.20, 1.19) – Shaders kanggo GPU Nvidia Ray-Nglacak.

Shaders Lumen Rtx (1.20, 1.19) – Shaders kanggo GPU Nvidia Ray-Nglacak

Ray Nelusuri isih Dadi Kasunyatan ing Jawa Edisi. Pemain kepengin ngalami ray tilak ing Minecraft bisa nyoba shaders kanthi ray sing jampel kaya cahya lan tekstur.

Shaders Rtx kanggo Minecraft

Apa sampeyan pengin muter Minecraft PE kanthi tekstur standar nalika duwe RTX On? Addon iki bisa!

RTX Shaders kanggo Minecraft minangka aplikasi sing ngidini sampeyan kanthi gampang download & nginstal vanilla rtx kanthi otomatis menyang game edisi minecraft kanthi otomatis! Lali kanggo nggoleki telusuran saka situs web, unzip lan transfer file sumber kanthi manual, mung download app iki lan saben-saben bakal ditindakake ing kaloro!

Kanthi Add-On vanilla RTX murni, sampeyan bakal bisa main Minecraft kanthi tekstur standar nalika duwe RTX On. Paket tekstur vanilla RTX liyane nggawe tekstur 3D, nggawe dheweke ora katon vanila.

. Jeneng, merek lan aset iku kabeh properti saka Mojang AB utawa pemilik sing dikormat.

Keamanan data

Safety diwiwiti kanthi ngerteni kepiye pangembang ngumpulake lan nuduhake data sampeyan. Praktek data lan keamanan bisa beda-beda adhedhasar panggunaan, wilayah, lan umur sampeyan. Pangembang nyedhiyakake informasi iki lan bisa uga nganyari sajrone wektu.

.20, 1.19) – Shaders kanggo GPU Nvidia Ray-Nglacak

Shaders Lumen Rtx (1.20, 1.19) minangka paket sumber vanila sing diowahi, langkah-langkah kanggo nambah tekstur vanila kanthi akeh, lan kombinasi karo PBR, kabut unik menehi pengalaman sing apik tenan. Kanthi Lumenrtx, penulis nggawe PBR sing gampang lan seimbang ing konvisiasi, nanging macem-macem babagan kekuwatane / Bahan material. Dheweke diatur teks saka villa kanggo nyedhiyakake pengalaman visual lan urutane sing luwih apik.

Screenshot:

Syarat:

  • Kertu grafis sing bisa nglacak (NVIDIA RTX 20/30 + utawa AMD RX 6000+)
  • Minecraft bedrock windows 10/11 (1.16.200+)
  • 8GB + RAM

Cara Instal:

Kanggo mobile:

  • Download Paket Nggunakake Salah sawijining link ing ngisor iki
  • Pilih “Nuduhake” banjur, “Bukak ing Minecraft” utawa mung tutul.
  • Minecraft kudu mbukak lan ujar “Paket kasebut wis diimpor”
  • “Simpen menyang file”
  • Menyang “Piranti / Minecraft / Game / Com.Mojang / Resource_packs “
  • Klik “Simpen”

Kanggo desktop:

  • Download Lumen-Rtx.McPack nggunakake salah sawijining tautan ing ngisor iki
  • Nglakokake “Lumen-Rtx.File McPack “
  • Minecraft kudu mbukak lan ujar “Paket kasebut wis diimpor”
  • Yen ora bisa, mbukak File Explorer
  • Navigasi menyang “C: \ Pangguna \ jeneng jeneng pangguna \ appdata \ local \ paket paket \ Microsoft.MinecraftUwp_8wekyb3D8bbwe \
    Game Local Com Localstate.Mojang \ Resource_packs “
  • Saiki pindhah “Lumen.McPack “menyang folder iki
  • Mbesuk sampeyan mbukak Minecraft, bungkus sing wis sampeyan pasang kudu ditampilake ing paket sumber daya

5 paling apik ing Java Edition Ray nglacak – kaya shaders

Minecraft shaders digawe kanthi ide kasebut kanggo nggawa tampilan sing luwih realistis lan immersive menyang game blocky sing populer.

Wiwit mod shaders awal sing dibebasake bisa kompatibel karo salah sawijining versi game kasebut sadurunge, Pencipta Paket Shader wis ing ndhuwur lan luwih. Teknologi wis suwe saya suwe kanggo nggawe sawetara bungkus sing paling apik lan immersive kanggo nginstal ing jagad minecraft pamuter.

Komunitas Minecraft Shader Pack banget, lan akeh pencipta sing bisa komunikasi lan njaluk saran saka wong liya kanggo nggawe produk sing paling apik kanggo para pemain Minecraft.

Ray Nelusuri isih Dadi Kasunyatan ing Jawa Edisi. Pemain kepengin ngalami ray tilak ing Minecraft bisa nyoba shaders kanthi ray sing jampel kaya cahya lan tekstur.

Mangkene sawetara shaders paling apik kanggo pengalaman kaya sinar kanggo pemain kanggo nyoba metu ing jagade dhewe. Shaders iki minangka sawetara sing paling apik kanggo macem-macem versi Minecraft lan bisa didownload dening pemain babagan platform sing beda.

Cathetan: Para shaders iki bisa uga mung bisa digunakake nganti Minecraft 1.17 versi.

Top 5 Minecraft Java Edition Ray Nelusuri – kaya shaders

# 5 – Shaders Ebin

Paket ebin shader kanthi jujur ​​minangka salah sawijining paket sing paling apik kanggo didownload nalika dadi agi-agi lan swasana.

Nang endi wae pamuter kasebut, paket Shader Minecraft ningkatake sakcedhake pamuter kanthi eksponensial. .

Pencipta bungkus iki makarya bebarengan karo sawetara pencipta shader liyane ing dhaptar iki kanggo njamin produk sing paling apik kanggo sing diantisipasi.

# 4 – Shaders Chocaik13

Paket Shader Minecapic13 Chocapic13 minangka salah sawijining paket Shader sing paling peteng sing bisa didownload dening pemain nalika saiki.

Paket iki cocog kanggo para pemain sing seneng blok sing lumayan kaya glowstone, shallights, lanterns, lan liya-liyane. .

# 3 – Shaders Lanjut

Paket Shader Lanjutan minangka salah sawijining paket shader sing paling digunakake ing jejere loro ing dhaptar iki. Iki shaders pancen apik banget lan bisa digunakake meh kabeh estetika pamuter bisa uga.

Dheweke kerja kanthi sampurna karo bangunan industri, bangunan cute cottagey, lan uga omah-kutha lan kutha abad pertengahan. Shaders iki pancen pantes kanggo para pemain sing ora mung pengin urutane critu game nanging gambar sing luar biasa karya lan mbangun.

# 2 – Shaders Sildur

Paket Shader Silder Minecraft Silder minangka salah sawijining paket shader asli sing ditindakake kanthi nggunakake fitur kaya Ray Nelusuri.

Paket shader apik banget tanpa pengaruh ing tampilan saka Minecraft blocks. Iki nggawe bungkus shader sing apik kanggo para pemain sing nggunakake gaweyan kanthi nggunakake shaders utawa mung pengin jumlah sing ora bisa digunakake kanggo nambah game.

# 1 – Shaders Seus (Shaders sing ora dipercaya Ether)

Paket Shair Shaus minangka gampang bungkus shader sing paling populer kanggo Edisi Jawa Minecraft supaya wis digawe, lan kanthi alesan sing apik.

Paket iki nggawa realisme lan urip akeh ing game, nambah tekstur meh kabeh blok, bayangan lan sorotan sing dibutuhake, lan luwih akeh.

Duwe kamar turu pamuter ngadhepi srengenge kasebut sejatine kudu duwe bungkus iki. Iki ndadekake saben srengenge lan srengenge luwih ayu, awan kasebut ora bisa ditrapake, lan luwih akeh.