12 saka kue Minecraft Minecraft CAKE sing digawe – spasians lan balok laser, kue – minecraft wiki

Wiki minecraft

Contents

Nggunakake flint lan baja, biaya geni, utawa projectile sing nyala ing kue lilin sing ora ana lilin. Lilin roti lilin ngetokake tingkat 3. Ngeklik lilin lit (nanging dudu jajan).

12 saka kue Minecraft Cooks Minecraft sing asring digawe

Ing jajan iki, sampeyan bakal nemokake kabeh inspirasi kue minecraft. Desain kasebut nglakokake gamut saka dekorasi sing gampang kanggo karya sing cukup rumit nanging kabeh gagasan sing nggegirisi sing bakal dadi gamelan. Kreatifitas pancen apik tenan.

Deloken sisan:

  • Priksa ide partai ulang tahun spiderman iki
  • Idea Pesta 21 Kapten Amerika iku cocog kanggo partai sampeyan sabanjure
  • Entuk inspirasi karo ide partai ulang tahun Pokemon Go
  • CHeck metu 17 Minecraft partai perlengkapan kita tresna

minecraft-cake-tutorial-babi

1. Babi & semangka

Kajaba sampeyan tresna karo cake dekorasi lan cukup ing konstruksi lan desain, tinggalake kue minecraft iki kanggo ahli. Nggawe babi Minecraft lan semangka mesthi proses sing rinci banget lan rumit banget sing mbutuhake akeh langkah, ngukir jajan, mbangun rasa apik, nambahake cat semprotan sing bisa ditonton, lan malah nggunakake cat semprotan sing bisa ditonton. Asil kasebut fenomenal.

Kue ulang tahun kanthi lilin surem

2. Tnt cake

Kue Tnt Dataran Abang lan Ireng sing nggunakake cemlorot tinimbang lilin mesthine minangka dosis sing nyenengake kanggo bocah wadon utawa bocah wadon. Iku pilihan sing cocog kanggo pesta ulang tahun Minecraft. Rincian fondant iku nyengsemaken.

3. Kue Minecraft Three-Layer

Tamu ing pesta ulang taun Minecraft sampeyan bakal edan karo kue lapisan triple! Iki nampilake telung lapisan sing beda ing warna abang, kuning, lan ijo sing mbayar penghormatan kanggo macem-macem unsur game minecraft. Enggal-enggal bakal ngerteni lapisan ndhuwur TNT lan lapisan ngisor inspirasi creeper. Tampilan piksel saka fondant minangka rinci sing apik tenan.

Jajan lungguh ing ndhuwur meja

4. Kek Pedhang Minecraft

Priksa blog iki kanggo telung interpretasi saka Minecraft Cakes Minecraft.

5. Kue kothak

Nalika ngrancang jajan ulang taun Minecraft, mikir alun-alun! Kue alun gedhe iki minangka conto sing apik. Kue coklat coklat biasane kapapar (katon rereget), nanging lapisan suket fros ijo sing nutupi ndhuwur kanggo meh padha karo game. Figurine Fondant of Steve, creeper, babi, lan TNT hibellish sisih ndhuwur kue minecraft.

6. Alun-alun mini

Saiki iki njupuk creative ing Kek Minecraft! Nggawe kumpulan alun-alun Krispies ijo, mbentuk menyang cake creeper, lengkap karo rincian tinted ireng. Bocah-bocah bisa njupuk alun-alun mini minangka porsi “Kue.”

7. TNT

Bocah-bocah bisa njeblug kanthi semangat nalika ndeleng cake Pesta Minecraft Partner. Lapisan jajan berbentuk kothak ditutupi abang, putih, lan abu-abu sing apik kanggo nggawe kothak TNT langsung saka game. Gawe ulang tahun sumunar lan nglebokake juan kerja ulang tahun.

Ide pesta ulang tahun minecraft

8. Kue Minecraft Square

Ngganti jajan persegi panjang dadi jajan meneh minecraft kanthi nutupi ing Green “suket”. Gunakake Legos Minecraft kanggo klamben. Aja lego Steve lan Creeper LEGE katon apik banget? (Mung cathetan sing nyenengake – plancongan saka pesta iki ngalangi blok busa ing saindenging pekarangan. Bocah-bocah kudu golek combo tartamtu sadurunge bisa entuk kue – nyenengake!)

9. Menara Kue

Kadhangkala sederhana minangka cara kanggo mbukak nalika entuk kue. Nalika akeh akeh kue minecraft fitur fondant, kue iki ora. Kue tahun ulang taun ditampilake ing ngisor iki jajan bunder sing dihiasi ing fring ijo. Cupcakes sing ditampilake ing tingkat ndhuwur ndhuwur Toppers Minecraft Pixelated minangka hiburan ulang tahun perayaan.

10. Kerajinan Kue Minecraft

Nggawe fondant sing ngrasakake apik lan katon gedhe dudu tuwung saben wong. Kue Minecraft sing apik tenan nggunakake fondant omah. Matur nuwun, Diva Diva iki nuduhake carane dheweke nggawe fondant putih kanthi alun-alun abang ing blok ku – lan dheweke nggawe gampang. Ngladeni jajan minecraft ing pesta ulang tahun minecraft sabanjure.

11. Kue Tiers Akeh

Kabeh wong game piksellated saiki dituduhake ing wangun kue. Kue ulang tahun Minecraft iki temtunipun duwe bentuk alun-alun sing misuwur lan warna ijo lan coklat kanthi tnt cilik ing ndhuwur. Pakaryan Fondant apik banget.

12. Kue krasan asli

Ana pirang-pirang versi roti Minecraft, masing-masing kanthi rincian sing beda. Versi iki akeh banget kanggo dideleng. Komponen Minecraft utama ing kene, nanging kue ora katon apik. Sampeyan bisa nemokake karakter piksel sing paling disenengi digawe ing kue lan fondant?

Bonus: carane nggawe jajan minecraft

Cara nggawe Reardon Kek Minecraft

Gagasan Partai Birthday sing luwih nyenengake lan nyenengake:

Aja kantun ide pesta Minecraft ulang taun iki

Tandha ndhuwur toko

Bangga disiapake dening pawon spasihip

Resep iki dikembangake, diuji, masak, foto lan foto ing pawon spasiel. Saka meja makan kanggo sampeyan, muga-muga sampeyan mikir yen ora ana ing jagad iki!

Sampeyan uga seneng

Nutup tembakan saka irisan cake vanili ing piring

Kue vanilla buttermilk

Nutup tembaga jajan caramel asin kanthi tando cake

Kue caramel asin

Nutupi nembak irisan cake raspberry ing piring

Kue Kopi Raspberry

njaluk buku masak gaib digital

Sidebar utami

Tetep Langkah

Sugeng rawuh ing rumput lan balok laser

Kita percaya yen wektu sing paling apik urip kedadeyan ing panganan sing apik. Pramila kita fokus ing resep-resep sing enak banget dheweke – wani ngomong? – metu saka jagad iki.

Wiki minecraft

Tindakake wiki Minecraft babagan discord utawa kaca media sosial!

Aja duwe akun?

Wiki minecraft

Kue

Ora bingung karo pai waluh.

Kue

  • 0 gigitan
  • 1 cokotan
  • 2 gigitan
  • 3 gigitan
  • 4 gigitan
  • 5 gigitan
  • 6 gigitan

0 gigitan

1 cokotan

2 gigitan

3 gigitan

4 gigitan

5 gigitan

6 gigitan

Unlit

Lit

Dianyari

Stackable

Ya (64) [ Mung ]
Ora [ Je mung ]

Alat

Jeblugan tahan

Hardness

Luminous

Kue lilin: Ya (3) nalika surem
Kue: Ora

Transparan

Flammable

Nyekel geni saka lahar

Kue yaiku panganan lan blok sing bisa dipangan dening pamuter.

A kue nganggo lilin Apa variasi sing diprodhuksi sing digawe digawe nalika lilin digunakake ing jajan sing ora dirasakake.

Isi

Entuk []

Breaking []

Sawise jajan diselehake, ora bisa diganggu sanajan nggunakake sutra sutra. Kue lilin mesthi nyelehake lilin sing padha nalika rusak.

Blok Kue
Hardness 0.5
Wektu mecah (SEC)
Default 0.75

Roti Loot Dada []

Item Struktur Wadhah Jumlahe Kasempatan
Edisi Bedrock
Kue Bandha dikubur Dada 1 4.1%

Kerajinan []

Dagang []

Pendhudhuk Petani Tingkat Tingkat bisa adol kue kanggo analang siji. Kasempatan yaiku 2 /7 Ing Edisi Jawa.

Dianggo []

Ora kaya panganan sing paling akeh, kue ora bisa dipangan minangka barang ing hotbar. Sadurunge dipangan, mula kudu dilebokake ing ndhuwur blok sing padhet. Nyelehake kue ing papan kasebut uga bisa, amarga porongan tumindak kaya blok sing padhet. Jajan banjur ngambang setengah blok ing ndhuwur slab.

Saben jajan duwe “irisan”; Saben nggunakake nggunakake siji irisan maju ing sisih kulon. Siji Restores 2 () Keluwen lan 0.4 Saturasi keluwen. Mangan kabeh pitung saka irisan-irisan restoring 14 (× 7) keluwen lan 2.8 Saturasi keluwen.

Wiwit mangan kue ora ana animasi, kue bisa dipangan kanthi tarif siji irisan saben obah. Akeh pemain bisa mangan saka kue sing padha ing wektu sing padha. Ing Edisi Jawa, Mangan Kue Aja Aja Swara, Ora Kaya panganan liyane.

Minangka komponen redstone, yen disambungake karo komparator, kabèh jajan ngetokake kekuatan sinyal 14. Kekuwatan sinyal nyuda rong unit kanthi irisan.

Kue Ngrusak Mudhunake Blok Yen Diselehake ing ngisor, padha karo obor.

Pandas []

Sawetara pandas pindhah menyang jajan sing garing kanggo njupuk lan mangan. Sawetara bisa uga ora gumantung saka lokasi cake.

Kompos []

Nyelehake jajan menyang komposter ngunggahake level kompos dening 1.

Interaktif Piston []

Kue rusak nalika ditarik dening piston, lan ora ana apa-apa.

Kek nganggo lilin []

Nggunakake lilin ing jajan sing ora dirasakake nggawe kue lilin warna (kalebu ora ana). Mangan jajan nyebabake lilin kanggo nyelehake.

Nggunakake flint lan baja, biaya geni, utawa projectile sing nyala ing kue lilin sing ora ana lilin. Lilin roti lilin ngetokake tingkat 3. Ngeklik lilin lit (nanging dudu jajan).

Swara []

Generic []

Swara Subtitles Sumber Katrangan Lokasi Sumber Kunci Terjemahan Volume Pitch Attenuation
Jarak
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig3.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig4.ogg Blokir rusak Blok Sawise blok wis rusak Blok .Wol .istirahat Subtitles .Blok .Generic .istirahat 1.0 0.8 16
Blok diselehake Blok Nalika blok diselehake Blok .Wol .Panggonan Subtitles .Blok .Generic .Panggonan 1.0 0.8 16
Blok Breaking Blok Nalika blok kasebut ing proses sing rusak Blok .Wol .kenek Subtitles .Blok .Generic .kenek 0.25 0.5 16
Ora ana [Swara 1] Entitas-gumantung Mudhun ing blok kanthi rusak Blok .Wol .tiba Ora ana [Swara 1] 0.5 0.75 16
Sikil sikil Entitas-gumantung Mlaku ing blok Blok .Wol .Langkah Subtitles .Blok .Generic .sikil sikil 0.15 1.0 16
Swara Sumber Katrangan Lokasi Sumber Volume Pitch
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig3.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_dig4.ogg Blok Sawise blok wis rusak dig .kain 1.0 0.8-1.0
Blok Nalika blok diselehake dig .kain 1.0 0.8-1.0
Blok Nalika blok kasebut ing proses sing rusak kenek .kain 0.35 0.5
Pemain Mudhun ing blok kanthi rusak tiba .kain 0.4 1.0
Pemain Mlaku ing blok Langkah .kain 0.3 1.0
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_jump1.WAV HTTPS: // Minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_jump2.WAV HTTPS: // Minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_jump3.WAV HTTPS: // Minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: kain_jump4.WAV Pemain Mlumpat saka blok mlumpat .kain 0.12 1.0
Pemain Mudhun ing blok tanpa rusak Tanah .kain 0.18 1.0

Unik []

Swara Subtitles Sumber Katrangan Lokasi Sumber Kunci Terjemahan Volume Pitch Attenuation
Jarak
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: cake_add_candle1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: cake_add_candle2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: cake_add_candle3.ogg Kue squishes Blok Nalika lilin diselehake ing kue Blok .Kue .add_candle Subtitles .Blok .Kue .add_candle 1.0 1.0 16
Swara Sumber Katrangan Lokasi Sumber Volume Pitch
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: cake_add_candle1.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / Gambar: cake_add_candle2.Ogg https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: cake_add_candle3.ogg Blok Nalika lilin diselehake ing kue Kue .add_candle 1.0 1.0
https: // minecraft.Fandom.COM / Wiki / File: Burp.ogg Pemain Sawise pamuter mangan jajan Random .burp 0.5 0.9-1.0

Nilai Data []

ID []

Jeneng Pengenal Formulir Blok Tags Kunci Terjemahan
Kue Kue Blok & Item Ora ana Blok.Minecraft.Kue
Kue nganggo lilin Candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.Candle_cake
Kue nganggo lilin putih white_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.white_candle_cake
Kue kanthi lilin oranye orange_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.orange_candle_cake
Kue karo lilin Magenta magenta_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.magenta_candle_cake
Kue nganggo lilin biru cahya cahya_blue_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.cahya_blue_candle_cake
Kue nganggo lilin kuning yellow_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.yellow_candle_cake
Kue nganggo lilin jeruk jeruk_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.jeruk_candle_cake
Kue nganggo lilin pink pink_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.pink_candle_cake
Kue nganggo lilin abu-abu gray_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.gray_candle_cake
Kue nganggo lilin abu-abu sing entheng Cahya_gray_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.Cahya_gray_candle_cake
Kue nganggo Cyan Lille syan_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.syan_candle_cake
Kue nganggo lilin ungu Purple_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.Purple_candle_cake
Kue nganggo lilin biru blue_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.blue_candle_cake
Kue nganggo lilin coklat brown_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.brown_candle_cake
Kue nganggo lilin ijo green_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.green_candle_cake
Kue nganggo lilin abang red_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.red_candle_cake
Kue nganggo lilin ireng black_candle_cake Blok Candle_cakes Blok.Minecraft.black_candle_cake
Kue Pengenal ID Nomer Formulir ID item [i 1] Kunci Terjemahan
Blok Kue 92 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Item.Kue Tile.Kue.Jeneng
Item Kue 417 Item Item.Kue.Jeneng
Kue nganggo lilin Candle_cake 684 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.Candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin putih white_candle_cake 685 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.white_candle_cake.Jeneng
Kue kanthi lilin oranye orange_candle_cake 686 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.orange_candle_cake.Jeneng
Kue karo lilin magenta magenta_candle_cake 687 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.magenta_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin biru cahya cahya_blue_candle_cake 688 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.cahya_blue_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin kuning yellow_candle_cake 689 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.yellow_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin jeruk jeruk_candle_cake 690 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.jeruk_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin pink pink_candle_cake 691 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.pink_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin abu-abu gray_candle_cake 692 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.gray_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin abu-abu sing entheng Cahya_gray_candle_cake 693 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.Cahya_gray_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo Cyan Lille syan_candle_cake 694 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.syan_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin ungu Purple_candle_cake 695 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.Purple_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin biru blue_candle_cake 696 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.blue_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin coklat brown_candle_cake 697 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.brown_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin ijo green_candle_cake 698 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.green_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin abang red_candle_cake 699 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.red_candle_cake.Jeneng
Kue nganggo lilin ireng black_candle_cake 700 Mblokir & Item sing Ora Bisa Dikandhani [I 2] Identik [i 3] Tile.black_candle_cake.Jeneng

Blokir nyatakake []

Jeneng Nilai Default Nilai sing diidini Katrangan
gigitan 0 0
1
2
3
4
5
6
Jumlah gigitan sing dijupuk saka kue.
Jeneng Nilai Default Nilai sing diidini Katrangan
lit Salah Salah
bener
Apa lilin ing kue.
Jeneng Bit Metadata Nilai Default Nilai sing diidini Nilai kanggo
Bit Metadata
Katrangan
Bite_Counter 0x1
0x2
0x4
0 0
1
2
3
4
5
6
0
1
2
3
4
5
6
Jumlah gigitan sing dijupuk saka kue.
Jeneng Bit Metadata Nilai Default Nilai sing diidini Nilai kanggo
Bit Metadata
Katrangan
lit 0x1 Salah Salah
bener
0
1
Apa lilin ing kue.

Prestasi []

Ikon Prestasi Katrangan Game Syarat nyata (yen beda) Gamerscore entuk Tropi jinis (PS4)
PS4 Liyane
Goroh Panggang roti nggunakake: gandum, gula, susu, lan endhog. Pilih a Kue Saka output meja kerajinan. 30g Tembaga
Lagu ulang taun Duwe allay cake cake ing noteblock Tame allay kanthi menehi kue nalika nandhang barang cake lan muter noteblock cedhak. 10g Tembaga

Maju []

Ikon Kemajuan Katrangan Game Paraga Syarat nyata (yen beda) Lokasi Sumber
Lagu ulang taun
Duwe allay selehake cake ing blok cathetan Sampeyan wis entuk kanca ing aku Wenehi kue allay lan banjur gunakake cathetan cathetan kanggo nggawe allay nyelehake kue kanthi blok cathetan.
Iki minangka kemajuan sing didhelikake, tegese bisa dideleng dening pamuter mung sawise ngrampungake, preduli yen pamajah anak, yen ana, wis rampung.
Bojongga / Allay_deliver_cake_to_note_block

Sejarah []

Bagean iki ora ana informasi babagan MC-45375 .
Mangga nggedhekake bagean kanggo kalebu informasi iki. Rincian liyane bisa uga ana ing kaca Dhiskusi.

Edition beta java
23 November 2010 Kedudukan nyatakake yen Minecraft menang Penghargaan Taun 2010 taun, dheweke bakal nambah jajan kanggo Minecraft.
1.2 Wiwit Minecraft menang judhul, jajan wis ditambahake.
Kue panas 18 × 9 .
Kek nganggo gigitan enem lan pitung ana, nanging ora bisa diakses.

Kue karo wolung liwat limalas gigitan uga ana. Iki duwe tampilan glitched, kanthi tekstur jajan sing salah sing salah uga tekstur pemancar ing sisih ngisor (minangka tekstur ing ngisor jerone jajan ing terrain.PNG, sing paling gedhe kanggo, yaiku awake dhewe minangka pemempah).

1.5 Prestasi wis ditambahake, kalebu “ngapusi”, sing diganjar nalika pamuter kerajinan jajan.
1.7 Tekstur Kue Kue sing dituduhake saka ing ngisor iki wis dibalik menyang sisih liya.
1.8 Pra-release Kue saiki mulihake 12 (× 6) .
Kek nganggo data 8 liwat 15 saiki nggunakake tekstur blok jamur abang kanthi tambahan blok jamur abang.
Ngeculake barang cake [ informasi luwih dibutuhake ] Ora katon luwih gedhe tinimbang blok normal.
? Kue kasedhiya ing bentuk item lan blok ing persediaan kreatif.
Edisi Jawa
1.0.0 ? Blok kue wis dicopot saka kreatif.
1.2.1 ? Nalika jajan digawe, buckets kosong saiki pindhah menyang persediaan pamuter, tinimbang tetep ing kothak kerajinan.
1.5 13w02a Kue saiki nggunakake tekstur ing njero kanggo kabeh pasuryan orthogonal.

Kanthi tekane owah-owahan utama ing panyimpenan tekstur lan arsitektur, kue sing ora ana gandhengane saiki nampilake bagean liya lan uga bagean saka tekstur potong.

Saka versi iki nganti 14W08A, Kue sing ora bisa diwiwiti kanggo nggambar saka tekstur ing jejere ing atlas tekstur, kanthi cara sing padha karo sing padha karo terrain.PNG. Nanging, amarga atlases tekstur ora stabil lan tekstur cenderung ngganti posisi minangka blok anyar lan tekstur ditambahake saka tekstur sing ditambahake saka tekstur anyar ditambahake, sing kalebu nalika tekstur ditambahake dening mods.
13w03a Kue saiki nggunakake tekstur sisih njaba kanggo sisih liyane. [1]

Kek sing ora ana gandhengane saiki nampilake bagean saka tekstur kue tinimbang sadurunge.

13w09A

Kek sing ora ana gandhengane saiki nampilake tekstur potong ing sisih.

1.6.1 13w17A

Kue sing ora ana gandhengane saiki nampilake bagean saka tekstur Comparator Redstone sing berworis.

13w18a

Kek sing ora ana gandhengane saiki nampilake tekstur wortel. Ing njero Inside uga nggunakake sikil saka kaleng.

1.7.2 13w41a

Kek sing ora ana gandhengane saiki nampilake bagean tekstur break blok, lan tekstur blok berlian ing njero.

1.8 14w02a Pendhudhuk petani saiki adol 1 jajan kanggo 1 zamrud.
14w10e Kek nganggo nilai data 7 lan ing ndhuwur saiki ora duwe model.
14w28a Irisan Kue sing kasedhiya nalika mangan roti wis tambah saka 6 nganti 7, saéngga jajan 6-sitite dipikolehi kanthi sah.
Kue saiki ngetokake sinyal komparator.
Nalika jajan digawe, buckets kosong saiki tetep ing meja kerajinan.
1.9 15w37a Kue ora bisa urip maneh kanthi slamet kanthi serangan utami (klik kiwa).
1.13 17w47a Sadurunge Sing rata, ID nomer nomer iki yaiku 92, lan barang 354.
1.14 18w43a Tektur jajan wis diganti.
Kek saiki bisa dipangan kanthi pandas nalika dibuwang.
19w03a Nyelehake kue menyang kompos anyar saiki nambah tingkat kompos kanthi 1.
19w08a Tekstur Barang Kue wis diganti, wektu iki duwe cherry gedhe ing tengah kanggo cocog karo blok.
17,20 Mei 2019 Kek saiki nampilake “10” ing ndhuwur, tekstur kanthi konkrit putih, kanggo ngrameke ulang taun 10 taun saka versi umum saka Minecraft (0.0.11a) dibebasake.
1.17 20w45a Ditambahake roti lilin.
21w19a Jeneng “kue lilin” wis diganti dadi “kue nganggo lilin”.
Pra-release 3 Kue surem sing diganti nganggo tekstur lilin.
Pocket Edition Alpha
v0.7.0 Ditambahake cake.
Kue mulihake 18 × 9 .
v0.12.1 mbangun 1 Kue saiki mulihake 12 (× 6) .
v0.14.0 mbangun 1 Kue saiki bisa digunakake kanggo ngetokake sinyal komparator.
v0.15.0 ? Kue saiki ora nuduhake tekstur ing loro utawa luwih gigitan.
Edisi Pocket
1.0.4 Alpha 1.0.4.0 Warga negara saiki adol jajan kanggo siji zamrud.
Edisi Bedrock
? Kue saiki wis tumpukan.
1.4.0 beta 1.2.14.2 Kue saiki bisa ditemokake ing dada bandha sing dikubur.
1.8.0 beta 1.8.0.8 Kue, minangka barang sing diturunake, saiki bisa dipangan pandas.
1.10.0 beta 1.10.0.3 Tektur jajan wis diganti.
1.11.0 beta 1.11.0.1 Kue saiki bisa digunakake kanggo ngisi komposisi.
beta 1.11.0.4 Kue sing adol para petani saiki duwe kasempatan 50% kanggo biaya 8 tingkat.
beta 1.11.0.5 Tekstur barang cake wis diganti, sepisan maneh.
beta 1.11.0.7 Dagang jajan saka warga petani wis dibalik.
1.16.0 beta 1.15.0.53 Kue saiki nuduhake tekstur ing jeroan ing loro utawa luwih gigitan.
1.17.10 beta 1.17.10.22 Ditambahake roti lilin.
Edisi Warisan Console
TU1 Cu1 1.0 Patch 1 1.0.1 Ditambahake cake.
Tu6 Kue wis digawe stack, minangka eksklusif banjur verja.
1.90 [ ngecek ]
Tekstur jajan tunggal, sepi wis diganti.
Edisi Nintendo 3Ds Anyar
0.1.0 Ditambahake cake.

Kue “Item” []

Konten ing ngisor iki diturunake saka blok / kue teknis.

  • Apa iki dudu versi jajan sing bisa diolehake kanthi kreatif ing sawetara konsol?
  • Nyatane, dudu jajan sing bisa ditampa kanthi slamet?
  • Tumpukan.

Mangga nggedhekake bagean kanggo kalebu informasi iki. Rincian liyane bisa uga ana ing kaca Dhiskusi.

Edition beta java
1.2 Kue duwe formulir barang tambahan sing cocog karo ID blok, sing bisa dipikolehi liwat editor inventori kanthi ID item 92. Sampeyan ora bisa dipikolehi ing gamelan konvensional.
1.6 Tes mbangun 3 Barang cake bisa dipikolehi saka dada debug sing mentas ditambah, utamane saka slot kaping 7 saka dada kaping 4 saka sisih kiwa, lan slot kaping 18 saka dada kaping 7 saka kiwa.
Rilis Debug debug ora maneh, nyegah barang-barang cake supaya bisa dijupuk kanthi cara iki.
1.8 Pra-release Blok Kue saiki kasedhiya ing persediaan kreatif.
Pra-release 2;) Nganggo Fungsi Blok Pick. Iki ngganti slot sing dipilih kanggo sing ngemot item kue sing ora bisa ditemokake, nanging ora ngidini bisa dipikolehi yen durung ana ing hotbar.
Edisi Jawa
1.0.0 Beta 1.9 Prerelease 6 Blok cake ora kasedhiya ing persediaan kreatif.
1.2.5 pra Barang cake saiki bisa dipikolehi liwat pick blok kanthi kreatif.
1.3.1 12w15a Barang cake ora bisa dipikolehi kanthi milih blok kanthi kreatif – item sing cocog kanggo jajan wis dibalekake.
12w16a Barang cake saiki bisa dipikolehi ing donya singleteplayer liwat printah / menehi printah kanthi nggunakake ID nomer masing-masing.
1.7.2 13w37a Bentuk cake langsung wis dicopot saka game. Ora bisa ana maneh minangka barang kanthi cara apa wae, mung minangka blok sing diselehake.
Pocket Edition Alpha
v0.7.0 Kue ana barang.

Penampilan []

Edition beta java
1.2 Barang cake nggunakake model iki ing inventaris, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu utawa minangka barang sing diturunake.
Kue katon luwih gedhe tinimbang blok sing diwenehake 3D liyane nalika ngeculake.
1.6 Tes mbangun 3 Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu utawa minangka barang sing diturunake.
Iki minangka asil kabeh barang 3D sing diganti ing versi iki dadi luwih cerah lan muter 90 derajat Clockwise saka sawijining penampilan.
1.8 Pra-release Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu utawa minangka barang sing diturunake.
Iki minangka asil kabeh barang 3D sing diganti ing versi iki dadi luwih cerah tinimbang sadurunge.
Kek, ing antarane barang 3D sing ora teratur, ora katon luwih gedhe tinimbang blok liyane sing diturunake.
Edisi Jawa
1.0.0 Rc2 Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu utawa minangka barang sing diturunake.
Iki minangka asil kabeh barang 3D sing diganti ing versi iki dadi luwih shaded maneh.
1.3.1 12w22a Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu utawa minangka barang sing diturunake.
Iki minangka asil kabeh barang 3D sing dipisah 90 derajat anticlockwise saka sawijining penampilan sadurunge.
1.4.2 12w34a Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu, minangka barang sing diturunake utawa nalika ana ing pigura barang.
Iki minangka asil kabeh barang 3D sing disengaja ing gelar miniskule.
? Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu, minangka barang sing diturunake utawa nalika ana ing pigura barang.
Owah-owahan kanggo kue saiki ora dingerteni.
1.5 13w02a Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu, minangka barang sing diturunake utawa nalika ana ing pigura barang.
Iki minangka asil MC-7119 .
13w03a Item Kue Saiki nggunakake model iki ing inventaris ing inventori, nalika ditahan ing tampilan pisanan utawa katelu, minangka barang sing diturunake utawa nalika ana ing pigura barang.
Iki minangka asil saka bug sing diselehake.
Pocket Edition Alpha
v0.7.0 Kue nampilake tekstur iki nalika ing persediaan pemain.
v0.9.0 Item Blok Kue - v0.9.0 Alpha Barang Blok Blok bakal nampilake tekstur sing beda-beda gumantung karo nilai karusakan (nilai metadata) diwenehake.

Jeneng []

  • Beta 1.2 – 13w36B: Kue

Masalah []

Masalah sing ana gandhengane karo “kue” dijaga ing tracker bug. Laporake masalah ing kana.

Trivia []

Interaksi []

  • Amarga kue mung 7 /8 Blok amba, bisa ngadeg ing pinggir blok ing ngisor kue.
  • Sampeyan bisa nyelehake jajan ing ndhuwur jajan liyane kanthi nyelehake jajan ing lemah, banjur pasang jajan liyane ing sisih blok ing ndhuwur lan ing sisih ndhuwur tiron ing dada. Mangan jajan ngisor nyebabake jajan ndhuwur ilang, kaya sing ora ana ing pertambangan jajan sing lagi lungguh.
  • Sampeyan uga bisa nyelehake blok ing ndhuwur kue (kalebu jajan liyane) kanthi nyukur lan nyelehake blok ing ndhuwur kue.
  • Mobs ing ndhuwur roti muter nalika nyoba mindhah, pengawasan pathfinding sing dituduhake pager.
  • Yen jajan diselehake ing bolongan siji blok jero, para pemain bisa nyabrang bolongan tanpa mlumpat, sanajan pemain sing ngadeg ing kue kudu mlumpat metu saka bolongan.
  • Kue bisa digunakake kanggo nggawe tangga sing duwe fungsi, kanthi nempatake jajan ing saben level 1 blok kanthi 1 blok condong. Iki minangka salah sawijining tangga sing paling apik banget sing kasedhiya, diwenehi syarat kanggo nggawe cake, dibandhingake karo cara liya kanggo nggawe tangga. Tangga iki uga ditrapake banget nalika digabung karo jaran dadi salah sawijining bentuk lelungan paling cepet.
  • Ing sawetara wektu, bisa kanggo nyurung roti menyang roso nggunakake pistons. [2]

Sekalaisten []

  • Kue ditambahake menyang Minecraft Dipuntedahaken Moddb 2010 Indie Penghargaan Taun. Kedudukan setuju kanggo nambah jajan kanggo Minecraft Yen menang, sing nyebabake kampanye sing diarani “The Quest kanggo Kue”. Minecraft menang 3 saka 7 penghargaan, kalebu penghargaan “Indie of Year”.
  • Nyelehake jajan nggawe swara sing padha karo plancongan wol.
  • Pamuter bisa nyelehake kue ing ndhuwur amben, lan nalika turu, kue nuduhake layar pamuter kaya ing ndhuwur sirah.
  • Jeneng prestasi kanggo nyipta kue yaiku referensi kanggo Internet Meme “Kue yaiku ngapusi”, sing asale saka game piranti lunak val, Portal.
  • Ing 17 Mei 2019, kanggo ulang taun 10 Minecraft, Model kue diganti kanggo nampilake “10” ing ndhuwur, digawe saka beton putih.
  • Boten kados panganan, kue ora bisa ngitung kemajuan “diet sing seimbang” ing Edisi Jawa. [3]

Village Kue Minecraft Epic

minecraft cake tutorial reardon

Village Kue Minecraft Epik tanpa tresno, mung frosting, coklat … Yummmm! Ngadhepi sampeyan minangka penggemar minecraft utawa sampeyan ngerti. Iki jajan sing nyenengake kanggo nggawe. Yen sampeyan lagi cekak wektu mung nggawe blok bangunan lan kanthi semangat Minecraft sing sejati supaya tamu mbangun jajan dhewe.

Kanggo nggawe kue minecraft epik iki sampeyan kudu:

(Serves 45)
Cithakan kanggo jajan lan mbangun omah

Papan Kek (mine yaiku 50cm (19.69 inci) x 45cm (17.72 inci) Nanging sampeyan bisa ngatur kue iki lan nggawe amba utawa cilik kaya sing disenengi)
1.3kg (2.87 kilogram) coklat susu
100g (3.
1.5kg (3.31 pon) coklat putih
Diwasa ijo
Kue pop cake x jumlah wit sing pengin
Tandha Kelas Makanan Ireng
pewarnaan panganan minyak (biru, ijo, abang, ireng)
Debu Luster Emas (Opsional)
Tray Mini Ice Mini Silikon (sing siji aku wis nggawe 90 saben tray)

1 ½ jumlah resep jajan coklat sing dipanggang dadi telung tray 38cm (14.96 inci) x 25cm (9.84 inci)
2 Jumlah saka Frosting Buttercream Coklat Kula Dikirim karo Ganache sing digawe saka 200g (7.05 ons) coklat susu lan 70millilitres (2.37 ons cairan) utawa 1/4 cawan krim (35% lemak)

Kanggo jajan kaya sing daklakoni, sampeyan kudu nggawe:

Grass Blocks 305 (nggawe 4 tray)
Blok Plank Plank Tan 66
Blok Langkah Colour Tan 90 (Gawe 1 Tray)
Blok tanduran 56
Blok Dhukungan Wit 3
Blok log sing sampeyan bisa ndeleng ndhuwur 80 (1 tray)
Blok log sing sampeyan ora bisa ndeleng ndhuwur 45 (1/2 tray)
Blok wit ijo 125 (1 1/2 tray)
Blok Dirt Brown Brown 40
Blok Grey 295
Blok Banyu 40 Cahya Biru

Minecraft Village Rencana Kue

Dombo: 4 blok putih kosong (awak, sirah & sikil) lan 2 plank plank (kaki & pasuryan)
Jambon: 4 blok pink
Steve: siji biru biru, 1 blok plank, 1 blok log, 1 blok biru jero
Blok Emas: sikat rereget blok nganggo bledug emas luster
Creeper: 4 blok wit ijo

minecraft cake howtopocookThat

Nggawe blok ekstra kanggo digunakake minangka partai utawa adol minangka pengumpulan dana ing warung jajan.

Partai Minecraft milih Reardon

Buku masak

Buku masak Crazy Crazy Creations Penciptaan Penciptaan

Toko sing adol buku sing kapacak ing Negara: http: // / bit.Ly / ArcookBook Kabeh jumlah resep ing buku kasebut ing gram, ons lan cangkir.