11 Fans RGB paling apik kanggo pesawat udara sing paling apik lan katon luwih apik – Geekflare, 12 para penggemar RGB paling apik ing 2023: Kanggo Kinerja pendeti & estetika pendinginan – ElectronicsHub

12 Para penggemar RGB paling apik ing 2023: Kanggo kinerja pendinginan & estetika

Contents

Cons:

11 Fans RGB paling apik kanggo pesawat udara sing sampurna lan luwih apik

Kanggo PC apa sing kudu ditindakake kanthi apik, iku penting kanggo menehi perhatian khusus kanggo airflow ing PC.

Sanajan dudu aspek sing paling apik saka PC, AirFlow minangka salah sawijining aspek penting kanggo sing kudu menehi perawatan khusus. Para penggemar duwe peran penting kanggo nggayuh pesawat udara sing sampurna ing PC apa wae.

Ayo kita ngrembug babagan penggemar mbantu ing airflow ing PC.

Kepiye carane penggemar mbantu ing airflow?

Yen kurungan ora cukup diferensi, udhara panas bisa mimpin sistem kasebut menyang overheat, sing bisa mbebayani kinerja. Kanggo ngatasi masalah iki, penggemar, salah sawijining komponen sing paling penting ing komputer, mbantu ing pendinginan optimal sistem.

Rgb2

Sampeyan kudu ngerti sawetara perkara sadurunge miwiti ngatur lan posisi penggemar sampeyan. Nanging yen sampeyan duwe, nyetel kanggo kinerja sing paling luweh gampang lan trep.

Para penggemar RGB anyar sing anyar duwe kacepetan penggemar nganti 1500 rpm lan nawakake kinerja sing apik kanggo pendinginan sing optimal nalika menehi vibe estetika lan aran sing apik.

Mangkene sawetara perkara sing kudu sampeyan eling sadurunge tuku penggemar RGB.

Fitur kanggo dideleng sadurunge milih penggemar RGB

# 1. Ukuran

Ukuran Fine RGB kisaran saka 120mm nganti 140mm. Sanajan para penggemar kanthi ukuran 120 mm nyedhiyakake tingkat operasi sing luwih alon, digunakake kanggo ngasilake kurang swara lan luwih kompatibel.

Ing tangan liyane, penggemar 140mm duwe urip beting sing luwih dawa nalika ngasilake jumlah paling luweh.

# 2. Swara

Sembarang konsumen luwih seneng karo penggemar sing ora sengaja tinimbang sing ora apik. Sing duwe ukuran agul sing luwih gedhe ngasilake swara sing luwih murah nalika mlaku kanthi tingkat sing luwih alon nanging luwih larang tinimbang para penggemar kanthi ukuran sing luwih cilik nalika mlaku kanthi cepet.

# 3. Kacepetan

Disebutake manawa kacepetan penggemar RGB, luwih apik layanan pendinginan sing diwenehake. Penggemar sing muter bisa uga duwe motor daya sing luwih dhuwur lan ngasilake getaran luwih akeh nalika sampeyan nggunakake PC. Nanging luwih disenengi kanggo target kanggo penggemar kurang saka 30dB yen gangguan Fan Bunder.

# 4. Werna

Minangka jeneng RGB sing dadi warna abang, ijo, lan biru, warna dadi peran penting nalika milih penggemar RGB. Apike kanggo tuku PC model kanthi piranti lunak sing ramah pangguna sing ngidini sampeyan ngatur warna-warna iki.

Saiki ayo njelajah sawetara penggemar RGB sing paling apik kanggo pesawat udara sing sampurna lan katon luwih apik.

Masterfan Mf120 Halo

Digawe nganggo bahan penyerapan swara sing unik lan metode pengurangan swara, masterfan mf120 halo minangka seri anyar sing nawakake hawa adhem kanggo radiator cair CPU. Nyedhiyakake campuran pendinginan sing sampurna lan nggawe bisu ing siji produk.

Pratinjau Produk Rating Regane
Cairan Master MF120 Halo 3N1FANS, lampu-Du-ring Cahaya, tekanan statiszizerbable, tekanan statis 120mm PWM, Extender Header Argb (MFL-B2dn-18npa-R1), Ireng Kadhangkala Master Masterfan MF120 Halo 3N1FANS, Cahya Duo-Ring Campuran, Kedadeyan 120mm PWM .. $ 70.99 Tuku ing Amazon

Kasusun saka lampu Ring Ring Ring Ring kanthi 24 masing-masing sing dikontrol dening Argb LED, sing ngasilake efek visual sing apik.

Iki kalebu desain agul-agul hibrida sing ngasilake aliran udara tekanan statis kanggo pertempuran resistensi lan impedansi.

Nduwe kacepetan sing dikontrol, dinamis sing bisa nyuda swara utawa nambah udara. Salajengipun, menehi pengalaman saka pendinginan sing apik banget karo umur dawa.

Penggemar Kasus 120mm Antec

Kanthi antarmuka RGB 12V lan bantalan stabilitas sing dhuwur, penggemar kasus antec 120mm ngasilake aliran udara sing apik lan efek pendinginan kanthi cepet.

Pratinjau Produk Rating Regane
Penggemar kasus 120mm Penggemar kasus 120mm $ 39.99 Tuku ing Amazon

Nduwe proses instalasi sing gampang amarga antarmuka 12v RGB sing wis nyambung dening manajemen kabel sing luwih gampang.

Antarmuka RGB sing sregep ngidini sampeyan seneng gambar sing beda sawise kuwasa. Lumahing busur penggemar dipandu, nyebabake ventilasi sing cukup, kapasitas pembuat panas sing gedhe, lan efek udara sing apik lan adhem sing apik. Menehi pengalaman sing kurang rame.

Corsair iCe SPB120 RGB Elite

Elite Corsair iCeir SPUB20 RGB ngrangsang sistem sampeyan kanthi lampu sregep lan efek swara sithik. Pangembangan paling anyar ing piranti lunak ngowahi persiyapan lengkap menyang ekosistem sing mulus, kanthi rapi.

Pratinjau Produk Rating Regane
Korsair iCe SPB120 Kinerja Kipas 120mm PWM Triple Kipas Kanthi ICU Lighting Node Korsair iCe SPB120 Kinerja Kipas 120mm PWM Triple Kipas Kanthi ICU Lighting Node $ 64.99 Tuku ing Amazon

Menehi pengalaman sing kurang sithik kanthi tingkat kinerja sing dhuwur. Kanthi nggunakake van anti-vorteks, menehi efek pendinginan sing ditingkatake.

Wolung penggemar iki kanthi lengkap RGB LEDES nawakake efek madhangi alus lan apik banget. Iku haTetika banget nyenengake kanggo mripatmu.

Artik P12 PWM PST A-RGB (3 Pack)

Kanthi 12 Digital A-RGB LED ing penggemar, Artik PST A-RGB nyedhiyakake kontrol warna kanthi warna lan efek madhangi sing kuat lan dioptimalake tekanan statis.

Pratinjau Produk Rating Regane
Arctic P12 PWM PST A-RGB (3 Pack) - 120 mm Pwm Fan Optimized kanggo penggemar statis, penggemar kasus, semi-pasif: 0-2000 RPM, 5v 3 Pin Argb, Fan Fan - Black Artik P12 PWM PST A-RGB (3 Pack) – Kelas cilik 120 mm Optimized kanggo tekanan statis, penggemar kasus, .. $ 42.99 Tuku ing Amazon

Y-Splitter ing Y-Splitter ing kabel penggemar lan A-RGB Wires nggawe nginstal lan ngatur penggemar tambahan. Wis meksa statis dhuwur, njamin ketahanan udara sing tambah lan efek penyejukan sing efektif.

Konektor 4-pin mbantu ngatur rpm kanthi efisien, nggawe pengalaman kabeh ora muni. Iki nyedhiyakake kinerja maksimal kanthi teknologi paling anyar.

Asus tuf game sambungan TF120 Argb

Kanthi nyedhiyakake 250.000 jam operasi kanthi bantalan dinamis cairan sing cairan, game asus game sambungan semu TF120 Argb santai menehi pengalaman sing paling apik.

Pratinjau Produk Rating Regane
Asus Tuf Gaming Game TF120 Argb Chassis Penggemar 3 Pack 3pin LED, cairan sacara kedher, cairan pwm cairan, radiator cair Asus Tuf Gaming Game TF120 Argb Chassis Penat 3 Pack 3pin LED, Lanjut Fluid Dinamis .. $ 43.99 Tuku ing Amazon

Nyedhiyakake sirkulasi udara sing apik. Bantalan anti-getaran mbantu nyuda level swara.

Rangka rpm sing amba njamin pendinginan sing optimal sistem. Dibandhingake para penggemar RGB tradisional, larik dipimpin kaping pindho ing penggemar iki nyedhiyakake efek sing luwih apik.

NZXT Aer RGB 2

Kanthi nyampur rong lingkungan rong hue 2, NZXT Aer RGB 2 nyedhiyakake aliran udara paling apik ing sadawane konfigurasi lampu sing lengkap.

Pratinjau Produk Rating Regane
NZXT Aer RGB 2 - HF-28120-B1 - 120mm - Tips Lampu Lanjut - Tips Winglet - Lampu Dinamis - Cairan (Hue2 Pencarian Ora Kalebet), Ireng NZXT Aer RGB 2 – HF-28120-B1 – 120mm – Kustomisasi Lampu Lanjut – Tips Winglet – Cairan .. Tuku ing Amazon

Kanthi panyebaran cahya sing konsisten, pandhuan lampu rognuined khusus kanggo ngasilake efek visual sing apik banget.

Iki nggunakake bantalan dinamis cairan (FDB) digawe saka tembaga, sing mbantu njaga pelumas seragam lan nyuda swara sing ana. Nggunakake Tips Winglet, penggemar nyedhiyakake efek pendinginan sing ditingkatake. Iki dikontrol kanthi digital nggunakake Software Cam.

Ahinahorse FS-9002 Pro

Duwe kontrol pribadi lan efek pendinginan sing kuat, The Ayahorse FS-9002 Pro iki temtu pasar produk sing wis siyap.

Pratinjau Produk Rating Regane
Arang-9002 Pro penggemar Case 120mm Pro, 26 pimpinan linging lingting dobel, 800-1800RpM PWM Case penggemar karo 5v PWM Motherboard Sync / Controller Bangkok (3 Pack, White) FS-9002 Pro Kipas Case 120mm Pro, 26 LED ARGB lan Gelombong Lingting Dobel, 800-1800Rpm PWM .. $ 46.99 Tuku ing Amazon

Penggemar bisa nahan stabilitas sing luar biasa ing lingkungane sanajan muter paling dhuwur. Motor kembang hidraulik hibraulik kanthi kualitas tinggi mbantu njaga kacepetan stabil, nambah urip beting.

Nerangake karo pengontrol 4-pin, sing mbantu beda-beda lan njaga swara penggemar. Sampeyan bisa nggabungake efek cahya sing paling apik nggunakake telung warna RGB ing cara bebas.

Nganggo penggemar kasus LED RGB

Kalebu desain kontrol remot nirkabel nirkabel, sing paling gedhe C8123 RGB LED Cas Fra Milih ndadekake kasus komputer sampeyan ora ana ing tengah-tengah wong akeh kanthi variasi warna lan efek warna sing kuat.

Pratinjau Produk Rating Regane
Penggemar Kasalahan Kasus 120mm Led, Edisi Tinggi Airflow Slanggang Kuwasa LED Gabungan Kasus 120mm LED, Modern Edisi Tinggi Airflow Led Kipas Kuwak Kanggo Kelas Pc, .. $ 29.99 Tuku ing Amazon

Teka bebarengan karo macem-macem transformasi warna. Mbandhingake karo penggemar kasus standar, iki nyedhiyakake kinerja sing luwih apik.

Paling apik kanggo game PC kaya sing nyedhiyakake pengalaman penyejakan paling apik kanggo njaga. Uga, menehi pengalaman sing kurang rame.

Penipuan radiator armaltake murni 20 penggemar Argb sync

Dilengkapi bantalan hidraulik, agul-agul kompresi, lan 16.8 yuta warna cincin sing dipimpin kanthi sangang LED sing bisa diprogram, Thermaltake murni 20 Argb sync radiator penggemar nyedhiyakake jangkoan sing tepat lan padhang katutup.

Pratinjau Produk Rating Regane
Thermaltake murni 12 argb 5v motherboard Sync / Controller analog 16.8 yuta warna 9 LADS Radicalan Hydraulic 120mm Hydraulic 120mm Bearing Case / Kipas Radiator, 3 Pack CL-F079-pl12sw-pl12sw-pl12 Thermaltake murni 12 argb 5v motherboard sync / Controller analog 16.8 yuta warna 9 bisa diatasi .. $ 44.99 Tuku ing Amazon

Nyelarasake stasiun game lan nggampangake owah-owahan mode Mode LED kanthi pengontrol Argb.

Kemah hidraulik nyedhiyakake pengalaman sing kurang. Iki nyedhiyakake spektrum warna sing konsisten.

Lian Li Uni Uni Uni Uni final sl v2

Lian Li Uni Uni Uni Uni Uni Fan SL V2 nyedhiyakake tampilan estetis sing nyenengake sing katon ing aliran udara sing ditingkatake ing sistem kasebut.

Pratinjau Produk Rating Regane
Lian Li uni fan SL v2 RGB revolusi Daisy-Chain Argb Fan 120mm Pack Black Sl120v2-3b Lian Li uni fan SL v2 RGB revolusi Daisy-Chain Argb Fan 120mm Pack Black Sl120v2-3b $ 79.49 Tuku ing Amazon

Tombol interlak sing bisa dicopot ningkatake reresik radiator. Saben kluster penggemar mbutuhake kabel siji. Lingkungan sing luwih tulung dipikolehi kanthi bantuan wiwitan / mungkasi Fan RPM. Chain Daisy mbantu nyambungake rong kluster penggemar.

Penggemar PC Deepecool FC120 PC

Kinerja Depecool FC120 Putih.

Pratinjau Produk Rating Regane
Deepcool FC120 WH 3in1 PC Fans Saben Saben 120mm 1800mrma 61.91cfm 61.91CFM FDB FDS Daisy Chain RGB 5V-3PIN PWM Chain RPB 5V-3PIN PWM Chain RPB 5V-3PIN PWM (A) Penggemar penggemar 3in1 pc120 wh 3in1 pc saben 120mm 1800rpm 61.91cfm FDB Komputer FDB FD Daisy Chain RGB .. $ 42.65 Tuku ing Amazon

Bezel pigura FC120 nawakake luwih akeh area permukaan kanggo dissipasi panas sing luwih apik.

Nggunakake piranti lunak Motherboard tinimbang app pengontrol penggemar sing kapisah bisa ngatur RGB.

Penggemar Daisy Chare njamin manajemen kabel sing luwih apik. Iki nggawe lampu lampu sing apik kanthi fitur.

Tembung pungkasan

Mula, yen sampeyan nggoleki penggemar RGB sing nyedhiyakake aliran udara sing paling apik, pengalaman sing ora sengaja, lan tampilan estetis, nimbang para penggemar RGB iki kanggo ditemokake.

Sabanjure, sampeyan bisa mriksa sumber daya RGB kanggo komputer pribadi. Sampeyan bisa uga nggunakake alat kasebut kanggo mriksa suhu CPU lan mesthekake PC tetep sehat kanggo wektu sing suwe.

Saptak minangka panulis teknologi, makarya minangka panulis konten senior ing geekflare. Dheweke duwe pengalaman 4 taun lan duwe keahlian ing marketing digital, Ngembangake bisnis, cerdas, game, lan liya-liyane. Dheweke nyekel b. Gelar Tech … Waca Liyane

  1. Masterfan Mf120 Halo
  2. Penggemar Kasus 120mm Antec
  3. Corsair iCe SPB120 RGB Elite
  4. Artik P12 PWM PST A-RGB (3 Pack)
  5. Asus tuf game sambungan TF120 Argb
  6. NZXT Aer RGB 2
  7. Ahinahorse FS-9002 Pro
  8. Nganggo penggemar kasus LED RGB
  9. Penipuan radiator armaltake murni 20 penggemar Argb sync
  10. Lian Li Uni Uni Uni Uni final sl v2
  11. Penggemar PC Deepecool FC120 PC

12 Para penggemar RGB paling apik ing 2023: Kanggo kinerja pendinginan & estetika

Dina iki meh kabeh komponen komputer lan periferal teka karo lampu RGB sing ora dibangun. Amarga sampeyan bisa nyetel lampu RGB iki kanggo warna apa wae sing dikarepake, bisa dadi cara sing apik kanggo ngatur estetika lan tampilan PC Game. Amarga para penggemar sing adhem, malah PC iki dilengkapi karo lampu RGB lan dina iki ing kene kita karo para penggemar RGB sing paling apik sing wis dipilih minangka saben faktor kasebut:

  • Ukuran Fan: Kaya penggemar PC liyane, sampeyan kudu mriksa ukuran penggemar RGB sampeyan kanggo mriksa kompatibilitas uga entuk ide babagan kinerja. Nalika umume para penggemar RGB nggunakake ukuran penggemar 120 mm umum kanggo kompatibilitas sing umum, malah ana ukuran penggemar 140 mm sing nawakake kinerja sing luwih apik nalika cocog kanggo mung kasus sing luwih gedhe.
  • Jumlah penggemar: Umume komputer mbutuhake duwe akeh penggemar kanggo pendinginan. Lan yen sampeyan pengin mbangun PC sing apik, banjur duwe akeh penggemar RGB ndadekake luwih apik. Mangkono, umume para penggemar RGB teka minangka bungkus 3 penggemar ing ngendi ana sing nawarake 5 utawa 6 penggemar ing kothak kasebut nggawe luwih apik kanggo pilihan dhuwit.
  • Bantere kipas: Nalika kipas RGB mesthi katon apik banget, ora bakal ana gunane yen ora nawakake kinerja pendinginan sing cocog. Kanggo padha, mesthi apike kanggo mriksa kacepetan penggemar penggemar RGB sing diwenehake ing RPM. Bisa kalebu rating nganti 1200 rpm, nganti 1500 rpm, nganti 1800 rpm, lan liya-liyane ing ngendi rating kacepetan penggemar sing luwih umum nawakake kinerja sing luwih apik ing komputer.

Mesthine faktor kasebut cukup penting lan gampang gegayutan karo penggemar RGB, nanging sampeyan isih kudu nimbang akeh sadurunge tuku penggemar RGB. Amarga iki, kabeh penggemar RGB sing paling apik sing diwenehake ing ngisor iki uga duwe katrangan lan fitur sing penting ing lengkap “Tuku Pandhuan” Kanggo mbantu sampeyan mbukak kanthi penggemar RGB sing paling apik nalika sampeyan wis nuntun pandhuan iki.

Penggemar RGB paling apik 2023

Penggemar RGB Ukuran Fan Ora. saka penggemar Garansi Tuku Saiki
Penggemar RGB Series Corsair ll 120mm 3 penggemar 2 taun Priksa ing Amazon
Penggalik Master sing adhem 120mm 1 penggemar 2 taun Priksa ing Amazon
Penggemar cilik antec rgb 120mm 3 penggemar 1.5 taun Priksa ing Amazon
Fan Nzxt Aer RGB 120mm 1 penggemar 2 taun Priksa ing Amazon
Penggemar RGB PCCOOLER 120mm 5 penggemar 3 taun Priksa ing Amazon
Kasedhiya penggemar RGB kanthi nirkabel 120mm 5 penggemar 1 taun Priksa ing Amazon
Penggemar kasus Apevia rgb 120mm 3 penggemar 1 taun Priksa ing Amazon
Penggemar Sirius Loop RGB Triple 120mm 3 penggemar 2 taun Priksa ing Amazon
Penggemar kasus RGB Series 120mm 3 penggemar Priksa ing Amazon
Penggemar RGB Series Corsair ll 140mm 1 penggemar 2 taun Priksa ing Amazon
Pemain Antec RGB 120mm 3 penggemar 2 taun Priksa ing Amazon
Penggemar Kastus Ezdiy-Fab RGB 120mm 6 penggemar Priksa ing Amazon

Ulasan Fans RGB paling apik

1. Series Corsair LL LL120 RGB 120mm Loop Dual

Seri LL1 Series Corsair

Corsair minangka salah sawijining pilihan sing luwih premium lan dhuwur nalika sampeyan ngomong babagan produk lan lemari pendhudhuk komputer uga kalebu penggemar RGB kanthi dhuwur.

Korsair LL120 Co-9050072-WW Fan – WW RGB teka ing posisi 1 saka dhaptar iki wiwit iki minangka salah sawijining pilihan sing paling apik sing kasedhiya ing kana. Miwiti kanthi ukuran penggemar, paket penggemar iki nawakake 120 mm penggemar kanggo kompatibilitas sing tepat. Ngomong babagan Ukuran Paket, sampeyan nemokake total 3 penggemar RGB ing kothak bebarengan karo penganten korsair node corsair.

Salah sawijining perkara sing paling apik babagan para penggemar RGB yaiku sampeyan entuk kinerja sing apik kanggo kacepetan penggemar nganti 1500 rpm. Iki nyebabake peringkat udara sing apik nganti 43.25 cfm. Lan wiwit sampeyan entuk rating swara mung 24.8 DB, sampeyan bisa nggunakake 3 penggemar kasebut ing PC. Bab sing apik babagan Corsair yaiku penggemar RGB kasebut bisa dipercaya kanggo garansi 2 taun sing kalebu.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 3 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1500 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 43.25 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 24.8 db
  • Didhukung dening garansi 2 taun

Pros:

  • Kinerja pendeksa paling apik ing tingkat swara sing kurang
  • Lampu RGB sing apik banget karo macem-macem efek
  • Cukup garansi kanggo katentreman atine

Cons:

  • Cukup bungkus penggemar RGB

2. Master master sabit sabar 120 v2 RGB Square

Master master sabit

Sampeyan uga bisa nimbang master sing luwih adhem lan produk pendinginan yen sampeyan pengin sing digawe kanggo kinerja pendinginan sing dhuwur kanthi lampu RGB sing ora mbayar tanpa mbayar premium padha.

Penggal-ara RGB sing adhem 120 v2 rawuh ing posisi kaping 2 saka londicle iki minangka pilihan sing paling murah sing kapacak ing kene sing cocog kanggo para panuku ing anggaran. Malah ing tag rega level level, sampeyan entuk ukuran penggemar sing umum lan standar 120 mm. Sanajan, sampeyan mung entuk penggemar siji sing kalebu ing kothak sing bisa dadi bummer sing dianggep penggemar iki ora malah ndhukung lampu RGB sing bisa diatasi.

Untunge, Master Cooler nggawe padha karo syarat-syarat pendhapat penggemar RGB iki sing dirating kanggo kacepetan penggemar maksimal nganti 1800 rpm. Nyatane, malah nawakake rating udara sing paling apik nganti 62 CFM sing luwih dhuwur tinimbang liyane liyane. Malah kanthi nomer kinerja, sampeyan entuk peringkat swara sing bisa diatur 27 DB. Sanajan dadi pilihan anggaran, sampeyan uga entuk garansi 2 taun suwene kanthi penggemar RGB iki sing apik banget.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 1 kipas RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1800 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 62 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 27 DB
  • Didhukung dening garansi 2 taun

Pros:

  • Fan RGB sing terjangkau lan ramah
  • Nomer kinerja sing paling apik kanthi output swara sing apik
  • Apik kanggo panggunaan jangka panjang kanthi wektu babar pisan

Cons:

  • Mung penggemar RGB siji tanpa lampu RGB sing bisa diatasi

3. Fans kasus 120mm RGB

Fans kasus 120mm RGB

Antec minangka komponen komputer liyane sing bisa dipikirake yen sampeyan ana anggaran lan pengin barang sing bisa dipercaya nanging bisa dipercaya nalika sampeyan ngomong babagan penggemar RGB.

Penggemar RGB RGB Antec F12 iki kasedhiya ing posisi kaping 3 iki amarga minangka salah sawijining nilai sing paling apik kanggo opsi dhuwit sing ana ing dhuwure bungkus. Dadi pas, sampeyan bakal nemokake total 3 penggemar RGB sing kalebu ing kothak sing mesthi apik. Minangka ukuran penggemar iki, kabeh telu saka penggemar RGB kasebut yaiku 120 mm para penggemar sing kudu kompatibel karo umume kasus komputer.

Sanajan dadi pilihan level-entri, level kinerja ora paling apik amarga sampeyan entuk peringkat kacepetan penggemar mung 1000 rpm. Kajaba iku, peringkat udara kasebut uga diwenehake nganti 30.5 cfm sing luwih murah tinimbang opsi liyane ing kana. Matur suwun, para penggemar RGB kasebut saka Antec cantik sing meneng kanthi level swara mung 21.5 DB. Boten kados opsi loropaken anggaran liyane, iki uga bisa dilengkapi 1.Garansi 5 taun.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 3 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1000 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 30.5 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 21.5 DB
  • Didhukung dening 1.Garansi 5 taun

Pros:

  • Paket Fans Friendly anggaran kanggo PC game budget
  • Sing cukup penggemar RGB sanajan kanthi cepet penggemar
  • Wektu babar pisan dawa kanggo katentreman atine

Cons:

  • Cukup bungkus penggemar RGB

4. Fan Nzxt Aer RGB

Fan Nzxt Aer RGB

NZXT minangka salah sawijining opsi premium ing njaba nalika sampeyan ngomong babagan produk pendinginan kaya para penggemar RGB amarga umume tawaran nawakake kinerja sing apik banget.

Penggemar RGB Aer RGB 2 RGB 2 HF-28120-B1 RGB minangka salah sawijining penggemar RGB sing paling apik sing kasedhiya ing njaba sing isih bisa menehi desain sing apik. Tekan kompatibel saka penggemar RGB iki, sampeyan bakal seneng ngerti yen kedadeyan dadi penggemar 120 mm. Sanajan, sampeyan mung entuk penggemar RGB sing kalebu ing kothak sing bisa dadi bummer kanggo akeh.

Ngalih menyang sisih kinerja, NZXT ora nguciwani matur nuwun kanggo kacepetan penggemar nganti 1500 rpm. Nyatane, sampeyan uga entuk rating airflow sing apik nganti 52.44 cfm. Lan bagean sing paling apik yaiku bisa nawakake kabeh iki kanthi swara penggemar mung 22 DB. Kaya sing dikarepake saka penggemar RGB Akhir sing kaya sing dhuwur, sampeyan bakal diwenehi garansi 2 taun kanggo katentreman atine.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 1 kipas RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1500 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 52.44 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 22 DB
  • Didhukung dening garansi 2 taun

Pros:

  • Lampu RGB sing apik banget karo macem-macem opsi kontrol
  • Kinerja pendinginan sing cukup apik kanthi operasi bisu
  • Kualitas mbangun sing kuat lan awet kanthi garansi dawa

Cons:

  • Dudu pilihan RGB sing ramah

5. Seri Pccooler 120mm penggemar

Seri Pccooler 120mm penggemar

Kaya sing sampeyan bisa ngira-ngira jenenge, PCCOOLER utamane minangka merek produk pendinginan sing digawe kanggo komputer sing kalebu penggemar RGB sing kapacak ing kene sing bisa digunakake kanggo panggunaan jangka panjang.

PcCooler’s Moonlight Series Series PC-5m120 RGB Fan minangka pilihan sing bisa tahan lama lan dipercaya sing diwenehake ing kene. Liyane saka sing cocog kanggo panggunaan jangka panjang, sampeyan uga entuk ukuran penggemar lan umum 120 mm. Lan wiwit sampeyan entuk 5 FANS RGB ing kothak, sampeyan bisa kanthi gampang komputer kanthi gampang lan kanthi gampang nalika duwe akeh lampu RGB.

Ngomong babagan kelangan komputer, para penggemar RGB iki saka PCCOOLER uga menehi kinerja sing apik kanggo kacepetan penggemar nganti 1800 rpm. Kacepetan penggemar iki kanthi rating airflow sing apik nganti 54 cfm sing kudu akeh. Sayange, paket penggemar RGB iki rada banter ing tingkat swara 31.4 DB. Matur suwun, paket penggemar RGB isih bisa dadi pilihan sing apik kanggo garansi dawa 3 taun sing luwih dawa tinimbang pilihan liyane.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi karo 5 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1800 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 54 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 31.4 DB
  • Didhukung dening garansi 3 taun

Pros:

  • Cocog kanggo panggunaan jangka panjang kanthi garansi dawa
  • Paket penggemar RGB sing apik kanggo pendinginan lan lampu sing tepat
  • Nomer kinerja sing apik kanthi rating kacepetan penggemar

Cons:

  • Fans RGB sing cukup banter kanthi kacepetan penggemar max

6. Kasedhiya penggemar case 120mm LED

Kasedhiya penggemar case 120mm LED

Ora ana salah sawijining produk sing paling anyar lan terjangkau sing paling anyar sing utamane kalebu para penggemar RGB sing kasedhiya ing tag rega sing cukup terjangkau kanggo para panuku anggaran.

Fiksan RGB sing paling apik yaiku salah sawijining nilai sing paling apik kanggo pilihan dhuwit sing kasedhiya ing kene amarga sampeyan entuk peminat RGB sing gedhe banget ing tag rega level-level. Ora kaya paling akeh pilihan liyane ing kelas kasebut, sing nawakake total 5 penggemar RGB ing kothak kasebut. Lan wiwit kabeh 5 penggemar iki nggunakake ukuran penggemar 120 mm sing kompatibel banget, sampeyan uga entuk kinerja penyejakan sing apik saka.

Dadi tepat, sampeyan bakal nemokake peringkat kacepetan penggemar maksimal nganti 1100 rpm sing cukup prayoga babagan rega. Lan bagean sing paling apik babagan para penggemar kasebut yaiku entuk peringkat udara sing paling apik nganti 56.27 cfm. Sampeyan uga entuk tingkat tingkat swara sing apik 23.9 db karo penggemar iki. Nanging, wiwit dadi penggemar PC sing adhem sing cukup anyar, sampeyan ora entuk garansi karo para penggemar RGB sing tegese sampeyan kudu katon ing papan liya yen sampeyan pengin dipercaya.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi karo 5 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1100 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 56.27 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 23.9 db

Pros:

  • Nilai sing paling apik kanggo dhuwit kanthi pak penggemar RGB sing gedhe
  • Nomer kinerja sing cukup kanggo rega sing diwenehake
  • Nglakokake bisu sing cantik sanajan kanthi kacepetan max penggemar

Cons:

  • Ora nawakake garansi pabrikan

7. Penggemar kasus Apevia rgb

Penggemar kasus Apevia rgb

Penggemar kasus sepi Apevia 120mm minangka produk paling dhuwur sing dirancang kanggo saiki ora paling apik nyedhiyakake kinerja sing dikarepake, nanging uga seneng karo visual Ringstruct PC sampeyan. Kanthi 28 peralatan ledah-lampu LED / 12 cincin internal) lan 8 bantalan karet anti-getar (4 ing saben sisih), penggemar iki minangka agregat lan fungsi sing apik.

Wadhah controller sing kalebu penggemar bisa mbantu enem panah sing kompatibel lan siap nganggo remot kontrol, sing ngidini sampeyan tanpa masalah karo warna lan pola cahya. Kanthi luwih akeh 366 combos warna lan gaya khusus, sampeyan bisa ngatur penggemar kanggo cocog karo fashion non-umum sampeyan. Padhang tahan lampu LED uga bisa diatur, lan kecepatan penggemar bisa uga diowahi panggunaan saka manajer, sing ora bisa diowahi karo pengontrol.

Penggemar iki nduweni kekanuan saka 1350 +/- 10% RPM, Slide Air 57.67 cfm, lan tingkat gangguan sing kurang 24.7 DBA, njamin operasi sing lancar lan bisu. Uga duwe gaya urip sing luwih dawa 25.000 jam, dadi pilihan sing bisa dipercaya lan awet ing konstruksi PC. Wadhah manager kasebut dilengkapi karo konektor papat-pin kanggo nyambungake kiriman listrik, lan ngawut-awut sing dilindhungi. Kajaba iku, nerangake 2 jalur magnetik, sing luwih gedhe Pilihan pangaturan khusus.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 4 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1300 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 57.67 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 24.7 DB

Pros:

  • Nilai gedhe kanggo penggemar dhuwit RGB kanggo para panuku anggaran
  • Tingkat swara sing paling apik kanggo operasi sing cedhak-bisu
  • Paket penggemar RGB sing apik kanggo rega sing diwenehake

Cons:

  • Kurang saka jinis garansi pabrikan

8. Inwin Sirius Loop Fan RGB Tiple Fan

Inwin Sirius Loop

Sanajan Inwin bisa uga ora populer kaya produsen kabinet liyane, isih dadi salah sawijining pilihan sing luwih biso diperdiksi ing kana yen sampeyan nggoleki para penggemar RGB sing menehi kinerja sing apik.

Penggemar Sirius Loop RGB minangka salah sawijining pilihan sing paling apik ing njaba sing isih ana ing paket gedhe ing tag rega sing cocog. Miwiti kanthi ukuran penggemar RGB kasebut, sampeyan bakal seneng ngerti manawa kabeh yaiku 120 mm penggemar sing cocog karo kompatibilitas sing tepat. Minangka ukuran pak penggemar, penggemar Sirius Sirius Loop RGB teka minangka paket 3 Fans RGB sing mesthi ana.

Coba deleng sisih kinerja, sampeyan entuk kacepetan penggemar sing apik nganti 1800 rpm sing nawakake kinerja pendinginan sing gedhe. Iki digabungake bebarengan karo rating airflow sing apik nganti 50 cfm sing mesthi ana. Sanajan, amarga tingkat swara 27 DB, iki bisa uga ora dadi pilihan paling bisu ing kana. Wiwit sampeyan entuk garansi 2 taun kanthi penggemar RGB iki, sampeyan bisa nyana kanggo wektu sing cukup suwe kanthi gampang.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 3 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1800 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 50 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 27 DB
  • Didhukung dening garansi 2 taun

Pros:

  • Nilai sing apik kanggo dhuwit kanthi ukuran lan kinerja pack
  • Cukup kecepatan penggemar sing paling dhuwur kanggo pendinginan paling luweh
  • Wektu babar pisan kanggo umur dawa lan katentreman atine

Cons:

  • Dudu penggemar RGB sing paling bisu

9. Gelombang Series RGB Series RGB123-3

Penggemar kasus RGB Series

Offere uga nawakake pilihan sing luwih terjangkau lan ramah sing luwih terjangkau lan budget nalika ngomong babagan para penggemar RGB sing bisa dadi pilihan sing apik kanggo bangunan PC sing bisa digunakake.

Kuwasa RGB123 RGB minangka salah sawijining pilihan sing paling murah sing kapacak ing kene ing artikel iki sing cocog kanggo wong sing ana ing anggaran sing ketat. Kaya opsi premium liyane ing kana, Fan RGB iki uga ndhukung ukuran penggemar umum 120 mm. Lan ora kaya apa sing bakal diarepake ing tag rega, sampeyan entuk 3 Fans RGB sing kalebu ing kothak kasebut.

Sanajan rating kacepetan penggemar nganti 1100 rpm bisa uga paling dhuwur kanggo penggemar RGB iki, mesthi menehi kinerja sing cocog. Iki bisa uga bisa thanks kanggo peringkat airflow sing diwenehake nganti 46.3 cfm. Malah tingkat gangguan para penggemar RGB iki cukup kurang ing 17.6 db. Nanging, padha karo penggemar RGB sing wis sadurunge, sanajan iki ora ana jinis garansi sing kalebu.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 3 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1100 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 46.3 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 17.6 db

Pros:

  • Penggemar RGB sing apik banget lan ramah
  • Cantik meneng sajrone operasi sanajan ing kecepatan penggemar
  • Rating udara sing apik kanggo pendinginan sing tepat ing rega sing diwenehake

Cons:

  • Luput saka garansi sing kalebu saka pabrikan

10. Series Corsair LL LL140 RGB 140mm

Seri Corsair LL

Corsair uga nawakake pilihan kinerja sing luwih dhuwur nalika entuk penggemar RGB sing bisa dianggep yen sampeyan ora duwe watesan anggaran lan pengin kinerja penyejakan sing paling apik bebarengan karo lampu RGB sing paling apik.

Fan Corsair LL140 Co-9050073-WW RGB kedadeyan dadi pilihan FAN RGB paling gedhe sing kapacak ing kene ing artikel iki. Dadi tepat, sampeyan bakal nemokake ukuran kipas 140 mm kanthi penggemar RGB iki sing cocog kanggo panggunaan dhuwur. Sayange, penggemar RGB iki minangka unit siji lan ora minangka bungkus pirang-pirang penggemar sing bisa dadi bummer kanggo sing pengin akeh penggemar kanggo PC game anyar.

Matur nuwun, Corsair durung kompromi babagan kinerja pendinginan Fan RGB iki sanajan kacepetan penggemar murah nganti 1300 rpm. Amarga saka ukuran penggemar sing luwih gedhe, sanajan kacepetan penggemar ngisor, bisa menehi peringkat udara nganti 51.5 cfm. Lan wiwit level swara kasebut dirating kanggo 25 DB, uga bisu sajrone operasi. Kaya sing wis dingerteni Corsair RGB Fan Corsair, iki uga dilengkapi garansi 2 taun sing apik banget.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran penggemar 140 mm
  • Dilengkapi total 1 kipas RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1300 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 51.5 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 25 dB
  • Didhukung dening garansi 2 taun

Pros:

  • Fan RGB ukuran gedhe kanggo pendinginan lan cahya sing luwih apik
  • Cukup penggemar pendinginan sing kuat nalika meneng
  • Cocog kanggo panggunaan jangka panjang kanthi periode garansi sing kalebu

Cons:

  • Rada ing sisih sing larang
  • Mung nawakake penggemar RGB siji ing kothak kasebut

11. Penggemar antec RGB, penggemar kasus 120mm

Pemain Antec RGB

Kita durung duwe penggemar RGB liyane saka Antec sing kadhaptar ing dhaptar iki ing dhaptar rega sing luwih dhuwur kanggo fitur sing luwih apik kanggo fitur sing luwih apik lan luwih apik.

Fan RGB Series antec bisa dadi nilai liyane kanggo pilihan dhuwit kanggo sing pengin akeh penggemar ing tag rega level-level. Minangka kanggo paket penggemar antec RGB iki, sampeyan bakal nemokake 3 fans RGB sing kalebu ing kothak sing cukup apik. Yen digabungake karo ukuran kipas 120 mm, sampeyan bisa nyana kinerja sing apik uga output lampu RGB ing komputer sampeyan.

Coba deleng ing sisih kinerja, sampeyan entuk kacepetan penggemar paling apik nganti 2000 rpm sing luwih dhuwur tinimbang pilihan liyane. Mangkono, sampeyan entuk peringkat udara nganti 45.03 cfm saka penggemar RGB iki. Nanging, kacepetan penggemar sing apik banget nyebabake tingkat gangguan sing apik 33 DB sing bisa dadi masalah sing dianggep yen sampeyan duwe 3 penggemar kasebut ing kothak kasebut. Salah sawijining perkara sing apik babagan para penggemar RGB yaiku amarga rega rega sing luwih dhuwur, sampeyan entuk garansi dawa 2 taun sing luwih dawa tinimbang para penggemar antek sing sadurunge wis kasebut.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Dilengkapi total 3 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 2000 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 45.03 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 33 DB
  • Didhukung dening garansi 2 taun

Pros:

  • Nilai Dhuwur Kanggo Penggemar RGB dhuwit kanggo para panuku anggaran
  • Rating kacepetan penggemar sing apik kanggo kinerja pendinginan gedhe
  • Cukup wektu babar pisan kanggo katentreman atine

Cons:

  • Penggemar sing apik banget rgb

12. EZDIY-FAB Wulan Moon 120mm RGB Fan Fan Fan Fan Fan

Lampu EZDiy-Fab

Ezdiy-fab minangka salah sawijining level pendeken komputer sing luwih anyar lan entri sing bisa dianggep yen sampeyan pengin soko sing ora mung ramah anggaran nanging uga menehi dhuwit sing apik kanggo dhuwit.

Fine RGB EZDIl-Folang iki minangka pilihan sing cocog kanggo wong-wong sing golek penggemar RGB kanthi ukuran pack gedhe. Dadi tepat, sampeyan bakal nemokake total 6 penggemar RGB ing kothak sing luwih saka sing dibutuhake ing komputer. Minangka ukuran penggemar RGB kasebut, kabeh padha dirating kanggo ukuran penggemar umum lan serbaguna saka 120 mm.

Priksa nomer kinerja penggemar RGB iki, sampeyan bakal seneng ngerti manawa dheweke dirating kanthi kacepetan penggemar nganti 1300 rpm. Sayange, peringkat udara sing diwenehake nganti 26.16 CFM luwih murah tinimbang penggemar liyane. Matur nuwun, iki uga tegese sampeyan entuk level swara mung 23.2 DB kanthi penggemar iki. Nanging, yen sampeyan pengin sing bisa dipercaya lan cocog kanggo panggunaan jangka panjang, mula sampeyan kudu katon ing papan liya amarga iki ora ana garansi sing kalebu.

Fitur Paling Apik:

  • Fitur ukuran Fan 120 mm
  • Nerangake kanthi total 6 penggemar RGB
  • Kacepetan penggemar nganti 1300 rpm
  • Nawakake peringkat udara nganti 26.16 cfm
  • Makaryakke ing tingkat swara nganti 23.2 db

Pros:

  • Nilai sing apik kanggo dhuwit kanthi ukuran pak penggemar gedhe
  • Cukup bisu sajrone operasi sanajan kanthi cepet penggemar
  • Pilihan macem-macem lampu kanthi bisa dikontrol remot

Cons:

  • Rating airflow sing kurang dibandhingake karo wong liya
  • Ora teka kanthi wektu babar pisan

Tuku pandhuan kanggo para penggemar RGB sing paling apik

Apa sampeyan wis duwe komputer utawa sampeyan nggawe sing anyar, banjur duwe akeh penggemar sing adhem ing njero tansah apike kanggo kinerja paling luweh ing saben wektu. Sanajan, yen sampeyan uga pengin para penggemar kanggo nawakake luwih saka luwih adhem, mula sampeyan bisa nimbang mriksa fans RGB sing paling apik sing diwenehake ing ndhuwur amarga bisa nggawe PC katon apik banget.

Kanggo mbantu sampeyan milih penggemar RGB sing pas kanggo kabutuhan, kabeh penggemar RGB iki uga duwe fitur lan faktor sing signifikan kanthi bener ing sampan. Lan kanggo sampeyan sing pengin ngerti luwih, kita ana ing pandhuan tuku ekstensif kanggo para penggemar RGB sing paling apik:

1. Ukuran Fan

Miwiti karo salah sawijining faktor sing penting lan penting babagan penggemar RGB, kita duwe penggemar. Ora mung penggemar ukuran RGB sing diwenehi kinerja, nanging uga bisa mengaruhi kompatibilitas kasebut. Iki amarga ora kabeh lemari sing ngidini sampeyan nginstal ukuran penggemar sing beda lan bisa uga nawakake kompatibilitas mung kanggo ukuran penggemar.

Minangka bedane kinerja, para penggemar sing luwih gedhe umume nawakake kinerja sing luwih apik tinimbang sing luwih cilik. Amarga iki umume para penggemar RGB sing diwenehake ing ndhuwur yaiku 120 mm para penggemar sing dadi ukuran umum sing bisa kompatibel karo meh kabeh kasus komputer. Sanajan sampeyan uga bisa nemokake sawetara penggemar 140 mm sing nawakake kinerja penyejakan sing luwih apik.

2. Jumlah penggemar

Apa sampeyan arep nganggo penggemar cilik utawa sing paling gedhe, sampeyan bakal butuh akeh penggemar ing komputer. Iki kalebu penggemar intake, exhaust, penggemar radiator, penggemar CPU luwih adhem, lan liya-liyane. Akibaté, yen sampeyan tuku penggemar kanggo komputer, sampeyan bakal bisa macem-macem. Amarga iki, kajaba sawetara penggemar RGB sing mung nawakake penggemar RGB ing kothak kasebut, umume penggemar RGB teka minangka pak akeh penggemar.

Iki bisa nyakup macem-macem ukuran pak kaya bungkus 3 penggemar, bungkus 5 penggemar, lan uga paket 6 penggemar. Yen sampeyan lagi nggunakake penggemar RGB sing luwih gedhe, ora mung entuk kabeh penggemar sing sampeyan butuhake, nanging paket sing luwih gedhe umume luwih apik kanggo dhuwit. Sawetara paket penggemar RGB malah dilengkapi karo Aksesoris sing dibuntel kaya pengontrol penggemar, Kabel ekstensi, lan aksesoris sing bisa digunakake.

3. Bantere kipas

Sanajan sampeyan nginstal macem-macem penggemar RGB ing komputer, bisa uga ora nawakake kinerja penyelamat paling luweh yen para penggemar RGB ora cukup kuat. Kanggo mriksa kinerja penggemar RGB, sampeyan bisa nimbang mriksa peringkat kacepetan penggemar. Kaya penggemar liyane, penggemar RGB sing dibangun kanggo komputer uga duwe rating kacepetan penggemar sing diwenehake ing RPM.

Sampeyan bisa nemokake peringkat kacepetan penggemar kaya nganti 1200 rpm, nganti 1500 rpm, nganti 1800 rpm, lan liya-liyane nalika tuku penggemar RGB. Lan kanggo kinerja pendinginan sing luwih apik, umume disaranake ngatasi kacepetan penggemar sing luwih dhuwur. Nanging, kacepetan penggemar sing luwih dhuwur bisa uga nyebabake swara penggemar sing luwih dhuwur amarga sampeyan bakal bisa ndeleng mengko ing pandhuan tuku iki.

4. AirFlow Rating

Faktor liyane sing bisa dianggep njaluk ide babagan kinerja penyejakan para penggemar RGB yaiku rating udara saka para penggemar RGB sampeyan. Ora kaya peringkat kacepetan penggemar sing nyritakake penggemar dhewe, peringkat udara ngandhani babagan jumlah udara apa wae sing diwenehi penggemar RGB bisa obah. Kanggo padha, sampeyan bisa nemokake rating udara sing diwenehake ing CFM sing bisa kalebu rating sing nganti 30 cfm, nganti 40 cfm, lan nganti 50 cfm ing sawetara kasus. Padha karo rating kacepetan penggemar, peringkat udara sing luwih dhuwur uga luwih apik yen sampeyan pengin RGB kanthi kinerja penyejakan sing paling apik.

5. Lampu RGB

Mbalik menyang fungsi Lampu RGB penggemar RGB, bisa nggawe penggemar PC katon apik banget kanggo macem-macem warna lan mode sing didhukung. Kanggo padha, sampeyan bisa mriksa macem-macem perkara karo para penggemar RGB kanggo mesthekake yen sampeyan bisa ngatur warna, desain, utawa efek sing dikarepake. Miwiti karo jinis lampu RGB, meh kabeh penggemar RGB duwe lampu RGB sing bisa ditrapake kajaba sawetara sing ngidini sampeyan duwe macem-macem warna ing penggemar sekaligus.

Sawetara penggemar RGB bisa uga nyebutake jumlah lampu RGB ing endi sing luwih dhuwur saka LED nawakake output lampu sing luwih lancar. Ngomong babagan ngontrol lampu RGB penggemar RGB sampeyan, para penggemar beda gumantung karo metode sing padha. Dene sawetara Ngidini Kustomisasi Lampu RGB liwat piranti lunak, lan sawetara gumantung karo pengontrol remot nirkabel, sawetara malah nawakake loro kanggo versatilitas sing luwih apik.

Apa sampeyan nggunakake piranti lunak lampu utawa lampu, sampeyan kudu mriksa jumlah efek sing didhukung dening para penggemar RGB amarga jumlah efek sing luwih dhuwur bakal luwih akeh pilihan kanggo ngatur warna lan tampilan PC.

6. Gangguan Fan

Padha karo jinis penggemar liyane sing bisa digunakake ing PC, penggemar RGB uga ngasilake swara penggemar utamane yen lagi mlaku kanthi rating kacepetan maksimal. Lan nalika penggemar tunggal bisa uga ora banter, duwe akeh penggemar PC bisa dadi banter lan frustasi yen sampeyan nggunakake PC kanthi pirang-pirang jam sajrone siji.

Mula, mriksa rating noise penggemar penggemar RGB sampeyan penting. Babagan sing padha, sampeyan bisa nemokake rating noise sing beda karo 40 DB, nganti 30 DB, lan nganti 20 DB ing sawetara kasus. Yen sampeyan pengin penggemar RGB sing bisu, mula sampeyan kudu melu siji sing nawakake rating noise penggemar kanggo pangguna.

7. Konektor Fan

Sadurunge bisa nyenengake kabeh macem-macem mode pencadangan sing didhukung dening penggemar RGB, cukup penting kanggo mriksa konektor kasebut. Iki mesthekake yen penggemar RGB sing cocog karo komputer lan motherboard. Wiwit para penggemar RGB ateges duwe rong komponen sing penggemar lan lampu rgb, umume nggunakake rong konektor sing beda. Nalika penggemar ditangani konektor PWM sing cukup umum sanajan ing motherboard lawas, lampu RGB ditangani dening konektor 4 pin paling akeh ing kasus.

Mula, priksa manawa komputer sampeyan duwe konektor sadurunge sampeyan bisa miwiti nggunakake paket penggemar RGB ing komputer. Sanajan, sawetara penggemar RGB malah dilengkapi pengontrol penggemar hub fan sing ngidini sampeyan nyambungake kabeh penggemar menyang hub siji lan sambungake heads USB utawa pamilike Argb lan siji sing bisa digunakake.

8. Garansi

Sawise sampeyan milih penggemar RGB sing tepat sawise mesthekake yen ora mung katon apik banget, nanging uga nawakake kinerja sing apik lan sampeyan pengin duwe konektor PC, mula sampeyan pengin duwe penggemar PC sampeyan bisa dipercaya dawa sabisa. Lan kanggo njamin padha, mriksa garansi sing kalebu karo para penggemar RGB sampeyan bisa dadi ide sing apik. Sanajan ora kabeh penggemar RGB teka garansi sing kalebu, sing biasane nawakake garansi dawa 2 taun utawa padha sing kudu cocog kanggo umume pangguna.

FAQ babagan penggemar RGB

1. Apa lampu RGB mengaruhi kinerja penggemar utawa komputer?

Lampu RGB matur nuwun sanget ora mengaruhi kinerja penyejakan penggemar utawa komputer sampeyan kabeh. Kinerja pendinginan saka penggemar RGB kanthi lengkap gumantung saka bagean penggemar lan ora lampu RGB.

2. Bisa nggunakake penggemar RGB yen motherboardku ora duwe header RGB?

Yen motherboard sampeyan ora duwe header RGB kanggo para penggemar RGB, sampeyan isih bisa nyambungake para penggemar RGB kanthi nggunakake penggemar utawa pengontrol penggemar. Sambungake menyang motherboard liwat header USB kanggo pengontrol piranti lunak utawa ora nyambung lan ora nyambung lan gumantung ing remot eksternal kanggo kontrol lampu.

3. Pira penggemar kudu nginstal ing komputer kanggo pendinginan sing tepat?

Sanajan sampeyan duwe komputer anggaran, sampeyan kudu nginstal paling ora 3 penggemar liyane saka CPU sing luwih adhem ing komputer sing kalebu 2 penggemar intake lan 1 penggemar intake. Lan yen sampeyan duwe komputer sing luwih kuat sing ngasilake luwih panas, mula sampeyan bisa melu 3 penggemar intake lan 2 nganti 3 penggemar ekzos kanggo kinerja pendinginan sing luwih apik.

4. Kepiye cara nyuda swara penggemar penggemar RGB?

Yen ana gangguan penggemar penggemar RGB sampeyan sethithik ing sisih sing luwih dhuwur, mula sampeyan bisa nimbang ngganti kurva kecepatan penggemar utawa ngganti kacepetan penggemar kanthi manual. Kanthi nyuda kacepetan penggemar, sampeyan bisa nggawe penggemar RGB luwih meneng nalika nambah suhu rada.

Kesimpulan

Cukup saben jeneng, penggemar RGB sejatine minangka penggemar pendinginan sing nduwe rgb sing ora ana kanggo estetika lan ningkatake tampilan PC game sampeyan. Kanthi tembung liyane, sampeyan ora mung nggawe PC katon luwih apik, nanging sampeyan uga ningkatake kinerja ing wektu sing padha.

Amarga iki, kita wis ngomong babagan sawetara penggemar RGB sing paling apik ing ndhuwur lan spesifikasi utama lan spesifikasi. Nyatane, uga ana pandhuan tuku rinci babagan para penggemar RGB sing paling apik sing diwenehake ing ndhuwur. Nanging, yen sampeyan isih bingung lan ora bisa milih penggemar RGB sing pas kanggo komputer, banjur priksa maneh rekomendasi favorit lan milih kanggo para penggemar RGB sing paling apik:

  • Diwiwiti karoMaster Cooler Aliran 120 v2 bisa dadi pilihan anggaran sing apik wiwit dadi pilihan sing paling murah sing diwenehake ing ndhuwur. Kaya sing dikarepake ing rega rega sing diwenehake, penggemar 120 mm RGB dadi penggemar siji ing kothak. Nalika mung nawakake RGB warna-warna lan lampu RGB, kinerja kasebut cukup apik karo kecepatan penggemar sing paling apik nganti 1800 rpm lan aliran banyu 62 CFM nalika umur 27 dB. Sampeyan uga cukup penggemar sing dipercaya kanthi garansi 2 taun.
  • Nanging yen anggaran ora dadi masalah kanggo sampeyan lan pengin Kit RGB lengkap sing ora mung nindakake sing paling apik nanging uga nawakake lampu sing paling apik, mula Corsair LL120 Co-9050072-WW Fan RGB mung kanggo sampeyan. Liyane saka sing nawakake total 3 120 mm Fans RGB ing kothak, sampeyan uga entuk pengontrol corsair Lampu Corsair ing kothak. Sampeyan uga entuk rating udara 42.25 CFM lan kacepetan penggemar sing apik nganti 1500 rpm kanthi gangguan sing kurang saka 24.8 db. Dadi merek sing dipercoyo, Corsair malah nduwe garansi 2 taun kanthi paket penggemar iki.
  • Ngomongake bungkus penggemar, sampeyan bisa nimbang Penggemar RGB EZDiy-Fab Mound Yen sampeyan pengin pak gedhe. Dadi tepat, sampeyan bakal nemokake total 6 120 mm para penggemar RGB ing kothak sing paling cukup. Para penggemar iki uga nawakake kinerja sing cocog karo kecepatan penggemar nganti 1300 rpm lan rating udara nganti 26 CFM nalika duwe rating noise mung 24.3 db.

Kiriman sing gegandhengan:

  • Argb vs RGB: Apa bedane ?
  • Macem-macem jinis penggemar cilik lan tujuan?
  • 10 ulasan penggemar siling 10 Wifi paling apik
  • 6 Fans Kulkas RV paling apik 2023: Ulasan Pandhuan Tuku
  • Fan CPU vs. CPU Milih
  • Penggemar 120mm vs 140mm

Penggemar RGB sing paling apik 2023: 120mm, 140mm & 200mm fans

Penggemar RGB sing paling apik 2023: 120mm, 140mm & 200mm fans

Penggemar kasus mung penting kanggo PC amarga saben komponèn liyane, lan luwih akeh kekuwatan sing wis sampeyan backs menyang PC luwih apik kanggo sampeyan kudu. Iki bisa digayuh kanthi entuk sekumpulan penggemar kasus PC – luwih saka morner. Nanging penggemar saiki ora mung main ing PC, bisa uga bisa ndeleng bagean kasebut.

Ora ana dina sing mboseni, para penggemar Matte nguwasani pasar, saiki kabeh babagan RGB. Lan bener apa sing diucapake, RBG nggawe PC luwih cepet. Apa? Aja pracaya kita? Entuk sawetara lan ndeleng dhewe.

Penggemar RGB sing paling apik 2023: Top Pepilih Kita

Penggemar Case RGB sing paling apik

Thiraltake riing quad

Thiraltake riing quad

Penggemar Case RGB Paling Anyar

Fans Corsair RGB 1

Seri Corsair LL

Rega Priksa

Penggemar RGB sing paling apik

Tt riing 200mm

Thermaltake riing Plus 20

Kita wis milih dhuwit Rambut paling apik ing RGB, 140mm lan Fans 200mm bisa tuku lan ora kompromi nalika teka ing tingkat swara lan udara – iki minangka rong wilayah sing paling penting nalika adhem. Lan faktor sing luwih apik saka RGB tegese sampeyan bakal nunggang awan kelangan nganti pirang-pirang taun.

Nalika iki postingan iki fokus ing 2023, ngemot hardware saka 2022 lan sadurunge. Nanging, kita yakin manawa hardware iki isih luwih relevan. Yen ana apa-apa sing bakal nganyari, bakal nganyari artikel kasebut.

Ayo mlumpat ing. Mangkene para penggemar RGB paling apik saka 2023.

Fans Case RGB paling apik 2023

Thiraltake riing quad

Thiraltake riing quad

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

AirFlow CFM (120mm):

Header USB 1 x 9-pin

Seri Corsair LL

Fans Corsair RGB 1

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

AirFlow CFM (120mm):

Rega Priksa

Thermaltake riing Plus 20

Tt riing 200mm

Tingkat Noise Max (DBA):

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

Header USB 1 x 9-pin

Lian Li Uni Uni Uni Uni Uni Fan Sl120

Penggemar Lian Li Li Li Uni

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM)

Ndhuwur RGB T7SYC7-6

Ndhuwur RGB T7SYC7 6

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

AirFlow CFM (120mm):

Fan Case RGB paling apik 2023: Ulasan

Penggemar RIGG Case Frermaltake

Thiraltake riing quad

Thiraltake riing quad

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

AirFlow CFM (120mm):

Header USB 1 x 9-pin

  • Bisa dikendhaleni liwat smartphone
  • Pakaryan karo Amazon Alexa
  • Nyelarasake karo Krom Razer
  • “Quad” puteran RGB
  • Mbutuhake kabel kurang saka merek liyane
  • Larang
  • Mung teka ing bungkus triple

Penggemar termaltake RIing RIGG bisa uga paling apik ing dhaptar, lan uga cukup. Penggemar iki nawakake tingkat udara sing apik nalika uga nyedhiyakake lampu RGB sing paling apik sing dakdeleng ing penggemar sadurunge. Katrangan sing kuat asale saka loro, ora telu nanging papat puteran rgb! Yen ekstra RGB Loop ora cukup, Thermaltake wis nggawe penggemar iki kanthi ramah pangguna-loropaken kanthi introduksi konektor USB 9-pin. Sanajan seri corsair ll santun, dheweke duwe rong konektor kanggo saben penggemar kanggo nguwasani penggemar lan RGB, sing bisa ngilangi!

Penggemar iki duwe sawetara fitur sing menarik babagan sing diarani Thermaltake sing diarani ekosistem “. Sampeyan bisa nyelarasake penggemar iki karo telpon lan nalika sampeyan ujar ‘Hello TT’ Sampeyan bisa ngontrol mode cahya, padhang, kecepatan cahya, lan malah mateni kanthi printah liwat printah. Sampeyan bisa uga nganakake penggemar kasebut kanggo nggambarake kahanan cuaca saiki ing wilayah sampeyan kanthi nyinkronake karo Amazon Alexa!

Sanajan para penggemar kasebut nampilake preser hidraulik kanggo nyuda gesekan kaya seri corsair ll, para penggemar TT nawakake swara maksimal maksimal ing 25 DBA.

Penggemar iki mung teka ing bungkus telu supaya sampeyan kudu mbayar rega paling dhuwur kanggo dheweke nanging kanthi akeh fitur lan sawetara lampu RGB sing paling apik sing kita lakoni.

Penggemar Case RGB Paling Anyar

Seri Corsair LL

Fans Corsair RGB 1

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

AirFlow CFM (120mm):

Rega Priksa

  • Kualitas tinggi
  • Mubeng-mokal saliyane kacepetan
  • Desain apik
  • Gampang diinstal
  • Mbayar tambahan kanggo lampu flashy

Nalika para penggemar RGB kasebut saka Corsair ora menehi kebon ing udara sing paling dhuwur, dheweke nindakake tugas sing cukup lan menehi tekanan statis. Iki bisa uga sawetara penggemar RGB sing paling apik sing bisa sampeyan tuku kanggo kasus sampeyan lan sampurna kanggo mbuwang udhara liwat alangan.

Penggemar iki saka Corsair duwe rong puteran RGB, siji ing njaba nggawe efek halo, lan gelung jero sing ana ing RGB lampu RGB menyang bledug. Pinggir RGB duwe wolung zona lampu individu sing bisa digawe liwat piranti lunak iCe ing Koraiam. Piranti lunak bakal ngidini sampeyan cocog karo efek lampu karo peripheral corsair liyane.

Penggemar RGB iki mlebu macem-macem pilihan, sampeyan bisa tuku kanthi individu, minangka dual, lan bungkus triple. Sampeyan uga bisa entuk corsair ll ing 120mm lan 140mm, menehi sawetara pilihan udara sing beda.

Pungkasane penggemar iki bakal nggawe apa wae katon apik banget lan sampeyan bisa yakin yen ngerti yen kualitas banget.

Penggemar RGB sing paling apik

Thermaltake riing Plus 20

Tt riing 200mm

Tingkat Noise Max (DBA):

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

Header USB 1 x 9-pin

  • Jumlah udara sing akeh
  • Ukuran Nganggep sepi
  • Bisa dituku nganggo utawa tanpa pengontrol penggemar
  • Estetika nyenengake

Iki penggemar 200mm saka termaltake gedhe lan, ora yakin, pompa udhara sing akeh ing sistem sampeyan. TT Riing Plus 20 penggemar cocog kanggo ngarep kasus lan nawakake CFM 117. Iki bisa uga ora luwih apik, nanging, kanthi swara maksimal ing ngisor 30 DBA, meh ora pati jelas, sampeyan entuk entuk manfaat saka airflow sing akeh banget saka termaltake.

Ana keluwesan karo penggemar iki minangka Thermaltake duwe pilihan kanggo nyakup pengontrol penggemar, yen sampeyan durung duwe. Gesekane dikurangi kanthi matur nuwun kanggo banter hidraulik sing dilumatake awake dhewe lan bisa uga nambah efisiensi termal.

Piranti lunak pancen gampang digunakake saka TT lan menehi pilihan sing ora kaetung kanggo tinker kanthi departemen RGB lan bakal menehi informasi babagan operasi penggemar.

Sakabèhé penggemar sing kéwan iki yaiku laci ndhuwur lan bakal menehi sampeyan kabeh airflow sampeyan bisa uga pengin nalika madhangi sistem, pilihan 200mm sing solid!

Penggemar rgb allround

Lian Li Uni Uni Uni Uni Uni Fan Sl120

Penggemar Lian Li Li Li Uni

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM)

  • Airflow sing apik banget
  • Kualitas mbangun
  • Desain Banget
  • Modular

Lian Li dikenal kanggo kasus, lan dheweke ora ana wong liya kanggo penggemar utawa lampu RGB. Penggemar Uni iki nawakake sawetara kualitas paling dhuwur ing dhaptar lan nindakake tugas sing apik kanggo pumping udhara menyang sistem nalika sebagip.

Lampu rgb ing sisih ngarep lan sisih sekaligus, nanging sudhut alun sing unik banget menehi titik gaya sing apik. Para penggemar teka karo pengontrol lan kabeh sing kudu sampeyan kudu nggabungake menyang sistem sampeyan. Titik sade utama Iki minangka fungsi sing bisa diakses daisy sing ora nyenengake, nggawe instalasi.

Paket kakehan penggemar 12mm iki dilengkapi karo max DB saka 31 lan kacepetan rotasi maksimal 1900 rpm, pumping bisa uga 58.5 Kaki kubik saben menit.

Nyetel Fan RGB sing Apik

Ndhuwur RGB T7SYC7-6

Ndhuwur RGB T7SYC7 6

Tingkat Max Noise (DBA)

Kacepetan Rotasional MAX (RPM):

AirFlow CFM (120mm):

  • Nilai gedhe
  • Sepi banget
  • Dilengkapi remot kontrol
  • 5 penggemar sing kalebu ing pak
  • Dudu kualitas sing paling apik
  • Ora kaya sregep kaya wong liya
  • CFM Ora dingerteni

Set Fikhan RGB minangka pilihan anggaran kita ing dhaptar, amarga enem penggemar iki nawakake nilai sing akeh banget kanggo nyemprotake PC mbangun estetika.

Iki minangka penggemar sing paling dhasar kanthi kualitas bangunan sing luwih murah tinimbang sing paling dhuwur, nanging ora ateges ora ana sing menehi tawaran. Penggemar 120M iki ngasilake 30 DB sing cukup cocog lan alit dhuwur sing apik banget kanggo nggawe pendinginan sistem sampeyan.

Iki minangka dhasar sethithik supaya ora ngarep-arep piranti lunak ing kene, nanging kalebu remot kontrol kanggo ngganti warna lan efek kanggo cocog karo sisa sistem sampeyan.

Dheweke nggunakake bantalan hidraulik lan ngemot bantalan karet kanggo ngeculake swara, nggawe penggemar RGB iki dadi pilihan sing apik banget kanggo sing golek hewan gedhe ing anggaran.

Apa tujuane penggemar kasus?

Para penggemar cilik mung ana ing kene kanggo ngladeni siji tujuan, lan sing kelangan. Kita ngerti manawa kasunyatane bisa uga kaget karo sampeyan, nanging ana akeh faktor ing play nalika nggawe penggemar PC PC sing apik. Ana uga sawetara macem-macem jinis penggemar sing kudu dipikirake nalika sampeyan mikir babagan milih penggemar PC sing mengilap.

Para penggemar kasus PC nyedhiyakake volume airflow gedhe menyang komponen PC, kabeh nalika sepi sabisa. Penggemar sing ala bakal banter, ora pati rame lan mung mindhah volume udhara. Sipat sing sampeyan ora bakal nemokake babagan pilihan penggemar kasus sing paling apik ing artikel iki.

Cara milih

Ndarbeni kasus PC sing apik banget tegese ora ana yen sampeyan duwe penggemar kasus biasa nangani pendinginan. Efisiensi Cas Case Pc minangka muter tim ing antarane kasus PC lan penggemar, ora mung siji komponen. Duwe kurang saka udara udara sing paling optimal bisa ngrusak komponen lan bisa nyebabake throthtling termal, nyuda kinerja PC kanthi signifikan.

Preduli saka hardware, milih produk sing cocog kanggo sampeyan bisa dadi minefield yen sampeyan ora sinau babagan subjek kasebut lan mung ngarep-arep supaya bisa ngatasi masalah sampeyan. Nggoleki produk dhewe mbutuhake pendhidhikan lan riset, nanging kadang wektu nelpon solusi cepet, sampeyan ora bisa nyelehake wektu lan usaha sing dibutuhake kanggo ngajari sampeyan.

Aja wedi, kita wis rampung kabeh kerja keras lan riset kanggo sampeyan, lan milih penggemar RGB paling 120mm, 140mm lan 200mm sing bisa dituku.

Cara Kita Tes

Ing kene WEPC We njupuk pendekatan tangan kanggo nyoba produk sing disaranake. Menehi asil sing jelas lan ringkes yaiku penting banget kanggo kita lan tim uji coba omah.

Kanggo njamin produk saestu “paling apik” kudu nindakake standar sing dhuwur minangka syarat dasar. Sampeyan uga kudu nindakake kanthi apik babagan utawa ngalahake pesaing lan dianggep cocog karo investasi.

Kabeh produk sing disaranake ing kene ing WECC wis ngliwati proses tes sing ketat sing mbiji kabeh saka rega kanggo kinerja, kanggo mbangun kualitas, efisiensi lan estetika. Nindakake iki ngidini kita nggawa data sing akurat lan ngasilake sampeyan kanggo njupuk keputusan.

Fans Case RGB paling apik: Faktor Key

Fans Case RGB paling apik: Faktor Key

Sadurunge milih penggemar paling akeh sing paling suci sing bisa ditemokake, ana sawetara pertimbangan utama sing bakal ditindakake. Wangsulan: Bab ingkang pungkasan sing pengin ditindakake yaiku mbongkar penggemar sampeyan anyar kanggo nemokake ora cocog, ora kompatibel utawa kalebu kualitas sing nggegirisi.

Airflow

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, AirFlow penting banget kanggo sistem listrik sing ngasilake panas, ora mung PC game sing kuat. Sadurunge kita mlumpat ukuran, kacepetan utawa rgb, ana sawetara macem-macem jinis penggemar sing kudu kita kenal, lan nemtokake sing paling cocog karo kabutuhan.

FANSIS PROSES STATIS vs FINS AirFLOW

Penggemar AirFlow

Penggemar AirFlow dirancang kanggo langsung langsung menyang hawa nggambarake ramalan, kasebar ing wilayah permukaan sing luwih murah. Amarga iki lan FANS HARFLOW HARME luwih dhuwur, iki paling apik digunakake ing kasus PC sing akeh papan sing mbukak. Penggemar iki ora cocog kanggo raket utawa liya-liyane pc pink internals. Penggemar iki uga cocog kanggo PC Faktor Formulir cilik PC minangka volume kasus dikurangi dibandhingake karo sistem ATX.

Fans meksa statis

Fans meksa statis minangka bagean sing beda karo penggemar udara – dheweke duwe area ramalan sing luwih gedhe nanging jarak aliran sing luwih cilik. Udhara kasebar ing wilayah sing luwih gedhe nanging ora lelungan adoh. Para penggemar tekanan statis uga duwe cfm ngisor tinimbang para penggemar udara umume, lan paling cocog karo kasus PC sing luwih gedhe utawa luwih lingkungan internal sing kleru. Iki amarga kerucut ramuan sing luwih gedhe ngidini hawa lelungan luwih bebas ngubengi alangan.

FANTIKHAN STATIST FIRS vs COLD AIRFLOW FAN FANS

Penempatan penggemar Kasus minangka kunci

Penempatan penggemar PC minangka cara sing luwih penting tinimbang sing sampeyan pikirake, utamane yen sampeyan ora pengalaman ing subyek kasebut. Ana sawetara konfigurasi sing beda kanggo nimbang nalika nyetel penggemar kasus PC – netral, tekanan negatif lan positif.

Konfigurasi pemasang penggemar uga ngladeni jumlah bledug ing PC. Bledug minangka mungsuh alami PC, amarga kemampuan kanggo nyebabake sirkuit cendhak listrik.

Meksa netral

Tekanan netral cukup persis apa sing dingandikakake ing timah, aliran hawa bebas liwat PC sampeyan bisa nyandhet keseimbangan karo tekanan udara ing njaba kasus kasebut. Iki tegese tekanan ing njero ruangan lan njaba kasus padha.

Iki kabeh sing apik. Sampeyan bisa duwe telung penggemar ngarep minangka intake lan telung penggemar exhaust sing njamin bledug mung bakal kumpul ing salah sawijining wilayah, nanging bakal disebar kanthi tipis sajrone kabeh sistem.

Tekanan Positif

Tekanan positif tegese tekanan udara ing njero kasus PC luwih gedhe tinimbang tekanan udara ing njaba PC. Iki apik kanggo nggawa udhara sing luwih adhem ing PC, nanging ora bisa ngilangi udhara sing padha yen wis tuwa, stagnant lan anget. Iki amarga kekurangan fan exhaust sing digabung menyang konfigurasi.

Iki ora nate dadi pilihan sing paling apik nalika nerangake komputer pendinginan. Ana aplikasi liyane ing teknologi ing ngendi konfigurasi pendhemen positif dibutuhake. Salah sawijining kerugian utama kanggo bledug bakal mlebu ing PC saka kabeh sudhut lan nglumpukake ing endi wae.

Meksa negatif

Tekanan negatif minangka kutub sing tepat saka tekanan positif, ana tekanan udara sing luwih murah ing njero kasus PC dibandhingake karo udhara ing njaba kasus kasebut. Iki mupangate babagan hawa panas ing njero PC wis kesel kanthi cepet, nanging ora kanggo udhara sing luwih resik mlebu ing kasus kasebut.

Amarga kasunyatan kasebut, udhara ing njero PC bakal dipeksa mlebu kabeh nook cilik lan krenjang sing bisa ditemokake, tinimbang port sing wis disaring. Iki mung minangka pilihan yen sampeyan duwe port intake darmabakti.

Mesthi wae, kita mung duwe conto eksploitasi lan saben konfigurasi bisa disesuaikan supaya luwih efektif. Contone, skenario tekanan positif karo loro penggemar gedhe kanggo intake lan siji penggemar cilik kanggo exhaust bakal bisa digunakake kanggo mukjijat dibandhingake karo conto ekstrem sing diwenehake.

Apa sampeyan arep milih, elinga luwih becik, sanajan aku bakal menehi saran tekanan udara sing positif kanggo pangguna sing duwe akeh kesenjangan ing kasus kasebut, yen sampeyan duwe filter bledug.

Noise (DBA)

Para penggemar banter minangka perkara sing kepungkur, kanthi akeh sing nyaosake tingkat swara sing apik. Para penggemar ing dhaptar iki ora luwih banter, kanthi sawetara tingkat swara maksimal saka 25dba.

Umumé, tingkat swara penggemar saka 10dba nganti 36dba. Sawetara tukang game sing pengin njaga tingkat kasebut kanthi murah, saengga ing ngisor iki minangka skala bedhil liyane mbandhingake:

Linup luwih adhem Corsair

Kompatibilitas

Ana sawetara ukuran sing kasedhiya kanggo penggemar kasus RGB, saéngga kudu ngerti ukuran apa sing bakal didhukung. Para penggemar RGB ing dhaptar iki yaiku 120mm, 140mm, lan 200mm. Akeh kasus duwe dhukungan kanggo kabeh ukuran penggemar, nanging sawetara bisa diwatesi, priksa manawa sampeyan mriksa sadurunge tuku.

Nyawiji lan cocog karo masalah ora ana masalah; Contone, sampeyan bisa duwe loro penggemar 140mm ing ngarep lan 120mm ing mburi kanggo persiyapan tekanan positif. Perlu dicathet sampeyan bisa mriksa arah tekanan kanthi nambah CFM saben penggemar intake lan penggemar ekzos.

Akeh penggemar RGB iki kanthi pengontrol, ngidini sampeyan duwe macem-macem penggemar sing mlaku liwat siji unit, umume nggawe barang luwih gampang lan tidier. Sawetara penggemar RGB bisa uga ora nganggo kemewahan kaya ngono, saéngga header RGB ing motherboard sampeyan bakal penting kanggo dipikirake.

Ana rong jinis header RGB, header RGB, 5v 3-pin kanggo piranti sing dipimpin RGB lan 4-pin kanggo ora bisa ditrapake. Apa elinga sampeyan ora bisa masang piranti ing header sing salah amarga bisa ngrusak penggemar RGB utawa lampu.

Ing babagan kekuwatan kekuwatan, dheweke bakal duwe konektor sing bisa dipasang menyang motherboard utawa controller controller.

Ana telung jinis konektor:

  • Konektor 4-Pin menehi kendali kecepatan penggemar kanthi nggunakake piranti lunak pihak katelu.
  • Konektor 3-Pin mung bisa tweak ing BIOS, sing ora kabeh dhukungan motherboard lan iki asring bisa mlaku kanthi cepet.
  • Konektor Molex bakal mlaku kanthi cepet ing kabeh wektu lan ora bisa diatur kanthi cara apa wae.

Fungsi

Sanajan kasunyatane, kita nggolek penggemar RGB Fungsi utama ora mung “katon apik,” kita uga kudu mesthekake yen cukup airflow. Sampeyan bisa uga golek penggemar kanggo sing anyar ing siji sing luwih adhem supaya sampeyan butuh penggemar tekanan statis kanggo nyurung udhara liwat radiator.

Sampeyan bisa uga duwe sistem sing biasane siji merek lan kabeh tautan liwat piranti lunak kanggo nyawiji lampu antara kasus, komponen, lan periferal. Dadi, yen estetika penting, sampeyan pengin cocog karo persiyapan RGB saiki kanthi penggemar sing padha.

Peminat RGB Paling Anyar ing 2023 Pitakon Paling asring

Bisa masang fans RGB menyang motherboard?

Ya, sampeyan mesthi bisa nyambungake para penggemar RGB menyang motherboard! Sing mung nyekel yaiku sampeyan kudu priksa manawa motherboard yaiku RGB sing kompatibel. Warta sing apik yaiku, yen sampeyan wis njamin manawa motherboard sing diduweni (utawa pengin tuku) duwe kemampuan kanggo ndhukung RGB, sampeyan bakal duwe kemampuan kanggo milih macem-macem penggemar RGB, kalebu 3 pin lan 4 PIN jinis.

Kajaba iku, preduli apa sampeyan duwe 3 pin Fans, 4 pingb penggemar, utawa penggemar RGB sing ora ana sing bisa digunakake kanggo mesthekake yen sampeyan bisa nginstal penggemar RGB menyang Motherboard, (yen ora, sampeyan bisa uga nyebabake karusakan), kalebu:

  • Nggawe manawa para penggemar RGB tetep adoh saka cairan, amarga cahya kanggo jinis cairan sing bisa nyebabake kerusakan ing hardware lan nyebabake mandheg mlaku.
  • Nyoba njaga para penggemar RGB adoh saka impeller.
  • Priksa manawa sampeyan tetep penggemar RGB adoh saka wilayah sing ana suhu sing panas banget, kayata posisi rapet menyang mesin liyane, amarga bisa nyebabake kinerja sing kena pengaruh.

Apa para penggemar RGB mbutuhake header RGB?

Header RGB digunakake kanggo nyambungake para penggemar RGB menyang komponen PC kayata motherboard. Umumé, umume para penggemar RGB mung mbutuhake konektor 3 pin utawa 4 sing bisa digunakake lan bisa nyambung menyang sisa sistem. Nanging, ana sawetara penggemar RGB ing pasar sing ora teka karo jinis konektor iki, tegese mung cara sing bisa dipasang menyang motherboard yaiku liwat desain RGB, lan ditemokake ing desain motherboard. Mula, yen sampeyan saiki duwe motherboard sing ora nampilake header RGB, mula cara paling gampang kanggo ngatasi masalah iki yaiku kanthi tuku penggemar RGB sing dilengkapi karo konektor dhewe.

Napa para penggemar RGB Corsair luwih larang?

Salah sawijining sebab utama kanggo ngapa para penggemar Corsair RGB dilebokake ing titik rega sing larang regane utamane kanggo kasunyatan sing dianggep minangka merek premium. Ora preduli apa sampeyan wis nggawe game utawa sampeyan durung nate nyoba pc ing urip sampeyan, kabeh wong wis krungu Corsair, lan jeneng merek kasebut nduweni reputasi sing apik banget.

Ing ndhuwur iku, alesan liyane kenapa para penggemar Corsair RGB pancen larang yaiku kualitas bahan-bahan mentah sing digunakake kanggo nggawe para penggemar proses manufaktur korsir, lan iki dibayangke Ing rega beting.

Yaiku penggemar 140mm luwih apik tinimbang 120mm?

Apa pc mbangun hobi, utawa sampeyan seneng nglampahi game wektu luang sampeyan, ora ana mbantah manawa kasus PC sampeyan bakal ngasilake panas (utamane amarga hardware). Kanggo alasan iki, penting kanggo nyedhiyakake pendinginan supaya ora overheat, sing njaluk pitakon – yaiku 140mm Fans luwih apik tinimbang 120mm?

Umumé, kasus penggemar 120mm minangka pilihan standar lan bakal cocog kanggo nangani beban kerja sing abot karo operasi sing tenang. Nanging, ing tingkat hardware, penggemar 140mm bisa nyedhiyakake kekuwatan tambahan, tegese duwe kemampuan kanggo nyurung udhara liwat sistem kanthi luwih efisien, kabeh nawakake sepuruh sing sepi.

Ana uga debat luwih saka telung penggemar 120mm luwih apik tinimbang loro-lorone penggemar 140mm, dadi yen sampeyan lagi macet ing prediksi iki, ing kene ana sawetara pertimbangan kanggo eling. Yen sampeyan lagi mbukak telung 120mm penggemar, sampeyan bisa nyana para penggemar kanggo nawarake udhara, sanajan iki bakal ana ing biaya konsumsi tenaga gedhe lan operasi rame. Beda, penggemar 140mm bakal bisa nyurung udhara luwih apik tinimbang penggemar 120mm, uga nawakake kinerja luwih tenang. Nanging, bedane loro bakal nggawe bedane sethithik banget, saengga penting kanggo nimbang biaya kasebut, banjur bisa metu saka ana sing bakal menehi nilai sing paling apik.

Yaiku fans rgb?

Kepiye sampeyan bisa nyana penggemar RGB bakal gumantung banget, uga kepiye diprodhuksi. Bagean RGB saka para penggemar duwe efek nol ing tingkat penggemar minangka mung minangka sistem lampu. Penggemar banter minangka penggemar, preduli yaiku lampu. Umume para penggemar RGB cenderung bisa digunakake ing tingkat sing sepi, sanajan bisa luwih banter nalika kudu nahan beban kerja sing abot.

Minangka cfm sing luwih dhuwur?

Nalika tuku penggemar RGB anyar, penting banget kanggo njupuk akun CFM saka penggemar. Iki amarga airflow penggemar diukur khusus ing CFM, tegese kaki kubik saben menit. Nalika blanja ing sekitar penggemar Case RGB anyar, CFM bakal mbantu nuduhake volume hawa sing bisa diarep-arep karo penggemar kanggo nggunakake menit. Umumé, level CFM Fan RGB, luwih becik kinerja sakabèhé bakal.

Apa bedane antara Argb lan RGB?

Argb lan RGB sejatine padha lan wis dirancang kanggo ngladeni tujuan sing padha, mung bedane yaiku versi loro sing luwih maju. Teknologi RGB LED wis diwasa sajrone sawetara taun kepungkur, sing ndeleng introduksi saka Argb. Ora kaya teknologi RGB sing mung bisa dadi siji warna sekaligus, ARGB bisa dadi warna sing beda. Iki tegese penggemar Argb nawakake luwih akeh pangaturan lan bisa ngidini sampeyan nggawe motherboard luwih warni lan adhem, dene penggemar RGB mung bisa dadi siji warna.

Kepiye aku ngerti yen motherboard ndhukung RGB?

Yen saiki sampeyan nyoba kanggo ngerti apa motherboard sampeyan ndhukung RGB – aja gupuh! Proses iku sejatine SUPER SIMPLE. Kanggo nindakake, priksa manual sing bakal ditindakake dening motherboard sampeyan. Banjur, goleki bagean RGB lan takon apa jinis header sing wis, lan iki bakal mbantu sampeyan ngerti apa motherboard sampeyan ndhukung RGB utawa ora.

Pira kekuwatan nggunakake penggemar RGB?

Penggemar RGB ora nganggo kekuwatan luwih akeh tinimbang penggemar kasus normal, yaiku sekitar 0.11Th. Leds of RGB Fan RGB diukum dening kekuwatan sing digambar saka rotasi penggemar, saengga cara paling apik kanggo ngerteni pira para penggemar RGB sampeyan kanthi mriksa label / manufaktur, lan iki bakal nyedhiyani sampeyan karo amerage spesifik sing bisa diarepake para penggemar sampeyan nalika operasi.

Apa para penggemar RGB butuh SATA?

Apa utawa ora penggemar RGB sampeyan butuh kabel SATA bakal gumantung ing jinis penggemar RGB sing sampeyan tuku. Ana sawetara penggemar RGB sing digawe mung butuh kabel siji, penggemar RGB sing digawe mbutuhake hub RGB, uga penggemar RGB sing mbutuhake bantuan tambahan kanggo pengontrol. Cara paling gampang kanggo nemtokake apa RGB (utawa RGB sampeyan mikirake tuku) mbutuhake sambungan kabel SATA yaiku kanthi mriksa informasi sing diwenehake ing situs web, amarga iki bakal ngerti apa sing dibutuhake kanggo komponen konektivitas RGB.

Minangka conto, kabeh penggemar RGB Corsair mbutuhake kabel RGB para penggemar kudu dipasang menyang hub RGB, mula, hubа RGB kudu dipasang menyang Lights Node, sing banjur kudu dipasang Sisa sistem liwat kabel SATA, uga USB menyang Motherboard.

Tembung pungkasan

Iki minangka pandhuan kita babagan penggemar kasus RGB sing paling apik. Muga-muga sampeyan mbantu sampeyan milih penggemar sing cocog kanggo kabutuhan sampeyan. Priksa manawa kanggo mriksa pandhuan liyane sing tuku ing sisih tengen kaca iki lan selehake komentar ing ngisor iki yen ana sing pengin kita nutupi.

WEPC yaiku maca maca. Yen sampeyan tuku link ing situs iki, kita bisa entuk komisi afiliasi. Sinau luwih lengkap

Misi WEPC minangka situs sing paling dipercaya ing Tech. Konten editorial kita 100% mandhiri lan kita sijine saben produk sing kita deleng liwat proses tes sing ketat sadurunge nyritakake apa sing kita pikirake. Kita ora bakal menehi saran apa wae sing ora bakal digunakake kanggo awake dhewe. Waca liyane