10 game robot paling apik ing kabeh wektu, game robot paling apik kanggo pc windows

Game Robot Paling Apik Kanggo Pc Windows

Taktik perang juggling nalika nggawe manawa sampeyan duwe massa lan energi kanggo mbangun sumber daya lan banjur nglindhungi minangka proyek wektu lengkap, sampeyan ngerti!

10 game robot paling apik ing kabeh wektu

  • 14 September 2022
  • Seb Santabarbara

Siyap kanggo sawetara mayak mekanik nalika kita mriksa 10 robot paling apik ing kabeh wektu!

Robot; Wiwit aku ndeleng megazord kanggo sepisanan, aku wis kecanthol kanggo ngontrol siji kanggo adus pasukan ala.

Nalika ora bakal kelakon ing umurku, aku bisa ngrampungake fantasi kanthi main game inspirasi mekarik favoritku.

Sing ujar Megatron minangka salah siji sing bisa nyenengake, bener?

Saka judhul ing ngendi pemain perang ing jejere masarakat muncung kanggo perang strategis sing dijamin nggawe otak sampeyan lara, aku wis nemokake 10 game robot paling gedhe sing wis sampeyan lakoni.

Priksa judhul endi sing nggawe potongan ing ngisor iki!

Tabel konten

10. Zona akhir: runner 2 (2003)

Game robot paling apik - Zona Tangan: Kasus Game Pintu 2 Runner

Ayo nyepak dhaptar game robot paling apik kanthi judhul PS2 klasik; Zona akhir: Runner 2.

Tim pertambangan ambegan, robot perang sing ditemokake, lan perang kanggo ngalahake kekuwatan sing ala.

Tambah formula sing dicoba lan diuji sing ditambahake menyang Konami Tambah menyang saben game anime, lan sampeyan wis entuk siji judhul ing tangan sampeyan.

Yen sampeyan wis main zona pertama game Enders, mula sampeyan bakal ngerti apa sing bakal diarepake saka urutan kasebut. Kita ngomong tumindak raksasa ing pahlawan mech Meavice kanthi pedhang energi.

Apa ukara kanggo nulis!

Tinimbang ngumbara ngubengi peta, pemain lengkap misi sawise misi kaya game lawas, kanthi otomatis dijupuk menyang wilayah sabanjure.

Dadi luwih apik kanggo ngontrolorm, pelarut mech sampeyan ing mode Pelatihan VR, lan perang karo kanca ing mode Multiplayer epik!

9. Panglima Suplimer 2 (2010)

Game robot paling apik - komando sing paling dhuwur 2 Game Case Cover Art Xbox 360

Panglima paling dhuwur 2 Pancen salah sawijining game Xbox sing ora nate tuwa. Malah ing taun 2022, aku isih bisa njupuk wektu kanggo njupuk unsur strategis saka judhul gedhe iki.

Mung nglacak apa sing kedadeyan ing medan perang aku kudu ngapusi!

Taktik perang juggling nalika nggawe manawa sampeyan duwe massa lan energi kanggo mbangun sumber daya lan banjur nglindhungi minangka proyek wektu lengkap, sampeyan ngerti!

Aku arep ngelingake sampeyan saiki; Yen sampeyan duwe sabar zero, mula game iki ora bakal sampeyan. Minangka judhul gedhe, nanging ditingkat ing nomer 9 amarga, dene katon apik banget, mesthi ora kanggo kabeh wong.

Sampeyan butuh wektu lan pikiran kanggo perang sukses ing game iki. Isih, mode Skirish minangka papan sing apik kanggo ngatasi katrampilan kasebut lan mlebu ing pola pikir sing dibutuhake kanggo sukses.

Lan, yen sampeyan wis dibangun dening Skinet, sampeyan bisa muter nganti 7 pemain liyane ing mode Multiplayer.

Mung priksa manawa kabeh ngerti babagan game tinimbang sing ditindakake; kanthi cara sampeyan bakal menang!

8. Inti armour: kanggo wangsulan (2008)

Game Robot Best - Inti Minyak: Kanggo Jawaban Game Cover Art PS3

Inti armored: kanggo wangsulan njupuk titik 8 ing dhaptar robot paling apik ing kabeh wektu!

Seri inti gaman gedhe, kanthi ‘kanggo jawaban’ nggawe game 13 ing koleksi.

Ing ‘post-apokaliptik, saben wong kanggo awake dhewe’, sampeyan main minangka perang mercenary kanggo sapa wae sing mbayar luwih sampeyan.

Sapa sing nglawan lan sapa sing mbantu menang perang iku kabeh; Ayo dompet sampeyan nggawe keputusan ing kene lan dudu kalbu!

Priksa manawa robot kasebut lan dakkandhani yen sampeyan ora bungah kanggo nyekel salinan game iki!

Tingkat ing inti gantung: kanggo jawaban luar biasa lan fitur akeh unsur kanggo sampeyan.

Saka nyerang target khusus kanggo entuk barang-barang tartamtu sing bakal mbantu sampeyan menang perang, ana akeh faktor sing kudu dipikirake liyane tinimbang ngunekke kabeh.

Sanajan isih dadi fitur utama game!

Ngatur Mekha, Gabung kanca ing Co-Op, lan Peperangan mungsuh ing kabeh perang liwat DEADMATHES. Iki tenan minangka game sing terus menehi!

7. Virtual ON: Cyber ​​Troopers (1996)

Game robot paling apik - virtual ing game game cyber trooper cover seni Sega Saturn

Sega Saturnus main host dadi salah sawijining game favoritku ’90-an, virtual ing: Trooper cyber!

Pira sampeyan bisa ngeling-eling mainake ing arcade? Port Home iki ngidini tukang game kanggo ngontrol droid sing paling disenengi saka sofa.

Lan ya, salah sawijine ngagem celana camoflage.

OK, saengga 8 Droids sing kasedhiya ora bisa katon flashy minangka karakter ing judhul 4 ing ngisor iki, nanging bali ing ’96, kabeh padha.

Sepuluh arena game rumangsa seneng karo episode saka Power Rangers, mung robot sing gedhe banget kanggo kabeh episode tinimbang ndeleng para pendhita sing lumpuh.

Unsur latihan virtual nggawe aku kepengin weruh apa sing bakal ana ing ngarep (Spoiler – Aku isih durung nglawan robot ing urip liyane), lan kesempatan kanggo muter pemain liyane liwat link serial!

6. Misi ngarep 3 (1999)

Game robot paling apik - Misi ngarep 3 PS1 Game Art Art

Misi ngarep 3 njupuk kita bali menyang dina sing paling apik kanggo game PS1. Kanggo tukang game sing dadi gaweyan basis basis, iki pancen kudu.

Kita lagi ngomong urutane critane game taktik kaya sampeyan durung nate ngalami sadurunge. Yen sampeyan mikir resiko stres, mula sampeyan wis ora ndeleng apa-apa.

Mikir perang advance nanging kanthi skala sing luwih gedhe lan kanthi akibat sing luwih apik kanggo robot sampeyan. Tujuan kanggo bintik sing lemah nggunakake senjata sing beda, mikir papat obah ing ngarep apa wae yen sampeyan duwe ngarep-arep sukses.

Kaya pimpinan gym ing game pokemon sing paling apik, saben pilot duwe sunat lan gaman senjata. Sinau katrampilan anyar kanthi milih poin sajrone pertempuran lan tarik pamindhahan khusus ing paprangan.

Nalika umume gamelan kasebut ditindakake ing lapangan, ana yaiku Unsur Eksplorasi sing ditindakake liwat internet sing digawe.

Apa sing dakkarepake babagan misi ngarep 3 yaiku salah sawijining game sing sampeyan lebokake. Eksplorasi ora perlu ngrampungake game, nanging luwih nggali sing sampeyan lakoni, luwih apik game kasebut.

Iki minangka cara paling apik kanggo entuk dhuwit luwih akeh lan mbukak kunci sing luwih apik kanggo mekanum sampeyan, lan nggawe game kasebut luwih dawa!

5. Daemon X Machina (2019)

Game robot paling apik - Daemon X Machina Game Case Nintendo Switch

Daemon X Machina njupuk titik kaping 5 ing dhaptar robot paling apik ing kabeh wektu!

Kanggo sampeyan sing kuwatir yen ana rembulan getih katon ing Botw, bayangake wedi yen sampeyan ndeleng Bulan secara harfiah.

Pertarungan ing jagad apokaliptik, sampeyan kudu mateni robot ing lokasi kabeh ing ndonya. Mlumpatake Mekan Mekha sing kuat kanthi sawetara senjata sing paling apik sing sampeyan tau ndeleng lan nglengkapi luwih akeh amarga sampeyan ngrusak mungsuh sampeyan.

Apa sing bakal dadi tema sing terus-terusan ing saindenging artikel iki, sampeyan bakal nglawan Bumi saka karusakan.

Pahlawan Move mesthi dadi karakter favoritku ing game, lan modhifikasi karo bagean anyar sing nggawe aku rumangsa bocah ing toko permen.

Nanging nalika ndeleng monsters sing akeh banget, aku isih pengin mbukak ing arah sing beda-beda! Bab iku ndadekake para wali ing botw katon kaya dolanan alus!

Muga-muga matur nuwun Ana mode coop supaya sampeyan bisa nyepetake karo kanca!

4. Gundam Breaker 3 (2016)

Game robot paling apik - Gundam Breaker 3 Art game PS4

Sampeyan bisa ngeling-eling pembuangan gundam 3 minangka pemenang game gundam paling apik ing kabeh wektu.

Ana akeh sing kudu dipilih, nanging judhul iki nduweni kabeh unsur sing nggawe seri kasebut kanthi apik.

Maksudku, yen aku jujur, kaya gundam breaker 2 Sawise sesi latihan sing kuat sajrone pirang-pirang wulan, nanging ana sing ala? GB2 apik tenan, lan yen ora nyuwil, aja ndandani!

Dadi, apa sing paling disenengi babagan judhul iki?

Uga, demolisi monolith epik lan mode serbu inti kudu tuku rega mung. Banjur ana mlumpat menyang tim DeathMatches karo kanca-kanca.

Kanthi Goldeneye resmi teka ngalih, mode Multiplayer iki bakal nyandhang kanthi becik nganti serangan jaminan!

Cukup goleki grafis game iki uga. Maksudku, apa kita ora pengin ndeleng barang kaya iki nalika bocah-bocah?

Makane aku duwe kabeh zord saka power rangers!

Yen sampeyan seneng ngrampungake obah saka Kombat Mortal, mula pembunuh kasebut ana ing game iki, sampeyan uga bakal ngilangi. Barang-barang Grisly!

3. Angkatan Pertahanan Bumi 4.1 – bayangan saka nekat anyar (2015)

game robot paling apik - Angkatan Pertahanan Bumi 4.1 Shadow of Case Game Despair Docs PS4

Aku nganggep manawa ana ing pirang-pirang game robot sing paling apik, bakal dadi unsur sing akeh banget amarga ana. Cue Befense Defense 4.1 – bayangan saka nekat anyar!

Ravage wis nggronjal donya pirang-pirang taun, lan pungkasane, sawise akeh kerusuhan, prajurit sing paling apik lan ilmuwan sing wis nate diprodhuksi kanggo mbuktekake.

Untunge kanggo sampeyan, tentrem bakal mungkasi … Yen ora, ora bakal dadi game kanggo sampeyan muter.

Dadi anggota EDF; iku pasukan pertahanan bumi, dudu perusahaan energi ing kene ing Inggris.

Yen pilihan ing pertempuran yaiku apa sing sampeyan goleki ing game, banjur siyap luwih saka 500 kerajinan lan gaman sing beda. Kita lagi ngomong Barrages saka udhara, saka lemah, lan saka papan sing dhuwur.

Njupuk mungsuh humongous sing nggawe panggedhe ing jinis r-jinis kaya ulat. Iki minangka game siji PS4 sing bakal sampeyan ora bisa ngilangi mripatmu.

Cepet, banter, lan entuk kekuwatan luwih saka Optimus Perdana.

2. Brigador Up: Armour Edition (2016)

Game robot paling apik - Brigador munggah Armour Edition Game Cover Art

Brigador munggah: Edisi Armored njupuk medali perak ing dhaptar robot paling apik ing kabeh wektu, nggawa game isometrik menyang meja.

Mlebu menyang uap lan njupuk mecha ngrusak ing misi kanggo ngrusak pamrentah ala ora katon apik banget.

OK, Dadi kita durung nate weruh sadurunge ing urip nyata, sing bisa uga ngapa katon apik. Mungkasi autokrasi cyberpunk saka nindhes wong-wong kanthi tumindak sing cepet-cepet.

Salah sawijining perkara sing dak tresnani babagan Brigador yaiku jumlah kendharaan sing paling gedhe. Ana 56 megah beda kanggo sampeyan ngontrol lan total 40 senjata kanggo nguwasani.

Lan sampeyan ngerti apa, ana kemungkinan prowess taktis taktik sing dibutuhake ing game iki. Sing mlayu lan moto tanpa mikir ora bakal suwe ing game iki.

Sanajan tujuane game yaiku ngrusak kabeh ing ngarsane lan njaluk tulung saka planet … karusakan sing kudu dipikirake akeh, sampeyan ngerti!

Brigador katon retro nanging muter kaya game modern, kanthi game sing lancar lan sawetara definisi sing apik banget ing latar mburi. Mung priksa wit-witan kasebut, lan elinga sadurunge padha geni!

1. Titanfall 2 (2016)

Game robot paling apik - seni Titanfall 2 PS4

Asil kasebut ana, lan Titanfall 2 resmi game robot paling apik ing kabeh wektu.

Mung katon ing tutup kanggo nangis kanthi banter; Sampeyan kudu menang kanggo nutupi seni.

Yen sampeyan dadi penggemar transformer, Pasifik, utawa sing apik banget ing matriks ing ngendi dheweke perang kanggo Sion, mula iki bakal nggawe ulang tahun sampeyan wis awal.

Ing Titanfall 2, tukang game njupuk pahlawan mech mech stabil menyang perang, robot sing kuat sing bisa komunikasi karo pilot apa ana ing kokpit utawa ora.

Dadi, kepiye aku kalebu titanfall 2 tinimbang judhul pertama?

Ya, iku crita pemain tunggal ing urutan sing paling disenengi. Multiplayer online mesthi apik kanggo ngguyu, nanging dalane crita iki dadi immersive manawa sampeyan kudu dadi wong sing paling mboseni dening sampeyan.

Man lan mesin, daging lan logam, nyambut gawe kanggo mungkasi gaman saka ngrusak jagade.

Cloaking siluman, pangeran persia gaya gaya mlaku, lan luwih akeh senjata tinimbang sampeyan bisa goyangake kayu cyber. Tumindak njeblug ing Titanfall 2 nggawe game robot paling apik kanggo kabeh wektu, lan dawa bisa uga dadi raja!

Artikel iki bisa uga ngemot link afiliasi. Yen sampeyan nggunakake tautan iki kanggo tuku barang sing bisa kita golek komisi. .

Seb Santabarbara wis tuku saben konsol Nintendo sing wis dirilis ing 33 taun ing Bumi Bumi. Waralaba favorit dheweke yaiku Zelda, lan dheweke sabar ngenteni Banjo-kazoie teka maneh menyang lipatan. Nalika dheweke ora main game, dheweke lelungan jagad iki ing camper sing wis diowahi.

Game Robot Paling Apik Kanggo Pc Windows

Muter Video: Stray Screenshot saka StrayScreenshot saka StrayScreenshot saka Stray

Android Xbox Series X / S Nintendo Switch Xbox Series X Playstation 5 PlayStation 4 PC Windows Xbox One iOS

Sampeyan main minangka Kitty sing realistis-look sing dadi jeneng bulu cilik. Nalika njelajah jagad Dystopian, sampeyan bisa nemokake kanca karo robot lan nemokake rahasia sing didhelikake nganti pirang-pirang taun. Sampeyan kudu nggunakake katrampilan parkour sampeyan kanggo ngliwati lingkungane, nyingkirake monsters lan mbantu kanca-kanca robot sampeyan bisa nggayuh tujuane.

  • Obahe Kitty Realistis
  • Macem-macem meaws nalika mencet tombol Darmabakti Darmabakti
  • Karakter sing Apik Kanthi Backstory
  • Eksplorasi hadiah lan teka-teki kanggo ngrampungake
  • Mekvian ngapura
  • Mlumpat medeni sing mbutuhake macem-macem upaya kanggo sampurna
  • Dipisah saka kitties liyane ing sawijining titik ing crita
  • Ora ana manungsa ing saindenging jagad futuristik
  • Robot
  • cyberpunk
  • Platform
  • teka-teki
  • siluman
  • Dystopian
  • Kucing
  • Eksplorasi
  • Petualangan
  • Narasi
  • cute

Match apik + 34 match ala – 44

Ora luput (2021)

Muter Video: Ora Percuma Screenshot saka UNTERIFTEDScreenshot saka UNTERIFTEDScreenshot saka UNTERIFTED

Pc windows Nintendo Switch Xbound One PlayStation 4 Android

Ora lupu ngajak sampeyan dadi jagad pos-apokaliptik ing ngendi sampeyan duwe jam kanthi cepet sadurunge kadaluwarsa sampeyan dhewe. Kanthi uridane game kaya metroidvania, lan crita sing menarik sing ngidini pilihan angel, game kasebut nyedhiyakake campuran eksplorasi, pertempuran, lan kemajuan karakter. Kanthi mode tambahan kaya Co-op lan Rogue-lite, sing ora bisa njamin nilai muter maneh sing dhuwur. Game sing kreatif nggawa sawetara desain game kanggo nggawe game sing nyenengake lan polesan.

  • Unsur Unsur Gamelan Game
  • Crita menarik kanthi pilihan angel
  • Dhuwur maneh kanthi mode tambahan
  • Swara lan grafis polesan
  • Kontrol responsif
  • Nulis bisa luwih apik
  • Karakter rumangsa siji-dimensi
  • Dialog gangguan urutane critane
  • piksel
  • Eksplorasi
  • boss
  • ndhuwur-mudhun
  • Robot
  • Metroidvania
  • Dungeon
  • Pertempuran
  • teka-teki
  • perang
  • pasca apokaliptik
  • jiwa
  • Platform
  • rpg
  • Kerajinan