10 Umume Muter MMORPGS 2023 diurutake dening Pedunung Pedari, 25 game MMORPG sing paling populer saiki, rangking

Game video mmorpg sing paling populer saiki

OSR dibebasake minangka versi Runescape lan dileksanakake ing taun 2007 lan ditindakake ing Gialedor, sing dipérang dadi wilayah sing beda kayata asgarnia utawa karamja. Game kasebut uga nawakake macem-macem konten kalebu PVP, pencarian, lan liya-liyane.

10 Umume MODPGS 2023

Coop Kosmik

10 Paling Muter MMORPG 2022

.

Ing taun 2021, World Warcraft ngaku titik nomer siji minangka MMORPG sing paling diputer dening pamuter count, nanging akeh wis diganti wiwit saiki.

Akeh Mmorpgs sing apik banget kanggo muter utawa menehi pamuter supaya akeh konten tambahan kanggo njelajah manawa dheweke tuwuh kanthi sanget ing sawetara taun kepungkur, nanging dheweke bisa ngluwihi raja MMO, World of Warcraft?

Ing ngisor iki 10 MMORPG sing paling dimainake 2023 kanthi pemain aktif saben dinane. Nggoleki pira pemain aktif ing game bisa asring dadi tugas sing kompleks kaya sing kudu kita gumantung ing APIS lan sumber liyane kanggo entuk perkiraan sing apik.

Nomer kasebut ora 100% akurat nanging kudu menehi indikasi sing apik babagan pirang-pirang pemain saben dina ing saben MMO.

10 mmorpg paling populer ing 2023

10. Hawa kanthi online – 230.000 pemain saben dina

Komplek MMORPG - Hawa kanthi online

Hawa online minangka mmorpg berbasis ruangan sing wis wiwit taun 2003 lan tetep dadi salah sawijining Mmorpg sing paling apik saiki. Pemain bisa milih saka macem-macem balapan lan profesi kanggo nggawe karakter sing unik.

Jelajahi Galaxy sing jembar lan apik, lan golek dhuwit liwat macem-macem kegiatan game kaya pertambangan, perdagangan, lan pembajak.

Hawa kanthi online sing kondhang kanggo kurva bajian sing tajem, nanging sing nempelake diganjar kanthi pengalaman sing unik. Hawa kanthi online duwe ekonomi pamuter sing meri sing meri ing jagad game lan mekanika game terus-terusan.

Peminat MMORPG sing sejatine pengin nyemplungake awake dhewe menyang game kudu menehi awa kanthi cepet.

Pros

Urutane critane game jero lan komplek

Game sing sampurna kanggo tukang game serius

Cons

Kurva belajar tajem

Bisa larang kanggo njaluk apa sampeyan ora duwe kanca sing wis diputer

9.

Umume Muter MMORPG 2022 - Elite mbebayani

Elite mbebayani minangka mmorpg spasi sing wis wiwit taun 2014. Game kasebut udakara udakara 275,000 pemain aktif saben dina lan bubar dianyari ing Maret 2022 kanthi konten anyar.

Ing elit mbebayani, para pemain njupuk peran kapten bintang kapal lan bisa njelajah galaksi vast sing kapenuhan lintang-lintang, planet, lan pemain liyane. Game kasebut duwe macem-macem ekspansi kalebu: Horizons lan ngluwihi unsur musiman sing katon ing mmorpg liyane.

Elit mbebayani dikenal kanggo kurva belajar sing tajem sing bisa dadi rada nggegirisi kanggo pemain anyar. Nanging, wong-wong sing nempelake diganjar kanthi jagad game sing rinci banget lan komplek.

Pros

Urutane game sing beda-beda lan rinci

Semono khusus kanggo njelajah

Kasedhiya ing Konsol lan PC

Cons

Pengilahan sumber daya bisa dadi tedious

Bhinéka sing winates ing planet

8. Gurun Ireng Online – 325.000 pemain saben dina

Gurun Ireng Ireng Mmorpg Paling populer

Ireng Gurun Online ing nomer sanga ing dhaptar iki Mmorpg 2023. BDO minangka MMO Sandbox sing ngidini para pamuter nindakake apa wae sing dikarepake, sing bisa dadi gedhe utawa ala gumantung karo PlayStyle.

. Donya BDO uga apik banget lan kebak prekara sing kudu ditindakake.

Siji mudhun ing game yaiku bisa uga kakehan ing wiwitan, nanging yen sampeyan wis biasa, gurun ireng online minangka salah sawijining MMOS paling apik ing njaba. .

Pros

Bisa main gurun ireng online gratis

Akeh wanita kanggo nemoni fitur gedhe

Cons

Konten mburi mburi akeh fokus kanggo mbayar

PVP kabeh babagan meta. Ora seimbang

7. Perumahan Guild 2 – 350,000 pemain saben dina

Kaping sepuluh sing diputer mmorpg guild guyon 2 saka 2022

Kaping 8 Mmorpg sing paling gedhe saka 2023 yaiku Guild Wars 2. Perang guild 2 minangka MMO sing apik lan unik sing kedadeyan ing jagading Tyria. Pemain bisa milih saka limang balapan sing beda lan sangang profesional, sing ngidini kustomisasi akeh.

GW2 dikenal kanggo acara dinamis sing bisa kedadeyan, nyebabake jagad sing terus-terusan. Game kasebut uga duwe crito crita sing menarik sing kudu dadi penggemar MMO lan RPG.

Downhside utama kanggo GW yaiku bisa uga rada grindy, nanging konten endgame iku pantes. Sakabèhé, Perang Guild minangka pilihan sing apik kanggo para pemain MMO sing pengin pvp lan pertempuran Epic uga World unik kanggo njelajah ing ngendi kabeh pilihan.

Pros

PVP adhedhasar skill heal

Kabeh kelas padha sregep

Isi inti gw2 gratis kanggo muter

Pertempuran cepet banget lan nyenengake

Cons

Panjelasan sethithik kanggo perkara penting

Dungeon angel banget nanging uga isi warisan

Gaya pertempuran ora kanggo kabeh wong

Kadhangkala kasual kaya meh kabeh opsional

6. Gulung Sepuh Online – 375,000 pemain saben dina

Cross play MMO The Elder Scrolls Online

Gulung sepuh online mlebu ing nomer wolung ing dhaptar Mmorpg sing paling diputer. Teso disetel ing jagad Tamriel lan ngidini pamuter milih saka telung kelas sing beda: Naga ksatria, templar, lan nightblade.

Teso uga nawakake macem-macem mode Pvp kanggo pemain sing seneng saingan. Game kasebut duwe dalane crita sing rinci lan apik, uga akeh konten sisih kanggo njaga pemain sibuk.

Siji mudhun kanggo Teso yaiku bisa dadi angel golek klompok kanggo konten endgame, nanging masalah iki mboko sithik adoh karo basis pamuter terus game. Sakabèhé, Gulung Sepuh Online minangka pilihan sing apik kanggo para penggemar seri gulung sepuh sing pengin ngalami jagad Tamriel ing setelan MMO.

Sampeyan uga bisa main gulung sepuh online ing console. MMO sing populer kasedhiya ing PC, OSX, PS4, Xbox One, PS5, lan seri Xbox anyar x / y.

Pros

Langganan saben wulan ora wajib

Sistem pertempuran hibrida

Konten Konten sing nyenengake lan komunitas sing nyenengake

Apik kanggo pemain kasual lan hardcore

Cons

Nganyari asring tegese akeh nunggu pemain sing ora main asring (nunggu download rampung)

Langganan saben wulan ora penting kanggo muter nanging disaranake.

5. World of Warcraft Classic – 500,000 saben pemain saben dina

Umume Muterpg 2022 World of Warcraft Classic

World of Warcraft minangka MMO Klasik Klasik sing diluncurake ing taun 2004 lan njupuk tukang game dening badai. Wiwit Jaluk Warcraft Classic wis dirilis lan pemain kanthi langganan WOW aktif bisa main ing Warcraft Eceran Klasik.

World of Warcraft cepet tuwuh dadi MMORPG sing paling diputer lan disetel ing jagad Azeroth lan ngidini pamuter milih saka sangang kelas.

Wow duwe crita rinci sing bisa ditindakake para pemain, uga akeh konten sisih. Game kasebut uga dikenal kanggo konten PVP lan Gve, sing wis njaga pemain luwih akeh kanggo taun pirang-pirang taun.

Siji-sijine mudhun kanggo Wah yaiku yen endgame bisa rumangsa seneng karo sawetara pemain, nanging masalah iki katon luwih apik karo wektu. Sakabèhé, World Warcraft Classic minangka pilihan sing apik kanggo para penggemar MMO lawas sing pengin Nostalgia uga World sing luwih angel dibandhingake karo hawa eceran.

Pros

Sistem pertempuran hibrida

Long Dungeons lan Rids

Nostalgia lan komunitas

Cons

Kaya Mmorpg lawas, sampeyan kudu nggiling akeh

Long Dungeons lan serangan (loro Pro lan A con)

Prasetya gedhe yen sampeyan pengin kompetitif

4. RuneScape – 525 pemain saben dina

Runpg MMORPG sing misuwur ing perang Raid

Runescape minangka mmorpg fantasi sing asline diluncurake ing taun 2001. Suwe-suwe Jagex wis nggawe pirang-pirang owah-owahan ing Runescape lan versi saiki diarani minangka Runescape 3.

Runescape disetel ing Gielinor, jagad fantasi kanthi naga, elves, lan kerdil.

. Skills iki kalebu pertambangan, smithing, kayu, lan liya-liyane.

Siji mudhun ing runescape yaiku bisa rumangsa tanggal (dibandhingake karo sawetara mmorpg), nanging Jagex terus nggawe game kanggo njaga pemain sing melu. Kekurangan liyane yaiku ora ana kelas, saengga para pemain padha ditinggalake kanggo piranti dhewe nalika ana pangembangan karakter.

Sanajan cacat kasebut, runescape minangka salah sawijining mmorpg sing paling dimainake 2023 ing jagad lan dadi pilihan sing apik kanggo para pemain sing seneng karo Fantasi Donya.

Pros

Keanggotaan sing dituduhake antara runescape lan sekolah lawas sekolah

Nggoleki lan crita sing nyenengake

Luwih gampang kanggo game pungkasan dibandhingake karo runescape sekolah lawas

Pengalaman Geguritan (utawa PVM)

Cons

Bisa kakehan karo jumlah barang sing kudu ditindakake

Kurang grapyak karo pemain anyar, kanthi tuntunan minimal ing game

Akeh sing sinau nalika miwiti

3. World of Warcraft – 1.2 yuta pemain saben dina

Paling aktif MMORPG 2022 - World of Warcraft

? Misale jek kaya ngono! Teka ing nomer 3 Mmorpg sing paling main saka 2023 yaiku World of Warcraft.

World of Warcraft minangka mmorpg sing pisanan dirilis ing taun 2004. Game kasebut duwe 117 yuta akun sing didaftar miturut fiksi. Wah dumadi ing jagad Azeroth lan ngidini pemain milih saka ton balapan sing beda kanggo diputer. Sawetara balapan kalebu manungsa, undead, dwarfs, trolls, orc, goblok, lan liya-liyane.

.

World of Warcraft minangka salah sawijining mmorpg paling populer ing 2023 lan duwe konten konten.

Kedadeyan ing World Warcraft yaiku bisa uga cukup wektu kanggo njaga amarga nyerang amarga macem-macem pemain sing dikarepake sadurunge ngundang klompok sampeyan.

.

Pros

Jero banget lan crita sing apik

Bisa muter WOW klasik lan eceran nganggo 1 langganan

Gampang kanggo kabeh wong mlebu

Zona lawas bisa rumangsa kosong

Angel kanggo njaga serangan yen ora muter cukup

2. Runescape sekolah lawas – 1.4 yuta pemain saben dina

Runescape sekolah lawas MMORPG

Teka ing nomer loro ing dhaptar MMORPG sing paling diputer 2023 yaiku Runescape sekolah lawas.

Runescape sekolah lawas minangka mmorpg sing pisanan dirilis ing taun 2013 lan langsung dadi salah sawijining game sing paling akeh main sing pungkasane nyebabake 1.4 yuta pemain saben dina.

. Game kasebut uga nawakake macem-macem konten kalebu PVP, pencarian, lan liya-liyane.

Kegiatan sing paling populer ing Runescape sekolah lawas yaiku boss (mungsuh sing angel) kayata raja-mungsuh mole utawa Daganoth, sing kabeh entuk hadiah kanggo mateni.

Siji mudhun babagan runescape sekolah lawas yaiku bisa dadi angel kanggo pemain anyar kanggo miwiti amarga ana akeh konten sing kasedhiya. Kekurangan liyane yaiku grafis bisa uga ora nyenengake para pemain sing ora nate main runescape sadurunge.

Pros

FREE kanggo muter pangguna Nganggo Keanggotaan

Komunitas Pvp Gedhe

Pertempuran prasaja lan gampang dijupuk

Cons

Minangka jeneng kasebut, OSRS minangka sekolah lawas ing babagan grafis lan urutane critane.

Akeh giling dibandhingake karo runescape 3.

1. FINAL FANTASY XIV – 3 yuta pemain saben dina

2022 Paling Morpg Final Fantasy XIV Online

Mmorpg sing paling main saka 2023 yaiku Final Fantasy XIV. Fantasi Final XIV wis tuwuh kanthi cepet nalika dheweke malah kudu mateni sidang gratis. Nalika nulis iki, uji coba gratis bali maneh kanthi online supaya pemain anyar lan miwiti muter maneh.

Senadyan rilis dhisikan Xiv pungkasan ing taun 2010 dadi bencana lengkap. Popularitas FFXIV miwiti mundhak kanthi cepet sawise ngeculake reborn REBNM ing taun 2013.

Game kasebut ditindakake ing jagad Eorzea lan ngidini pamuter milih saka macem-macem kelas kanggo muter sing kalebu Paladins, Dragoon, Black Mage, lan liya-liyane.

Final Fantasy XIV minangka salah sawijining MMORPG sing paling populer ing 2023 amarga grafis sing apik banget lan dalane crita sing menarik sing ditindakake sajrone perjalanan kasebut ing saindenging Eoperzea.

Kejabi kabeh barang sing apik, Final Fantasy XIV wis dirancang kanggo dadi MMORPG sing bisa dimainake kanthi solo kanthi lengkap yen sampeyan pengin. Yen sampeyan pengin ngalami crita tanpa melu pemain liyane, sing bisa ditindakake.

Nanging ana sawetara downsides kanggo ffxiv, siji sing digunakake basa sing digunakake. Umume wicara ing game asring liwat ndhuwur lan fantasi kaya tolkien. Iki ora persis ora umum kanggo game fantasi akhir nanging butuh wektu kanggo digunakake.

Pros

Nyoba Gratis kasedhiya nganti tingkat 60

Crita lan grafis sing apik tenan

Game video mmorpg sing paling populer saiki

Kita lagi peringkat kabeh mmorpg sing paling populer saka sing paling apik. Saka tanah sing jembar kanggo njelajah, katrampilan kanggo mbukak kunci, lan kemampuan kanggo nganyarke, MMORPG menehi tukang game sing unik saka genre liyane sing ora bisa nyedhaki. Short kanggo “Game main peran peran online kanthi online,” Mmorpg paling apik duwe kemampuan kanggo ngeterake pemain ing jagad liyane.

Epic Open-Dunia Kaya World of Warcraft wis mbantu nggawa Mmorpgs menyang ide utama, menehi game luwih akeh game lan judhul kanggo milih sadurunge. Kanthi game penggemar kaya sing dipilih Gulung Online, Star Wars: Republik lawas, lan taun 2011, apa Mmorpg favorit sampeyan nggawe dhaptar?

Upvote The Best MMORPGS lan nonton minangka judhul favorit sampeyan. Lan yen Mmorpg favorit ora kadhaptar, priksa manawa sampeyan bisa nambahi tukang game liyane sing bisa diwenehake.

XIV FINAL FANTASY

XIV FINAL FANTASY

  • Pangembang: Square Enix
  • Platform: PlayStation 3, Microsoft Windows

Akhir Fantasi XIV, Uga dikenal minangka Game Final Fantasy XIV Online, minangka game muter peran online kanthi bebarengan komputer Microsoft Windows Windows, sing dikembangake lan diterbitake dening Square Enix. Iku kaping patbelas ing seri Final Fantasy utama lan Mmorpg kapindho sawise Fantasi Akhir Akhir. Game kasebut ditindakake ing tanah fiksi Eorzea, India gosip serangan dening Garlean Kakaisaran saka sisih lor. Pemain nggawe lan ngatur avatar sing njupuk peran petualang ing wektu sing trenyuh iki. Saliyane ancaman invasi, para pemain nyelidiki bebener ing mburi ramalan sing tiba ing rembulan sing luwih murah, Dalamud, lan apa peran sing bisa ditindakake ing keturunan. Negara kasebut Eorzea ndhaptar perusahaan sing utama lan mbentuk aliansi kanggo nyiyapake perang teka karo kerajaan. Layanan online kanggo Final Fantasy XIV kasedhiya wiwit 30 September 2010 nganti 11 Nopember 2012 ing Four Basa: Jepang, Inggris, Perancis, lan Jerman. Ing tengah kritik sing berkualitas kualitas game, mula Presiden Square Enix Presiden Yoicki Tanaka lan nggantungake langganan bulanan kanggo kabeh pemain.

The Elder Scrolls Online

The Elder Scrolls Online

  • Pangembang: Zenimax Online Studios
  • Platform: Microsoft Windows, MacOS, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One

Gulung Sepuh Online minangka game video-playing peran playing online peran sing digawe kanthi online sing dikembangake dening Zenimax Online Studios. Iki dirilis tanggal 4 April 2014 kanggo Microsoft Windows, OS X lan Uap tanggal 17 Juli 2014. Minangka bagéan saka game francais video fantasi acy fantasi, yaiku installment Multiplayer terbatas. Tanggal 21 Januari 2015, diumumake manawa langganan aktif ora bakal dibutuhake kanggo main game 17 Maret 2015. Game kasebut diganti jenenge menyang Elder Scrolls Online: TAMRIEL UNLIMITED. Versi Console PlayStation 4 lan Xbox siji amarga dibebasake tanggal 9 Juni 2015. Versi PlayStation 5 lan XBOX Series dirilis ing wulan Juni 2021. Kaya game liyane ing Franchise Elder Scrolls, game kasebut dipasang ing bawana Tamriel lan nampilake dihidur crita sing ora langsung nyambung karo game liyane. The Elder Scrolls Online wis berkembang sajrone pitung taun sadurunge diluncurake ing taun 2014. Wis nampa ulasan campuran.

World of Warcraft

World of Warcraft

  • Pangembang: Hiburan Blizzard
  • Platform: OS X, Windows Vista, Microsoft Windows, Macintosh

World of Warcraft (umume dikenal minangka WOW) minangka game MULTIPLAYER OLAGER MULTIPLAYER Online. Diowahi Blizzard Entertainment game kaping papat ing jagad perang fantasi, pisanan dikenalake dening Warcraft: Orcs & Manungsa ing taun 1994. . Blizzard Hiburan Ngumumake World of Warcraft tanggal 2 September 2001. Game kasebut dirilis tanggal 23 November 2004, ngrayakake ulang taun kaping 10 saka waralaba perang. Sanajan rilis dhisikan diudhunake dening stabilitas server lan masalah kinerja, game kasebut dadi sukses finansial lan mmorpg paling gedhe ing segi pelanggan saben wulan. Tanggal 24 Juli 2007, Blizzard ngumumake manawa pangguna pangguna kanggo World of Warcraft wis tekan tonggak sejarah, kanthi 3 yuta pemain ing saindenging jagad. Ana luwih saka 2 yuta pemain ing Amerika Lor, 1.5 Yuta pemain ing Eropa, lan 3.5 Yuta pemain ing China tanggal Januari, 2007. Game kasebut menangake Anugrah lan Pengakuan, kalebu game GameSpot taun kanggo taun 2004. Ana uga jagad game Warcraft sing diterbitake dening game penerbangan fantasi lan game Warcraft Trading Upper Deck Entertainment. Paket ekspansi resmi pertama game kasebut, Perang Salib, dirilis ing 16 Januari 2007.