10 Game Survival Paling apik – IGN, Game Survival ��️ Puter Saiki Gratis ing CrazyGames!

Game Survival

Game mung Multiplayer, dadi yen sampeyan mikir sampeyan bakal mbangun omah kanthi tentrem, sampeyan mikir salah. Nalika sepisanan, game iki meh padha karo Ark: Survival wis evolusi, nanging unsur mbukak lan FPS beda-beda. Kanthi fraksi, serangan, sistem listrik, macem-macem kendaraan kalebu balon udhara panas lan jaringan sepur sing gampang, lan update pemain sing apik, lan nganyari, teyeng kanthi apik ” Sampeyan tangi telanjang lan piyambak ing accept “. Nggawa kanca, utawa sawetara, yen sampeyan pengin nggawe paling akeh. Karat bakal nggunakake akeh wektu lan sampeyan bakal dadi rusak.

10 Game Survival paling apik

Saka alas menyang Minecraft, iki minangka pilihan kanggo game slamet sing paling apik.

Dianyari: 25 Agustus 2023 11:05 PM
Dikirim: Sep 6, 2022 10:11 PM

Dheweke ora entuk perhatian marang maling maling Auto utawa perang, nanging Genre Survival minangka salah sawijining sing paling populer ing video video. Saka Minecraft menyang Valheim, game kaslametan terus-terusan narik kawigaten fanbases gedhe lan semangat sing darmabakti kanggo mbangun jagad unik. Dheweke didorong kanthi tantangan kasar, konten sing ora ana wates, lan kepuasan bangunan murni saka kapak lan campfire menyang kutha, pamukiman, lan kabeh kutha.

Saben entri unik, nanging kabeh padha nuduhake unsur umum sampeyan kanggo nggawe kaslametanane dhewe ing jagad musuhan, apa sing diisi monsters, utawa semut raksasa. Kita ngangkat alat lan nggawe dhaptar dhewe babagan game Survival paling apik, milih komunitas sing paling sregep; Mekanik sing paling menarik, lan jagad sing paling nyenengake. Mangkene dhaptar 10 game Survival paling dhuwur.

10 Game Survival paling apik

They don’t get as much attention as Grand Theft Auto or God of War, but the survival genre is one of the most popular in video games. From Minecraft to Valheim, survival games consistently attract large and passionate fanbases dedicated to building their own unique worlds. They’re driven by rough challenges, an endless amount of content, and the pure satisfaction of building from an axe and a campfire to town, settlements, and even entire cities. </p>
<p>Saben entri unik, nanging kabeh padha nuduhake unsur umum sampeyan kanggo nggawe kaslametanane dhewe ing jagad musuhan, apa sing diisi monsters, utawa semut raksasa. Kita ngangkat alat lan nggawe dhaptar dhewe babagan game Survival paling apik, milih komunitas sing paling sregep; Mekanik sing paling menarik, lan jagad sing paling nyenengake. Mangkene dhaptar 10 game Survival paling dhuwur. “Lebar =” “/></p>
<p><img decoding=10. Karat

Yen sampeyan duwe toleransi nyeri sing dhuwur, banjur teyeng bisa uga langsung! Sing ujar, yen sampeyan nggoleki game kaslametan sing bakal njaga sampeyan ing driji sikil, karat sampeyan padha karo bagean sing padha karo mbantah lan angel banget. Apa kita wis nggaris cukup manawa game iki ora gampang? Teyeng kasebut minangka salah sawijining tujuan utama: urip ing papan sing pengin dipateni – terrain, satwa, cuaca, lan oh ya, pemain liyane.

Game mung Multiplayer, dadi yen sampeyan mikir sampeyan bakal mbangun omah kanthi tentrem, sampeyan mikir salah. Nalika sepisanan, game iki meh padha karo Ark: Survival wis evolusi, nanging unsur mbukak lan FPS beda-beda. Kanthi fraksi, serangan, sistem listrik, macem-macem kendaraan kalebu balon udhara panas lan jaringan sepur sing gampang, lan update pemain sing apik, lan nganyari, teyeng kanthi apik ” Sampeyan tangi telanjang lan piyambak ing accept “. Nggawa kanca, utawa sawetara, yen sampeyan pengin nggawe paling akeh. Karat bakal nggunakake akeh wektu lan sampeyan bakal rusak. “Lebar =” “/>


<h3><span id=9. Diukum

Yen di gorong menyang Akses Awal ing taun 2020, minangka konsep, kita ora bisa dipercaya durung ana. Film “madu, aku nyusut bocah-bocah” wis mantep manawa ana jagad cilik saka manungsa kita ora bisa ngerteni manawa ide kasebut bakal dadi game video. Ground njupuk sing lan mbangun game kaslametanan sing lengkap babagan. Ayo ngadhepi, yen sampeyan tiba-tiba dikurangi ukuran serangga lan dibuwang menyang latar mburi, sampeyan bakal kepengin banget supaya isih urip.

Balung sing dibangun ing Inboy ing alasan, nanging padhet, kanggo dolanan sing slamet. Mungsuh kabeh kalebu kabeh makhluk nyusup sing nggegirisi, lan liya-liyane digunakake kanggo njaga dhewe.

Sampeyan bakal mbangun klub saka batang, mbangun dhasar kanthi nggunakake suket suket, lan uga nganggo waja sing digawe saka kapas gagang. Ground wis akeh sing arep, lan mung ing Akses Awal. Kita ora sabar ngenteni apa sing ditemoni nalika tali-gula ukuran mikro game kasebut cocog karo rilis lengkap. “Lebar =” “/> 

<h3><span id=8. Valheim

Valheim estetika semi-impresionis lan macem-macem biomes menehi pemain kanggo njelajah lan ngrampok ing jagad 10 ing Yggdrasil. Kontrol basis sing tenang lan idyllic ing awal biomes, kanthi pertempuran jantung-thumping nglawan trolls raksasa lan moskup sing mbebayani nalika sampeyan lunga saka pusat jagad; Valheim menehi hiburan kanggo hiburan kanggo para pahlawan, petani, lan arsitek padha. Kemajuan ing hinges game iki kanggo ngalahake panggedhe sing ditemokake ing saben biome, sing bakal nambah macem-macem sumber daya, lan kemampuan khusus kaya kerusakan utawa tambah stamina.

Yen sampeyan wis entuk Roh Jahala, Valheim minangka game sing cocog kanggo perang minangka juara Odin lan ngaku papan sampeyan ing Valhalla. “Lebar =” “/> 

<h3><span id=7. Perang ing tambang iki

Perang mine iki minangka game kaslametan sing tetep sampeyan suwe sawise rampung kampanye. Saka setelan perang sing apik banget, mudhun–menyang-bumi, macem-macem karakter lan metu saka karakter, lan crita sing ora narik pukulan. Perang mine iki minangka salah sawijining penggambaran sing paling disenengi yaiku dadi sipil sing nyoba urip ing tengah-tengah perang sipil sing brutal lan ora bisa dingerteni.

Gamelan intuisi kasebut gampang ilang kanthi narasi sing ambigu kanthi moral lan keputusan sing angel sampeyan kudu nggawe manawa partai. Apa sampeyan pengin main minangka pimpinan imphatik utawa slamet sing ora sopan, Perang mine iki minangka game sing sampeyan lakoni maneh lan isih golek sing anyar.”Lebar =” “/> 

<h3><span id=6. Ora ana langit

Ing taun 2016 Ora ana game sing luwih akeh tinimbang langit, malah nyabrang saka papan dolanan menyang aliran utama karo pangembang sing bakal diajak ngobrol ing wayah wengi sadurunge dirilis. Kabeh mau ketoke mudhun nalika dirusak nalika dirilis ing wulan Agustus, sing kurang fitur sing dianggep wong bakal kalebu lan nawakake sethithik babagan urutane critane game sing dituntut mbalekaken.

Nanging, yen taun 2016 minangka wektu sing terakhir sampeyan ora mikir babagan langit, mula sampeyan wis nyimpang. Ing pirang-pirang taun, ora ana langit sing terus nganyarake lan ora mung saiki dadi game sing ora dingerteni ing taun 2016, luwih akeh. Sampeyan bisa milih ing antarane sing fokus ing riset ilmiah, sinau babagan budaya lan basa, mburu sentinel, nggolongake tanduran lan kewan kewan, utawa kombinasi kabeh. Game kasebut akeh lan perjalanan sing beda kanggo saben wong sing lagi boot.

Lan, ya, sampeyan ora mung bisa nemokake wong liya ing game kasebut – sanajan mung ing anomaly misterius – sampeyan uga bisa duwe kanca sampeyan melu sampeyan ing petualangan sampeyan. Game kasebut kabeh digawe saka sampeyan, sing nggawe salah sawijining game slamet sing paling nyenengake ing dhaptar iki. “Lebar =” “/>

10. Karat

Yen sampeyan duwe toleransi nyeri sing dhuwur, banjur teyeng bisa uga langsung! Sing ujar, yen sampeyan nggoleki game kaslametan sing bakal njaga sampeyan ing driji sikil, karat sampeyan padha karo bagean sing padha karo mbantah lan angel banget. Apa kita wis nggaris cukup manawa game iki ora gampang? Teyeng kasebut minangka salah sawijining tujuan utama: urip ing papan sing pengin dipateni – terrain, satwa, cuaca, lan oh ya, pemain liyane.

Game mung Multiplayer, dadi yen sampeyan mikir sampeyan bakal mbangun omah kanthi tentrem, sampeyan mikir salah. Nalika sepisanan, game iki meh padha karo Ark: Survival wis evolusi, nanging unsur mbukak lan FPS beda-beda. Kanthi fraksi, serangan, sistem listrik, macem-macem kendaraan kalebu balon udhara panas lan jaringan sepur sing gampang, lan update pemain sing apik, lan nganyari, teyeng kanthi apik ” Sampeyan tangi telanjang lan piyambak ing accept “. Nggawa kanca, utawa sawetara, yen sampeyan pengin nggawe paling akeh. Karat bakal nggunakake akeh wektu lan sampeyan bakal dadi rusak.

9. Diukum

Yen di gorong menyang Akses Awal ing taun 2020, minangka konsep, kita ora bisa dipercaya durung ana. Film “madu, aku nyusut bocah-bocah” wis mantep manawa ana jagad cilik saka manungsa kita ora bisa ngerteni manawa ide kasebut bakal dadi game video. Ground njupuk sing lan mbangun game kaslametanan sing lengkap babagan. Ayo ngadhepi, yen sampeyan tiba-tiba dikurangi ukuran serangga lan dibuwang menyang latar mburi, sampeyan bakal kepengin banget supaya isih urip.

Balung sing dibangun ing Inboy ing alasan, nanging padhet, kanggo dolanan sing slamet. Mungsuh kabeh kalebu kabeh makhluk nyusup sing nggegirisi, lan liya-liyane digunakake kanggo njaga dhewe.

Sampeyan bakal mbangun klub saka batang, mbangun dhasar kanthi nggunakake suket suket, lan uga nganggo waja sing digawe saka kapas gagang. Ground wis akeh sing arep, lan mung ing Akses Awal. Kita ora sabar ngenteni apa sing ditemoni nalika tali-gula ukuran mikro game kasebut cocog karo rilis lengkap.

8. Valheim

Valheim estetika semi-impresionis lan macem-macem biomes menehi pemain kanggo njelajah lan ngrampok ing jagad 10 ing Yggdrasil. Kontrol basis sing tenang lan idyllic ing awal biomes, kanthi pertempuran jantung-thumping nglawan trolls raksasa lan moskup sing mbebayani nalika sampeyan lunga saka pusat jagad; Valheim menehi hiburan kanggo hiburan kanggo para pahlawan, petani, lan arsitek padha. Kemajuan ing hinges game iki kanggo ngalahake panggedhe sing ditemokake ing saben biome, sing bakal nambah macem-macem sumber daya, lan kemampuan khusus kaya kerusakan utawa tambah stamina.

Yen sampeyan wis entuk Roh Jahala, Valheim minangka game sing cocog kanggo perang minangka juara Odin lan ngaku papan sampeyan ing Valhalla.

7. Perang ing tambang iki

Perang mine iki minangka game kaslametan sing tetep sampeyan suwe sawise rampung kampanye. Saka setelan perang sing apik banget, mudhun–menyang-bumi, macem-macem karakter lan metu saka karakter, lan crita sing ora narik pukulan. Perang mine iki minangka salah sawijining penggambaran sing paling disenengi yaiku dadi sipil sing nyoba urip ing tengah-tengah perang sipil sing brutal lan ora bisa dingerteni.

Gamelan intuisi kasebut gampang ilang kanthi narasi sing ambigu kanthi moral lan keputusan sing angel sampeyan kudu nggawe manawa partai. Apa sampeyan pengin main minangka pimpinan imphatik utawa slamet sing ora sopan, Perang mine iki minangka game sing sampeyan lakoni maneh lan isih golek sing anyar.

6. Ora ana langit

Ing taun 2016 Ora ana game sing luwih akeh tinimbang langit, malah nyabrang saka papan dolanan menyang aliran utama karo pangembang sing bakal diajak ngobrol ing wayah wengi sadurunge dirilis. Kabeh mau ketoke mudhun nalika dirusak nalika dirilis ing wulan Agustus, sing kurang fitur sing dianggep wong bakal kalebu lan nawakake sethithik babagan urutane critane game sing dituntut mbalekaken.

Nanging, yen taun 2016 minangka wektu sing terakhir sampeyan ora mikir babagan langit, mula sampeyan wis nyimpang. Ing pirang-pirang taun, ora ana langit sing terus nganyarake lan ora mung saiki dadi game sing ora dingerteni ing taun 2016, luwih akeh. Sampeyan bisa milih ing antarane sing fokus ing riset ilmiah, sinau babagan budaya lan basa, mburu sentinel, nggolongake tanduran lan kewan kewan, utawa kombinasi kabeh. Game kasebut akeh lan perjalanan sing beda kanggo saben wong sing lagi boot.

Lan, ya, sampeyan ora mung bisa nemokake wong liya ing game kasebut – sanajan mung ing anomaly misterius – sampeyan uga bisa duwe kanca sampeyan melu sampeyan ing petualangan sampeyan. Game kasebut kabeh digawe saka sampeyan, sing nggawe salah sawijining game slamet sing paling nyenengake ing dhaptar iki.

5. Subnautica

Sawetara Game Survival Nampa teror lan ngisolasi lingkungan uga subnautica. Nampilake Lone Survivor Maroulsivor ing jagad asing, jeblung jero menyang banyu extraterrestrial sing diisi monsters gedhe lan cilik (nanging umume gedhe banget). Sadawane cara sampeyan bakal nggawe kapal selam, garis ngisor, lan peralatan liyane en rute kanggo ngatasi misteri planet.

Pisanan dirilis ing 2016, Subnautica kasedhiya ing saben platform utama saiki, lan uga ndhukung headset VR. Sanajan panggung, visual ing jero banyu sing isih apik banget, lan sawetara game sing slamet sing cocog karo nonton panganan lan oksigen sing katon menyang trenching lan guwa jero banyu. Yen pungkasane bali menyang safety saka siklus, meh mesthi lega sing cetha – pengalaman game kaslametanane.

4. Aja keluwen bebarengan

Aja keluwen dadi game bu angel sing minangka ketagihan kaya gaya seni yaiku. Aja keluwen meter Sanity bebarengan yaiku ngulandara gothic iki saka para pencerangan kasebut – nglampahi wektu sing peteng banget, lan rasa wedi sampeyan bakal miwiti kanthi nyata kanggo makhluk bayangan sing bakal mungkasi mlayu luwih cepet tinimbang weteng kosong.

Aja keluwen susah nanging gulung game intuisi nanging game sing akeh banget lan macem-macem regane. Nambah sawetara kanca menyang campuran, lan sampeyan lagi kanggo wektu sing nyenengake; mung tetep metu saka peteng.

3. Peteng dawa

Yen sampeyan nggoleki barang sing ora kalebu fiksi ilmiah utawa sihir, banjur tali lan siyap kanggo petualangan ing ara-ara Kanada Kanada. Peteng dawa teka ing pemandangan ing taun 2017, nanging nganyari terus-terusan nggawe seger kanggo pemain anyar lan lawas.

Nalika ana mode crita sing diarani wintermute (ing episode pungkasan isih durung dibebasake) permata game nyata loro ing mode kaslametan sing ora ana gandhengane lan macem-macem tantangan sing bisa sampeyan pilih. Lan nalika ora ana siji-sijia, ora nyenengake kanggo nantang kanca lan ndeleng sapa sing bisa urip ing badai musim dingin sing ora bisa digunakake kanthi seneng serigala, bears, lan moose teka sawise sampeyan.

Yen sampeyan nggoleki luwih santai, sampeyan bisa mbukak mode Survival ing Pilgrim kangelan lan seneng nemokake bagean peta lan barang sing beda sing bisa ditemokake ing dalan. Peteng dawa tetep dadi salju salju sawise kabeh taun iki.

2. Alas

Kaya sing meh kabeh game slamet-surat, hutan ngidini sampeyan entuk tanah sadurunge nyingkirake sampeyan kanthi monsters apiny. Nanging kanthi beda, nanging bakal nyana kanggo apa sing ditanggepi karo tindakan kasebut ing tumindak sampeyan. Ora kaya mungsuh-mungsuh game video liyane, cannibibal saka alas ora dadi agresif, lan apa sing ndadekake dheweke ora kepenak. Dheweke bakal mbukak sampeyan, mandheg cepet, sinau sampeyan sadurunge nyemprotake ora bakal katon maneh.

Taktik Ai-Driver Endnight AI sampeyan wis ngira-ngira kaping pindho saben pamindhahan sing sampeyan lakoni. Apa sampeyan kudu ngrusak effigy sing dibangun manawa? Apa sampeyan bakal ngobong badan sing dipateni? Sampeyan ora ngerti manawa, nanging apa sing bisa dipercaya yaiku manawa makhluk ing alas mesthi nonton.

Kajaba saka AI sing hebat, alas uga nawakake pulo sing cukup kanggo njelajah, nyamar karo kulit satwa kanggo kulit lan mangan, woh wohan beri lan pirang-pirang wit sing meh ora bisa dicampur kanggo mbangun dhasar kanthi kabebasan Mung dicocogake karo game sabanjure ing dhaptar kita. Kanthi sistem guwa interlocking kanthi lengkap kanggo ngumpulake, ton saka koleksi, lan crita sing apik banget karo twist sing ora enak, alas kasebut kudu ditindakake kanggo penggemar kaslametan.

Waca review babagan alas utawa mriksa game paling anyar ing seri: putrane alas.

1. Minecraft

Gampang kanggo nulis Minecraft, nanging gampang gampang lali kepiye carane game kaslametanane. Dasawarsa update update lan tingkat sukses sing meh ora bisa dirusak saka platform kreatif menyang platform roleplaying menyang alat piwulang kelas.

Nanging macem-macem pengalaman ngidini ora nyuda kasunyatan sing konsisten manawa Minecraft bebarengan minangka game slamet sing paling jero lan paling bisa digawe. Sampeyan bisa mbukak kabeh saka ndhelik saka nir ing rereged hovel kanggo mbangun komputer sing kerja ing komputer kerja tanpa mekanisme redstone tanpa ngganti server.

Sawetara game (yen ana) wis akeh kanggo mbukak genre tradisional iki kanggo para pamirsa kanthi tradisional iki, nanging kemungkinan bisa ditindakake nalika nindakake apa-apa sing ora apik banget.

Lan ing kono sampeyan duwe, pilihan kita kanggo game slamet paling dhuwur ing kabeh wektu. Game sing sampeyan pikirake ing dhaptar? Priksa manawa supaya kita ngerti ing komentar ing ngisor iki, lan priksa dhaptar game sing paling apik, game Open-World sing paling apik, lan liya-liyane. Lan kanggo kabeh game ing game, kelet karo IGN.

Dhaptar sing dipilih kanthi sempet dening: Tayo Oyekan, Kim Hormcher, Alan Maillet, Chelsea Miller, Tom Mills

Blumbs sing ditulis dening: Kim Hormcher, Alan Maillet, Maillet, Chelsea Miller, Tom Mills, Kat Bailey

Game Survival

Cubus 2048.io

Genre Survival akeh banget lan selawane sinar virus sensasional. Kacang buncis, ing antarane kita, lan game squid sing luwih anyar, mung kanggo menehi jeneng sawetara. Sing terakhir wis cepet sawetara judhul kaya game squid sing populer online, game online sing populer sing nampilake tantangan lan tema saka seri virus streaming.

Akeh sub-genre

Ana macem-macem jinis game kayata game Manajemen Saudung, Game Horror Surabil, Game Zombie Survival, lan kothak wedhi slamet klasik. Apa wae sing beda, pangguna kudu mlebu ing jagad iki lan coba tetep urip kanthi dawa. Iki bisa kalebu mekanika nyegah prasaja. Utawa, bisa uga mbutuhake ngumpulake panganan lan peralatan.

Apa sing nggawe game kaslametan?

Game sing khas bakal kalebu unsur scavenger lan bangunan dhasar. Ana obyek lan barang sing digawe kanthi acak kanggo pangguna kanggo sesambungan. Pemain kudu nggawe keputusan sing ati-ati lan ngawasi macem-macem statistik kayata keluwen, kesehatan, lan energi. Game PC asring nampilake game Survival Survival paling apik, nanging ana host judhul browser sing apik banget.

Donya sing slamet ing cedhak lan adoh

Siji perkara sing nggumunake babagan jinis game iki yaiku jagad lan mujurat sing beda. Sawetara game mbutuhake para pemain slamet ing planet asing umpamane. Liyane, kayata braaains.Io disetel ing jagad pasca apokaliptik lan menehi game slamet slamet klasik. Salajengipun, judhul kaya slamet ing alas kasebut nyedhiyakake setelan Bumi standar, nanging menehi pangguna wengi sing surem dawa sing kudu terrarsane.

Nalika main game Survival, elinga penjuru kasebut – aja keluwen, mesthi nganggep mangan, ngombe, lan kesehatan, lan goleki para predator. Uga priksa manawa sawetara game sing slamet nyedhiyakake versi beta akses awal supaya sampeyan nyoba tumindak sadurunge game uga dirilis.

FAQ

Apa game Survival sing paling populer?

  1. Cubus 2048.io
  2. Kutha kothak wedhi – Mobil, Zombi, Ragdolls!
  3. Selehake & gabung nomer kasebut
  4. Roket bot royale
  5. Diep.io
  6. IREN IRANA
  7. Snake.io
  8. EvoWorld.io (flyordie.io)
  9. Taming.io
  10. Stabfish 2

Apa game Survival sing paling apik kanggo muter ing ponsel lan tablet?

  1. Cubus 2048.io
  2. Taming.io
  3. EvoWorld.io (flyordie.io)
  4. Wujud penembak 3
  5. Roket bot royale

?

  1. Diep.io
  2. Snake.io
  3. EvoWorld.io (flyordie.io)
  4. Taming.io
  5. Mbangun royale
  6. Dash Geometri
  7. Kiwa 4 mati
  8. Zombs Royale (ZombsRoyale.io)
  9. Minecraft Kertas

Apa game Survival?

Stranded ing pulo gurun utawa nglawan nir, game iki tantangan sampeyan bisa urip ing lingkungan sing kasar. Kanthi sumber daya winates lan alangan-alangan nggegirisi, game kasebut nawakake pengalaman sing ora nyenengake lan kuat.

Muter game kaslametanan online sing paling apik kanggo GrazyGames, ora ana Download utawa Instalasi sing dibutuhake. �� Play Cubes 2048.io lan saiki luwih saiki!