million Tinggi $ 46million anyar Edwin Castro

Foto Hounting saka 14ft Alligator katon nggawa awak manungsa ing cangkeme

Foto Hounting saka 14ft Alligator katon nggawa awak manungsa ing cangkeme

EX KIM Mather Kim Matem nampa utang $ 615k saka perusahaan Star kanggo omah anyar

EX KIM Mather Kim Matem nampa utang $ 615k saka perusahaan Star kanggo omah anyar

Kepiye Cara Download Minecraft 1.20?

Yen sampeyan muter ing PlayStation, XBox, utawa Ngalih Nintendo lan disambungake menyang internet, banjur Minecraft kudu nganyari kanthi otomatis.

Yen ora kedadeyan, sampeyan kudu mriksa manawa sampeyan wis nganyari piranti lunak kanthi otomatis.

Iki uga kanggo wong-wong sing main versi Bedrock saka Minecraft ing PC, nanging uga bisa nganyari kanthi manual liwat toko Microsoft.

Yen sampeyan muter ing java edition ing PC, sampeyan kudu milih “peluncuran paling anyar” saka menu gulung saka sudhut kiwa – iki minangka lambang blok suket.

Klik Puter lan Update bakal download sadurunge game diluncurake.

Bisa download ing ponselku?

Ya. Nganyari kasedhiya ing kabeh platform sing bisa mbukak Minecraft kalebu Mobile.

Proses padha karo ing platform liyane, nanging yen sampeyan pengin nganyari kanthi manual sampeyan bisa nindakake iki liwat App / Play Store.

Ditulis dening Georgina Nom-nom-noman kanggo jenenge Glhf.

Kabeh tips game lan trik paling anyar

Nggolek tips lan trik ing saben konsol lan game favorit? Sampeyan wis ditutupi.

  • Kabeh rilis video video ing taun 2022
  • Sampeyan bisa muter game ps4 ing ps5?
  • Kabeh telpon saka game tugas supaya
  • Saben game Creed Assassin kanthi tertib
  • Kabeh GTA 5 Mod lan Cidra
  • Apa pokemon go eevee evolutions?
  • Kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan roblox
  • Sing nggawe patter?
  • Game Roblox Paling Popular
  • Cara njaluk Robux gratis
  • Carane akeh wong sing main bertahan?
  • Game Ps4 Best kanthi upgrade PS5 Gratis
  • Sapa sing paling dhuwur streamer?

Entuk kabeh ps5 paling anyar, xbox lan warta game video liyane ing kene