19 game musik online paling apik kanggo kelas (2023) – kamar musik sing dinamis, 12 game musik online gratis kanggo bocah-bocah tanpa mlebu (ora adobe Flash! ) – Gelombang Musisian

!

Versi iki dudu Mario, nanging gratis lan browser adhedhasar.

19 game musik online paling apik kanggo kelas (2023)

Apa sampeyan nggoleki sumber daya ekstra kanggo ngluwihi sinau musik siswa kanthi online?

Apa sampeyan duwe akses menyang teknologi 1: 1 ing kelas sampeyan, akeh sing nggunakake kanggo dolanan musik online kanggo kelas.

Sanajan kabeh sing sampeyan lakoni yaiku link kanggo sumber daya ing situs web guru, siswa bakal entuk akeh iki 19 game musik online paling apik kanggo kelas sampeyan.

Katon dhisik kanggo tinjauan ringkes saben game musik interaktif iki.

Ngirit wektu kanthi 60 sumber daya musik gratis iki kanggo digunakake ing kamar sampeyan langsung!

Mungkasi nggoleki kabeh internet kanggo golek kegiatan sing apik. Aku bakal mbantu sampeyan ngethok nguber kanthi sumber daya 60 gratis.

Tabel konten

Deleng saka game musik online sing paling apik kanggo kelas sampeyan

Ing bagean iki, aku bakal ngilangi pilihan kanggo game musik pendhidhikan. Delengen kanggo rincian babagan apa ide musik sing diajar lan piwulang piwulang liyane.

Cathetan: Dhaptar iki kanggo game online ora app. Sawetara game kasebut bisa uga duwe versi app.

4four.io

4four.Io minangka salah sawijining situs web game Go-menyang musik.

Kabeh yaiku Browser adhedhasar kene, mula ora perlu kuwatir babagan kompatibilitas piranti.

Sejatine koleksi game mini kabeh adhedhasar irama kanggo mbantu ngembangake teori musik sampeyan.

Nanging, fitur favoritku yaiku carane sampeyan bisa ngatur saben game kanggo cocog karo siswa ing.

Memori musik

Anak-anakku lan muridku seneng memori. Nyatane, memori minangka salah sawijining game sing sampeyan lakoni saka bocah cilik nganti diwasa.

Memori Musik minangka cara sing apik kanggo nantang sampeyan lan katrampilan aural sampeyan. Game iki bisa digunakake ing tablet lan Chrome.

Sepur game memori musik iki ngeling-eling solfege pitche. Sampeyan ora butuh pitch sing sampurna kanggo main game iki, nanging bakal ngebor hubungan pitch menyang kuping.

Ekstensi: Kirim skor dhuwur ing endi wae ing kamar sampeyan lan ngajak siswa ngalahake skor. Persaingan bakal menehi inspirasi kanggo bocah sing paling wegah kanggo nyoba sing paling angel.

Irama Randomizer

Irama Randomizer kurang saka game lan luwih saka alat praktik. .

.

Nanging kanggo nambah katrampilan musik teknis, ora luwih apik.

Garageband / audioOtool

Nalika GarageBand ora game sing ketat, iku alat sing nyenengake kanggo muter. Kanggo dolanan musik interaktif, iki mesthi populer karo bocah-bocah ing SD, sekolah tengah, lan SMA.

. Sampeyan ora perlu nyambung menyang internet kanggo main game iki.

GarageBand minangka tulisan musik lan ngatur program kanggo pamula lan musisi majeng. Ana macem-macem piranti, lan sampeyan bisa nglampahi swara sing beda ing ndhuwur siji liyane kanggo nggawe lagu.

Kanggo sing nggoleki sing padha karo Windows utawa kromo. Audiotool nindakake perkara sing padha karo raksasa musik.

Ekstensi: Menehi pandhuan khusus siswa babagan mbangun lagu kanthi bagean, lapisan, lan instrumen gumantung saka tingkat umur lan pangerten musik.

Guru teknologi musik

.

Ana macem-macem konsep ing kene, mula priksa kabeh.

Kahoot minangka platform quiz online sing bisa diwenehake marang bocah lan mlebu bareng karo wong utawa dhewe. Luwih nyenengake kanggo muter lan bebas nggunakake.

. Nggawe gampang banget.

Siswa kabeh umur seneng nggunakake iki.

Bach google doodle

Doodle Google Bach teka sawetara taun kepungkur, lan aku isih seneng.

Sejatine, sampeyan input melodi, lan algoritma kasebut bakal nggawe swara kaya ing dina Bach.

(Klik speaker kanggo versi rock!)

Game Game Serulir Seruling Seruling

Game orkestra suling suling iki dirancang kanggo umur musik SD. Grafis lan game luwih dhasar, nanging iki ora ateges dudu game sing apik kanggo bocah-bocah.

. Aku percaya yen siswa sing luwih akrab dadi karo musik klasik, luwih akeh bakal sinau seneng.

Game kasebut muter-muter kanthi ngrungokake musik sing muter musik lan milih gambar sing bener. Iki minangka cara sing apik kanggo nguatake instrumen orkestra kalebu piano lan harpsichord.

Cathetan: Game iki mbutuhake Adobe Flash Player tegese sampeyan duwe masalah nggunakake siji Chromebook.

Ninja Bemuse minangka salah sawijining game irama kaya Revolusi Dance Dance Dance Dance Drawing Dance utawa Pahlawan Guitar.

Nanging siji iki gratis lan adhedhasar browser!

Matchup instrumen BBC

Ing sadawane garis sing padha karo game ing ndhuwur, game matchup BBC minangka game musik sing nyenengake kanggo … uga, cocog karo instrumen kanthi swara.

Nalika game bisa uga gampang, ana game liyane sing kasedhiya liwat situs ing sisih kiwa kiwa kalebu:

Cathetan: .

Ing njero orkestra

Kanthi Flash metu saka gaya lan ora didhukung, akeh game sing gampang lan gratis dadi ora kasedhiya. Nanging game sing gampang iki isih bisa digunakake lan sampurna kanggo akeh wong.

Priksa ing njero orkestra game kalebu:

  • Kayu lan talian tali
  • Pertandhingan Kuningan lan Percussion
  • Nyipta irama
  • Memori musik
  • Peta Musik
  • Bingo Musik
  • Pilih bagean kasebut

Blooket

.

Siji iki luwih adhedhasar game cilik.

Ana sawetara musik sing apik ing kana, nanging aja wedi nggawe sampeyan cocog karo Siswa!

Wigumin

Musik sinau iki (priksa sumber daya musik jarak musik jarak ngarep liyane yaiku pamuter synth-soundwave. Kanthi Within, Siswa Nggawe macem-macem jinis soundwaves kanthi ngganti unsur karo mouse.

Iki nyenengake siswa siswa SD kanggo muter swara kanthi beda (lan minangka cara sing apik kanggo nguatake timbre).

Siswa sing luwih tuwa bisa digali menyang aspek ilmiah sing luwih enom tinimbang sing luwih enom.

Iki kasedhiya online uga liwat aplikasi.

Ekstensi: Gawe swara sampeyan dhewe lan njupuk gambar saka gelombang. Muter swara kanggo para siswa lan nantang dheweke nggawe swara sing cedhak karo sampeyan.

Tim utawa siswa sing paling cedhak karo setelan setelan sing nyata.

Jujur, aku percaya manawa umume wong seneng musik klasik, nanging amarga ora duwe kerangka ngrungokake potongan sing luwih dawa, pikirane duwe masalah kanggo ngatur.

Kanthi token sing padha, salah sawijining sebab sing paling seneng karo wong sing seneng karo genre sing populer yaiku amarga padha karo bentuk lan struktur harmonik.

.

Ing sadawane garis kasebut, ngrungokake peta wis dadi cara sing apik kanggo mbantu kuping sing ora pengalaman liwat potongan rumit nganti pirang-pirang dekade.

Sing interaktif online uga seneng banget!

. 9 Photing Peta sampurna kanggo mbantu para pamireng ngerti babagan potongan lan tetep melu.

IncrediBox minangka tukang kayu Beat yaiku cara sing paling nyenengake kanggo nggawe alur.

Ana sawetara aset sing dibayar lan ngalahake, nanging akeh gratis.

.

Lab Musik Chrome

Priksa alat playing musik gratis iki sing nggunakake sekumpulan sing gegandhengan karo visual sing gegandhengan karo kreatif. .

Whack-a-cathetan

Sapa sing ora ngeling-eling Arcade lan County Standard, Whack-A-mole?

Ya, corak iki metu saka pusat kennedy, whack-a-cathetan, menehi game sing nyenengake kanggo staff penempatan coatement. Iki gedhe kanggo siswa SD lan sekolah sekolah menengah ing endi cathetan sing diselehake.

Ekstensi: Iki bakal dadi calon liyane kanggo tembok skor kanggo motivasi siswa.

PRO-TIP: Nalika aku nyetak tembok lan kompetisi, aku mesthi golek skor saka “sekolah sadurunge” kanggo ngukur awake dhewe. Aku nawakake skor sing apik saka sing apik banget nganti kurang sithik.

Kanthi cara iki, sanajan para siswa sing luwih alon bakal entuk papan sing luwih dhuwur ing papan lan rumangsa wis rampung.

PEG + Cat Music Charer

Maker musik Peg + Cat iki menehi telung wilayah kanggo bocah kanggo njelajah lan nggawe musik kanthi macem-macem cara.

Kanggo wong-wong sing ora ngerti karo bocah-bocah sing nuduhake, PEG + kucing ngatasi masalah, nanging lagu iki akeh fitur tokoh sejarah lan komposer kanthi cara sing nyenengake.

Musik ing pertunjukan pancen apik tenan.

Game iki dimainake ing tablet lan Chromebook kanthi apik. . Ngomong Game, priksa game bunder favoritku kanggo kelas musik yen sampeyan kepengin weruh.

Ekstensi: Nalika murid-muridku dadi luwih melodi, aku nyengkuyung supaya bisa ngerteni lagu saka kelas nggunakake alat kasebut.

Musik Cat-Mario Cat

Program musik cat-Mario iki adhedhasar game lawas ing ngendi sampeyan nyeret lambang Mario kanggo nggawe musik.

Sawetara wong nggawe lagu sing apik banget, lan nyenengake kanggo muter.

Versi iki dudu Mario, nanging gratis lan browser adhedhasar.

Quizizz

Aku mung nemokake kuiszz lan wow, adhem. Kaya Kahoot ing platform kuis online, nanging iki luwih akeh game.

Temokake nomer musik gratis utawa nggawe sampeyan dhewe lan njupuk utawa njupuk kuiszzz bebarengan. Siji iki nggunakake luwih akeh powerpoints lan nggawe kaya game. Katon luwih kompleks tinimbang Kahoot, nanging sejatine luwih gampang digunakake.

Cara Gunakake Game Musik Kanggo Anak kanthi online

Ana sawetara cara kanggo nggabungake game musik pendidikan iki karo siswa. Nanging, kasedhiyan cara kasebut gumantung saka teknologi apa sampeyan ing sidik.

Isih, ana sawetara cara sing pengin dipriksa kanggo nyakup game musik online ing kelas sampeyan.

Liwat proyektor

Umume guru musik duwe akses menyang sawetara jinis komputer lan proyektor. Malah nalika aku ana ing kantin, aku bisa menehi proyek saka komputer.

Kanggo sing diwatesi teknologi, sampeyan isih bisa mbuwang game kasebut ing proyektor. Tampilake bocah-bocah carane golek dheweke lan muter sethithik.

Dheweke bisa uga mungkasi nggunakake ing omah nalika entuk luwih akeh reinforcement.

Priksa sawetara kegiatan musik liyane kanggo siswa SD ing dhaptar kita ing link kasebut.

Yen sampeyan duwe akses menyang teknologi ing kelas, sampeyan kudu paling ora bisa ngirim link ing situs web guru.

Yen sampeyan ora duwe situs web guru, departemen teknologi ing sekolah sampeyan bisa nulungi sampeyan.

.com utawa wordpress.com. Salah siji saka iku gampang kanggo ngerti lan nyiyapake.

Pusat musik

Yen sampeyan mung duwe akses menyang sakepel tablet utawa komputer, misale jek ana rintangan sing gedhe kanggo ngatasi. Nanging yen sampeyan nggawe dolanan game salah sawijining pusat musik, sampeyan ngerti bocah-bocah bakal dadi tugas lan sinau.

Sawetara bejo bisa uga duwe akses menyang piranti kanggo saben siswa. .

Lelungan lapangan menyang Lab komputer

Malah tanpa teknologi ing tangan sampeyan, bisa ngatur “perjalanan lapangan” menyang labor komputer sekolah utawa kanggo nyilih krom-cart utawa kaya ngono.

Dhiskusi menyang admin babagan pilihan sampeyan lan golek rencana kanggo mbantu sampeyan nggunakake teknologi. Sampeyan bisa uga kaget amarga gelem nyengkuyung sampeyan.

Mung priksa manawa sampeyan melu proses kasebut, lan ora mung “wektu gratis” kanggo bocah-bocah. Admin sampeyan bisa uga ora seneng.

Mangkene sawetara ide uga kanggo adaptasi kegiatan sampeyan.

Kesimpulan

Muga-muga, sampeyan bakal nemokake game musik online iki kanggo kelas sampeyan mbiyantu. Iki minangka cara sing paling apik kanggo tuku keterlibatan siswa lan ide musik.

Zach Vandergraaff minangka guru musik K-5 ing Michigan kanthi pengalaman 12 taun. .

Kiriman Paling Anyar

Nempatake trombone trombone katon tugas angel kanggo wong-wong sing ora nate rampung, nanging sawise sawetara wektu, cukup gampang. Ing kirim iki, aku bakal lunga langkah-langkah lan liya-liyane.

Iki minangka kiriman tamu saka Cavanagh Amazing Jane! Ing latihan ulang minggu kepungkur, konduktor band basis Sydney, aku main suling, kanthi bungah banget, “Hei Jane, aku ngatur potongan anyar kanggo.

Babagan kamar musik sing dinamis

Kamar musik dinamis diwiwiti ing taun 2019 dening Zach Vandergraaff kanthi tujuan nyedhiyakake sumber daya kanggo guru musik, wong tuwa, siswa, lan kabeh musisi. Zach wis mulang musisi kabeh umur luwih saka 15 taun lan kepengin njaga semangat kanggo kabeh musik. Dolan maring babagan kaca panulis kanggo sinau babagan penulis sing beda ing situs iki.

Babagan penulis

Pambocoran

Minangka Associate Amazon aku entuk saka tuku kualifikasi. Kadhangkala kita sesambungan karo barang sing ditawakake vendor kanggo mbantu sing maca nemokake produk sing relevan. Sawetara tautan bisa dadi gabungan ing alam tegese entuk komisi cilik yen barang dituku. Kita uga mitra karo CJ, Clickbank, ShareASale, lan Flowkey nyedhiyakake pilihan sing paling apik ing kana.

Priksa riset sing jero-nyilem menyang negara pendidikan musik kanthi ngeklik ing kene.
© 203 kamar musik dinamis, kabeh hak dilindhungi undhang-undhang

Ora saben link minangka gabungan, nanging aman kanggo nganggep nalika ana hubungane karo produk. Nanging, kita pass “tawaran” sing apik kanggo kita supaya sampeyan menehi info babagan pilihan sing paling apik ing kana. Konten bisa digawe utawa dioptimalake kanthi program AI (nggunakake program kayata openai lan / utawa frase) lan mbuktekake. Kanggo rincian lengkap, waca kabijakan privasi .

12 Game Musik Gratis Online Kanggo Bocah-bocah Tanpa login (ora adobe Flash!)

Sing ujar seneng ora bisa dadi pendhidhikan? Ana game musik sing ora kaetung kanggo bocah sing kasedhiya lan sing ditampilake ing ngisor iki bisa diakses kapan wae lan ana ing ngendi wae amarga ora mbutuhake Adobe Flash. Ing ngisor iki, sampeyan bisa nemokake sawetara jinis game sing disenengi bocah, saka game kuis game musik siji-pamuter.

  • 1. Game Musik Anak Kids Music
  • 2. Klasik Kanggo Game Anak
  • 3. Game memori musik
  • 4. Ing njero game musik orchestra
  • 5.
  • 6. Game Matching Musik Ducksters
  • 7. Kulawarga instrumen quia orchestra
  • 8. Wigumin
  • 9. PEG + Cat Music Charer
  • 10. IncrediBox
  • 11. Pamuter pola cyber cyber
  • . Quia – Musik Mania!
  • Keuntungan game musik kanggo bocah-bocah
  • Cara nggunakake game musik kanggo sinau adoh
  • Napa sampeyan kudu nggunakake game sing ora mbutuhake login
  • Napa akeh musik musik bocah kanthi online mbutuhake Adobe Flash?
  • Ringkesan

1. Game Musik Anak Kids Music

Sawetara game musik bisa dimainake, wiwit saka sawetara sing mbantu sampeyan nggawe musik, kaya “ribbit”, kanggo sawetara sing mulang babagan kewan lan huruf, kaya “pesta tari surat”.

Kanthi Game PBS Anak-anak, Bocah-bocah bisa nari, nyanyi, lan sinau. Pilih saka 19 game sing beda kanggo njelajah. Umume wong-wong mau pancen gampang lan game dirancang kanggo bocah-bocah enom sing saiki saiki wis ngalami jagad musik.

2. Klasik Kanggo Game Anak

Klasik kanggo dolanan bocah minangka pilihan apik kanggo bocah sing kepengin banget musik nanging tanpa akeh ilmu. Kanthi macem-macem game sing kasedhiya, bocah bisa sinau istilah musik, irama cocog, sinau babagan komposer, cathetan, jeneng cathetan, alat musik, lan malah nyusun melodi 4-bar sing gampang banget.

3. Game memori musik

Game memori musik cocog kanggo bocah-bocah sing wis njupuk pelajaran musik utawa duwe kemampuan sing apik kanggo mbedakake antarane cathetan.

Ing game iki, bocah kudu ngrungokake cathetan musik lan ngenali. Ana tombol kanggo cathetan wiwit saka TI. Nalika bocah entuk cathetan, tingkat kesulitan munggah. Nalika bocah entuk cathetan sing salah, urip ilang. .

.

Pilih saka 8 game musik adhedhasar instrumen orkestra. Miwiti karo sing gampang sing ngidini sampeyan ngrungokake cara instrumen swara, kaya “Play Woodwinds & Strings” lan “Puteri Kuningan & Percussion”.

Game kasebut diatur kanthi logis. Sawise ngrungokake swara, bocah bisa main game memori supaya bisa dingerteni karo instrumen kasebut. Banjur, luwih akeh game sing bisa dianggep. “Maps Musical” tes ngrungokake perhatian bocah kanggo rinci lan ngrungokake akurasi. .

Ing jero game musik orchestra fokus ing pendhidhikan nanging dheweke nglipur lan ana uga game sing ngidini sampeyan nyipta musik. Lan sampeyan uga bisa ndeleng musisi Orchestra profesional sing main instrumen liwat rekaman kinerja video nyata.

5. Game musik agame

Agame nampilake 62 Game Musik (Nanging, elinga yen sawetara game sing luwih tuwa mbutuhake Adobe Flash).

Game Kaya Piano Piano Online lan Virtual mbantu sampeyan muter piano nalika dolanan kaya Tina Lears Ballet, sampeyan uga mbantu sampeyan nambah katrampilan memori.

Macem-macem jinis musik game sing kasedhiya, wiwit saka game teka-teki kanggo ngurus game. Dheweke bisa njaga bocah-bocah sing seneng karo musik sing nglipur jam lan dadi pendhidhikan sekaligus.

. Game Matching Musik Ducksters

Game Matching Musik Ducksters Apik banget kanggo bocah-bocah sing sinau cara main instrumen. Iki amarga premis game kasebut yaiku cocog karo swara.

Sampeyan bisa milih game angel wiwit banget (mung 3 cathetan kanggo cocog) kompleks banget (8 cathetan kanggo cocog). Sampeyan bisa muter minangka praktik utawa wektu dhewe supaya terus tantangan dhewe kanggo nyampurake cathetan musik kanthi luwih cepet.

7. Kulawarga instrumen quia orchestra

Iki minangka game kuis sing tujuane kanggo mulang bocah-bocah babagan kulawarga musik musik.

Sawise sampeyan miwiti kuis, sampeyan diwenehi 21 instrumen. Sampeyan kudu milih kulawarga apa sing ora ana ing tembaga, perkusi, senar, lan kayu. Sanajan kuis kasebut gampang dimainake, mula gampang ngapemake instrumen.

8. Wigumin

Wigumin minangka synth online sing bisa milih jinis gelung sing sampeyan generate, tundha, umpan balik, lan scuzz. Luwih cocog kanggo bocah sing luwih tuwa sing saiki eksprimen karo produksi musik elektronik amarga simulasi nyolani Synthesizer.

CATETAN PENTING: Sawetara swara synth sing diasilake bisa uga rada akeh kanggo bocah enom (ing ngisor iki umume nggawe bising aneh!). Priksa manawa sampeyan ngawasi bocah kasebut lan ora overdo nggunakake umpan balik lan scuzz.

Nalika sampeyan menet mouse, iku nyatakake cathetan kasebut dimainake. Banjur, setelan sing dipilih ndhaptar jinis efek synth sing diasilake. WANGKAT ING NGANGGO ING SUKU TANGGAL NATE CATETAN, Timbangan, Lan Beda.

Wigumin kasedhiya ing iOS, Android, lan Desktop, lan minangka aplikasi online, sampeyan muter ing browser.

9.

PEG + Cat Music Chamerer minangka game liyane sing ramah bocah sing ora mbutuhake Adobe Flash.

.

Asli, PEG + Cat minangka acara TV sing melu matematika, nanging musik ing acara kasebut cukup apik, sing nyebabake game iki. Game kasebut bisa diputer ing tablet, utawa komputer sampeyan. Temtunipun nggawe pengalaman sing nyenengake kanggo macem-macem jinis, nalika uga adhedhasar musical.

10. IncrediBox

IncrediBox minangka game irama sing luar biasa (ngapura pun) sing bisa nggawe Beatbox dhewe orchestra lan nggawe potongan musik acapella sing nggumunake.

. Sampeyan bisa milih produsen Beat, penyanyi harmoni, lan malah penyanyi Melody. Iki minangka game tempo sing wis nyata kanggo bocah amarga mung mbutuhake gerakan seret lan ngeculake kanggo miwiti nggawe musik!

11. Pamuter pola cyber cyber

Pemain patter cyber sejatine padha karo jeneng. Iku pemain pola online kanggo bocah sing ora mbutuhake logika utawa lampu kilat kanggo muter.

Iki minangka ‘game’ lurus sing ora mbutuhake kawruh musik saengga cocog kanggo bocah cilik. Kabeh sing kudu ditindakake yaiku bisa navigasi mouse komputer. .

12. Quia – Musik Mania!

Quia – Musik Mania! iku sethitik ‘sing pengin dadi game jutaan jenis kanggo nguji ilmu musik.

Iki duwe sawetara pitakon sing paling ora dingerteni bocah, nanging uga menehi pengalaman sinau sanajan entuk jawaban sing salah. Iki minangka kegiatan wektu kepungkur sing nyenengake kanggo wong cilik kanggo sinau bab utawa loro babagan musik lan instrumen.

Keuntungan game musik kanggo bocah-bocah

. Kanggo wiwitan, miturut panaliten dening otak lan creativity Institut, pengalaman musik nalika bocah cilik nyepetake pembangunan otak. Iki katon banget kanggo maca katrampilan lan akuisisi basa. Kajaba iku, Yayasan Namm nyorot yen bocah sinau babagan cara main instrumen, skor sat saya tambah lan sinau matematika saya tambah apik.

Nalika bocah muter musik game, kabeh kaluwihan sing ana gandhengane karo kapapar musik katon. Ing wektu sing padha, bocah bisa santai lan seneng-seneng.

Game Musik nambah pangembangan bocah lan kacepetan ing endi keterampilan sing dipikolehi. Iki kalebu kesediaan sekolah, katrampilan sosial-emosional, katrampilan basa, katrampilan motor, katrampilan intelektual, lan intelektual.

Gunakake game musik kanggo bocah-bocah kanggo mbabarake anak musik lan nulungi dheweke babagan sinau liwat swara. Malah kawruh musik Umum kaya informasi babagan komposer bisa sinau nalika main game sing nyenengake.

. Dene sawetara sing gumantung karo ngelingake lan ngrungokake, liyane gumantung karo struktur sing luwih kompleks, kaya komposisi musik liwat skala. .

Cara nggunakake game musik kanggo sinau adoh

.

Bocah kasebut bisa nggunakake piranti apa wae sing bisa ngakses internet kanggo main game musik nalika guru nawakake tuntunan sing akeh dibutuhake.

Minangka conto, guru musik bisa nggunakake game sajrone nimbali dhuwit utawa simpul. Fitur layar Nuduhake migunani kanggo nduduhake carane muter lan banjur menehi indikasi nalika siswa muter.

. Kabeh bisa ditindakake kanthi online lan ora perlu duwe interaksi pasuryan karo bocah kasebut. Wong tuwa malah bisa lungguh lan menehi pitulung luwih akeh yen perlu lan dikarepake.

Alesan utama kenapa game sing ora mbutuhake logins luwih disenengi. Bocah-bocah ora kudu mlebu lan bisa miwiti muter sawise dolanan game dimuat. Iki pancen migunani yen sampeyan ngrancang mbukak minangka game musik liwat kelas online.

Kajaba iku, kabeh game iki gratis. .

Napa akeh musik musik bocah kanthi online mbutuhake Adobe Flash?

Situs sing isih ngladeni game lawas sing mbutuhake Adobe Flash mung ora bisa njaga teknologi saiki. Diwenehi, Game dadi kompleks kanggo kode lan ora bisa ditindakake kanggo sawetara webmaster kanggo ngowahi game lawas dadi teknologi sing luwih anyar.

Adobe Flash minangka platform piranti lunak multimedia sing digunakake kanggo nggawe lan ngirim konten sing dinamis, kayata animasi, video, lan game, ing web. Iki digunakake ing wiwitan taun 2000an nanging wiwit dadi lungse amarga kerentanan keamanan lan masalah kinerja.

Akeh browser web mandheg lampu kilat. Akibaté, ora kasedhiya ing pirang-pirang komputer lan laptop Saiki, lan pangembang wis aktif menyang teknologi web liyane kaya HTML5 kanggo nggawe konten interaktif.

Ringkesan

Ana akeh game kanggo bocah sing ora mbutuhake Adobe Flash. Game kasebut bisa diputer ing komputer, tablet, utawa telpon lan mbantu bocah sinau musik nalika seneng-seneng.

Game Musik Kanggo Bocah-bocah minangka cara sing efektif kanggo mbabarake ilmu musik lan musik. Mupangat utama yaiku bocah kasebut bisa nyenengake nalika sinau babagan swara, ngalahake, irama, lan komposisi sing bisa nambah skor tes.

Game Musik Kanggo Bocah-bocah kudu digunakake minangka pitulung piwulang sajrone kelas online kanthi guru utawa saka omah. Sembarang pamuter sing ngakses internet bisa main game iki lan ora ana login sing dibutuhake.

Game iki kalebu kesulitan saka sing gampang banget kanggo kompleks supaya bocah bisa milih sing wis kepenak.