.19: Winih Mansion Paling Apik (Nopember 2022), Wiji Paling Apik, Wiji Tree ND – Bibir – Minecraft: Forum Minecraft – Minecraft

Forum Minecraft

Sampeyan bisa uga ngrujuk menyang desa ara-ara samun, candhi wedok lan tukang sihir glitched, mula aja mlungkung kesimpulan

Minecraft 1.19: Winih Mansion Paling Best (Nopember 2022)

Minecraft 1.19: Winih Mansion Paling Best (Nopember 2022)

Minecraft. Ing bangunan sing gedhe iki, sampeyan bisa entuk barang sing unik kayata Totem saka Undyy lan kaya mob, sanajan papan kasebut dijaga dening makhluk musuhan uga. Saka mari sing diubengi sumber daya kanggo nantang “Mansions Survival,” ing kene sawetara sing paling apik Minecraft 1.19 wiji omah ing November 2022 sing kudu sampeyan coba Jawa utawa Edisi Bedrock.

1. Omah gedhong nganggo guwa sing subur

Minecraft 1.19: Winih Mansion Paling Best (Nopember 2022)

Sadurunge sampeyan bisa nemokake guwa sing subur, sanajan, u / feralsmark, sampeyan kudu nemokake omah gedhong sing aneh sing ana ing banyu ing koordinat X: -936 Z: 344. Banjur ing ngisor omah gedhong kasebut, kudu ana sistem guwa sing subur ing ngisor. Nanging, elinga yen iki ditemokake ing Jawa Versi, dadi bisa uga ana bedane, utamane kanggo omah gedhong.

. Wiji Gunung Puncak salju salju salju salju salju

Minecraft: Bibit paling apik 1.19 (20 Oktober 2022)

Saka U / New-Village-5535 Iki Mansion Taiga Iki. Kaya sing sampeyan ngerteni, atap bangunan sing gedhe uga ditutupi karo remaja lan salju salju, katon rada cantik. Kanggo golek ing Edisi Bedrock, Pindhah menyang X: -3541, Y: 139, lan Z: 3462 koordinat.

3. Wiji Pulau Mansion Survival

Minecraft 1.19: Wiji pulo paling apik (Nopember 2022)

Sopan karo u / elegantcomplaint7795, kaya Residen ala ketemu World Water World… Urut saka. Kados, sampeyan bisa ndeleng, sampeyan ora bakal bisa ndeleng apa-apa, nanging omah gedhang iki. Apa sampeyan bakal bisa ngrusak pedunung mbebayani utawa mati ing njero? Dites ing Edisi Jawa. !

4. Wiji omah gedhong mobtle

Apa omah gedhong sing biasa dadi basie? Banjur sampeyan kudu nyoba wiji U / Elegantcomplaint77575, ing endi papan Outpost Pillager ing omah gedhong. Ing kene, pillages mbela njaba omah gedhong nalika para ekook lan vindicator nglindhungi. Sampeyan kudu bisa nemokake papan iki ing spawn nalika sampeyan muter Edisi Jawa.

5. Mansion Woodland lan Wiji Kutha kuno

Minecraft: Bibit paling apik 1.19 (20 Oktober 2022)

Pangguna Reddit U / CrackedMagnet nggawa kita winih sing langka: Manion (X: 88 Z: 120) karo kutha kuno (X: 152 Z: 72) ing ngisor iki sing bisa ditindakake Bedrock lan . Banjur sampeyan uga bisa nemokake kuwat (X: 1316 Z: -720) uga omah gedhong liyane (X: 728 z: -568) lan Village (x: -480). Mesthine minangka wiji siji-jinis sing pantes dadi bagian saka koleksi sampeyan.

6. Saben biome sing kasedhiya ing wiji 5 × 5 grid

Minecraft: Bibit Best Best (Maret 2022)

Kulit reddit pangguna reddit nemokake sing menarik Bedrock wiji sing ngemot saben jinis biome lan wit ing kothak 5 × 5 peta. Uga dilengkapi omah gedhong gedhe ing alas, akeh desa, guwa, lan malah portal pungkasan, benteng-benteng, lan sisa-sisa-sisa bason ing permukaan lan ngisor lemah.

7. Wiji omah gedhong es es

Minecraft 1.19: Winih Mansion Paling Best (Nopember 2022)

Ing wiji liyane saka U / Elegantcomplaint7795, sampeyan wis mlaku ing ndhuwur omah gedhong sing diubengi ing pucuk es. Apa sampeyan nyoba metu saka prediksi iki utawa digali? Kepiye sampeyan bisa slamet?

8. Winih Mansion Woodland Woodland

Minecraft Bestrock 1.91 Bibit (September 2022)

Yen sampeyan nggoleki lokasi omah gedhong sing paling apik lan paling unik ing September iki, banjur waca U / PakatheCat Minecraft 1.19 Bedrock winih. Dumunung ing cedhak X: -1707, Y: 123, lan z: -856, omah gedhong kasebut ana ing tebing, lan mung ana ing njaba, sampeyan uga bakal nemokake samodra.

9.

Struktur Minecraft

Ndeleng liyane singh Thanks kanggo Sistem generasi terlatra sing nganyari. Ing x: 714 z: -676 omah gedhong sing katon ing ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng sinkhole sing gedhe banget. Yen sampeyan ngupayakake ing saindenging wilayah, sampeyan uga bakal nemokake gubuk lan desa penyihir lan desa kanggo njelajah.

10. Wiji Guwa Guwa Guwa Guwa Gua

Liyane saka u / daging sapi sing kudu digarap loro Bedrock lan Jawa. Mung pindhah menyang koordinat X: -150 Z: -700, lan sampeyan kudu bisa nemokake guwa sing subur sing apik banget karo omah gedhong.

11. Wit-witan sing ditandur ing wiji omah gedhung

Minecraft 1.19: Winih Mansion Paling Best (Nopember 2022)

Maneh, iki asale saka u / crackedmagnet lan kerja ing Edisi Jawa. Ing kene, sampeyan bisa ndeleng kahanan sing unik kaya yen alam penyembuhan kasebut dhewe, nglayangake omah gedhong sing ditinggalake kanthi vegetasi. Cedhak struktur, sampeyan uga bisa nemokake desa lan portal sing rusak.

12. Wiji Mansion Allay Woodland

Mansion

Nggoleki Allay Kanggo Nggawe Ladang Allay bisa mbuktekake tugas sing rada angel, nanging ora maneh, Thanks kanggo Nopember 2022 iki Minecraft 1.19 Edisi Jawa Wiji omah gedhong. Pindhah menyang X: 229, Y: 97, lan Z: 476 koordinasi kanggo allay kandhang lan omah gedhong ing udud, lan sampeyan wis siyap kanggo urip.

. Mansion, desa, lan kabeh wiji biome guwa

Wiji Minecraft kanggo Bedrock

Kanthi iki Bedrock Wiji saka reddit pangguna kulit reddit, sampeyan bakal bisa cedhak karo sistem guwa sing akeh ngemot geodom lan kabeh biomes guwa, lengkap karo monumen sing rusak. Portal rusak sing cedhak karo sampeyan cedhak karo sacedhake basel, kabeh biomes sing apik, lan beteng sing gedhe banget.

14. Gedhe Mansion dening Wiji Kali

Kapal bedrock minecraft

Ing X: -930, Y-4, Z: -494 koordinat, sampeyan bisa nglangi lan plancong ing kali, terus maju ing omah gedhong sing gedhe banget ing ngisor guwa sing subur ing ngisor iki. Kridit menyang Ashh.xk kanggo golek salah sawijining sing paling apik Minecraft 1.19 omah gedhong 2022 wiji kanggo Edisi Bedrock.

Forum Minecraft

Lihat profil Haru

Wiji iki duwe: omah pantai, omah wit, omah pets lan asu, lan sawetara kawang sing paling gedhe saka karusakan eksperimen,.

Biomes iki uga duwe akeh mesin sing dirasakake dening YouSuber kalebu: meriam lan arrow meriam.

PS: Muga-muga sampeyan seneng karo wiji

Kirim gulung kanggo rebisi renang

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Pembunuh Zombie
  • Lokasi: Texas, USA
  • Gabung Tanggal: 12/31/2012
  • Kiriman: 145
  • Rincian Anggota

Sampeyan ngerti yen wiji ora ngasilake prekara sing wis dibangun, bener?

Wiji mung ngasilake dunia dhasar sadurunge sampeyan nambahi apa wae. Ora ana sing bakal nemoni kabeh perkara sing dibangun kanthi nggunakake wiji. Yen sampeyan pengin wong ndeleng barang-barang sampeyan, sampeyan kudu nyelehake jagad kabeh kanggo didownload.

  • Ndeleng profil pangguna
  • Deleng kiriman
  • Kirim pesen
  • Pokok Puncher
  • Gabung Tanggal: 12/21/2011
  • Kiriman: 12
  • Minecraft: Ayeayeaye
  • Rincian Anggota

Sampeyan bisa uga ngrujuk menyang desa ara-ara samun, candhi wedok lan tukang sihir glitched, mula aja mlungkung kesimpulan

Sampeyan ngerti yen wiji ora ngasilake prekara sing wis dibangun, bener?

Wiji mung ngasilake dunia dhasar sadurunge sampeyan nambahi apa wae. Ora ana sing bakal nemoni kabeh perkara sing dibangun kanthi nggunakake wiji. Yen sampeyan pengin wong ndeleng barang-barang sampeyan, sampeyan kudu nyelehake jagad kabeh kanggo didownload.

Sampeyan bisa uga ngrujuk menyang desa ara-ara samun, candhi wedok lan tukang sihir glitched, mula aja mlungkung kesimpulan