100 SIMS 4 Paket CC sing kudu didownload, Sims 4 Turbo Careers mod pack – Zerbu

Paket Modular Sims 4 Turbo

Contents

Paket iki kalebu wallpaper sing apik banget, amben, meja, lan keruwetan ajaib kalebu kothak tongkat dhewe kanggo sims sampeyan. Paket iki nyawiji kanthi sims 4 lan nggawe kamar bocah sing apik.

100+ SIMS 4 Paket CC sing kudu didownload

Ana akeh pilihan kanggo konten khusus ing kana nanging cara paling apik kanggo didownload Sampeyan yaiku kanggo njupuk sim 4 CC Pack. Napa? Uga, pak kaya sing ana ing dhaptar iki menehi macem-macem barang sing kabeh cocog lan bisa nggawe sim lan kamar.

Nggoleki Situs web konten khusus Kanggo potongan sing beda-beda bisa bener-bener stres, utamane nalika mikirake swatches kayu sing cocog kanggo nggawe ruangan sing apik banget.

Matur nuwun, sampeyan bisa nemokake akeh sing apik tenan Paket konten khusus Loro-lorone kanggo perabot lan nggawe-A-SIM sing bakal diganti kepiye carane main game lan kepiye cara nggawe vibes sing sampurna.

Tabel konten

Sims sing paling apik 4 cc bungkus kanggo nggawe-a-sim

Turu

Nalika nerangake sandhangan sandhangan area sing paling gedhe sing kita kurang ing kategori Tidung ing game kasebut. Iku kabeh barang game dhasar lan kita meh ora entuk barang anyar ing pirang-pirang taun kepungkur. The Turu Paket nggumunake amarga nambah akeh barang kanggo sims kanggo nyandhang lan digunakake sajrone petualangan amben.

Iki kalebu jubah kanggo lanang ing ngendi dheweke mung ana ing jeroan ing ngisor, gaun wengi sing sederhana kanggo sims feminin lan sepasang jogger kanggo lanang. Uga kalebu amben modern sing apik kanggo Sim lan sawetara dekorasi sing apik kanggo nggawe kamar turu sing luwih apik kaya lampu cemlorot!

Pilihan Sims 4 CC Packers ing endi SIM ngadeg ing jubah

Universitas Windenburg

Karo Discover Universitas Kita entuk rong sekolah kanggo sim sampeyan kanggo pindhah, nanging apa yen sampeyan pengin lunga ing papan liya? Uga, ing Windenburg University Pack bakal ngidini Sims sampeyan sekolah sing beda. Paket iki ora mung nambah sandhangan anyar kanggo Sim, nambahake pengalaman universitas anyar.

Ana pirang-pirang pencipta sing nggarap iki supaya bisa dadi gedhe lan luwih becik sampeyan wektu. Sampeyan bakal entuk poster anyar, obyek perabot anyar, lan mesthi sekumpulan klambi, jaket lan seragam sing luwih nyenengake kanggo sims sampeyan.

Tutup Universitas Windenburg Kanggo Sims 4 CC Kandungan Baju

Sims musim panas sims 4 CC Pack

Paket sabanjure yaiku Mlaku-mlaku musim panas Lan nambah sawetara barang tema musim panas sing nyenengake kanggo Sims Masculine kanggo seneng. Iki kalebu rong pasangan sepatu, sawetara pucuk kanthi floral sing dadi paling apik lan malah ndeleng Visor.

Ana rong rambut maskulin sing apik banget lan apik banget lan uga minuman klapa sing bisa digunakake minangka dekorasi lan lampu kembang surya sing nggumunake!

Sims stroll musim panas 4 tutup paket cc kanthi sim sing nyekel minum klapa lan nganggo visor

Koleksi omah kaca

Paket barang CC sabanjure kita yaiku Koleksi omah kaca sing minangka sandhangan sing apik banget sing apik banget. Ing koleksi sing apik iki, sampeyan bakal nemokake barang kanggo Sims Masculine kaya sepasang sikil lurus kanthi lutut, t-shirt karo pola sing nggumunake lan pasangan kacamata.

Kanggo Sims Feminin sampeyan bakal nemokake rok lan jins denim sing apik banget sing bisa ditindakake kanthi apik lan sawetara pucuk sing apik tenan karo floral lan pola Argyle sing mung dadi modern modern lan modern.

Tutup kanggo kaca omah kaca sing duwe sims nganggo macem-macem klambi lan rambut

Tengkorak Set

Sandhangan kita sabanjure disetel yaiku dening IMVIKAI lan yaiku Tengkorak tengkorak lan nggawe bocah cilikku emo dadi seneng banget. Ing paket iki sampeyan bakal entuk gaya rambut sing apik banget ing ngendi ana rong twists bali menyang mburi duwe buntut babi kanthi nyenengake bangsun lan nalika dipasangake sobrina sampeyan bakal kepenak!

Sampeyan uga bakal entuk celonone pola sing apik tenan sing mlebu ing mriksa lan cetak kewan kanthi zippers sing nyenengake ing sisih ndhuwur paha. Sampeyan masangake iki kanthi pucuk lengen klambi sing apik kanggo getar sing apik tenan.

Sims 4 CC Pack

AXA 2019

Lima bungkus sabanjure kita kabeh kolaborasi dening rong Pencipta, AhARRIS00BRitney lan Ayoshi sing asring dadi kolab sing bebarengan wiwit taun 2019 lan nggawe pancen ayu Pakaian CC lan sajujure sawetara favoritku Rambut match Maxis!

Paket kapisan iki AXA 2019 lan minangka paket sing ngenalake aku menyang pangripta iki. Ing pak iki sampeyan bakal entuk 36 nggawe barang SIM kanggo Sims maskulin lan feminin sing apik tenan. Ana celana pendek, pucuk bandeau, cocok adus, rok, lan luwih akeh. Mesthi ana sing kanggo kabeh wong ing siji iki.

Sims 4 CC Pack

AXA 2020

The Collboration AXA 2020 iku sing nyenengake sing nambah sawetara barang kanggo barang sing gampang kaya Shorts Shorts, siji pasangan celana pendek duwe pilihan kembang, patch lan luwih akeh. Sampeyan bakal entuk rok sing nyenengake, sawetara pilihan sing apik banget lan malah sweter kanthi simu lanang lan wadon.

Sims 4 CC Pack

Koleksi Musim Axa

The Koleksi Musim Axa iku superable lan nggawa jinis sandhangan sampeyan bakal seneng nyandhang nalika musim ganti. Ana sawetara pilihan rok kembang lan denim sing apik kanthi pucuk potong sing apik nalika dipasangake bisa digunakake ing musim semi lan musim panas. Sampeyan uga bakal nemokake sekumpulan barang sing apik kanggo Sims lanang kaya sweter sing tucked lan tombol salar mudhun T-shirt!

Sims 4 CC Pack

AXA PARIS

Paket kolaborasi sabanjure yaiku AXA PARIS sing njupuk konten global! Paket iki ndadekake nggawe fashion Prancis menyang sim 4 kalebu barang kaya ombet, jaket sing dawa, gulu lan sweter sing apik. Werna padhang lan nyenengake lan jins sing apik banget lan longgar.

Sims 4 CC Pack

Planet Axa

Paket terakhir saka seri kolaborasi iki yaiku Planet Axa lan siji iki super nyenengake. Sampeyan bakal nemokake sawetara gaya rambut sing apik kalebu gaya sing paling populer kanthi potongan dhuwit ing ngarep kanggo Sims lanang lan wadon, lan apik banget karo bangs kriting lan headband. Sampeyan bakal nemokake sawetara celonone kargo sing apik, jins cuci asam, lan nyenengake topi tikus tema.

Sims 4 CC Pack

Spring fling Sims 4 CC Pack

Yen sampeyan pengin mbuwang pesta musim semi utawa ngrameke Paskah ing game Sim sampeyan kudu duwe fling musim semi! Ing paket iki sampeyan bakal entuk barang sing nggumunake kaya makutha kembang sing dianggo karo gaya rambut ing game kanggo tampilan sing apik banget, uga rambute kembang sing apik banget!

Ana sawetara pilihan eyeshadow kembang sing nggantheng lan uga pilihan cat rai kanggo bocah. Sisih paling apik yaiku ana sekumpulan sandhangan uga nanging sampeyan uga bakal nemokake sawetara barang dekor sing nyenengake kaya kembang kembang kembang lan dekor dr endhog Paskah.

Sims 4 CC Pack

Glitter

The koleksi cemlorot Apa sing nyenengake sing duwe sepasang boots sing apik banget sing nggawe kabeh sing cocog. Sampeyan bakal duwe rambut sing apik banget kanggo milih sing bakal nggawe sim sing paling apik nalika lagi nganggo klambi sweter houndstooth houndstooth sing apik banget utawa gaun awak sing apik banget.

Sims 4 CC Pack

Stuff Stellar

The Paket Barang Stellar minangka bungkus barang kolaborasi dening klompok simmers ing Masyarakat Teh Plumbob. Paket iki kalebu luwih saka 100 barang tema ruang metu saka jagad iki kalebu barang cas, anyar lan sawetara sing nyenengake lan tuku aset.

Iki minangka pilihan sing nyenengake kanggo simmers sing pengin hangout ing Planet Sixam supaya sampeyan bisa nggawe rasa sims sampeyan kudu ana, utawa yen sampeyan lagi muter karo alien 4.

Sims 4 CC Pack

Sims Gaya Remaja 4 CC Pack

Siji departemen sing kurang serius ing sims 4 nggawe obyek SIM sing apik kanggo remaja mung. Kabeh barang cas digawe kanggo sims remaja kanggo sepuh saengga ngrasa nalika tahap urip remaja ora diabaikan kanthi obyek sing unik. The Paket Barang Gaya Remaja Digawe dening luumiasim lan synth tenan ngrampungake masalah iki.

Iki kalebu barang kanggo macem-macem jinis remaja kalebu bocah wadon kasebut, bocah punk, lan atlit kasebut Kanthi saben kategori gaya krasa beda lan ngidini sampeyan nggawe karakter unik liwat gaya kasebut.

Sims 4 CC Pack

Koleksi Kupu-kupu

Paket sabanjure yaiku Koleksi Kupu-kupu ing ngendi sampeyan bakal nemokake sawetara sing nyenengake katon banget sing ngelingake aku akeh clueless film! Ana loro gaya rambut sing apik kalebu rambut dawa sing apik banget kanthi potongan dhuwit lan braided sing apik banget karo rambut bayi.

Sims 4 CC Pack

Kanggo sandhangan sampeyan bakal nemokake sepasang kathok cendhak sing gampang lan serbaguna sing duwe sabuk lan celonone sing duwe taler lan bisa digunakake ing ndhuwur game lan sweter sing apik banget kanggo pilihan kaos kaos. Malah ana sawetara pilihan pewarna sing nyenengake kanggo nambah luwih akeh warna kanggo klambi.

Sogue (mangsa)

Ora ana sing luwih apik tinimbang nalika simmers njupuk konsep rutin lan nggawe Sims kanthi ngganti huruf pisanan kanggo s. Sogue iki (Mungkin vogue?) Paket barang dening Imvikai lan greenlamas apik banget amarga duwe sandhangan gaya sing apik banget lan gaya sing apik kanggo sims sampeyan seneng.

Sampeyan bakal nemokake sweter sing apik banget lan gaun baju nganggo lengen puffy lan sawetara celonone sing apik banget. Pasangan paling apik? Celana Plaid sing nggumunake sing lebar lan lebar sikil sing dhuwur banget kanthi trendi lan apik kanggo sims sampeyan kanggo nyandhang.

Sims 4 CC Pack

Sims Keju Panggang 4 CC Pack

Mesthi kita ora bisa ngomong babagan paket barang-barang khusus ing sims 4 tanpa ngomong babagan sing darmabakti kanggo keju panggang. Siji iki dadi bodho, aku seneng. Kita kabeh ngerti manawa Sims wis panggang keju minangka karakter pokok ing game nganti pirang-pirang taun lan ana kabeh Kuku Keju Panggung Kanggo Sims kanggo muter uga!

Ing paket iki, sampeyan bakal nemokake macem-macem sandhangan karo pola keju panggang kabeh. . Yen sampeyan seneng tresna keju, sampeyan butuh paket barang iki.

sekumpulan mannequins nganggo sandhangan keju panggang keju

Simchella Sims 4 CC Pack

Coachella minangka salah sawijining festival sing paling populer ing saindenging jagad lan bungkus iki bakal nggawe rasa sim sampeyan kaya ana ing njero festival kasebut. Sandhangan kasebut cocog kanggo petualangan ing panganan cuci mulut, nuduhake ton kulit supaya sims sampeyan adhem. Sandhangan kasebut nyenengake lan unik lan ora kaya apa-apa sing dakdeleng.

Sims 4 CC Pack

Koleksi 2022 Februari

Sabanjure ing dhaptar sims 4 paket cc yaiku koleksi wiwit tanggal 20 Februari sing bisa digunakake. Kabeh ing bungkus iki bisa digunakake minangka klambi saben dina kanggo sims kanggo nyandhang omah, utawa metu kanggo nedha bengi tanpa dheweke katon banget.

Sims 4 CC Pack

Bloom Set

Bloom Sims sing apik banget 4 pilihan CC barang-barang sing apik kanggo musim semi amarga kabeh warna dadi cahya lan uga ana akeh dhasar sing netral. Lintang kanggo aku yaiku Kendall lan Camila busana sing bakal daklakoni yaiku IRL.

Sims 4 CC Pack

Koleksi gosip

Koleksi gosip kasebut minangka sandhangan sing dienggo ing pertunjukan sing populer banget, Gosip Girl. Iki bakal nggawe sim sampeyan katon kaya ngene ing sisih wétan sisih wétan ing New York City lan sampeyan bakal seneng ndeleng.

Sims 4 CC Pack bungkus Koleksi Gosip

CATETAN CATETAN

Koleksi Campuran kasedhiya karo 36 barang sing apik banget, tambahake game sampeyan. Sandhangan iku super bisa digunakake lan Fitur simlish Tinimbang basa inggris babagan sandhangan sing dadi detail sing nyenengake. Kabeh sandhangan kasebut cocog kanggo saben dinten, lan katon apik banget ing remaja utamane.

SIMS 4 CC Pack Pack

Girloks Axa

Pilihan sabanjure ing dhaptar Sims Sims 4 CC Boss sing nambahi siku sing diwenehi sandhangan Feminine sing bakal ninggalake Sims sampeyan bisa mbukak jagad iki. Iki kalebu rok, celonone lan ndhuwur sing ora bakal bisa urip tanpa.

Sim GirlBoss AXA 4 Paket CC

Florence

Yen sampeyan nggoleki versi modern saka Y2K, ora katon luwih saka Florence. Paket iki ngrasa kaya metu saka majalah wiwit taun 2001 lan aku kene kanggo kene. Jumlah kaping aku duwe braid acak mudhun ing sisih kulon ing sekolah SD nggawe iki rasakake banget kanggo aku.

Florence Set Sims 4 CC Pack

Dina udan

Sampeyan pantes Konten Custom Toddler uga! Paket Dina Udan Nambahake sawetara klambi udan sing apik banget kalebu topi sing paling apik. Sampeyan bisa duwe wektu sing paling apik ing musim iki!

Rainy Dina Sims 4 CC Pack

Sentate tanggal 2022

Sentate nggawe koleksi sing apik banget karo desain sing menarik lan bungkus iki nambah akeh klambi resmi kanggo sims kanggo nyandhang. Dheweke pancen unik lan ora ana apa sing ana ing game vanili!

sentate

Koleksi Fashion Tokyo Street

Tokyo duwe sawetara gaya street sing paling adhem sing sampeyan deleng, lan bungkus iki nambahake sims 4. Barang-barang kasebut apik banget lan trendi lan bisa mbantu sampeyan nggawe sims sing unik lan nyenengake. Kajaba iku, sing ora pengin duwe sims kasebut nganggo boots kasebut?

Sims 4 CC Pack

Bocah-bocah lanang dadi Paket CC

Ora preduli ing ngendi sampeyan entuk konten, sims lanang katon ora digatekake akeh wektu. EA menehi sawetara jumlah konten kanggo Sims Masculine, lan uga Pencipta CC asring fokus ing sandhangan sing diwenehi panganan feminine. Pramila bungkus kaya bocah lanang dadi sampurna kanggo nambah sims 4 folder pack sampeyan kanggo nambah sandhangan masculine.

Sims 4 CC Pack

Koleksi Mimosa

Ora ana sing luwih apik tinimbang Sims Kolaborasi 4 pilihan CC Packers amarga loro kepala mesthi luwih apik tinimbang siji lan sampeyan bisa ndeleng manawa nganggo mimosa. Paket iki apik banget lan akeh barang sing nyenengake kanggo Sims sampeyan. Iki kalebu kacamata, kalung, gaun, rok lan liya-liyane.

Koleksi Mimosa kanggo Sims 4 CC Pack

Ngimpi remaja

Para remaja pantes luwih apik ing sims 4, lan matur nuwun, kita entuk pack sing didedahake kanggo dheweke. Nanging, Pencipta CC wis nggawe remaja fokus remaja sing apik kanggo pirang-pirang taun. Koleksi impen taruna iki nambani kabeh sing dibutuhake kanggo nggawe rasa remaja sing unik ing game sampeyan.

Sims 4 CC Pack

Kit kawinan impenku

Crita kawinanku bisa uga minangka salah sawijining kuciwa paling gedhe ing sejarah EA … Yen bisa uga. Paket tambahan kanggo crita wedding menehi kabeh sing ilang saka bungkus sadurunge lan bisa nambah sawetara barang kanggo manten sim sampeyan.

Sims 4 CC Pack

Axa Kappa

Paket barang Axa Kappa minangka pilihan sing apik yen sampeyan minangka penggemar busana sing digunakake ing pirang-pirang soror ing Amerika. Sandhangan iki apik banget cute, kanthi rok cendhak, sing menarik lan gaya rambut sing apik banget kanthi akeh sirah.

Sims 4 CC Pack

Barang Ballet

Anak cilik ora bisa nindakake ballet ing sims 4, nanging mung bisa mlaku-mlaku ing omah sampeyan ing klambi iki bakal dirasakake. Nyetel Ballet ngidini sampeyan duwe anak lanang ing sandhangan balet kanggo bocah lanang loro lan feminin sing nggumunake lan mung nggawe aku seneng banget.

Sims 4 CC Pack

Koleksi Hater Heatwave

Kita ora duwe kolam ing sims 4 nalika diluncurake, lan amarga kita ora duwe ton nglangi kanggo sims kanggo nyandhang. Kita mung entuk sandhangan sing apik ing pulo sing uga, mula kita kudu luwih akeh. Paket iki nambah 30 lembar Pantai sing luar biasa.

Paket barang-barang panas panas kanggo sims 4

Setel Cherry

Setel Cherry banget trendi lan bisa nggawe sim sampeyan katon luwih adhem. Ana sepasang celonone kargo, sing digunakake dianggep pincang nanging saiki bisa dipakai karo bayi lan sampeyan bisa uga katon apik. Malah ana kalung sing nyenengake kanggo milih!

Cherry nyetel nganggo sims nganggo jambon ing sims 4 cc

Petualang kutha

Paket konten khusus petualang nambah sekumpulan sandhangan kutha sing trendi kanggo sims sampeyan. Iki kalebu sweater sing nyenengake, tanda lan celonone kargo. Malah ana aksesoris kaya tingal gelas lan uga topi ember patternen.

Sims Nganggo Perabot CC Ing Sims 4

Bali menyang 60an

Pancen seneng banget yen asring nggawe Sims sing beda karo pirang-pirang dekade kanggo nantang dhewe kanggo nggawe beda. Bali menyang 60an yaiku supaya sampeyan nindakake kanthi gampang banget kanthi cara sing nyenengake sing bisa ditindakake kanthi cara sing akeh. Werna uga nyenengake!

Sims inspirasi 60an 4 CC

Bocah-bocah wadon mrentah cc pack

Paket bocah-bocah wadon iku gedhe amarga duwe sekumpulan sandhangan khusus sing gampang dipakai sing bisa digunakake saben dinane. Garis kasebut cute lan jins duwe bolongan lutut sing cocog karo klambi sing sampeyan tresnani!

Tutup CC Pack CC

Koleksi tengah wengi

Apa sampeyan nggoleki sawetara lingeri sing menarik kanggo sims sampeyan? Mungkin sampeyan mung ndownload sawetara Nsfw sims mods lan butuh sandhangan kanggo mbukak? Uga, koleksi tengah wengi nutupi kabeh sing dibutuhake.

Koleksi Midnight kanthi sim ing lingerie

Juli 2021 CC Pack

Pilihan sabanjure kanggo SIM 4 Paket CC teka ing wulan Juli 2021 lan nambah seksi pilihan sing nyenengake. Kaos pundhak minangka favoritku amarga ana ing swatches warna tunggal, nanging uga pilihan sing nyenengake kanthi banter. Kajaba iku, pesawat kasebut dilengkapi pilihan kalung sing nyenengake!

Juli 2021 CC Pack

Seneng tiba

Seneng tiba minangka salah sawijining favoritku set kanggo bocah amarga nutupi akeh perkara sing lucu. Iki teka karo rong pasangan sepatu, sawetara kaos kaki sing apik lan kabeh jinis sweter. Gaun baju sing gampang kaya ngono, supaya aku mung seneng!

bocah cilik nganggo sweter ijo sing lucu

Setel jenggot

Sapa sing bakal mikir yen butuh kabeh jenggot? Ana akeh cara rambut rai bisa tuwuh lan Greenllaplam mutusake kanggo nggawa luwih akeh kanggo game sing katon apik banget!

Jenggot Set Sims 4 CC Pack

Paket CC Miracle

Paket sabanjure iki fokus khusus ing mangsa, utamane preinan, lan saben item bisa dipakai ing pesta musimlai sabanjure. Iki kalebu sawetara sweter sing apik, celonone lan tombol sing apik banget kanggo rok sing sampurna.

Paket CC Miracle

Sepatu Kupu & Kupu-kupu

Akeh pencipta konten khusus supaya ora ngomong babagan sepatu adat, sing super nguciwani amarga sepatu ngrampungake klambi. Paket iki nambah sawetara sepatu sing nggantheng kanggo sims sing bakal mati kanggo IRL. Conde floral kasebut? Sempurno. Sandal Kupu-kupu? Amazing.

Sepatu Kupu & Kupu-kupu ing sims 4

Koleksi Maret

Koleksi Maret iki pancen apik banget, karo nyunting akeh barang ing game nanging nggawe luwih apik lan nambah sawetara sing anyar. Favoritku temtunipun jumpulane kembang amarga aku bakal nyandhang irl kasebut! Iki nyenengake lan bisa digunakake kanthi akeh sims.

Koleksi Marsh Barang Cas sing Nggantheng

Dina Sunny

Pilihan sabanjure kanggo sims 4 paket CC yaiku dina sing srengenge sing nyandhang sandhangan saben dinten. Ana jaket lan sweater, tank tangki sing nggumunake lan ton pilihan sing adhem kanggo celonone. Barang-barang kasebut kanthi warna sing nyenengake tanpa pola alam bébas sing luwih bisa dipakai.

Day Day CC

Koleksi Perkawinan

Kita bisa nggunakake opsi gaun penganten luwih akeh ing sims 4 lan koleksi kawinan iki mung. Pancen sampurna, kanthi jinis gaun sing ditutupi saben sim. Yen critane manten ora nindakake kanggo sampeyan, kemungkinan iki!

Koleksi Perkawinan Kanthi Loro Sims Ing Gaun Pengantin sing Apik

Simblreen ’21

Bocah cilik ing jagad nyata terus nyandhang kostum saengga bocah-bocah sampeyan kudu duwe Kostum Toddler uga! Kostum kasebut nyenengake banget kanthi nutupi kabeh kategori populer saka tukang sihir menyang pahlawan super menyang pahlawan super.

Sims 4 bocah cilik ing kostum CC

Sims paling apik 4 CC Pack kanggo perabot

Ana pirang-pirang kategori kanggo sims 4 cc mode kanggo mode mbangun supaya sampeyan kudu luwih gampang diatur tinimbang bagean Gawe-A-SIM. Iki diatur dening bagean omah sing ditutup supaya gampang golek persis apa sing sampeyan goleki.

Sims Pawon 4 CC Pack

Pawon klasik

Ora ana sing luwih apik tinimbang pesawat pawon seger kanggo sim 4 lan set pawon klasik iki pancen sampurna. Objektif (lan paling penting) yaiku counters sing kasedhiya ing warna sing cerah lan nyenengake uga netral kanggo dheweke kerja ing saben omah. Malah ana sink omah pertanian sing ana ing njero counter karo kain sing ana sing lucu!

Iki uga kalebu kulkas anyar lan kompor sing katon ramping lan modern lan entuk sawetara warna sing nyenengake kanggo mbukak pola pola. Sampeyan uga bakal entuk sawetara dekorasi sing apik kalebu wadhah utensil lan sajian butter!

Klasik Denabas Sims 4 CC Tutup Karo Teal Teal Teal Gorgeous

Kichen

Paket barang kichen digawe dening felixandresims lan harrie minangka paket barang kolaborasi sing apik tenan digawe kanggo ndandani pawon ing game kasebut.

Paket barang iki kalebu sawetara pawon sing nggantheng lan barang-barang panedhaan kalebu kompor anyar, sink, gelas individu, lan meja makan resin sing paling populer.

ton saka potongan pawon kabeh kalebu aksesoris ing lantai

Dapur Parentwood

Kanggo pirang-pirang pemain sing paling apik saka counter ing game kasebut yaiku saka wong tuwa nanging kanthi jujur ​​teka sawetara warna liar sing ora bisa ditindakake ing saben omah. The Dapur Parentwood apik tenan amarga ngrampungake sekumpulan barang saka bungkus iki kanggo macem-macem warna supaya bisa luwih serbaguna bisa luwih serbaguna.

Sampeyan kudu duwe parenting ing game kanggo nggunakake iki, nanging sampeyan bakal entuk 8 obyek sing bisa dibalekake kanthi paling ora 50 swatches kanggo saben ngidini sampeyan ngatur barang!

Penggemar Parentwood Dapuh nggawe CC Barang Bungkus Kanggo Sims 4

Dapur Sleek

Pack barang pawon sing ramping digawe kanthi sim sing ora apik lan nampilake ton apik, barang pawon modern sing bakal cocog karo game kasebut. Paket barang kasebut wis kompatibel karo game basis lan kalebu sing nggumunake ing kompor sing nduwe kompor kanggo tampilan sing luwih ramping lan modern tinimbang kompor sims biasa.

Gunggunge ana 20 obyek sing nyenengake kanggo papan, kalebu Owahi menyang Game Modern Base kanggo mbusak lambe mburi. Ana bangku anyar, counters, kursi, lan sink.

pawon modern modern

Dapur Spring-Six

Duwe pawon sing nyenengake minangka kunci kanggo omah sing apik banget ing sims 4 lan bungkus iki ora dikepengini. Sampeyan bakal weruh barang-barang kaya kulkas retro, kompor lan roti panggang, kabeh kababar lemari lan akeh dekorasi. Ana jajan, tanduran, mugs, lan piring sing bisa digunakake kanggo nggawe omah sim sampeyan rumangsa urip.

Sims masak ing pawon kanthi obyek sing apik

Pawon eko

Paket barang dapur sing digawe dening Sithik Dica minangka pesawat pawon modern sing apik banget karo loro sing ora nyenengake lan nyenengake. Iki kalebu kulkas cerdas sing paling apik ing ngendi sampeyan bisa nindakake ton interaksi sing adhem uga.

Paket iki kalebu mutlak Favorite Setel lemari pawon, kompor anyar lan kulkas, uga kabeh barang cilik liyane sing kudu sampeyan butuhake ing pawon sampeyan. Swatch ing paket iki apik banget lan nggawe pawon modern sing apik.

eko pawon kanthi jubin sing mengilap lan kulkas sing cerdas

Pawon modern

Sawetara bungkus CC sing paling disenengi kanggo sims 4 yaiku kabeh barang pawon amarga pawon sing nggantheng bisa ngganti getar ing omah apa wae. Paket barang-barang pawon modern sing digawe dening sethitik Dica minangka conto sing apik banget kanggo barang-barang pawon gedhe sing cocog karo game.

Sawetara barang sing kalebu ing paket iki kalebu tumpukan piring, kompor anyar lan kulkas, roti panggang, lan luwih akeh yen sampeyan butuh ing pawon sim sampeyan. Paket kasebut dadi serbaguna lan tumindak ing paling pawon!

Pawon modern kanthi jubin kotak lan dispenser sabun sing apik

Kamar Sims 4 Paket CC

Jedhing Serenity

Pack Jupuk Jedhing Serenity digawe dening peaceMaker lan nambah luwih saka 25 Objek jedhing anyar kanggo game kasebut. Objek kasebut ing paket iki bisa nggawe jedhing sing apik banget kanthi adus jero lan kamar tembok kaca sing disesuaikan.

Paket iki kalebu barang kaya tangga andhuk, tanduran anyar, lan mesthi obyek kamar mandi kaya sink, adus, lan adus adus. Sampeyan bisa mbangun jedhing sing apik banget nggunakake obyek kasebut lan bisa nggawe kamar mandi Sim sampeyan ing omah.

jedhing serenity karo bak jero lan andhuk sing apik

Jedhing Serenity

Jedhing Serenity kanthi jujur ​​rumangsa kaya ing spa, saengga bisa dekorasi spa ing sims 4: spa dina. Nduwe garis sing resik kaya ngono, rumangsa santai lan kabeh nada kayu iku tenang. Kajaba iku, sampeyan entuk barang dekorasi sing apik kaya dispenser sinetron lan shampoo lan kondisioner.

Sim sing ndeleng awake dhewe ing pangilon ing jedhing kayu

Jedhing apik banget

Ing sadawane garis sing padha karo pak bafroom, kita duwe bungkus jedhing sing apik digawe dening pencipta bakat sing jenenge Dica. Iki minangka pesawat kamar mandi sing apik lan testik sing bisa ditambahake menyang omah modern ing sims 4.

Paket iki kalebu prekara sing dikarepake yaiku pancuran, sink, lan liya-liyane lan uga ana sawijining barang sing bisa dadi Pangilon Smart sing minangka tambahan sing apik banget kanggo game. Aku tresna sethitik Dica amarga mesthi nambah item sing cerdas kanggo game kaya pangilon cerdas utawa kulkas sing cerdas ing salah sawijining bungkus liyane.

Kamar jedhing sing apik cuci mesin cuci cuci

Kamar Sayulita

Paket kamar mandi iki kanggo sims 4 duwe akeh rincian sing menarik ing sampeyan mung bisa nemokake luwih akeh. Ana 55 barang kanggo sampeyan duwe ing game, kalebu fitur kamar mandi sing menarik kaya udan, sink lan tabung adus lan sawetara tembok sing nyenengake kanggo nambah luwih nyenengake ing omah sampeyan. Kajaba iku, sing Mimpin Tali Gantung yaiku sempurno.

jedhing warna sing padhang ing sims 4

Bafroom

Soko sing kurang ing sims 4 yaiku peralatan jedhing sing apik sing bisa digunakake ing jedhing modern. Matur suwun, bungkus barang Bafroom digawe minangka kolaborasi antara FelixAndresim lan Harrie lan luwih akeh 90 obyek.

Barang sing kalebu ing paket iki kalebu lawang kaya lawang loro, Windows lan Loungers, lan mesthi obyek kamar mandi kaya sink, jamban, lan bathtub sing apik banget. Sampeyan bisa nggawe jedhing modern sing apik karo bungkus iki, yen Sim sampeyan bakal ora nate tiwas, obyek dekorasi banget kanggo nggawa bungkus iki.

Sim sing wedi karo sim liyane sing adus

Sim Sims Kamar 4 CC Pack

Urip kontemporer

Paket Barang Urip Kontemporer sing digawe dening Sims Iltonik minangka pilihan sing apik kanggo ruang tamu sing gampang sing bisa digunakake ing gaya modern utawa tradhisi. Werna kayu iku apik banget lan cocog karo konten ing game lan bungkus kasebut kalebu luwih saka 20 obyek.

Ing bungkus iki sampeyan bakal entuk obyek kaya kursi, loveseat lan kursi, uga stand TV sing apik lan tembok tembok anyar. Sakabèhé, bungkus barang sing apik lan serba gawan dening pangripta gedhe.

Sims lungguh ing kursi ing tutup sims 4 cc barang barang sing dianggep urip kontemporer

Pack Sofa Padstow

Akeh kursi sing ana ing sims 4 mung ora kepenak. Dheweke diisi nganggo garis lurus lan ora ana bantal lan ora mung ana sing pengin lungguh. Uga, couch padstow iki sempurno kanggo ruang tamu sing mulyo lan nyerah mung sethithik babagan vibe.

Loro Sims lungguh ing set sofa sing apik banget

HAMPTIONS DREEDIN

Paket barang sing dibangun Hamptens digawe dening peaceMaker lan nampilake sawetara perabot perabotan sing apik banget. Sisih paling apik yaiku yen pusat ing kabinèt lan wilayah sing lungguh.

Paket iki kalebu sawetara lemari sing nyenengake sing bisa disesuaikan kanggo nggawe kamar apa wae sing beda karo sabanjure. Sampeyan bisa nggawe sawetara omah modern sing apik kaya sing ana ing omah wong sing sugih!

ruang tamu kanthi sing dibangun ing lan couches ayu

Urip modern

Paket barang modern modern sing digawe dening Sims Iltonik minangka pilihan sing apik kanggo bungkus barang sing luwih cilik kanggo nggawe bangunan luwih modern. Ana 13 total barang ing paket iki sing gampang banget nanging efektif banget lan duwe rasa netral lan luwih nyenengake.

Paket barang kasebut kabeh kasedhiya game basis sing apik banget lan obyek favoritku mesthi kursi endhog amarga katon apik banget!

ruang tamu modern prabot putih lan abu-abu

Pilihan siji Sims 4 CC Pack

Pilihan siji duwe sekumpulan barang sing apik kanggo dekorasi lan tenan nggawe omahe sim sampeyan rumangsa urip. Iki kalebu tumpukan buku, kalebu buku meja kopi, sekumpulan sepatu, lilin lan uga tas blanja. Kajaba iku, sampeyan entuk tabel akrilik sing bisa dideleng!

Pancakes Charly

Sims Kamar Makan 4 CC Pack

Futura Urip

Paket barang sing urip Futura sing digawe dening Peachemaker mungkin salah sawijining bungkus favoritku kanggo sims 4. Paket iki diisi karo perabot abad pertengahan ing warna sing bisa digunakake kanggo omah sing diilhirasi ing taun 60an lan 70an.

Ana 40 obyek anyar ing pack iki kalebu mirrors, set makan, papan sisih, lan perapian sing nggumunake kanggo ngganti getar ing omahmu.

Futura urip pertahanan modern abad abad pertengahan

Koleksi kerv

Koleksi Kerv kaya sing menarik kaya kabeh duwe bentuk lan kurva sing menarik. Sawetara wong sing duwe kanggo aku kalebu cermin tembok sing condong karo kurva sing nggumunake lan pangilon tembok sing aneh banget. Ditambah, sing wis dipangan iku apik banget.

Kutipan Perabotan Kerv

Sims Kamar Tidur 4 CC

Pack Kamar Tidur

Setengah kamar iki kanthi jujur ​​banget lan nutupi saben prekara sing sampeyan butuhake kanggo nggawe kamar turu sing sampurna. Sampeyan wis turu, perapian, ton panyimpenan, malah tangki iwak ing nada kayu sing padha karo sisa perabotan. Ditambah, sawetara obyek dekorasi tenan!

turu turu nalika lungguh ing amben lan sim liyane nggoleki tangki iwak ing sims 4

Sims Super Streamer 4 CC Pack

Apa sampeyan pengin SIM sampeyan katon kaya streamer? Uga, sampeyan kudu ndownload seter super iki. Siji iki seneng banget karo amben lan meja sing adhem nganggo ton dekorasi, lan kabeh gear streaming sampeyan bisa uga butuh.

kit super streamer

Kamar turu rory

Set kamar turu yaiku sawetara favoritku amarga sampeyan bisa uga bisa nambah kapribaden liwat karakter sampeyan liwat kamar turu. Kamar Rory ngrasa sampurna kanggo kamar turu sing enom, utamane kanthi warna lan bentuk sing nyenengake kanggo kabeh. Kajaba iku, sing duwe tanduran logam yaiku Nggantheng!

pesawat kamar turu rory

Sleks Sleks

Akeh set kamar turu sing ana ing game kasebut yaiku klasik banget lan ora kalebu akeh barang modern. Paket slumber sing ramping minangka paket modern modern kanggo omahmu. Ana sawetara potongan seni persegi sing cocog banget sing apik banget minangka set bisa diselehake kanthi masing-masing.

Barang sing paling apik ing game yaiku amben amarga katon mulyo lan entuk akeh warna saengga bisa digunakake ing kamar turu ing game. Paket iki duwe 50 barang kanthi total saengga sampeyan bisa nggawe kamar turu sing paling ayu ing kabeh wektu!

Sim Slumber Slumber 4 CC Barang-barang

Mulia sims 4 cc bungkus

Pilihan sabanjure kanggo sims 4 cc bungkus yaiku impen impen sing mulyo lan iki minangka pilihan kamar turu sing apik. Siji bab sing dak tresnani babagan iki yaiku ora ana headboard, saengga sampeyan bisa nggunakake rak, tapestri utawa wallpaper sing nyenengake kanggo nggawe headboard DIY sing nyenengake utawa mung duwe kamar turu minimalis.

Mimpi impen sing disetel karo amben, kursi lan sumunar

Kamar turu minimalis

Paket Sinam Minimalis minangka salah sawijining paket barang CC sing pisanan sing aku temoni lan saestu tresnaku kanggo ngupayakake barang-barang tinimbang barang-barang individu.

Paket barang kasebut nduwe 25 obyek sing cocog karo swatches kayu kanggo dicampur kanthi perabotan saiki ing game kasebut lan saengga bisa digunakake kanthi apik kanthi gaya.

Setel kamar turu minimalis

Kamar turu lottie

Akeh headboard sing kita lakoni ing game kasebut sing boring lan siji iki saka kamar turu Lottie yaiku Dadi menarik banget. Kurva, garis, lan bentuk sakabèhé mung kanggo kamar turu sing menarik. Kajaba iku, akeh obyek liyane kanggo nggawe ruangan kohesive.

Lottie Kamar Tidur 4

Kantor Sims 4 CC Pack

Kantor Arrie

Kantor Arrie ngrasa mewah, kanthi garis sing nggumunake, nyenengake marmer ing rak buku lan mung dadi papan sing apik kanggo nyambut gawe saka omah. BookShel pakunjaran favoritku karo ton obyek dekor kanggo sampeyan kanggo ngaturake Sim.

Tutup Kantor Arrie

Vara Kantor Sims 4 CC Pack

Paket barang-barang Vara bakal nggawe ruang kantor sing apik banget kanggo sims sampeyan. Vibe saka paket iki pancen modern lan ramping kanggo ruang kantor sing apik yen sampeyan bakal seneng kerja ing.

Obyek kalebu laptop, desktop, meja, kursi meja, lan easel segi telu sing adhem lan liya-liyane. Iki serius kantor ngimpi aku nyetel manawa aku seneng duwe urip nyata, lan bisa nggawe ruang kantor sing dirasakake modern lan ramping.

Pejabat Vara kanthi buku sing padhang kanthi warna

Kamar Kesenian

Aku mesthi nggoleki barang-barang hobi liyane kanggo game lan katresnan bisa nggawe ruang kantor super. Yen SIM sampeyan super fokus ing Skill Lukisan Sampeyan bisa nambah pak kamar seni iki lan entuk easel anyar, cart cart lan perabot liyane sing cocog kanggo menehi pejabat sing paling apik.

kamar seni kanthi sim wis siyap dicet

Ruang Kantor Midcentury

Dekorasi nganggo gaya saka pirang-pirang dekade cukup angel ing sims 4, nanging duwe pak ruang pertengahan abad pertengahan iki cocog kanggo nggawe kantor 60an. Pancen sampurna, kanthi adhem banyu sing nyenengake, sekumpulan barang sing apik banget.

kantor modern abad pertengahan

SIM Jenderal 4 CC Pack

Bunder backyard

Umume perabotan backyard sing kita entuk ing versi Vanilla Sims 4 cantik pincang, ora duwe kapribaden lan mung nggawe sedhih. Malah nganggo bungkus kaya Patio sing sampurna Perabot sing kita entuk mung ora duwe gaya lan intrik lan mula aku tresna Bunder backyard akeh.

Penggemar iki nggawe paket barang sing luar biasa lan cukup apik banget lan perabotan wicker sing apik banget sing duwe pola sing nggumunake lan bantal hiasan sing katon apik banget. Sampeyan bakal entuk tanduran gantung sing nggumunake, meja cilik kanggo sim kanggo lungguh lan sawetara pot ing ruangan ruangan ruangan sing apik banget. Sampeyan bakal bisa dekorasi ruang latar mburi sing paling apik sing paling apik kanthi paket barang iki.

Paket latar mburi sing mulyo kanthi warna lan bentuk sing nyenengake kanggo perabot

Barang greased sim 4 paket cc

Apa sampeyan kepengin banget panganan? Ya, sampeyan bisa uga pengin ngindhari bungkus iki amarga sampeyan pengin mangan ing McDonald sawise ndownload siji iki! Paket barang greasy apik banget lan ngidini sampeyan dekorasi restoran panganan cepet utawa telusuran littledica Galeri Kanggo nemokake sing ditampilake ing materi marketing.

Ing paket iki sampeyan bakal nemokake kabeh perabot sing dikarepake ing McDonalds uga barang kaya papan pesenan, kaleng sampah lan luwih akeh. Pancen seneng banget kanggo nggawa Sims kanggo Hangout ing McDonalds amarga pengalaman sing umum.

Paket barang greasy sing katon kaya McDonalds

Barang Ngarep IKEA

Salah sawijining bungkus barang sing paling dijaluk kanggo Sims 4 mesthi pak IKEA kanggo nggawa perabotan sing luwih gampang lan modern ing game kasebut. Paket Barang Ngarep Ikea Digawe dening Simsi45 mesthi nggawa sawetara obyek sing dikarepake kanggo game kasebut.

Paket iki kalebu luwih saka 60 barang kanggo saben kamar ing omah. Tegese sampeyan entuk couch, amben, klambi, pilihan lampu lan dekor cilik. Iku serba guna!

IKA HOMEFF FOOD CARA BY SIMSI45

Ind Restaurant Sims 4 CC Pack

Yen sampeyan lagi muter karo panganan, sampeyan pengin nggawe restoran sing luwih apik kanggo sims kanggo duwe lan paket restoran iki minangka pilihan sing cocog kanggo iki. Wis pirang-pirang obyek hiasan sing nggumunake sing bakal owah kepiye carane muter lan ndeleng game kasebut.

Pak restoran indik kanggo nggawe mangan luwih nyenengake

Sugeng liburan

Paket barang-barang liburan sing seneng digawe dening Simsi45 minangka tambahan paket sing apik yen sampeyan duwe Sims 4: Season ing game sampeyan. Barang ing musim ora cukup yen sampeyan pengin sregep karo dekorasi liburan sampeyan.

Paket Barang iki kalebu 27 obyek anyar sing kalebu lampu twinkly, tanduran anyar, lan sawetara salju sing apik banget. Sampeyan bakal bisa dekorasi wilayah Natal sing paling apik sing paling apik lan duwe wektu sing paling apik ing musim semi ing sabanjure.

Sugeng liburan

TALAVERA POP SIMS 4 CC Pack

Sabanjure munggah minangka pak sing bakal bisa digunakake kanthi apik karo courtyard kit Ing game amarga vibes banget padha. Barang-barang ing bungkus iki duwe pola sing nyenengake, warna lan bentuk sing menarik sing sampeyan seneng dekorasi karo iki.

Perabot lan Dekorasi Tekstur Fun

Barang Pufferhead

Paket Barang Pufferhead Digawe dening Mly minangka salah sawijining paket barang sing sepisanan sing dadi bungah babagan konten khusus. Minangka penggemar Harry Potter gedhe, aku seneng konsep iki. Ing game dhasar SIMS ana poster sing meh padha karo herry potter sing diarani Henry Puffer lan Mlys njupuk barang iki lan nggawe kabeh macem-macem barang gaib sing apik kanggo game kasebut.

Paket iki kalebu wallpaper sing apik banget, amben, meja, lan keruwetan ajaib kalebu kothak tongkat dhewe kanggo sims sampeyan. Paket iki nyawiji kanthi sims 4 lan nggawe kamar bocah sing apik.

Barang Pufferhead Stuff Harry Potter Tema Pack

Katresnan Adirondack

Aku mesthi golek perabot ruangan anyar kanggo game amarga pak kaya Patio sing sampurna mung ora nindakake maneh. Paket iki nambah sempurno Kursi ruangan lan meja sing cocog, sing katon mulyo lan sambutan kanggo wilayah ruangan Sim sampeyan.

Adirondack Love ngemas perabot ruangan sing nyenengake

Kit penyihir kayu

Mesthi kita entuk sawetara barang sihir sing apik ing sihir, nanging mung ora cukup. Kayu-alas iki karo cc bungkus kanggo sims 4 apik banget lan tenan nambah sawetara barang sing bisa ditindakake. BookShelf minangka campuran sing ora apik lan diatur, bintang bath iku apik lan kabeh lilin nggawe aku seneng banget.

Perabotan Tema Penyihir

Jardane Sims 4 CC Pack

The Paket Jardane Stuff minangka paket kolaborasi antarane FelixAndresims lan lan duwe sawetara perabot sing apik kanggo njaba sims sampeyan. Kalebu luwih saka 50 potongan dekorasi ruangan sing bakal menehi omah paling modern.

Paket kolaborasi sing luar biasa iki nampilake grill anyar, pit geni, tanduran pot ing njaba anyar, lan perabotan kursi ruangan anyar.

Paket Jardane Stuff

Hoodwares modern

Yen sampeyan nggoleki bungkus barang CC kanggo download sing bakal nambah macem-macem perabot modern ing game sampeyan, sampeyan butuh Hoodwares modern! Umume paket CC bakal fokus ing kamar siji kaya pawon utawa kamar turu, nanging iki duwe barang kanggo pawon, kamar, ruang tamu, omah lan ruang tlatah supaya sampeyan bisa nghias kabeh omah.

Sawetara pilihan sing paling apik yaiku counter sing dipasang karo cahya sing apik banget lan seting kanggo cocog amarga kita mesthi butuh set pawon sing apik tenan. Sampeyan uga bakal seneng karo sawetara karya seni!

Pawon gelap kanthi lemari kayu sing peteng lan pucuk kontra ireng

Perabot Simkea

The Paket barang Simkea sing digawe dening Sims Illonik Nambah luwih saka 40 obyek anyar kanggo game sing diilhami dening toko perabotan Ikea lan gaya minimalis. Iki kalebu barang kanggo pawon, kamar turu, kamar urip, lan jedhing supaya sampeyan bisa nghias kabeh omah kanthi nggunakake paket iki.

Bagéan favoritku saka paket iki yaiku panggunaan sistem counter kanggo nggawe sistem kursi modular sing bisa mbantu sampeyan nggawe kursi seksal sing apik banget.

Pawon karo lemari putih lan ndhuwur kayu

Holiday Mini Sims 4 CC Pack

Sapa wae sing ngerti aku ora ngerti sejatine aku seneng karo Natal lan kapan wae, sing wis mutusake nggawe peksa liburan aku bakal cepet banget. Iki Paket Mini-Paket minangka tambahan sing apik kanggo omah-omah sampeyan ing preinan nanging ora nambah sekumpulan sing sampeyan bakal kakehan.

Salah sawijining barang favoritku yaiku langsir sing apik banget karo lampu ing mburi lan lampu lintang ing ndhuwur sing mung nambahi flazy menyang omah ing mangsa. Sampeyan uga bakal entuk sawetara lampu sing nggumunake, salju salju sing apik banget lan perapian sing apik ing ngendi sampeyan bisa nyumerepi sawetara stoking sing nyenengake kanggo rasa perayaan sing nyata.

SIM Turu ing amben tema pondokan CC ing sims 4

Sims 4 Paket CC kanggo bocah lan bocah cilik

Paket Impian Anak

Sanajan kita entuk Barang kamar bocah Aku mesthi golek liyane lan luwih akeh babagan perabotan bocah. Dekorasi bocah-bocah sing paling nyenengake yaiku sing paling nyenengake sampeyan bisa duwe sims 4 Nalika bangunan amarga sampeyan bisa nggunakake warna lan pola sing dikarepake lan tansah nresnani.

The Paket Impian Anak pancen nggumunake amarga nambah mejo anyar, amben, armoire lan amben meja kanggo perabot biasa nanging uga nambah akeh barang kanggo dekorasi. Ana pesawat mabur sing lucu, bank piggy sing luwih cilik, tarub cilik kanggo simmu lan luwih akeh. Sampeyan bakal bisa nambah akeh dekorasi sing lucu kanggo omahmu!

bocah

Sims perayaan 4 CC Pack

Pancen ora entuk paket sing cukup sing mung fokus ing sims enom nanging iki Paket Perayaan mung iku. Paket iki nggawa barang sing cocog kanggo bocah cilik lan bocah umur bocah kanggo nyandhang pesta liburan sabanjure. Sampeyan bakal entuk gaun sing apik banget, sweter, lan malah minangka pjs sing nggumunake kanggo bocah cilik sampeyan.

Kanthi iki sampeyan uga bakal entuk sandal sing apik banget kanggo nyandhang esuk nalika sampeyan mbukak hadiah mewah sampeyan ing sangisore wit mewah sampeyan.

persegi karo barang saka sims iki 4 cc barang-barang

Tiny twair

The Paket Barang Twifellers Tukang Kayu digawe minangka kolab ing antarane Felixandresims lan harrie lan nampilake ton obyek sing nggumunake kanggo nggawe ruangan bocah lan bocah-bocah sing unik.

Gaya Perabot Perabotan ing Paket Iki Tegese Rasa Kaya Sims Sampeyan Nelenggolaké Kasus Book Wit-witan Wit-witan, Ana aksen kewan sing apik banget kalebu lampu kewan sing apik banget, lan luwih akeh.

Loro bocah loro sing mlaku liwat kamar turu

Sims Kamar Tidur Kid 4 CC Pack

Sabanjure ing dhaptar sims 4 Paket CC yaiku bak kamar turu bocah sing duwe salah sawijining kasur bocah sing paling disenengi ing kabeh wektu. Kasunyatan yen amben iki katon bunny freezer nggawe aku seneng banget. Uga duwe barang sing nyenengake kaya stool langkah, mejo lan kursi sing apik, rug lan ton saka tembok anyar.

bocah

Arcade Room Sims 4 CC Pack

Set Arcade iki pancen apik tenan, nambah akeh obyek sing nyenengake kanggo dekorasi Sim lan mung rumangsa seneng. Iki apik kanggo ruang paling ngisor lan nggawe sims sampeyan katon super bougie. Kajaba iku, sing ora pengin meja sing katon endhog?

Paket Barang Fanmade

Paket Barang-barang Familju

The Paket Barang-barang Familju Digawe dening Simsi45 yaiku lampu kilat saka jaman biyen, amarga adhedhasar bungkus sing dirilis kanggo sims 2 lan nggawa akeh potongan perabot sing nyenengake.

Objek kasebut luar biasa kanggo kamar turu Sims Sims Super Gaya sing gaya lan bisa nambah sawetara sing nyenengake kanggo Sims sampeyan.

Kamar Tidur Tema Kastil Kanggo Bocah-bocah

Barang pra-sekolah

Kita pancen kurang obyek sing apik kanggo bocah cilik kanggo muter lan sampeyan nggunakake kanggo dekorasi kamar. The barang pra-sekolah Paket apik tenan amarga nambahake sekumpulan dolanan anyar kanggo bocah-bocah sampeyan kanggo muter! Sampeyan bakal entuk barang kaya ABacus, teka-teki, persagi ing dowel vertikal lan blok sing beda banget kanggo sinau katrampilan.

Sampeyan mesthi bisa nggunakake obyek kasebut ing omah sampeyan lan ing kamar apa wae, lan gunakake dawa lan nggawe bangunan sekolah sing apik banget lan tabel cilik sing bisa diputer.

Tutup kanggo pilihan pre-sekolah pre-sekolah kanggo sims 4 cc bungkus

Kamar Tidur Anak Roarsome

The Paket Barang Apik Bangunan Tidur digawe dening Peacemaker lan nampilake akeh obyek anyar adhedhasar kewan sing cocog kanggo kamar turu bocah-bocah sing dekorasi. Iki kalebu kasur, kursi, kursi, lan obyek dekor sing bisa nggawe kamar turu sing apik banget.

Bab sing apik ing bungkus iki yaiku pigura lan kemul sing dipisah, ngidini sampeyan milih siji amben, lan kemul beda yen sampeyan pengin kustomisasi ekstrem.

bocah sing nggumunake

Pajama Pesta

The Paket Pakaian Barang Pakaian Pajama Pakaian Digawe dening StandandHeld minangka pilihan sing apik kanggo PJs anyar kanggo simum umur anak sampeyan. Pilihan kanggo bocah-bocah ing Sims 4 kurang, lan kita ora entuk ton konten anyar kanggo klompok umur iki nalika entuk DLC, saengga kudu entuk konten khusus kanggo sims kita.

Paket Barang iki kalebu 9 barang sandhangan anyar lan kabeh mung jubah adus minangka game base sing kompatibel. Ana luwih saka 600 swatches kanggo sandhangan iki lan menehi akeh pilihan kanggo bocah.

Simum umur bocah nganggo pajama

Teeny Tots Sims 4 CC Pack

Wiwit bocah cilik ora ditambahake ing game nganti awal taun 2017 ana mung konten sing cukup kanggo game supaya nambah sawetara konten khusus kanggo sampeyan kanggo ningkatake pilihan sampeyan. The Teeny Tots Pack minangka wong sing nyenengake lan nambah bisa uga bocah cilik sing paling apik kanggo dolanan.

bocah turu ing amben kanopi

Sampeyan ora mung entuk barang-barang perabot nanging uga sawetara rambut cilik sing nyenengake lan malah ana gaun anyar lan barang sandhangan sing bisa disandhang. Sampeyan bakal bisa duwe dolanan anyar! Siji bab sing apik tenan sing paling apik Paket nuduh sing sampeyan bakal entuk pasangan sing cute karo paket barang iki!

Perkawinan CC Paket

Seneng-seneng sawise

Kanthi rilis Critane manten sampeyan mikir yen ora butuh kaya ngono Seneng-seneng sawise pack, nanging iki pancen jujur ​​banget lan gratis Dadi temtunipun pantes download. Sampeyan bakal bisa nghias panggang pesta sing paling apik kanthi bungkus iki kanthi perabot lan dekor sing menehi getar sing apik banget.

Sawetara barang favoritku yaiku arch wedding draped kain, balon confetti lan detail kain sing apik ing kursi pesta. Sampeyan pancene bisa nggawe pesta pernikahan paling tanpa kudu tuku paket game kanggo nindakake.

Sims Romance Romance 4 CC Pack

The Paket Barang Romantik Romawi digawe dening klompok simmers ing Masyarakat Teh Plumbob lan nggawe barang sing apik kanggo Sim sampeyan duwe pahargyan utawa mung nggawe wilayah sing romantis kanggo Sims kanggo Hangout.

Paket iki kalebu ton nggawe barang-barang sing aran romantis romantis, tabel lan kursi anyar, lan sawetara pilihan cahya anyar lan décor sing nyenengake.

Sims 4 Perkawinan lan Dekorasi Rustic

Pikiran Pungkasan ing Sims 4 CC Pack

Iki Sims 4 Paket CC pancen luar biasa amarga sampeyan bisa nambah atusan obyek menyang game Sims tanpa nggunakake dhuwit ing DLC ​​utawa mung ngatasi konten sing kurang luwes ing game basis Sims 4. Pencipta iki pancen bakat lan jujur ​​nggawe barang sing luwih apik tinimbang EA sing paling akeh wektu kasebut. Seneng main!

Dikirim ing Penerjemah: 2 Februari, 2021 – Paling Dianyari: 7 Juli 2022

Paket Modular Sims 4 Turbo

Sampeyan wis ngetutake Sims sampeyan kanggo kerja minangka dokter, detektif lan ilmuwan, nanging apa karyune liyane sing kasedhiya ing game kasebut? Yen wis suwe ora bisa digunakake, dheweke bakal ilang ing latar mburi lan bali nalika dina kerja wis rampung.

Ya, iku ora kaya ngono! Ngenalake Sims 4 Paket Modhainer Turbo Kareers! Kanggo pemain sing duwe sims 4 lan Sims 4 Nggawe bungkus ekspansi, karir turbo dadi kabeh karir diwasa ditutup, uga loro karir remaja (panganan cepet lan barista lan barista).

CATETAN: Iki minangka mod lawas sing durung ana update kanggo sawetara, supaya kualitas ora dhuwur kaya sing bisa.

Kaya karo karir sing dienal kanggo kerja, yen wektu kanggo nyambut gawe, sampeyan bakal nampa pilihan kanggo ngetutake, yen ana papan kanggo karir ing salah sawijining karir ing salah sawijining karir ing salah sawijining karir ing salah sawijining karir ing salah sawijining karir. Yen sampeyan milih “Gabung”, sampeyan bakal dikirim menyang papan karir sing cocog. Sawise ana, sampeyan bakal diwenehi tujuan kanggo ngrampungake, sing bakal diganti adhedhasar karir lan level. Entuk skor sing luwih dhuwur lan ngrampungake tugas saben dina bakal nyebabake kinerja sing luwih dhuwur sing bakal entuk promosi kanthi luwih cepet.

Informasi lan persiyapan

Karir – Kabeh karir sing didhukung dening mod duwe tujuan lan syarat sing beda karo sing saya mundhak. Ana uga kerja lapangan ing tingkat ndhuwur.

Papan lan syarat – Karir njupuk ing papan sampeyan bisa nggawe dhewe utawa download saka galeri. Saben papan duwe obyek sing dibutuhake dhewe. Sampeyan uga bisa milih nggunakake venue gabungan yen sampeyan kudu ngirit ruang ing jagad iki.

Masalah sing dingerteni

  • Saiki, papan individu ora bakal Coba prioritas sing digabungake, mula, yen sampeyan duwe karir gabungan kanggo karir Ahli, atlit lan rahasia, nanging uga duwe sing kapisah kanggo karir agen rahasia, individu kasebut ora prioritas lan sims ing rahasia Karier agen bakal dikirim menyang salah sawijining papan sing acak. Lokasi individu mung ditambahake ing pembangunan (sawise 1.9 Patch nambah scrollbar menyang dhaptar lokasi) Dadi aku ora duwe wektu kanggo nggawe luwih rinci.
  • Sawetara tingkat karir ora cocog karo jeneng lan deskripsi, amarga ora mungkin tanpa ngganti. Aku bisa nggawe mod ing ngarep sing ngganti jeneng karir lan ngganti deskripsi, nanging ora saiki.
  • Acara Karir bakal nganggep sawetara tujuan ing aspirasi “Party”. Aku durung mriksa manawa iki eksklusif kanggo mod utawa yen uga bisa entuk karier.Wis dikonfirmasi manawa iki minangka masalah karo sistem karir sing aktif, dudu mod.
  • Kadhangkala, nalika ndownload akeh saka galeri, game kasebut ora bakal kanthi otomatis ndhaptar ing sistem karir. Sawise ndownload kerja sing akeh saka galeri utawa nyelehake siji saka perpustakaan, aturake jinis mode acak, mlebu mode mbangun maneh ing jinis sing bener. Yen iki pisanan nggunakake mod, aku nyaranake ngirit sadurunge ngirim SIM kanggo nyambut gawe sepisanan, mesthekake yen sampeyan ora nggawe kesalahan. Yen gagal nindakake iki, sampeyan ora bakal nampa pilihan kanggo ngetutake SIM kerja, lan papan bisa tumindak kanthi cara liya.
    • Iki mung bisa ditrapake kanggo jinis venue khusus, dadi sampeyan ora kudu nindakake iki kanggo saben bisa nampa lapangan kerja.

    Log Log (diwiwiti 22 Juni 2018)

    • 16 Maret 2023 – Dianyari kanggo tembelan paling anyar lan tuwuh bebarengan.
    • 27 Juli 2022 – Dianyari kanggo tembelan paling anyar.
    • 16 Maret 2022 – Dianyari kanggo tembelan paling anyar.
    • 21 Juli 2021 – Dianyari kanggo tembelan paling anyar.
    • 20 Maret 2021 – Aku ora sengaja ora nganyari wiwit Januari. Aku ora eling apa sing kudu daklakoni, nanging tetep saiki.
    • 9 Maret 2021 – Ndandani sawetara masalah karo karir kuliner, kalebu teks sing ditampilake.
    • 25 Januari 2021 – Ndandani bug sing nyegah sims remaja kanggo nekani barista utawa karir panganan cepet sing biasane.
    • 4 Juni 2020 – Dianyari kanggo tembelan paling anyar.
    • 30th 20 Januari – Ndandani masalah patch sawetara pemain sing duwe acara karir bakal diwiwiti ing omah.
    • 20 Desember 2018 – Ndandani masalah patch ing ngendi sawetara jinis papan sing nuduhake jeneng kosong.
    • 17 Desember 2018 – Ndandani masalah karo target “cuci” ora nuduhake teks.
    • 19 Agustus 2018 – Ndandani masalah lastexception sing disebabake dening tembelan paling anyar.
    • 22 Juni 2018 – Dianyari kanggo Seasons: Ndandani masalah sing abot ing ngendi pemain bakal dibatalake bali menyang layar donya sajrone liburan karo dina / nyambut gawe.

    Kompatibilitas

    Turbo Karir bakal konflik karo mod sing bisa ngganti file “karir” dhasar. Iku uga bakal ora makarya kanthi mods sing ngganti dawa dina kerja, amarga dicocogake kanggo setelan gawan.

    • Kanggo ngindhari kebingungan: bakal ora Konflik karo mods sing nambah karir anyar (sanajan karir kasebut ora bakal dibukak) nanging bakal konflik karo mod karir sing ana.
    • Download turbo karir (download sulih)
    • DOWNLOAD EDERSIONE VENUE (DOWNLOAD SULUS) (Dibutuhake kanggo jinis papan anyar sing bakal ditampilake ing mode mbangun)