13 Situs Pemaser PC Custom Kanggo Entuk Perfect Desktop – Situs-Geekflare, situs web sing paling apik kanggo pc bathls khusus | Pcgamesn

Situs web sing paling apik kanggo pc sing dibangun

Kapal CyberPowerpc menyang AS, lan duwe pindah PC khusus sing kapisah kanggo Inggris.

13 Situs Pamburu PC PC Kanggo Entuk Desktop sing Sampurna

Situs web pikantik PC khusus iki bisa mbantu ngumpul kanthi gampang. Kejabi, kita uga bakal mriksa apa luwih ekonomis tinimbang PC sing wis dibangun lan cocog. Tetep dirungokake.

Dadi wong sing dudu komputer, aku wis mbangun PC kanggo aku lan bisa menehi kesaksian sampeyan ora butuh apa-apa liyane saka obeng lan sawetara tutorial YouTube.

Nanging, aku ora dadi ala karo mesin sing ora ngganggu ing umum lan ora mikir blog maca kanggo ndandani masalah.

Nanging DIY dudu tuwung saben wong. Lan mbuwang bathi ing PC sing wis dibangun lan durung entuk apa sing ora direncanakake.

Dadi, apa lapangan tengah? PC sing dibangun khusus.

Pembina PC khusus

Iki sampeyan ora nelusuri bagean lan repot kanggo kompatibilitas kasebut.

Umumé, ana antarmuka sing gampang kanggo milih komponen dhasar (CPU utawa Motherboard), lan sampeyan saran kanggo bagean sabanjure. Kajaba iku, sampeyan seneng dhukungan sing padha karo PC sing wis dibangun.

Iki menehi sampeyan paling apik kaloro donya lan keluwesan sing dibutuhake kanggo duwe apa sing dikarepake.

Saiki pitakonan sing penting. Iku luwih murah tinimbang PC sing wis dibangun?

Iki minangka perkara sing angel kanggo ngira, lan rega checkout pungkasan gumantung saka akeh faktor sing bisa dilebokake.

Preduli, kita bakal njupuk konfigurasi dhasar lan ndeleng apa sing dadi biaya ing HP, Dell, lan liyane dhaptar iki.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel® inti ™ i7-12700 utawa dibandhingake
Ram 16GB (> 3200mhz)
Kertu grafis 8GB NVIDIA® Geforce Rtx ™ 3070 TI
Lumbung 512GB PCIE NVME SSD + 1TB 7200 RPM HDD (Opsional)
Sistem Operasi Home 11 Home
Liyane Wifi & Bluetooth

Dadi, njupuk HP kanthi spesifikasi kasebut bakal mbatalake sampeyan $ 1899.99, lan Dell wis tagihan sithik $ 1837.99 kanggo paket sing padha.

Dell-hp

Nanging, ana bedane subtle ing tawaran loro-lorone. Contone, HP Siji duwe sumber daya sing dirating kaping 800W, dene dell teka kanthi 750w PSU sing ora ana informasi babagan peringkat sing efisiensi. Kejabi, Dell kalebu drive optik sing ora kejawab HP.

Isih, kita bakal njupuk iki minangka pathokan lan coba ulangan kasebut karo situs web Pembina PC PC sing khusus kanggo mriksa fluktuasi rega.

Minangka fallback, aku bakal nyoba ndeleng apa sing bisa kita lakoni udakara $ 2,000 yen konfigurasi dhasar sing ora kasedhiya.

Miwiti karo kontes pertama ..

Asal pc

Asal-pc Builder PC adat

Asal PC nggawe kasus sing kuwat yen sampeyan ngurus katon kaya kinerja. Kejabi, sampeyan bisa nemokake mesin merek sing wis dibangun sadurunge, sing normal kanggo tukang pc kaya kaya ngono.

Sayange, aku ora bisa nemokake spesifikasi sing dikarepake lan umume mbangun ndhuwur-saka-garis kanthi tag rega premium.

Sing paling cedhak aku bisa tekan lembaran spek basis iki:

Komponen Spesifikasi
Prosesor AMD Répzen 5 5600X
Ram 16Gb @ 3200mhz
Kertu grafis 8GB NVIDIA® Geforce Rtx ™ 3070 TI
Lumbung 500GB PCie NVME m.2 SSD + 1TB 7200 RPM HDD
Motherboard Msi b550-a pro
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU 750w Rating
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5
Biaya $ 2,165

Nalika sepisanan, katon luwih becik tetep karo HP lan Dell. Nanging, sawetara perkara sing nggawe paket iki berharga yaiku dhukungan gratis buruh sing dawa. Kejabi, saben tuku duwe tim dhukungan darmabakti.

Apa sing nggawe hit yaiku daya pangolahan minangka AMD Ryzen 5 5600x kurang untah tinimbang Intel® i7-12700.

Kejonku, Asal PC kanggo tukang game Elite sing ora mikir mbuwang sawetara atus dolar kanggo kualitas lan dhukungan sing paling apik.

Ibuypower

Pembina PC Mbuypower

Kanthi antarmuka lan pilihan ekonomi sing luwih resik, iBuypower Spreatian luwih rumangsa luwih akeh bang kanggo Buck.

Tanpa menit, aku bisa mbangun PC sing dimaksud. Kejabi, kustomisasi kasebut gampang lan akeh.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel® inti ™ i7-12700k
Ram 32GB DDR4-3600MHZ
Kertu grafis 8GB NVIDIA® Geforce Rtx ™ 3070
Lumbung 1tb wd biru sn570 m.2 pcie nvme ssd
Motherboard Asus Perime Z690-P
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU Tarif Emas 750w
Biaya $ 1,999

Siji iki dilengkapi garansi standar sing nutupi tenaga kerja 3 taun lan bagean 1 taun.

Kejabi, fitur Ibuypower Mbangun Optimized kanggo game favorit kanthi nuduhake FPS munggah.

Apa Aku Kangen minangka bagean kanggo visual khusus.

Isih, iBuypower apik banget kanggo pembina PC khusus sing sampeyan ora bakal luput.

XIDAX

XIDAX PC Pembina

Xidax nawakake garansi umur ing tumbas desktop anyar sing menehi katentreman sing lengkap kanggo para pelanggan.

Iki tegese kabeh bagean (kajaba komponen pendinginan Cairan) bakal diganti yen ora salah. Nanging, penggantian kasebut ana ing kawicaksanan xidax lan ora mesthi anyar. Isih, nimbang sampeyan entuk komputer sing bisa digunakake sajrone umur cukup manis.

Teka kanggo mbangun adat, iki minangka pertandhingan sing paling apik:

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel® inti ™ i7-12700
Ram 16 GB DDR4-3200MHZ
Kertu grafis 8GB NVIDIA® Geforce Rtx ™ 3070 TI
Lumbung 500Gb nvme m.2 SSD + 1TB WD Biru Sata 3.5
Motherboard CSI Pro B660M-A CEC WIFI DDR4
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU Tarif Emas 750w
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5
Biaya $ 2,075

Sampeyan uga bisa nggawe pribadhi PC kanthi laser engraved logo.

Isih, duwe bagean adat sing luwih akeh ing Builder PC mesthi nambah nilai gedhe kanggo situs web. Kejabi, saran otomatis kanggo bagean sing kompatibel bakal dadi relief sing gedhe banget.

Sakabèhé, aku ora nemu apa-apa sing utama kanggo sambel, lan sampeyan bisa nyelehake XIDAX kanthi aman nalika nggoleki tukang komputer kanthi aman.

Gawe PC

BuildYourpc PC khusus

Entuk PC Custom ora bisa luwih gampang tinimbang mbangun PC. Antarmuka kasebut langsung kanggo navigasi, lan sampeyan miwiti kanthi mriksa FPS kanggo game sampeyan kanthi timbangan anggaran.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel® inti ™ i7-12700f
Ram 16 GB DDR4-3200MHZ
Kertu grafis 8GB NVIDIA® Geforce Rtx ™ 3070 TI
Lumbung 1tb nvme m.2 SSD
Motherboard Seri Asus B660
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU 850w Rating
Liyane Wifi 5
Biaya $ 2,048

Siji bab sing nggambarake manawa builder PC sing apik banget yaiku ora bisa nambah panyimpenan sekunder. Kajaba iku, ora ana cara sampeyan bisa milih motherboard khusus utawa adaptor jaringan.

Pungkasane, kasedhiya ing AS, lan kabeh tumbas ditutupi bagean 2 taun lan garansi tenaga kerja.

Clx

Pakai PC CLX-GAM-GAM-GAM-GAM

Game Clx dilengkapi karo pembina PC khusus kanthi pilihan sing ora kaetung kanggo njaluk sing sampurna. Sampeyan miwiti mbangun kanthi milih bagean dhasar (prosesor, kertu grafis, memori, lsp.) lan entuk pilihan sing wis dibangun kanggo ngatur.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel® inti ™ i7-12700kf
Ram 16 GB DDR4-3200MHz
Kertu grafis 8GB NVIDIA® Geforce Rtx ™ 3070
Lumbung 500Gb nvme m.2 SSD + 1TB Seagate HDD
Motherboard CSI Pro Z690-P
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU 750w Rating
Liyane Wifi & Bluetooth 4.2
Biaya $ 2,133

Warranty nutupi lawahane umur lan taun pisanan kanggo bagean.

Kapal game Clx menyang AS lan Kanada.

Kejonku, luwih sithik, nanging kemampuan kanggo nggawe pribadi meh kabeh dianggep kudu dipikirake.

Nzxt

Builder PC Custom NZXT

Paling apik saka NZXT minangka jaringan pengecer global lan bagean tenaga kerja rong taun (pilih Wilayah).

Kejabi PC sadurunge mbangun, sampeyan uga bisa duwe kit wiwitan kanthi alat lan buku tuntunan sing kudu mbantu sampeyan kanthi gampang.

Isih, aku bakal luwih seneng keluwesan karo tukang gawe. Mangkene apa sing bisa dakolehake kanggo budget sing disetel:

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i5-11600kf
Ram 16 GB DDR4-3200MHZ
Kertu grafis 10 GB Gigabyte Geforce Rtx ™ 3080
Lumbung Samsung 970 Evo ditambah 500gb nvme m.2 SSD
Motherboard Wifi mpg mpg b560i
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU Bonze 750w dirating
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5.3
Biaya $ 1,991

Nalika sheet spek apik, aku ora bisa milih pilihan komponen. Ergo, anané macem-macem mbatesi tukang komputer PC khusus iki kanggo nggayuh potensial.

Dadi, sapa iku? Kanggo medium kanggo pangguna pangguna sing bisa riset lan ngrampungake alternatif.

MINGEAR

Builder PC Custom MaingEAR

Maingearch minangka salah sawijining sawetara tukang komputer adat ing dhaptar iki, menehi penting kanggo estetika lan kinerja.

Gumantung ing bangunan sampeyan, sampeyan bisa duwe cat sumunar khusus ing PC, padha karo mobil olahraga ndhuwur. Kejabi, siji bisa milih kabel interior liyane saka pitch biasa ireng.

Pembina iku dudu sing paling apik sing dakdeleng, durung entuk proyek. Nanging, rega kasebut rumangsa sethithik kanggo mbandhingake wong liya:

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i7-12700K
Ram 16GB DDR4 3600mhz
Kertu grafis 8GB NVIDIA GFORCE RTX 3070 TI
Lumbung 512gb Intel NVME m.2 SSD
Motherboard CSI Pro B660M-A CEC WIFI DDR4
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU Bonze 750w dirating
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5
Biaya $ 2,441

Upamane dhukungan umur lan babar pisan kanggo warga AS.

Padahing kapal kapal Maingear internasional, kabijakan babar pisan kudu dikonfirmasi sadurunge tuku.

Cyberpowerpc

Builder PC CyberPowerpc khusus

Pengin nilai sing apik kanggo dhuwit, sirah menyang cyberpowerpc. Nyatane, aku bisa njaluk lembaran spek kanggo tag rega paling cilik, sing cocog karo sesaji saka HP lan Dell.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i7-12700K
Ram 16GB DDR4 3600mhz
Kertu grafis 8GB NVIDIA GFORCE RTX 3070 TI
Lumbung 500GB PCie NVME M.2 SSD + 1tb Sata 7200 Rpm HDD
Motherboard Asus Perime Z690-P WiFi
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU 750w Rating
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5
Biaya $ 1,874

Sing ora bisa dakcritakake kurang yaiku kasedhiyan pilihan lan tukang nggunakake pangguna.

Iki njupuk alangan kanthi kustomisasi sing ora nate lan mbiyantu mbiyantu. Kajaba iku, sampeyan kudu milih saka dhaptar periferal lan aksesoris sing cocog kanggo tuku kabeh sing dibutuhake.

Kapal CyberPowerpc menyang AS, lan duwe pindah PC khusus sing kapisah kanggo Inggris.

Pungkasane, Warranty nyakup telung taun kanggo tenaga kerja lan setaun kanggo bagean.

Badai digital

Pembinaer PC Custom Digital

Badai digital nampilake kustomisasi sing apik nanging tiba ing antarane tukang komputer khusus kanggo dhaptar iki.

Isih antarmuka grapyak lan mbantu sampeyan milih komponen sing paling apik nalika njamin kompatibilitas kasebut.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i7-12700K
Ram 16gb DDR4 3200mhz
Kertu grafis 8GB NVIDIA GFORCE RTX 3070 TI
Lumbung 1TB Digital Storm NVME m.2 SSD
Motherboard Asus Perdana Z690-p d4 (Wi-Fi)
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU 850w Rating
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5
Biaya $ 2,534

Apa sing apik yaiku upgrade gratis laborida yen sampeyan tuku langsung saka dheweke.

Badai digital nawakake teknisi ing omah adhedhasar kita kanggo njamin dhukungan sing paling apik. Dheweke uga ngirim sacara internasional, sanajan garansi kudu takon kanggo tuku non-usl.

Lan yen sampeyan peduli, saben tuku entuk sertifikat kepemilikan sing ditandatangani dening insinyur Storm Digital.

Falcon-nw

FALCON-NW PHANTER PC FALCON

Pindhah karo Falcon-Northwest yen sampeyan ngerti lan ngujo kenapa MacBook luwih larang tinimbang Windows PC biasa.

Falcon-nw dilengkapi desain aluminium tebal 4mm, penyejukan cairan sing digawe kanthi apik, sasis bukti-bukti mbesuk, unsur desain pilihan, lsp., Ngewangi kanggo menehi rega Harga Lor saka $ 3,000 kanggo PC siji.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i7-12700k / kf
Ram 32GB DDR5 5200MHz
Kertu grafis 8GB NVIDIA GFORCE RTX 3060 TI
Lumbung Cracrial 1TB nvme m.2 SSD
Motherboard Asus Perime Z690-P WiFi
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU 850w Rating
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5
Biaya $ 3,750

Nanging Pakaryan PC khusus iki pancen apik, nanging ora ana kekurangan komponen sing kudu dipilih. Ergo, ngrasa sampeyan sing ditarik menyang peralatan sing larang sanajan nalika kurang kuat bisa entuk.

Garansi standar entuk bagean telung taun lan jangkoan tenaga kerja.

Kejonon, tag rega sing luar biasa minangka masalah paling gedhe ing kene, lan yen sampeyan duwe kanthong jero, Falcon bisa dadi potongan seni sing cocog.

Ava langsung

Ava-langsung PHANTER PC GRATIS

Sampeyan bisa nganggep Ava langsung minangka situs web PC sing wis dibangun, nanging duwe pc builter PC khusus sing apik banget sing didhelikake.

Pilih anggaran, game, ukuran kasus, lan merek menyang darat ing bangunan sing wis dikonfigurasi. Sabanjure, tutul ing endi wae sing cocog lan gulung mudhun kanggo golek Mode Custom lengkap Kanggo luwih pribadi.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i7-12700f
Ram 16gb DDR4 3200mhz
Kertu grafis 8GB Geforce RTX 3070 TI
Lumbung 500GB PCie NVME M.2 SSD + 1TB 7200 RPM SATA HDD
Motherboard Asus Perdana H610M-A D4-Csm
Sistem Operasi Home 11 Home
PSU 750w Rating
Liyane Wifi 5 & Bluetooth 5
Biaya $ 2,116

Pembunuh Custom duwe akeh pilihan kanggo mbangun ing anggaran menyang Range Trier Tier.

Ava langsung adhedhasar ing AS lan kapal kanthi internasional menyang sawetara negara, kalebu Inggris, Australia, China, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada, Kanada. Warranty nyakup tenaga kerja rong taun lan bagean setaun.

Sistem Puget

Puget-Systems PC Pembinaer adat

Wong Nelpon Sistem Puget Saham Mac Pro saka World World. Adat-adat kasebut wis katon paling dhuwur – katon kaya mesin saben dinten nyamarake kéwan sing kuwat sing mlebu.

Eksklusif menyang AS, Puget kabeh babagan kinerja.

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i7-12700f
Ram 32GB DDR5 4800mhz
Kertu grafis 8GB Geforce RTX 3070 TI
Lumbung 500GB PCie NVME M.2 SSD
Motherboard Asus Proart Z690-CREATOR WIFI
Sistem Operasi Pro 11 Pro
PSU 850w platinum dirating
Liyane Wifi 6 & Bluetooth 5
Biaya $ 4,031

Minangka pertahanan tag rega kanthong burning iki, Puget ujar:

Kita fokus garis produk kita mung nggunakake komponen tarif sing paling dhuwur sing kasedhiya. Sayange, komponen tarif sing luwih dhuwur, kegagalan murah luwih murah.

Adhedhasar kabijakan kasebut, Pembina PC cekak opsi lan fitur mung bagean sing dipilih saka produsen ‘paling apik’.

Pungkasan, sistem Puget nawakake tenaga kerja umur lan garansi bagean minimal taun.

Skytech Gaming

SKYYPOMO-GAME Custom PC Builder

Skytech Gaming terus gampang mbantu sampeyan nggawe PC khusus ing saben kisaran anggaran. Otomatis iki ngrampungake konflik lan nuduhake sampeyan mung bagean sing kompatibel.

Mung butuh sawetara menit kanggo njaluk konfigurasi dhasar:

Komponen Spesifikasi
Prosesor Intel inti i7-12700f
Ram 16gb DDR4 3200mhz
Kertu grafis 8gb Geforce RTX 3070 TI
Lumbung 1TB WD SN570 NVME SSD + 1TB HDD
Motherboard Asrock Z690 Pro Rs
Sistem Operasi Windows 10 omah (upgrade kanggo 11)
PSU 750w Rating
Liyane Wifi 5 & Bluetooth 5
Biaya $ 1,890

Ana pilihan sing cocog kanggo saben komponen, lan aku seneng kepiye antarmuka intuisi yaiku bisa digunakake.

Garansi standar dilengkapi bagean 1 taun, tenaga kerja, lan dhukungan teknologi

Adhedhasar ing AS, SkyTech game uga mundur liwat saluran sing sah, sanajan layanan sawise winates.

Kesengsem pungkasan

Pemberdok pc khusus yaiku sing ora bisa mbangun awake dhewe lan isih adoh saka sing wis dibangun.

Aku digunakake saben kanggo konfigurasi dhasar, lan sampeyan bisa mriksa biaya kanggo analisis komparatif. Nanging, sawetara atus dolar ekstra kanggo dhukungan ndhuwur-kedudukan, utamane yen sampeyan ora ngatasi masalah.

Kejabi, priksa babagan garansi lengkap kanggo dhukungan tambahan supaya bisa digunakake kaya biasane.

Lan luwih ati-ati yen tuku internasional, minangka prosedur babar pisan lan kudu diverifikasi luwih dhisik.

PS: Priksa monitor game sudhut mlengkung kanggo nggawe sesi game.

Hitesh makarya minangka panulis senior ing geekflare lan dabbles ing cybryeceCEcity, produktivitas, game, lan pemasaran. Kejabi, dheweke duwe master ing teknik transportasi. Wektu gratis biasane babagan muter karo putrane, maca, utawa ngapusi … Waca Liyane

Situs web sing paling apik kanggo pc sing dibangun

Pengin mbangun PC khusus? Uga, kita wis ngangkat sangang situs web paling apik kanggo tukang komputer sing adat, kanthi pilihan kanggo AS, UK, lan Eropa..

Situs web sing paling apik kanggo bangunan PC khusus - telung gambar sing beda karo PC khusus sing wis dibagi, kanthi garis abang sing dibagi

Diterbitake: Jul 11, 2023

Dadi sampeyan pengin ngerti endi sing Situs web paling apik kanggo pc dibangun? Ya, jawaban kanggo pitakonan kasebut bakal beda-beda gumantung saka ngendi sampeyan ing jagad iki. Kanggo mbantu nggawe luwih gampang kanggo para pamaca, kita wis ngrusak rekomendasi kita menyang kategori sing beda, kanthi pilihan kanggo para pamaca, para pamaca Inggris, lan para pamaca Inggris. Kita bakal ora ngirim sampeyan menyang situs web sing ora dikirim menyang wilayah sampeyan.

Nalika entuk PC sing digunakake kanggo game lan luang, ora ana pilihan ‘paling apik’, nanging kita mesthi bisa menehi saran ing situs web sing paling apik kanggo situs web sing paling apik kanggo bangunan PC sing paling apik (kaya Chillblast, lan Newegg). Saben pemilik PC duwe kabutuhan unik kanggo komputer, lan kanthi milih mbangun adat, sampeyan bisa mesthekake yen sampeyan bisa dioptimalake khusus kanggo sampeyan sing pengin digunakake kanggo.

Punapa mawon, kita bakal menehi ringkesan babagan sawetara situs bugger PC sing beda-beda, kanthi informasi apa sing bisa ditindakake, lan jinis ballpark sing larang regane (sanajan mesthi beda-beda). Muga-muga sampeyan bakal mbantu sampeyan nemokake PC impen sampeyan – lan yen ora ana sing cocog karo sampeyan, sampeyan mung bisa browsing komponen PC ing Amazon.

Situs pembangunan PC sing paling apik ing AS yaiku:

Situs web sing paling apik kanggo pc dibangun, Nomer 2: NZXT. Logo iku ing latar ireng

1. NZXT (US)

NZXT minangka Pengecer paling apik kanggo pamula PC khusus.

Mbangun PC khusus sampeyan dhewe bisa uga minangka tugas sing nggegirisi, yaiku kenapa NZXT wis bosed dhewe kanggo nggawe proses bangunan PC minangka gampang lan bisa diakses sabisa. Iki ngilangi langkah-langkah sing gampang, ing ngendi sampeyan milih jinis game sing sampeyan bisa digunakake kanggo muter (kanthi indikator apa kinerja FPS sing bisa sampeyan ngarepake), uga nyetel anggaran sampeyan.

Langkah sabanjure ndeleng sampeyan kanthi meh ‘mbangun’ PC. Ing sisih kiwa layar sampeyan bakal entuk perwakilan visual babagan PC adat sampeyan, lan ing sisih tengen sampeyan duwe dhaptar komponen sing sampeyan pengin nambah, mbusak, utawa ngganti. Sampeyan ora perlu dadi ahli PC kanggo mbangun ing kene, lan bisa ndeleng apa komputer sing wis rampung bakal katon apik uga.

Yen sampeyan wis seneng karo PC, nanging mung pengin priksa manawa sampeyan entuk keyboard paling apik, uga duwe sistem sing trep kanggo nggawe keyboard uga. Intine, antarmuka sing padha karo pembina PC khusus nanging fokus ing komponen keyboard (switch utama, kabel, lsp).

Situs web sing paling apik kanggo pc dibangun, nomer 2: NewEgg. Logo ing latar putih

2. Newegg (US)

Newegg iku Pengecer paling apik karo Ulasan PC khusus.

Newegg minangka endhog sing apik. Langsung saka bat, sampeyan njaluk milih apa sampeyan pengin PC adat level level, siji tingkat pertengahan, utawa siji ing ‘anteng level’.k.a. Mbangun tingkat dhuwur. Sawise sampeyan milih level sampeyan, uga chipset sampeyan, sampeyan diwenehi kasempatan kanggo mbandhingake macem-macem pemroses, drive optik, piranti penyejukan, lan kabeh sing dibutuhake.

Apa handy babagan NewEgg yaiku gampang kanggo mbandhingake komponen sing beda. Apa sampeyan ndeleng sawetara pemroses sing beda? Yen ngono, sampeyan bisa milih kabeh banjur pencet ‘Bandingake’ – sabanjure sampeyan ngerti, sampeyan wis entuk kabeh komponen saben komponen, saka rega kanggo operasi.

Ana uga macem-macem ulasan pangguna lan rating ing NewEgg, dadi yen ana sing waspada, sampeyan bisa maju lan maca babagan pengalaman pangguna liyane karo komponen pangguna liyane. Mbantu kanggo nggawa kajelasan kanggo proses nggawe keputusan, nggawe perkara kurang stres kanggo sampeyan.

The Situs pambangunan PC khusus ing Inggris yaiku:

Situs web sing paling apik kanggo pc Mbangun, Nomer 4: Scan UK. Logane ana ing latar putih

1. Scan Komputer (UK)

Komputer scan nindakake PC sing paling apik kanggo tukang game.

Sanalika sampeyan tekan pindai Homepage, sampeyan bakal nemokake sawetara poin wiwitan kanggo mbangun PC adat anyar. Ana pilihan kanggo nggawe PC game paling apik, PC Gedung sing bakal menehi kualitas paling dhuwur, utawa malah sing cocog kanggo sinau lan AI sing jero yen sampeyan pengin luwih maju.

Sawise sampeyan milih jinis PC sing pengin dibangun, bakal nuntun sampeyan menyang kaca liyane, sing menehi dhaptar komponen paling apik kanggo kabutuhan. Contone, yen sampeyan ngeklik ‘Pro game’, bakal bakal nggawa sampeyan menyang dhaptar dawa saka macem-macem PC lan komponen sing cocog kanggo panggunaan game.

Pancen lengkap, kalebu kabeh saka kit VR lan kursi game, liwat menyang PC sing paling apik kanggo game sing beda-beda – dadi yen sampeyan bakal entuk kabeh barang sing bakal ditindakake, sampeyan bakal mbukak mods Minecraft bisa uga manawa sampeyan entuk salah sawijining sing khusus main game kasebut kanthi becik.

Situs web paling apik kanggo pc dibangun, nomer 5: chillblast. Logo putih ana ing latar ireng

2. Chillblast (UK)

Chillblast yaiku Pengecer paling apik kanggo PC ing dina iki.

Yen sampeyan pengin PC sing dibangun khusus dikirim kanthi cepet, Chillblast nawakake pangiriman pelanggan sabanjure, sampurna yen sampeyan pengin main game anyar ing dina sabanjure.

Ing kaca ngarep, sampeyan bakal bisa ndeleng pilihan sing ujar “Gawe PC saiki” lan yen sampeyan ngeklik, sampeyan bakal nemokake proses pamilik PC-langkah kanthi gampang. Pisanan sampeyan mutusake yen pengin duwe PC Intel kanthi basis utawa AMD (kanthi informasi babagan pilihan sing paling apik kanggo saben), mula sampeyan wis dadi ringkesan sawetara pilihan lan njaluk milih PC sing pengin sampeyan ngatur.

Ing langkah sabanjure, jagad iki minangka kerang (utawa apa wae sing padha karo bangunan PC kasebut), sampeyan kudu milih kasus, prosesor, kertu grafis, SSD, lan liya-liyane sing bakal nggawe PC mbesuk sampeyan. Heck, sampeyan bisa milih headset VPN sing paling apik lan VR kanggo persiyapan sampeyan, mesthekake yen sampeyan wis entuk pilihan sing komprehensif.

Situs web sing paling apik kanggo pc dibangun, nomer 6: Scan Inggris. Logane ana ing latar putih

3. StormForce Gaming (UK)

Stormforce yaiku Pengecer paling apik kanggo PC Bundles.

Akeh karo wong liya, yen sampeyan tekan homepage Game StormForce, sampeyan klik ing ‘Custom Game PC’ banjur miwiti proses ngrancang PC game anyar sampeyan. Sampeyan milih apa sampeyan sawise mlebu, pertengahan, utawa game game sing dhuwur lan ora pengin model Intel utawa AMD, lan banjur sampeyan diwenehi kuesioner.

Ing layar sabanjure, sampeyan bakal milih macem-macem komponen sistem, kayata RAM, GPU, lan pilihan panyimpenan utama. Sawise iku, sampeyan kudu mutusake kabeh ekstras opsional sing bakal nggawe PC khusus sampeyan, sing ngidini sampeyan milih monitor game paling apik, kertu swara, keyboard, lan liya-liyane, sampeyan mung milih ‘ Ora, matur suwun. Aku ora butuh iki ‘.

Kajaba iku, sapa wae ing pasar kanggo PC game anyar bisa uga mriksa bundel sing kasedhiya liwat stormforce game, amarga menehi rute sing luwih terjangkau kanggo wong liya ing proses persiyapan sing komprehen dhewe.

The Situs Pembina PC sing paling apik ing EU yaiku:

Situs web sing paling apik kanggo pc dibangun, Nomer 7: Scan UK. Logane ana ing latar putih

1. CCL Komputer (EU)

CCL Komputer Komputer yaiku Pengecer paling apik kanggo bangunan PC khusus Murah.

Sanajan bisnis adhedhasar UK, komputer CCL apik kanggo PC khusus lan bakal ngirim menyang pelanggan ing Eropa, dadi pilihan sing apik kanggo warga EU. Sawise sampeyan tekan kaca ngarep, sampeyan kudu ngeklik pc builder PC kanggo miwiti perjalanan sampeyan.

Kaya wong liya, komputer CCL njupuk langkah siji-siji, njaluk pelanggan kanggo mangsuli pitakon supaya bisa menehi saran pilihan sing cocog. Contone, yen sampeyan ngeklik ‘dolanan’, sampeyan bakal dijaluk milih antarane Intel lan AMD, banjur dijaluk nimbang apa tingkat kinerja sing kudu dipilih, bebarengan karo gulung mudhun kanggo mbantu sampeyan ndeleng kabeh pilihan sampeyan.

Apa sing migunani babagan iki, yaiku yen ana total sing mlaku ing sisih tengen layar, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan jumlah sing diganti nalika sampeyan wis ditampilake kanthi jelas, amarga ditampilake kanthi jelas kaping. Kanthi muter-muter karo macem-macem pilihan, iki bisa nggawe luwih gampang kanggo entuk mbangun PC khusus sing cocog karo kabutuhan lan anggaran sampeyan.

Situs web sing paling apik kanggo pc dibangun, Nomer 8: Scan UK. Logane ana ing latar putih

2. Pariwara PC (EU)

Pariwara PC minangka Pengecer PC khusus paling apik kanthi pangiriman internasional.

Iki minangka situs web liyane sing bakal ngirim internasional, dadi pilihan potensial kanggo para pelanggan ing Eropa. Nalika ora duwe ‘Pembina’ sing gampang padha karo sawetara situs web liyane ing dhaptar iki, asal PC bisa digunakake kanthi milih pilihan sing cocog kanggo sampeyan, mula bakal ana minangka titik wiwitan, ngidini sampeyan ngatur konek komponen sing beda lan tambahake sing cocog karo sampeyan.

Sing nggawe PC Asal saka liyane, sanajan menehi kasempatan kanggo ngatur estetika PC kanthi cara sing nyenengake lan marem. Ora mung bisa milih pirang-pirang desain cetak beda kanggo njaba komputer, nanging uga pilihan cahya, lan malah etching laser khusus sing disesuaikan. Yen sampeyan pengin mlebu kabeh lan nggawe barang sing bener, iki bisa uga dadi pilihan sing nyenengake.

Iki minangka pilihan sing paling apik kanggo wong sing wis duwe ide sing cukup solid saka PC khusus sing pengin ditangani, lan liya-liyane sing dibutuhake. Ora ana macem-macem alat perbandingan, nanging isih ngidini akeh kustomisasi – kanthi sawetara cara, luwih akeh situs web liyane.

Situs web sing paling apik kanggo pc dibangun, nomer 9: Scan UK. Logane ana ing latar ireng

3. Cybertek (EU)

Cybertek yaiku Pengecer PC khusus EU paling apik.

Situs web Prancis iki bakal menehi pilihan kanggo game game-kinerja sing wis dibangun, lan yen sampeyan klik ing salah sawijine, sampeyan bakal diwenehi ringkesan kabeh spek lan komponen. Yen sampeyan tresna, mula ora ana kustomisasi, nanging yen sampeyan pengin PC khusus (lan yen sampeyan maca iki, kasempatan sampeyan duwe pilihan kanggo ngganti aspek sing sampeyan butuhake diganti.

Apa iku SSD, prosesor, kedadeyan, utawa liya-liyane, kabeh sing kudu ditindakake yaiku klik tombol ing jejere saben bagean kanggo ngganti. Cybertek banjur bakal nuduhake sampeyan apa sing bisa sampeyan ganti lan sampeyan bakal ngandhani kepiye owah-owahan biaya, nalika uga menehi kabeh informasi sing dibutuhake kanggo saben bagean anyar.

Sampeyan bisa uga ora komprehensif kaya sawetara tukang PC PC liyane sing kita rembugan dina iki, nanging yen sampeyan mung pengin sawetara pangaturan cilik lan pengin lunga karo toko, mula sampeyan bisa uga ora bisa nemokake sing luwih apik Pilihan saka Cybertek.

Kepiye cara milih situs web sing paling apik kanggo pc sing dibangun

Mesthi wae, nalika sijine dhaptar iki, kita sadar mung nambah situs sing dipercaya lan dipercaya. Nalika entuk PC khusus, sampeyan ora pengin nglampahi bathi babagan sing wis rampung banget. Ngluwihi iki, kita mung pengin priksa manawa kita nyaranake situs web sing gampang digunakake lan sing duwe komponen sing cocog kanggo sampeyan pilih. Yen sampeyan lagi ing AS, Inggris, utawa EU, sampeyan ora bakal nemokake akeh situs sing luwih apik tinimbang iki. Waca Cara Kita Tes Kaca kanggo ngerteni luwih akeh babagan cara nggawe jinis dhaptar kasebut.

Muga-muga pandhuan iki wis migunani kanggo sampeyan. Sampeyan uga pengin mriksa pandhuan ing PC game paling apik lan kepiye cara mbangun PC game, sing minangka database handy saka komponen PC sing bisa mbantu menehi katrangan ing PC sampeyan khusus PC. Oh, lan yen sampeyan pengin inspirasi, banjur priksa pandhuan gedhe kanggo 100 PC paling apik.

Adam Randall Adam minangka panulis senior eCommern ing PCGamesn, kanthi pengalaman sepuluh taun minangka panulis profesional, lan 26 taun pengalaman dadi tukang gairah. Pakar VPN Residen, Adam tetep kabeh pandhuan tuku ing bentuk ndhuwur. Nalika ora nulis (ing karya utawa ing omah) Adam) seneng banget macem-macem voegames, kanthi kapentingan tartamtu ing judhul indie cilik (sing luwih gampang cocog karo dina sing rame) – gambut, gambut, lan topi ing wektu ana sawetara favorit.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.