14 Minecraft paling apik 1.20 paket tekstur (2023) | Beebom, 25 paket tekstur minecraft paling apik (2023) | Beebom

25 Paket tekstur Minecraft paling apik kanggo nginstal saiki

Contents

Mods Player PVP utawa Player vs ing Minecraft banget kompetitif, lan saben FPS sing dianggep. Paket tekstur kasebut nggawe modifikasi khusus kanggo lingkungan supaya bisa entuk bathi kompetitif. Beda ukuran, warna warna, lan uga gaya murni; Paket iki entuk akeh sing ditawakake.

14 Minecraft paling apik 1.20 paket tekstur

Blok tanpa paket tekstur ing sisih kiwa lan nganggo paket tekstur ing sisih tengen

Kita kabeh ngerti manawa Minecraft duwe spesifik lan, ing wektu iki, gaya seni apik. Kabeh game ing game digawe saka blok sing sisih kanthi maksimal 16 × 16 piksara tekstur. Apa sampeyan wis mikir apa sing bisa diblokir sing padha karo résolusi sing luwih gedhe utawa bisa uga ana ing gaya seni sing beda? Kaya mbok menawa, realistis, kartun, utawa luwih sregep? Dadi, ing pandhuan iki, kita bakal njelajah ing sisih game kasebut kanthi dhaptar 14 Minecraft paling apik 1.20 paket tekstur.

Sadurunge ndeleng dhaptar, ayo sinau apa paket tekstur ing Minecraft lan carane nginstal. Sing ujar, ayo mriksa dhaptar iki, sing kalebu paket tekstur saka macem-macem tema lan gaya. Uga, kita wis ngetokake kanthi alfabet, ora saka paling ala kanggo paling apik utawa kosok balene. Kabeh paket tekstur sing kapacak ing ngisor iki gratis, Nanging sawetara bisa duwe versi sing luwih apik sing kudu dibayar.

1. Balung gundhul

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Boten kados bungkus tekstur ing dhaptar iki, balung gundhul siji cukup sederhana lan beda. Tinimbang fokus kanggo nambah rincian lan warna, nyuda rincian tekstur vanilla ing game. Priksa gambar ing ndhuwur, sampeyan bisa ndeleng manawa paket tekstur iki nggunakake sawetara warna utama saben tekstur. Kanthi cara iki, kabeh katon luwih gampang lan uga kartun. Efek iki nyenengake banget lan bukti sing ora luwih apik.

Download Balung gundhul

2. Asu sing luwih apik

Asu ing Vanilla Minecraft

Kucing ing Minecraft wis nganyari suwe. Ana Eleven varian Cat ing game lan malah kemajuan kabeh wis darmabakti kanggo nyandhang kabeh. Apa karo asu? Vanilla Minecraft kalebu mung siji varian asu, lan iku serigala putih. Yen sampeyan pengin pengin varian jenis asu luwih akeh ing game kasebut, bungkus tekstur asu sing luwih apik ing Minecraft 1.20 bisa dadi pilihan sing paling apik kanggo sampeyan. Kaping pisanan, ngenalake varian luwih akeh sing luwih rinci.

Nalika sampeyan nyembah serigala, dheweke ganti dadi salah siji saka luwih saka 100 tekstur. Breeds sing paling misuwur ditutupi, dadi yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan dheweke, priksa kaca download sing digandhengake ing ngisor iki. Paket tektur iki mbutuhake optivine utawa kain sing bakal ditindakake. Untunge sampeyan, kita wis duwe pandhuan ing Panggonan kanggo ndownload lan nginstal Optivine ing Minecraft 1.20.

3. Dandelion x

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Dandelion X saiki minangka salah sawijining paket tekstur minecraft paling populer lan paling apik. Kaya bungkus balung gundhul, nggunakake palet warna winates saka saben blok sing nggawe tekstur kasebut. Kabeh duwe jinis nada sing anget, dadi luwih sithik kontras lan transisi luwih lancar.

Sanajan umume blokir duwe sawetara jinis kartun kanggo wong-wong mau, ana sawetara tekstur sing rinci banget, kayata potongan Armor sing nggumunake sing ditampilake ing Armor Stands. Mob uga wis diganti, pas karo tampilan anyar kanthi penampilan donya anyar. Optivine ora dibutuhake kanggo paket tekstur iki, nanging dianjurake banget, mula priksa pandhuan sing digandhengake ing ndhuwur.

4. Setya

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Paket tekstur sing setya ora nyimpang saka gaya seni vanilla minecraft. Tujuan utama paket iki yaiku ngowahi tekstur vanila menyang sing rinci babagan resolusi dhuwur. Blok Palet lan Desain Warna Blok durung diganti, nanging tambah lan apik. Pramila sampeyan bakal bisa ndeleng akeh ciri blok blokir, kayata senar LOOM, pamblokiran retak, bayangan, sorotan, lan liya-liyane.

Kajaba iku, Paket Tekstur sing setya wis didorong masyarakat, tegese tekstur sampeyan bisa ditindakake. Priksa kaca download sing digandhengake ing ngisor iki kanggo informasi luwih lengkap.

5. Warisan John Smith

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Yen sampeyan penggemar game medeni gaya lawas, mula sampeyan kudu mriksa paket tekstur iki. Warisan John Smith nambah tekstur sing luwih rinci, sing ana ing sawetara kasus sing cukup realistis. Umume blok katon kasar lan rusak, sing bakal sampurna minangka tambahan kanggo omah abad pertengahan utawa buja Dungeon. Tekstur liyane langsung medeni kaya gegaman utawa golem wesi sing medeni.

Kabeh barang lan mob uga wis nampa makeover kanthi gaya sing bener lan peteng. Salajengipun, kaca pewarna wis apik banget supaya saben pewarna warna ing Minecraft duwe desain pola sing unik.

6. Realistic Misa

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Yen kita wis nyebutake paket tekstur nyata ing Minecraft 1.20, kita ora bisa ngliwati realistis misa sing ora percaya. Paket sing luar biasa iki nambah tekstur resolusi dhuwur sing kabeh duwe warna sing luwih peteng lan luwih cocog tinimbang game vanilla. Kanthi cara iki, para pemain bisa muter wektu sing luwih suwe tanpa seni sing angel banget.

Saben blok dirancang kanthi cara sing jelas katon apa sing digawe saka. Sanajan tekstur katon beda banget tinimbang Vanila sing padha, tema sing padha tetep lan durung owah kanthi drastis. Kanggo paket tekstur iki bisa digunakake kaya sing dimaksud, sampeyan kudu Opticine.

7. Moderark

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Yen sampeyan minangka pemain Minecraft sing dawa-suwe, mengko iki 1.20 pack tektur arep jotosan sampeyan. Moderch nggawa tekstur sing rinci lan bener kanggo game kasebut. Sampeyan bisa ndeleng kabeh reta kulit lan wutah log, saben belang suket, lan sanajan saben kerikil cilik ing blok kerikil. Minangka jeneng kasebut, tekstur kasebut uga ditindakake kanthi gaya modern sing diilhami karo teknologi lan jaman saiki.

Salah sawijining tekstur sing paling apik yaiku lawang wesi modern, bebarengan karo tungku lan bledug redstone diganti kanthi kabel. Ora kabeh blok vanila duwe tekstur unik, nanging akeh sing nindakake. Dadi, njelajah biome alas sing padhet ing Minecraft luwih ora disengeti lan uga angel. Kanggo nggawe paket tekstur kasebut luwih apik, coba nggunakake shaders ing Minecraft 1.20.

8. Mitos

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Paket tektur mitos bisa dideleng minangka campuran realisme saka Paket Realistis Misa lan jeblugan warisan warisan Johnh warisan nanging kaping 3. Nambah tekstur sing bener banget sing ana ing sawetara kasus ngganti blok supaya ora yakin manawa ana. Kajaba iku, amarga sampeyan bakal weruh kanthi cepet saka gambar ing ndhuwur, saben blok duwe rasa gaya lawas, atos.

Gaya medeni lan spooky katon apik ing tekstur sawetara lukisan, potongan waja, lan uga mobs. Dadi, coba ora njerit nalika sampeyan nemoni buah utawa warden amarga utamane medrifieding.

9. Quadral

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Quadral minangka paket tekstur kaya kartun liyane sing minangka salah sawijining paket tekstur paling apik sing kasedhiya kanggo minecraft 1.20. Tekstur ora nyimpang saka gaya vanila nanging bedane jelas katon. Pola blokir sing apik banget, warna sing cerah lan sregep, lan sawetara desain vanilla sing luwih apik tenan nggawe bungkus tekstur iki luar biasa.

Barang lan mobs wis diwenehake cute, resik, lan kartun katon uga pas karo. Armor katon apik tenan, lan pola Armor ditambahake ing Minecraft 1.20 saestu ngangkat pengalaman kasebut.

10. rotrblocks

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Kajaba iku menyang paket tekstur modedar, rotllocks fokus ing aspek realisme. Nambah tekstur cedhak karo vanila sing uga ora duwe tema tartamtu. Résolusi kasebut criked akeh, saéngga varian warna lan rincian tekstur ora ana pungkasane lan uga ditindakake kanthi apik.

Sawetara tekstur blok wis suda kanggo ngilangi greininess, kaya tekstur blok wedhi. Blok alami, kayata rereget, suket, godhong, anggur, lan liya-liyane katon luar biasa sing bener lan ayu, nggawe ara-ara samun malah luwih apik.

11. Sapixcraft

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Paket tektur sapixcraft mung siji tujuan; menyang Sederhana tekstur vanilla minefraft. Iki njaga gaya seni sing kita ngerti lan tresna lan uga nambahake karakteristik kartoonish. Paket Tekstur Sapixcraft Cenderung Blur Sawetara tekstur sing luwih rame kanggo nggawe luwih gampang dideleng.

Salajengipun, sampeyan bakal nemokake macem-macem varian warna blok tartamtu sing nutupi wilayah sing gedhe, kayata pasir. Paket tekstur sing resik, cerah, lan tampi iki ndadekake refreshment gedhe saka minecraft vanila kosong.

Download Sapixcraft

12. Tetep bener

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Paket Tekstur Tetep minangka pilihan sing cocog kanggo sampeyan yen sampeyan ora pengin ngowahi jagad minecraft kanthi drastis. Kanggo nggayuh potensial sing paling lengkap, sampeyan butuh opsifine. Minangka jeneng paket tektur iki nggambarake, mula tetep tetep kanggo game vanilla minecraft. Mung rada modifikasi tekstur lan uga nambah transisi sing apik ing antarane blok.

Bata, plank, lan tekstur rereget nyambung menyang blok ngubengi kanthi lancar, malah dadi tembok sing rata katon apik banget. Kajaba iku, salah sawijining fitur paling gedhe saka paket tekstur sing bener yaiku rincian tanduran. Ana sawetara variasi kanggo saben potong, kembang, tanduran, lan uga suket dhuwur. Iki bab cilik iki nambah jagad Minecraft akeh kanthi menehi karakter luwih akeh.

13. Tooniverse

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Entri iki ing dhaptar Minecraft paling apik 1.20 paket tekstur minangka favorit pribadi. Biasane nggawe tekstur vanilla lan nambah kartun manis sing ditresnani. Werna sing cerah lan sregep lan sregep bakal nggawe sampeyan kaya yen sampeyan lagi ana ing jagad impen. Nanging, blok ora mung kanggo njupuk makeover.

Sawetara mob Minecraft, kaya axolotls, wis diowahi lan diwenehi tampilan sing cuter kanthi mripat gedhe. Kajaba iku, mung ndelok lukisan, barang, lan blazir terracotta sing gilap. Rincian paket tektur iki lan getar warni sing apik banget nggawe salah sawijining sing paling apik.

14. Katrangan

Akeh blok lan barang sing beda ing minecraft vanili

Paling pungkasan, paling ora, kita duwe paket tekstur terujukan. Jeneng bungkus iki minangka panjelasan dhewe, amarga nggawa tekstur anyar sing apik, cerah, lan sregep, lan sregep ing Minecra Minecraft. Sawise sampeyan nyoba lan seneng karo paket tekstur iki, sampeyan ora bakal bali menyang tekstur standar.

Kaya sawetara paket tekstur sing wis kasebut, kanthi nyata fokus ing kesederhanaan lan jenis clumps munggah pirang-pirang piksel dadi siji. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ndeleng kabeh rincian, amarga katon gedhe. Kajaba iku, proyek utamane sing luar biasa wis ditindakake kanthi tekstur sing mengilap, reflektif kaya blok utawa waja sing larang regane, ing ngendi sampeyan bisa nyenengake rasa kartunis.

Pungkasan, sampeyan bisa uga seneng paket tekstur sing ora ana ing dhaptar lan yen ngono, sampeyan bisa nyritakake babagan komentar ing ngisor iki. Yen sampeyan nemokake artikel iki migunani, aja lali bareng karo kanca Minecraft. Kajaba iku, kita wis nggawe dhaptar sing apik tenan kanggo mod Minecraft paling apik lan shaders Minecraft paling apik, dadi priksa manawa sampeyan bisa mriksa uga.

25 Paket tekstur Minecraft paling apik kanggo nginstal saiki

Paket tekstur Minecraft paling apik

Minecraft misuwur amarga jagad piksel blocky sing nyedhiyakake pengalaman urutane critane game unik. Padha karo mods minecraft paling apik, akeh pangembang uga nggawe paket tekstur Minecraft kanggo menehi sampeyan pengalaman anyar lan ditingkatake karo jagad adhedhasar blok iki. Saiki, paket tekstur, ora kaya mods, ora kaya ngene sampeyan main game, nanging pengaruh visual dheweke kuat. Nalika akeh paket tekstur biasane fokus ing Edisi Minecraft Java, pemain bedrock isih entuk keuntungan RTX kanthi sawetara wong-wong mau. Nanging kanggo mengko. Saiki, ayo goleki paket tekstur Minecraft sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni ing taun 2023.

Paket tekstur Minecraft paling apik (2023)

Elinga yen versi minecraft 1.6.1 diganti “paket tekstur” kanthi paket sumber daya, sing njupuk paket ing tekstur lan kalebu fitur liyane kayata musik lan font. Apa sampeyan ndeleng game istilah utawa tekstur paket, luwih akeh utawa kurang padha. Kajaba iku, kita wis dibagi paket tekstur dadi macem-macem kategori kanggo gampang ditemokake lan mbantu sampeyan nggawe keputusan cepet. Nanging aja luwih dhisik tinimbang awake dhewe lan ngerti apa sing ditindakake ing tekstur / sumber daya ing Minecraft lan cara nggunakake.

Apa paket tekstur ing Minecraft?

Minangka jeneng, paket tekstur kasebut ditambahake kanggo Minecraft sing ngganti tekstur asli kothak wedhi iki, menehi makeover visual. Sawetara paket tekstur luwih cilik lan luwih fokus ing aspek terbatas, dene wong liya ngganti tampilan lan rumangsa game kabeh. Sampeyan bakal nemokake kabeh saka FPS ningkatake tekstur sing sampeyan pengin mbukak ing NVIDIA GEFORCE RTX 3080 TI.

Kanggo saben paket tekstur ing ngisor iki, kita kalebu perbandingan apa sing katon karo game lan tanpa paket tekstur. Kita uga nambah informasi download supaya gampang sampeyan nyoba langsung. Nanging luwih dhisik, wenehi carane nginstal paket tekstur ing Minecraft sadurunge apa wae.

Cara Instal Paket Tekstur ing Minecraft

Nginstall paket tekstur lan paket sumber daya duwe proses sing padha. Jeneng game bisa uga beda kanggo pilihan kasebut, gumantung karo versi, nanging langkah-langkah padha. Ing kasus apa wae, boot munggah Minecraft, lan ayo miwiti proses kasebut.

1. Saka layar ngarep Minecraft, klik “Pilihan“Tombol sing ana ing jejere pilihan” Quit Game “.

Pilihan pilihan layar Minecraft

2. Banjur, pilih pilihan sing diarani “Paket sumber daya“Utawa”Paket Tekstur“. Apa wae pilihan sing diarani ing versi game, bakal ana ing sisih kiwa ngisor menu “Opsi”.

Pilihan sumber daya sumber daya ing setelan Minecraft

3. Saiki, sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar paket sumber / tekstur sing ana yen sampeyan wis nginstal. Apa sampeyan mikir babagan cara nambah paket tekstur kanggo Minecraft? Ya, yen sampeyan muter Minecraft ing mode jendhela, sampeyan bisa nyeret lan nyelehake paket tekstur sing diundhuh kanggo nginstal. Yen ora, klik “Open Pack folder “ Pilihan lan mindhah bungkus menyang folder kasebut.

Menu Paket Sumber - Paket Tekstur Minecraft Minecraft

  • % Appdata% \.Minecraft \Semalat (Minecraft 1.16.1 lan mengko)
  • % Appdata% \.Minecraft \Texturepacks (Minecraft 1.16 lan sadurunge)

Sampeyan mung bakal ndeleng salah sawijining adhedhasar versi game sampeyan. Sampeyan bisa nyalin lan nempel file sing diundhuh menyang salah sawijining folder kasebut kanggo nginstal lan diakses ing Minecraft.

Paket tekstur Minecraft paling apik kanggo FPS sing luwih apik

Saiki sampeyan ngerti carane nginstal paket tekstur, wektu kanggo pindhah menyang bagean sing wis sampeyan tunggu. Kita bakal ngliwati paket tekstur sing bisa nada grafik nanging nambah kinerja sakabèhé.

1. Morfpspack

Kanthi morfpspack

Jeneng kasebut kabeh. Paket iki mudhun game mung cukup kanggo njaluk sampeyan 60+ game FPS ing sanajan PC sing paling murah. Game kasebut katon luwih sithik tinimbang sing digunakake sanajan ora kabeh katon tampilan Minecraft sing biasa nalika sampeyan miwiti ndeleng entitas kasebut. Priksa perbandingan kanthi cepet lan tanpa paket teks ing ndhuwur.

Download MEREFPS PACK

2. 2 × 2 Tekstur

Paket Tekstur 2x2

TRUE kanggo jenenge, paket tekstur iki njupuk tekstur resolusi sing luwih murah kanggo tahapan drastis kanthi nggawe resolusi 2 x 2. Kanggo mbandhingake, Minecraft nganggep 16 × 16 minangka resolusi paling murah standar ing versi pribumi. Pangembang wis nyimpen sawetara tekstur ing 4 X 4 kanggo njaga game Playable, nanging apa sing sampeyan alami ing paket iki bisa katon kaya bug.

Download paket tekstur 2×2

3. Pikselate

Pikselate

Paket tektur iki ora angel banget ing game kasebut nalika ana blok individu nanging isih menehi asil sing janji. Boten kados bungkus liyane, iku fokus ing obyek tambahan kaya geni, gelas, kembang, lan udan sing bisa uga ora butuh perhatian ing gamelan sampeyan. Iki ndadekake kinerja FPS kanthi luwih apik karo kompromi kanggo visual. Yen sampeyan butuh FPS sing apik nanging ora kanthi minimal Minecraft Minecraft, iki minangka paket tekstur sing kudu didownload.

Download Paket Tekstur Pixelate

Paket tekstur Minecraft Realistis

Yen sampeyan duwe PC sing bisa njupuk Minecraft menyang level visual sing paling dhuwur, paket tekstur kasebut bisa dadi favorit sampeyan. Salah sijine bakal mbutuhake GPU sing kuat utawa kompromi karo FPS supaya bisa ditindakake, nanging bakal migunani. Kabeh paket tekstur liyane bakal mbukak apik ing meh kabeh komputer sing didhukung minecraft.

4. AlluringSbliss

AlluringSbliss

Paket tekstur kanthi gaya iki ora abot ing sistem sampeyan nanging nindakake ton njiwet cilik kanggo nggawe sampeyan rumangsa luwih nyata. Saka realisme ing geni menyang cara kayu lan obat ditetepake, paket tekstur iki akeh ditawakake. Menehi tampilan gaya gaya gaya klasik klasik ing saindenging jagad kabeh. Malah tekstur langit rumangsa metu saka film Archaic. Kanggo ngrampungake rasa lan dadi kuat ing jagad medharga iki, kita saranake priksa enchantment pedhang paling apik lan enchantment waja paling apik ing Minecraft.

Download Paket Tekstur Alluring Alluring

5. Andorhal HD

Andorhal HD

Paket Tekstur iki menehi jagad berbasis realisme sing sugih. Werna luwih sregep ing kene, lan tekstur tetep ana ing piksér 64 x 64, sing ora dhuwur, nanging bakal entuk keuntungan ing babagan FPS. Luwih apik tinimbang kebahagiaan lan mbutuhake kekuwatan sing luwih akeh nanging ora ana sing ngluwihi PC medium-range. Sampeyan bakal langsung weruh suket sing sugih, obor anyar, lan kayu tekstur nalika sampeyan mlebu desa. Owah-owahan tambahan liyane bisa ditemokake nalika sampeyan pindhah menyang game.

Download Andohal HD

6. Modernar r

Modernar r

Kanthi telung undhak-undhakan tekstur mbayar, moderin r minangka paket tekstur sing dianyari lan nyata adhedhasar interior modern. Uga duwe fitur 3D model 3D game kanggo detail interior. Lan sampeyan bisa entuk paket resolusi gratis sing digunakake ing gambar ing ndhuwur. Menyang luwih dhuwur tinimbang iki mung bakal sampeyan pengin adoh saka visual minecraft asli.

Download Modernar R

Paket tekstur utawa tekstur minecraft paling apik

Kanthi kinerja lan grafis saka cara, ayo goleki sawetara paket tekstur kartoonish sing nyenengake kanggo minecraft. Kabeh titik saka paket kasebut yaiku nggawe game sampeyan katon apik banget lan luwih nyenengake.

7. Paket Rodrigo

Paket Rodrigo

Paket tektur teks sing alus iki ora mung nggawe jagad sampeyan akeh gaya karet nanging uga menehi kinerja kanthi blok minimal. Paket Rodrigo duwe 8 x 8 blok, nanging sampeyan ora bakal rumangsa ngedhunake kualitas sampeyan. Desainer wis fokus kanggo njaga Minecraft rumangsa ora tetep nalika nambah lapisan kartunon ing ndhuwur. Iki ndadekake salah sawijining bungkus sing paling nyenengake kanggo main kanthi rangsangan kinerja.

Download Paket Rodrigo

8. Pastel Kerajinan

Pastel Kerajinan

Salah sawijining paket tekstur Minecraft, pastel kerajinan fokus ing warna lan efek kartoonish nanging mesthekake yen Saben blok wis dienuhi dhewe. Akeh paket basis utawa kartun cenderung ngatasi blok blok supaya sampeyan kudu ngupayakake ekstra kanggo ngenali. Paket iki minangka salah sawijining akeh sing diwatesi sing fokus kanggo njaga piksel kanggo efek kanggo efek kartun.

Download Pack Tekstur Pastel Pasel

9. Hafen

Hafen

Hafen, nalika diterjemahkan kanthi rapet saka Jerman, tegese tembikar. Lan paket tekstur iki menehi jagad kaya lempung lempung. Antarane sekelompok teks teks Minecraft paling ndhuwur, iki duwe tekstur kartun sing paling apik sing paling dinamis. Nduwe fokus abot ing tampilan lan interaksi warna sing sampeyan sok dong mirsani kanthi cara saben warna kanthi liyane ing paket iki.

Download Paket Tekstur Hafen

Paket Tekstur Miningcraft Tema paling apik

Paket tekstur kasebut pancen darmabakti kanggo efek tartamtu, fandom acak, utawa mung tema kanggo njupuk minecraft metu saka zona comfort. Saben wong nggawa jagad sing beda karo saben liyane lan jagad minecraft standar.

10. Star Odyssey: Ngluwihi Spasi

Star Odyssey: Ngluwihi Spasi

Inspirasi banget dening film 2001: Space Odyssey, Paket Sumber iki ndadekke sampeyan kanthi akurat kanthi swara sing akurat, kulit mob sing anyar, lan tekstur sakabehe anyar kanggo game kasebut. Kaya sing sampeyan sok dong mirsani, iku rada cerah tinimbang minecraft biasa, nanging owah-owahan kanthi drastis nalika wengi teka. Elinga, sampeyan kudu nginstal Opticine ing Minecraft kanggo nggawe paling akeh saka paket iki.

Download Paket Tekstur Tekstur Odysey

11. Overgrowth

Paket tekstur overgrowth

Paket tektur iki ora mung nggawe game luwih menarik lan realistis nanging uga nggawe luwih peteng ing wayah wengi (pirsani mbandhingake gambar ing ndhuwur). Kita entuk entitas scarier, creepers berbasis biome, lan luwih akeh upgrade. Paket tektur minecraft iki isih dianyari kanthi rutin, kanthi tambahan anyar saben minggu. Yen sampeyan pengin ndeleng ngendi, sampeyan bisa njelajah maneh nalika didownload

Download Paket Tekstur Overgrowth

12. Bloom

Minecraft karo mekar

Paket tektur sing retro kanthi gaya iki bakal langsung menyang dina game video klasik, ing wektu nalika sampeyan ora duwe kamardikan kanggo muter kontra ing Smartphone. Efek, sayangé, diwatesi ing jagad blok lan ora ngganti entitas. Sampeyan isih bakal entuk kesempatan kanggo muter karo makhluk minecraft sing padha, nanging ing papan sing luwih cedhak karo jagad retro retro sing apik banget.

Download Paket Tekstur Bloom

Pvp Miningcraft Textur PVP paling apik

Mods Player PVP utawa Player vs ing Minecraft banget kompetitif, lan saben FPS sing dianggep. Paket tekstur kasebut nggawe modifikasi khusus kanggo lingkungan supaya bisa entuk bathi kompetitif. Beda ukuran, warna warna, lan uga gaya murni; Paket iki entuk akeh sing ditawakake.

13. BOMGIES 15k

BOMGIES 15k

Paket Tekstur iki gampang ing grafis kanthi blok sing kurang bermutu, saengga ngirim FPS sing luwih dhuwur. Iku uga nyuda ukuran pedhang kanggo nggawe luwih gampang kanggo ndeleng mungsuh ngubengi sudhut. Ana uga simor sing dirancang kanthi ati-ati sing bisa tumindak minangka camouflage ing lingkungan sing tepat lan minangka gangguan ing ngendi sampeyan pengin ngadeg metu.

14. Warisan John Smith

Warisan John Smith

Iki minangka salah sawijining paket Minecraft paling anyar ing dhaptar. Tegese efek ing bungkus iki duwe efek swara sing tepat lan tutup meh saben blok ing game kasebut, kalebu sifat lan senjata berbasis. Sampeyan diangkut menyang jagad metu saka ksatria Eropa. Paket Tekstur nggawe gampang kanggo ndeleng mungsuh kanthi tekstur toned ing jagad iki nalika menehi rasa megah. Warga desa sing lucu mung mung bonus.

Download Paket Tekstur John Smith Legasi

15. Mitos

Mithi ing Minecraft

Paket iki bisa uga rumangsa kaya kompetisi langsung saka sing mung ditutup, nanging pendekatan kasebut beda. Tinimbang jaman abad pertengahan, fokus utama yaiku nggabungake gaya game retro rpg kanthi tekstur FPS dhuwur sing berkualitas. Gaya sing resik meksa sampeyan menyang pengalaman sing paling apik karo rasa petualang, dene optimisasi tekstur nggawe game mupangati kanthi roto kompetitif.

Download Paket Tekstur Mintik

Paket tekstur alam sing paling apik ing Minecraft

Bagean utama jagad minecraft yaiku alam ing njero. Lan nganti kita entuk nganyari liar liar, paket tekstur kasebut ing kene kanggo mbantu sampeyan nggawe sifat lan satwa bid’ah sadurunge.

16. Mangsa Autumn

Kanthi paket tekstur Autumn

Donya Minecraft ora duwe musim apa wae. Dadi, paket sumber sabanjure iki nggawa siklus musim iki kanggo dolanan. Ya, paling ora kanggo siji musim. Ngganti greenery ing Minecraft, kabeh alas lan alas ing game kasebut dadi coklat-abang kanthi warna. Sampeyan bisa uga nemokake jejak musim gugur ing gugur sing subur sanajan efek kasebut ora dadi dramatis kaya ing jagad ruangan.

Download Paket Tekstur Autumn

17. Kewan vanili sing luwih apik

Kewan sing luwih apik

Entri sabanjure ing dhaptar kita minangka salah sawijining paket tekstur minecraft sing paling gampang nanging paling efektif. Tujuane kanggo nganyarke jagad vanili sing wis ana kanthi nambah mobsane. Ngganti tekstur lan penampilan mung kewan ora katon luwih dhisik. Nanging ing game, rampung ngungkuli pengalaman kasebut. Ora lali, kita uga entuk sawetara varian tekstur.

Download Kewan sing luwih apik Paket Tekstur

18. Mangsa ing kene

Paket Musim Ambersstone

Minangka jeneng kasebut, paket tekstur iki mung menehi jagad Minecent. Iki ndadékaké sampeyan nalika musim dingin sing wis ditindakake Minecraft ing salawas-lawase. Paket realistis iki duwe macem-macem fitur, wiwit saka owah-owahan biome kanggo perkebunan anyar. Ing pirang-pirang cara, paket tekstur iki rumangsa minangka salah sawijining penduduk Minecraft paling apik, lan mung kanthi ngganti tekstur.

Download Winter Pack Ambersstone

Minecraft paling apik 1.18 paket tekstur

Sanajan kabeh paket tekstur ing dhaptar iki bisa digunakake ing versi Minecraft, ora kabeh wong bisa nganyari ing Minecraft 1.18 guwa & cliffs part 2 nganyari. Pramila kita duwe bagean kapisah sing darmabakti kanggo nganyarke minecraft anyar 1.18 Donya.

19. Alacrity

Paket Tekstur Alacrity

Tekstur Minecraft iki nyegerake perkebunan kabeh ing jagad Minecraft. Kita entuk wit sing luwih apik, tanduran sing nyata, apik, barang anyar, lan liya-liyane. Ora lali, bisa digunakake luwih apik yen sampeyan nggunakake salah sawijining shaders minecraft paling apik saka dhaptar ing kene. Yen sampeyan ngrancang nggawe basis nyata ing game, iki minangka paket tekstur sing dibutuhake.

Download Paket Tekstur Alacrity

20. Tetep bener

Tetep bener

Paket Tekstur iki fokus kanggo nambah paket tekstur standar kanthi nambah luwih jelas lan realisme kanggo dheweke. Kanthi gampang istilah, ngilangi watesan blocky sing umume tekstur kaya godhong. Kanthi mangkono, jagad Minecraft rumangsa mbukak lan gratis. Untunge, pak ora akeh. Dadi, sampeyan entuk rasa saka Minecraft Minecraft sing enchanted tanpa adoh saka sentuhan vanila.

21. Paket Zombie Tissou

Tissou

Minecraft wis ngenalake macem-macem upgrade kanggo macem-macem taun, kanthi minecraft 1.19 Setel nggawa mobs anyar. Nanging sakperangan alesan, nir saka dina isih padha. Nanging, paket tekstur iki mbenerake. Iki menehi tampilan sing dianyari kanggo nir, husks, nir warga desa, lan klelep. Katon anyar iki kaiket nggawe wengi Minecraft sampeyan luwih seneng tinimbang biasane. Ora lali, uga ngganti kulit zombie bljuish-ijo kanthi tekstur zombie basis manungsa.

Download Paket Zombie Tissou

22. Excalibur

Excalibur

Entri pungkasan ing dhaptar paket tekstur minecraft paling apik yaiku sing kuat. Menehi petualangan abad pertengahan lengkap ing jagad Minecraft sampeyan sing wis ana. Kanthi pratelan kanggo ngganti tekstur ing game ing game kanthi tema klasik, iki gampang salah sawijining paket tekstur paling gedhe. Lan malah njupuk mobs lan bangunan ing jagad sampeyan menyang wektu abad pertengahan.

Download Paket Excalibur

Paket tekstur x-ray paling apik kanggo minecraft

Paket tekstur sinar-X-Ray duwe sejarah kontroversial ing komunitas Minecraft. Dheweke ngidini sampeyan ndeleng blok kaya berlian bijih kanthi cara liyane transparan. Nalika nggunakake paket kasebut ing sawetara server bisa dilarang, iku minangka alat utama kanggo lelungan pribadi. Sampeyan ora kudu luput ing petualangan kasuk kasangsaran solo.

23. Paket Tekstur X-Ray sing Luwih Apik

Minecraft Textur X-Ray sing Luwih Apik

Iki minangka salah sawijining bungkus sinar sing paling optimat lan paling apik ing njaba. Sampeyan bisa ndeleng kabeh blok biji nganti adoh saka jarak rendering sampeyan. Banjur, supaya luwih gampang kanggo nemokake, pak tektur uga nyorot walara gerbang ing jagad minecraft.

Download Paket Tekstur X-Ray

24. Paket Tekstur Wengi Night

Paket Tekstur Wengi Wengi

Apa sampeyan mlebu ing guwa jero, nyilem ing samodra mung njupuk troll ing wayah wengi, pepeteng bakal menehi salam kaya kanca lawas ing Minecraft. Apik kanggo tujuan estetis nanging bisa uga cukup tantangan ing koleksi sumber daya. Paket tektur iki kanggo ngatasi manawa kanthi langsung kabeh wilayah sing peteng ing Minecraft.

Nalika wis ana pision pision wengi kanggo tujuan iki minangka panggunaan standar, ora ana sing dibandhingake karo paket tekstur sing mesthi aktif lan gedhe. Ora lali, paket tekstur iki mung bisa digunakake karo Opticine ing Minecraft.

Download Paket Tekstur Varion Night

25. Paket Tekstur Ores

Paket Tekstur Ores

Umume paket tekstur x-ray, kanthi cara, ngrusak jagad standar kanthi nggawe kabeh blok sing ora penting sing ora katon. Nanging paket tekstur iki beda. Iku mung nggawe blok biyo cemlorot supaya luwih gampang ditemokake, goleki, lan diklumpukake. Dadi, blokir sing paling apik kanggo Minecraft pungkasane cemlorot ing kamulyane.

Download Paket Tekstur Ores

Restyle World Minecraft kanthi paket tekstur kasebut

Saka kompetitif petualangan sakabehe, sampeyan saiki duwe paket tekstur minecraft kanggo saben kahanan bisa diakses ing kene. Sampeyan bisa nyana umume kanggo kerja ing Jawa uga edisi bedrock game kasebut tanpa masalah. Kanggo jaminan, sampeyan bisa mriksa rincian versi ing saben kaca download sadurunge nerusake luwih. Sawise nyekseni akeh paket tekstur, yen sampeyan pengin ndeleng apa game asli, coba coba edisi minecraft pisanan ing browser sampeyan kanthi gratis.

Paket tekstur lan Minecraft dhewe wis populer ing MCPe, PC & Console Pemain, nanging Pemain OS Chrome bisa entuk rasa uga. Mangkene Tutorial Langkah-langkah babagan Cara Instal Minecraft ing Chromebook sampeyan. Pungkasane, aja lali nuduhake paket tekstur sing disenengi karo para pamaca ing bagean komentar. Lan yen sampeyan nate nemoni masalah, aja lali, lan kita bakal mbantu sampeyan metu.

Artikel sing disaranake

Breeding Pandas ing Minecraft

Cara nggawe breed pandas ing Minecraft

Mlebet-saka-saka Ocean-Ocean-Monumen

Cara golek lan nyerang tugu Samodra ing Minecraft

Blumbang mancing cilik ing Minecraft

Pandhuan Pancing Minecraft: Kabeh sing sampeyan kudu ngerti

Blok tanpa paket tekstur ing sisih kiwa lan nganggo paket tekstur ing sisih tengen

14 Minecraft paling apik 1.20 paket tekstur

Ati barang segara ing Minecraft

Cara njaluk lan nggunakake segara ing Minecraft

Cara nggawe obsidian ing Minecraft

Cara Nggawe Obsidian ing Minecraft (2023 Pandhuan)

3 Komentar

Umm … apa paket tekstur gratis.

Aku bakal nyaranake nggunakake paket tekstur “Tetep”, amarga Minecraft sampeyan luwih ayu.
Kanggo PvP Gunakake Bombies 15k. Nanging ati-ati! Iki digawe kanggo versi Minecraft nanging isih bisa digunakake ing versi iki. Tresna situs web iki

Matur nuwun kanthi sanget kanggo nerbitake artikel iki! Aku ora sabar ngenteni sawetara iki karo omong anyar. Tekstur kaya ngono yaiku alesan ngapa aku nganyari menyang laptop anyar kanthi grafis RTX. Aku tresna karo cara sampeyan gampang nggawe supaya kabeh kanggo ndeleng prabédan ing game dhasar lan tekstur / shaders anyar. Ora tau ndeleng kanthi cara iki lan aku seneng! Terusake karya sing apik lan matur nuwun maneh ❤️ Ngurus!

13 paket teks Minecraft paling apik kanggo didownload ing 2023

Ngganti carane game sampeyan katon 13 paket tekstur minecraft paling apik kanggo download kanggo versi 1.20, saka kesenengan pastoral kanggo ngrampungake retro Nintendo.

A outpost udang ing pak tekstur sing alus lancar, warni, lan kartun

Diterbitake: Sep 5, 2023

Nggolek paket tekstur Minecraft paling apik kanggo 1.20? Paket tekstur sing warni lan game iki bisa dadi donya dadi pengalaman sing anyar. Mesthi wae, pesona rendah minecraft yaiku bagean saka undhangan, nanging paket tektur kisaran saka owah-owahan subtle menyang reslik sing kabeh, dadi sampeyan bisa milih kepiye sampeyan pengin ninggalake Vanilla Minecraft.

Kaya dene mods lan shaders minecraft paling apik, paket tekstur bisa mbantu menehi salah sawijining game PC paling apik ing dekade pungkasan, lan mung minangka salah sawijining cara kanggo njaga pirang-pirang taun. Nalika sawetara mod bisa ngowahi urutane critane game, lan shaders ngganti kualitas lan gaya grafis, tekstur paket ngidini sampeyan nambah kulit anyar kanggo blok sing wis ana. Kalebet ing dhaptar paket tekstur sing paling apik, sampeyan bakal nemokake blok sing realistis, overhauls kartun, lan owah-owahan sing lucu kanggo ndeleng MonoCraft Mobs.

13 paket tekstur minecraft paling apik saiki yaiku:

Koleksi retina retexured retexured nglumpukake ing jero banyu ing salah sawijining paket tekstur minecraft paling apik, bangunan vanili sing luwih apik

Bangunan Vanili sing Luwih Apik

Pancen ngerti kanggo miwiti kanggo miwiti karo apa sing bisa dadi paket tekstur minecraft favoritku: Bangunan vanili sing luwih apik. Mobs sing retexured, biome, kalebu babi anyar sing lucu, sapi pastel, lan kerangka karang sing bisa dideleng ing ndhuwur? Tekstur vanilla sing subtly tweak, tanduran beser utawa wit ngembang? Utawa bisa dadi tekstur sing ana gandhengane?

Yep, kanthi paket vanili iki wis diinstal, sampeyan mung bisa nikmati tekstur sing wis diowahi nalika sampeyan bisa nggabungake tekstur sing beda kanggo nggawe sing anyar, kaya tembok redstone multi-berwarna utawa tembok terracotta sing apik karo emas. Sing isih ora kabeh, kaya sing sampeyan uga bisa ngganti Armor, ElyTra, Senjata, lan liya-liyane kanggo nolak barang-barang, menehi tampilan unik sampeyan. Iki tenan minangka paket tekstur sing nindakake kabeh.

Varian wit kanthi godhong alus, kanthi tanduran sing warni, kanthi rinci sing tuwuh ing ngisor ing paket tekstur Minecraft True

Tetep bener

Versi paling anyar: 1.20

Tetep bener marang jenenge, tetep bener bisa setya karo tekstur vanilla asli, njaga palet warna sing padha, desain mob, lan blokir lumahing. Owah-owahan kasebut, pancen sampurna kanggo wong sing ora pengin nyasar adoh banget saka asline, nanging isih kepengin weruh prabédan sing signifikan. Delengen godhong wit sing busuk, detail ing kembang kasebut, lan godhong birch coklat. Sampeyan bisa uga bisa mateni godhong sing buh yen pengin ngrasakake malah luwih cedhak karo vanila.

Tanduran piranha ing sangisore wit srengenge sing dibentuk lintang ing cakrawala, nuduhake mung sawetara aspek salah sawijining paket tekstur minecraft paling apik, retron

Retron

Versi paling anyar: 1.20

Kita bakal bali ing wektu kanthi paket tekstur iki – Retron minangka salah sawijining paket sumber sing paling apik ing saubenging. Artis asli mandheg nyambut gawe nalika kepungkur, nanging matur nuwun, bubar urip maneh lan dianyari kanggo 1.19 – Sanajan sampeyan pengin Pack Swara retro kanggo pindhah, sampeyan kudu nempel ing versi 1.8.

Waluh ing macem-macem warna lenggah ing salju, ing ngarep wit birch, babi, lan wedhus, ing salah sawijining paket tekstur minecraft paling apik kanggo 1.20, Jicklus

Jicklus

Versi paling anyar: 1.20

Sepisanan, Paket Tekstur Jickslus ora beda karo tampilan standar Minecraft – kabeh katon luwih panas lan ana soko Amiss. Ing pemeriksaan sing luwih cedhak, sampeyan bakal nemokake mobs resik, cabang wit sing rinci, lan rincian subtle kaya warna waluh sing ditampilake ing ndhuwur. Ana hotbar elegan lan font beda, menehi gaya gaya fantasi RPG. Ores cerah, lahar luwih cerah, lan kabeh iki dibayangke ing ndhuwur lemah, uga jaring lan mburi. Yen sampeyan pengin peternakan Minecraft sampeyan katon rada beda, bisa digunakake utawa pastoral, mula iki minangka paket tekstur sing lucu kanggo nambah sethithik Urip.

Tawon tawon sing peteng lan rinci mabur ing kembang bisu lan ing antarane wit ing pak tekstur mitos

Mitos

Versi paling anyar: 1.20

Kanthi menu lan font sekolah lawas sing padha karo Jickus ing ndhuwur, mitos minangka paket tekstur liyane kanggo vibes fantasi sing luwih peteng. Luwih jelas babagan apa sing ditindakake, kanthi bedane sing jelas kanggo Minecraft Vanilla Minecraft ing endi wae sing katon. Kaya sing sampeyan ngerteni saka gambar ing ndhuwur, pangowahan utama Mythic ana ing mobs sampeyan bisa nemoni dalan, supaya katon luwih akeh … atos. Werna luwih jero, kembang luwih rame, nggawe mitos minangka paket tekstur rustic sing sampurna kanggo minecraft sing luwih peteng.

Paket Tekstur Minecraft: Omah desa lan wesi golem ing dig

Digs prasaja pak

Versi paling anyar: 1.20

Ing kontras lengkap menyang paket ing ndhuwur, Pack Prasaja Gampang nawakake 8 × 8 tekstur sing diturunake, sing katon lancar lan plesis, menehi tampilan kartun kanggo jagad minecraft. Kita pancen seneng babagan sawetara barang sing katon kurang rinci, kaya labu lan suket sing diukir, nanging nalika lambang sing apik banget, mula isih katon langsung -Jaluk tampilan.

Pinetree rinci kanthi srengenge lan langit biru ing mburi ing paket tekstur 64 Minecraft sing setya

Setya 64x

Versi paling anyar: 1.20

Seri tekstur tekstur sing setya tetep bener kanggo Minecraft vanracraft, nanging nambah luwih rinci kanggo saben permukaan. Ndhuwur, kita nuduhake paket 64x, tegese saben blok yaiku 64 × 64 piksel tinimbang standar 16 × 16 – Maksude, delengen pines individu kasebut. Yen iki rada kakehan Detail kanggo sampeyan, sampeyan bisa njupuk langkah maneh kanthi 32X bungkus sing apik banget.

Ekdhudhane ijo, nuduhake pirang-pirang wit sing ana godhong, lan lemah multik, ing bungkus tekstur sapixcraft minecraft

Sapixcraft

Versi paling anyar: 1.19.4

Sapixcraft minangka sumber Minecraft, sing apik banget ing sawetara resolusi – Kita wis lunga 32X, nanging resolusi kabeh nganti 512x kasedhiya liwat situs web. Paket kasebut resik lan luar biasa, kanthi gampang mbedakake antarane blok. Ana uga tambahan Natal kanggo musim perayaan.

Jamur pink lan wungu ing antarane wit ijo minty ing salah sawijining paket tekstur minecraft paling apik, anemoia

Anemoia

Versi paling anyar: 1.19

Nginstall Anemoia kaya mlaku menyang jagad impen psychedelic. Tekstur sing terang ana ing Anemoia lan Kartun, durung nyenengake – kanthi nada biru, ungu, lan ijo ing endi wae. Paket iki ngrangkul surreal, kanthi asu sing dyle lan desa asing sing ramah.

Panda ana ing lantai alasing pring lan rinci ing pak tekstur sekerja Minecraft Minecraft Minecraft Minecraft

Petualangan epik

Versi paling anyar: 1.19

Petualangan Epik langsung munggah ing kokbi sampeyan yen sampeyan nggoleki apa wae sing luwih nyata, nanging isih tetep nambahi quintessential minecraft vibe. Resolusi 32x tegese duwe detail kaping pindho – yaiku godhong sing katon apik banget, kita kudu ujar, lan katon mung pring busho. Rincian anyar nanging alami iki ditambahake ing saindenging jagad, menyang guwa sing subur lan malah jaring.

Wit-witan werna salju salju sing paling ringkes mandheg ing ndhuwur suket ijo sing cerah kanthi kembang warni sing dipasang ing permukaan ing bungkus tekstur bloom

Bloom

Versi paling anyar: 1.18.2

Uncalan cat cat cat sing cerah ing jagad minecraft sampeyan – mekar, cerah lan retro minangka paket sumber sing bisa dadi tekstur nganti 11, kanthi gaya nintendo sing dhuwur banget. Ana uga tambahan sing bakal ngilangi pedhang saka Zelda, supaya sampeyan bisa lunga lan nylametake kasunyatan kaya pahlawan sing sampeyan lakoni.

Desa sing apik banget, saben blok macem-macem iyub-iyub beda karo Vanili Minecraft, ing pak tekstur teks Jolicraft

Jolicraft

Versi paling anyar: 1.17

Jolicraft wis dadi paket tekstur Minecraft Minecraft penggemar kanggo pirang-pirang taun, lan gampang kanggo ndeleng kenapa – Paket Tekstur Whimsical ‘duwe buckets pesona. Akeh paket teks Minecraft duwe tema sing nyoba kuku, nanging Joli yaiku babagan ekspresi pribadi.

Iki minangka jinis jagad fantasi twee sing paling apik nggambarake demam dhewe: Srengenge Swirling mesthi katon luwih nyenengake tinimbang sing gawan, alun-alun squat. Palet warna beda banget, saengga sampeyan bisa uga luwih seneng sayuran ing Minecraft Vanracraft – nanging sampeyan ora bisa ngalahake babi muddy sing lucu.

Minecraft ing nada pastel, kanthi wit birch jambon sing sumebar ing antarane wit oak ing bungkus tekstur annahstas

Annahstas bastrinia

Versi paling anyar: 1.16.4

Annahstas Bastertrinia minangka Paket Sumber Minecraft dirancang kanggo ngasilake pindermon Minecraft / estetika pixelmon. Tekstur kasebut rinci, thanks kanggo resolusi 32X – lan palet warna alus, kanthi fokus ing warna jenuh sing asor. Malah ana pokéballs ing saben lemari lemari.

Paket tekstur minecraft paling apik: layar pilihan sumber daya ing Minecraft

Cara nginstal paket tekstur minecraft

Ora yakin carane ndownload lan nginstal salah sawijining paket tekstur anyar iki? Aja kuwatir; Kita bisa mbantu sampeyan. Ing taun-taun wiwit Minecraft dhisik diluncurake, dadi luwih gampang kanggo nginstal paket tekstur Minecraft lan bisa mlaku kanthi kenthel.

Mangkene Cara Ngundhuh lan Instal Tekstur Pack kanggo Minecraft:

  • Download paket tekstur sing pengin.
  • Bukak launcher Minecraft.
  • Priksa manawa sampeyan milih versi Minecraft Jawa paling anyar (lan dudu salah sawijining versi Minecraft Beta, sing diarani ‘Snapshots’).
  • Klik kanggo muter Minecraft.
  • Pilih ‘Pilihan’ saka menu utama.
  • Banjur navigasi menyang bagean ‘Sumber Packs’.
  • Saiki klik ‘Open Pack folder’.
  • Sijine paket tekstur sing wis diunduh menyang folder kasebut. Bakal bisa digunakake ing file zip utawa unzip.
  • Pilih game kanthi gampang nyeret menyang kolom ing sisih tengen.
  • Ngatur maneh paket tambahan sampeyan kanggo mbukak kanthi urutan sing bener banjur … Rampung ‘.

Ora kabeh paket tekstur bakal bisa digunakake ing Minecraft Java Edition sing paling anyar, nanging sampeyan bisa mriksa versi sing didhukung paling anyar ing kaca download sing cocog. Yen sampeyan pengin nggunakake sawetara paket tekstur paling apik, sampeyan kudu mbalikake versi Minecraft menyang versi sadurunge, sing bisa ditindakake kanthi gampang liwat peluncur. Kita cenderung njaga sawetara versi minecraft lawas sing diinstal kanggo muter-muter moded; Matur nuwun, dudu baterai hardware.

Kajaba iku, sawetara paket tekstur kasebut mbutuhake mod Optfine sing disebut optifine supaya bisa digunakake, supaya disaranake sampeyan entuk versi paling anyar sadurunge nyoba metu bungkus anyar ing ngisor iki.

Lan sampeyan lunga, paket teks teks Minecraft paling apik. Apa sampeyan nggoleki pak kanggo ngaktifake jagad Minecraft menyang kartun, utawa siji supaya katon kaya jagad nyata, sampeyan kudu nemokake apa sing sampeyan goleki ing kene.

Mesthi, kanggo ngrampungake mrikso, disaranake sampeyan ngetrapake salah sawijining shaders minecraft sing paling apik lan kit kanthi kulit anyar – deleng pandhuan kanggo kulit minecraft paling apik. Yen sampeyan ora yakin apa sing bakal dibangun, sampeyan bisa maca pandhuan ide minecraft kita kanggo njaluk inspirasi.

Entri tambahan dening Joe Robinson.

Danielle Mawar. Saiki, sampeyan bakal nemokake dheweke main Minecraft, Disney Lembah Lembah, Mati ing wayah awan, lan Starfield – ora mesthi kabeh sekaligus.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.