15 Tips Legenda Legenda Liga kanggo Pemula | HowStuffworks, Pandhuan Liga Legenda Pemula – Tips Top kanggo Summoner’s Rift | Loadout

Pandhuan Pemula Legenda Liga Liga kanggo Summoner Rift

Contents

Ing njaba njaba sumber visi kasebut, sampeyan uga duwe kemampuan kanggo nggawe visi sing luwih akeh nggunakake barang sing diarani “Wards”.

Kanthi luwih saka 27 yuta pemain aktif lan ngetang, liga legenda minangka salah sawijining game sing paling populer ing saindenging jagad (yen ora The . Nanging kanggo wong-wong sing durung nate nemu game Multiplayer Online Battle Arena (MOBA), dheweke bisa dadi akeh banget amarga akeh pemain sing wis ana ing masarakat ngarep-arep sampeyan ngerti babagan game (lan muter kanthi becik!).

. Ing ngisor iki 15 Tips Liga Legenda kanggo pamula sing bisa mbantu sampeyan mbukak lemah sing mlaku.

Sawise sampeyan wis nguwasani game, bali lan nyoba liga liga utama kita kanggo nyoba pengetahuan trivia ing alam semesta.

  1. Coba macem-macem karakter sing beda
  2. Sinau peta
  3. Coba sinau siji posisi kanthi apik
  4. Sinau Hotkey
  5. Tetep ing mburi Minions
  6. Tetep saka Range Turret Eatemy
  7. Coba slamet anggere bisa
  8. Sinau carane terakhir
  9. Sinau basa kasebut
  10. Komunikasi karo tim sampeyan
  11. Temokake karakter sing disenengi lan goleki pandhuan kanggo dheweke
  12. Duwe ide barang sing pengin sampeyan tuku sadurunge game diwiwiti
  13. Ati-ati babagan meksa jalur sampeyan
  14. Petani terus-terusan sajrone game

15. Coba macem-macem karakter sing beda

. Nanging, mung fokus kanggo nyoba metu saka karakter sing beda-beda. Bener, luwih akeh juara sing sampeyan coba, pangertèn sing luwih apik sampeyan bakal entuk peran sing cocog karo PlayStyLYY; Dadi kerusakan serangan, melee gelut, utawa dhukungan tankan. Umume pilihan game ora kasedhiya nganti sampeyan entuk profil sampeyan kanggo level 5, supaya duwe profil enom ndadekake wektu sing apik kanggo main juara sing bisa.

14.

Peta game utama kanggo liga legenda diarani Summoner kanthi summoner lan digawe saka telung lanes – top, tengah, lan ngisor. Jalur sing nduwurke tumpukan ing antarane dalan kasebut diarani kaya alas lan ing endi monsters tartamtu sing bisa menehi juara khusus yen sampeyan ngalahake dheweke. Sampeyan menyang ngendi posisi wiwitan ing peta kudu gumantung saka juara sing dipilih amarga akeh sing cocog kanggo peran tartamtu. Limang posisi utama ing Liga Legenda minangka ndhuwur, Mid, Jungle, ADC, lan Dhukungan. . Tanks lan Bruisers beya ing jalur ndhuwur amarga bisa urip dhewe lan umume ora bisa nyerep utawa nyerep karusakan akeh. Juara Mid Lane biasane fokus ing kekuwatan kemampuan (AP) lan melu pertempuran siji-siji kanthi juara pertahanan tim lawan. ADC (serangan nyerang karusakan) muter ing jalur ngisor lan kudu musatake ing Minions Pertanian awal game supaya bisa tuku Gear lan nambah karusakan serangan. Dhukungan kasebut uga main ing jalur ngisor lan duwe macem-macem tanggung jawab kalebu nglindhungi ADC, mbantu Adc entuk mateni, lan nempuh perang sesanti kanggo mbantu ing kontrol peta. Jungle minangka posisi sing ora duwe jalur sing ditugasake; Dheweke mestine mundhak kanthi mateni monsters ing alas lan banjur nggawe usaha pembunuhan babagan juara mungsuh ing jalur.

13. Coba sinau siji posisi kanthi apik

Supaya saestu sinau kabeh ins lan salah sawijining posisi tartamtu, sampeyan kudu muter maneh lan liwat maneh. Bola-bali main posisi sing padha uga bakal mbantu sampeyan nguasai juara kanggo posisi kasebut lan mbantu nggawe sampeyan dadi pemain sing kompetitif.

12. Sinau Hotkey

Kaya game strategi nyata-wektu, nggunakake Hotkey bakal ngirit wektu larang regane ing liga legenda, lan bisa nggawe bedane antarane menang utawa kelangan perang. Keystroke utama sampeyan kudu nyoba kanggo ngelingake yaiku ing ngisor iki:

Q, W, E, R – Kabisan Utama Champion

F, D – Spells Summoner

1,2,3,4,5,6 – Slot Item (Mung Pakaryan Yen Slot sing cocog ngemot item sing bisa diaktifake)

B – Teleports Champion sampeyan bali menyang dhasar

Spacebar – Pusat Kamera ing Juara Sampeyan (migunani banget ing kahanan hektik kaya gelut tim)

G – Kirimi ping kanggo kanca bolo kanggo komunikasi niat utawa ancaman.

Tab – Mbukak kaca stats kanggo game kasebut

P – Mbukak menu item sing dituku

Pandhuan Pemula Legenda Liga Liga kanggo Summoner Rift

Mangkene pandhuan pamula lol, nampilake tips paling ndhuwur kanggo pemain anyar sing pengin nyilem luwih cepet menyang game kerusuhan ‘Hit Moba ing PC.

Pandhuan Liga Legenda Pemula: Jayce

Diterbitake: Agustus 16, 2023

Yen sampeyan sawise a Pandhuan Legenda Pemula Legenda, mula iki kanggo sampeyan. Liga legenda minangka game sing luar biasa, nanging apik banget. . Sadurunge loading menyang game, saben pamuter milih salah siji luwih saka 160 karakter, sing dikenal minangka ‘juara’, kanggo ngontrol. Saben Juara ngemas macem-macem kabisan, sing kabeh unik kanggo dheweke.

. Nglewati Minions lan Juara Eatemy, Jejere Nggawe Tujuan Neutral Nggunakake serangan dhasar lan kabisan sampeyan bakal entuk emas lan pengalaman kanggo mbantu sampeyan luwih kuat sajrone Liga Game Legenda.

Nalika Tutorial Lol bakal nindakake tugas sing apik kanggo nerangake pirang-pirang unsur dhasar liyane sing nggawe gamelan, kita wis entuk sawetara tips umum ing Pandhuan Pamula Lol iki sing kudu sampeyan acclimated menyang game, lan sing paling penting bisa nyilem menyang salah sawijining game paling apik, nalika ngalami pengalaman bebarengan sing kompetitif.

Pandhuan Legenda Pemula Legenda

Mangkene tips ndhuwur kanggo pemain pamula lol:

  • Coba kabeh peran kanggo golek sing paling disenengi
  • Sinau sawetara juara sing beda kanggo peran utama sampeyan, lan siji utawa loro kanggo peran
  • Mupangate alat praktik
  • / Bisu kabeh
  • Sinau lingo

Pandhuan Pemula Legenda Liga Liga: Jinx

Tip # 1: Coba kabeh peran kanggo nemokake sing paling disenengi

Yen sampeyan mbukak menyang summoner sing sepisanan, sampeyan bakal weruh ana telung dalan sing beda: sisih ndhuwur, lan ngisor, uga alas sing nyebarake ing antarane dheweke. Pemain banjur bakal njupuk juara sing dipilih menyang jalur sing, gumantung saka mode game sing diputer, dheweke wis milih, utawa game wis milih dheweke.

Nyebar ing antarane telung lorong lan alas yaiku limang peran lol. Saben peran nawakake cara sing beda kanggo nemu game, saengga nyoba saben wong metu lan ngrasakake kepiye pengaruh kanggo milih ing ngendi sampeyan pengin nyiyapake toko jangka panjang.

Miniatur YouTube

Yen sampeyan seneng karo gaya lawas 1v1 sing apik, sampeyan bakal paling mungkin bakal dadi topik utawa midroner. .

Yen sampeyan seneng karo pengalaman gudang sing apik nalika ngatasi mungsuh, lan pengin duwe pengaruh ing saben inci peta, mula Jungle minangka papan kanggo sampeyan. Kanthi sinau rute pathing kanthi pathing liwat alas sampeyan dhewe (ana akeh sumber daya sing apik ing YouTube), lan wektu serangan sampeyan ing dalan sing bener, sampeyan duwe kekuwatan kanggo kamenangan ing game kasebut.

Kangge, mudhun ing jalur bot sampeyan duwe rong peran sing kudu dipilih. BotLarer – Dikenal yen ora ana serangan serangan utawa ‘ADCS’ – senjata berliti tradisional. Kanthi fokus ing pertanian munggah lan ngengingi lonjakan daya gedhe, juara ing peran iki pungkasane ngembangake kemampuan kanggo ngatasi output karusakan ing jero – sanajan ing biaya sing luar biasa.

. Sawetara Juara Dhukungan bisa uga fokus kanggo nguatake anggota tim liyane utawa tetep urip, dene wong liya unggul nalika melu mungsuh kanggo mbukak dalan kanggo nindakake tugas. Iki minangka peran sing luar biasa, lan sing ngidini sampeyan bisa menehi pengaruh ing Minions tani.

Pandhuan Pemula Legenda Liga Liga: VI

Tip # 2: Sinau Sawetara Juara sing beda kanggo peran utama sampeyan, lan siji utawa loro kanggo peran

Ana telung mode utama kanggo summoner’s rift: buta normal, konsep normal, lan lol ditingkat sing ora bisa mbukak kunci nganti sampeyan duwe level 30 lan luwih. Nalika sampeyan miwiti kanthi cepet kanggo dolanan, sampeyan bakal nyoba macem-macem juara juara sepisan utawa kaping pindho, utawa mung nempel ing juara pertama sing pisanan mlumpat sampeyan.

Minangka konsep normal lan perusahaan lol nggunakake format draf, kanthi saben tim entuk limang lomba, ana kabeh kemungkinan juara sing paling disenengi – utamane yen iki minangka salah sawijining juara lol sing paling apik. Sampeyan bisa uga nemokake manawa mungsuh sampeyan njaga juara sing dadi counter, nggawe wektu frustasi ing jalur.

Kayane, iku kudu mbangun kolam renang juara cilik nanging darmabakti, kanthi fokus kanggo njaluk super nyaman karo juara loro utawa telu ing peran sing disenengi. Kanthi cara iki, sampeyan mesthi duwe alternatif yen fase draf ora katon panas banget, lan bakal bisa muter matchup sing ilang kanthi becik sanajan sampeyan wis rampung kontol.

Kajaba iku, yen quuuing kanggo quueues adhedhasar registrasi, sampeyan bakal dijaluk milih peran sekunder, sing bakal diutus mung yen sampeyan ora entuk utama. Dadi diisi bisa dadi stres, nanging uga bisa uga duwe kesempatan kanggo milih gampang menang yen sampeyan muter kanthi bener.

Umume wektu iku aman kanggo nganggep manawa, yen sampeyan wis dadi peran off, pamuter ing tim lawan uga kudu ngrampungake pilihan sing kapindho. Iki minangka penting kanggo njupuk sawetara penampilan sing wis siyap kanggo mesthekake yen sampeyan ora dadi alangan kanggo tim sampeyan. Kajaba iku, sampeyan bakal bisa ngatasi pamuter isi mungsuh, lan mbantu aman tim sampeyan lemak sampeyan.

Yen sampeyan nyoba kanggo nyenggol nganggo juara anyar, mula sampeyan kudu nggunakake alat praktik khusus, apa sing kita jelasake kanthi luwih rinci ing ngisor iki.

Pandhuan Liga Legenda Pemula: Caitlyn

Tip # 3: njupuk kauntungan saka alat praktik

Alat praktik legenda liga minangka papan sing digunakake kanggo akeh pemain, kanthi macem-macem panggunaan. Yen sampeyan duwe wektu sing angel kanggo minions paling angel nalika tekanan saka mungsuh, mula sampeyan bisa nyiyapake game kanthi bot utawa mbesuk juara liyane supaya sampeyan bisa fokus ing dana.

Yen sampeyan pengin nglatih combos utawa eksperimen juara karo barang sing beda-beda, mula alat praktik kasebut ngidini target Dummies kanggo mbesuk. Apa maneh, sampeyan bisa menehi sampeyan tanpa wates Mana, lan copot saka kabisan supaya sampeyan duwe kebebasan lengkap kanggo mbesuk tanpa bisa ngatasi sumber daya.

Yen sampeyan wis mutusake dadi jungler, alat praktik bakal ngidini sampeyan bisa nyambut gunakake, mbantu sampeyan ngliwati kemah kanthi jangkah sing apik, lan metu menyang peta kanggo mbantu kanca ing game nyata.

Akhir, sanajan conto interview babagan cara alat praktik bisa entuk manfaat kanggo ngidini sampeyan nguasai bintik-bintik wallpaper, piksel-sampurna ing peta. Sanajan sampeyan ora kuwatir babagan iki nalika sampeyan miwiti metu, grumbulan tartamtu bisa dituntun saka lokasi sing paling ora boten … yen sampeyan ngetokake prentah kanggo nyawang pendhudhuk sampeyan ing papan sing bener.

Tip # 4: / Mute kabeh

Muting Chatter minangka alat sing kuat ing liga legenda, lan siji sing malah dadi pemain usaha gagal nggunakake. Kabeh asring gampang diumumake ing squabbling cilik karo pemain mungsuh, utawa uga tim sampeyan dhewe. Iki meh mesthi nyebabake gamelan, urutane critane game, lan wektu sing elek banget.

. Nanging, apa game sampeyan ora bisa beracun, banjur gunakake ‘printah’ / Mute kabeh ‘ing obrolan kanggo pengalaman luwih tenang sing ngidini sampeyan fokus ing urutane critane game sampeyan dhewe.

Yen sampeyan ora pengin lunga luwih adoh, sampeyan bisa ngeklik-menyang-Bis-bis kanggo narik papan scoreboard kanthi tombol ‘Tab’. Yen luwih seneng seneng pengalaman tenang kanggo ngalahake minions lan juara mungsuh kanggo bagean pisanan, sampeyan bisa mateni obrolan ing menu setelan klien utama.

Sanajan LOL duwe sistem ping sing caket, sing ngidini sampeyan ngirimake tumindak sing pengin ditindakake, utawa pengin tim sampeyan bakal tindakake, sampeyan bakal nemoni kabeh jinis jargon ing obrolan sing ana gandhengane karo facets liyane Game (kajaba sampeyan wis bisu kabeh, mesthi).

Contone, yen mungsuh Midloner ninggalake jalur kasebut menyang roam peta kanggo nggoleki mateni, MidLaner sampeyan bisa nggunakake ping sing ilang, banjur ‘Missing kanggo nguatake sapa sing sampeyan butuhake dadi ing jaga.

Akronim uga umume digunakake. Conto sing paling penting kanggo barang iki kanggo barang yaiku ‘QSS’ – Short kanggo Sash Quicksilver – lan ‘RFC’ – sing nuduhake meriam jalur. .

Ana uga quirks individu kanggo nembak nembak ing rong tujuan netral gedhe ing rift: naga lan baron nashor. .

Sampeyan bisa nemokake dhaptar sing luwih lengkap saka lol lol LoL ing kene.

Lan ing kono sampeyan duwe pandhuan legenda pamula, lengkap karo tips paling ndhuwur kanggo mbantu sampeyan nalika sampeyan nerbitake gerakan gerakan pertama sampeyan ing rift. Nalika sampeyan rumangsa yakin lan njaluk genggeman kanthi cepet, priksa manawa mriksa pandhuan juara legenda paling apik.

. .

Aaron mudhun nalika Aaron ora nembak driji MW3 utawa ing bolongan Starfield, sampeyan bakal nemokake dheweke ing jagad lol ing liga liga ing LEGY HARI 24 (He / He / He / Dheweke).

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. . Harga sing bener nalika diterbitake.

Pandhuan Pamula Absolute Kanggo Liga Legenda

Pandhuan lol kanggo pamula (kabeh sing sampeyan kudu ngerti)

Sugeng rawuh ing pandhuan pamula kanggo League Legenda, ing pandhuan iki kita bakal nutupi dhasar dhasar kepiye lol diputer.

Apa sampeyan mikir babagan main game, mung diundhuh, utawa isih sinau tali, pandhuan iki kanggo sampeyan!

Kita panginten iku wektu sing apik kanggo ngeculake pandhuan iki wiwit akeh wong sing ndownload liga kanggo pisanan kanggo muter TFT lan bisa uga pengin nyoba.

Bab

  1. Apa liga legenda?
  2. Dasar Juara Lol
  3. Kalima lol peran
  4. Apa sing dadi tim komp?
  5. Kabut Perang lan Kontrol Visi
  6. Telung fase lan skala
  7. Kepiye cara luwih apik ing lol
  8. Sumber pamula tambahan

1. Apa liga legenda?

. Iki minangka salah sawijining game sing paling populer ing kabeh wektu lan saiki salah sawijining estports paling gedhe.

.

Saben pemain kasebut ngontrol karakter siji, sing dikenal minangka juara.

Apa juara?

Kabeh sepuluh pemain ing liga liga legenda ngontrol juara siji.

Saiki ana luwih saka 140 Juara karo sing anyar sing ditambahake kanthi terus-terusan.

.

Sadurunge dolanan diwiwiti ing Champ Pilih, saben tim dadi milih Juara.

Ana akeh strategi sing melu karo sampeyan nggawe tim kanggo nggawe tim karo juara sing bisa digunakake bebarengan (luwih suwe).

Saben game sing sampeyan lakokake bisa beda amarga saben Juara duwe rasa lan gameplan.

Kepiye sampeyan menang?

Tujuan utama lol yaiku ngrusak pangkalan tim liyane, nanging ora gampang.

Mungsuh sampeyan bakal nindakake kabeh sing bisa mateni sampeyan lan ngrusak dhasar sampeyan.

Saben pangkalan duwe pirang-pirang turret lan ombak minions sing terus ditimbulake.

Yen sampeyan miwiti game lan nyoba langsung menyang dhasar mungsuh, sampeyan mesthi bakal mati, ora mung amarga tim mungsuh bakal nyoba nyegah sampeyan kabeh, nanging uga amarga sampeyan uga apes banget lan mati.

Liga minangka game kaya dolanan (RPG) sing ditindakake kanthi jumlah wektu sing cendhak.

Sampeyan miwiti ing level 1 lan mboko sithik sajrone game kanthi entuk pengalaman lan entuk emas kanggo tuku barang.

Loro tim kasebut terus tuwuh kekuwatan lan tabrakan. Pungkasane, siji tim bisa entuk tangan ndhuwur lan nggawe push pungkasan kanggo kamenangan.

Apa sing summoner?

Iki minangka peta standar sing ditindakake dening para profesional lan sampeyan yen sampeyan nyoba menek tangga sing ditingkat.

.

Summoner

Mangkene dhasar saka peta Rift Summoner:

Ana rong tim limang pemain: tim biru (dhasar ing sudhut kiwa ngisor) lan tim abang (dhasar ing pojok sisih ndhuwur).

Kanggo nggayuh kamenangan, siji tim kudu ngrusak nexus tim sing nentang (Sejatine inti saka pangkalan).

Sajrone pertandingan, Muty bakal terus-terusan nyemprotake saka nexus dhasar lan nerusake telung lorong (jalur ditampilake ing grafis ing ndhuwur).

Nexus lan turret

Telung lorong dikenal minangka sisih ndhuwur sisih ndhuwur, lor lor, lan bot bot. Ing telung lorong, ana turrets sing bakal nyerang juara lan minion mungsuh.Sumbang kudu ngrusak kabeh turrets paling ora siji jalur banjur ngrusak rong towah pungkasan sing nglindhungi Nexus sadurunge bisa nyerang lan ngrusak.

Turrets lan inhibitor

Ngrusak Turrets lan struktur liyane sing diarani para pemain Inhibitor kanthi emas lan ngidini omben-omben nyurung liwat jalur (amarga ora ana turrets kanggo mungkasi).

Minions Super

Inhibitor yaiku struktur sing ana ing mburi serbet awal ing njero dhasar. Yen inhibitor wis dirusak, minions sing diombe, diarani minions super, bakal ditimbali nganti ora ana panemuan sawise sawetara menit. Tim bisa asring nggunakake minions super kanggo ngajak dhasar sing sadurunge diserang lan nggawe kesempatan kanggo nyurung kanggo kamenangan.

Sumbering banyu lan toko

Sumber banyu lan toko

Ing wiwitan saben game, sampeyan bakal miwiti ing banyu mancur. Sampeyan bakal mbaleni sumber banyu amarga sampeyan bakal diuripake nalika sampeyan mati lan ing endi toko sampeyan. Sampeyan bisa bali menyang banyu mancur nalika sembarang dolanan kanggo ngobati utawa tuku barang. Sampeyan mung kudu nggunakake kemampuan kelingan sing saben pemanang duwe akses – mung ati-ati lan nggunakake kanthi aman amarga sampeyan bisa diganggu nalika ngusir.

Penghasilan lan barang

Kaya sing wis dingerteni sadurunge, mateni minion, struktur, utawa juara mungsuh menehi pemain emas sing bisa digunakake kanggo tuku barang ing toko banyu mancur.

. Apa sampeyan pengin luwih kerusakan, slamet, utawa sarana, ana macem-macem barang sing cocog karo kabutuhan.

Disaranake mriksa seri item LOL kita yen sampeyan pengin sinau luwih lengkap babagan apa sing beda-beda barang lan nalika mbangun.

2. Dasar Juara Lol

Saiki kita ngerti dhasar peta, ayo bali babagan ngomong babagan Juara. Juara minangka jantung lan jiwa liga legenda amarga dheweke asring dadi pemain sing paling akeh.

Nalika Rift Summoner tetep tetep, macem-macem kombinasi juara sing dipilih dening sepuluh pemain game bisa nggawe irama sing beda lan ngrasa.

Kabeh Juara Lol

Saiki saiki luwih saka 140 Juara, masing-masing makili gaya playstyle lan pengalaman sing beda. Sawetara prasaja lan gampang dimainake nalika liyane bisa njupuk satus game kanggo nguasai. Apa sampeyan seneng urusan saka kadohan, brawling ing kwartal cedhak, utawa mbantu tim sampeyan kanthi utami, ana juara kanggo sampeyan.

Ing sawetara bagean sabanjure, kita bakal ngrembug macem-macem aspek juara, kayata kabisan, statistik, lan skala.

Serangan otomatis lan kabisan

. Serangan otomatis, uga dikenal minangka “serangan dhasar” dumadi nalika pamuter tepat ing target. Nglakoni, bakal nyebabake juara terus nyerang target nganti mati.

Kabisan diluncurake kanthi nggunakake Q, W, E, lan R. Saben Juara duwe kabisan sing unik kanggo saben tombol kasebut. Mangkene Ashe’s W, Volley, ing tumindak ing ngisor iki:

. Iki nganti pilihan pribadi pamuter, kita bakal ngrembug mengko.

Pungkasan, juara uga bisa matak kabisan saka barang kayata panebusan lan tiamat, nggunakake tombol nomer, 1-7.

Aspek utama sing nyetel juara yaiku distribusi statistik. Stats makili juara sing juara nganti kepiye carane mateni, kepiye karusakan, lan sepira cepet dheweke pindhah utawa nyerang.

Lol stats juara

Saka kiwa menyang tengen: Kerusakan Attack, Power, Armor, Magic Tolak, Cepet Serangan, Cepet, Cepet Serat.

Kanggo tujuan pandhuan iki, kita ora bakal entuk teknis babagan statistik. Mangkene dhasar:

Kesehatan (dituduhake dening garis ijo)

  • Kesehatan nggambarake jumlah karusakan sing bisa dijupuk sadurunge mati lan dikirim menyang mancur sampeyan.

Kemampuan Sumber: Mana, Energi, lan liya-liyane

  • Sumber daya kabisan supaya bisa dicelehake, umume juara nggunakake Mana, Energi, utawa Fury.
  • Mayoritas Juara, kayata Lux lan Vel’koz, gunakake Mana.
  • Mana dituduhake dening garis biru ing ngisor garis kesehatan lan regenerasi wektu.
  • Juara kayata Akali lan Kennen nggunakake energi.
  • Energi dituduhake bar kuning lan uga regenerasi wektu nanging kanthi luwih cepet. Juara kasebut asring duwe cara kanggo njaluk energi uga, kayata kanthi serangan otomatis.
  • Perdagangan kasebut ora kaya ora kaya Mana, sampeyan ora bisa nambah jumlah energi sing sampeyan lebokake liwat barang sing tuku.
  • Juara liyane nggunakake sumber liyane, kayata kesehatan, nepsu, nesu, utawa wani.
  • Nggunakake kesehatan, juara sampeyan biasane ngrusak supaya bisa nyandhet mantra.
  • Nepsu, nesu, lan wani, gumantung karo juara. Priksa manawa kanggo mriksa dheweke kanggo rincian liyane.

Serangan Karusakan (AD)

  • Kerusakan serangan, uga dikenal minangka karusakan fisik, nggambarake karusakan sing ditangani dening serangan otomatis dhasar.
  • Gumantung saka juara, iklan uga bisa nguatake kabisan.
  • Nomer saka kabisan lan barang sing ngrujuk karusakan serangan ditampilake oranye.

  • Kemampuan kanggo nggawe kemampuan sampeyan (QWER) luwih kuat, Nanging AP uga bisa nguatake sawetara barang lan runes.
  • Nomer saka kabisan lan barang sing nuduhake kekuwatan kemampuan ditampilake ijo.

Armor

  • Armor minangka stat defensif sing nyuda karusakan fisik. Bangunan bakal mbantu sampeyan urip nglawan juara kanthi kerusakan serangan akeh.

Tolak sihir (MR)

  • Sampeyan bisa uga nganggep, nanging sihir tahan yaiku pasangan kanggo waja sing nyuda karusakan saka kekuwatan kemampuan.

Kacepetan Attack (AS)

  • Kecepatan serangan nggambarake sepira cepet serangan auto sampeyan. Umumé, iki minangka kombinasi sing apik karo karusakan serangan yen sampeyan pengin nambah output karusakan fisik.

Kemampuan cepet-cepet

  • Kabisan duwe “cooldowns” sing makili suwene wektu sadurunge bisa matak maneh. .

Kasempatan mogok kritis

  • Stat iki nggambarake kasempatan kanggo ndharat mogok kritis – serangan kritis nyebabake serangan otomatis kanggo ngatasi karusakan kaping pindho.
  • . Yen sampeyan duwe kasempatan 100%, dheweke bakal crit saben wektu.

Kacepetan Gerakan (MS)

  • Kacepetan gerakan nggambarake sepira juara pindhah menyang peta. Iki bisa ditambah kanthi kabisan lan barang kayata boots.

Pengalaman lan leveling juara

Ing liga legenda, saben Juara diwiwiti ing level 1 lan terus level nganti maksimal 15.

.

Elinga yen mateni kamp alun utawa monsters mung bakal menehi pengalaman kanggo pamuter sing ndharat jotosan sing mateni.

Ngrusak Turrets lan Inhibitor Gerbang Pengalaman Kanggo Tim Seluler.

Pengalaman sawetara

Malah ing kisaran iki, aurelion sol bakal entuk pengalaman nalika minion mati.

Sampeyan uga bisa entuk pengalaman kanthi nglanggar minions utawa juara mungsuh mati. Radius iki kira-kira padha karo 3x serangan Auto-Serangan Juara (persis 1600 kisaran).

Entuk tingkat lan pengalaman ngidini juara tuwuh kekuwatan. Nalika tuku barang-barang ngidini kebebasan milih kabebasan milih statistik kanggo entuk, entuk tingkat sing wis ditemtokake kanggo stats juara.

Contone, ing level 1, Ashe bakal duwe sekitar 539 hp base. Ing level 18, dheweke bakal duwe 1984. Wutah iki ditrapake kanggo kesehatan, regen kesehatan, mana, mana regen, karusakan serangan, kacepetan serangan, waja, lan tahan sihir.

Leveling uga menehi titik katrampilan sing digunakake kanggo nambah kekuwatan Qwers Kemampuan Qwer.

Ashe Skill level munggah

Efek titik katrampilan bisa gumantung saka juara lan kemampuan kasebut dhewe. Ing conto ing ndhuwur kanggo Ashe’s W, Volley, tambah saka tingkat kemampuan 1 nganti 2 bakal ngasilake karusakan saka 20 nganti 35 lan nyuda CDR saka 15 nganti 12.5 detik.

Jampi Summoner

Ngluwihi kabisan QWER, saben Summoner uga kudu milih mantra Summoner kanggo juara kasebut. Jampi Summoner tumindak minangka rong kabisan tambahan kanthi tujuan dhewe lan cooldowns.

Kabeh mantra Summoner

Dheweke nawakake fleksibilitas kanggo mbantu sampeyan adaptasi ing Champ Pilih lan ngidini sampeyan muter ing PlayStyle sing paling disenengi. Nalika sampeyan miwiti muter, sampeyan bakal alon-alon mbukak luwih suwe (priksa bagean ing sisih ngisor kanggo info liyane). Ing bagean iki, kita bakal ngatasi apa sing ditindakake lan kenapa sampeyan pengin njupuk.

Waras (240 cooldown kapindho)

Waras

  • Nambani enggal-enggal menehi kesehatan sawetara kesehatan (adhedhasar level sampeyan) lan nambah kacepetan gerakan kanthi 1%.
  • Uga nambani siji-sijine sekutu. Sampeyan bisa milih target sing nganggo nglayang nalika mbuwang waras. Yen sampeyan ora khusus karo kursor sampeyan bakal kanthi otomatis bisa ngobati lemari kanthi otomatis.
  • Iki umume katon ing bot bot dening peran adc utawa kadang, peran dhukungan. Iki amarga nambani loro sekutu sekaligus, luwih akeh regane tinimbang dibandhingake karo peran liyane.

Ghost (180 cooldown kapindho)

Memedi

  • .
  • .
  • Iku luwih fleksibel tinimbang mitra, kerlip, sampeyan bakal asring ndeleng kanthi lampu kilat tinimbang flash tinimbang ngganti.

Alangan

  • Barrier kanthi cepet ngawasi sampeyan tameng (adhedhasar level sampeyan) sing apik kanggo ngrusak karusakan bledosan.
  • Sampeyan asring bisa ndeleng alangan kanggo peran pertengahan pertengahan, nanging uga dijupuk adsc lan dhukungan.

Exhaust (210 cooldown kapindho)

Kesel

  • Exhaust Slows juara lan nyuda output karusakan kanthi 40% luwih saka 2.5 detik.
  • Iki utamane digunakake kanthi defensif nanging bisa digunakake minangka pilihan kontrol akeh kanggo ngoyak mungsuh.

Lampu kilat (300 cooldown kapindho)

Lampu kilat

  • Lampu kilat dadi jampi summon sing paling populer. .
  • .
  • Sampeyan bisa nggunakake kanggo melu lan ngejutake mungsuh, utawa gunakake kanggo uwal saka tembok utawa metu saka cara sing cilaka.

Teleport (360 kapindho cooldown)

Teleport

  • Ejaan Summoner iki ngidini sampeyan langsung teleport menyang pendhapa sing ana, minion, utawa menara.
  • .

Smite (210 cooldown kapindho)

Smite

  • Smite ngidini sampeyan langsung nyandhet jampi karusakan bledosan ing minion, monster, utawa pet (minion sing dikontrol dening kabisan juara).
  • Iki minangka jampi Summoner Inti Jungler lan dibutuhake kanggo main peran kasebut.
  • Ngirim Objektif (pirsani bagean Objektif) ngidini sampeyan ngamanake luwih bisa dipercaya kanggo njaluk pungkasan sadurunge mungsuh sampeyan.
  • Uga mbantu Campuran alas lan nawakake karusakan sing tambah utawa alon-alon adhedhasar upgrade item alas sing sampeyan tuku.

Cleanse (210 kapindho cooldown)

Ngresiki

  • Ejaan Summoner iki minangka jinis kaya metu saka kertu gratis kunjara amarga bisa ngilangi kabeh (kajaba dadi udhara saka kalah utawa ditekan).
  • Sampeyan ngidini sampeyan metu saka kahanan sing kenceng lan uga nambah tenacity, tegese nggawe sampeyan tahan sementara kanggo efek kontrol sing mlebu tambahan.

Ignite (180 cooldown kapindho)

INGNite

  • INGNite minangka mantra sing tahan luwih saka 5 detik lan ngilangi karusakan sing kobong.
  • Sampeyan asring bisa mbantu sampeyan mateni minangka mungsuh nyoba uwal yen sampeyan bisa ndharat ing wektu kasebut.
  • Uga nyuda jumlah penyembuhan bisa nampa dadi migunani kanggo juara kanthi efek penyembuhan.
  • Iki uga nuduhake manawa ngucapake mantra heal, mesthekake yen kanggo nyalurake sadurunge ngobati.

Rune

. Ing sisih ndhuwur sembarang, rune nyedhiyakake cara liyane kanggo sampeyan nyetel juara supaya bisa nggedhekake kekuwatane utawa mbantu njaga kelemahane.

Rune

.

Wit-witan Lima Rune minangka tliti, dominasi, sihir, mutusake, lan inspirasi.

Presisi

Presisi

  • Fokus ing serangan otomatis otomatis sing cocog kanggo diimbangi kaya ase utawa pejuang melee kaya trydamere.
  • Tuladha: Pencet serangan kasebut menehi hadiah kanggo terus-terusan nyerang target sing padha kanthi nambah output karusakan sakabehe.

Dominasi

Dominasi

  • Ngapikake kemampuan sampeyan kanthi cepet utawa mateni target, ora ana kejutan yen sampeyan bakal ndeleng Assassins kaya Katarina utawa Talon njupuk dominasi.
  • Tuladha: Predator menehi kacepetan gerakan sing gedhe kanggo ngidini sampeyan cepet ngoyak korban sampeyan.

Sorcery

Sorcery

  • Sorcery nambah kabisan nanging uga menehi akeh sarana. .
  • Tuladha: Nimbulake Aery Ningkatake pukulan mantra sampeyan lan uga nambahi potensi kanggo mantra sing ndhukung kanthi tongkat ally sampeyan.

Mutusake

Mutusake

  • . Tank lan Engagers kaya Nautilus lan Leona tresna karo wit sing wis ditemtokake.
  • Tuladha: AfterShock nyedhiyakake gegaman bonus lan gaib nolak yen sampeyan ora duwe mungsuh.

Inspirasi

Inspirasi

  • Inspirasi kabeh babagan mecah aturan kanthi kekuwatan lan kapabilitas wacky. Bisa digunakake dening pirang-pirang juara sing beda nanging pancen situasi.
  • Tuladha: Spellbook sing ora ditindake ngidini sampeyan ngalihake mantra summon sampeyan menyang liyane, menehi hadiah kanggo adaptasi lan mikir ing ngarep.

Page Rune

Ing Summoner level 10, sampeyan bakal nampa akses lengkap kanggo ngatur kaca rune. Sampeyan bisa nggawe kaca rune ing klien ing njaba game utawa sajrone pilih CHAMP. Salah siji cara, kaca Raune digawe sampeyan bakal disimpen nganti sampeyan mbusak kanggo liyane utawa ngganti.

Nalika nggawe kaca rune ana telung komponen utama:

  • Wit Utama
  • Wit sekunder
  • Shards

Elinga yen milih rune bisa angel amarga sampeyan mung bisa milih siji rune saben baris, mula priksa manawa sampeyan kudu eling.

. Gunggunge, sampeyan bakal entuk pilihan papat rune saka wit utama sampeyan supaya priksa manawa dheweke duwe juara sing unggul.

Wit-witan sekunder mung menehi rong pilihan, sampeyan pengin nggunakake iki kanggo pujian wit utami sampeyan.

Pungkasan, sampeyan entuk telung pilihan. Shards nyedhiyani sithik fleksibel bebas saka limang wit. Contone, sampeyan bisa milih ing antarane duwe karusakan mentah tambahan, kecepatan ulang liyane, utawa luwih cendhek.

Shards ora kuat kaya wit utama lan sekunder sampeyan, sampeyan bisa luwih fleksibilitas kanggo ngrampungake gaya PlayStyle utawa mbantu nyiyapake matchup sing ala.

Ashe Mbangun

Gawe buah sing disaranake saka kaca juara Ashe.

Ngerteni Rune Optimal Mbangun bisa angel, utamane minangka pamula. Priksa manawa nyoba kabeh lan priksa kaca juara ing ngendi kita surate lan terus nganyari kaca rune paling apik kanggo saben peran.

3. Kalima lol peran

Ing game liga liga legenda, saben limang pemain ing tim ditugasake menyang salah sawijining limang peran tartamtu. Limang peran minangka ndhuwur, alas, pertengahan, adc, lan dhukungan.

Sadurunge match, sampeyan duwe kesempatan kanggo milih peran utama sing nuduhake peran sing sampeyan seneng main, uga peran sekunder sing makili pilihan serep.

Wiwit peran beda-beda popularitas, elinga yen sampeyan ora dijamin kanggo milih pilihan utama utawa sekunder sampeyan. Sampeyan uga bisa milih pilihan kanggo “isi” sing tegese sampeyan ora mikir mainake peran kasebut.

Peran posisional

Saka kiwa menyang tengen: Ndhuwur, alas, pertengahan, adc, dhukungan, lan ing sisih ngisor, isi.

Yen sampeyan minangka pemain anyar, kita ngucapke wektu kanggo muter sawetara game saben peran kanggo ngrasakake saben wong sing padha nindakake lan apa sing ditindakake saben wong. Pungkasane, sampeyan pengin ngatasi peran “utama” amarga bisa mbantu sampeyan luwih cepet lan sinau kanggo menehi spesialisasi keterampilan tartamtu.

Kanggo luwih akeh sebab kenapa sampeyan kudu milih peran utama lan sawetara pedoman kanggo ngerti pangarep-arep saka limang peran, priksa infografis ing ngisor iki:

Elinga yen iki mung pedoman babagan limang peran kasebut. Juara sing dimainake ing saben peran lan pangarepan kanggo saben asring ngganti wektu kanggo eksperimen pamuter lan ngoptimalake.

Contone, ing musim 8, akeh juara sing biasane ditemokake ing lorong ing tengah-tengah wis sementara ing peran adc sementara (iki crita kanggo wektu liyane).

Peta Liga Legenda

Gunakake pedoman iki kanggo entuk dhasar sing padhet kanggo saben peran ing negara saiki (Circa Season 9) kanggo njaluk sampeyan mati, nanging sampeyan bakal luwih seneng nyoba ing pertandhingan normal. Yen sampeyan nemokake cara anyar kanggo muter peran sing bisa ditindakake kanthi becik, coba coba ing pertandhingan peringkat!

4. Apa sing dadi tim komp?

Wiwit liga legenda minangka game team 5 vs 5, kombinasi juara sing tim sampeyan ing juara pilih ing juara pilih bisa dadi penting. Asring, sampeyan bisa nambah kemungkinan menang kanthi sinergi kabisan lan kekuatan pilihan sampeyan.

Champ Pilih

Contone sing gampang dingerteni yaiku komposisi tim (aoe) area. Tim iki nggabungake limang juara sing duwe mantra lan kabisan sing bisa ngatasi karusakan ing pirang-pirang juara utawa nyekel pirang-pirang juara utawa nyekel macem-macem juara ing papan sing dikontrol.

Saben tim komp cenderung duwe tujuan ing pikiran, sing dikenal minangka kahanan win. Kahanan menang saka Aoe Comp yaiku kanggo nyekel lan mateni pirang-pirang anggota tim sekaligus. Yen Aoe Comp bisa nindakake, mula bakal menang perang.

. Tim Skirmish Coc Nggunakake juara sing duwe mobilitas lan seneng berjuang ing gelut sing ora apik saka pirang-pirang sudut.

Tim Skirmish Comp kamungkinan ngalahake tim Aoe komp amarga tim tim Aoe bakal berjuang ngunci pirang-pirang skirmisher kanthi cepet yen main kertu kanthi bener.

Wiwit Tim Aoe Comp gumantung marang mantra sing kuat sing wis cukup aneh, nalika skirmer duwe serangan lan bisa uga bisa diluncurake, nanging bisa matak maneh, bisa uga bisa diluncurake kanthi cara sing bisa ditindakake.

Ing Infografis ing ngisor iki, kita nutupi kekuwatan lan kelemahane komposisi tim sing paling umum:

Liga tim legenda

Yen sampeyan sinau babagan game minangka pemain anyar, aja kuwatir babagan nggawe tim sing cocog karo juara pilih. Sampeyan pengin luwih fokus babagan mung muter juara panglipur lan mastering.

Kita mung pengin ngenalake sampeyan amarga ana sing bakal kasebut asring ing game lan ing papan liya kayata sampeyan nonton pro-play utawa streamer.

5. Kabut Perang lan Kontrol Visi

Wedhok perang

Ing liga legenda, sampeyan kudu njupuk keputusan kanthi informasi sing ora lengkap. Iki amarga sampeyan ora bisa ndeleng kabeh sing kedadeyan ing peta amarga ana sing diarani “kabut perang”

Perang perang ditampilake ing minimap minangka wilayah sing peteng, kaya sing ditampilake ing sisih kiwa. Iki ndhelikake gerakan mungsuh lan sampeyan pengin ngati-ati supaya ora ngumbara kajaba sampeyan duwe perusahaan utawa yen sampeyan duwe pangerten sing apik babagan mungsuh sampeyan.

Kajaba iku, tim sampeyan bisa nggunakake wakah perang kanggo ndhelikake gerakan lan nyerang mungsuh sampeyan saka bayangan.

. Yen sampeyan bisa ndeleng, dadi bisa dadi kanca-kanca.

Ing njaba njaba sumber visi kasebut, sampeyan uga duwe kemampuan kanggo nggawe visi sing luwih akeh nggunakake barang sing diarani “Wards”.

Ing wiwitan pertandhingan, saben pamuter ing game kasebut duwe barang gratis, sing diarani totem warding, sing uga dikenal minangka “ward kuning”.

Gunakake pendhukung kuning kanggo nglindhungi dhewe kanthi menehi tandha keamanan gerakan mungsuh sampeyan. .

Yen para pendhapa ora ana, sampeyan utawa kanca-kancane sing cedhak karo sisih ndhuwur peta bisa uga diwatesi lan dipateni.

Kontrol visi ing kene ngidini tim sampeyan mundur kanggo mundur utawa nyiyapake trap kontra kanggo mateni VI.

Trinket Kuning

Wards iki bakal tahan wektu sing winates lan pungkasane bakal entek, dadi manawa kanggo njaga wektu sing isih ana.

Sampeyan bakal ngerti sepira wektu sing ditinggalake ing wadhah kanthi ngeklik utawa ndeleng garis putih (katon ing gambar ing ndhuwur), sing dadi wektu liwati. Yen wektu entek, bakal ilang.

Elinga yen ward uga duwe garis kesehatan ijo sing kalebu telung blok. Iki minangka wektu sing apik supaya sampeyan ngerti yen wadhah bisa dirusak dening tim mungsuh. Saben blok ing garis ijo sing nggambarake hit otomatis otomatis, saengga mbutuhake telung hit kanggo mateni totem warding.

Ana macem-macem jinis sawah ing liga legenda (kita bakal nutupi ing artikel iki). Ward jinis iki tetep ora katon kajaba diturunake dening tim mungsuh kanthi pendhapa utawa trinket abang.

Pendhapa kontrol

KONTROL CONTROL TAKE Papat hits kanggo dirusak nanging katon kanggo kabeh wong. Ing sawetara radius tartamtu, ngontrol wangsulane ngalangi wadhah mungsuh lan mbukak ngendi wae.

Sampeyan bisa nggunakake bangga kontrol kanggo nyenyet visi mungsuh saka wilayah sing penting ing peta utawa mbusak pendhapa sing sampeyan wis diselehake.

Metode utama liyane kanggo ngresiki wadhah yaiku lensa Oracle, uga dikenal minangka trinket abang. Trinket abang ngidini pamuter mlaku-mlaku lan mbabarake wadhah mungsuh (ditampilake ing gambar ing ngisor iki).

Trinket abang

Tangga mungsuh ing saindhenging pertandhingan pancen penting amarga nolak kemampuan kanggo nglacak gerakan tim sampeyan lan uga ngidini sampeyan nemokake kesenjangan kanggo nyerang.

Penting manawa kabeh wong nyumbang kanggo sabab iki lan normal kanggo saben tim pungkasane bisa duwe trintets 1-2 trintets darmabakti kanggo golek lan ngrusak bangsal mungsuh.

Jinis wadhah pungkasan yaiku perubahan sing paling dhuwur, uga dikenal minangka trinket biru. Trinket biru ngidini pamuter nyembelake pendhapa kanthi jarak sing luwih adoh, lan bakal tetep ana ing kono nganti dirusak.

Trinket biru

Kekurangan kasebut katon kanggo tim mungsuh lan mati ing salah sawijining hit – amarga iki, iki minangka pendhapa sing paling rawan ing tim utawa juara sing paling rawan kanggo serangan dawa.

Kesalahan umum kanggo pemain sing luwih anyar kanggo lali babagan gelut kanggo kontrol visi (sanajan pemain sing berpengalaman lali kanggo prioritas). Elinga, manawa informasi sing luwih sampeyan duwe, keputusan sing luwih apik sing bakal sampeyan lakoni. Gawe usaha sadar kanggo nindakake bagean sampeyan lan nolak mungsuh sesanti sampeyan lan pungkasane bakal dadi alam nomer loro.

6. Kali, alas, lan kemah

Ing antarane lanes, sampeyan bisa uga weruh kali sing ngliwati peta uga bagean gedhe saka wilayah alas.

Wilayah kasebut penting amarga aksi sing akeh kedadeyan ing kene amarga pemain mindhah perang lan menehi kontes monster lan objektif.

Kamp Jungle

Ora kaya Minions sing kalebu tim tartamtu, kemah monster iki ora netral lan bisa dipateni dening pamuter apa wae.

. Iki menehi tim sampeyan minangka sumber penghasilan tambahan ing njaba minion sing terus-terusan.

Wiwit kemah kasebut mudhun luwih suwe, ana peran ing legenda legenda rampung kanggo ngempalaken kemah kasebut lan obah ing saindenging Jungler ing bagean peran).

Sawetara kemah iki uga nyedhiyakake sarana utilitas lan upgrade sementara sing diarani “Buffs” penting kanggo tim sampeyan ngamanake buffs kasebut kanggo menehi sampeyan lawan liwat mungsuh sampeyan.

Gambar Buff Blue

Contone, mateni Sentinel Biru Menehi Crest of Wawasan (uga dikenal minangka “Biru Biru”) sing menehi asil regenerasi lan akibat (luwih saka stats juara iki).

Mateni brambeback abang (uga dikenal minangka “abang buff”) sing menehi tambah regen kesehatan lan nyebabake serangan otomatis sampeyan lan menehi karusakan tambahan sampeyan.

Tanduran alas

Nalika sampeyan mlaku-mlaku ing peta liwat kali lan alas, sampeyan bakal weruh tanduran interaktif. Dheweke ora menehi emas, pengalaman, utawa buff, nanging yen sampeyan nggunakake kanthi bener, dheweke bisa nylametake urip utawa mbantu sampeyan nggampangake perang sing apik.

The Blast Cone

Tanduran abang sing sampeyan deleng ing alas yaiku tumpeng jeblugan. Serangan jeblugan nyebabake juara yen ana radius kanggo mabur lan ndharat ing jarak sing disetel.

Ing gambar ing ngisor iki, sampeyan bisa ndeleng Rammus ing jejere tumpeng lan garis bunder abang ing sisih liya tembok ing sisih tengen.

Jeblugan tumpeng

Yen juara liyane bakal nyerang kerucut jeblugan, Rammus bakal trampolin lan tanah ing garis garis abang. Mantra lan kabisan ora bakal mengaruhi tumpeng surem.

.

Langsung tumpeng tumpeng sing apik banget bisa asring menehi jarak sing cukup kanggo uwal saka bungkus mungsuh nguber sampeyan.

Nanging, apa ati-ati wektu serangan otomatis sampeyan amarga sampeyan ora sengaja mbedakake dhewe menyang ngupayakake utawa miwiti bebaya.

Mekar scryer

Bomba scryer ngawasi sampeyan kanthi ringkes menyang pepeteng amarga ngumumake juara mungsuh utawa wadhah mungsuh (barang-barang sing diwenehake visi).

Ing gambar ing ngisor iki, yen serangan otomatis bloom otomatis, bakal nggawe tumpeng visi sing wis diresiki ing arah sing diadhepi rammus.

Scryer

Sanajan bisa uga ora kaya sing sepisanan, aja ngremehake kemampuan tanduran iki kanggo mbantu nglacak mungsuh sing bakal uwal utawa ngidini sampeyan mbukak pembunuh.

Honeyfruit

Tanduran pungkasan tanduran sampeyan bakal bisa ndeleng ing sekitar peta yaiku honeyfruit. Iki nyemprotake kali lan menehi kesehatan lan mana yen sampeyan pop tanduran kanthi serangan otomatis lan mlaku-mlaku ing woh-wohan.

Ing gambar ing ngisor iki, Sona duwe ALYEPRED ALYFRATED AONDOFRUIT lan replenishing sumber daya dheweke.

Iki menehi kesempatan kanggo dheweke bali menyang perang nalika dheweke bisa uga kudu bali maneh.

Woh Madu

Saiki, bisa uga ora ana brainer kanggo nyoba madu nalika kasedhiya nanging sampeyan kudu ati-ati nalika sampeyan nglakoni.

Nalika sampeyan mlaku-mlaku woh-wohan, saben wong bakal alon-alon mudhun. Yen sampeyan lagi dioyak, sampeyan bisa uga pengin mikirake buah kanggo nggedhekake kemungkinan slamet.

Iki uga tegese yen musuh, sampeyan bakal mburu kanthi cedhak tanduran, sampeyan bisa uga bisa mudhun kanthi nyandhang honeyfruit.

Crab Scuttle

Sadawane kali, sampeyan bakal bisa ndeleng monster netral, sing diarani crab Scuttle sing mlaku ing cedhak cedhak Pinggang Pit lan Pit Pit. Slatia kepiting bakal menehi visi ing kali cedhak bukaan saben masing-masing.

Crab Scuttle pancen gampang dibunuh amarga ora nglawan maneh nanging bisa uga ora bisa ditindakake amarga bakal prioritasi amarga warisan sing diwenehake. Yen sampeyan minangka jungler, priksa prioritas kamp iki minangka mandheg nalika lelungan peta, lan yen sampeyan dadi peran liya, mula sampeyan wis siyap mbantu Jungler yen tim mungsuh kepengin mandheg.

Naga Elemasional

Kabeh Liga Legenda Legenda Spawn Spawn ing Bot Side Dragon Pit. 6 Dragons unsur, uga dikenal minangka drakes unsur, menehi buffs tim kanggo kabeh pemain ing sisih sing mateni.

Mangkene jenenge lan efek:

  • Cloud Drake = Nambah kacepetan gerakan nalika sampeyan ora nglawan
  • Gunung Drake = Nambah karusakan kanggo tujuan (Turrets, Naga, Baron)
  • Drake Ocean = Menehi Kesehatan Missing lan Mana Regen Yen Sampeyan Ora Pertarungan
  • Hextech Drake = Nguatake serangan Auto
  • Chemtech Drake = Kecepatan Serangan Ekstra

Naga

Drakes kasebut kanthi acak lan sampeyan bisa entuk unsur sing padha kaping pirang-pirang. Saben efek tumpukan nganti kaping telu lan dadi luwih kuat. Contone, mateni Siji Cloud Drake bakal menehi team +15 kacepetan gerakan bonus metu saka pertempuran – yen sampeyan bisa entuk telung, sampeyan bakal duwe kacepetan gerakan +45 bonus.

Entuk Naga Elemal ora bakal mbantu sampeyan kanthi cepet, nanging bisa nggawe game luwih gampang kanggo sampeyan lan kanca-kanca kerja. Dheweke cukup kuat kanggo pertengahan dolanan supaya dheweke asring mbutuhake pirang-pirang anggota tim kanggo mateni, utamane yen tim liyane kepengin weruh.

Naga Elder

Naga Elder, uga dikenal minangka ELDER Drake, Spawns ing game pungkasan lan naga sing paling kuat ing game kasebut. Drage Ender Chrick minangka Buff sing Multiplies Efek saka kabeh unsur unsur buffs sing tim sampeyan saiki 50%.

Yen sampeyan bisa mateni loro Lelder naga loro, kabeh buff unsur bakal diklumpukake 100%. Uga ngrusak karusakan tambahan kanggo target non-turret (kayata juara lan monsters).

Aspek naga

Iki nggawe Naga Elder Salah sawijining monsters game paling apik kanggo mbantu tim sampeyan kanthi pertandhingan sing cedhak, utamane yen sampeyan sukses njupuk naga unsur sadurunge ing game.

Rift herald

Rift Herald minangka monster sing manggon ing pit Baron sadurunge Baron dipateni utawa papan sing cedhak karo 20 menit.

Herald cukup tanky supaya sampeyan butuh pirang-pirang anggota tim kanggo mateni. Tip penting sing kudu eling yaiku yen duwe papan sing ringkih ing mburi bakal nyebabake kerusakan tambahan yen sampeyan mencet.

Rift herald

Sawise tim mateni herald, barang ungu, diarani mripat saka herald, bakal nyelehake kuwi siji Anggota Tim Sekutu bisa milih (ora bisa dicenthang tim sing ora mateni). Nalika dijupuk munggah, item kasebut bakal ngganti slot trinket pamuter lan bakal tetep ana nganti digunakake.

Efek mripat saka herald minangka salah sawijining game sing paling apik, saengga ora kaget mung siji nggunakake. Ngaktifake mripat bakal ngundang herald kanggo perang kanggo tim sampeyan kanthi nyerang struktur mungsuh nganti mati. Mangkene ing ngisor iki:

Kaya sing sampeyan ngerteni, Herald kanthi cepet nyebabake karusakan sing akeh. Kerep mbantu sampeyan njupuk turret pisanan ing game sing bisa mbantu ayunan lan game menyang sampeyan.

Siji tip pungkasan yaiku ngaktifake mripat mbutuhake wektu saluran sing cendhak – yen pamuter nggunakake pengaruhe dening pengaruh kontrol akeh kayata stun, meneng, utawa knockup., dheweke bakal gagal ngundang rift.

Dadi, yen sampeyan nggunakake, priksa manawa ora aman saka pertempuran. Yen sampeyan ngerti tim liyane kanggo nggunakake, coba coba visi ing dheweke lan katon CC nalika lagi saluran.

Baron Nashor

Monster pungkasan sampeyan kudu ngerti babagan Baron Nashor, uga dikenal mung “Baron”. Baron minangka monster sing paling kuat ing Summoner kanthi cepet, sampeyan butuh pirang-pirang anggota tim kanggo mateni kajaba pertandingan terus-terusan kanggo wektu sing suwe (pungkasane mung sawetara juara utawa bisa mateni dhewe).

Baron Nashor

Wiwit Baron dadi kuwat, tim asring bisa menang kanthi mateni tim sing kurang sehat amarga dheweke nyoba njupuk wektu sing ala. Paling asring dadi situs “Peperangan Akhir” ing pungkasan game sing cedhak amarga tim sing menang bisa digunakake kanggo entuk timbal cukup kanggo ngamanake kamenangan.

Dadi, apa sing disepelekake Baron? Iku nyuwara buff, sing diarani tangan baron, sing diwenehake kanggo kabeh Urip anggota tim sing mbanting baron. Iki tegese yen sampeyan tilar donya nalika nglawan Baron utawa baron, sampeyan ora bakal nampa buff yen sampeyan isih mati nalika jotosan pungkasan digawe.

Tangan Baron

Tangan saka Baron sementara maringi AD lan AP lan nguatake bocah cilik sing cedhak karo sampeyan. Iki ndadekake luwih gampang ditolak menyang Nexus Nexus wiwit luwih angel kanggo tim mungsuh kanggo mateni minion sing dipimpin lan luwih gampang kanggo mbela dheweke.

Yen sampeyan ora langsung menang kanthi nyurung minions baron, dhasar mungsuh bakal dirusak supaya bisa nggawe masa depan sampeyan luwih gampang. Dadi aja rakus banget lan overextend. Yen sampeyan mung bisa entuk sawetara turret lan inhibitor, sing isih entuk bathi.

7. Telung fase lan skala

Konsep-konsep kasebut condong luwih akeh tinimbang pamula, nanging kita pengin cepet-cepet sampeyan bakal ngrungokake terminologi telung fase: game, lan game pungkasan.

Fase ora disetel ing watu lan tumindak luwih kaya saben game beda-beda kanthi cara dhewe, nanging cenderung netepi babagan game mayoritas

Awal game (15 menit pisanan)

  • Iki nalika kabeh turrets munggah lan kabeh ana ing jalur kajaba kanggo jungler.
  • Nganti Jungler teka, sisih ndhuwur lan pertengahan bakal biasane dadi 1v1 lan Bot Lane bakal biasane 2v2.

Mid Game (15 nganti 30 menit)

  • Udakara udakara 15 menit, utawa nalika serbet pisanan wiwit dirusak, dolanan pertengahan diwiwiti.
  • Sajrone dolanan pertengahan, pertandingan dadi Messier tinimbang Fase Lane, yen pemain isih bakal tetep ing jalur ing saindenging peta kanggo mbantu ngrusak turret utawa kontes liyane utawa rift herald liyane.

  • Game pertengahan biasane pungkasan lan sekitar tandha 30 menit nalika kabeh turretets pisanan ing LANES dirusak (sok-sok malah luwih ilang). Iki game pungkasan.
  • Ing juara iki, Juara entuk akeh barang lan tim utama sing diwiwiti kanggo tim Teamly kanggo Baron lan Elder Dragons.

Dadi kenapa telung fase penting? Ing liga legenda, saben Juara dirancang supaya apik sajrone wektu tartamtu. Sawetara Juara dirancang supaya kuwat ing game awal nanging tiba ing game kasebut nalika liyane dirancang supaya bisa saya kuwat nanging terus-terusan luwih kuat nalika game terus.

Nalika juara paling kuat, dikenal minangka “listrik spike”. Proses kanggo nggawe bertahap kanthi luwih kuat lan entuk spike listrik dikenal minangka “Scaling”. Kita ora bakal dadi rinci babagan iki, nanging ngerti manawa skala biasane dipengaruhi kit kemampuan juara lan rasio stok nalika tuku barang liyane. Ayo nutupi sawetara conto.

Blitzcrank: Game Power Game Awal Awal

Blitzcrank Power Spike

Blitzcrank minangka salah sawijining game awal sing paling dhuwur ndhukung amarga pamindhahan tandha, roket roket, sing narik mungsuh. Siji grab sing wis ditemtokake bisa narik target sing rawan lan mateni 2v2 dadi pati 1v2 sing cepet banget.

Kit sakabehane revolves muter sing milih lan entuk kauntungan awal kanggo timnya. Minangka game, nanging grab blitzcrank kelangan kekuwatan amarga dadi angel kanggo nyekel target sing cocog.

Tinimbang ora kuwatir yen nenun gelombang minion, dheweke kudu kuwatir amarga liwat titik tank sajrone tamfights. Kemampuan uga metu saka pilihan sing luwih apik sing bisa target pirang-pirang juara tinimbang mung siji.

Ahri: Spike Power Game Mid

Ahri Power Spike

Game pertengahan kabeh babagan rotasi cepet karo skirirmermers sing ora apik lan gelut tim sing ora bisa diramalake. Ahri nyemprotake listrik dheweke sajrone wektu iki amarga dheweke minangka mage sing nggunakake mobilitas lan kemampuan sing luwih murah sing bisa dibuwang.

Gerbang game pertengahan asring berjuang saka sudhut sing beda lan nomer sing ora rata (3v2, 2V4, 2v4, lan liya-liyane dadi mobile lan fleksibel duwe nilai liyane. Dheweke bisa nggunakake taktik hit lan mbukak ing peta kanthi cepet kanggo mbantu para panyarene sing isih nyoba njupuk turret utawa jungler sing kontes.

Dheweke ora mesthi ala ing game awal nanging bakal metu saka juara sing kurang mobilitas lan luwih akeh doyo, lan dheweke cenderung menyang game pungkasan amarga dheweke ora duwe skala game sing paling kuat dibandhingake karo juara liyane.

Kog’Maw: Pungkasan Game Power Spike

Kog

Nalika game telat teka, sampeyan bakal miwiti ndeleng tim gedhe kanthi tulisan gedhe kanthi totoan sing dhuwur. Siji pamindhahan palsu bisa tegese kabeh limang sekutu sampeyan mati lan biaya kanggo tim mungsuh kanggo ngrusak dhasar sampeyan.

Kog’maw minangka juara sing gampang mateni nalika mung, nanging bisa ngatasi jumlah kerusakan sing ora waras nalika dilindhungi (sawetara tim comps malah dibangun ing sekitar dheweke). Ing kahanan sing wis diatur sajrone dolanan pungkasan ing ngendi sampeyan duwe pirang-pirang frontline lan garis budhak dealer karusakan, Kog’maw paling apik.

Dheweke bisa nyemplungake sajrone game telat amarga dheweke uga duwe akses menyang paling utawa kabeh barang. Sajrone game awal dheweke fokus ing pertanian lan ora bakal ngrusak lan ing pertengahan game, dheweke bisa ngrugekke amarga dheweke asring kedadeyan saka pirang-pirang sudut.

Cara sinau lonjakan tenaga

Sampeyan bisa sinau spikes tenaga kanthi mung muter nanging sampeyan bisa sinau nalika sembarang wektu kanthi mriksa kaca juara kita:

Kaca Juara Ashe

Garis ngisor yaiku kanggo nggatekake nalika juara sampeyan ing negara sing paling kuat lan ora waspada marang mungsuh nalika arep nggebug kekuwatane
Spike. Uga, elinga faktor kaya level peternakan lan pengalaman – Yen game telat nanging Kog’maw sing durung ana, dheweke bakal luwih akeh ing negara kuning.

8. Kepiye cara luwih apik ing liga legenda

Yen sampeyan nggawe iki liwat artikel, ngurmati! Sampeyan pancen kepengin banget sinau babagan sinau lol lan dadi pemain sing luwih apik. Kaya sing sampeyan dakkandhani, Liga minangka game sing luar biasa kanthi akeh informasi sing bakal ditindakake lan ngerti. Kanggo ningkatake, sampeyan kudu nindakake wektu kanggo nggayuh tujuan sampeyan.

Kanggo ngirit wektu, kita duwe ton alat sing dirancang kanggo nggawe luwih apik lan menek luwih efisien lan luwih gampang. Cukup klik ing kene kanggo ndhaptar akun Molalytics, gratis!

Ing bagean iki, kita bakal ngatasi sawetara fitur kita lan kepiye bisa mbantu sampeyan dadi pemain liga.

Indeks Kinerja Gamer (GPI)

Supaya bisa berkembang kanthi tingkat konsisten, penting kanggo ngerti identitas sampeyan minangka pemain. Iki kalebu bisa ngevaluasi kekuwatan, kelemahane, lan playstyle sakabehe. Sawise kabeh, yen sampeyan ora duwe gambar sing jelas babagan apa sing sampeyan apik utawa ora bisa digunakake kanggo tumindak sing sampeyan ora perlu lan ora nggatekake gapura ing urutane critane.

Tantangan aplikasi desktop mobalytics lengkap

. Kita mbukak kabeh game lan stats saka game liwat sistem GPI kita kanggo nemtokake grafik iki.

Ing ndhuwur, sampeyan bisa manawa GPI dumadi saka 8 katrampilan utama:

Iki 8 katrampilan kasebut kanthi lengkap nutupi kabeh wilayah kinerja penting sing kritis kanggo sukses ing liga legenda. Adhedhasar skor, GPI kasebut bakal menehi saran khusus kanggo mbantu sampeyan nambah wilayah kelemahane. Mangkene conto:

Saran Dueling

Sampeyan bakal bisa ndeleng kabeh jinis saran: tips lan trik, infografi, video, link artikel, dhaptar kasebut! Sawise sampeyan wis nguwasani wilayah, sampeyan bakal dituntun karo katrampilan liyane kanggo fokus. Dadi apa sing nunggu? Ayo priksa manawa GPI!

Live Companion

Kita nggawe GPI kanggo mbantu sampeyan ngerti sapa sampeyan minangka pemain lan mbantu sampeyan nambah katrampilan individu. Gpi Nanging, mbutuhake pirang-pirang game (biasane udakara 5-10) kanggo ndeleng tren ing kinerja sampeyan. Yen sampeyan pengin nyiapake game sabanjure, sampeyan pengin nggunakake alat Live Companion.

Ing sisih kiwa, iku duwe info babagan kabeh pemain ing pertandingan sampeyan, kayata rangking, menang tarif, lan informasi babagan PlayStyle. Ing sisih tengen, sampeyan bakal entuk kabeh sing sampeyan kudu ngerti babagan cara muter juara, kayata rune, order, lan barang. .

Game Game Moblaytics

Bisa uga kaya akeh informasi nanging bebener, kita pengin nglengkapi pemain kanthi kabeh informasi sing bisa dijaluk. Umume, sampeyan mung kudu nyikat sawetara, kayata saran kanggo matchup jalur sampeyan lan scouting leopes. Amarga saben pamuter beda lan nyiyapake kanthi macem-macem cara, kita mutusake kanggo menehi sampeyan sing paling sampeyan butuhake lan banjur sawetara.

Tantangan

Fitur liyane sing apik kanggo pamula yaiku tantangan! Alat iki dirancang kanggo nambah katrampilan kanthi menehi target game.

Gol ing game adhedhasar peran sampeyan, rangking, lan skor GPI. Contone, yen sampeyan butuh pitulung babagan pertanian, sampeyan bakal diwenehi tantangan kanggo mbantu nambah skor kasebut.

Mangkene katon cepet babagan cara kerja. Kanggo ngrampungake tantangan, sampeyan kudu sukses ngrampungake tujuane ing telung game sabanjure.

komponen tantangan

Sawise sampeyan sukses, sampeyan bakal bisa maju menyang tahap sabanjure babagan kesulitan tantangan kasebut. Lembur, sampeyan bakal bisa ndeleng Graf GPI sampeyan tuwuh lan dadi luwih lengkap!

9. Sumber pamula tambahan

Dhaptar maca sing disaranake:

  • Katentuan yen saben pemain legenda legenda kudu ngerti
  • Pandhuan Item Lol
  • 5 Sebab kenapa sampeyan ora entuk luwih apik ing Liga Legenda
  • Cara Ngenali Kahanan Menang
  • Cara miwiti main rangking
  • Cara Peel

Kemajuan Tingkat (kayadene musim 11)

Yen sampeyan miwiti saka Tingkat 1, Iki minangka perkara gedhe sing bakal sampeyan bukak cara 30 (yaiku nalika sampeyan bisa muter).

Tingkat:

1.
  • Mbukak kunci
    • Co-op vs ai (5v5)
    • Waras lan memedi (summoner mantra)
    • Puteran Gratis Pemain Anyar
    2. Ganjaran – Intine 450 Biru
    • Mbukak kunci
      • Alat Praktek
      • Pilih juara
        • Ahri
        • Darius
        • Lux
        • Master
        • Miss Fortune
        3. Ganjaran – Intine 450 Biru
        • Mbukak kunci
          • Buta Pilih 5v5
          • ARAM (kabeh mode game Mid) kanthi acak
          4. Ganjaran – Intine 450 Biru
          • Mbukak kunci
            • Exhaust lan penghargaan (Spells Summoner)
            5. Ganjaran – Poro Pal Apote lan 450 Biru Intine
            • Mbukak kunci
              • Kerajinan Hextech
              6. Ganjaran – 900 Biru Biru
              • Mbukak kunci
                • Tandha lan Kajelasan (Summoner manten khusus kanggo Aram)
                7. Ganjaran – 900 Biru Biru
                • Mbukak kunci
                  • Flash lan Teleport (Spells Summoner)
                  8. Ganjaran – kulit kulit acak permanen lan 900 intine biru
                  • Mbukak kunci
                    • Kaca Default Rune, ora kalebu Keystone.
                    9. Ganjaran – 900 Biru Biru
                    • Mbukak kunci
                      • Sumunar, ngganggu, lan ngresiki (summone mantra)
                      10. Ganjaran – Kaca Rune Anyar lan 900 Biru Biru
                      • Mbukak kunci
                        • 90% xp sing diwenehake kanggo co-op vs ai
                        • Kaca Rune Custom
                        • 5v5 draf normal (yen sampeyan duwe paling ora 20 juara sing bisa dimainake, kalebu FREE kanggo muter)
                        • Modhisi Modi Game
                        11. Ganjaran – Random 1350 Shard 1350 Shard lan Intine Biru 130
                        • Mbukak kunci
                          • Rotasi Juara Gratis
                          12. Ganjaran – Intine 450 Biru
                          13. Ganjaran – Intine 450 Biru
                          14. Ganjaran – 500 Biru Biru
                          15. Ganjaran – Shard Juara Random 4800
                          • Mbukak kunci
                            • Menang menang pertama dina
                            16. Ganjaran – 500 Biru Biru
                            17. Ganjaran – 500 Biru Biru
                            18. Ganjaran – Shards Juara Ragang Loro acak 1350
                            19. Ganjaran – 600 intine biru
                            20. Ganjaran – Ikon Summoner acak permanen lan Random 400 Shard
                            • Mbukak kunci
                              • 80% xo sing diwenehake kanggo bot co-op vs ai, suda luwih saka 65% sawise 180 menit wektu game kasebut
                              21. Ganjaran – Intine Biru
                              22. Ganjaran – Shard Juara Juara Random 3150 lan 20 Biru Biru
                              23.
                              24. Ganjaran – 725 biru intine
                              25. Ganjaran – kulit kulit wadhah acak permanen lan acak 4800 Shard
                              26. Ganjaran – 725 biru intine
                              27. Ganjaran – Shard Juara Juara Juara Juara Juara Juara Juara 3150 lan Random 450 Shard
                              28. Ganjaran – 725 biru intine
                              29. Ganjaran – Shard Juara Juara Juara Juara Juara Juara Juara 3150 lan Random 450 Shard
                              30. Ganjaran – kapsul juara kamulyan lan wates lambang Summoner
                              • Mbukak kunci
                                • 75% XP sing diwenehake kanggo co-op vs ai bot suda nganti 55% sawise 180 menit wektu game kasebut
                                • Reguler Reguler (5v5)

                                Thanks kanggo maca lan welcome menyang perjalanan sampeyan minangka pemain legenda legenda sing tuwuh! Gabung karo komunitas percabuhan kanggo nemokake pemain lan mentor anyar sing bakal sinau. Ndeleng sampeyan ing rift!

                                DI TULIS KARO

                                Agilio macabasco

                                Gamer wiwit lair (Bapak ana 80an Arcade-Goer). Ing kene kanggo nyritakake crita para tukang game dening tukang game, amarga kita njupuk langkah sabanjure kanggo nyurung evolusi Evolution.