20 kulit ‘abontnite’ paling apik’/ On37PM, kulit bertentangan paling apik | Pcgamesn

Kulit benteng paling apik

Contents

Bab-bab Stranger lan Fortnite Nawarake kolaborasi antarane rong fenomena sing kita jarang ndeleng saiki. Kanggo wektu sing winates, sampeyan bisa dadi hopper utawa “demo” iki, “kanthi jelas kasebut dadi unggul saka loro. Sampeyan mung kudu nggebug emote goofy lan nonton rai mbukak kanggo kulit iki kudu dibayar V-duwit.

Kulit 20 abort ‘paling apik

Wis suwe, wiwit mayoritas a Fortnite Lobi, utawa uga bagean sing apik, yaiku rocking kulit gawan. Liwat sistem Peperangan Pertempuran Peperangan lan item Epik sing nggawe kulit sing sampurna kanggo sampeyan menehi hasil sing gedhe lan saiki, kita wis nglaporake luwih saka 1.500 kulit sing kudu dipilih utawa liyane. Nalika dolanan nggawa pirang-pirang jinis kulit kanggo bab 4, musim 3, kita wis mutusake kanggo ndeleng sejarah saka game wiwit taun 2018 nganti saiki lan nggawe dhaptar 20 paling apik Fortnite Skins.

1. Ariana Grande

1

Selebriti

Dadi salah sawijining lintang pop paling gedhe ing planet kasebut duwe tunjangan lan salah sawijining perks kasebut ora mung duwe Fortnite kulit, nanging salah sawijining sing paling akeh. Kulit ing kulit minangka bagean saka pengalaman konser virtual ing 2021 kanggo “Acara Rift.”Kulit kasebut ana ing macem-macem gaya.

2. Book Outfit Comic Batman

2

‘Batman’

Batman minangka salah sawijining karakter paling gedhe, paling apik, paling apik ing sembarang media kabeh wektu, dadi alami Book Batman komik iki minangka salah sawijining sing luwih apik Fortnite Skins metu ing kana. Iku cocog abu-abu klasik kanggo siji iki lan nalika sampeyan bisa entuk macem-macem jinis lelatangan “satright” ing kene, angel ngalahake iki.

3. Ksatria ireng

3

‘Fortnite’

Yen sampeyan lagi dolanan lan ndeleng wong sing nggandhengake kulit Ksatria ireng, sampeyan bisa uga luwih becik ndhelikake ing grumbulan. Kulit iki mung kasedhiya minangka bagean saka perang ing musim kapindho, dadi salah sawijining kulit sing paling langka ing game kasebut. Akun sing duwe kulit wis adol akeh dhuwit sadurunge.

4. Deadpool

4

‘Deadpool’

Deadpool tujuane menyang game liwat sawetara tantangan dhewe lan apa sing sampeyan lakoni nalika mbukak toko barang, ana tembok-tembok klasik ing ngendi dheweke nyurung barang liyane ing sisih kanggo nampilake awake dhewe.

5. Demoggorgon

5

‘Baby Stranger’

Bab-bab Stranger lan Fortnite Nawarake kolaborasi antarane rong fenomena sing kita jarang ndeleng saiki. Kanggo wektu sing winates, sampeyan bisa dadi hopper utawa “demo” iki, “kanthi jelas kasebut dadi unggul saka loro. Sampeyan mung kudu nggebug emote goofy lan nonton rai mbukak kanggo kulit iki kudu dibayar V-duwit.

6. Galaksi

6

‘Fortnite’

Kulit iki ditahan kanthi apik babagan mangkono amarga katon, nanging uga amarga luhurane. Kasedhiya mung kanggo wektu nalika sampeyan kudu tuku SAMSUNG GALAXY GALAXY CATETAN 9 utawa TAB S4 Kanggo Ngakses, Dadi Ora Ana Unicorn ing antarane kulit.

7. Johnena

7

Wwe

John Cena ora ana wong liya ing game video liwat lenekake lenekake, nanging ndeleng Cena ing game Fortnite isih ana trippy. Dheweke teka karo klasik “sampeyan ora bisa ndeleng aku” ora seneng karo dolanan musik klasik.

8. John Wick

8

‘John Wick’

Ora bingung karo “Reaper,” kanggo sawetara wektu, nglawan kulit John Wick minangka salah sawijining perkara scarier sing bisa ditindakake Fortnite. Sing nggumunake, kulit iki minangka sing pertama adhedhasar wong nyata, sing mesthi dadi memori sing adoh saiki.

9. Lynx

9

‘Fortnite’

Kulit “Lynx” durung suwe ora suwe, nanging ora bakal ditresnani yen sampeyan isih bisa ndeleng kanthi adil. Tampilan paling apik kanggo kita yaiku versi kabeh-ireng ing tahap mengko.

10. Pangareping master

10

‘Halo’

Kulit “Ketua Master” kasedhiya ing gaya ijo lan gaya ireng matte sing kudu ditindakake Halo penggemar. Roletway sing terakhir minangka referensi sing nyenengake kanggo bocah lan penggemar ulang tahun lan penggemar taun pisanan sing wis pengin macem-macem warna, kaya abang lan biru saka klasik Abang vs. Biru Seri.

11. Meowscles

11

‘Fortnite’

Kanggo kabeh penyayang kucing metu ing kono, “meowscles” minangka salah sawijining kulit kanthi paling lore. Dheweke duwe anak lanang ditambah karo adhine lan pemain malah luwih spekulasi yen ana link karo Lynx. Meowscles minangka salah sawijining Fortnite Kulit favorit komunitas.

12. Michonne

12

‘Mati Lumampah’

Mati Mati Michonne kudu dadi salah sawijining karakter paling ala ing kabeh televisi. Nggunakake Katana Dheweke Kanggo Irisan Lawan Sampeyan Cara Dheweke nindakake “Walk” amarga akeh musim bisa uga menehi dheweke ing kancane Twd Skins, Rick lan Daryl.

13. Mystica

13

‘Fortnite’

Iki gampang salah siji saka desain sing paling aneh nanging paling eclectic Fortnite kulit. Bener, apa wae varian sing bisa nggawe dhaptar kasebut, nanging kita wis ora ana versi putih “Wintersong” ing kene.

14. Mystique

14

‘X-Men’

Kemampuan Mystique kanggo Shopeshift digawe kanggo sawetara wektu sing luar biasa ing loro X-Men Film lan komik asli lan sawetara rasa kasebut sing digawa menyang Fortnite minangka mekanik sing apik banget. Sawise mateni wong sing duwe mistik, sampeyan bisa menang ing kulit kanthi sithik.

15. Naruto Uzumaki

15

‘Naruto’

Iki Naruto lan Fortnite Kolab dikubur nalika metu nalika metu lan dadi salah sawijining kolaborasi sing paling gedhe Fortnite wis rampung. Sekumpulan karakter saka seri anime sing kasedhiya, nanging kanthi alami, protagonis pusat minangka pilihan sing paling apik lan paling populer. Cara gaya seni tetep saestu nggawe kaya kolaborasi multifikasi.

16. Wewelak

16

‘Fortnite’

Diilhami dening dokter wiwit atus taun kepungkur, kulit “plagu” dibukak saka game kasebut nalika pandemi pandemi pandemik COVID-19. Ora kasedhiya saka 20 Januari nganti Januari 2023 lan pungkasan katon nalika wulan iki. Sejatine sejarah sing digabungake karo tampilan kelangan entuk titik minangka salah sawijining kulit paling apik ing njaba.

17. Renegade Raider

17

‘Fortnite’

Apa sing nggawe “reregade raider” sing paling apik Fortnite Skins ing kana yen durung kasedhiya wiwit sadurunge Natal taun 2017, yaiku bab 1: Musim 1 Sadurunge malah ana ing game perang. Versi sing dianyari Iki wis dirilis, nanging versi og iki durung kasedhiya sajrone limang setengah taun.

18. Spider-Man (Miles Morales)

18

‘Spider-Man’

Ana sakumpulan kulit laba-laba sing kasedhiya ing Fortnite, Nanging versi moraler miler anyar iki kanggo ngrameke Tengen ayat spider njupuk jajan kanggo kita. Sanajan, cara sing ana kulit laba-laba-laba asli sing kena pengaruh gamelan karo penembak web ndadekake salah sawijining kulit sing paling apik.

19. Travis scott

19

Selebriti

The Travis Scott lan Fortnite Acara Konser Crossover yaiku monumental. Iki mencet game ing musim kapindho bab kapindho lan dilengkapi emot kepala lan kepala, sing loro khusus kanggo wektu travis nyata-urip. Sayange, yen sampeyan durung duwe kulit, sampeyan ora bakal tuku maneh.

20. Xenomorph

20

‘Alien’

Sapa wae sing katon apa-apa Asing Filem ngerti manawa Xenomorph bisa nggunakake bedhil yaiku pikirane sing nggumunake, nanging pancen persis apa Fortnite nggawa urip ing kene. Kulit kasebut dilengkapi “xeno menace” sing spesifik ing endi uga njerit ing film uga.

Kulit benteng paling apik

Fortnite duwe luwih saka 1.500 kulit karakter lan dene kolektor kosmetik bakal nyekel kabeh ing blink, pemain sing nyenengake pengin tuku kulit paling apik.

Diterbitake: Jul 26, 2023

26 Juli 2023: Nambahake telung kulit futura fortnit anyar ing dhaptar.

Apa kulit benteng paling apik? Kabeh wong duwe pilihan pribadi, nanging ing enem utawa pirang-pirang taun wiwit debut saka Fortnite Pertempuran Royale, Epik wis mbalek kulit sing apik sajrone para seniman, film, lan acara TV kanggo narik kawigaten para penggemar.

Kisaran kulit Fortnite minangka salah sawijining alesan kanggo wong liya bakal bali, dadi salah sawijining game perang Royale perang paling apik ing sejarah game. Saben acara lan nganyari nggawa pirang-pirang kulit kanggo mbantu para penyayang kosmetik tumpukan persediaan. Saka perayaan musim dingin kanggo konser Rift Ariana Grande, kulit kasebar ing daptar acara game PC paling apik kanggo saben kesempatan. Sawetara kulit pusat luwih apik tinimbang liyane babagan langka, visual, backstory, tema, lan liya-liyane.

Kulit benteng paling apik ing 2023 yaiku:

Kulit Fortnite paling apik - Midas Shadow

Shadow Midas

Sanajan antagonis, Midas minangka karakter Fortnite sing paling populer ing taun 2021. Inspirasi dening dewa Yunani, pangadeg hantu lan pimpinan bayangan dadi kabeh dheweke ndemek emas. Dadi ora nggumunake yen kulit Midas minangka sing paling penting ing Fortnite, nalika miwiti tren kulit emas ing game kasebut. Shadow Midas adol kanthi apik amarga popularitas lan latar mburi immersive karakter, sanajan pemain ora seneng banget babagan kekurangan bling.

Kasedhiyan: Sanajan wis disetel kanthi larang tanpa bling, pemain isih lunga gaga liwat Shadow Midas Outfit. Biasane, Midas Ungu ngunjungi toko saben 167 dina, mula para pemain kudu njaga mripate nganti 24 Maret 2024.

Biaya lan Musim: 1.500 v-duwit, Bab 2: Musim 8
Gaya: Reaktif ungu

Midsummer Midas minangka salah sawijining kulit benteng paling apik sing kasedhiya ing musim panas iki

Midsummer midas

Yen sampeyan ora sabar ngenteni versi bayangan Midas, utawa mung pengin karakter sing luwih nyenengake, banjur midysummer midas yaiku kulit kanggo sampeyan. Dheweke duwe sawetara tampilan sing bisa disesuaikan, dadi yen sampeyan pengin dheweke duwe tato ing tampilan lengkap, mula sampeyan bisa.

Kasedhiyan: Midsummer Midas umume kasedhiya sajrone wulan musim panas, nanging sampeyan wis ora kejawab jendhela kesempatan kanggo snag kanggo awake dhewe. Sampeyan kudu ngenteni nganti musim panas 2024 kanggo kesempatan liyane.

Biaya lan musim: 1,600 v-duwit, Bab 2: Musim 7
Gaya:
Jaket ing / Off, Sunglasses ON / Off, Reaktif Emas

Trooper Ghoul

Kulit trooper ghoul

Trooper Ghoul dadi Sinonim karo Fortnite ing taun 2017. Kulit sing ringkes, ora ana sing nguji wektu, amarga isih ana barang sing apik banget. Yen sampeyan duwe pasukan Ghoul, sampeyan bisa uga pengin nambah sawetara keamanan tambahan kanggo akun sampeyan.

Kasedhiyan: Ghoul Trooper arang banget amarga toko barang-barang barang sing dawa banget. Boten kados kulit paling, katon saben taun. Pemain sing kepengin banget kudu waspada kanggo Ghoul liar udakara 30 September 2023.

Biaya lan Musim: 1.500 v-duwit, Bab 1: Musim 1
Gaya: Default lan Zombie

Kulit benteng paling apik - Widget Ireng

Randha ireng

Kapingungan pisanan ing dhaptar iki, Black randha minangka salah sawijining anggota sing nduwurke Avengel Marvel lan Assassin sing agawe. Dheweke pisanan muncul ing Fortnite ing taun 2019 lan langsung dadi favorit. Para penggemar Ireng Widah ireng nemplekake inventori kanthi klambi lateks sing gampang, lan diwenehi kepiye saiki, mula dheweke kudu seneng. Kita uga entuk varian salju salju adhedhasar film randha ireng, nanging kita ngerti asli isih paling apik.

Kasedhiyan: Black randha saiki minangka salah sawijining klambi paling langka ing toko barang. Dheweke pungkasan katon ing toko 1380 dina kepungkur sawise dirilis ing Avenger sing wis ditemtokake ing taun 2019. Nanging dheweke ora bisa dingerteni, mula para pemain kudu njaga mripat lan driji nyabrang. Barang barang mung pangarep-arep.

Biaya lan Musim: 1.500 v-duwit, Bab 1: Musim 8
Gaya: Abang lan pirang

Kulit benteng paling apik - John Wick

John Wick

Sing ora tresna karo John Wick? Pahlawan tumindak apik muncul ing Fortnite ing setelan Black Suave kanthi ora ana frills. Saiki, pemain Fortnite kaya warna bling lan banter, nanging John Wick minangka pangecualian. Thanks kanggo gaya sing ora ana, dheweke dadi salah sawijining favorit ing antarane para penggemar.

Kasedhiyan: Klambi John Wick arang banget langka ing Fortnite, mula kabarane. Paling pungkasan luwih saka 600 dina kepungkur, nanging pemain bisa uga bakal bali amarga bisa bali maneh. Toko item minangka cara mung kanggo tuku pas iki, dadi muga-muga John Wick: Bab 4 Saiki ing bioskop, kita bakal bisa ndeleng bali Keanu Reeves ing game perang Royale.

Biaya lan Musim: 2,000 v-duwit, Bab 1: Musim 9
Gaya: John Wick, ngrusak John Wick

Kulit benteng paling apik - pasukan khusus

Pasukan khusus

Umume kulit lan banget kanggo ngrasakake pemain Fortnite, nanging ora pasukan khusus. Doned ing klambi polisi sing canggih kanthi topi sing apik gayane, kulit langka iki ora cocog karo V-DOCKS. Selendang gaya sing apik lan pasuryan sing apik ngrampungake klambi terkenal iki.

Kasedhiyan: Kekuwatan khusus bisa bali menyang toko barang, nanging isih ana item langka. Kulit sing ora dikandhakake durung katon ing dina Januari 2019, tegese pungkasan kasedhiya luwih saka 1,400 dina kepungkur. Nanging, bisa bali kapan wae ing toko barang. Yen ditindakake, Jaga 1,200 V-DEWK.

Biaya lan Musim: 1,200 v-duwit, Bab 1: Musim 1
Gaya: N / a

Kulit benteng paling apik - Lynx

Lynx

Koleksi Kulit Fortnite nguji kulit lynx kanggo tier-7 lemak-7 kucing-7 sing peteng. Garwane Meowscles, Lynx minangka kulit langka. Dadi, wong-wong sing duwe bisa nganggo bangga.

Kasedhiyan: Lynx ora kasedhiya maneh. Dheweke bisa dipikolehi liwat bab 1: Musim 7 perang pass ing tier 1.

Biaya lan musim: Bab 1: Season 7 perang pass
Gaya: Gawan, abang, biru, lan ireng

Kulit Fortnite paling apik - ksatria ireng

Ksatria ireng

Klambi ing chains sing kuat lan rustik, ksatria ireng minangka klambi sing populer ing Fortnite. Nanging, ora ana sing ngerti kepiye prajurite katon wiwit dheweke tansah nyakup raine kanthi helm logam sing padhet. Ksatria ireng minangka salah sawijining kulit og, mula kenapa sing cerdas kanggo nyalonake saben kesempatan kanggo lenturake barang sing langka.

Kasedhiyan: Dirilis ing Desember 2017, ksatria abang saiki ora ana saham. Sampeyan bisa dikunci sawise perang sing apik banget ing Tier-70. Nanging, pemain ora bisa tuku maneh saka toko barang.

Biaya lan Musim: Bab 1: Musim 2 Pertempuran Pass
Gaya: N / a

Kulit benteng paling apik - pipis emas

Pipis emas

Ing wulan Februari 2019, epik nindakake sing ora disenengi lan mbalek pisang kuning buta minangka klambi. Iku ora masuk akal, nanging kerjane; Demam pisang Banana Fortnite 2019 yaiku bukti. Peely minangka sukses gedhe, njaluk setan kanggo ngeculake kulit pipis, sing dadi emas ing tingkat 300. PLAYS nyandhang gedhang emas sing lucu isih ngadeg ing Game Fortnite sing dikepung karo kulit superhero.

Kasedhiyan: Sayange, Agen Peely ora suwe maneh, nanging pemain bisa nduwe varian liyane kaya kulit sabessius, toon peely, lan uga balung peely. Nanging status sing ora kudu didol saka seni pipis kulit kaya ngono. Wong-wong sing ngethok ing taun 2020 nganggep awake dhewe!

Biaya lan Musim: Bab 2: Musim 2 Pertempuran Pass
Gaya: Gawan, hoh, bayangan, agen emas

Kulit Fortnite paling apik - Galaxy

Galaksi

Galaxy minangka Grail Suci Ultange kanggo Kolektor Kulit. Klambi kasebut digawe ing layar ijo surem kanthi galaksi nyata, dadi kelas loro. Cemlorot ing bintang lan papan, kulit-garis-garis saiki kaya bledug emas ing Fortnite.

Kasedhiyan: GALAXY ora langka amarga wis tuwa utawa larang. Iku jarang amarga eksklusif. Kulit liyane mung bisa dipikolehi nggunakake Samsung Galaxy Note 9. Saengga bali ora kaya ngono.

Biaya lan Musim: Bab 1: Musim 5
Gaya: N / a

Kulit benteng paling apik - Renegade Raider

Renegade Raider kulit

Rerogade Raider ora katon kaya, nanging isih ana barang sing seneng banget pemain bakal mateni maneh. Klambi iki minangka bukti padhet yen sampeyan dudu penggemar bertahaga musiman nanging wis ana sadurunge adhem. Dadi, yen sampeyan duwe potongan, tetep cedhak. Akun sampeyan minangka ngimpi pipa penggemar benteng.

Kasedhiyan: Ora kasedhiya maneh lan ora bakal bisa bali maneh. Renegade Raider khusus amarga ana sadurunge diwiwiti saka perang pass. Sing nganggo kulit kudu main nganti level 20 kanggo mbayar 1,200 v lan tuku.

Biaya lan Musim: Bab 1: 1 Toko 1
Gaya: Default lan Checkered

Kulit beteng - kulit Leon lan Claire kanthi gaya Resident Evil 4 Ragas lan Residen ala 2 Gaya Remangi

Kulit jahat

Paling anyar, Fortnite wis eksperimen karo kolaborasi karo macem-macem game video. Iki kalebu seneng karo siksa, witcher, Assassin’s Creed, Fighter Street, lan Makam Raider, ing antarane wong liya. Nanging, yen sampeyan takon apa sing paling apik, kita duwe papan sing alus kanggo kulit jahat.

Adhedhasar saben penampilan karakter utama saka pirang-pirang batang, sanajan bling mburi yaiku nod menyang game kulit iki, kayata Claire tombol set Tombol Claire lan Leon. Loro Redfield Chris Redfield lan Jill Valentine uga duwe variasi adhedhasar penampilan ing Residen ala: desa lan penduduk ing jahat, ing ndhuwur, kanthi nggunakake seragam lintang saka piala.

Kasedhiyan: Kabeh patang kulit pungkasan kasedhiya ing April 2023. Bisa uga sawetara wektu sadurunge bali menyang toko.

Biaya lan Musim:

  • Chris Redfield lan Jill Valentine – 1,500 v-duwit, Bab 2, Musim 8.
  • Claire Redfield lan Leon S. Kennedy – 1,500 v-duwit, Bab 4 Mangsa 2

Gaya:

  • Chris Redfield – Default lan Mangsa
  • Jill valentine – Default lan Raccoon City

Miniatur YouTube

Skins Star Wars

Ana sawetara karakter Star Wars sajrone pirang-pirang taun, nanging kanthi nganyari Fortnite paling anyar, saiki kita duwe perwakilan saka trilogi prequel. Teka karo perang perang sing dibutuhake kanggo ngrampungake pitakon kanggo entuk reputasi galaksi kanggo njaluk klambi trooper clone, trooper pack serigala, trooper kloner, lan kulit Maul. Tuku trek premium uga entuk sampeyan jaga coruscant. Iki kadaluwarsa tanggal 23 Mei, 2023.

Kasedhiyan: Kulit lintang ing ngisor iki pungkasan kasedhiya ing toko barang wiwit tanggal 2 Mei, 2023, nanging saiki ora kasedhiya. Mangkene kabeh kulit Star perang, rega dhasar, lan nalika dikenalake.

  • Anakin Skywalker – 1,500 v-duwit, Bab 4 Mangsa 2
  • Padmé amidala – 1,500 v-duwit, Bab 4 Mangsa 2
  • 501st trooper – 800 v-duwit (minangka bagean saka bungkus bundle), bab 4 musim 2
  • Bathion Batalion 212 – 800 v-duwit (minangka bagean saka bungkus bundle), bab 4 musim 2
  • Kylo ren – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 1
  • Rey – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 1
  • Finn – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 1
  • Sith Trooper – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 1
  • Stormtrooper Imperial – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 1
  • Zorii Bliss – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 1
  • Boba Fett – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 1
  • Fennec Shand – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 1
  • Krrings – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 1
  • Obi-wan Kenobi – 1,600 v-duwit, Bab 3 Musim 2
  • Lukas Skywalker – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 4
  • Han Solo – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 4
  • Leia Organsa – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 4

Kulit Batman Zero Fortnite nol duwe ksatria sing peteng kanthi lengan ambruk lan kekurangan cape

DC Superhero lan Skins Drain

Pungkasan ing toko minangka Bab 4 Mangsa 3, Pilihan DC Superhero lan Skins Villain sing cocog kanggo para komik kasebut. Susah, wong-wong sing seneng superman mungkin ora kejawab giveaway gratis sawetara taun kepungkur, nanging isih akeh kulit liyane kanggo karakter dc liyane. Mangkene kabeh sing saiki kasedhiya:

Kasedhiyan: Iki pungkasan ing toko barang ing tanggal 20 Juni.

  • Lampu kilat – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 5
  • Batman Zero – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 6
  • Batman Armored Zero – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 7
  • Batman sing ngguyu – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 8
  • Harley Quinn – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 1
  • Rebirth Harley Quinn – 1,200 v-duwit, Bab 2 Musim 6
  • Manta Ireng – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 3
  • Boy Beast – 1,800 v-duwit, Bab 2 Musim 6
  • Catwoman nol – 1,200 v-duwit, Bab 2 musim 6 (mung ing bundle)
  • Klambi buku komik Catwoman – 1,500 v-duwit, Bab 1 Musim x (mung ing bundle)
  • Deathstroke Zero – 1,800 v-duwit, Bab 2 Musim 6
  • Wonder wanita – 1,600 v-duwit, Bab 2 Musim 7
  • BloodSport – 1,500 v-duwit, Bab 2 Musim 7

Iki minangka pilihan kanggo kulit paling apik ing Fortnite. Yen sampeyan anyar kanggo game, sampeyan bisa miwiti ngempalaken barang kanthi tuku kulit lan bedhil sing langka lan bedhil ing bab 4 musim 1 wiwit jarang bali.

Miniatur YouTube

Futurama

Yen sampeyan pengin nyepak bokong logam sing cerah kanthi gaya, ora katon luwih saka kulit futiterit forturama iki. Dheweke nggunakake gaya seni grogen sing padha karo animasi animasi, lan masing-masing teka kanthi bling mburi. Goreng duwe hipnotoad, Leela duwe Nibbler, lan bender duwe ben rodríguez. Kajaba iku, ana bundle gear sing dilengkapi glider kapal planet, sawetara variasi piket, lan zoidberg scuttle emote (sing terang keluh).

Kasedhiyan: Kabeh telung kulit digawe kanggo kolab Futurama khusus sing diwiwiti tanggal 26 Juli 2023 lan kasedhiya kanggo wektu winates.

  • Philip J. Goreng – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 4
  • Turanga Leela – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 4
  • Bender mbengkong Rodríguez – 1,500 v-duwit, Bab 3 Mangsa 4

Iku kabeh kulit bertentangan paling apik. Priksa maneh kanthi asring dadi kulit sing luwih adhem bakal kasedhiya, lan akeh banget sawise bisa bali sawise hiatus sing dawa. Ing sawetoro wektu, priksa owah-owahan paling anyar ing peta Fortnite lan dhaptar senjata Benteng minangka update paling anyar.

Entri tambahan dening Dave Irwin

Fariha Bhatti sawise dicelup driji sikil menyang perusahaan lan akademisi – jurusan kriminal ngaso ing rak – Farihha nemu omah ing Estports nulis lan game. Apa sing ora ngerti babagan game FPS, utamane valorant, csgo, lan counter-strike 2 kanthi dabbles ing Fortnite, ora kudu ngerti. Pakaryan uga uga duwe fitur ing Talkort lan menang.gg.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.

Kulit Fortnite paling apik, ditingkat (2023)

Kamenangan mung masalah yen katon apik nalika entuk.

IOS iPhone Fortnite

Gambar liwat game epik

Fortnite kondhang kanggo kosmetik, lan supaya pemain ngaturake tampilan karaktere. Apa iku asli Fortnite Watak utawa salah sawijining akeh crossovers, klambi kasebut supaya pamuter nuduhake gaya lan franchises favorit.

Ing bab papat, musim telu, ana sawetara klambi gedhe sing ditambahake menyang game kasebut. Akeh pemain sing wis kerja keras kanggo ngrampungake pass perang lan mbukak kunci kabeh sing paling anyar lan gaya sing bakal ditindakake.

Mangkene kulit paling apik ing Fortnite Kanggo 2023 Agustus.

  • Apa kulit sing paling apik?
    • 10. Peely
    • 9. Pangareping master
    • 8. Son Goku
    • 2. Kakashi Hatake
    • 7. Renzo tukang ngrusak
    • 6. Iwak
    • 5. Ksatria abang
    • 4. Gwen Stacey
    • 3. Meow Tengkorak
    • 1. Polar Peely
    • 5. Agen Jonesy
    • 4. Chun Li
    • 3. Spiderman 2099
    • 2. Renegade Raider
    • 1. Aura
    • Meachidable fuckmidable

    Apa sing paling apik FORNITE Skins?

    10. Peely

    Kulit peely ing Fortnite

    Kabeh wong Favorit Banana pantes titik ing dhaptar apa wae sing paling apik Fortnite Skins. Peely wis ing game wiwit Bab siji: musim wolu, lan wis nampa sawetara variasi kulit wiwit saiki. Peely paling anyar sing ditampilake ing nggoleki tahan, ing ngendi pamuter mulang babagan cara nyopir.

    9. Pangareping master

    Kepala Kepala Kulit ing Fortnite

    Spartan paling misuwur ing Halo pungkasanipun nggawe Fortnite Minangka klambi dhewe. Pemain bisa nyirami waja Mjolnir lan njupuk banjir mungsuh sing misuwur. Klambi kakehan master ditambahake ing Dec. 11, 2020, lan wis bali kaping pirang-pirang wiwit.

    8. Son Goku

    Kulit goku ing Fortnite

    Kabeh wong sing seneng Goku lan bukture, dheweke ana ing Fortnite kanggo kabeh seneng! Dheweke dilengkapi versi sulih kalebu macem-macem bentuk Super saiyan kaya naluri Super Saiyan lan Super Saiyan Ultra. Piyambakipun Dikenal ing Bab Three: Musim telu.

    2. Kakashi Hatake

    Kakashi Hatake nganggo tangane nyabrang

    Sapa wae sing tuwuh Naruto bungah banget nalika Fortnite ngumumake dheweke bakal nempatake ninjas sing misuwur ing game kasebut. Sing paling berpengalaman lan paling adhem nganti tekan cedhak Kakashi, sing berjuang kanggo apa sing dipercaya.

    7. Renzo tukang ngrusak

    Renzo The Willer Kulit ing Fortnite

    Renzo tukang ngrusak yaiku kulit legendaris sing saiki Bab Papat: Musim loro. Nanging dheweke entuk popularitas, amarga super edgy. Dheweke kasedhiya ing Peperangan Pass lan duwe versi gantian, kalebu jaket sing adhem.

    6. Iwak

    Kulit iwak fishstick ing Fortnite

    Sapa sing bisa mbantah ayu kaya iwak. Iku ndadekake sampeyan ora mangan iwak, kajaba sampeyan kurang sehat kanggo kesehatan. Fishstick dikenalake ing Mangsa 7 Saka pesawat iwak iwak lan duwe pirang-pirang fashions gantian. Nanging, og mesthi paling apik. Dheweke biaya 1200 v-duwit liwat toko.

    5. Ksatria abang

    Kulit ksatria abang ing Fortnite

    Tekan ing toko sing larang regane 2000 V-Duwit, Ksatria abang ana ing antarane salah sawijining kulit legendaris pertama ing Fortnite. Dheweke pisanan dirilis ing mangsa 2 lan dadi bagian saka Setel Knights.

    4. Gwen Stacey

    Spider-Gwen minangka bagean saka Seri Marvel lan minangka salah sawijining kulit laba-laba ing Fortnite. Dheweke dikenalake ing Bab Three: Musim Four lan bisa diolehake liwat bintang perang mbuwang ing pass perang musim iki. Sayange, pemain ora weruh dheweke ing toko maneh.

    3. Meow Tengkorak

    Kabeh wong bisa seneng kucing, utamane sing cute ing beanie! Meow Skulls minangka kulit epik lan pemain ora bisa entuk cukup. Padha bagean saka Set Cali-Kelangan Sajrone Bab Three: Musim Four lan mung bisa dipikolehi liwat bintang perang mbuwang nalika perang perang musim iki.

    1. Polar Peely

    Kulit peely polar ing Fortnite

    Peelya kutub bisa dideleng minangka kulit sing kringet ing Fortnite. Kapan wae dheweke nesu karo crosshairs, sampeyan bisa ngadhepi utawa ndhelikake. Salah siji cara, nglengkapi kulit iki tegese sampeyan tegese bisnis. Pasangan beku peely dibebasake ing Bab Three: Musim siji lan minangka bagean saka seri Frozen.

    Apa kulit sing paling populer ing Fortnite 2023?

    5. Agen Jonesy

    Agen Jonesy Kulit ing Fortnite

    Nambah crita kanggo Fortnite Og kulit jonsey minangka perkara sing paling apik kanggo epik sing bisa ditindakake. Jonesy duwe pirang-pirang kulit ing Fortnite, Nanging, Agen Jonesy kudu dadi salah sawijining sing paling apik. Dheweke dadi bagian saka Agen Jones Set. Dheweke mung bisa dilengkapi Bab enem: Musim loro Peperangan.

    4. Chun Li

    Chun Li kulit ing Fortnite

    Apa sampeyan penggemar game berjuang utawa seneng ing dalan sing khusus, Chun-li nguridake dalan menyang Fortnite. Dheweke iku Klambi seri legenda game lan bisa dituku 1600 v-duwit saka toko. Dheweke katon pungkasan ing toko ing wulan Agustus 2022 lan penggemar sabar ngenteni dheweke bali.

    3. Spiderman 2099

    Spiderman 2099 Kulit siap nyerang

    Kanthi popularitas saka Spider-Man: ing antarane ayat Spider, Spiderman 2099 mesthi salah sawijining kulit sing populer ing Fortnite. Teka saka bab patang: Musim loro, 2099 yaiku 1500 v-duwit. Dheweke dilengkapi karo pandang animasi sing apik uga cape. Kabeh pengin dadi wong jahat lan saiki bisa mlebu Fortnite Yen sampeyan nglengkapi lumayan 2099.

    2. Renegade Raider

    Renegade Raider ngadeg kanthi backdle ungu

    Katon kaya jarang Og kulit, gawe raugade raiding hewan saka musim 1 lan minangka bagean saka setan scavenger badai. Minangka kabeh wong sing duwe mripat ing kulit iki, dheweke durung katon ing toko sajrone pirang-pirang taun. Akeh sing duwe pengarep-arep sing paling dhuwur sing gawe raider bakal nggawe debut lan bisa uga bisa nglengkapi.

    1. Aura

    Aura (charming aura) kulit ngadeg ing ngarep mburi kuning

    Aura, mula digawe dening U / Fantasifull liwat reddit, dikenal minangka Umume kulit kringet ‘ Fortnite! Ngenalake babagan bab siji: Musim Wolung, Aura wis diuripake lan popularitas kasebut mrentah ing game saiki. Nalika dadi kulit sing ora umum, para pemain isih seneng seneng Hunter Treasure Headed. Aura 800 v-duwit ing toko.

    Paling apik Fortnite kulit ing 2023

    Meachidable fuckmidable

    Meowscles sing apik banget ing wit anggur

    Sampeyan ora bisa nolak yen kabeh kulit meachcles super cute. Katon mripat kasebut! Meachscles, Fuckmidable, Binarling, Kitty Kitty Kitty-Cat minangka kulit epik lan hewan saka Bab Papat: Musim telu. Dheweke dadi bagian saka Rasa set purradise lan duwe akeh misi sing adhem nganti tekan hadiah pungkasan, t-shirt sing apik, Hawaii, Hawaiian nganggo kucing karo sandal. Dheweke mung bisa ditemokake ing pass perang musim iki lan kanthi mratelakake panemume, Kulit sing paling adhem ing Fortnite.

    Kristen minangka panulis lepung saka limang taun sing wis karo dot eSports luwih saka 15 wulan sing nutupi patung puluh, game umum, lan warta. Sawetara game favorit kalebu Yakuza 0, Witcher III, Hati Raya 2, lan Inscripption.