10 Minecraft Best ing 2022, 10 Barang Minecraft Pemain Minecraft

10 Gegayuan Minecraft sing wis ditindakake

Contents

Saka video Tutorial Mrmattrafer, sampeyan bakal sinau nggawe macem-macem wit ceri.

10 Minecraft Best ing 2022

Pancen nggumunake apa sing bisa ditindakake dening Minecraft, preduli saka kepiye utawa ngapa dheweke nggawe apa sing ditindakake.

Apa ing mode kaslametan utawa kreatif ing Minecraft, tukang ing saindenging jagad wis ngusapi online kanggo nuduhake gaweyan sing butuh wektu, katresnan, lan usaha. Asil wis narik ati ing pirang-pirang kasus, inspirasi kanggo nggawe dhewe uga. Siklus iki terus, lan komunitas luwih apik kanggo.

Kanthi 2022 saiki ditindakake, ora babar pisan kanggo ndeleng sawetara bangunan sing paling apik sing dikirim kanthi online sing bener-bener kesengsem lan nuduhake ukuran lengkap babagan creativitas pamuter.

Minecraft: Bangunan paling luar biasa saka 2022 nganti saiki

10) Mansian Herobrine dening Hypixel

Mbangun Minecraft sing apik banget lan peta petualangan sing luwih apik, omah gedhong hara hara yaiku nggawe hypixel kanthi corak medeni. Jelajahi omah gedhong gedhe lan kamar lan ambane sing ana, kabeh nalika padha nglawan mobs musuhan.

Ana macem-macem panggedhe ing peta petualangan iki, lan mesthi, peta kasebut kalebu Heror Legendaris, salah sawijining tokoh medeni paling tuwa ing game. Pemain ora bakal ditinggalake ora tahan, amarga ana macem-macem gear kanggo entuk lan toko game kanggo ngiringake rintangan kaslametan ing sih pamuter.

9) Mages College of Meridia dening Block_Fortress

Inspirasi dening College Skyrim’s Nighthold, Mages College Meridia Mbayar Homage sing luar biasa kanggo salah sawijining penuhur reged Series. Diselehake ing dalem daedric gaya sing rata-rata, kuliah iki wis kebak fungsi lan metu.

Duwe sawetara download sing dibutuhake, khusus minangka paket tekstur lan shaders sing disaranake, nanging rega cilik kanggo mbayar bangunan sing luar biasa. Kanggo penggemar fantasi dhuwur utawa gulung sepuh, bangunan iki kudu didownload liwat planet minecraft.

8) Nafas saka alam bébas Dinaeh

Ora ana sing nolak legenda Zelda: Nafas alam bébas wis dadi salah sawijining game RPG paling gedhe ing memori anyar, yen ora kabeh wektu. Thanks kanggo komitmen Minecraft RedDitor Dinaeh, Pemain bisa ngalami orane jangka panjang ing jagad ambegan alam bébas.

Pencipta uga wis nitahake maksud kanggo kalebu NPC Custom lan candhi apik ing donya, nanging jagad tartamtu iki uga apik banget. Mbuwang sawetara shaders menyang campuran bisa nggawe peta iki dadi pop, kanthi rapet ngethok lampu lan mekar saka judhul Nintendo.

7) sihir lan wizardry dening jaringan floo

Jagading Harry Potter minangka salah sawijining fantasi kontemporer, lan ora kaget manawa komunitas Minecraft bisa adaptasi. Tukang ing Jaringan Floo duwe pemain sing ngidini ngalami petualangan dhewe ing Hogwarts karo peta mbangun sing dikenal minangka Witchcraft lan Wizardry.

Susah, bangunan iki mung bisa digunakake ing versi minecraft 1.16.3 – 1.16.5 Ing wayahe amarga kabeh owah-owahan gamelan digawe, nanging pemain sing nggunakake game kanggo nggawe 1.16 instalasi kudu nikmati titah Harry Potter iki. Pengabdian para tukang nuduhake liwat lan liwat.

6) Kerajinan AZeroth dening rumsey

World of Warcraft tetep dadi salah sawijining mmorpg sing paling populer ing industri, lan komitmen pemain Minecraft kaya Rumsey nyebabake kerajaan AZeroth. Dumadi saka luwih saka 100 milyar blok, pemain bisa nemokake meh kabeh lokasi sing ora bisa dilalekake ing saindenging jagad Azeroth ing antarane kraton wétan, Kalimdor, lan uga bawana negeri.

Pemain malah bisa njupuk hop liwat portal gelap lan muncul ing rendition saka outland, mantan omah saka horde horde lan draneei. Pemain bisa ngumpulake lan kerajinan ing jagad iki Warcraft, sing akeh penggemar fantasi sing kudu dikandhani.

5) westerososcraft

Bisa uga salah sawijining Minecraft paling ambisi sing nate dikonversi, peta iki minangka rekreasi jagad George R.R. Martin Lagu es lan geni Seri. Jagad iki digawa urip ing layar dening pertunjukan hbo hbo Game of Thrones, Lan saiki pamuter bisa njelajah westeros menyang konten atine.

Ndelok kapal sing diluncurake ing pelabuhan putih, ketik septina Baelor lan abang ing kebangkrutan raja, lan ngunjungi balai jahat ing winterfell, ditambah akeh. Para pangembang isih nambah proyek ambisi iki, ngarep-arep mbentuk bawana esos sabanjure, ngliwati segara sing sempit. Pemain ora bisa tuwuh bosen ing salah sawijining papan sing paling disenengi ing salah sawijining lokal sing paling disenengi.

4) Notch Port anyar dening LG193 lan ThatDutchlad

Metropolis Modern ngrameke Minecraft’s Minecraft’s Minecraft’s Minecraft. Kutha titular nyelehake rong pulo sing beda lan malah kalebu penghargaan kanggo Tombol Tombol kanthi irah-irahan “Patung Kreativitas.”

Ana akeh katresnan lan apresiasi kanggo dolanan kothak wedhi ing saindenging bangunan iki, lan wektu sing apik banget kanggo ngumbara dalan-dalan ing kutha sing ngiringan LG LG.

10 Gegayuan Minecraft sing wis ditindakake

Minecraft menehi pemain kemampuan kanggo nggawe apa wae sing bisa ditindakake. Kanggo umume wong, tegese menara TNT raksasa lan ndeleng sejatine bisa mbukak bledosan gedhe sadurunge nabrak game kita.

Kanggo wong liya, iki tegese nggawe set macem-macem saka TV lan film blok kanthi blok, program kerja menyang Minecraft, utawa nggawe karya seni sing sampurna.

Ing artikel iki, kita ndelok 10 Top pemain Minecraft sing wis ditindakake sajrone 5 taun kepungkur.

Dibangun King landing saka Game of Thrones

Iki bisa uga salah sawijining Minecraft sing paling populer ing internet lan kita bisa ngerti sebabe. Pangripta sing tanggung jawab kanggo wong edan iki wis ngetrapake pirang-pirang jam sing digabungake kanggo nggawe kebangkrutan raja saka game saka tahta.

Mbangun kabeh wektu suwe kanggo nggawe, nanging saiki 100% lengkap lan nuduhake sawetara persetujuan kaget karo kebangkrutan King saka seri TV.

Iki sejatine salah sawijining kaping pisanan pemain wis bisa tangi lan nutup lan njelajah kebangkrutan raja kaya ngono. Sampeyan bisa ndeleng kepiye carane rinci kabeh saka nembak mripat manuk sing dijupuk ing ndhuwur.

Mbangun telpon ing Minecraft

Nalika aku krungu bab iki, aku pancen ditiup. Aku ora ngerti manawa bisa, nanging ana wong sing bener.

Ora cukup fungsional minangka telpon urip nyata, nanging bisa digunakake kanggo muter sawetara game mini, mbukak versi YouTube sing banget pinter, lan uga nelpon FaceTime sing piksel.

Sampeyan bisa mriksa ringkesan lengkap telpon Minecraft ing ngisor iki.

Video YouTube

Ngembangake Mod Working PC lan Printer

Kita ora yakin kenapa ana wong sing wis suwe, amarga entuk manfaat fungsi sing sithik banget kanggo game, nanging kita isih kesengsem.

Mrecraft MORCRAYFISH MINECRAFT sing populer mbangun PC lan Printer Mod sing bisa mbukak program cat ing PC banjur nyithak gaweyan menyang potongan kertas.

Yen iki ora ngladeni tujuan game, isih nuduhake kekuwatan modus ing Minecraft. Pemain tenan bisa nggawe apa wae sing dikepengini.

Rektrik Meme kanthi peta ing mode Survival

Sepisanan, gambar piksel ing sisih tengen gambar ing ndhuwur ora katon sing apik banget. Nanging, nalika sampeyan ngerti kepiye kerjane, aku yakin sampeyan bakal kesengsem.

Gambar The Player nyekel sisih tengen iku sejatine peta. Peta sing penting nuduhake versi 2D ing wilayah sekitar saka sudut pandang mripat manuk. Iki tegese pemain bisa nyelehake blok kanggo nuduhake ing peta.

Pamuter tartamtu iki ngrancang kabeh gambar kanthi nyelehake saben blok, piksel kanthi piksel. Gambar ing sisih kiwa ing ndhuwur nuduhake kepiye blok ditata. Sawetara blok diselehake luwih dhuwur tinimbang liyane amarga ngganti iyub-iyub ing piksel.

Rekrit gunung Kanada

Sawise ndeleng gambar saka gunung Kanada sing bola-bali ing subreddit alam ing reddit, siji pamuter minecraft njupuk ing awake dhewe kanggo mbangun gunung kasebut ing Minecraft.

Yen sampeyan nganggep manawa iki dibangun kanthi total blok persegi, pancen apik banget. Sithik pitulung saka pak sumber daya mesthi mbantu banyu, lampu lan langit, nanging.

Versi Minecraft pancen apik banget yen masarakat Minecraft Reddit nyebabake pangripta kanggo ngirim ing sub manual asli. Akeh upvotes lan komentar kasebut saka para pemain Minecraft supaya angel kanggo ndeleng apa gambar kasebut bener-bener dibanting sapa wae.

Nggawe quarry otomatis ing Minecra Vanilla Minecraft

Ing Minecraft, ana pirang-pirang blok sing bisa digunakake kanggo nggawe alat otomatis. Piranti kasebut bisa dipersembahake dening Redstone – tegese karya kaya circuitry, nyambungake blok sing beda.

Vanilla versi Minecraft cukup winates nalika ngrampungake alat otomatis, nanging ana sing isih bisa nggawe kuar kanthi otomatis sing bakal digali menyang bedrock.

Dadi komplek sing ora bisa dingerteni manawa kabeh bisa digunakake. Kepiye cara sampeyan uga ngrancang kaya mangkene, coba aja lali kepiye carane bisa mlaku?

Mbangun versi pokemon abang ing minecraft tanpa mods

Yen sampeyan mikir telpon kerja wis edan, iki nggawe sabanjure bakal jotosan sampeyan. Pamuter bisa mbangun versi pokemon abang ing Minecraft tanpa bantuan mods.

Pamuter dibangun kanthi nggunakake blok printah Minecraft. Aku ora yakin carane kabeh tumindak, nanging sampeyan bisa nemokake video sing kerjane saka nitahake ing kene.

Ketoke, game pancen padha karo sing asli. Malah sawetara kewan omo sing ditemokake ing game asli wis klebu. Sayange, swara ora kalebu ing versi Minecraft, nanging.

Dibangun Minas Tirith

Mangkene nggawe liyane sing luar biasa sing nuduhake kepiye carane pemain sing bisa digunakake kanggo game kaya Minecraft kanggo nggawe rekreasi saka alam semesta sing disenengi.

Visual, minas tirith minangka salah sawijining lingkungan sing paling kompleks sing dituduhake ing gusti dering, saengga mbangun maneh ing Minecraft ora bisa dadi tugas sing gampang.

Ana sejatine sawetara wektu ing MINAS TIRInT wis dibangun maneh ing Minecraft, nanging gambar ing ndhuwur nuduhake favorit kita nganti saiki. Kita ora yakin sapa sing nggawe, nanging sampeyan bisa nemokake postingan reddit asli kanggo kene.

Dibangun kabeh MMORPG ing Minecraft

Salah sawijining perkara sing paling anyar sing narik kawigatosan kanggo tingkat kekasih yaiku server wynncraft. Tim pemain sing nglampahi bangunan tangan 4 taun ing Minecraft. Dheweke banjur ngembangake mod lan nyetel server sing penting kanggo ngowahi jagad dadi mmorpg.

Donya kapenuhan karo pencarian, ngrampok, kemajuan pamuter, guilds, panggedhe, lan serangan. Iku secara harfiah mmo sing wis kebak dibangun saka lemah ing Minecraft. Yen sampeyan kasengsem, MMO diarani Wynncraft.

Ngalahake rekaman jagad kanggo ngrampungake Minecraft

Video YouTube

Secara teknis, sampeyan ora bisa ngrampungake Minecraft, nanging komunitas speedrunner nyoba dhewe kanggo ndeleng sepira cepet bisa ngetrapake dalan menyang pungkasan lan banjur mateni naga pungkasan.

Rekam Donya wis rampung sajrone 7 menit, 16 detik lan lengkap tanpa alat utawa pitulung saka mods. Sampeyan bisa mriksa ing ndhuwur.
Ringkesan

Apa pikirane babagan feats minecraft sing edan? Apa ana liyane sing katon ing Minecraft sing wis nggumunake sampeyan?

80+ Bangunan Minecraft paling apik: Dhaptar Ultimate (2023)

Langit kasebut minangka watesan, nanging pungkasane, kita kabeh ora bisa digunakake ing Minecraft.

Dianyari: 2023/08/10 ing 3:17 PM

Ide bangunan minecraft

Apa sampeyan berjuang kanggo entuk sawetara Gagasan Bangunan Minecraft Minecraft?

Nalika mbangun bangunan ing Minecraft, langit dadi watesan. Manawa, iku titik sing adol sing apik. Nanging mbayangno aku ngulungake satus tumpukan blok lan bebas bebas bebas. Sampeyan bisa uga berjuang kanggo ngrampungake barang-barang sing nyenengake kanggo mbangun Minecraft. Dadi bisa uga ana istilah kanggo: ‘blok pembina.’

Pramila kita ing whodhogaming wis mutusake kanggo nggawe dhaptar ekspansif 80 ide bangunan Minecraft sing apik tenan!

Ing dhaptar iki, kita bakal nutupi kabeh kanggo proyek bangunan sing gedhe banget kanggo dekorasi sithik. Dadi, bakal ana apa-apa kanggo nyetel jus kreatif sing mili kabeh wong!

Dhaptar kita dianyari saben wulan, Dadi manawa kanggo mriksa maneh kanggo ide anyar kanthi rutin; sampeyan bisa ndeleng sawetara ide bangunan Minecraft lawas ing ngisor artikel.

Pengin ndeleng ide sampeyan nampilake ing dhaptar kita? Ninggalake komentar ing ngisor iki

Portal Cherry Nether

Portal Cherry Nether

Mangkene ide liyane mbangun saka craftxing adhedhasar biome ceri anyar Cherry. Yen sampeyan wis bosen karo portal Lawas Lawas, sampeyan bisa nggawa sawetara urip anyar kanthi ide portal nether iki.

Kabeh saka portal portal ora diganti. Temenan, portal kasebut isih digawe saka obsidian, lan blok cher mung diselehake kanggo estetika.

Bahan sing digunakake kanggo portal Cherry Nether kalebu asral tangga, papan ceri, lan pager ceri

Pagoda Jepang

Idea bangunan bengar Jepang pagoda

Apa kaendahan Jepang nyekel mripatmu? Sampeyan bisa nggawa keajaiban ing sisih wetan adoh banget kanggo sampeyan kanthi mbangun pagoda Jepang sing cocog karo kabutuhan, sopan santun saka wedhus. Iki duwe blok jinis kayu sing dilapisi simetri simetri sing apik banget limang lantai. Kajaba iku, iku paling ndhuwur kanthi gendheng nganti tutup.

Kajaba saka skala gedhe, arsitektur sing dirancang kanthi sarwa kanggo menara ing langit sing kuwat, sampeyan uga bisa tuwuh wit Sakura wit kanggo nggawa swasana Asia wétan ing jagad minecraft.

Dudu akuarium biasa sampeyan

Dudu akuarium biasa sampeyan

Ana blumbang lan banyu sing ora kaetung ing Minecraft. Nalika dheweke kabeh apik, ana sing nyenengake banget babagan akuarium Mandoomin.

Akuarium lenggah ing kothak 20 × 10 lan bakal katon gedhe ing pekarangan sampeyan. Kuarsa Chiseled nggawe pigura akuarium, lan blokir lumut digunakake kanggo lantai. Kaya akuarium, tembok digawe saka kaca.

Thanks kanggo jejak sikil sing akeh, sampeyan bisa kanthi gampang cocog karo macem-macem mobs akuatik ing akuarium iki tanpa katon rame.

Kubus omah

Kubus omah

Sapa wae sing golek ruang tamu Minecraft lan Gayane bakal nemokake akeh banding ing desain omah kubus iki dening Halny.

Nampilake telung kwartal gaya kubik kanthi munggah munggah, uga jendhela berwarna, desain iki sampurna kanggo sapa wae sing pengin omah sing ora konvensional lan apik.

Salah sawijining bagean sing paling adhem babagan desain iki yaiku dalan sing didhelikake sing nyambung kabeh telung tingkat – Sampurna kanggo njaga papan kanthi gampang diakses.

Sampeyan bisa uga bisa nyepak barang-barang munggah lan nggawe ruangan kaping papat (utawa malah kaping lima) podo karo sabanjure! Ngembangake ora mung gampang nanging langsung.

Omah Ngalih Nintendo

Omah Ngalih Nintendo

Apa sampeyan kepengin banget karo ngalih nintendo? Kaya, tenan obsess?

Yen sampeyan prakteke saklar kaping pirang-pirang jam, sampeyan uga bisa urip, bener? Omah menawa nintendo iki ngidini sampeyan secara harfiah dhewe ing tiron saka console iki.

Pengontrol lan bezel digawe saka macem-macem blok hiasan kanggo makili macem-macem bagean saklar. Aspek “omah” saka ngalih kasebut ana ing layar, sing intine trans

Omah Cliffside Cube

Omah Cliffside Cube

Dudu penggemar omah minecraft tradisional? Omah Cube Cliff iki saka Mandoomin mesthi bakal mréntahaké kanggo sampeyan.

Omah gunung sing luar biasa iki nampilake enem persagi sing beda karo fasilitas sing beda kaya ruangan panyimpenan, kamar tukang, perpustakaan, lan liya-liyane. Saben ruangan disambungake dening pers cilik sing katon gedhe ing njaba.

Malah nampilake taman langit sing misahake lantai pertama lan kaping pindho.

Wit cherry khusus

Wit cherry khusus

Nganyari tilase & tales nggawa akeh perkara anyar kanggo Minecraft, kalebu biome ceri. Dene biome anyar sing wis katon apik, tampilan standar wit ora cedhak karo wit kembang sing misuwur ing Jepang.

Bangunan sing apik banget iki ngidini sampeyan ngrangkul wit Cherry vanila ing Minecraft supaya bisa katon luwih realistis tanpa ngganti komponen utama.

Wit-witan Cherry Custom digawe saka kayu ceri, nyemprot minyak, oak peteng, bata bata, godhong coklat, lan sawetara wol.

Saka video Tutorial Mrmattrafer, sampeyan bakal sinau nggawe macem-macem wit ceri.

Hotel City

City Hotel ing Minecraft

Nalika iku ora Mansion Minecraft, Hotel iki dening Halny minangka struktur imposing sing bisa gampang dadi gambut omah pamuter.

Nampilake telung crita, signpost gantung, lan wolung kamar ngarep ngarep, desain iki cocog kanggo pemain sing pengin dirasakake nalika lagi urip ing ati kutha.

Akeh unsur hiasan (kaya Eaves, lampu anget, lan tembok bata) meh padha karo gaweyan realistis. Ana uga papan kanggo nyimpen kabeh barang sampeyan.

Kajaba iku, kanthi jendhela sing mbukak lan teras bumbung, sampeyan bakal duwe akeh ruangan kanggo ngendhokke lan njupuk pemandangan.

Trek Coca Cola

Trek Coca Cola

Nggolek kanggo nambah truk menyang kutha Minecraft utawa dalan gedhe? Mula, iki minangka Minecraft Minecraft sing sampurna kanggo sampeyan. Truk coca-cola sing apik banget sing dirancang dening Halny. Pencipta Minecraft singented wis maneh ngirim mbangun sing apik sing bakal cocog karo jagad minecraft modern.

Truk kasebut kasusun saka bahan sing bisa angel ditemokake, kalebu blok konkrit abang, kothak shulker abang, slabs Quartz lancar, lan looms. Saka pipa kenceng tembok cobboti kanggo langkah trapdoor besi, truk abang iki kabeh. Malah duwe parut ing sisih ngarep uga sumeram sisih sisih!

Langit dhasar

Langit dhasar

Mesthi wae ing njero lemah dadi papan sing aman. Banjur maneh, duwe macem-macem perils, uga: Kolam lava sing ora disangka, monsters, ora kanggo nilar pertambuhan pemain liyane.

Yen sampeyan nggoleki premis unik kanggo dhasar Minecraft Super-Aman, ora katon luwih apik tinimbang tutorial sing apik iki saka Folli.

Iki nampilake platform gedhe ing langit, mung diakses banyu tunggal. Iki tegese bakal angel kanggo intruder kanggo ngetik uninvited. Ditambah, katon apik tenan!

Portal Pedhang Nether

Portal Nether minangka utama ing jagad Minecraft, lan pedhang Pedhang Nether iki dening Goldrobin njupuk konsep menyang tingkat anyar.

Nampilake pedhang nether raksasa sing bisu lemah, desain iki sampurna kanggo para pemain sing pengin desain grand sing akeh banget.

Pengin ide sing adhem? Wilayah sing ana pedhang bisa dibatalake menyang rereged, reruntuhan rergging sing bisa tikel kaping pindho minangka pangkalan kanggo nyimpen dada sadurunge njelajah.

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging desain iki entuk aku super bungah kanggo mburu mupu mobi sabanjure!

Kolam Tanpa Winates Epik

Kolam Tanpa Winates Epik

Kolam Infinity Infinity Epik iki dening Mandoomin bakal katon apik banget preduli saka apa versi sing sampeyan lakoni lan apa biome sing sampeyan lebokake.

Iki nampilake rong kolam renang sing digawe saka kaca. Geser banyu ing sisih sisih ndhuwur kanggo kolam renang sekunder ing sisih ngisor. Kolam infiniti iki digawe utamane saka konkrit biru / kaca.

Sisih blumbang tanpa wates ditutupi nganggo kwarsa kuarilis, lan karpet putih dilebokake ing ndhuwur kanggo nggawe sudhut pop kolam renang.

Kolam infinition Mandoomin bakal katon apik kanggo mbangun modern utawa futuristik.

Taman Tema

STEPIDEIDE, RollerCoaster Tycoon lan penggemar Coaster Planet. Pemain Minecraft uga duwe kabeh sumber daya sing dibutuhake kanggo mbangun desain kaya kutha ing taman tema. Saka rodha ferris ferris kanthi fungsional kanggo macem-macem pondokan panganan, ana proyek kabeh bentuk lan scope sing bisa dianggep nalika mbangun taman tema minecraft.

Sampeyan ora kudu sinau intrasi redstone lan interaksi obyek kanthi dhewe, uga. Ana akeh Tutorial kanthi online sing bisa mbantu sampeyan nggawe sampeyan ngrampungake penting tema ing Minecraft. Sampeyan bisa miwiti prasaja karo pondokan panganan, dartboard, lan barang liyane. Sawise sampeyan entuk hang, sampeyan bisa pindhah menyang struktur sing luwih kompleks kaya roller coasters!

Atap Kaca Wong tuwa sing nyolong srengenge ing njero omah. Kayane sampeyan lagi dolanan dhewe!

Gedung Pink Jepang

Gedung Pink Jepang

Omah-omah Jepang sing apik banget sing ceri minangka salah sawijining ide bangunan paling apik kanggo Minecraft Versi Saiki Minecraft. Kanggo siji, omah Jepang pink iki dening Stevler bakal pas karo biome biome ceri ing versi 1.20.

Omah lenggah ing kothak 26 × 25, menehi sampeyan ton kamar kanggo nyiyapake area kerja. Umume bahan sing digunakake kanggo omah iki digawe saka wit ceri, kalebu trapdoors, tangga, slab, lan papan kayu.

Sakabèhé, desain iki nyedhiyakake omah Jepang sing nyenengake, wiyar sing katon apik banget.

Jubin kaca game squid

Jubin kaca game squid

Yen game cipri ora bisa nilar sampeyan, kita wis entuk kabar apik!

Sampeyan bisa nggawe salah sawijining set sing ditemokake ing seri kasebut kanthi ngetutake jubin game squid gelas Shibbaz mbangun ide.

Ora mung bisa uga meh padha karo game Netflix, nanging uga bisa kaya ngono.

Dadi apa sing nunggu? Nangkep piksaxe, gawe struktur iki, klumpukne sawetara palit, lan nikmati momen tegang karo ide mbangun Minecraft iki.

Priksa manawa uga nyegerake dhewe karo sawetara tips pvp kanggo ngamanake ws.

Sepur Subway Realistic

Sepur Subway Realistic

Delengen sapa maneh: Halny ngirim mbangun liyane sing cocog kanggo kutha Minecraft utawa garis metro. Sepur sepur realistis iki kasusun saka anvils, konkrit kuning lan biru, slabs Quartz Quartz, lan lawang oak. Iki tegese bangunan Minecraft iki ora bakal angel banget kanggo mbangun ing tahap awal Perencanaan kutha.

Mbangun ora mung kalebu eksterior sing nggumunke nanging interior sing apik banget sing nambah elemen realisme lan dekorasi kanggo jagad minecraft. Tangga kayu Garis tembok sepur, dene Rod Ender Rod nuduhake ril kanggo penumpang kanggo nyekel. Kita pancen seneng banget lan ora sabar ngenteni kanggo awake dhewe!

Playground EPIC

Playground EPIC

Yen sampeyan wis rampung mbangun dhasar lan nggoleki soko kanggo dilebokake ing njaba, sampeyan bisa nggunakake ide playround epik iki saka Mandoomin. Dibandhingake Taman Minecraft utawa peternakan, duwe papan dolanan ing pekarangan sampeyan minangka perkara sing unik lan nyenengake.

Tanduran papan dolanan sing apik tenan iki ing kothak 23 × 23, ninggalake papan sing akeh kanggo dilebokake ing ayunan, slide, lan liya-liyane. Sampeyan bisa uga nggawe luwih gedhe kanggo luwih akeh kamar kanggo mbukak lan seneng-seneng karo kanca-kanca!

Platform Fitur Mandoomin Mandoomin, swings, kothak wedhi, lan uga ana prau cilik.

Biomes Mini

Ing urip nyata, ana subset wong sing seneng ngurus bonsais, terrarium, lan versi miniatur saka landskap alam. Versi Minecraft saka sing nggumunake iki, sampeyan bisa ngomong, minangka daya tarik kanthi nggawe biomes Mini.

Kagiyatan iki cocog kanggo pemain sing pengin sisa-sisa petualangan lan bisa bali maneh. Contone, yen sampeyan lagi ing omah ana ing biome ara-ara samun, sampeyan bisa mlebu menyang lapangan lapangan lan sawetara sumber daya unik, sing banjur bakal digunakake minangka omah mini hiasan dekorasi.

Amarga sampeyan ora nggunakake sumber daya kanggo proyek iki, sampeyan bisa kaya kreatif kaya sing dikarepake lan nggawe irisan-irisan sing ora ana wates ing omah!

Kuil Yunani

Kuil Yunani

Yen sampeyan diwenehi kesempatan kanggo ngulandara ing endi wae ing saindenging jagad, sampeyan bakal lunga?

Yen sampeyan mangsuli Yunani, mula kita duwe warta kanggo sampeyan! Kuil Yunani iki dening lytezcraft minangka rekreasi sing setya karo bangunan gaya Yunani kaya partai, cetakan karo lefit sentuhan sing luwih kreatif lan pribadi kanggo pamuter minecraft sing luwih umum.

Lungguh ing pinggir gunung kanthi sepasang patung Marmer njaga premis, candhi iki sampurna kanggo para pemain sing pengin omah sing bisa diarani.

Minecraft McDonald’s

Minecraft Mcdonlads Mbangun

Mesthi ana sing nggumunake babagan merek modern sing nyata lan urip bisa urip ing jagad minecraft. Restoran McDonald modern iki dening TSMC mung – nampilake simbol McDonald sing wani lan ikon ing bangunan sing ngrancang arsitektur sing tetep bener kanggo ranté panganan cepet iki.

Nalika interior wis kebak ide perabot sing nggawe restoran iki, njaba uga ana gegayutan karo parkir sing sejatine kaya parkir lan susunan pekarangan. Mbok menawa sampeyan bisa nimbang mbangun ing ‘n’ utawa bangunan kfc ing jejere.

Kfc

Bangunan Kfc Minecraft

Restoran KFC iki dening Halny minangka salah sawijining ide Minecraft sing paling disenengi sing bisa dingerteni kanthi cepet kanggo latar mburi putih-and-abang lan arsitektur sing gampang. Sampeyan bisa milih nambah sawetara mods Realistis kanggo nggawe luwih bener-urip.

Kajaba iku, sampeyan duwe akeh ruangan kanggo nambah rincian sethithik supaya katon asli. Lan yen sampeyan nggoleki sing cepet-munggah, tungku ing njero bisa nyiyapake pitik goreng yen perlu, kaya kasunyatane.

Gedhung Modern Modern

Gedhung Modern Modern

Yen sampeyan wis bosen rereget lan log mbangun, gedhung sing gedhe iki dening flyingcow minangka salah sawijining ide bangunan Minecraft sing paling apik sing bisa menehi inspirasi.

Kanthi tema sing apik, ramping, lan modern, iki minangka salah sawijining ide Minecraft Minecraft sing bisa digawe.

Bagean tengah omah dipotong, nggawe konten sing sampurna kanggo ide omah kanthi pirang-pirang wong. Ing njero, sampeyan bisa nemokake enem kamar utama: ruang tamu, pawon, kamar turu, perpustakaan, ruangan, lan gendheng teras. Taman sing apik lan dijaga uga menehi tampilan tenang alam.

Starbucks Cafe

Starbucks Cafe Minecraft

Yen sampeyan pengin njaluk inspirasi kanggo Minecraft mbangun kanggo jagad sing ana ing kutha, bangunan Starbucks iki dening Halny bisa uga sampeyan goleki.

Toko kopi replika iki, kanthi palet warna-warni kopi sing apik banget lan bata bata coklat sing apik, gampang dingerteni kanggo sapa wae sing kenal karo sapa wae.

Lan yen sampeyan ora sopan kaya aku, sampeyan uga bisa milih mangan; Ing njero ati kanggo nggumunake desain interior utawa njaba ing sangisoring awnings lan payung sing line perimeter.

Komplek Living ing jero banyu

Dasar laut iki minangka salah sawijining perkara sing nyenengake kanggo mbangun ing Minecraft!

Yen sampeyan wis maca dhaptar sepuluh desain dhasar Minecraft paling apik, sampeyan bakal ngerti manawa kita duwe penggemar dhasar jero banyu.

Nanging sampeyan bisa luwih akeh karo konstruksi ing jero banyu, uga. Yen sampeyan nggoleki proyek bangunan sing rumit kanggo njaluk untu sampeyan, mula Tutorial Sheggg kanggo mbangun komplek dhasar sprawling sing dipasang ing ngisor segara sing paling apik.

Nduwe jendhela kaca sing gedhe banget, sprawling, desain sudut sing apik, lan papan lantai sing cukup kanggo kabeh mod. Omah ing jero banyu anyar bisa dadi mung bab sing dibutuhake kanggo ambegan maneh ing jagad kaslametane.

Yen sampeyan seneng mbangun jero banyu, priksa manawa kanggo mriksa 15 Idea dhasar ndhuwur kanggo inspirasi

Lampu langit-langit kreatif lan dinamis

Lampu kasebut minangka sawetara gagasan minecraft epik

Sampeyan kudu Cahya Omahmu. Napa? Amarga yen ora, bakal diisi monsters. Ora katon apik banget.

Nanging ora ateges sampeyan diwatesi kanggo obor lan glowstone. Nyatane, ing nganyari anyar, pilihan sampeyan kanggo lampu bisa nambah eksponensial, kaya sing wis dibuktekake kanthi Tutorial Lampu Ceiling Minecraft saka McRam.

Yen sampeyan kepengin sinau luwih lengkap babagan kabeh pilihan nalika mirsani Lampu Minecraft, kenapa ora priksa pandhuan kanggo sumber lampu Minecraft sing paling apik sing bisa digunakake ing ngendi wae?

Pungkasane, lampu sampeyan bakal katon luwih apik yen sampeyan nggunakake mod Optical. Mangkene pandhuan kanggo nginstal Opticine ing Minecraft ing 2021.

Bank minecraft

Bank minecraft

Bank Minecraft Bank Damel dening Halny kalebu penggerit, interior sing nggumunake, slingsar minangka lantai marmer, lan kamar konsultasi pribadi. Sampeyan uga bakal nemokake case sing nganggo tong kanggo kabeh barang sing larang regane, kayata zerdds, emas, lan berlian!

Iku bangunan modern sing bakal pas menyang kutha modern! Fasad ngarep kalebu jendhela towing lan pergola ngarep pergola sambutan ing bangunan kasebut. Iki cocog karo trotoar, lan pemain kudu seneng njelajah interior saka bangunan iki!

Truk panganan

Minecraft truk pangan mbangun ide

Minecraft Mbangun ide sing muter panganan lan yakin bisa narik kawigaten luwe. Nanging yen sampeyan tenan pengin ngadeg, truk panganan minangka salah sawijining perkara sing kudu dibangun ing Minecraft.

Truk panganan iki dening Halnyalny duwe tekstur belang sing apik banget, desain sing nggumunake, lan interior sing mulyo sing bisa nggodha wong-wong sing keluwen.

Bab sing paling apik babagan bangunan iki yaiku kemampuan kanggo plop ing endi wae ing saindenging jagad. Tengah alas? Yakin. Dening segara? Pancen bisa!

Stasiun gas minecraft

Stasiun gas ing Minecraft

Mbangun kutha kontemporer? Sampeyan mbutuhake stasiun gas sing padha karo mbangun Halny kanggo bahan-mobil khayalan kasebut.

Stasiun gas iki nyedhiyakake titik pit estetika kanggo mbangun kutha Minecraft sampeyan. Kanggo miwiti, sampeyan bakal mbutuhake rod, bata, lan bata watu. Kabeh ditabuh persis kaya ing tutorial halny.

Bangunan njero ruangan uga bakal entuk manfaat saka lantai cekak ireng lan putih. Sanajan sampeyan bebas milih desain lantai sing pengin. Kutha sampeyan, aturan sampeyan.

Kastil kayu

Minecraft Wooden Bastle Mbangun ide

Donya Minecraft yaiku nelang karo warga desa lan monsters-lan njaga tatanan ing tanah tanpa pamrentah pungkasane telpon sampeyan.

Munggah kanggo proyek? Kastil kayu iki bisa dadi dhasar sing dipercaya, kanthi struktur sing nawakake pesona sing béda lan mediefalesque.

Rampung karo moat kanggo mbatalake sizes ing server PVP, tembok dhuwur kanggo keamanan maksimal, sampeyan bisa ngilangi pori sing terkenal.

Blok apartemen

Apartemen ing Minecraft

Nada mudhun ing skyscerper sithik, tambahake estetika kanggo, lan sampeyan entuk apartemen minecraft iki dening Halny. Komplek apartemen papat crita iki duwe wolung ruangan, papat lorong, lan balconies ing saben lantai.

Lantai ngisor dihiasi karo tanduran wit-witan uga kanggo tampilan minimalis kabeh. Saben kamar katon padha ing bangunan iki, nanging ora ana sing mandheg saka milih lan nggawe gaweyan dhewe. Kabeh ing kabeh, mbangun apartemen iki minangka dhasar omah modern kanggo sampeyan lan geng.

Toko sandhangan

Toko sandhangan minecraft

Toko sandhangan iki dening Halny minangka salah sawijining perkara sing paling ndhuwur kanggo mbangun Minecraft kita bakal menehi saran.

Kanthi wallpaper kontemporer, lantai cekak sing sederhana, lan pangkalan kayu, bangunan Minecraft prasaja iki kudu katon apik.

Ing ndhuwur, bangunan iki uga bisa tikel kaping pindho minangka bangunan lan papan kanggo nampilake lan nyimpen koleksi waja.

Dadi, yen sampeyan pengin ngluwari koleksi waja lengkap kanggo kanca-kanca, iki minangka kasempatan sing sampurna kanggo nindakake. Aja kantun kasempatan sampeyan.��

Gantung House

Minecraft Gantung

Kanthi Gravitas Blok sing ora ana ing Minecraft, sampeyan duwe jumlah kebebasan kreatif kanggo nggawe sawetara desain edan.

Desain Gantung Gantung iki dening siji tim, minangka salah sawijining bangunan Minecraft kaya ngono.

Gantung dening bagean gaji gunung, omah iki, terus terang, katon treehor minecraft ing steroid.

Sampeyan uga cukup praktis, kanthi farm gandum kanthi fungsi sing bisa digunakake kanggo kepinginan atimu.

Wit Cherry

Ana sing ora becik lan nepsing babagan kembang ceri. Ora mung katon kaya ngene, nanging luhurane ndadekake dheweke angel banget.

Sayange, kita ora duwe kesenengan kanggo nyedhaki bledosan grove. Nanging sing ora kudu ngalangi sampeyan supaya ora nyenengake kaendahan wit jambon sing apik iki!

Kanthi pirang-pirang rencana lan usaha, sampeyan bisa nggawe wit kembang ceri dhewe saka awal. Yen sampeyan butuh pitulung sethithik nggambarake proyek sampeyan, sampeyan bisa nonton video kanthi Cortezerino, sing nggawe video sing luar biasa babagan cara mbangun kebon Jepang kanthi pusat kembang ceri.

Menara Jepang

Menara Jepang kelangan ide

Pagodas ing MINECRAFT BISA bisa uga kaya sing nggumunake kanthi nyata. Menara Jepang iki miturut siji tim nampilake desain sing apik banget karo atap sing rumit. Thanks kanggo dhuwur sing gedhe banget, struktur iki bisa uga digunakake minangka titik lookout kanggo dhasar thanks kanggo akeh tiar lan lampu ing saben pojokan.

Tambah sawetara wit kembang cherry minangka dekorasi ide, lan sampeyan wis dadi mripat sing nyata!

Jembatan Kali

Jembatan Kali ing Minecraft

Apa kutha sampeyan dipimpin dening kali utawa tlaga?

Yen sampeyan ora nggawe rekreasi canals Venice utawa apa wae, sampeyan kudu jembatan. Dongeng dongeng Cottage inti river bridge dening rubah nawakake solusi estetika kanggo kabeh kasusahan berair. Kajaba saka fungsi, uga katon apik banget lan cute kanthi tampilan lantern hanging hanging, sawetara potters lan tanduran ing jembatan, lan bumbung kanggo nglindhungi sampeyan saka srengenge.

Cafe cute

Gagasan Kering Cafe

Kafe cute iki dening Halny minangka desain Minecraft sing luar biasa, ora ana sing nolak.

Nanging aja nganti ukurane sampeyan – butuh kreatifitas kanggo nggawe desain cilik ing Minecraft.

Lan pikirane? Iki siji pancen nyolong pertunjukan kanthi desain minimalis lan kompak.

Gendhang ing kothak 11 × 6, cafe iki bisa dipotong ing wilayah manggang, sawetara kursi, lan malah sawetara pengaturan kembang ing njaba papan. Kabeh tanpa katon rapet!

Gym

Gym

Kenek gym kanthi mbangun minecraft sabanjure. Mbangun iki duwe mesin gym kaya tas tinju, punding, lan uga bobot kanggo deadlift. Nggunakake Skelon Skullon kanggo makili Dumbells lan duwe garis / jus jus ing lantai pertama.

Eksternal kasebut kalebu macem-macem blok konkrit kaya konkrit abu-abu sing peteng lan cahya kanthi lantai loro abang. Blok liyane kalebu ceramah, rantai, armor ngadeg, lan kabeh limang piring dada.

Iku durung nggawe modern modern sing sampurna kanggo wong-wong sing duwe kutha Minecraft. Bakal katon sampurna ing jejere bank Minecraft sadurunge.

Kincir angin gedhe

Kincir angin iki minangka ide sing apik kanggo para kanca Minecraft sabanjure

Yen sampeyan duwe dhasar sing dibangun ing kebon pertanian, struktur omah sampeyan sengaja metu kanggo kincir angin sing apik banget kanggo nyolong pertunjukan kasebut.

Tutorial sing jero saka Walkthewaffle mlaku sampeyan liwat saben langkah. Saka kwartal suku kanggo digantungake potongan-potongan sing menehi khayalan angin spinning, rinci lan skala nggawe salah sawijining bangunan sing paling apik sing dakdeleng ing sawetara wektu.

Iki kanggo nyoba nalika sampeyan terus maju ing game. Iku akeh banget. Yen sampeyan nggoleki bab sing padha nanging sithik subtle, tutorial iki saka akta game bisa uga mbantu.

Akuarium (karo iwak nyata!)

Aku seneng karo Minecraft mbangun ide kaya akuarium iki!

Aku mikir Minecraft luwih apik wiwit Mojang mutusake ngisi segara kanthi spesies iwak sing ora kapetung. Saka warni kanggo Mundane, umume pemain ora bakal entuk kesempatan sing apik kanggo nyawang wong akuatik sing anyar.

Dadi, apa ora becik yen para pemain bisa duwe tank kebak iwak ing omahe? Sing persis apa sing paling gampang akuarium modern vexelville sing gampang digayuh. Kapenuhan hiasan ing jero banyu, bisa uga didhekake ing mode Survival!

Villa modern

Villa ing Minecraft

Kadhangkala, kabeh sing dikarepake yaiku grand ing ngendi kita bisa nikmati pemandangan musim panas ing njaba jagad. Lan iku babar blas ok – Sapa sing ora pengin ndeleng pemandangan sunlit saka njaba kamar turu sampeyan? Villa modern iki dening Akila Game minangka desain omah kontemporer sing nggambarake arsitektur sing nggumunake.

Saka taman ruangan kaping loro kanthi pring dhuwur kanthi udhara ing udhara menyang desain terbuka ing tengah omah, bimbingan iki sejatine salah sawijining jinis.

Gantung Mansion

Pengin ngrebut kanca? Coba elinga omah gedhong angker ing Minecraft lan menehi wedi amarga dheweke njelajah bale sing ditinggalake lan medeni.

Gedhung lawas iki meh digawe saka blok kayu, sing menehi getar lawas lan dilapidated. Macem-macem unsur hiasan kaya cobwebs lan sirah lanterny jack o ‘fasad bangunan mung nambah kesegaran bangunan iki.

Sing ujar, sampeyan bisa ngenalake muter dhewe lan nggunakake cob

Treehouse Minecraft

Wit iki minangka salah sawijining perkara sing nyenengake kanggo mbangun Minecraft!

Aku wis ndeleng akeh wong nyoba mbangun treehor Minecraft. Aja salah, sawetara wong-wong mau mung apik. Nanging kanthi adoh, masalah gedhe meh padha: wit cilik.

Ing bagean, sing nggawe tutscraft minecraft Treehouse Tutorial Minecrafy supaya apik banget. Dheweke ora mung mbangun basis ing ndhuwur lemah kanthi stasiun jaga lan kabeh fasilitas sing dibutuhake. Dheweke uga nggawe wit sing sampurna dhewe, sing cukup gedhe kanggo ngrampungake dhasar omah.

Sawijining karya modern

Aku seneng karo Minecraft mbangun ide kaya omah modernis iki

Aja kuwatir yen sampeyan mbangun blok kayu lan watu kanggo manggon ing. Aku ora bisa ngapusi, aku asring nindakake.

Apa sampeyan nggoleki ide bangunan Minecraft sing anyar lan ora bisa urip ing wayah wengi? Napa ora mriksa tutorial iki saka Juns Mab, nuduhake kepiye arsitek nyata bakal nyedhaki waktu urip kanthi modis?

Asil minangka karya modernis, sing seneng sing katon ing wilayah kutha sing paling apik.

Sistem MineCart

Railway otomatis iki minangka salah sawijining ide bangunan Minecraft

Yen sampeyan nggoleki babagan kompleks, nyenengake banget kanggo mbangun, lan migunani ngluwihi pangerten, ora katon luwih lengkap tinimbang Tutorial Sistem Pengangkutan Otomatis Transportasi Kanthi Cubey.

Saka sistem budhal dhasar, para pemain bisa ngluncurake minecarts menyang lokasi ing jagad iki. Iki bisa nggawa dhewe utawa dada barang, nggawe luar biasa migunani kanggo transportasi bahan bangunan saka dhasar panyimpenan menyang situs sing paling anyar.

Mbok menawa kabel redstone bisa uga kompleks sethitik, nanging investasi wektu mesthi bakal cocog ing jangka panjang.

Kepulauan Floating

Mbangun Minecraft Island Minecraft

Bangunan ing tanah kasebut diluncurake lan diluncurake. Gawe Pulo Ngambang Diilhami dening alonpayz tinimbang!

Miturut pencipta video, kanggo mbangun sampeyan kudu nemokake lokasi sing cocog, pasang blok lan mbangun 7 pamblokiran dhuwur, sijine salib ing lapisan blok nomer loro, banjur kasut nganti tekan ndhuwur -Dadi Pyramid. Sing bakal dadi dhasar bangunan.

Saka ing kono, pulo sampeyan bisa omah apa-apa sing cocog. Secara pribadi, wit Sakura Ana kuwasa denda ing kana.

Krambator Langit Modern

Minecraper Skyscraper

Ayo padha ngadhepi, kita wis mikir babagan bangunan pencakar langit ing sawijining titik. Nanging mikir babagan iki, sepira sing wis rampung lan rampung?

Yen sampeyan pengin ngrampungake desain sing adhem, pencakar langit modern iki dening Hexregulus minangka konkrit putih konkrit sing megah sing apik banget. Mbangun skyscraper iki ing kutha utawa minangka mandiri – sampeyan yakin bakal dadi kepala karo ide bangunan iki nembus langit.

Fountain banyu kodhok

Fountain kodok iki minangka ide sing apik kanggo para Minecraft sabanjure

Omah-omah sing arep sampeyan karep ing saben jagad minecraft sing sampeyan lakoni. Nanging sing nyenengake ora mandheg nalika sampeyan entuk perabot, papat tembok, lan atap.

Sawetara unsur-un-break saka omah minecraft sing apik yaiku hiasan sing ngubengi. YouDuber Bitgarden duwe sing apik ing Piece Waterworks Piece: kodhok watu sing apik banget sing cocog karo blumbang utawa tlaga sing sampeyan pasang.

Nggunakake sawetara sihir redstone lan sawetara sensor lampu cahya, sumber kodok iki bisa ngaktifake banjur mateni garis siklus awan. Iki menehi patung dinamis sing kurang upaya sing katon luar biasa.

Bakal katon apik tenan yen sampeyan duwe salah sawijining paket tekstur minecraft minecraft paling apik kanggo mbukak!

Patung kothak kutha

Aku seneng karo Minecraft mbangun ide kaya patung iki!

Yen kodok ora babar pisan (apa sing salah karo sampeyan?), nanging sampeyan isih kepengin weruh banyu mancur saka macem-macem, kenapa ora mbangun siji … saka sampeyan dhewe?

Tutorial sing apik tenan iki dening YouTuber Agrps nampilake pandhuan cepet kanggo telung sumber adat. Nanging miturut pendapatku, sing paling apik yaiku steve sing ora cocog karo Steve, posing ing lutut, nggawa bobot jagad kaya atlas.

Kanthi mung sawetara kustomisasi cilik, sampeyan bisa ngrampungake kulit minecraft khusus. Utawa sampeyan mung bisa tetep cukup samar kanggo njaga denibat sing bisa dilengkapi. Ora sombong, iku penghargaan dhiri, lan dina iki angel teka.

Dasar Kulit Ngimpi

Dasar Kulit Ngimpi

Yen sampeyan penggemar MupaTubers, sampeyan yakin wis tau krungu impen. Yen sampeyan penggemar impen, kenapa ora nyoba dhasar kulit impen iki? Desain iki asale saka Pencipta Minecraft singentia Devon Hawes. Iku penghormatan sing sampurna kanggo Minecraft Youtuber lan Konten Cipta.

Bangunan kasebut cukup sederhana ing njaba nanging ngemot akeh blok hiasan lan fungsional ing njero. Sampeyan kudu beton ijo, putih, lan ireng lan blok liyane sing kaya kaca ijo lan lukisan. Blok liyane kalebu slabs kwarsa lancar, rod lan godhong alas.

Desa tradisional uga

Iki minangka salah sawijining ide bangunan Minecraft sing apik tenan

Yen sampeyan wis bosen nggunakake rereget sing dicenthang 2 × 2 kanthi ember banyu ing saben sisih kanggo terus-terusan nambahake pasokan, kenapa ora mriksa pandhuan Michael Heist kanggo mbangun sumur hiasan sing apik tenan?

Iku desain sing gampang banget, nanging sing cocog karo omah-omah utawa omah-omah sing ana gandhengane. Sing paling apik, dheweke nuduhake sawetara cara sing gampang kanggo nyampur lan katon unik tanpa kabutuhan investasi bahan sing dhuwur.

Jambatan Bumbung Marshland

Jembatan IT minangka salah sawijining prekara sing akeh kanggo mbangun Minecraft!

Sampeyan ora bisa udan ing Minecraft, mula kita ora ana wong liya sing wadhah liwat banyu Marshy tinimbang mlaku-mlaku. Nanging apa yen dakkandhani yen ana cara kanggo nyabrang banyu sing cekak sing gampang lan katon apik tenan?

Deleng tutorial iki kanthi jinis jinis, sing nuduhake kita carane nggabungake jembatan atap sing gampang banget. Iki digawe nganggo kayu, cobble, lan sawetara penempatan lantai sing cerdas katon meh yen dibutuhake tekstur khusus.

Dasar Nether

Bentenget iki apik banget kanggo proyek Minecraft sabanjure

Nganyari nganyari kanthi dhasar ngowahi jagading jagad. Owah-owahan paling gedhe yaiku mandheg dadi papan sing sampeyan lakoni sajrone limang menit lan ninggalake.

Saiki, Walanda minangka papan sing apik kanggo mbuwang akeh wektu. Dadi, mung rumangsa yen sawetara pemain bakal milih mbangun pangkalan permanen ing Nether.

Sampeyan cocog karo kabeh sing dikarepake saka mitra overworld lan sawetara pertahanan ekstra kanggo ngatasi kabeh medeni ing jarum kudu dibuwang.

Salah sawijining favoritku yaiku Basis Nether Ultimate Geminitay, sing pancen nggumunake yen aku luwih seneng nggunakake minangka pangkalan utama, dadi omahku sing luwih dhuwur.v

Televisi Minecraft

TV iki minangka apike kanggo proyek Minecraft sabanjure

Lan ngomong babagan guwa blokir sampeyan, apa sing bakal digunakake tanpa televisi dhewe?

Tutorial iki dening Blendigi nuduhake sampeyan carane nggawe 6 desain TV minecraft unik, saben katon apik banget lan kanthi ukuran lan gaya sing cocog karo desain dhasar.

Bandara Minecraft (kanthi pesawat mabur)

Aku tresna Minecraft mbangun ide kaya bandara iki!

Donya Minecraft gedhe lan iki minangka bandara wis nggawe dhaptar ing dhaptar sing kudu dibangun ing Minecraft. Dadi, nalika nyoba njaluk saka a menyang b, ora kaget amarga warga Minecraftia bisa uga kudu mbukak pesawat saiki banjur.

Untunge, sampeyan bakal weruh tutorial Tutorial iki dening YouTuber Halny, sing nuduhake sampeyan carane mbangun bandara sing apik banget karo pesawat landing sing isih ana ing langit!

Apa sing cocog karo kutha Minecraft modern utawa adaptasi kanggo soko liyane desa, iki minangka fitur desain sing bakal narik kawigaten nalika sampeyan nuduhake jagad Minecraft.

MINECART Roller Coaster

Rollercoaster iki minangka salah sawijining ide bangunan Minecraft

Yen sampeyan tau main tycoon RollerCoaster utawa thrillville bali dina, sampeyan bakal ngerti kepiye carane bisa nggawe obyek Rollercoaster khusus.

Sampeyan bisa uga ora jelas jelas – sawise kabeh, sistem fisika MineCart ora meh rumit cukup kanggo loop-the-loops and laras rollercity sing bakal njaga sampeyan nglipur nganti pirang-pirang jam.

Kemungkinan mbutuhake redstone lan trek. Dadi, bisa uga ora dadi proyek praktis kanggo jagad kaslametane sing nembe dibukak. Nanging yen sampeyan kepengin weruh apa sing kasenengan trek minecart sing bisa, priksa Demo iki dening Youtuber Kudilstyle.

Slide banyu prau

Geser banyu iki minangka salah sawijining perkara sing adhem kanggo mbangun Minecraft!

Minecarts ora duwe fisika paling intuisi, sanajan. Nanging, akeh pangguna milih mbangun barang sing meh padha karo slide banyu, rollercoaster sing nggunakake kapal tinimbang minecarts.

Kapal bisa mumbul, mlumpat, menek, nyepetake, lan decelerate kanthi gampang, nggawe alat sing cocog kanggo nggawe buildationsane.

Kanggo slide banyu sing apik banget karo lompat, ngangkat, lan ramp sing kanggo menehi inspirasi ide kanggo minecraft sabanjure, priksa tutedi iki saka sampeyan saka Youtuber Swipters287.

Lampu dalan

Lampu kasebut minangka salah sawijining ide Minecraft epik

Yen sampeyan wis nyipta sawijining desa utawa kutha cilik, ana sing kudu digatekake dhewe karo lampu ruangan. Untunge, sensor Redstone Daylight ngidini sampeyan mbangun seri StreetLights sing apik sing apik sing diuripake kanthi otomatis nalika wiwit peteng.

Minangka desain streart gaya bergaya, aku seneng koleksi 8 tutorial saka Kenneth. Cocokake karo tutorial iki kanggo ngati-ati kanthi idonpower, lan sampeyan ora bakal kudu mbukak gaya dendam liwat peteng maneh!

Kem Pertambangan

Dasar mine iki minangka ide sing apik kanggo para kanca Minecraft sabanjure

Pertambangan minangka salah sawijining bagean sing paling nyenengake kanggo muter Minecraft. Nanging aku ora wedi ngakoni manawa, ora bisa tuwuh sethithik. Iki nyata banget nalika ngrancang tambangku, ing endi tangga sing dipotong ing gunung sing ora diwarisake yaiku pakewuh.

Yaiku, nganti aku ndeleng tutorial kemah pertambangan sing apik tenan saka reumiho, kanthi stasiun kerajinan, lampu adat, lan krenjang sing gedhe kanggo adol estetika!

Biasane, pertambangan yaiku apa sing daklakoni kanggo nyiapake tahapan game mengko. Nanging yen aku ngrancang kemah pertambangan kaya iki kanggo sawetara Minecraft sawetara, aku ora yakin yen aku wis metu saka iku!

Desain Kamar Realistic

Desain Kamar Realistic

Akeh proyek Minecraft ora kudu melu janji struktural sing akeh banget, sanajan. Liyane mung bisa dadi cara anyar kanggo mikir babagan bangunan. Priksa ide sing apik tenan iki kanggo perabot jedhing nyata saka tutorial iki saka McRam kanggo conto sing sampurna!

Mesthi wae, kajaba sampeyan duwe sawetara jinis modal, ora perlu kamar mandi utawa jamban. Nanging yen sampeyan kudu nambah siji, bakal nambah unsur anyar ing pangkalan sampeyan. Malah bisa uga seneng banget kanggo ngrancang desain asli!

Mesin vending, lemari arcade, lan liya-liyane

Dekorasi kasebut minangka sawetara perkara sing nyenengake kanggo mbangun ing Minecraft!

Masalah gedhe aku nalika ngisi omah Minecraft aku asring duwe papan sing gratis lan ora akeh ide sing nyenengake kanggo ngisi. Tabel plate-lan tekanan pager lan kursi, bisa uga. Nanging luwih adhem bisa nyakup mesin vending, lemari arcade, perabot pawon, lan liya-liyane.

Loro volume 1 lan volume 2 saka seri iki kanthi fitur Blendigi Feature Pandhuan kanggo nggawe kabeh ing ndhuwur.

Sayange, ora ana sing bisa digunakake. Nanging dheweke isih katon apik tenan yen sampeyan wis rampung nggawe guwa wong lanang sampeyan.

Kursus Custom Parkour

Kursus kacepetan kacepetan iki minangka salah sawijining perkara sing adhem kanggo mbangun Minecraft!

Peta Minecraft Parkour minangka tambahan akeh server online lan peta tantangan nanging nyoba mbangun dhewe bisa dadi tambahan kanggo jagad kreatif utawa slamet sampeyan.

Intine, peta Parkour minangka platform pertengahan udara ing ngendi pemain kudu menehi hakim gedhe lan cilik mlumpat saka blok. Ing peta sing luwih angel, blok diganti karo barang sing luwih ora konvensional kanthi hitboxes hitbox, kaya cobweb lan pager. Perlu luwih akeh katrampilan tinimbang Minecraft biasa, dadi priksa dhaptar mouse sing paling apik kanggo Minecraft ing 2021.

Yen sampeyan ora yakin ing ngendi miwiti lan sampeyan pengin refres ing dhasar nggawe peta Parkour sing apik banget, priksa tutorial iki dening Youtuber Ragon Akasashi.

Kutha obsidian ing pungkasan

Kutha obsidian ing pungkasan

Minecraft ora resmi duwe mburi. Nanging nalika sampeyan bisa ngalahake Naga Ender, sampeyan kudu rumangsa mikir babagan nggawe jagad minecraft anyar.

Nanging mandheg! Napa sampeyan bakal mandhek sadurunge sampeyan nggunakake pungkasan? Iki minangka papan sing asring diabaikan nanging luar biasa kanggo mbangun sesuatu saestu nyengsemaken, lan aku duwe sawetara ide yen sampeyan ora ngerti ngendi arep miwiti.

Tindakake lagu favorit sampeyan kanthi blok note minecraft

Tindakake lagu favorit sampeyan kanthi blok note minecraft

Blok Minecraft wis dadi staple game sajrone aku bisa ngeling-eling, pacar menyang video ‘Minecraft Catelingan Blonver COVERPT ing taun 2011.

Intine, blok cathetan minangka piranti powered redstone sing main cathetan siji nalika kekuwatan redstone diwarisake.

Kualitas lan sonic sing bisa beda-beda adhedhasar blok sing wis disambungake. Iki ngidini pangguna nggawe pagelaran sing njlentrehake lagu apa wae sing bisa dipikirake.

Yen sampeyan nggoleki titik wiwitan kanggo apa sing kompleks, seri tutorial iki dening Amosdoll gampang, bisa diakses, lan bakal langsung menyang tumindak kasebut.

Musih

Minecraft Jamur Samroom

Salah sawijining prekara sing nggawe Minecraft nyenengake yaiku kreatifitas sing ora cocog kanggo sampeyan bisa olahraga ing game kasebut. Omah jamur iki dening pandhuan bapak iki minangka prajanjian kanggo kasunyatan iki, nampilake ide jamur jamur jamur sing padhang abang-abang sing uga dadi kabin lodging uga.

Ing njero, sampeyan bisa mbangun pondokan modern, kabin sing mulus, utawa kamar enchantment mistik – apa wae sing nggawe atimu! Sawise iku, sampeyan bisa nggawe fantasi sampeyan kelakon lan nggawe kabeh desa omah jamur. Mung ati-ati karo monsters lurking ing wayah wengi.

Lake House

Lake House

Apa luwih becik mung tangi kanggo ngarsane banyune pristine ngubengi papat pojokan omah sampeyan? Omah tlaga iki dibangun dening Daypixel rekreates ing omah sing bisa ditrapake lan nglangi kanggo nyenengake sampeyan.

Iki minangka kabin log rong lantai kanthi kebon miniatur, area port ruangan, lan kabeh kamar sampeyan kudu tetep mulyo. Blowsone Blocks Lampu ing wayah wengi, njaga monsters ing teluk.

Omah Survival

Omah Survival

Iku dina pertama ing Minecraft – lan sampeyan lara lan bosen daur ulang kabin blokut rereget kanggo sapa sing ngerti sepira suwene.

Omah Survival sing tahan iki bisa menehi inspirasi karo sawetara ide sing apik kanggo nggunakake “New World” mbangun, saka balkon ing lemah menyang bagean lemah kanggo tuwuh sabanjure. Iku uga dikeluh, munggah kanggo mbanting kunjungan kejutan.

Desain Pondok Minecraft

Blumbang ing Minecraft

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging ora ana sing nyandhang blumbang bisu kanthi bantak lotus sing santai lan macem-macem kembang lan tanduran sing sumebar ing saben pojok. Blumbang iki dening siji tim nampilake macem-macem hiasan sing apik lan alami kanthi blumbang minangka pusat kasebut.

Kajaba saka blumbang dhewe, papan papan cilik dadi papan mancing pribadi uga. Sampurna kanggo nalika sampeyan pengin bebas saka kabeh pertambangan bekter lan monster.

Pen sapi lan ternak

Kualitas kasebut minangka salah sawijining perkara sing apik kanggo mbangun Minecraft!

Aku wis ndeleng babagan saben jagad kaslametan karo kanca-kanca. Omah sing duwe alun-alun sing gedhe-gedhe ing jejere, diisi meh kabeh kewan peternakan sing kasedhiya ing game.

Yen sampeyan nggoleki proyek sing nyenengake kanggo nggawe pangkalan sing luwih apik, kenapa ora nyoba tutorial sapi iki saka kabungahan seger?

Ringkes lan dirancang kanthi apik, bakal ana papan sing cukup kanggo kabeh kewan peternakan favorit. Sampeyan uga bakal dadi cara sing apik kanggo nyedhaki kewan peternakan, amarga dheweke ora bebas roam babagan alun-alun tanah.

Gagasan bangunan Miningstone Door Minecraft

Pintu Redstone ing Minecraft

Pintu piring tekanan ing ngendi sampeyan ora kudu nggulungake lever utawa tutul tombol supaya mbukak? Iyo, monggo!

Pintu redstone iki kanthi blendigi nggantungake kekuwatan bledug redstone kanggo nggawe entek otomatis. Sampeyan mung kudu mlebu menyang wilayah sing wis ditemtokake – lan tembok sing diblokir ing ngarepe sampeyan bakal mbukak kaya sing ana gandhengane.

Luwih apik, goleki kontrapsi redstone sing luwih apik kanggo omah kreatif sabanjure.

Tembok sing ora bisa dibayar

Tembok sing ora bisa dibayar ing Minecraft

Apa sampeyan wis ngoyak kanthi ronggong sing gangguan ing PVP? Apa dheweke wis rusak liwat dhasar sampeyan ing omah sampeyan ing reruntuhan?

Kanthi tembok sing ora bisa dibubarake dening Mumbo Jumbo, sampeyan ora bakal kuwatir ing omah sampeyan. Nindakake, bakal ngirim blok cobbytones tiba ing papan, ninggalake infiltrator sampeyan ora macet tanpa mlebu.

Bangunan kasebut bakal mbutuhake kawruh sing abot kanggo kontrap sing abot, nanging ora ana sabar lan dedikasi sing ora bisa dingerteni.

Gunung geni Minecrafto

Gunung berapi ing Minecraft

Gunung berapi ora alami ing Minecraft, amarga lahar cenderung kluster ing ngisor lapisan bedrock ing ngisor permukaan. Nanging sing mungkasi pemain supaya ora ngetrapake awake dhewe?

Gunung berapi gedhe banget sing dibangun dening Shannooty minangka primin harapan. Maksudku, serius, katon ing ukuran bab iku! Saka Pulo Nyenget Gargantuan sing nggawe lantai gunung berapi menyang tatanan rock sing macak Jutting menyang langit, proyek atutun-lawas iki minangka ide bangunan Minecraft kanggo mrentah kabeh.

Gapura torii

Gerbang Torii ing Minecraft

Yen sampeyan krasa ngantuk amarga mikir mbangun bangunan liyane, nggawe desain path sing apik bisa dadi jangkah sing apik.

Desain Torii Path Torii Jepang iki dening Zaypixel minangka renditiasi nyata-nyata saka gapura torii nyata sing ana ing saindenging Jepang. Kajaba saka gapura sing apik, uga ana kiriman GlowStone Glowstone sing nyedhiyakake lampu nalika sampeyan mlaku-mlaku ing wilayah kasebut. Desain iki pas karo taman zen utawa desa sing ana ing desa.

Spanduk tengkorak

Banner paling apik ing Minecraft

Yen sampeyan lagi ing mode pve utawa muter marang pirang-pirang fraksi, penting kanggo menehi tandha wilayah sampeyan lan wara-wara wates sampeyan. Desain Banner Minecraft iki kanthi Blendigi bisa dadi cara ngancam kanggo sampeyan nglereni pengunjung sing ora dikarepake supaya mlebu properti sampeyan.

Duwe gantung ing payon sampeyan kaya ngucapake, “Yen sampeyan wis cedhak, sampeyan D-E-A-D!“Apa karakter sampeyan wis dicactake karo waja sing kuat utawa mung waja wesi sing bisa nylametake kulit, sapa wae bisa ngrasakake wedi karo desain spanduk tengkorak.

Omah ing njero lemah

Omah ing njero lemah ing Minecraft

Tinimbang mbangun dhasar, munggah, lan munggah, kenapa ora nimbang mbangun dhasar sampeyan ing lemah? Omah ing ngisor iki dening Spudetti nampilake area dhasar bunder sing dipérang dadi papat kuadran. Saben bagean nggantosi kamar – kamar panedhaan, kamar turu, perpustakaan, lan liya-liyane.

Nalika bisa uga katon ora pati rame duwe dhasar sing sithik, sampeyan kudu ngakoni: Apa katon apik banget. Kajaba iku, sampeyan mesthi bisa nambah lantai ing ndhuwur, jinis kaya spire utawa kolossum.

Sampurna minefo

Igloo iki minangka salah sawijining perkara sing nyenengake kanggo mbangun Minecraft ing dhaptar sing apik tenan!

Sampeyan ora mung para pemain ara-ara samun biasane ora seneng kaya wabah kasebut. Aku duwe bagean sing bisa ditindakake dening jagad kaslametane sing diopeni kanthi tundra sing akeh, sing mandheg lan nggawe jagad anyar kanthi wiji sing beda biasane dadi alternatif sing luwih apik kanggo nyemburake salju. Nanging Tutorial IgloO slamet iki saka Youtuber MR Mirror minangka doozy. Katon pinunjul nalika nggunakake sumber daya sing kasedhiya ing biome tundra. Pas karo area lengganan lan campfire, iki minangka peluru emas sampeyan supaya ora nyingkiri salju maneh.

Mbangun kabeh kutha

Ing wektu iki, sampeyan wis ndeleng babagan ide bangunan Minecraft unik sing bisa ditemokake. Nanging kita isih duwe luwih akeh lan percaya yen aku ujar: Iki minangka whopper.

Nalika kutha Minecraft sing dibangun nganggo tangan, ana sawetara sing bisa dipilih. Nanging siji ngadeg minangka sing paling nggumunake, thanks kanggo kreatifitas lan komitmen sing gedhe banget kudu rampung kanggo ngrampungake. Iki minangka salah sawijining perkara paling gedhe sing kudu dibangun ing Minecraft.

Kutha minecraft dening Youtuber Bebek Bangunan kasebut apik. Nampilake kabeh saka pencakar langit expansive kanggo tanduran tenaga nuklir, bata kasebut dilebokake kanthi tangan lan mung siji tukang.

Duck Bangunan uga wis ngunggah seri wektu 100-Bagean wektu sing bisa digunakake kanggo kabeh proyek kasebut. Dadi, aja nganti nuruti blok-by-block … yen sampeyan wani.

Kanggo mbangun ekspansive iki, sampeyan kudu mbutuhake daya cukup kanggo nyegah game sampeyan saka degrusing. Mangkene pandhuan kanggo nyamanake luwih akeh RAM menyang server Minecraft utawa dhaptar RAM putih sing paling apik kanggo PC ing 2021.

Bunker Survival Bawah

Bunker iki minangka ide apik kanggo para kanca Minecraft sabanjure

Nyumelake slamet kasebut angel banget kaya ngono, nanging bisa dadi tantangan. Uncalan ing sawetara karya calon liyane sing bisa dadi sumber daya sing larang regane. Perlu kanggo papan sing aman kanggo urip, kerajinan, lan defend tikel tikel.

Tutorial ShowCase iki saka Spudetti Nuduhake Mung Kepiye Bunker Survival Kittets. Kanthi luwih akeh panyimpenan saka sing sampeyan butuhake, iku dhasar sing paling sampurna saka wiwitan game ing pungkasan. Sing paling apik, iku didhelikake kanthi lengkap.

Mbangun peta petualangan pisanan sampeyan

Peta Petualangan Minecraft

Aku ora ngerti babagan sampeyan, nanging aku eling nalika peta petualangan gedhe banget. Dheweke bisa dadi apa wae saka kursus Parkour kanggo simulator detektif lan kalebu kabeh saka pemrograman redstone rumit kanggo blok printah sing diprogram.

Proses mbangun peta petualangan kalebu kulit khusus, dialog nulis, teka karo plenclines, lan kamar bangunan gedhe kanggo crita kanggo muter. Gagasan bangunan Minecraft sing ora konvensional, supaya manawa aku milih akeh pemain sing durung nate dipikirake.

Pungkasane, kenapa ora muter sawetara peta petualangan sing paling populer kanggo miwiti? Saka tantangan, lan teka-teki, kanggo Minecraft RPG, temokake kabeh ing MinecraftMaps.com.

Lawang mlebu Nether

Doorway Portal Nether ing Minecraft

Desain dongeng iki minangka struktur sing gampang gampang sing mung bahan kayu lan sumber daya sing akeh. Nanging aja nganti kesederhanaan sampeyan. Nggawe desain iki mbantu nglawan monsters kanthi acak ing jagad utawa jaring.

Omah ing jero banyu 2

Omah ing jero banyu ing Minecraft

Ora ana pitakonan sing pemain minecraft minangka salah sawijining wong sing paling kreatif ing planet. Sepisan maneh, nggawe omah jero banyu sing apik banget, sopan santun saka Steve Steve, sing nggawe omah akuatik sing apik. Ora kaya ide liyane ing dhaptar iki, ide bangunan iki duwe kamar sing munggah ing sadhuwure.

Ing siji lantai, sampeyan bisa nonton srengenge. Ing lantai liyane, sampeyan bisa nonton iwak nglangi liwat Coral ing ruangan panyimpenan sampeyan. Aku ngomong yen rapi!

Dhaptar Gagasan Bangunan Bonus

Daftar kita dianyari kanthi rutin, supaya kita terus-terusan nambah ide anyar lan mbusak sing luwih tuwa, dhaptar cilik iki ing kaca sing mung ditindakake tanpa diilangi.