10 Modern Space Spasi Kerbal kanggo nyoba ing 2023, 50 Best Program Program Kertu Kerajinan kanggo Download (Kabeh Gratis) – FandomSpot

50 MOD Program Kacang Kerja Paling Apik Kanggo Download (Kabeh Gratis)

Contents

Yen sampeyan pengin tuntunan sethithik babagan analitis lan analisa, nanging ora pengin nyedhot kanthi game kasebut, mula MOD Engineer Modhelix MOVE. Mod iki bisa dadi pitulung gedhe kanthi barang umpan balik lan kalkulasi delta-v. Dene mesthi ora penting utawa buron, bisa dadi tangan sing gedhe banget kanggo mung babagan pamuter program kerbida ruang – utamane mikirake yen ora prasaja kaya sing katon dhisik. Duwe kemampuan kanggo nambah bagean sing wis disesuaikan kanggo game HUD sampeyan bisa duwe pengaruh gedhe kanggo game kesadaran kahanan sampeyan.

10 Moder Space Spasi Kerbal Spasi Paling Apik kanggo nyoba ing 2023

Mods KSP Paling apik

Nalika nerangake nambah mods menyang sampeyan Program Spasi Kerbal Pengalaman, mesthi ana ton aspek sing kudu dipikirake. Nanging, mesthi ana mod sing ana kanggo saben kabutuhan! Kelet kanggo ngerti babagan sing paling apik Program Spasi Kerbal Mods kanggo sampeyan nyoba.

10. Bd armory

bd armory

Program Spasi Kerbal bisa uga kuku kuku, nanging paling akeh, game iki bisa dadi lembut lan santai. Nanging, akeh pemain bisa uga luwih menarik lan nyenengake kanthi tambahan bledosan – jeblugan intenonal khusus. BD Armory bakal paling becik yen “eksplorasi lan ilmu ketemu obyek sing ana” kaya sampeyan sing nyenengake kanggo sampeyan! Mod iki milih pilihan lan booms sing apik, saka autliocannons kanggo MLRS Artillery lan malah turret MLRS – manawa ganggu pamuter program kerbal sing pengin njelajah ruangan ruangan.

9. Telachemus

telachemus

Sanajan njelajah sudhut alam sing dikenal, bisa dingerteni, mung ora cukup kanggo sawetara pemain. Akeh penggemar program kerbi kerbi bisa uga pengin rasa sing tanggung jawab – tegese, saestu ngurusi pemandangan kasebut.

Yen sampeyan luwih seneng nglakokake Pusat Kontrol dhewe saka kenyamanan omah sampeyan ngliwati pirang-pirang layar lan browser web, banjur telemachus bisa uga cocog karo pas. Mod iki ora mung ngidini para pemain dadi diluncurake kanthi peran kontrol misi nanging ngidini sampeyan seneng pengalaman karo kanca-kanca.

8. B9 Aerospace

B9 Aerospace

Umume Program Spasi Kerbal umume adhedhasar mesin lan kendaraan Klasik Outer Klasik, kayata roket lan liya-liyane. Nalika ruang spanPeplan mesthi didhukung ing inti game, ora ana sing luwih spesifik kanggo dheweke – ninggalake ora pati roso cukup gedhe kanggo sawetara pemain. Untunge, B9 Aerospace bisa ngisi bolongan ireng kasebut kanthi nambah kabeh bagean khusus kanggo ruang spanepeplan, kalebu bagean kanggo barang kaya fuselages, mesin, luwih akeh. Apa sing dadi crazier yaiku mod iki bisa dirancang kanthi sengaja dirancang supaya kompatibel karo mod Swiwi, saengga para pemain bisa ngatur spaceplane impen.

7. Peningkatan Visual Lingkungan

Hawa

Sadurunge Lanjut, apa bisa nuding manawa grafis lan visual ing program Kerbal Kertu cukup kanggo wektu – utamane kanggo nimbang game iki luwih saka 7 taun saiki. Isih, moder lan penggemar wis apik ing titik ing game liwat mods visual.

Related:

25 mods simulator truk amerika paling apik

Yen sampeyan seneng Program Spasi Kerbal nanging mung seneng ngormati sawetara estetika modern, banjur mod tambahan lingkungan bisa dadi pilihan sing cocog. Ana sawetara mods sing fokus visual ing njaba kanggo program kerbis, nanging iki mesthi dadi topnotch dibandhingake. Mod iki nindakake ton facelifts grafis kanthi nambah mendhung volume kanggo planet, kluster cahya kutha, lan liya-liyane kanggo nyedhiyakake pengalaman sing luwih immersive lan realistis. Mod iki minangka acara pertunjukan nalika digunakake ing kombinasi karo Mod liyane.

6. Indikator Port Alignment Docking

DPai

Nglampahi wektu ing kana ing jembar, peteng, ora nyebut papan njaba bisa nyenengake, nanging kabeh kudu rampung – khusus, wektu eksplorasi sampeyan. Masang rong dokter sing biasane bisa salah sawijining bagean program kerbat sing paling frustasi, biasane mbutuhake pemain ing eyeball adhedhasar macem-macem faktor liyane – kaya lampu sing dipasang, umpamane. Ora kanggo sebutno, lapisan munggah loro dok sing diwiwiti saka jarak sing bisa dadi ngalamun. Indikator port port Docking (DPai) cukup akeh sing sampeyan kudu ngrampungake masalah kasebut, amarga bakal nindakake kerjane sing paling angel kanggo sampeyan.

5. Sistem Lampiran Kerbal

kas

Sanajan iki ora ana mod sing penting, iku handy super cukup sawetara kedadeyan lan kanggo pemain program kerbal angkasa. Mod Sistem Lampiran Kerbal, Uga dikenal minangka KAS, Nambah macem-macem dinamika menyang aspek bangunan game, utamane nalika sampeyan isih ing orbit. Pemain saiki bisa ngilangi sirahe kerbal lan kapal lash bebarengan karo sakumpulan alat lan bahan acak kaya kabel, spit, lan malah strut sing kaku. Struktur bangunan ing Program Spasi Kerbal kaya ngisi daya ing planèt ora luwih gampang!

4. Sterstellar ksp intersted

ksp

Yen sampeyan rumangsa migunani ing program ruang kerbi bisa luwih gedhe, nanging ora pengin jotosan saka proporsi, mula mod iki bisa uga cocog kanggo sampeyan. Mod Interstellar KSP Interstellar, uga dikenal minangka KSPI-e, nyurung alat ilmiah sing bisa ditrapake kanggo Teluk Cargo lan meh tikel ukuran wit teknologi ing game. Iki nambah pilihan pamuter kanthi ton nalika kalebu sawetara produksi bahan sing luwih kompleks – akeh sing perlu kanggo nggunakake teknologi luwih akeh inovatif. Iki mesthi kudu kanggo pamuter program kerbat apa wae sing pengin nyurung watesan ilmu.

3. Engineer Kerbal Red

Ker

Yen sampeyan pengin tuntunan sethithik babagan analitis lan analisa, nanging ora pengin nyedhot kanthi game kasebut, mula MOD Engineer Modhelix MOVE. Mod iki bisa dadi pitulung gedhe kanthi barang umpan balik lan kalkulasi delta-v. Dene mesthi ora penting utawa buron, bisa dadi tangan sing gedhe banget kanggo mung babagan pamuter program kerbida ruang – utamane mikirake yen ora prasaja kaya sing katon dhisik. Duwe kemampuan kanggo nambah bagean sing wis disesuaikan kanggo game HUD sampeyan bisa duwe pengaruh gedhe kanggo game kesadaran kahanan sampeyan.

2. Kos

Kos

Sanajan program Kersai Kerbis ora nganggo teknis kanggo ngganti pemain, bisa uga ora rumangsa kaya ngono – akeh pemain bisa uga pengin kontrol luwih sithik. Mangkene Kos mlebu, tumindak sing padha karo sistem kontrol aatosialot. Nanging, ora kabeh motong lan garing, amarga pemain kudu nulis kode kontrol apa wae sing bakal ditindakake. Iki kudu ditindakake ing ‘Kerboscript’ – basa sing aneh banget sing padha karo pirang-pirang basa sing digunakake sajrone fase desain penerbian sadurunge.

Related:

50 game mobile gratis paling apik

Idea sakabehe cukup narik kawigaten lan bisa uga macem-macem kanggo sapa wae sing nemokake proses kasebut kanthi apik. Isih, sanajan sampeyan nemokake idea iki, saiki isih bisa mbiyantu, ora kanggo ngerti manawa sampeyan bisa sinau katrampilan sing jero banget ing dalan – sing ngomong game ora bisa dadi pendhidhikan?

1. Mechjeb 2

mechjeb2

Nggawe menyang ndhuwur dhaptar yaiku Mechjeb 2, versi mengko saka mechjeb asli. Mod iki secara harfiah mbukak jagad anyar kanggo pemain, kalebu suite monitor lan kontrol – saka pilot menyang orbit kanthi orbit kanthi cara sing luwih apik kanggo dianalisis pemeriksaan delta-v lan twr. Nanging, nalika katrampilan kasebut pancen luar biasa, mula ora bisa diakses wiwit wiwitan. Pemain kudu nandur modal ilmiah menyang fasilitas R & D ing dalan supaya bisa mbukak kunci. Isih, mod iki pungkasane bakal njupuk babagan tugas sing luwih murah nalika tuwuh, sing bisa dadi handy super mung kanggo pamuter. Sing kabeh mods Program Kerajinan Kerbal kanggo sampeyan nyoba ing taun 2022, kanthi gambar matur nuwun kanggo PCGAMESN. Nalika ana macem-macem mods Program Kertu Kerja sing meh kabeh butuh, mod ing dhaptar iki wis dadi favorit ing saindenging komunitas.

Jejei minangka peneliti profesional lan panulis adhedhasar ing Cape Town, Afrika Kidul. Dheweke duwe diploma nasional ing desain fashion saka CPPON (Cape Peninsula University of McLoma Afrika lan Pusat Pembangunan Kidul lan Montessori pembangunan manungsa lan psikologi alami, uga Minangka kualifikasi TEFL (ngajar basa Inggris minangka basa asing) saka Sekolah Inggris Cape. Dheweke miwiti ing lapangan desain, nampa akeh penghargaan lan dipikirake ing publikasi online, pertunjukan internasional, lan majalah kosmopolitan. Nanging, dheweke mesthi duwe semangat kanggo psikologi, antropologi, lan hermeneutasi, sing bisa ditemokake ing kabeh sing digawe. Dheweke terus sinau babagan pangembangan manungsa wiwit lair lan wiwit mulang, lan perjalanan fiksi profesional dheweke diwiwiti karo Theoatrix Game YouTube Channel & situs web. Jejei ndherekake atusan potongan kanggo nggawe pirang-pirang klien minangka panulis gust sajrone sawetara taun, nutupi kabeh intelijen artifis lan topik ilmiah, sawise dheweke nemokake ing jagad media lan hiburan. Dadi Otaku budaya sing bangga lan budaya fanatik saka umur enom sing enom, Jeijei adores apa wae sing ana gandhengane karo fantasi, Sci-Fi, lan kabeh sing ana ing antarane. Dheweke seneng makhluk lan berbasis tanduran, lan dheweke mbuwang wektu gratis sing bisa digunakake ing Vilvel & DC sing paling anyar, uga Rekomendasi Anime & Manga, Pahlawan, ACDEMERS Tokyo , Siji potongan, Bola Bola, Jujutsu Kaisen, lan liya-liyane. Jejei Tresna Pretaming liwat nganyari resmi, Bahan Canon, Utas Headcanon, lan diskusi penggemar kanggo njaluk perspektif sing holidik. Dheweke kepengin banget babagan pikirane penggemar lan pemanasan nalika nyedhiyakake para penggemar fiksi kanthi kabeh sing kudu dirasakake kanthi judhul sing disenengi. Knack Alam Dheweke Kanggo nganalisa budaya, tendensi, lan tren mbantu dheweke nemokake tema, narasi, lan subtExts ing judhul sing ditutupi.

50 MOD Program Kacang Kerja Paling Apik Kanggo Download (Kabeh Gratis)

Dening Paolo OLDYONG kirim iki bisa uga ngemot link afiliasi. Yen sampeyan tuku barang sing bisa kita golek komisi cilik ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. (Sinau Liyane).

Star Wars Milenium Falcon Mod kanggo KSP

Gampang kesalahan kesalahan kerbis kanggo game sing gampang lan meh bocah. Sartoman amarga grafis kartun lan andhap ijo sing cilik.

Durung ing ngisor bungkusan sing lucu iku sejatine a banget Simulator eksplorasi Spacesve Simulator kanthi sistem fisika jero lan gamelan sing tantangan.

KSP kabeh babagan panemuan lan eksplorasi.

Program Spasi Kerbal Ganti lan kreatifitas, lan masarakat Mod selingkuh bisa uga melu. Kaya-kaya kabeh bocah sing seneng nggawe roket botol padha dadi pangripta mod ing papan dolanan virtual iki.

Ing dhaptar iki, sampeyan bakal nemokake kabébasan kasebut nyegerake, lan sawetara mods paling apik ing njaba, sampeyan ora pengin mungkasi njelajah KSP kapan wae.

50. Jaringan Arsip Kerbal lengkap (CKAN)

Jaringan Arsip Kerbal lengkap (CKAN)

Ndeleng kaya iki bakal dadi dhaptar sing dawa banget, sampeyan pengin miwiti karo CKAN.

Donya KSP Modding isih kasebar ing macem-macem sumber sing beda-beda, lan ngatur saben mod sampeyan bisa dadi kakehan.

Ckan mbantu iku, nggawe gampang sabisa.

Modding luwih diatur, amarga CKAN nggunakake metadata kanggo mesthekake file sampeyan wis rampung.

Iki ngelingake yen mod ora kompatibel karo saben liyane, lan malah menehi saran adhedhasar mods sing saiki wis diinstal.

CKAN minangka tenaga kerja mutlak saka lan kanggo komunitas mod santai lan sampeyan bakal bisa nemokake migunani.

49. TexturerReplacer

Obsterereplacer Kerbal Spasi Spasi Kerbal

Sadurunge mlebu ing game mods game, coba uga katon sawetara cara kita bisa ningkatake grafis game.

Visual umume nyatakake minangka negatif kanggo program ruang kerbi, dene sawetara bakal mbantah manawa dudu titik game kasebut.

Ora preduli, yen ana grafis sing ana ing kono kenapa ora bakal lunga?

Texturereplacer yaiku sampeyan pengin miwiti. Sejatine dhasar kanggo apa wae sing ana gandhengane karo tekstur ing KSP.

Sampeyan ngidini sampeyan ngganti tekstur kanthi adat, lan Sejatine menehi kontrol babagan carane katon ing game kasebut.

48. Paket Visual Astronomer

Astronomer

Paket Visual Astronom minangka mod utama kanggo nambah resolusi tekstur.

Pack ngganti Meh kabeh tekstur lan kasedhiya ing resolusi 2k, 4K, lan 8K.

Gambar bakal katon akeh crisper, lan rincian ing saben tekstur bakal luwih katon ing resolusi sing luwih dhuwur.

Cantik kaya golek program program kerbi kanggo pangguna modern PC.

Mung eling, minangka resolusi sing luwih dhuwur bakal luwih akeh prosesor lan GPU luwih akeh, saengga bisa mengaruhi kinerja.

47. Galileo Sun Flares

Galileo

Kanggo nambah detail grafis ing KSP, sunar sun galileo minangka tambahan sing apik.

Napa DownPlay Cow Apa Epic Spacecraft sampeyan yen sampeyan bakal metu menyang papan, nalika sampeyan wis kerja keras?

Mod nambah telung efek Flir Sun Rampung, saben kasedhiya ing macem-macem setelan warna.

Owah-owahan iku bocah cilik.

Nanging nambahi sinematika kanggo ndeleng kapal sampeyan ing sing ora dingerteni. Tingkat detail ing kene uga luar biasa, minangka partikel bledug bisa dideleng ing lensa flair.

Cara sing apik kanggo nggawe eksplorasi ruang kabeh luwih immersive.

46. Lingkungan Lingkungan (Eve)

Lingkungan Lingkungan (EVE) Modhe Program Keranda

Lingkungan Lingkungan minangka salah sawijining mods upgrade grafis sing paling populer sing bisa ditampa.

Iki fokus ing unsur grafis tartamtu sing bisa ditemokake sadurunge, nanging yen sampeyan wis nginstal iki, sampeyan ora pengin muter tanpa.

Apa sing ditindakake yaiku nambah sawetara awan lan lampu kutha menyang game, nggawe tampilan saka suasana kabeh luwih realistis.

45. Planetshine

Planetshine Mod kanggo Program Spasi Kerbal

Modder Valerian isih golek luwih akeh sawise nggedhekake mods upgrade paling visual sing kasedhiya kanggo KSP.

Dheweke ngeweruhi kepiye planet bakal katon peteng nalika ing orbit sing kurang, lan rumangsa iki ora realistis.

Apa sing kurang cemlorot sing kudu katon saka lampu reflektif planet.

Wangsulane yaiku nggawe planetshine, yaiku istilah ilmiah sing nyata kanggo fenomena sing dimemanamin saka planet saka srengenge sing dibayangke.

Mod nambah efek lampu ambien sing nyata supaya planetshine katon, bebarengan karo efek ing tekstur.

44. Penelidong

Program Moder Kerajinan Kerbal Kerajinan Kerbal

Favorit liyane nalika nerangake tambahan grafis, para penonton nambah macem-macem tambahan visual kanggo KSP.

Antarane dandan kasedhiya, mod biasane fokus ing minggon sambat atmosfer lan Shaders Banyu.

Ora gampang dilebokake tembung babagan carane iki sejatine bisa digunakake … nanging mung ndeleng video demo. Sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan.

Nambah efek lampu sing luwih realistis lan dinamis, loro kanggo swasana lan banyu supaya luwih nggambarake srengenge lan sumber cahya ing saindenging jagad.

43. Realplume

Realplume Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Realplume isih siji mod grafis liyane sing fokus ing detail cilik sing ora mungkin sampeyan ora bakal mikir babagan.

Iki nambah plum asap Ditampa saka ekstra roket sampeyan.

Ora mung kumelun kasebut katon luwih nyata saka kothak, plum tindak tanduk luwih apik. Plum asap bakal nggedhekake tekanan atmosfer ngisor, kaya sing ditindakake ing urip nyata.

42. Tabrakan fx

Modhisi Program Kervisi Spasi Kerbal FX

Aku ngomong yen ora bisa digunakake ing program ruang kerbis: sok-sok kapal sampeyan ora bakal bisa mlaku.

Apa sawetara sirip utawa sawetara bagean abot, sawetara kapal mung ora bakal diluncurake kaya sing dikarepake.

Amarga sampeyan bakal weruh sawetara kacilakan (lan dipercaya kula, sampeyan bakal bisa ndeleng akeh), kenapa ora nabrak gaya?

Collision FX minangka mod Grafis sing sampurna kanggo iki, nambah efek visual kanggo nggawe kapal nabrak kabeh sing luwih dramatis.

Sampeyan saiki bakal ndeleng cemlorot lan bledug nalika kapal sampeyan nglancarake dalan ing bledosan geni sing mulya.

Mod kasebut malah mbuwang swara ing screech muni nalika gear landing sampeyan cocog karo trotoar.

41. Chatterer

Chatterer Mod kanggo Program Spasi Kerbal

Dandan visual ora mung cara kanggo njupuk eksplorasi ruang sing luwih immersive.

Program Spasi Kerbal ora menehi penekanan kanthi swara, amarga karbal sampeyan ora nate dialog swara ing game kasebut.

Nanging padha gumantung saka teks rasa kanggo komunikasi, sing ora kudu ala.

Saiki Chatterer nambahake pengalaman, kanthi nambah efek swara sing ilang.

Kalebu transmisi SSTV, bip, lan komunikasi radio acak ing antarane penerbangan lan kendhali kanggo nggawe kabeh rumangsa luwih nyenengake.

Uga nambah swara atmosfer kaya efek angin, napas ing Eva, lan swara latar mburi nalika ana spaccraft.

40. Swara papan

Swara Mod Program Space Kerbal Space

.

Mod nambahake rekaman NASA Audio sing dijupuk nalika pesawat orbit.

Mesthi wae, planet ing ksp ora cocog karo apa sing ana ing sistem solar kita. Saengga modder sing ditindhes kudu mimprovise lan tambah swara ing ngendi dheweke masuk akal.

Umpamane nggunakake swara sing direkam ngubengi Jupiter, nalika Hawa nggunakake swara Neptune.

Kabeh, iku cara sing isih apik kanggo nambah rasa cilik sing sithik nalika sampeyan njelajah Galaxy.

39. Panampil vessel kronal

KRONAL VESSEL VESSESER Kerbal Space Mod

Game iki luwih lengkap babagan nyoba lan kesalahan biasane ing hangar, ing endi jumlah kombinasi bagean kapal bisa nyebabake kapal angkasa.

Nggoleki mbangun sing cocog kanggo entuk planet tartamtu minangka salah sawijining pengalaman sing paling marem.

Lan sing pertama sing pengin ditindakake yaiku Nuduhake kemajuan kita karo kanca-kanca.

Sampeyan bisa cukup angel kanggo dhaptar kabeh sing ditindakake kanggo njaluk kapal sampeyan … Lan ing endi panemu vessel kronals mlebu.

Mung ngidini sampeyan nggawe diagrams kaya blueprint saka kapal sampeyan, sing bisa digunakake kanthi gampang karo sapa wae.

Malah kalebu pilihan sing njeblug, sing nambahi kapal kasebut ing macem-macem bagean, nggawe luwih gampang kanggo ndeleng kabeh spesifikasi sing tepat sing digawe sukses.

38. Transfer Planner Jendhela

Transfer windows program planen planner planner

Tugas mbangun kapal sing bener-bener kerja ing program Kerbal KULIT bisa cukup nggegirisi karo teknis, ilmu jargon, lan ambane.

Iki bisa gampang dadi pemain sing luwih anyar amarga ora kabeh wong pengin ngerti carane ilmu roket, kaya sing diucapake.

Bejo kanggo kita, ana Ton Kualitas mods urip sing nambah mekanika game saiki. Lan kadhangkala dheweke malah ngenalake sing anyar, kanggo nggawe perkara tartamtu luwih gampang rampung.

Pisanan Kita Wis Transfer Planner Jendhela, plugin sing menehi sampeyan Perwakilan Visual efektifitas transfer planet sadurunge malah nyoba diluncurake.

Yen ing awake dhewe bisa angel dingerteni. Dadi kanggo nyelehake kanthi cetha: transfer planner jendhela ngidini sampeyan input tujuan sing dikarepake, lan kanthi otomatis ngetung informasi sing relevan kanggo mbantu ngrancang misi sampeyan.

37. Jam Alarm Kerbal

Modhaan jam weker kerbal

Yen sampeyan nggarap planner jendhela Transfer, sampeyan pengin masangake kanthi mod jam weker kerbal.

Sawise sampeyan wis entuk bagean sing bener lan ngrencanakake path pesawat kapal sampeyan, uga, Sugeng!

Iku feat ing awake dhewe.

Nanging sayangé, ora malah setengah saka persamaan.

Sukses menyang orbit planet bakal mbutuhake sampeyan nggawe maneuvers sing wis ditemtokake ing ngendi sampeyan pengin lunga.

Jam Alarm Kerbal mbantu sampeyan nindakake, kanthi menehi kabar nalika maneuver kudu diwiwiti kanggo kapal tartamtu.

Fitur sing apik kanggo mod iki yaiku Integrasi langsung Kanthi Transfer Window Planner, dadi sampeyan bakal bisa nyetel weker kanthi klik tombol sing gampang.

36. Engineer Kerbal Red

MONGAN KERJAS

Engineer Kerbal Red Rizall pancen kualitas mod anyar sing migunani.

Milih bagean kanggo kapal sampeyan minangka Piece Piece, lan Ker menehi informasi penting sing dibutuhake kanggo nggawe keputusan sing luwih apik.

Readings Delta-V kasedhiya kasedhiya saben tahap, bebarengan karo rasio tikaman sing cocog karo bobot sing cocog karo tujuan sing dipilih.

Iki nyuda petungan sing dibutuhake kanggo matematika sing gampang, mula jeneng mod.

Sampeyan bakal bisa nggawe pangaturan kanthi cepet nalika bagean ora langsung ditambahake, lan kanthi mriksa silang sing gampang karo planner jendhela Transfer kanggo mesthekake yen kabeh nilai kasebut bakal lunga!

35. Trajektis

Trajectorties Modrofrofrofrofrofrogram

Sawise sampeyan wis entuk orbit planet sing sampeyan edan sing cukup, aja nganti ngrameke.

Sampeyan isih kudu nggawe manawa tanah kapal kanthi aman.

Iki minangka trajektor mlebu, ngidini sampeyan bisa ngrancang luwih apik ing papan sampeyan ing kapal sampeyan.

Apa sing paling apik babagan iki yaiku trajektor kasebut diwilang ing wektu nyata, ngidini sampeyan nggawe pangaturan nalika sampeyan lunga.

34. Scansiat

Scansid Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Alat liyane sing migunani sing bakal mbantu sampeyan kuku kebangkrutan yaiku scansat.

Apa sing digunakake kanggo nggunakake satelit scanansat kanggo nindakake scans ing planèt sing cedhak.

Iki bakal ngasilake peta definisi kanthi dhuwur supaya sampeyan bisa ngerteni zona kebangkrutan aman lan wilayah sing menarik sing bisa ditliti. Sampeyan ngerti, kanggo ilmu.

Alat sing sampurna kanggo perencanaan pre-njelajah.

33. Indikator Port Alignment Docking

Docking Port Alignment Indignator Indicator Korbal Space Mod

Sampeyan bakal kudu ngoyak angkasa kapal sampeyan lan saiki.

Docking bisa mbuktekake minangka tantangan ing awake dhewe, amarga entuk kendharaan kanthi cocog karo dermaga ora gampang kaya sing sampeyan pikirake.

UI dhasar ora bisa mbantu akeh. Sampeyan biasane kudu nggawe pangaturan cilik tanpa pitulung.

Indikator Port Alignment Docking nggawe luwih gampang, menehi ui sing sederhana sing ngandhani apa kapal sampeyan didadekake siji utawa ora.

32. Mechjeb

Mechjeb Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Nalika nerangake supaya luwih gampang, ora ana mod sing kasedhiya sing nggawe luwih gampang tinimbang Mechjeb.

Iki minangka salah sawijining mods paling tuwa ing dhaptar iki, nanging Mechjeb yaiku isih dianggep dadi penting dening umume komunitas.

Iku rampung njupuk tugas sing sejatine milih kapal, dadi yen sampeyan seneng ngrencanakake lan mbangun nanging ora dadi bagian sing paling apik, iki minangka mod kanggo sampeyan.

Sejatine minangka mod autopilot sing ngontrol kapal sampeyan saka tandooff kanggo kebangkrutan.

Kabeh sing kudu ditindakake yaiku nggawe kapal sing digunakake kanggo njupuk.

31. Hangar extender extended

HUNGAR Extender Lanjut Mod Program Program Keranda

Amarga sampeyan bakal nglampahi akeh bangunan wektu, ayo goleki sawetara mod sing mbantu nggawe barang luwih gampang ana.

Kaping pisanan, kita duwe extender hangar lengkap.

Minangka sampeyan bisa ngira, hangtar extender Dasar kanthi cepet ngidini sampeyan mbangun ing njaba bangunan patemon kendharaan. Apik!

Iki utamane kanggo para tukang sing seneng mbangun kapal gedhe, minangka Vab Game Base mung ora bakal nggawe bangunan sing luwih gedhe.

Ana isih watesan nalika ukuran kapal. Nanging iki cukup padha karo mbangun gratis kanggo KSP.

30. Sistem Roket Modular

Sistem roket modular Sistem Kerbal Spasi

Sistem roket modular minangka pak gedhe liyane kanggo para tukang, amarga menehi bagean tambahan ing persediaan sing ngidini sampeyan ngisi kesenjangan sing luwih cilik.

.

Iki nggawe luwih gampang cocog karo papan ing papan sing sampeyan ora bakal bisa ngisi kedadeyan kasebut, nggawe akeh sing luwih gampang kanggo ngrancang kabeh aspek saka kapal sampeyan.

29. Fairings prosewar

Cara Pribadi Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Saben bagean saka kapal angkasa duwe peran dhewe kanggo nggawe kapal sampeyan sukses.

Adil ora beda lan bisa dadi tantangan yen adil sing kasedhiya ing persediaan sampeyan ora pas karo kapal sing dibangun.

Kanggo wong sing ora ngerti, adil ditemokake menyang pucuk ndhuwur kapal sampeyan. Padha nglindhungi saka tekanan lan pemanasan.

Muni penting, bener?

Saiki, yen sampeyan wis nggawe kapal iki nanging adil mung ora pas?

Ora perlu kuatir, pameran prosedur yaiku jawaban.

Fairings prosedur nambah ukuran lan bentuk adil ing game dhasar, ngidini sampeyan cocog karo barang sing cocog karo kapal sing dikarepake.

28. TweScale

MENYAMBUNGKAN PROGAM KELUARGA TWEAKSCALE

Yen sampeyan pengin ngontrol sampeyan luwih, TweScale bisa uga sing dibutuhake.

Tinimbang mung mengaruhi pameran, TweScale ngidini sampeyan ngowahi ukuran meh kabeh bagean sing pengin.

Ora mung, yen ana bagean sing diowahi ukurane, ngandhani kepiye bahan bakar sing ana ing bagean kapal kasebut.

Ing ndhuwur iku minangka salah sawijining potongan mod sing paling penting – kepiye pengaruh mesin khusus.

Yen mesin diturunake dadi gedhe, uga nggawe luwih kuat, lan kosok balene.

Iki kudu menehi kontrol kanthi lengkap babagan cara nggawe kapal sampeyan.

27. Tank bahan bakar ditambah

Tanks Bahan Bakar Plus Mod kanggo Program Spasi Kerbal

Ana uga macem-macem mods metu ing kana sing nggedhekake persediaan bagean saiki sing ditawakake game dhasar, menehi pilihan anyar nalika entuk bangunan.

Pisanan, kita duwe tanks bahan bakar – sing nambah pilihan tank bahan bakar kanggo inventaris bangunan.

Tank Bahan Bakar ditambah nambah tambahan macem-macem pilihan kanggo tank sing 1.5x luwih gedhe tinimbang tank paling gedhe ing vanili.

Iki pancen cocog kanggo mbangun sing luwih gedhe, kanggo mesthekake kapal sampeyan ora bisa metu saka gas kapan wae.

Tank uga kasedhiya ing macem-macem gaya, dadi sampeyan duwe pilihan estetis sing kudu dipilih uga.

Tekstur adhedhasar nyata-nyata NASA lan roket ESA, saengga mod iki apik banget karo realisme.

26. Kre – Pengembangan Reusability Kerbal

Mod pangretabilitas KERBAL (KRE)

Nganggo Program Eksplorasi Spasi Ora Murah.

Utamane ing program ruang kerbi ing ngendi sampeyan bisa uga bakal nabrak umume.

Kre, utawa Mod Ekspansi Reusability Kerbabilitas njupuk pendekatan sing menarik kanggo ngatasi iki kanthi menehi bagean gaya spacex sing ngidini sampeyan bisa nggunakake roket maneh.

Kanthi bagean-bagean kasebut, sampeyan bisa nyimpen dhuwit kanthi mung nggunakake maneh, nyuda, lan daur ulang.

Paket mod kalebu set kandang landing, siram, swiwi, mesin, lan liya-liyane sing ora kudu dibuwang sawise nggunakake.

25. Sistem Lampiran Kerbal (KAS)

Mod Sistem Mineral Kerbal (KAS)

Sistem lampiran kerbal dianggep paling penting minangka mod penting utamane nalika entuk Eva.

Conness Conness bisa cukup tantangan ing ruangan njaba.

KAS obat iki kanthi ngenalake sawetara mekanika lan bagean sing apik sing mbantu nindakake tugas kasebut.

Winches, pulley, harpoons, lan pipa bisa digunakake kanggo nggawe kabeh luwih gampang.

Kudu mindhah sumber tanpa docking?

Ora ana masalah, mung sambungake kapal liwat pipa.

24. Sistem Inventori Kerbal (KIS)

Mod Inventori Kervedia Kerbal (KIS)

.

Iki sejatine kedadeyan ing KAS, nanging kapisah amarga kabeh fitur anyar nambah.

Kis ngenalake a mekanik gamelan anyar ing ngendi sampeyan bisa njupuk bagean saka persediaan lan dikirim menyang papan.

Apa sampeyan lali nggawa bagean penting ing stasiun ruang karo sampeyan, utawa pengin nggawe rover ing Duna saka awal, Kis bisa mbantu sampeyan!

Sampeyan mung kudu milih bagean lan ngirim kerbal menyang ngendi wae sing dibutuhake.

23. Kerkalloons

MOD MERCALOONS UNTUK KSP

Nalika sampeyan njelajah ruang sing luwih adoh, nambah riset lan mbukak kunci teknologi anyar dadi tambah penting.

Bisa dadi larang regane lan wektu kanggo ngrampungake kontrak ilmiah. Lan yen sampeyan pengin fokus luwih lengkap babagan eksplorasi, kerballoon bisa luwih gampang ngrampungake tugas kasebut.

Tinimbang kudu mbangun kapal larang kanggo mbukak misi Ilmu, sampeyan bisa ngirim balon sing dirancang khusus kanggo kumpul data ilmiah.

Mod iki nambah macem-macem bagean sing dibutuhake kanggo nggawe balon, sing sampeyan bakal bisa ngumpulake data riset kanggo sampeyan.

22. Sistem Dasar Plan Perbang Karbal

MOD SISTEME KERBALLA KERBAL

Suwe-suwe sampeyan kudu mbangun bases pesawat kanggo kersik sampeyan uga.

Sistem dhasar planbal KERBAL minangka bungkus bagean sing nambah ton barang kanggo mbangun habitat, omah kaca, laboratorium, lan liya-liyane ing macem-macem planet.

Game vanilla kalebu akeh pilihan kanggo stasiun ruang bangunan. Nanging ora ana macem-macem macem-macem babagan bangunan ing bagean permukaan planet sing rata.

Fitur sing apik yaiku bagean kasebut kalebu saham-padha, tegese bakal kompatibel karo bagean saham ing game kasebut.

21. Airplane Plus

AirPlane Plus KSP Mod

A cedhot komunitas program kerbas ruang wis nemokake cara sing nyenengake kanggo nyenengake aspek bangunan game kasebut.

Tinimbang fokus ing eksplorasi, dheweke bakal nemokake cara inovatif kanggo mbangun réplika cantik akeh kendharaan sing bisa sampeyan pikirake.

Diwenehi pilihan ing game dhasar bebarengan karo sawetara mod tinimbang nambah macem-macem bagean uga nambahi kemampuan bangunan, pangguna wis entuk sawetara konten sing paling nyenengake ing kana.

Miwiti pesawat udara, mod sing sejatine nambah bagean pesawat ing persediaan bangunan sampeyan.

Yen pesawat bangunan lan Choppers minangka perkara sing cocog karo sampeyan, mod iki minangka papan sing apik kanggo diwiwiti.

20. Sistem Spaneplane Mark IV

Sistem Spaceplane Mark IV IV Mod

Model liyane sing populer kanggo spacecrafts bangunan yaiku desain Mark IV saka 60an.

Mod nambah fuselage anyar sing uga adhedhasar bagean sing digawe dening Porkjet, sing bisa uga jeneng sing paling populer nalika nerangake Ksp Moding.

Fuselage bisa gampang dicampur 2.5-3.75m bagean ing teluk kargo, lan uga stok.

19. Pak maritim

Paket Maritime KSP mod

Kreatifitas ing KSP Banget mung ora ana watesan. Sampeyan bisa uga nggawe unit angkatan laut ing game!

Paket maritim nambahi bagean sing ngidini sampeyan mbangun apa-apa saka kapal gedhe menyang kapal selam lan kabeh ora ana Inbetween.

Sampeyan bisa mbangun sepur kanggo kersik sampeyan ing Cruise ing, utawa malah operator pesawat kanggo omah pesawat sampeyan.

Mod iki malah nggedhekake sistem fisika ing KSP, kaya sing bakal sampeyan lakoni kanthi apik.

18. Bdarmory

BDarmory Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Misale yen saiki ora bisa mati kanthi apik saka program kerbis sing dimaksud.

Nalika kita nggawe pesawat lan prau lan apa, kenapa ora nyurung luwih sithik?

Bdarmory bener-bener ngidini sampeyan nambah Bagéan Senjata menyang kendaraan sampeyan, supaya bisa nggawe gerakan militer kaya tangki lan pertempuran.

Saiki sing aku ngomong!

17. Millennium Falcon

MILLENIUM FALCON KAD SAMBAR

Lan wiwit kita wis ngowahi program ruang kerbis dadi simulator bangunan umum, apa sing umum ing antarane kabeh simulator bangunan ing kana?

Uga, kita arep pengin nuduhake kerja keras online.

.

Sing nggawa kita menyang mod sabanjure ing kene: a Rampung digunakake replika saka milenium Falcon saka seri Star Wars.

Tenan, butuh aku luwih?

16. Replika sr-71

SR-71 MOVLICA KERBAL KEGAMSE MOD

Siji replika sing luwih populer yaiku saka Blackbird SR-71.

Desain lambang liyane saka 60an, Lockheed Blackbird minangka pesawat rekonsisance sing disembah dening Udhara Air States uga NASA.

Tiron 100% bisa uga, lan bisa mabur luwih saka 1200m / s.

15. Pz kpfw vi macan i

PZ KPFW VI TIGER I MOD UNTUK PROGRAM KULIT KERJA

Dadi, kita bakal ndelok ruang angkasa saka salah sawijining seri film sing paling populer, lan kanggo aku sing isih durung cukup.

Ketoke, KSP bisa digunakake kanggo mbangun tank.

Apa sing ana ing kene yaiku tiron saka Tiger i tank sing digunakake dening pasukan Jerman ing WWII.

Apa sing sampeyan lakoni, sampeyan mung mikir kaya konsep sing apik banget sing duwe tank ing KSP.

14. McLaren 720s Spider

McLaren 720s Penylametan Kersaup Od

Apa maneh sing bisa ditindakake ing KSP, sampeyan bisa uga takon?

Kepiye carane kita menehi kersikan olahraga anyar sing apik kanggo balapan ing tarmac ing?

Ya, sampeyan bisa duwe tiron saka McLaren 720s Spider ing KSP!

Model kasebut malah dilengkapi karo lawang kupu-kupu kerja lan sisih ndhuwur bisa diowahi kanthi pengalaman mobil sing bener-bener sampeyan bakal bisa tuku kanthi nyata.

13. Gaya Fachwerkhaus 1

Gaya Fachwerkhaus 1 Mod Program Ruang Kersa Keranda

Modder juggernoob njupuk prekara luwih saka omah kanggo ngrampungake karbal.

Saiki ana telung gaya Kanthi macem-macem ukuran, kabeh adhedhasar desain setengah Jerman.

Sampeyan bakal bisa omah 4-5 sepeds ing omah sing paling cilik, lan Nganti 9 ing sing luwih gedhe.

Omah nggunakake daya solar lan bank baterei kanggo mbukak, lan bakal cekap banget ing kerbin.

Ati-ati babagan nggunakake ing planet liyane, sanajan iki ora dites ing papan.

12. IVA Gratis

IVA Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Sampeyan bisa uga mikir yen kudu ana mburi apa sing bisa ditindakake kanthi ksP.

Uga kita durung cukup ana ..

Ayo langkah maneh langkah, lan coba bali menyang tema simulator ruang asli.

IVA gratis minangka mod sing menarik sing bisa uga nggawe game luwih immersive tinimbang grafis lan swara sing apik.

Sampeyan ngidini sampeyan tangi saka kursi sampeyan sajrone IVA lan bener-bener njelajah kapal ing perspektif wong pisanan.

Yen ora nggawe sampeyan rumangsa kaya astronot, aku ora yakin apa sing bakal.

11. Telemachus Reborn

Program Program Program Program Program Program Program Program Presep

Telemachus reborn minangka salah sawijining entri sing luwih menarik ing dhaptar iki, lan iku sempurno Kanggo nalika sampeyan pengin ngalami KSP karo sawetara kanca.

Iku sejatine ngidini sampeyan narik informasi penerbangan kaya telemetrry nggunakake browser web.

Saiki sampeyan pengin sampeyan?

Ya, yen sampeyan duwe kanca kanca, saben nggawa monitor laptop utawa ekstra, mula sampeyan bisa duwe persiyapan misi kontrol dhewe ing ruang tamu sampeyan.

10. Dhukungan Urip TAC

Tac Urip Dhukungan Mod Program Program Karbong

Dhukungan Urip TAC bener-bener ngenalake sistem anyar ing ngendi kerbinan mbutuhake panganan, banyu, oksigen, lan listrik bisa urip ing papan.

Ninggalake karbal sampeyan ora direncanakake sajrone misi eksplorasi sing dawa ora dadi pilihan. Dheweke bakal mati saka keluwen!

Mod iki ngenalake tantangan anyar kanggo ngatasi, lan nambah rasa realisme kanggo game uga.

9. Wit teknologi komunitas

MOD Program Program Keret Komunitas Komunitas

Yen sampeyan wis tekan titik iki ing dhaptar lan nyoba akeh sing wis ditutup, mula sampeyan bisa nemoni sawetara masalah kompatibilitas ing dalan.

Ora apa-apa, amarga mung minangka bagean normal kanggo ngatasi akeh mods.

Sisih liyane sing apik kanggo duwe fanbase modding sing hasrat duwe akses menyang konten sing wis disetujoni.

Wit-witan Komunitas Komunitas minangka conto sing apik, minangka moder teka kanggo nggawe wit teknologi sing diowahi kanthi ketat kompatibilitas.

Butuh mods sing paling populer lan priksa manawa wit teknologi ing KSP sing akeh sampeyan bakal nginstal.

8. Dunatian

Dunatian Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Liyane saka urutane critane game sing luwih apik, aku bener bisa nemokake siji skenario mod khusus kanggo KSP.

KSP ora nate babar blas crito, luwih fokus ing eksplorasi gratis lan kemampuan sampeyan bisa nindakake apa wae sing dikarepake.

Sing bisa uga nerangake kekurangan mods skenario khusus kanggo game kasebut. Nanging Mikder Mikder Mikdi nggawe salah sawijining mod kasebut, kanggo sing pengin ngalami game kanthi luwih … arah.

Crita kasebut ngetutake karbal sing jenenge Bob sing isih ditinggalake ing DUN sawise glitch sing ora dipercaya ngirim tim menyang ker keras. Misi sampeyan gampang – nggawa Bob Back.

Moditer nggawe skenario iki karo pemain sing luwih berpengalaman, Dadi bisa uga ora gampang digarap kanggo penggemar game sing luwih anyar.

7. Sistem kolonisasi (mk)

Mod Kononisasi Sistem (Mks)

Kolonisasi Interplanet dudu bagean sing penting kanggo KSP, lan Rovererudude Modder sing digoleki kanggo sistem USI Kononisasi.

Mks minangka modrap game game sing luar biasa sing nggawe kolonisasi antara kurungan bisa ing KSP.

Ngarahake nambah konten sing luwih akeh game, sampeyan bakal nemokake prekara sing ora bisa njelajah planèt kanggo.

Nanging sampeyan bakal ditugasake golek planet sing cocog kanggo terus urip sawise Bumi.

Daftar gedhe nalika nerangake mod iki, nanging fitur kalebu bagean anyar kanggo bangunan dhasar, sistem sipat sing ditambahi, lan sistem penghargaan anyar kanggo planet lan bulan kolonifikasi.

6. Dang! Terus

Dang! Terusake Mod Program Keranda Kerbal

Pracaya utawa ora, ana sawetara veteran KSP sing isih ngupaya nambah tingkat kesulitan game kasebut.

Ora, iku jeneng mod! Iku asil nambah sistem acak lan peralatan gagal kanggo game.

Kabeh bisa disesuaikan, mula, sepira kerepe kegaguan kasebut.

Sampeyan bisa ngatasi apa-apa saka thratter sing rusak menyang sistem parachute sing salah, dene linuwih saka bagean bosen.

Ramp sing angel kangelan sawetara newi, sing bakal tetep sibuk.

5. Kopponnicus

Korniko Mod Kanggo Program Spasi Kerbal

Mangkene cara liyane sing menarik kanggo nggedhekake konten game kasebut kanthi secara harfiah ngembangake alam semesta sing bisa ditemokake.

Yen sampeyan main Program Spasi Kerbal, lan duwe tahan kanggo ngrampungake kabeh, sampeyan bakal entek kanggo ngrampungake prestasi kanggo ngrampungake lan planèt kanggo ngunjungi.

Kornernicus minangka sistem dhasar sing digunakake para moder kanggo ngganti sistem planet game, menehi galaksi anyar kanggo njelajah.

4. Galaxies Unbound: Nova Kirbani

GALAXIES UNBOUND: MOD NOVA KIRBI

Galaxies Unbound minangka salah sawijining ekspansi kasebut.

Adhedhasar alpha Centauri (sistem Star Planet sing paling dikenal lan planet sing paling dikenal menyang sistem solar Bumi) installment pertama Galaxies Unboxund’s Instalentment Introduction Nova Kirbani.

Sistem sing paling cedhak karo Kerbol kalebu 3 bintang: Nova Kirbani A, B, lan Proksiimus Kirbani sing luwih adoh.

Saiki Kirbani saiki kasedhiya kanggo muter, ngenalake planèt Alva, Blalo, lan orus.

3. Planet Dwarf Plus

Planet Dwarf Plus Mod Kanggo KERBAL FAVAGE

Planet dwarf ditambah saka modder uranianblue minangka mod liyane sing apik kanggo owah-owahan pemandangan.

Dheweke rumangsa yen paket planet liyane sing wis kasedhiya kurang jumlah planèt kerdil ing galaksi.

Akibaté, dheweke nggawe planèt Dwarf Plus sing nambah 5 planèt dwarf – Cador, Talus, Walru, Virani, lan Zevrin.

Luwih saka tujuane ing reelisisme sing luwih jero, kabeh planet kerdil adhedhasar jinis planet dwarf nyata urip kalebu obyek sabuk asteroid, centaur, lan obyek sabuk Kuiper.

2. Exoplan Kerbal

Mod Exoplanet Exoplanet Kerbal Kerbal

Iki mesthi salah sawijining bungkus planet sing luwih gedhe kanggo program ruang kerbohan.

Exoplanet Kerbal bener-bener nambah telu Sistem lintang lengkap anyar kanggo game kasebut.

Apa sing dadi luwih nggumunake yaiku saben sistem lintang ngemot exoplanet unik, masing-masing kanthi moon dhewe sing ngubengi orbit.

1. Populasi sipil

Pedunung Modhis Sipil kanggo Program Spasi Kerbal

Jam ing pilihan pungkasan kita, kita duwe modifikasi modifikasi sipil.

Pancen njupuk kolonisasi ruang kanggo tingkat anyar.

Popularitas sipil wiwit sampeyan ing dalan kanggo nggawe masyarakat kerbis kanggo peradaban jinis 1.

Iki ngidini mekanik gamelan anyar ngidini sipil kanggo melu eksplorasi ruang, kabeh nalika sampeyan maju lan nemokake teknologi anyar.

Sampeyan bakal bisa nggunakake teknologi luwih maju kaya reaktor netherdyne, mbangun Universitas Netherdyne, lan malah mbangun omah kanggo peternakan sampeyan.

Iki game-ganti game iki mesthi nyoba!

Sanajan aku duwe perasaan ana akeh ing dhaptar iki supaya sampeyan sibuk sajrone pirang-pirang wulan.