12 Komando sing adhem ing Minecraft sing kudu sampeyan ngerti ing 2023, Komando Minecraft: 12 Cidra Kering – Gawe & Sinau

12 Komando Minecraft sing adhem

Contents

Yen sampeyan ngetik / Cuaca banjur pencet spacebar, sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar saran babagan pitakonan sing bakal ngetik lan rong versi ing / Cuaca printah. Bantahan sing disaranake sampeyan bakal weruh yaiku Cetha, Pitakon, Udan, lan Thunder. The Pitakon argumentasi ora kaya wong liya, sing nggambarake macem-macem jinis cuaca. Amarga amarga ana rong versi beda / Cuaca printah.

12 Komando sing adhem ing Minecraft sing kudu sampeyan ngerti ing 2023

Pendhudhuk Minecraft uga diarani printah SLASH, minangka sekumpulan senar sing digunakake para pemain kanggo ngaktifake fitur canggih game kasebut. Prentah ngidini para pemain nggawe sawetara owah-owahan ing jagade.

Saiki, ana akeh perintah sing adhem ing Minecraft, kayata printah wektu pangowahan, entuk printah item lan liya-liyane. Pemain bisa nggunakake printah kasebut kanggo nggawe game luwih nyenengake lan menarik lan nggawe jagad tumindak kaya sing dikarepake.

Apa printah konsol Minecraft lan kenapa kita nggunakake?

Prentah Konsol Minecraft minangka salah sawijining kode. Kode kasebut digunakake dening tukang game kanggo ngaktifake macem-macem fitur game lan uga kanggo nindakake tugas tartamtu. Contone, prentah konsol digunakake kanggo ngganti wektu utawa prentah konsol sing mateni sing mbantu mateni entitas.

12 Prentah Minecraft paling apik kanggo ngunggahake urutane critane game

Apa sampeyan penggemar Minecraft? Yen ya, sampeyan kudu mriksa printah Minecraft iki sing apik banget, nyenengake, lan ana kanggo bocah lan kabeh:

Komando Teleport

Komando Teleport ngidini sampeyan teleport apa-apa utawa sapa wae ing ngendi wae. Sampeyan uga bisa teleport antarane overworld lan nether kanthi bantuan prentah iki. Sampeyan bisa nggunakake printah kanthi kanthi nulis sintaksis ing jendela obrolan.

Ganti printah wektu

Minangka jeneng kasebut, printah kasebut bisa mbantu ngganti wektu game. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngganti dina menyang wengi lan kosok balene. Mbiyantu para pemain sing pengin nyepetake wektu game.

Summon entitas / obyek obyek

Prentah iki bisa ngidini sampeyan ngundang barang utawa mobi apa wae sing dikarepake karo klik. Sampeyan mung kudu ngetik lokasi ing ngendi sampeyan pengin ngasilake entitas ing bentuk (x, y, z) koordinat. Yen sampeyan ora nyedhiyani lokasi apa wae, entitas kasebut bakal ditrapake ing lokasi saiki.

Numpes prentah mob

Akeh pemain sing angel kanggo mateni wong liya utawa entitas liyane. Yen sampeyan kalebu, sampeyan bisa nggunakake printah iki kanggo mateni mob utawa mungsuh ing sekitar sampeyan. Printah kasebut uga bisa mbantu sampeyan menang perang kanthi gampang.

Mungkasi / miwiti hujan

Yen sampeyan ora seneng udan, sampeyan bisa nggunakake printah iki. Ngidini sampeyan mandheg udan ing jagad game. Sampeyan uga bisa nggunakake printah sing padha kanggo miwiti udan ing jagad sampeyan.

Komando Lokasi Klone

Prentah iki bisa ngidini sampeyan mindhah bangunan utawa barang saka sak panggonan menyang liyane kanthi gampang. Sampeyan uga ngidini sampeyan nyalin wilayah sing pengin dipindhah lan paste ing ngendi wae sing dikarepake. Mbiyantu para pemain lan ngidini dheweke nggawe pangkalan ing tengah segara.

Setel prentah cuaca ing donya

Sampeyan bisa ngontrol cuaca ing jagad kanthi nggunakake printah iki. Bisa dadi sampeyan lan ngidini sampeyan ngrancang cuaca sampeyan kaya sing disenengi. Iki digunakake banget dening wong-wong sing main mode kreatif.

Ngowahi Command XP

Nggunakake printah iki, pamuter bisa nambah tingkat pengalaman ing game, nambah tingkat kesulitan game lan entuk pilihan kanggo nggawe barang anyar. Printah kasebut kasedhiya ing versi Minecraft lan bisa mbantu nambah XP tanpa syarat.

Ngganti Prentah Kesulitan

Kadhangkala game kasebut dadi boring utawa kompleks. Sajrone kahanan kasebut, sampeyan bisa nggunakake printah Minecraft iki kanggo ngganti level kesulitan game miturut pilihan sampeyan. Wis sawetara pilihan, sing kalebu tentrem, gampang, normal lan angel.

Menehi printah item

Printah item minangka printah sing luwih apik ing Minecraft sing ngidini sampeyan menehi barang menyang pemain liyane kapan wae lan kepiye sampeyan pengin. Kanggo nggunakake printah kasebut, sampeyan mung kudu ngerti jeneng wong lan jeneng item sing pengin diwenehake.

Tetep item

Ora ana sing pengin mati kanthi ilang kabeh barang sing wis diklumpukake ing game kasebut. Dadi, yen sampeyan pengin njaga barang kasebut sanajan sawise mati, sampeyan bisa nggunakake printah console iki. Bisa mbantu sampeyan nyimpen kabeh barang sing diklumpukake ing server. Iki bisa nggawe game luwih gampang kanggo pemain ing peta petualangan.

Printah aturan game

Iki minangka salah sawijining printah Minecraft sing paling apik nganti saiki. Prentah kasebut menehi kekuwatan kanggo ngganti kepiye cara jagad iki. Sampeyan bisa nggunakake kanggo ngganti kacepetan wektu, kemampuan para pemain, lan barang-barang safiring. Nalika nggunakake prentah iki, sampeyan kudu eling yen efeke tetep ing saindenging jagad.

Entuk printah item ing game

Ana item tartamtu sing ora bisa diakses kanthi bantuan persediaan kreatif ing mode kreatif kasebut. Kanggo ngakses barang-barang kasebut, pamuter kudu nggunakake printah iki. Bisa mbantu dheweke entuk barang sing dikarepake, sanajan prentah kasebut blok Minecraft.

Mungkasi printah siklus / wengi

Yen sampeyan ora seneng karo siklus awan / wengi game kasebut, sampeyan bisa nggunakake printah kanggo mungkasi. Sampeyan uga bisa nggunakake printah iki kanggo mbukak blokir kasebut nalika sampeyan seneng. Nanging, sampeyan mung bakal bisa nggunakake printah iki yen sampeyan wis ngapusi Cheats kanggo jagad sampeyan.

Kesimpulan

Yen sampeyan pengin level game kanggo sampeyan kanthi mung sawetara klik, iki minangka sawetara printah sing paling adhem ing Minecraft sing bisa digunakake. Sampeyan bisa nggunakake kanthi nggunakake sintaksis ing jendela chatting sampeyan. Pemain utamane nggunakake printah kanggo nindakake samubarang sing canggih kayata udan, ganti wektu, entuk barang, njupuk barang ing ngendi wae lan akeh perkara sing padha.

FAQ

1. Apa sawetara printah sing adhem ing Minecraft?

Ana pirang-pirang printah sing adhem ing Minecraft, kayata Komando Teleport, sing bisa mbantu sampeyan pindhah menyang ngendi wae, utawa mateni pandang Mob sing menehi kekuwatan kanggo mateni entitas. Sampeyan uga duwe printah ing game sing dikenal minangka item ing game sing bisa digunakake kanggo pamuter kanggo njupuk barang sing dikarepake.

2. Kepiye sampeyan nggunakake printah ing Minecraft?

Kanggo nggunakake printah Minecraft, Pisanan, sampeyan kudu mbukak jendhela chatting ing game sampeyan. Saben versi Minecraft duwe tombol sing beda kanggo mbukak jendela. Sawise mbukak jendhela, ketik printah ing jendela ngobrol banjur pencet Ketik. Contone, yen sampeyan pengin nyetel wektu minangka dina ing game sampeyan, tulisake dhawuhe “/ Wektu Setel Day” ing Chats. Sampeyan bakal bisa ndeleng owah-owahan ing game sawise ngetik dhawuhe.

3. Apa sawetara printah aneh ing Minecraft?

Ana sawetara perintah aneh lan adhem ing Minecraft sing sampeyan pengin ngerti. Kalebu printah pangulangan simbok, sing bisa mbantu ngatasi mob utawa entitas ing ngendi wae, sing menehi wektu, sing menehi kekuwatan kanggo ngganti wektu game sing disenengi, lan uga printah aturan game, sing mbantu sampeyan kanggo ngrancang prilaku jagad iki.

4. Printah Minecraft sing paling migunani lan kenapa?

Komando Teleport minangka prentah sing paling apik lan migunani kanggo game iki. Amarga printah kasebut ngidini sampeyan teleport ing ngendi wae sing dikarepake lan kapan wae pengin. Bisa migunani kanggo sampeyan ing sawetara kahanan sing mbebayani ing ngendi sampeyan kudu mlayu saka mobs utawa mungsuh liyane. Komando kasebut uga bisa ngirit wektu yen sampeyan pengin lelungan liwat jarak sing luwih gedhe ing game kasebut.

5. Kepiye carane nggawe printah khusus ing Minecraft?

  • Tambah tanggepan babagan prentah miturut panggunaan lan klik tombol Gawe kanggo nylametake prentah lan digawa nggunakake.
  • Dolan maring panel game lan klik tombol Komando. Kanggo Nggawe Komando Anyar kanggo game sampeyan, sampeyan kudu klik ing tombol “Pilih Komandan”. Sawise ngeklik tombol, sampeyan kudu milih jeneng kanggo dhawuhe.
  • Nemtokake peran kanggo prentah gumantung saka kasedhiyan para pemain. Banjur, tulisake prasyarat kanggo dhawuhe lan netepake senar sing kudu digunakake para pemain ing game kasebut kanggo mbukak printah kasebut.

6. Sampeyan bisa mbatalake printah minecraft?

Ora, ora ana sistem sing dibangun ing game kanggo mbatalake printah Minecraft sing digunakake ing game kasebut. Nanging, ana cara ganti kanggo mbusak efek saka printah saka jagad sampeyan.

12 Komando Minecraft sing adhem

Nggawe & Sinau Tim

Alat Minecraft minangka alat sing kuat banget sing bisa mbantu sampeyan nindakake ing Minecraft kanthi cepet. Dheweke bisa uga dadi komponen penting ing desain lan nggawe game mini dhewe ing jagad minecraft. Sawetara printah cukup gampang digunakake, dene sawetara kompleks lan mbutuhake akeh informasi khusus kanggo fungsi kanthi bener. Dina iki kita bakal nuduhake sawetara favorit kita karo sampeyan!

Yen sampeyan seneng babagan sinau babagan Minecraft, priksa manawa sampeyan mriksa kemah Minecraft lan kelas Minecraft Live online dening pakar, lan dirancang dening Google, Stanford, lan MIT. Sinau teknik Minecraft utawa nggawe mod sampeyan dhewe.

Apa printah Minecraft?

Printah Minecraft minangka cara kanggo nggawe kedadeyan sing spesifik ing jagad minecraft. Ana akeh printah sing kasedhiya. Ana printah sing bisa menehi pamuter item tartamtu, ganti wektu ing donya, teleport sing entitas, isi area kanthi blok, lan liya-liyane. Printah kaya bahasa komputer sing digunakake digunakake para pemain kanggo nyritakake babagan apa sing kudu dilakoni. Kanggo game mangertos lan nglakokake saben printah sing diwenehake dening pamuter, pamuter kudu nyedhiyani sintaksis sing tepat utawa liya prentah ora bakal bisa digunakake.

Cara nggunakake printah Minecraft

Prentah dileksanakake kanthi ngetik jeneng printah ing jendhela obrolan lan prentah banjur mencet tombol Ketik utawa ngeklik tombol Kirim. Bentenane ing antarane pesen obrolan lan prentah yaiku prentah kasebut mesthi diwiwiti kanthi slash, e.g. / Bantuan. Sanajan pamuter bisa menet tombol T utawa mlebu ing jendhela lan jendhela prentah, mencet / ing keyboard uga bakal mbukak jendhela lan jendhela sing wis ditambahake.

Amarga prentah ngidini para pemain ngontrol apa sing kedadeyan ing jagad minecraft, prentah dianggep ngapusi. Yen sampeyan lagi muter ing jagad Minecraft kanthi Cheats ora aktif, prentah ora bakal bisa mlaku. Yen sampeyan durung nate nggunakake printah Minecraft sadurunge, tututi langkah-langkah ing ngisor iki kanggo latihan kanthi nglakokake printah Minecraft sing kapisan:

  1. Nggawe jagad kreatif anyar kanthi Cidra aktif.
  2. Bukak persediaan kreatif lan sijine sawetara barang ing hotbar sampeyan.
  3. Pencet “/” kanggo mbukak jendhela lan jendhela prentah. Sok dong mirsani manawa wis ana slash ing kolom teks.
  4. Ketik “cetha” supaya teks sampeyan katon kaya / Cetha.
  5. Kirim pesen kanggo nglakokake prentah kasebut. Wigati sing ora kaya ngobrol, nglakokake printah kanthi otomatis nutup jendhela lan dhawuhe.
  6. Mirsani hotbar sampeyan. Yen dhawuhe langsung mlayu kanthi bener, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa barang sing sampeyan entuk ing langkah 2 wis ilang. Kanthi nglakokake printah kasebut / Cetha, Sampeyan ngresiki kabeh barang saka persediaan sampeyan. Yen sampeyan wis nampa pesen kesalahan ing obrolan, sampeyan bisa uga ngetik / Cetha salah; Game kasebut ora bakal ngerti prentah kasebut yen ana kesalahan.

Sugeng rawuh ing perintah pertama! Sampeyan bisa uga wis ngeweruhi sawise sampeyan menet / kanggo mbukak jendhela lan prentah, dhaptar printah ditampilake tinimbang log chatting biasa. Yen sampeyan ngetik printah, minecraft bakal kanthi otomatis menehi saran babagan huruf apa sing sampeyan pilih. Yen sampeyan ora pengin ngetik kabeh jeneng komando, sampeyan bisa menet tombol tab kanggo muter liwat dhaptar sing disaranake dening game kasebut. Kajaba iku, yen sampeyan kudu mbukak printah sing sadurunge digunakake, sampeyan bisa menet tombol panah kanggo nggulung printah sing wis ditindakake.

Sawetara printah ora gampang kaya tembung siji. Sawetara printah mbutuhake informasi tambahan. Potongan informasi tambahan iki diarani bantahan. Siji printah sing butuh argumentasi yaiku / Cuaca. Yen sampeyan ngirim printah kasebut / Cuaca Ing obrolan lan dhawuh jendhela, sampeyan bakal nampa kesalahan. Iku amarga / Cuaca printah mbutuhake bantahan nanging ora kasedhiya.

Yen sampeyan ngetik / Cuaca banjur pencet spacebar, sampeyan bakal bisa ndeleng dhaptar saran babagan pitakonan sing bakal ngetik lan rong versi ing / Cuaca printah. Bantahan sing disaranake sampeyan bakal weruh yaiku Cetha, Pitakon, Udan, lan Thunder. The Pitakon argumentasi ora kaya wong liya, sing nggambarake macem-macem jinis cuaca. Amarga amarga ana rong versi beda / Cuaca printah.

Siji cara kanggo nggunakake / Cuaca printah yaiku / query weather. Kanthi nglakokake printah iki, game kasebut mung bakal negesake cuaca saiki ing obrolan. Cara liyane nggunakake / Cuaca Printah yaiku nyetel cuaca. Coba ganti cuaca nggunakake / Cuaca printah kaya ngono:

  1. Run / Udan Udan; sok dong mirsani manawa bakal miwiti udan ing game kasebut.
  2. Run / Cuaca Cuaca; sok dong mirsani manawa bakal mandheg udan.
  3. Run / Weather Thunder 10

The 10 Ing langkah telu minangka pitakonan tambahan kanggo ngontrol suwene suwene negara cuaca sing ditemtokake. Ing kasus iki, game bakal nyetel cuaca kanggo gludhug sajrone sepuluh detik (edition Java) utawa sepuluh ticks (edisi bedrock) banjur bali maneh.

Dhaptar printah minecraft sing adhem

Ing kene kita bakal nuduhake printah sing apik banget saka dhasar luwih maju! Jelajahi coding minecraft paling apik kanggo kursus bocah-bocah kanggo sinau luwih akeh.

Printah dhasar dhasar

Printah ing ngisor iki cukup gampang kanggo miwiti. Dheweke mung nggunakake bantahan sing gampang banget kayata nomer lan / utawa saran sing diwenehake dening jendela obrolan lan jendela printah. Laku karo printah kasebut supaya bisa ngrasakake perasaan sing luwih apik kanggo nggunakake printah.

1. / Bantuan

Gunakake / Bantuan printah kanggo sinau babagan printah liyane. Nambah argumentasi nomer (e.g. / Bantuan 3) bakal nuduhake sampeyan ing dhaptar dhaptar printah saka handbook komando virtual ing nomer kaca sing wis ditemtokake. Tinimbang nambah argumentasi, sampeyan bisa nambah jeneng printah minangka argumentasi (e.g. / Bantuan Cuaca) kanggo ndeleng gambaran babagan printah lan sintaks sing ana gandhengane.

2. / Wektu

Gunakake / Wektu printah nindakake macem-macem tumindak sing ana gandhengane karo wektu. Sampeyan bisa ngeset wektu karo prentah kaya / Wektu Setel tengah wengi utawa / Wektu Set 1200; Sampeyan bisa uga bisa nambah wektu saiki / Wektu Tambah 1200.

3. / Gamerule

Gunakake / Gamerule printah kanggo milih aturan sing beda ing jagad iki. Ana macem-macem aturan sing beda kanggo ngowahi; layar obrolan lan komando bakal menehi saran minangka argumen. Salah sawijining aturan kasebut yaiku kerusakan geni, sing nemtokake manawa pemain ora bakal disalahake kanthi geni. Kanggo mateni karusakan geni, gunakake / gamerule firedamage bener; Kanggo mateni karusakan geni, gunakake / gamerule firesamage palsu. Ana akeh aturan liyane sing bisa dieksprimen.

Pamilih sing dibutuhake printah Minecraft

Kelompok prentah sabanjure iki rada tantangan amarga mbutuhake jinis bantahan sing spesifik sing diarani pamilih. Ngerteni pamilih sing digunakake yaiku mbiyantu nggunakake printah kanggo target mung entitas tartamtu.

4. /nyritakake

Gunakake /nyritakake Prentah kanggo ngirim pesen chatting mung kanggo pamuter utawa pemain tartamtu. Pitakonan pisanan sawise /nyritakake printah bakal nemtokake pamuter utawa pemain sing pengin dikirim pesen kasebut menyang. Game kasebut kanthi otomatis bakal menehi saran kanggo pemain liyane kanthi gamertag lan dhaptar pemilihan. Pamilih minangka target pratinjau utawa klompok target. Contone, ing @A pamilih target kabeh pemain. Argumen kapindho yaiku pesen sing pengin dikirim. Printah sampel iki / pitunjuk marang @r bakal ngirim pesen “hello” menyang pamuter acak.

5. / mateni

Gunakake / mateni printah kanggo mateni entitas utawa pemain khusus ing jagad iki. Kaya /nyritakake printah, / mateni mbutuhake target. Contone, sampeyan bisa mateni kabeh entitas karo / Mateni @e. Sampeyan bisa ngowahi pamilih kanggo mbatesi target kanggo subset tartamtu. Contone, yen sampeyan mung arep mateni kabeh nir, sampeyan bakal nggunakake / Mateni @ Type = Zombie].

6. / menehi

Gunakake / menehi printah kanggo menehi pamuter (utawa pemain) item tartamtu. Tuladhane, / Menehi apel @s bakal menehi sampeyan siji apel. Sampeyan bisa nambah luwih akeh argumen kanggo ngontrol pirang-pirang barang lan versi barang sing pengin sampeyan tampa. Prentah / Menehi @a WOL 64 1 bakal menehi kabeh pemain wol 64 wol (1 minangka data data versi oranye blok wol).

7. / Cetha

Gunakake / Cetha printah kanggo mbusak barang saka persediaan pamuter (utawa pemain). Kita wis ndeleng iku / Cetha Tanpa apa wae argumen mbusak kabeh saka persediaan sampeyan dhewe. Prentah / Cetha @r Diamond bakal mbusak kabeh berlian saka persediaan pamuter acak, dene / Cetha @rmrald 1 bakal mbusak siji zamrald saka persediaan pamuter acak.

8. / Efek

Gunakake / Efek printah kanggo ngetrapake efek kanggo pamuter. Tuladhane, / Efek @ wuta bakal nyelehake kabeh pemain ing ngisor efek buta 30 detik wiwit ora ana argumen wektu wis dituduhake. Argumen bisa ditambahake kanggo nemtokake durasi efek lan tingkat efek, dadi / Efek @ kacepetan 15 1 bakal ngetrapake efek kacepetan tingkat loro kanggo sampeyan kanggo 15 detik. Tingkat kanggo saben efek kanthi 0, saengga level pertama yaiku 0, level kapindho 1, lsp. Kanggo mbusak efek saka kabeh pemain, gunakake / Efek @a cetha.

Prentah Minecraft sing luwih maju

Kelompok printah sabanjure iki luwih canggih amarga nggunakake koordinat kanggo makili ing saindenging jagad sing kudu kedadeyan. Kanggo printah kasebut, dianjurake banget kanggo sampeyan praktik ing jagad sing sampeyan ora bakal ngancurake apa-apa amarga ora ana cara sing gampang kanggo mbatalake asil saka komando / isi / klon.

9. / Teleport

Gunakake / Teleport utawa / tp Prentah kanggo teleport entitas. Ana macem-macem versi fungsi iki. Sampeyan bisa telept menyang lokasi pamuter acak / tp @s @s @s @s. Utawa sampeyan bisa teleport pamuter kanthi acak menyang lokasi tartamtu ing saindenging jagad nggunakake koordinat kanthi prentah kayata / tp @r 100 65 100 100 100 100. Telu nomer kasebut makili lokasi ing jagad Minecraft kanthi koordinat 3-D. Yen sampeyan ora nemtokake target pamuter utawa entitas menyang teleport, sampeyan bakal dadi sing telepon. Tuladhane, / tp ~ 0 ~ 0 ~ -10 bakal teleport sampeyan sepuluh ngalangi ing sisih lor sampeyan lagi ngadeg amarga tilde (~) nggantosi koordinat sing gegandhengan karo lokasi sampeyan. Ana uga argumen tambahan kanggo ngontrol arah sing target sing diadhepi sawise ditemehake.

10. / pesawat

Gunakake / pesawat printah kanggo nyelehake blok tartamtu ing lokasi tartamtu ing jagad iki. Tuladhane, / pesawat 50 60 7 konkrit 15 bakal nyelehake blok konkrit ireng (wiwit 15 yaiku data data kanggo konkrit ireng) ing lokasi (50, 60, 70). Yen argumen data data ora diilangi, bakal dadi 0. Kanggo ngganti blok sampeyan lagi ngadeg ing udara, gunakake / pesawat ~ 0 ~ -1 ~ 0 Udhara Amarga koordinat relatif (0, -1, 0) nggambarake blok langsung ing ngisor sampeyan.

11. / isi

Gunakake / isi printah kanggo ngisi volume 3-D kanthi jinis blok tartamtu. The / isi printah pancen padha karo / pesawat Nanging, mbutuhake rong set koordinat. Koordinat pisanan bakal makili siji sudhut volume kanggo isi lan koordinat kapindho bakal makili sudhut ngelawan. Prentah iki bisa dadi saver wektu sing gedhe amarga bisa menehi blok sing akeh nalika dilaksanakake. Yen sampeyan pengin mbangun kolom 50 blok sing dhuwur saka wedhi ing lokasi (-250, 70, -300), sampeyan kudu nglakokake dhawuhe / ngisi -250 70 -300 -250 119 -300 wedhi. Kanggo mbangun platform alun-alun ing endi sampeyan lagi ngadeg, sampeyan bisa nggunakake kaya / isi ~ -1 ~ -5 ~ -5 ~ 5 ~ -1 ~ 5 obsidi.

12. / Klone

Gunakake / Klone printah kanggo nyalin volume kabeh saka siji titik liyane. Iki bisa migunani banget kanggo nyalin utawa mindhah soko sing wis dibangun menyang wilayah liyane. The / Klone Printah mbutuhake telung set koordinat. Koordinat pisanan yaiku salah sawijining sudhut volume sing bakal disalin, lan koordinat kapindho minangka sudhut ngelawan saka volume sing bakal disalin. Koordinat katelu yaiku sudhut area sing bakal disalin karo nilai paling murah. Contone, kanggo nyalin kubus 5x5x5 sing ana ing (20, 50, -80) menyang titik siji blok ing sisih kidul lokasi pamuter, dhawuhe kasebut / Klone 20 50 -80 24 54 -76 ~ 0 ~ 0 ~ 1.

Coba printah Minecraft anyar!

Wiki Minecraft minangka sumber daya sing apik kanggo sinau apa printah liyane sing bisa digunakake lan argumen tambahan, yen ana. Ana akeh printah kanggo sinau lan nguwasani. Saliyane sinau apa prentah, sinau babagan nggunakake target pemilihan penting banget. Salajengipun, pangerten kuwat babagan koordinasi sistem bakal penting kanggo bisa nggunakake printah kanthi efektif nggunakake argumen koordinat kanthi efektif. Tombol kanggo entuk luwih apik nggunakake printah yaiku praktik.

Up Sabanjure, Sinau luwih lengkap babagan cara kode Minecraft utawa miwiti kelas Minecraft Redstone Teknik Minecraft Live Minecraft – ana sesi intro gratis!

Ditulis dening Chris Youngs, sing kerja ing Minecraft luwih saka patang taun. Dheweke paling akeh kanggo tes Minecraft: Edition Edition, kanthi penekanan abot ing fitur Codebuilder. Dheweke gabung karo tim nggawe & sinau kanggo mbantu mulang mulang siswa enom dhasar program karo Minecraft: Edition Edition.

Sampeyan bisa uga seneng.

Mangsa codin

Coding musim salju kanggo bocah-bocah

Dhaptar ing ngisor sepuluh kegiatan coding musim semi yaiku cara sing cocog kanggo nambah katrampilan coding nalika siyap kanggo wulan mangsa ngarep.