20 minecraft paling apik 1.19 wiji bedrock sampeyan kudu nyoba (2023) | Beebom, 20 minecraft paling apik.20 wiji bedrock | Beebom

20 minecraft paling apik 1.20 wiji bedrock

Contents

Kapuloan Survival ing Minecraft wis dirayakake nganti suwe. Sampeyan miwiti nganggo sumber daya winates lan mbangun dalan menyang finale saka game. Nanging apa yen sampeyan ora duwe pulau apa wae. Ya, wiji iki mbuwang sampeyan ing njero samodra sing ora ana potongan sing bisa dipercaya. Yen sampeyan bisa slamet, sampeyan mesthi bakal mati amarga keluwen.

20 minecraft paling apik 1.19 wiji bedrock sampeyan kudu nyoba

20 Bibit Minecraft 1.19 Bedrock paling apik sampeyan kudu nyoba

Donya Minecraft ngembangake kanthi minecraft 1.19 nganyari liar, lan kita kabeh mung kanggo. Nambah biomes anyar bebarengan karo sawetara mobs anyar ing Minecraft 1.19 uga. Lan priksa manawa sampeyan bisa njelajah jagad sing paling apik kanthi update paling anyar, kita kene kanthi minecraft paling apik 1.19 wiji kanggo edition bedrock. Saben wiji ing kene nduwe struktur sing unik, struktur sing apik banget, lan liya-liyane. Kita wis ujar koordinat kanggo sawetara lokasi utama sing bisa digunakake kanggo teleport ing Minecraft. Sawise ujar manawa, ayo nyilem lan njelajah minecraft paling apik 1.19 kanggo pemain bedrock!

Minecraft paling apik 1.19 wiji bedrock (2023)

Kita wis nutupi minecraft paling apik 1.19 Bibit kanggo pangguna Jawa, lan sampeyan bisa mriksa kanthi nggunakake pandhuan sing gegandhengan. Sanajan nganyari anyar wis nggawa edisi loro luwih cedhak karo fitur, komunitas isih kepengin banget keseimbangane. Kanthi ngandika, dhaptar wiji ora ditingkat kanthi cara apa wae. Apa sampeyan pengin Warden Warden unik utawa mung allay, gunakake tabel ing ngisor iki kanggo ngliwati wiji sing cocog karo kabutuhan.

1. Detipstone sing kapapar, allays, lan liya-liyane

Wiji iki nduweni akeh fitur sing apik tenan. Sampeyan wis nyemprotake sacara ara-ara samun cedhak karo loro desa, nanging luwih becik nglirwakake dheweke. Nanging, sampeyan kudu pindhah menyang desa katelu ing biome amarga Spawn ing jejere autpost pileng karo kandhang allay. Kandhang lenggah sithik saka outpost, supaya sampeyan bisa mbebasake mobs sing lucu tanpa kuwatir.

Detiptone Detiptone, Darling cedhak Spawn, lan liya-liyane - wiji bedrock paling apik 1.19 bedrock

  • Kode Winih: -2363055906115447481
  • Spawn Biome: Gurun
  • Koordinat Outpost: -943, 67, 334
  • Coordinat rawa bakau: -1240, 79, 367

2. Mangrove Swamp Chunks ing Spawn

Rawa Mangrove Gedhe ing Spawn - Wijin Best 1.19 bedrock paling apik

Minecraft iki 1.19 wiji bedrock pengin kita ngajeni biome rawa mangrove anyar, lan nindakake proyek sing apik. Tinimbang rawa basah bakau sing gedhe banget, menehi potongan gedhe saka rawa mangrove, gabung karo biomes minecraft liyane. Sampeyan bisa mbandhingake Edisi anyar menyang biomes sing ana kanggo ngerti carane game wis diganti sajrone pirang-pirang taun.

  • Kode Winih: 865485470365011767
  • Spawn Biome: Rawa mangrove

3. Wiji iki ora kudu ana ing Minecraft 1.19

Kapuloan Survival ing Minecraft wis dirayakake nganti suwe. Sampeyan miwiti nganggo sumber daya winates lan mbangun dalan menyang finale saka game. Nanging apa yen sampeyan ora duwe pulau apa wae. Ya, wiji iki mbuwang sampeyan ing njero samodra sing ora ana potongan sing bisa dipercaya. Yen sampeyan bisa slamet, sampeyan mesthi bakal mati amarga keluwen.

Aku rumangsa Minecraft tetep

  • Kode Winih: 2607133457590840792
  • Spawn Biome: Samodra

4. Rawa rawa paling gedhe paling gedhe

Biome rawa paling gedhe ing spawn

  • Kode Winih: 808666539899091321
  • Spawn Biome: Taiga

5. Spawn cedhak pulo jamur paling gedhe

Spawn cedhak pulo jamur paling gedhe

  • Kode Winih: -3832188667730420108
  • Spawn Biome: Gurun
  • Koordinat Pulo Jamur: -307, 63, 210
  • Koordinat candhi gurun: 184, 77 -136

6. 8 Kutha Kuna ing 1000 blok saka spawn

8 Kutha Kuna ing 1000 blok saka spawn

Ing minecraft 1.19 taun, kutha kuno ing biome peteng jero ora umum kaya ing edition Java. Kita ora yakin babagan alesan kasebut, bedane, nanging kudu duwe solusi. Wiji iki sampeyan ing ndhuwur gunung salju lan duwe 8 radius 1000-blok. Kabeh sing sampeyan tindakake kanggo sampeyan yaiku digali ing papan sundel.

  • Kode Winih: -4570092213479927390
  • Spawn Biome: Grove
  • Paling cedhakKoordinat kutha: -307, 63, 210

7. Ice Age Minecraft 1.19 wiji

Ice Age ing Minecraft

  • Kode Winih: 4990845434260701108
  • Spawn Biome: Plain salju salju

8. Peteng kosong

Peteng kosong - wiji best 1.19 bedrock paling apik

  • Kode Winih: 2795636475449950194
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat pambuburan gelap gelap jero: -233, 86, 27

9. Muncak Woodland Cedhak karo Spawn

Muncak Woodland Cedhak karo Spawn

  • Kode Winih: -3438917895862152127
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat Mansion Woodland: 240, 70, -846

10. 3 benteng ing 1500 blok

3 benteng ing 1500 blok

Generasi benteng ing Edisi Bedrock duwe sejarah sing kondhang, lan terus ing update anyar. Minecraft kita sabanjure.19 wiji menehi telung benteng unik sajrone 1500 blok saka spawn kita. Sampeyan bisa nggunakake sapa wae kanggo ngunjungi dimensi mburi mengko ing game kasebut.

  • Kode Winih: 4364519598890647509
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat benteng pisanan: 850, -2, -838
  • Koordinat benteng kapindho: 1034, 3, 997
  • Koordinat benteng katelu: -514, 25, 954

11. Gunung sing kasebar paling dhuwur

Gunung sing kasebar paling dhuwur

  • Kode Winih: 6498999856499601911
  • Koordinat: -384, 63, 283

12. Pulo gunung geni sing sampurna

Pulo gunung geni sing sampurna

  • Kode Winih: 868565861386474240

13. Loro benteng sekaligus

Donya Minecraft biasane duwe pirang-pirang butter – sawetara kapapar lan sawetara sing didhelikake banget. Nanging siji bab sing ora bisa sampeyan temenan yaiku rong benteng ing wilayah sing padha. Dadi, wiji kaya iki meh ora bisa ditemokake kanthi alami. Sampeyan wis ana ing jagad sing duwe benteng loro kanggo saben liyane.

Loro benteng sekaligus

  • Kode Winih: 2214026137733107130
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat benteng pisanan: 924, -52, 1336
  • Koordinat benteng kapindho: 766, -8, 1304

14. Regane ing minecraft 1.19

Yen asmane wiji iki nggawa kenangan bab-bab sing ora ana gandhengane, mula sampeyan ana ing panggonan sing bener. Kaya sing sampeyan ngarepake, panutup wiji iki Padha karo Minecraft saka jagad “terble-down” Ing bentuk biome peteng jero. Sampeyan wis mbukak ing ndhuwur bisa uga salah sawijining biome peteng jero paling gedhe sing ditawakake game.

Gugur mudhun peteng - wiji best 1.19 bedrock paling apik

  • Kode Winih: -5085390861204437539
  • Spawn Biome: Taiga

15. Pulo Survival Mangrove Swamp

Umume wiji pulo ing Minecraft nampilake pulo datar kanthi sumber daya dhasar lan pemandangan lawas kosong. Pemain sing seneng tantangan wis akeh bosen saka pulo khas iki. Pramila Minecraft iki 1.19 wiji iku game-ganti game. Iki nambah sampeyan ing sawijining pulo sing digawe saka alas lan baka rawa.

Pulo Survival Mangrove Swamp

  • Kode Winih: -7135175970849399448
  • Spawn Biome: Alas

16. Gedhang Woodland Dhuwur

Gedhang Woodland Dhuwur

  • Kode Winih: 421638986
  • Spawn Biome: Segara beku
  • Koordinat Mansion Woodland: -8847, 117, -9832

17. Pembantaian ing desa

Perang antarane pillagers lan warga desa Minecraft dikenal kanthi masarakat kabeh. Nanging katon kaya Minecraft 1.19 Ora ngerti babagan gravitasi kahanan iki. Pramila wiji wiji iki nggawe jagad sing duwe desa karo outpost pilager sing ana ing njero.

Pembantaian ing desa - wiji bedrock minecraft paling apik 1.19 bedrock

  • Kode Winih: -4541735665408914819
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat desa: 272, 82, 249

18. Rong portal mburi sekaligus

Rong portal mburi sekaligus

  • Kode Winih: -499732733
  • Koordinat portal pisanan: -1431, -31, 1218
  • Koordinat portal pungkasan: -1438, -47, 1208

19. Dongeng telung desa

Dongeng telung desa

Minecraft kita sabanjure.19 wiji bedrock ngrasa gawenan tangan amarga menehi kita Telung desa jarang sing macet ing kahanan aneh. Salah sawijining wong sing ana ing jejere Outpost sing nggawe kekacoan kanggo pengunjung. Siji liyane njupuk langkah luwih lanjut lan duwe outpost ing njero.

  • Kode Winih: -8507896882397867596
  • Spawn Biome: Alas
  • Outpost cedhak koordinat desa: 440, 67, 248
  • Kampung kanthi koordinat Outpost: -874, 103, 559
  • Kuil Jungle ing koordinat desa: -392, 76, -280

20. Desa macet ing rawa

Macet ing rawa

Sayange, kita durung duwe desa rawa sing unik. Nanging apa yen kita bisa trap desa sing ana ing njero rawa anyar? Wiji kita ing kene ora persis sing kaya Desa desa sing diubengi dening rawa mangrove ing kabeh sisih. Pemandangan ing kene ora mung ironis nanging uga nyenengake kanthi cara. Untunge, desa kasebut minangka zombie, dadi ora ana warga desa sing nyata.

  • Kode Winih: 618942075558609331
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat desa: 872, 79, 744

Jelajahi Minecraft Top 1.19 wiji bedrock

Yen sampeyan durung nganyari game, minecraft paling apik iki.19 wiji bedrock mesthi ngganti pikiran sampeyan. Nanging sadurunge nyilem menyang dheweke, priksa RTX kanggo Minecraft ing game sampeyan. Bisa mbantu sampeyan entuk grafis sing berkualitas tinggi luwih apik tinimbang shaders minecraft sing paling apik. Sawise ujar manawa, kita isih adoh banget kanggo nemokake wiji sing paling apik saka minecraft anyar 1.19 nganyari. Dadi, yen sampeyan nemokake sawetara wiji sing menarik, selehake kode winih ing komentar! Kita bisa milih sawetara lan nuduhake karo para pamaca ing artikel iki.

Artikel sing disaranake

Breeding Pandas ing Minecraft

Cara nggawe breed pandas ing Minecraft

Mlebet-saka-saka Ocean-Ocean-Monumen

Cara golek lan nyerang tugu Samodra ing Minecraft

Blumbang mancing cilik ing Minecraft

Pandhuan Pancing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Blok tanpa paket tekstur ing sisih kiwa lan nganggo paket tekstur ing sisih tengen

14 Minecraft paling apik 1.20 paket tekstur

Ati barang segara ing Minecraft

Cara njaluk lan nggunakake segara ing Minecraft

Cara nggawe obsidian ing Minecraft

Cara Nggawe Obsidian ing Minecraft (2023 Pandhuan)

31 Komentar

Iku edan yen aku ndeleng ravine mega lan luwih saka 10 geodies sing paling cedhak ing pulau slamet bakau, lan uga ana kapal sing digunakake minangka omahku

20 minecraft paling apik 1.20 wiji bedrock

Lembah alas lan Jungle diubengi dening stony puncak

Minecraft 1.20 Nganyari tilase lan tales ngenalake akeh fitur sing ditunggu-tunggu. Saka sistem arkeologi anyar lan reruntuhan dalan kanggo kemampuan ngatur waja lan mobs anyar kaya sniffers lan unta. Nganyari gedhe iki wis digayuh menyang kreatifitas pamuter lan ekspresi, menehi kesempatan liyane kanggo para crito kanggo crito. Ana pirang-pirang cara ing endi terrain lan struktur wis kena pengaruh, kanthi tambahan biome ceri anyar sing anyar. Ing artikel iki, kita bakal fokus ing wiji sing paling apik lan unik kanggo Edition Bedrock ing Minecraft 1.20.

Cathetan : Generasi Terrain saka wiji kasebut ing wong Jawa lan bedrond, Nanging, generasi struktur beda. Yen kita wis ujar apa wae wiji amarga struktur generasi, pemain Jawa sing kudu dipikirake yen ora bakal kedadeyan ing jagad iki. Priksa artikel ing paling apik 1.20 wiji ing Minecraft ing kene.

1. Winter Wonderland

Iki 1.20 wiji bedrock edition sampeyan ana ing bidang biome sing gedhe lan sepi. Ing kene sampeyan bakal bisa miwiti lan nggeser kanggo salah sawijining landskap paling apik kanggo game. Banjur, Kepala saka posisi wiwitan sampeyan kanggo nemokake macem-macem macem-macem salju salju sing ngemot bahan puncak puncak lan jagged ing Minecraft.

Biomes gunung salju sing apik nggawe pemandangan sing apik

  • Kode winih: -43499402200918276
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat kanggo gunung: X: -135, z: -760
  • Koordinat kanggo outpost udang: X: 10, z: -920

2. Swarga Biome Anget

Kabeh wong kudu anget sawise hike kadhemen, bener? Dadi, wiji bedrock sabanjure iki ndadékaké kita menyang lokasi sing apik kanggo njelajah fitur arkeologi anyar karo sikat ing Minecraft lan nemokake endhog sniffer ing segara sing anget. Titik sampeyan uga ana ing alas pring, saengga sampeyan bisa njupuk kayu pring sing anyar lan apik tenan. Sirah sing wétan, lan sampeyan bakal nemokake rawa mangrove sing gedhe ing ngendi sampeyan bisa entuk ton lumpur kanggo nggawe bata lumpur lan lumpur.

Telung macem-macem struktur sing cedhak banget ing saben liyane ing biome ara-ara samun ing Minecraft 1.20

  • Kode winih: -8119594364867986181
  • Spawn Biome: Bambu Bambu
  • Koordinat kanggo rawa mangrove: X: 330 z: -110
  • Koordinat kanggo candhi pasamunan: X: -490 z: -700
  • Koordinat kanggo tengah samodra sing anget: X: -2000 z: -1500

3. Spasi Bangunan Flat Giant

Apa sampeyan minangka salah sawijining pemain Minecraft sing mung pengin papan terbuka sing rata kanggo mbangun struktur? Ya, ing kasus kasebut, wiji iki bisa uga apa sing sampeyan goleki! Titik sampeyan ana ing pinggir alas birch, ing jejere biome alas biasa. Yen sampeyan nerusake wétan saka ing kono, sampeyan bakal nemokake biome datah sing biasane larang regane sing akeh banget, kanthi akeh kali sing ngliwati.

Papan terbuka gedhe kanggo bangunan ing minecraft 1.20

  • Kode winih: -4327592569074059702
  • Spawn Biome: Alas birch
  • Koordinat kanggo desa cedhak karo Biome Grove: X: 1330 Z: 130

4. Wiji slamet hardcore

Sampeyan pamuter pro buah lan nggoleki sing angel 1.20 wiji? Uga, kita ketemu sampeyan siji. Ora mung biome point sampeyan ing salah sawijining biom ing paling langka ing game, nanging uga angel slamet. Ora ana wit-witan sing ora ana lan uga ana panganan sing cukup kaya ing biomes sing luwih anget. Nanging, ana garis salju salju sing gedhe banget ing sekitar posisi wiwitan sampeyan sing kalebu pirang-pirang desa salju, ing ngendi sampeyan bisa njupuk panganan lan kayu.

Wiji bedrock karo titik uang ing longgar esai biome ing minecraft 1.20

Kajaba iku, ana sawetara igloos sing ditinggalake ing sisih ngisor nganggo ruang paling ngisor sing sampeyan bisa mriksa. Sampeyan bisa uga malah ngluwari sawetara periaran biru saka kandhang outpost plancongan lokal nalika sampeyan gear munggah. Uga, priksa karo biro Polar karo cubs, dheweke bakal dadi agresif yen sampeyan wis cedhak banget.

  • Kode winih: -2022093231879167762
  • Spawn Biome: Spike es
  • Koordinat kanggo igloos kanthi ruang paling ngisor: Pisanan: X: -165 Z: 230, Kapindho: X: 200 z: -285
  • Koordinat kanggo desa dataran salju: Pisanan: X: -240 Z: 320, Kapindho: X: 340 Z: 120, katelu: X: 260 z: -230 z:
  • Koordinat kanggo outpost udang: X: 340 Z: 390

5. Calm Jambon Jambon Tenang

Minecraft iki 1.20 wiji bedrock nggawa kita dadi salah sawijining fitur sing paling dijaluk. Kejabi wit jambon sing apik banget, Grove Cherry uga biome atmosfer banget. Amarga petal pink sing cute, partikel pink sing dipasang saka godhong, suket warna anget, lan banyu sing cerah, ora nggumunake akeh pemain sing pengin dibangun ing biome iki. Sampeyan uga bakal nemoni gunung sing salju ing tengah-tengah Grove, sing bakal dadi pusat sing apik tenan ing donya sampeyan.

Coklat Grove Biome Karo Gunung Salju ing tengah

  • Kode winih: 354554
  • Spawn Biome: Cherry Grove
  • Koordinat kanggo kutha kuno: X: 110 z: 110

6. Ultimate 1.20 wiji bedrock reruntuhan

Wiji bedrock arkatasi arkatasi kanthi reruntuhan reruntuhan cedhak karo minecraft 1.20

  • Kode winih: -456802020321747928223
  • Spawn Biome: Taiga salju
  • Koordinat kanggo reruntuhan dalan: Pisanan: X: -820 Z: 80 detik: X: 60 Z: -770 katelu: X: 800 z: X: 815 z: 115

7. Ultimate 1.20 wiji endhog bedrock sniffer

Sepisan maneh, wiji bedrock sabanjure iki njupuk kita menyang sistem anget biomes. Titik sampeyan ana ing alas alas sing lampiran ing jejere alas, dadi sampeyan bakal bisa entuk akeh pring kayu wiwit wiwitan. Nanging, biomes sing paling nggumunake ing sacedhake yaiku segara sing gedhe banget lan segara sing anget. Ing ara-ara samun, sampeyan bakal nemokake struktur arkeologi sing bisa sampeyan lakoni kanthi keterampilan brush sampeyan.

Runtuhan Samodra Angkat Ing jero banyu lan mlaku-mlaku ing Minecraft 1.20

Ing sisih liya, segara sing anget diisi karo riffs karang lan reruntuhan segara sing klelep. Sampeyan bisa nemokake endhog sneffer saka blok wedhi sing curiga lan lawang ngisor. Amarga ana reruntuhan segara cilik lan gedhe, sampeyan bakal nemokake endhog sniffer kapindho tanpa masalah. Banjur, sampeyan bisa nggawe sniffer lan wiwiti nglumpukake tanduran sing luwih akeh lan pitcher ing Minecraft.

  • Kode winih: -1237183892916451978
  • Spawn Biome: Alas sing langka
  • Koordinat kanggo sawetara sacedhake samodra sing anget: Pisanan: X: -920 z: 120 detik: x: -1240 z: 680 katelu: X: -1800 Z: 1140

8. Lembah gedhe dikubengi dening stony puncak

Yen sampeyan seneng bangunan ing lembah gedhe lan duwe prekara sing katon saben dinane, sampeyan bakal seneng wiji iki. Titik sampeyan ing jejere cincin puncak sing akeh banget ing sekitar alas, alas sing langka, lan biomes alas. Iku nggumunke saka tingkat lemah lan calon sing sampurna kanggo lokasi dhasar.

Lembah Massive Dikubengi dening Biomes Puncak Biome ing Minecraft 1.20

  • Kode winih: 7506926137149878989
  • Spawn Biome: Alas sing langka
  • Koordinat kanggo kutha kuno: X: 250 z: -215

9. Wiji segi telu desa

Desa minangka salah sawijining pemain tujuan sing dikarepake pengin ngunjungi sawise miwiti jagad anyar. Struktur kasebut dikempalken karo panganan paling akeh wektu lan ngemot rampokan sing migunani ing dada lan macem-macem wiji ing amben kebon. Sampeyan bakal nemokake warga desa, sing bisa perdagangan lan nganyari maneh sumber daya langka. Dadi, wiwitan sing apik kanggo jagad biasane kalebu sawijining desa. Ya, wiji iki njupuk ide kasebut lan loman menehi sampeyan karo telung desa ing saindenging titik, nggawe segitiga. Loro iku varian taiga lan nomer telu yaiku desa Plain.

Kampung Taiga Nggawe jejere struktur reruntuhan dalan

  • Kode winih: 2705315471179921285
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat kanggo desa-desa: Pisanan: X: 130 Z: -260 Kapindho: X: -330 Z: 90 katelu (karo rerundel trail): X: 230 Z: 215

10. MINECRAFT Ultimate 1.20 Bedrock Kuno Kuno

Kutha kuno ing Minecraft

Minangka jeneng kasebut, Minecraft iki 1.20 wiji bedrock sampeyan langsung ing ndhuwur biome gelap jero gedhe sing diisi kutha kuno. Iki minangka kesempatan sing apik tenan kanggo sampeyan Goleki rampokan langka, Jelajahi biome peteng sing mbebayani, lan malah perang lan ngalahake warden. Nanging, lumahing ora bisa dibantah. Lokasi wiwitan sampeyan ana ing biome ing Bad, lan ora ana kewan sing akeh. Nanging priksa manawa sampeyan bakal nemokake panganan sing paling cedhak kanggo nyengkuyung dhewe.

  • Kode winih: 52414497544116624
  • Spawn Biome: Badlands
  • Koordinat kanggo kutha kuno: Pisanan: X: 150 Z: 70 detik: x: 50 z: 520 kaping: x: -660 z: x: -680 z: 220

11. Epic 1.20 wiji bedrock

Mesthi apik tenan nalika struktur ngasilake cedhak karo titik luang, saengga sampeyan bisa njelajah lan muter fitur paling anyar. Wiji iki menehi sampeyan kanthi mung. Ana macem-macem bangunan sing digawe kanthi kemungkinan kanggo rampokan gedhe cedhak karo lokasi wiwitan. Sampeyan lagi nyemprotake ing segara gedhe sing bisa nemokake shipwrecks, monumen samodra, lan reruntuhan samodra sing adhem. Ana struktur reruntuhan dalan ing alas birch lokal, ing ngendi sampeyan ora bisa ngilangi rampokan langka sing langka saka blok kerikil sing curiga.

Plains desa ing tebing grove ceri ing minecraft 1.20

  • Kode winih: 4966143940190379212
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat kanggo reruntuhan dalan: X: 730 z: 600
  • Koordinat kanggo omah gedhong kayu: X: 1820 z: 850
  • Koordinat kanggo monumen Samudera sing paling cedhak: X: 250 z: 680
  • Koordinat kanggo kutha kuno: X: 1620 z: -680
  • Koordinat kanggo outpost udang: X: 1720 z: -810

12. Pulo Jamur cedhak Spawn

Apa sampeyan pengin pengin Pulo Jamur banget cedhak karo titik sing dienggo supaya sampeyan bisa aman saka monsters ing wayah wengi? Uga, 1 iki.20 wiji bedrock meh spawns sampeyan. Sampeyan miwiti ing pinggir biome gurun sing terus kidul. Ing tengah kasebut, ana segara sing anget gedhe ing ngendi sampeyan bisa nemokake endhog sniffer ing minecraft.

Pulo Jamur Big ing Minecraft 1.20

  • Kode winih: 544543241324136993
  • Spawn Biome: Gurun
  • Koordinat kanggo pulo jamur: X: 0 z: -60

13. Gunung Salju nganggo ring pink

Generasi Terrain ing Minecraft ora katon kuciwa kanthi cara utawa liyane, lan wiji bedrock iki. Titik sampeyan ing biome alas sing biasa. Nanging, yen sampeyan kepala Southwest, sampeyan bakal nemokake pusat paling apik ing wilayah sekitar. Ana gunung salju sing salju sing apik banget ing lereng salju ing njaba lan salju salju sing rata banget ing njero.

Gunung salju salju sing ditutupi es lan dikubengi cincin wit kembang cherry

  • Kode winih: -3076806040872007613
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat kanggo gunung salju: X: -1000 z: 1180
  • Koordinat kanggo kutha kuno: X: -1000 z: 1270

14. Nganyarke Gampang

Wiwit cara upgrade gear kanggo Netherite wis ganti ing Minecraft 1.20, BASTIONS luwih penting. Wiji bedrock iki nggawe tugas iki luwih gampang. Titik sampeyan ing alas biome sing dipasang ing alas pring sing gedhe, ing ngendi sampeyan bisa entuk ton kayu pring ing Minecraft.

Bastion Ruangan Treasure

  • Kode winih: -824110519515375530
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat kanggo bassi ruangan basas: X: 0 z: 0

15. Alam Village Village Spawned

Aliran rawa sing alami ing Minecraft 1.20

  • Kode winih: -3120030642055897519
  • Spawn Biome: Alas
  • Koordinat kanggo desa Plains: X: 750 z: -780

16. Range Gunung Snowy Massive

Gunung Gunung Apik

Yen sampeyan penggemar terrain salju lan gunung sing tajem, minecraft iki 1.20 wiji bedrock kanggo sampeyan. Banget cedhak karo titik-titik sampeyan, ana gunung dhuwur sing gedhe banget ditutupi salju salju lan es. Iki bakal nggawe latar mburi sing nggumunake kanggo mbangun lan uga lokasi sing apik kanggo dhasar guwa lemah. Ing salah sawijining sisih generasi sing luar biasa iki, ana biografi salju salju sing luwih murah lan rata-rata lan uga ana garis lonjakan es.

  • Kode winih: 8581092190561089
  • Spawn Biome: Lawas wutah pine taiga
  • Koordinat kanggo sawetara gunung: X: 360 z: -50

17. Lembah Cherry Grove, Samodra sing paling cilik, lan desa Pillager Outpost

Wiji iki duwe telung terrain lan struktur terrain lan unik sing nggawe sing mandheg. Titik sampeyan dumunung ing biome lempung sing sempit, biasane diwatesi karo alas. Nanging, yen sampeyan kepala Tenggara, sampeyan bakal nemokake macem-macem gunung sing apik banget sing kalebu pucuk es beku sing ditutupi nganggo salju salju lan lapisan salju.

Ing tengah, ana lembah grove Cherry sing gedhe kanthi tembaga cilik sing biasa saka biome alas biasa. Iki minangka tampilan sing nggumunake saka lantai lembah lan lokasi sing cukup trep kanggo dhasar tema sing khayalan.

Lembah Grove ayu ing sisih ndhuwur, sainsial sacedhake sing paling cilik ing sudhut kiwa lan outpost udang ing sawijining desa ing pojok sisih ngisor

Ora lali, uga ana biome gelap jero ing ngisor macem-macem gunung sing teka karo kutha kuno, siap diapusi lan dadi luwih apik. Kajaba iku, kasunyatan sing nyenengake babagan wiji iki yaiku kalebu salah sawijining biografi segara sing paling cilik sing dakdeleng.

  • Kode winih: 4441491909852396530
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat kanggo lembah grove cherry: X: 420 z: 610
  • Koordinat kanggo kutha kuno: X: 420 z: 500
  • Koordinat kanggo sainsial segara sing paling cilik: X: -560 z: -180
  • Koordinat kanggo outpost udang ing sawijining desa: X: 230 z: -780

18. Guwa buta buta

Entri sabanjure ing dhaptar kita yaiku wiji bedrock kanthi generasi gua edan ing Minecraft. Sampeyan wis nyemprotake ing pinggir ara-ara samun lan yen sampeyan sirah sisih lor, desa sepi bakal katon. Sanajan ati-ati banget, amarga ana pirang-pirang lawang gedhe sing ndadékaké sistem guwa gedhe ing ngisor desa iki. Luwih gedhe, sampeyan bisa ndeleng kabeh cara kanggo lapisan deepslate.

Guwa gedhe kanthi pirang-pirang vena biji lan mobs musuhan

  • Kode winih: 6518330986965721771
  • Spawn Biome: Gurun
  • Koordinat kanggo guwa buta: X: 50 z: -260
  • Koordinat kanggo piramida sepi: X: 280 z: -330

19. Situs bangunan Riverside sing sampurna

Misahake rong biom tingkat y-dhuwur, sampeyan duwe biome datatan sing gampang banget karo kali sing lebar langsung liwat. Biji iki nggabungake rong biome sing padha sing padha karo saben liyane kanthi sampurna. Ing salah sawijining sisih dataran sing kasebut, ana biome ceri ceri sing curam kanthi curug sing mili mudhun rai tebing.

Kali Nglampahi Liwat Plain Biome

  • Kode winih: 7408629636827897200
  • Spawn Biome: Plains
  • Koordinat kanggo dhataran: spawn

20. Kawah setengah savanna

Puncak stony mbentuk bunderan setengah ing sekitar savanna biome

  • Kode winih: -380883118112984783
  • Spawn Biome: Savanna
  • Koordinat kanggo Lembah Savanna: X: 130 z: -50

Dadi, kita wis tekan pungkasan saka artikel sing ekstensif iki. Apa sampeyan mikir babagan pilihan kita? Apa wiji sing bakal sampeyan coba? Apa sampeyan duwe wiji sing apik kanggo menehi saran? Ayo kita ngerti ing bagean komentar ing ngisor iki!