13 game bal-balan paling apik lan game bal-balan Eropa kanggo Android, 27 game bal-balan paling apik

27 game bal-balan paling apik

Contents

Ngerti bab sing apik nalika dheweke ndeleng iku, Jon Ritman lan samodra teamed kanggo terusan menyang hit spektrum asli Ritman. Wektu iki, para pemain katon akeh kaya binaragawan, lan mekanik dhasar wis cocog karo: bebarengan karo sistem deflection sing luwih unggul, ana format liga, ana format liga, volley, lompat.

13 Game bal-balan paling apik lan game bal-balan Eropa kanggo Android

Bal-balan Eropa (utawa bal-balan) minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya. Mangkene game bal-balan paling apik kanggo Android.

EfoOTBall 2023 Game Bola Sepak Best Paling apik ing Android

Bal-balan Eropa (utawa bal-balan kaya sing dingerteni ing negara-negara) minangka salah sawijining olahraga sing paling populer ing donya. Ana atusan liga, ewu tim, lan puluhan ewu pemain. Iku fenomena, tenan. Ana ton aplikasi bal-balan. Nanging, kaya umume olahraga, sisih mobile ing perkara-perkara sing ora apik. Ana sawetara Gems, sanajan. Umume dolanan bal-balan (bal-balan) supaya bisa muter ing lapangan karo pemain favorit utawa game lan nggawe sampeyan manager. Kita duwe penyebaran sing apik kanggo loro. Mangkene game bal-balan paling apik lan game bal-balan Eropa kanggo Android.

Game bal-balan paling apik kanggo Android

  1. Kick final
  2. Sepak Bola Manager Mobile 2023
  3. Soccer Soccer dening La Liga 2023
  4. DREAM LEUPE SOCCER 2023
  5. Efootball PE 2023
  6. FIFA MOBILE
  1. Manajer bal-balan Kevin Tom
  2. Bola Sepak Bola Paling Anyar lan Manager Star Anyar
  3. Lintang rame
  4. Manajer kemah Sega
  5. Soccer Manager 2023
  6. Soccer Star 2022
  7. Liga Sepak Bola Donya

Kick final

Regane: Gratis kanggo muter

Kick pungkasan 2020 minangka game bal-balan sing gampang kanthi rasukan arcade. Sampeyan ngidini sampeyan muter shootout liwat lan liwat maneh. Tujuan sampeyan yaiku entuk skor target, jelas. Game kasebut nduwe grafis sing apik, turnamen offline, turnamer online, turnamen mingguan, lan kontrol sing gampang. Ora ana sing akeh kanggo iki. Nanging, yaiku bagean saka pesona. Apik kanggo mateni sawetara menit, sanajan turnamen bisa uga rampung. Iku freemium, lan uga bagean sing paling ala babagan iki.

Manajer Bal-balan 2023

Regane: $ 9.99 Kanthi tumbas ing-app

Manajer Bal-balan 2023 yaiku Entri Paling Anyar Sega menyang Football Football Football sing populer. Nduweni fitur game sing padha karo wong liya ing waralaba. Sampeyan mbangun tim Superstars, dominasi liga sampeyan, lan menang kaya sing bisa. Game minangka simulator, dadi sampeyan bakal duwe peran manajer. Sing kalebu bintang enom menyang bakat elit, pemain dagang, ngrampungake cedera, lan liya-liyane. Ing babagan urutane critane game, umume ngeklik menu lan nggawe keputusan. Game kasebut simulasi kanthi gaya ndhuwur, dadi sampeyan bisa ndeleng cara tim sampeyan. Kita mikir siklus release tahunan diwiwiti kanggo mengaruhi para pangembang, lan versi iki duwe sawetara kewan omo sadurunge taun sadurunge, nanging ora, apa wae sing apik.

Bal-balan Kepala dening La Liga 2023

Regane: Gratis kanggo muter

Bal-balan Kepala dening La Liga 2023 Scenshot

Kepala Coces La Liga minangka game bal-balan resmi saka, uga La Liga ing Spanyol. Iku game arcade sethitik sing nyenengake. Loro pemain (utawa salah sawijining pamuter tinimbang AI) alun-alun ing pertandhingan siji-siji. Iki muter sethithik kaya pong, nanging kanthi cara sing apik, lan sampeyan bakal bisa ndeleng apa tegese nalika nyoba. Sampeyan bisa nglatih lan nambah pemain sampeyan, tindakake nembak khusus, lan uga ngowahi karakter yen sampeyan pengin. Gamelan super prasaja, lan mung kudu njupuk sesi dolanan kanggo mudhun kanthi apik kanggo nyenengake game kasebut. Iki bakal dianyari saben taun kanthi rosters sing dianyari bebarengan karo sawetara dandan kanggo mekanika sadurunge.

DREAM LEUPE SOCCER 2023

Regane: Gratis kanggo muter

DREAM LEAGUE SOCCER 2023 minangka rilis paling anyar ing francais bal-balan liga ngimpi. Wiwit game bal-balan liga liyane diilangi saka Google Play, saiki mung siji-sijine pilihan saka pangembang iki. Matur suwun banget, dolanan apik banget. Game minangka simulator kaya akeh liyane ing dhaptar iki. Sampeyan mbangun daptar tugas, muter karo pemain liyane, lan uga barang-barang kaya stadion sampeyan dhewe. Nduwe luwih saka 4,000 pemain sing dilisensi, saengga jagad iki sampeyan kene. Sampeyan kudu main bal-balan nyata kanthi varian siji, lan 2023 iki luwih apik karo game sing luwih apik tinimbang pirang-pirang taun kepungkur.

Efootball PE 2023

Regane: Gratis kanggo muter

PES EFOOTBALL 2023 yaiku pesaing FIFA ing ponsel. Akeh sing percaya yen dadi game sing luwih apik. Kaya sing paling, yaiku game simulasi ing ngendi sampeyan mbangun tim, ngembangake bakat, lan coba nglakokake organisasi sing sukses. Sampeyan uga bisa main bal-balan kanthi grafis, kontrol rata-rata ndhuwur, lan daptar tugas sing dilisensi gedhe. Game kasebut wis ngalami update nganyari sajrone pirang-pirang taun. Sawetara wong apik, lan wong liya ora apik banget. Contone, jangkah dolanan luwih alon tinimbang, lan kontrol sing dicelupake kanthi kualitas saka puncak sing dhuwur. Kita ora yakin manawa iki luwih apik tinimbang FIFA, nanging isih pesaing sing pantes.

Waca liyane:

FIFA MOBILE

Regane: Gratis kanggo muter

FIFA SOBCER minangka game bal-balan paling populer ing ponsel. Cukup apik kanggo wektu, nanging sampeyan kudu navigasi barang-barang olahraga olahraga sing khas “yen sampeyan pengin seneng-seneng. Game kasebut kalebu grafis, kontrol sing apik, lan campuran bola bal-balan lan simulasi manajemen tim. Game kasebut dianyari kabeh wektu, lan asring kalebu acara saiki kaya Piala Dunia. Ana uga sawetara fitur unik kaya 11 vs 11 gamelan uga. Iki minangka standar emas game bal-balan ing ponsel, sanajan gratis kanggo muter unsur-unsur sing ngganggu sawise sawetara wektu. Umume bal-balan bal-balan liyane nyoba niru pengalaman iki paling ora ana sawetara gelar.

Manajer bal-balan Kevin Tom

Regane: $ 3.49 + $ 0.99

Screenshot bal-balan Kevin Toms

Manajer Sepak Bola Kevin Tom minangka simulator bal-balan sing rapi. Grafis ora bakal menang penghargaan. Iku tokoh tokoh sing dimainake ing lapangan lan nyepak piksel papat utawa lima piksel. Nanging, game luwih jero tinimbang kasebut. Sampeyan milih tim, tuku lan adol pemain, gunakake sawetara strategi, lan coba menang kabeh. Ana papat divisi, macem-macem turnamen, lan liya-liyane. Iki minangka port game C64 lawas, lan grafis nggambarake kasebut. Iku manajer bal-balan retro sing apik karo sawetara nilai nostalgia kanggo para penggemar bal-balan lawas. Game mlaku kanggo $ 3.49 lan sampeyan entuk kabeh game kasebut.

Bola Sepak Bola Paling Anyar lan Manager Star Anyar

Regane: Gratis kanggo muter

Screenshot Soccer Star Anyar

Panguwasa Joe Hindy / Android

Bola Sepak Bola Paling Anyar lan Pengurus Star Anyar yaiku rong game bal-balan saka pangembang sing padha. Loro-lorone entuk nganyari lan perawatan reguler, kita bakal kalebu ing dhaptar iki. Sepak bola sepak paling anyar ngidini sampeyan urip ing pamuter siji. Sampeyan miwiti minangka 16 taun lan mbangun dhewe menyang lintang bal-balan. Iki kalebu ngatur hubungan lan sponsor, katrampilan sampeyan, lan liya-liyane. Manager bintang anyar, kanthi kontras, minangka simulator mode GM. Sampeyan ngontrol tim kabeh lan ngontrol prekara kaya fasilitas tim, Stars-sing ditunggangi drama, lan liya-liyane sing ana manajer umum. Loro game kasebut apik banget ing genre iki lan sampeyan bisa milih salah siji gumantung saka game bal-balan apa sing sampeyan pengin.

Lintang rame

Regane: Gratis kanggo muter

Lintang Rumbel minangka salah sawijining game bal-balan anyar ing dhaptar. Iki minangka game bal-balan arcade (bal-balan) kanthi grafis sing warni, kabisan sing ora nyenengake, lan kewan. Game kasebut nampilake gamelan online PvP karo ton karakter lan kustomisasi. Sampeyan uga entuk klub, macem-macem liga lan tantangan kompetitif liyane, lan sampeyan bisa nonton streamer game ing game kasebut. Siji iki mbutuhake sambungan jaringan, nanging goofinesse arcade njupuk ujung saka aspek sing kompetitif game. Ora ala yen sampeyan pengin mung seneng-seneng.

Manajer kemah Sega

Regane: Gratis kanggo muter

27 game bal-balan paling apik

Grafik bal-balan paling apik

Kasunyatan sing sedih yen umume ora bakal apik kanggo bal-balan, nanging game sing paling apik bisa nggawa sampeyan dadi jagad fantasi sing sampeyan dadi beater dunia.

Sing nggumunake, sing bisa ngontrol tokoh kelet ing komputer 8-bit utawa model 3D sing wis sadar kanthi real-nyata ing ps5. Serius – kita wis nangis nangis kanthi garis teks ing layar sing nggambarake kepiye tokoh lawan oposisi wis mung sijine kita saka cangkir.

Nanging banjur bal-balan: nduweni kekuwatan kanggo nyuda wong sing ora winates kanggo cangkang saka mantan kasebut. Lan produsen game enggal sadhar yen dheweke nindakake prekara sing apik, amarga ora ana wektu sing mabur ing rak.

Akibaté, wis ana atusan game bal-balan sajrone pirang-pirang taun – mula akeh, nyatane, sing nyemprotake pilihan kita menyang judhul mung ora ana sing ora mungkin. Argumen dirangsang ing kantor – FIFA utawa Pro Evo? Sensi utawa Kick mati? – Lan persis kaya ngono.

Napa kita ndeleng maneh ing klasik iki saiki? Sawise meh 30 taun, EA lan FIFA wis resmi ngethok hubungan. Bakal an Ea Sports FC Nglamar dhaptar iki sajrone sawetara taun? Bakal Xbox One X lan Pemain PS5 kudu nganyari roster tim kaya ing PS2 kabeh? Lan, mesthine ana prekara cilik saka Piala Dunia.

Apa sampeyan setuju utawa ora setuju karo dhaptar kita, muga-muga bisa ngeling-eling akeh kenangan. Ayo bantahan diwiwiti.

27) Pemain Pemain Taun (1986, Spektrum ZX)

24) Pemain Pemain Taun (1986, Spektrum ZX)

Wong-wong ora yakin apa sing kudu digawe saka ganjil iki nalika diluncurake. Game Manajemen Bagean, Game Part Part, Sampeyan ngarahake kanggo njupuk bocah saka Divisi Papat lawas menyang Kamulyan Pelancongan Final lan Divisi Salah.

Sukses biasane mudhun kanggo nyetak gol ing urutan arcade; Kemungkinan tuku karo ‘Kartu Gol’ sing dituku ing game, lan ‘Insiden Cards’ sing bisa digunakake kanggo nyawang luwih akeh pemain pamuter. Yen iki kabeh muni rada kenal, Foty ana pengaruh gedhe ing Sepak bola balan anyar Pencipta Simon Waca ..

26) Manajer Tracksuit (1988, C64)

23) Manager Tracksuit (1988, C64)

Kita ora yakin carane sampeyan ngatur trackuit; Jeneng bodho, upaya goliath game iki minangka game manajemen sing apik banget kanthi ambane. Sampeyan teka kaya tim sampeyan (Inggris kanthi gawan) duwe Piala Dunia sing Diseger (Dadi, cukup akurat), lan kudu ngerti dalan kanggo sukses.

Sorotan padha karo komentar sing wis sampeyan lakoni saiki ing dina iki, lan dene dampak visual sing kurang, diwenehake barang-barang kanggo tim sampeyan, lan sapa sing kudu adus awal.

25) Bola Sepak Internasional (1983, C64)

22) Bola Sepak Internasional (1983, C64)

C64 Klasik iki minangka game bal-balan sing apik tenan. Inspirasi dening sadurunge Bal-balan intelija, Ndhaptar sudut pandang sisih, lan duwe rong tim pitu sisih loro metu kanggo tuwung sing canggih, piksel.

Senadyan Andrew Spencer ora dadi penggemar bal-balan, dheweke ngrebut olahraga, lan nyusup-instr, sudhut lan tendha target ing memori cilik kartris. Iki uga game bal-balan ing ngendi sampeyan bisa uga kepala bal setengah dawa lapangan – Spencer bug sebut nanging kiwa amarga ora lucu.

24) Cocog Dina 2 (1987, Spektrum ZX)

21) Cocog Dina 2 (1987, Spektrum ZX)

Ngerti bab sing apik nalika dheweke ndeleng iku, Jon Ritman lan samodra teamed kanggo terusan menyang hit spektrum asli Ritman. Wektu iki, para pemain katon akeh kaya binaragawan, lan mekanik dhasar wis cocog karo: bebarengan karo sistem deflection sing luwih unggul, ana format liga, ana format liga, volley, lompat.

Kekuwatan nembak ditemtokake dening ‘Kickometer sing rada canggih’ lan jangkah kasebut maneh alon, nanging iki mung digawe kanggo muter strategis sing luwih strategis.

23) Delengen Kickmen (2017, Nintendo Switch / PC)

20) Delengen Kickmen (2017, Nintendo Switch / PC)

Deleng, kita muja game sing apik, nanging kadang-kadang ngrasa olahraga kasebut butuh banget. Nonton bocah-bocah diwasa wong diwasa boot ing lapangan sajrone 90 menit amarga nglipur banget, nanging uga penting ing skema agung. Delengen kickmen ana kene kanggo ngelingake sampeyan.

Iki bal-balan kaya sing katon liwat wong liya kanthi minat sing nol ing hukum lan aturan olahraga (utawa fisika, kanggo perkara kasebut). Kicking, tackling, lulus, njupuk, lan nyetak – kabeh ana ing kene nanging dialed nganti 11 kanthi cara sing paling ora bisa dibayangake. Ngajeni kanggo nggawe bal-balan lengkap, pangembang ukuran Game wis nggawe salah sawijining komik lan ngagem ing olahraga sing durung nate ditemoni.

22) Actua Bocalo (1995, PS1)

25) Manajer Soccer Ultimate (1995, Amiga)

Kanggo kabeh Manager ChampionshipKaluhuran statistik, ora ana sing nyemplungake sampeyan ing saindenging jagad bal-balan pertengahan .90s kaya Usm Seri. Transfer lan pilihan tim meh gangguan cilik, nalika sampeyan lenggah ing kantor sampeyan ing jejere mesin fax lan teletext.

Ana pariwara pariwara kanggo negosiasi, komplek stadion kanggo mbangun, lan uga bungs kanggo nawarake oposisi. Ya, iki jaman George Graham, nalika manajer ora ana kekasih sing ora apik, lan Usm Sijine sampeyan ing tahta kanthi sisih panas kanggo sisih peteng.

20) Bola Sepak Evolusi 2017 (2016, PS4 / Xbox siji)

18) Bola Sepak Evolusi 2017 (2016, PS4 / Xbox siji)

Sawise ngenteni taun ing Shadow FIFA, Pro Evolution Soccer 2017 Pungkasane nawakake alternatif asli kanggo Juggernaut taunan EA. PES 2017 Apa versi sing luwih alon, luwih lengkap saka game sing apik, kanthi kurang narik kawigatosan pemain lan luwih saka play-play-up pasien, nanging yen kabeh dadi papan lan sampeyan ora bisa ngilangi pertahanan. Kurangipun lisensi resmi lan mode online sing ditindhes isih angel kanggo ngyakinake para penggemar FIFA kanggo mlumpat kapal, lan kedadeyan kasebut bakal mundur wiwit saiki, nanging sajrone taun sing cendhak PesDina kamulyan bali.

19) Kick Off (1989, Amiga)

17) Kick Off (1989, Amiga)

Klasik Dino Dini 16-bit nambah bahan sing durung katon sadurunge ing game bal-balan: kacepetan. Pemain cilik kasebut diwiwiti babagan plancongan kasebut kaya-kaya ora bisa diidini ing kode FIFA, lan bal wiwitane ora bisa dikontrol, mula ora tetep diluncurake ing sikil sampeyan.

Nanging biyen dikuasai, Kick mati digawe saben game bal-balan liyane katon kurang lan tanggal kanthi mbandhingake, sanajan ora ana game bal-balan sing padha karo bar juggling nalika nunggang gunung.

18) Piala Dunia 98 (1997, PS1)

15) Manajer Sepak Bola (1982, Spektrum ZX)

Kevin Toms Digabung ing ngarep ketagihan Manajer Bal-balan Tutup, Entuk sampeyan kanggo tuku game kanthi pesona lan jenggot. Lan apa game yaiku: ing spektrum sing sithik, sampeyan bisa tuku lan adol pemain, pilih tim, lan nonton sorotan ing pitches kanthi tujuan gedhe.

Dina iki, kabeh katon rada primitif (konversi C64 paling ora prestasi), lan isih gamelan sing sederhana tetep gumun ing jaman sims manajemen sing lengkap (mikro). Yen sampeyan apik ing smartphone, priksa Remak Toms kanggo Android lan iOS.

16) Piala Dunia Tehkan (1985, Arcade)

14) Piala Dunia Tehkan (1985, Arcade)

Piala Dunia Tehkan ora game bal-balan ing ndhuwur (sing bisa uga Bal-balan sing apik), Nanging iki sing pertama nggawe karya sudut pandang kasebut. Iki minangka game cepet, ing bagean mudhun menyang kontrol trackball, lan goalies sing ora sopan uga njamin pertandhingan kasebut asring dadi pertempuran pungkasan.

Game banget dipengaruhi piranti lunak sing sensitif, lan liyane utawa kurang teka ing C64 ing bentuk Sepakbola Micropros, Nanging warisane pancen mbah kakung kanggo sing pinunjul Sepak Bola Seri.

15) Bola Sepak Paling Anyar (2012, IOS / ANDROID)

13) Bola Sepak Paling Anyar (2012, IOS / ANDROID)

Kanggo mangsuli pitakon “Kepiye sampeyan nggawe game bal-balan sing jero-ambane kanggo piranti seluler?”, Sepak bola balan anyar ujar “sampeyan ora!”, Lan tinimbang milih pilihan game sing dilapisi kerangka dhasar sing dudu yuta mil saka 1986 Pemain-bali taun.

Sanajan sentuhan IAP-luwe, dadi klasik mobile, yen sampeyan ngimbangi jinis versi hiper-nyata gesang fyper-nyata (tuku mobil! Lan saiki tank!) Kanthi eksploitasi basis pimpinan pimpinan, pengiklan lan mitra sing ora nyenengake.

Penerus, manajer Star New, luwih jero, nanging kurang kesederhanaan sing gawe ketagihan asli.

14) FIFA 10 (2009, PS3 / XBOX 360)

12) FIFA 10 (2009, PS3 / XBOX 360)

Kaya versi bal-balan saka Rocky Balboa vs Apollo Creed, The FIFA lan Soccer Soccer Pro game sing diluncurake kanthi ora sabar ing saindenging ’00s tanpa ndharat punch knockout pungkasan. Pro Evo umume game sing luwih apik, nanging FIFA nahan kuwat ing kabecikan miturut jeneng lan jeneng pamuter sing cocog. Nanging karo FIFA 10 sing menang uppercut pungkasanipun sambung.

Loro-lorone game kasebut ngenalake kontrol pamuter 360 derajat kanggo wiwitan ing edisi 2010, nanging FIFA 10 Apa luwih becik, ngidini sampeyan ngeset slide liwat ing sudut tengen kanggo striker sampeyan. Utawa, luwih umum, kanggo sampeyan ngeset geser langsung menyang pembela oposasi. Gandheng karo mode game sing akeh – saka dadi Pro kanggo mode utama lan Mode Manager – FIFA 10 Apa pengalaman bal-balan sing luwih lengkap tinimbang judhul sadurunge ing seri kasebut lan pungkasane uga luwih dhisik saingan. Lan iku durung digedhekake wiwit.

13) Soccer Internasional Emlyn (1988, C64)

11) Soccer Internasional Emlyn (1988, C64)

Penerus spiritual kanggo Andrew Spencer’s Sepaksi Bola Separ, Soccer Bola Sepak Emlyn minangka sisih bal-balan paling gedhe ing taun 1980-an. Brimming karo opsi, Pemain Lanjut bisa nggunakake teknik kayata ‘5-Dirs’ sing diluncurake, ngusapake tackles lan backheels, kabeh saka sajroning tungku siji.

Asil minangka game bal-balan sing pisanan sing bener, ing ngendi sampeyan bisa senar bebarengan sawetara gerakane sing menjug. Nanging tujuan kasebut isih sampah, sanajan, natch.

12) Gol Retro (2021, Android / iOS)

Gol Retro yaiku dening Sepak bola balan anyar Folks, lan duwe sawetara persamaan, minangka campuran manajemen lan tumindak. Nanging, tinimbang karo pail kanggo manajemen, luwih akeh game iki dimainake ing pitch. Tinimbang game lengkap, sampeyan bakal muter, nggunakake kontrol gerak (kanthi bantuan Matrix-Gaya Slo-mo) kanggo ngubur bal ing mburi net.

Kita wis ndeleng grobles manawa game mbayar-menang, nanging kita menang kabeh sing bisa menang ing game kasebut, tanpa nindakake kutha Manchester. Sampeyan mung butuh sabar, lan nguwasani para penyerang supaya dheweke wis cukup welly. Yen sampeyan ora yakin, sampeyan entuk sepuluh game gratis, ing endi malah mbukak kunci kabeh kanthi biaya pittance.

Tujuan retro minangka uncalan sing apik kanggo game bal-balan sega lan nampilake jeneng lintang kayata garrido, hough lan frezza (ora nyata Pemain, mesthi). Penak genggem dadi luwih apik, uga. 10 pertandhingan pisanan target retro bisa dimainake kanthi gratis. Mbukak kunci istirahat. Barg.

11) Jalan FIFA (2005, PS2)

9) Soccer Superstar Internasional (1994, SNES)

Ing HindsTight, SNESS Klasik iki minangka jembatan ing antarane sisih blas-ERA-ERA lan judhul bal-balan modern. Sing sadurunge Pes, asline Yaiku Nawakake macem-macem gerakan sing nggumunake – kabeh saka siksa kanggo biaya pundhak – nalika macem-macem tombol digabungake.

Visual, uga liga sing ngluwihi sing disenengi Dinten match lan Sepaksi Bola Separ. Nanging kanggo kabeh gloss lan kapinteran, apa sing digawe Yaiku Mréntahaké sing paling nyenengake lan sacara frasa, nahan sensilitas arcade, ing wektu sing ringkes sadurunge judhul olahraga dadi sakabehe kepengin banget karo jinis realisme TV-TV.

8) Manajer Bal-balan 2011 (2010, PC)

8) Manajer Bal-balan 2011 (2010, PC)

Ing pegatan kasebut karo Eidos, interaktif olahraga ilang Manager Championship Jeneng nanging digawa mung game manajemen sing isih kudu diputer – lan edisi iki minangka salah sawijining sing paling gedhe, yen sampeyan cenderung nonton saben siji pass, diijini sampeyan lan kesalahan gawang sing medeni Ing pertandhingan.

Antarane inovasi liyane yaiku konferensi pers – rincian cilik sing ngladeni kanggo nambah warna kanggo alam bal-balan nyata sing wis nuduhake ora kurang saka 117 liga sing bisa dimainake.

7) Kick off 2 (1990, Amiga)

7) Kick off 2 (1990, Amiga)

Kick off 2 Katon kaya sing sadurunge, lan pancen dadi gabungan Kick mati lan sawetara disk ekspansi, kabeh kanthi ati-ati. Nanging perhatian kasebut kanggo rinci babagan judhul knockot sing ora bisa dikendhaleni menyang produk sing njaluk katrampilan luwih akeh.

Bebarengan karo turnamen, Refs kanthi macem-macem swasana ati lan – luwih sithik, Amigael iki ngeculake jangkah lan nggedhekake wis bangga.

6) Bola bal-balan sing sensitif (1992, Amiga)

6) Bola bal-balan sing sensitif (1992, Amiga)

Piranti lunak sing sensitif yaiku penggemar Kick off 2 lan bal-balan, nanging jengkel karo kekurangan mantan sing ora – kaya sing padha weruh – nindakake keadilan. Sepak Bola Apa upaya kanggo nggawa game raos babagan cara mbayangake muter bal-balan profesional bakal, ditambah karo jinis perhatian kanggo rinci bal-balan sing bener (kalebu warna rambut lan kulit kanggo saben pemain).

Game sing nggedhekake sudut pandang, nuduhake luwih akeh saka pitch lan mbantah kanggo dispense karo a Kick mati-Radar Gaya; Passing lan motret disederhanakake lan streamlined lan kabeh rampung ing pigura, nggawe game banget. Nganti Sequel Swos Tiba, iki minangka pinunjul saka genre kasebut.

5) Pros Pro Evolusi (1999, PS1)

5) Pros Pro Evolusi (1999, PS1)

Ah, liga Master: mung pirang-pirang jam sing wis diklumpukake ing ngrangkul sampeyan, terus-terusan mbangun tim jujur ​​pros lan mbalik menyang para tawon dunia? Mungkin pirang-pirang ewu – lan ora ana exaggerasi. Lan ing kene yen luwih dhisik muncul.

Sanajan ing tahap iki minangka urusan sing relatif dhasar, Liga Pro Evo Evo isih bolong SIM Karir sing apik kanggo game bal-balan sing paling apik. Sampeyan bisa tuku lan adol pemain, nanging sampeyan nggunakake titik kanthi menang, lan ora ana dhuwit sing wis dirampungake ing klub sing bakal sampeyan tahan Manager Championship. Nanging, sampeyan menehi kasempatan kanggo mbentuk tim impen sampeyan, ngemas kanthi nyerang pemain tengah yen sampeyan milih, utawa ora priksa manawa sampeyan duwe pertahanan mourinho-solid.

Dene Liga Master minangka tambahan sing apik kanggo seri kasebut, mula ora ana gamelan yen gamelan kasebut ora cocog karo. Nanging ing kayekten Is evolusi Pro wis creeping ndhisiki FIFA ing wektu iki; Iki luwih nyata maneh durung bisa dimainake – lan iku kombinasi sing menang ing game apa wae.

4) Manager Championship: Musim 97/98 (1997, PC)

4) Manager Championship: Musim 97/98 (1997, PC)

Seri Series Series Interacactive Kaya Coloss ing Kabeh Game Manajemen.

Sanajan wis disusupi dening dullards cilik kaya spreadsheet Excel sing mulya, Manager ChampionshipMesin taktik sing bener, reams data sing tepat (iki minangka cicilan pertama sing ngidini sampeyan mbukak luwih saka siji liga kanthi bebarengan) lan database pamuter buta sing padha mangan kanggo awake dhewe – lan mbakar imajinasi kaya ora ana game liyane.

Lan kaya ngono, dadi ketagihan: Forum resmi game kebak tales urip kabeh nanging ilang kanggo merek tartamtu “- mung siji game” -itis, utawa wong diwasa dadi bangga karo tim liga ing Piala Liga. final yen dheweke bakal menehi setelan kanggo kesempatan kasebut.

3) FIFA 21 (2020, PS4 / XBOX ONE)

3) FIFA 21 (2020, PS4 / XBOX ONE)

Paling Anyar FIFA Game wis sepisan babagan tweaking fumula sing menang tinimbang mrikso utama, nanging mikirake seri kasebut wis dibangun saka posisi utama FIFA 10, iku ora babar pisan.

Nalika FIFA 21 Mung nggawe owah-owahan cilik banget kanggo sadurunge lan mesthi ora ana sing dadi perhatian sekunder kanggo nyetak gol, lan luwih akeh gonjang-gages kanthi asring kabeh kudu ngagem sarung tangan – tetep perkiraan virtual paling apik kanggo game sing apik. Kita ora sabar ngenteni apa sing disimpen kanggo debut sabanjure-gen debut.

2) Bola Sepak Bola Evolusi 5 (2005, PS2)

1) Donya Soccer Soccer (1994, Amiga)

Meh 30 taun enom, Swos isih ndhuwur liga. Iku butuh kabeh sing apik Sepak Bola lan mung mlayu nganggo. Sampeyan entuk gamelan orientasi arcade sing hebat, nanging judhul kanthi lengkap babagan wujud jagad iki, kanthi jinis pengabdian slavish saka bal-balan sing bener.

Fitur Manajemen lan Dagang Pemain ditandingi inklusi saka 1500 tim lan 27.000 pemain. Mesthine wis dadi wiwitan sing apik, nanging Swos piye wae diijini dikonfirmasi FIFA lan Pes. Isih, para penggemar darmabakti tetep nyirami liga, acara, lan versi sing ditandur Game sing nggabungake data modern – sing apik banget.

Bisa saingan karo FIFA kanggo urutane critane realistis utawa Manajer Bal-balan kanggo statma exhaustive? Ora, jelas ora. Lan kanggo akeh wong, jaman pertengahan ’00s klasik Pro Evo ngalahake minangka game bal-balan kabeh; Mesthi dibagi kantor iki kanthi tingkat apa wae.

Nanging kanggo luwih akeh “mung golek tujuan kasebut! Sing cair bal-balan!”Bungah, ora bakal bakal bosok. Terus, banjur, mung siji game liyane.

Tembung-tembung tambahan: Sam KaliSter, Marc Mclaren, Mark Wilson, Tom Wiggins

Game bal-balan paling apik tanggal 20 September

Yen sampeyan ngupayakake kickabout, akeh game kanggo ngeruk gatal, dadi tanpa ado iklan kene dolanan bal-balan paling apik sing sampeyan lakoni saiki.

Game bal-balan paling apik: haTertz ngontrol bal kanthi nggunakake dada ing FIFA 23

Diterbitake: Sep 4, 2023

Apa game bal-balan paling apik? Game sing apik minangka salah sawijining olahraga global paling gedhe, mula ana pirang-pirang game bal-balan – utawa game bal-balan yen sampeyan lagi nyabrang blumbang – kasedhiya kanggo PlayStation, Xbox, Ngalih, PC. The Game bal-balan paling apik Uga tulung kita sinau luwih lengkap babagan game sing kita tonton, saengga mbesuk sampeyan lagi nonton dolanan bal-balan karo pals sampeyan, sampeyan bisa nuduhake kawruh lengkap babagan klasik 4-4-2.

Loadout tansah golek game paling apik kanggo menehi rekomendasi, lan dhaptar game bal-balan paling apik wis nggawa kita ngliwati platform sing beda-beda lan game bal-balan Xbox, lan game bal-balan paling apik. Apa sampeyan pengin realisme berkualitas kanthi kualitas ing game bal-balan, utawa hawa anyep, gaya arcade gaya.

Game bal-balan paling apik yaiku:

Game Bal-balan Paling Anyar: De Bruyne Go Nglumpukake Bola ing FIFA 23

1. FIFA 23

FIFA 23 Apa raja bal-balan virtual, lan kanthi bener. Rilis taunan olahraga EA mesthi ditemokake ing sisih ndhuwur dhaptar lesteller saben taun.

Ora ana gandhengane karo keasliane, ana luwih saka 18,000 pemain bal-balan ing game ing meh 700 klub nyata, lan ana sing ora. Nalika waralaba duwe para kritikus – biasane kanggo fokus ing tim FIFA Ultimate tim – Nawakake barang kanggo saben pamuter – apa sing diajak fifa 23 review.

Kasual, rangking, online, offline, sing nyetir; Nanging sampeyan pengin main bal-balan, FIFA wis dijamin. Iki uga dadi pelatih sing jero banget, sing bisa nahan tangan sampeyan kanthi sinau game sing apik.

Iki uga minangka salah sawijining game co-op paling apik kanggo muter sofa karo pals, utawa ing mode Klub Pro legendaris, ing ngendi sampeyan bisa urip ngimpi minangka superstar global. Aja dadi siji kanggo menehi paukuman menit pungkasan ..

Yen sampeyan durung krungu, FIFA 23 minangka instalasi pungkasan game sing nggawa game fifa; Judhul Season 23/24 bakal diarani FC 24, dadi manawa kanggo sinau babagan kabeh sing bakal teka ing seri Soccer legendaris.

FIFA 23 kasedhiya ing kabeh platform utama.

Game Sepak Bola Paling Apik: Kapten ing Kain Purple ndadékaké para pamuter metu saka trowongan ing manajer bal-balan 2023

2. Manajer Bal-balan 2023

Yen sampeyan yakin kawruh bal-balan sampeyan ana ing kana kanthi manajer bal-balan 2023 yaiku tes utama babagan keterampilan manajemen sampeyan. SIM manajemen legendaris saka interaktif olahraga wis suwe banget wiwit dina transfer, pilihan tim, lan nonton titik 2d sing mlaku. Game saiki ngrayakake mesin 3d, cerdas lan database pamuter sing dadi legendaris sing digunakake kanggo pemain Scut.

FM Fans Ngerti, ora ana sing luwih kepenak tinimbang njupuk tim saka kekerasan non-leuge kanggo heady bola-bali kontinental. Manawa, sampeyan bisa ngisi daya klub favorit, nanging menang kabeh lan mlebu saben WonderKid Amerika Selatan kanggo nyebrang mejo sampeyan bisa uga mboseni. Ora, Bungah ing Manajer Sepak Bola Apa Crita sing Sampeyan Mbangun Nalika Sampeyan Nyepak Nangiaton Borough Tamp lan Screaming menyang Liga Premier Ora ana apa-apa.

Manajer Bal-balan 2023 kasedhiya ing PC, Xbox, PS5, lan Switch.

Game bal-balan paling apik: Loro pemain saka Bundesliga perang kanggo bal ing eFootball

3. efootball

Efootball yaiku game bal-balan gratis-kanggo-dolanan Konami sing diluncurake karo kewan omo ing Bukak kalebu pemain lan pancake refs, nanging alon-alon mateng dadi adegan game olahraga sing paling apik. Pindhah adoh saka rilis taunan lan dadi berkembang, platform bal-balan ‘layanan Live’ nampilake babar blas beda kanggo saingan lawas, FIFA.

Acara urip lan konten musiman ing jantung efootball, adhedhasar tanggalan bal-balan. Ana akeh konten gratis kanggo entuk, nanging kaya game F2P, akeh banget mbuwang mata uang virtual uga.

Efootball nduwe lisensi kanggo sawetara klub bal-balan paling ndhuwur ing saindenging jagad, kalebu Manchester United, Barcelona, ​​Bayern Munich, lan Klub loro Milan, bebarengan karo stadium sing nyata lan segel. Sampeyan isih bisa main minangka pahlawan bal-balan ing tim impen (muter ing tim utama EA) ing ngendi pemain mbangun klub bal-balan fantasi lan tujuan kanggo dominasi ing play rangking fantasi.

Ora akeh game sing duwe mode game sinonin sing nyekel status legendaris, nanging konami do, karo liga Master. Saiki ora kasedhiya, nanging bakal dibayar DLC. Yen bisa nggawa bali offline pes vibes nganti efootball, kita game.

Efootball kasedhiya ing kabeh platform utama.

Game bal-balan paling apik: Mobil roket roket Oranye nggunakake ngundhakake bal ing pertengahan udara

4. Liga roket

Liga roket minangka game bal-balan lan sampeyan ora bisa ngganti pikiran. Sing nggawe liga roket minangka salah sawijining game bal-balan paling apik ing kabeh wektu yaiku klise lawas; Gampang kanggo muter, nanging angel dikuasai. Game lima-menit sing mbengungake sing mbengung, lan sadurunge ngerti, jam wis liwati. Saiki free-kanggo-play and crossform, liga roket mung populer kaya pitung taun kepungkur. Malah wis entuk pemandangan estports.

Konsep kasebut gampang banget. Njupuk jus jus, mobil powered roket, njupuk pilihan 1v1, 2v2, utawa pertunjukan 3v3 klasik 3v3, lan entuk bal gedhe menyang gol gedhe. Kontrol bisa uga aran aneh ing wiwitan, nanging sampeyan bakal flipping, mabur lan ngundhakake kaya pros ing wektu kabeh. Uga, yen sampeyan dadi penggemar kosmetik lan kustomisasi, sampeyan bakal seneng kombinasi roket tanpa roket kanggo mobil desainer.

Pengin milih liga roket lan ora yakin ngendi arep miwiti? Priksa pandhuan kanggo mobil liga roket paling apik lan rocket roket liga.

Liga roket kasedhiya ing kabeh platform utama.

5. Gol Retro

Tujuan retro nggawa vibes bal-balan 90s kanggo ngalih Nintendo, lan kita kene kanggo kene. Grafis 16-bit njupuk kita bali menyang wektu sing luwih gampang nalika ora ana var ing bal-balan. Game mobile sing paling populer wis nggawe console, kanthi pendekatan game ‘serangan’ serangan ing ngendi target skor minangka tanggung jawab sampeyan – pertahanan dijupuk kanthi simulasi.

Apa sing dadi target retro saka puluhan game bal-balan mbuwang yaiku ambane sing nggumunake. Uga ngontrol kontrol kanthi kontrol sing gampang lan ngencengi target 30 pekarangan kanggo nyenengake, sampeyan kudu njupuk tanggung jawab minangka bos kanggo ngatur anggaran, nganyarke fasilitas lan pembentukan pembentukan. Sampeyan cukup kanggo njaga game sing menarik ing antarane peralatan, tanpa ngegetake sampeyan ing tugas. Elingi, sampeyan kene kanggo nyetak jagad, ora njupuk konferensi pers.

Gol Retro kasedhiya ing Nintendo Switch.

Game bal-balan paling apik: Pitch bal-balan nuduhake layar adhedhasar taktis sing ngidini sampeyan mindhah pemain ing taktik bal-balan lan kamulyan

6. Bal-balan: Taktik lan Kamulyan

Bal-balan: Taktik lan kamulyan nggawa strategi adhedhasar basis kanggo bal-balan, lan bisa digunakake kanthi becik, sanajan ora. Pangembang Ukrainia Creoteam: XCOM METSY FOOTBALL MANAGER. Sampeyan ora bakal duwe ambane lan tinkering micro saka simulasi manajemen lengkap, nanging sampeyan isih bisa njupuk sisih amatir menyang liga sing gedhe, bukak Pasar Transfer lan menang kabeh, mula nggawe keputusan sing penting. Bola bal-balan basis katon aneh ing wiwitan, nanging mikir telung obah ing ngarep mungsuh bisa nyenengake aneh.

Bakal gampang nulis iki, utamane ing versi konsol villa. Sawetara grafis kasebut kalebu pangurus juara, nanging editor pamuter pancen apik. Yen sampeyan pengin ngetrapake ‘baldies’ sing ketat ‘kanggo mode kampanye sabanjure, sampeyan bisa nganggo taktik lan kamulyan.

Bal-balan: Taktik lan Kamulyan kasedhiya ing PlayStation, Xbox, Ngalih lan PC. Game kasebut wis nampa ekspansi lengkap lan nganyari ing PC kaya musim dingin 2022, dadi yen sampeyan bisa mbukak, paling apik kanggo muter ing kabeh kamulyan, tinimbang imbuhan konsol dhasar.

Game bal-balan paling apik: Pamuter nendhang bal maju liwat pertahanan ing crita bal-balan

7. Critas Soccer

Bal-balan kaya sing kita ngerti, yaiku dilarang ing crita bal-balan, lan sampeyan – lan bal-balan gaib sampeyan – kanggo mulihake. Critas Soccer dudu game olahraga kaya ngono: Iki RPG babagan bal-balan. Sampeyan bakal menyang jagad sing mbukak lan tindakake petualangan pamuter siji, ngobrol karo kutha-kutha kanggo nggawa game sing apik banget ing urip, lan ngalahake badya.

RPG sing apik banget, crita iki kebak teka-teki, nggoleki, npcs lan tantangan sing luwih apik ditemokake ing legenda Zelda utawa Mario Game Open-World. Grafis kasebut pancen nyenengake.

Sing paling nguciwani, mungkin, yaiku game bal-balan arcade sing sampeyan lakoni ing njero game. Sampeyan bakal metu nglawan tim bocah, hiu, ninjas lan otak ing perjalanan sampeyan. Yen sampeyan ngarepake gamelan FIFA 23, supaya ora. Game mini bal-balan luwih langsung, lan kurang ngerteni. Aja muter bal-balan; Muter narasi.

Yen sampeyan duwe kanca karo crita bal-balan, sampeyan uga bisa muter matchup bebarengan. Sampeyan bisa ngangkat crita bal-balan ing PlayStation, Xbox, Nintendo Switch lan PC.

Game bal-balan paling apik: A Mii Volleys Ball ing Nintendo Switch Sports Football

8. Nintendo Switch Sports

Siji-sijine judhul ing game bal-balan paling apik sing nuduhake sampeyan bisa entuk olahraga olahraga, Nintendo ngidini sampeyan masangake sikil sikil kanggo main game bal-balan, nggunakake tali sikil. Yen sampeyan mudhun menyang game, sampeyan bakal bisa main 1v1, 4V4, utawa penalti nembak. Yen sampeyan lagi nggawa cedera utawa ora krasa fisik banget, sampeyan uga bisa muter nganggo tangan.

Timing minangka kunci ing Olahraga Ngalih, ing ngendi sampeyan bakal entuk hadiah ing Arcade – kaya Arcade-kaya kanthi secara harfiah nyetel bal kasebut kanthi geni yen sampeyan njupuk header sing nembak. Ngeling-eling game olahraga wii lawas, iki minangka salah sawijining pihak tinimbang njagong lan muter dhewe nganti pirang-pirang jam, nanging mesthi bakal nyetak tujuane lan ngrameke.

Mung nyoba ora ngilangi apa wae ing game.

Nintendo Switch Sports mung kasedhiya ing ngalih Nintendo.

Iki kita nyebut wektu lengkap ing dhaptar game bal-balan paling apik. Mesthi ana sing cocog kanggo sampeyan ing campuran ing kene, nanging yen ora, priksa manawa mriksa dhaptar game PS5 Best, game Xbox Series, lan Game Ngalihake paling apik kanggo pilihan triple-A. Ndeleng sampeyan metu ing pitch.

Luwih saka loadout

Alex Bug Alex entuk roti saben dina dheweke babagan industri kosmetik, nanging aja nganti lali. Dheweke nglampahi paling wengi kanggo muter lan nulis babagan Perang FIFA 23 lan Telpon Warzone.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.