10 Best Of Iron 4 MODS – Blog Fierce PC | Fierce PC, Top 25 Best Of Iron 4 Mod Worth Download – FandomSpot

25 Paling Anyar Jantung Wesi Mineral 4 Mod Iron 4 mod

Contents

“Equestria ing perang minangka mod sing nyoba mbalekake jagad khayalan saka Little Pony Franchise ing industrialisasi, korupsi lan ora setuju politik.”

10 ati sing paling apik ing wesi 4

Formulir iki dilindhungi dening RECAPTCHA – Kebijakan Privasi Google lan Katentuan Pangginaan supados langkung.

Aja duwe akun?

Nggawe akun duwe akeh keuntungan: priksa luwih cepet, supaya luwih saka siji alamat, track pesenan lan liya-liyane.

Best Of Iron 4 mods

Ati saka wesi 4 duwe salah sawijining koleksi mod sing paling lengkap. Udakara 20.000 wong dadi pas. Aman ora prakara apa-apa bagean saka game sing pengin ngapiki, ganti, utawa nambah, ana mod sing ditindakake kanggo sampeyan.

Sayange, sampeyan ora duwe cukup wektu kanggo ngurutake ewu mod, coba lan isih cukup wektu kanggo dolanan. Pramila kita ngliwati masalah ngurutake haystack lan menehi sawetara mods paling apik kanggo ati wesi 4.

Kaissserreich

Kaiserreich ditawakake mods paling apik saka ewu sing kasedhiya sanajan mod kaloro sing langganan.

Kanthi mod iki, sampeyan entuk kesempatan kanggo nulis ulang sejarah lan genti tabel. Modulasi sampeyan ing kahanan ing ngendi Jerman sing menang Perang Dunia I. Prancis lan Inggris wis mundur, Jepang saya ringkih, lan Amerika Serikat ana lutut.

Dawn Millennial

Iki minangka mod sing paling langganan ing ati IEV IV. Gampang kanggo ndeleng carane populer Mod iki. Nalika umume mods ngidini sampeyan ngalami tonggak sejarah sing beda-beda, esuke milenial menehi kesempatan kanggo muter totoan ing jagad modern. Ing mod iki, sampeyan kudu nahan tentrem nalika nyiapake perang gedhe sawise kerusuhan ing Timur Tengah.

Blues World Lawas

Mod Lawas Blues Blues nggawa campuran alam semesta Fallout menyang hoi4. Kaget, mod mbuwang sentuhan sing unik banget kanggo dolanan.

Sawetara fraksi ing Mod kasebut bersenjata tumbak lan senjata api. Ana sawetara fraksi maju sing duwe waja daya. Kajaba saka mod uga ngidini fraksi duwe macem-macem keputusan lan fokus wit.

Yen sampeyan nggoleki tantangan sing beda, mod iki bakal menehi sampeyan kanthi mung. Sampeyan uga nyegerake tempur ing lingkungan sing beda.

Perang gedhe (WW1)

Mod Perang Agung nempatake sampeyan ing kahanan sing dhuwur. Sembarang keputusan sing sampeyan lakoni bakal mengaruhi mengaruhi lan bisa nyebabake konflik lan perang.

Kanggo mbuwang spanner menyang karya, mod fokus ing revolusi ing China lan Meksiko uga Afrika Penganten kanggo nggedhekake.

Dalan nganti 56

Kanggo miwiti, mod iki bakal ngidini game bisa mbukak maneh, nganti 1956. Uga menehi keseimbangan game kanthi menehi negara kaya UK, Tibet, lan wit fokus nasional Brasil.

Mod uga nggawa sistem troop sing luwih akeh, lan luwih akeh unit. Ana uga negara-negara sing luwih gampang diluncurake.

World Red

Yen Uni Soviet wis menang Perang Dingin, Dina iki, akeh negara sing duwe gendera abang ing masts kasebut. Kanthi World Red, sampeyan bisa nglukis gambar sing luwih jelas babagan acara iki bakal diuripake.

Yen sampeyan duwe kekacoan karo bapakne lan nyoba lan ndeleng kepiye skenario sing beda-beda bakal muter ing jaman perang kadhemen, mod iki cocog kanggo sampeyan.

Nggawe tentrem ora perang

Nalika sawetara tukang game luwih seneng nglawan, sawetara luwih seneng solusi sing luwih nyenengake kanthi karusakan lan bencana.

Sayange, Hol4 Catery kanthi mantan. Ora ana fitur Surrender Kondisi. Kanthi mod iki, sampeyan duwe dalan liya sing bisa digunakake kanggo mungkasi perang lan ora kudu nyerah kabeh negara minangka asil. Iki nggawa sawetara praktis sing dibutuhake kanggo game kasebut.

Tambah tenaga kerja saka negara-negara sing ora cored

Ing ati wesi 4, negara sing ora dikutahake mung bakal ngasilake 2%. Tegese sampeyan ora duwe tenaga kerja sing cukup kanggo ditambahake menyang tentara sawise sampeyan njupuk wilayah. Bisa dadi pengalaman frustasi nonton tentara sampeyan.

Kanthi mod, negara sing ora ditulis nganti 30% saka tenaga kerja. Sanajan iki ora menehi sampeyan sing mutlak sing ngidini sampeyan menang game, iku pojok sing penting bisa nggawe bedane.

Sumber sing tambah akeh

Ing pirang-pirang kesempatan, sampeyan bakal nemokake sumber daya. Apa bahan bakar kanggo mesin perang utawa sumber daya liyane, sampeyan mung ora bisa cukup.

Mod iki kasedhiya ing panggunaan. Iki mbantu sampeyan njaga sumber daya sampeyan kanthi cepet, mula luwih gampang ngatasi mungsuhmu.

Liga bangsa

Kanthi MOD BEAGAF Bangsa-Bangsa, sampeyan bisa nggedhekake interaksi diplomatik. Sampeyan saiki bisa tumpukan tekanan ing negara sing agresif. Nanging, negara-negara sing sampeyan lebokake dhewe kanthi bener kanthi bener.

Takeaway

Kaya game liyane, sampeyan mesthi bakal nemokake harghes sing bisa nambah. Kanthi Hoi4, sampeyan duwe ewu mods sing beda-beda sing ngidini sampeyan ndandani cacat kasebut lan malah ngrusak dalan game lan pengalaman sampeyan. Sepuluh mod iki minangka kolam renang cilik saka mods sing beda sing bisa digunakake kanggo ningkatake pengalaman Iron 4 Iron 4.

25 Paling Anyar Jantung Wesi Mineral 4 Mod Iron 4 mod

Dening Paolo OLDYONG kirim iki bisa uga ngemot link afiliasi. Yen sampeyan tuku barang sing bisa kita golek komisi cilik ora ana biaya tambahan kanggo sampeyan. (Sinau Liyane).

Screenshot peta HD World Hoi4

Ing Strategi Strategi Grand, ati wesi 4 bisa uga dadi grand.

Sejatine simulasi WWII, ing endi asil ora diwenehake apa sing ditulis ing buku sejarah.

Lan sampeyan sinau kanthi cepet yen perang ora mung babagan tajam njupuk lan tank manning. Ambane game sing sejati kasebut ana ing cara menehi tampilan manuk ing manuk Kabeh sing terus nalika perang -politik, diplomasi, lan uga ekonomi.

Nanging yen sampeyan wis main liwat iki kaping pirang-pirang lan kepengin banget karo kampanye seger, modding yaiku kanggo mbantu.

Lan dhaptar sing akeh banget, sampeyan bakal gatal kanggo nyoba paling ora sawetara.

25. Hoi4 – Overhaul Tekstur

Hoi4 - Screenshot Overhaul Methaul Tektur

Kaya game apa wae, salah sawijining pemodok kapisan yaiku grafis.

Ati wesi 4 ora beda.

Lan sajrone persiyapan sampeyan bisa ngatasi, sampeyan pengin ndownload lan nginstal Kabeh 5 Saka adamostomatos tekstur paket.

Tingkat detail sing ditemokake ing visual Hoi4 wis apik tenan. Nanging iki mung njupuk kabeh kedudukan.

Koleksi kasebut kalebu overhauls tekstur kanggo terrain, banyu, wates, lan kutha, uga bungkus shader supaya bisa katon luwih nyata.

24. Kancing Colour

Tombol Colour Heart of Iron 4 Mod

Nalika mod pisanan yaiku kosmetik, sing sabanjure nggawe owah-owahan visual uga … nanging kanggo ngladeni tujuan sing beda.

Kancing Colour Gundawah.

Sampeyan bisa uga wis weruh yen kabeh katon padha ing UI gawan, sing bisa nggawe angel nemokake apa sing sampeyan goleki.

Kaya sing diiklanake, mod nyegah Miss Klik Miss lan Vitalizes minangka UI sing kosong.

23. Battlesound – Modifikasi Swara

Battlesound - Modifikasi Swara kanggo Ati Iron 4

Grafis ora mung sing bisa dianyari ing Hoi4.

Musik lan swara bisa diowahi kanthi moder uga.

Iki mod sabanjure utamane ora katon kaya, nanging sampeyan bakal kaget luwih akeh immersive game bisa dirasakake.

Paket mod Battlesounds iki owah-owahan meh Kabeh swara animasi ing hoi4. Kanthi cara iki, swara ing game bakal bener menarik. Tinimbang bedhil bedhil lan bledosan sing biasane sampeyan krungu ing latar mburi.

22. Ati Adder Iron III

Atine Musik Iron III kanggo Hoi4

Wartime ora mesthi kabeh Gunfights kabeh wektu.

Ana sawetara downtime, utamane nalika ngrancang gerakan politik utawa ngatur dana kanggo sumber militer.

Lan apa wektu sing luwih apik kanggo njaga soundtrack sing apik kanggo njaga perusahaan sampeyan?

Atine Musik Iron III minangka pilihan apik kanggo musik tambahan, amarga ora mbusak apa-apa, nanging mung nambah kabeh musik saka hoi3 menyang game.

Penggemar seri, bungaha!

21. Hoi4 mod gendera

ScotShot Mod Gendéra Hoi4

Ngomong babagan kecemplung, ana sawetara mod sing luwih cilik sing dituju langsung kanthi nambah.

Dheweke bisa uga ora kaya awake dhewe, nanging dipercaya aku: nalika dipasang bebarengan, bakal nggawe prabédan sing gedhe banget. Utamane yen sampeyan wis ngerti sejarah.

Kaping pisanan mods minangka modbaji sejarah, sing mung ngganti gendera kanggo kabeh bangsa sing cocog karo gambaran sing bener kanggo wektu kasebut.

20. Peralatan infantri unik

Peralatan Peralatan Infantri unik saka Iron 4 Mod Iron 4

Kanan ing jejere mod sadurunge sampeyan pengin mod peralatan infontik Ulmont unik.

Kaya entri sadurunge, iki ngganti Kabeh Informasi lan lambang kanggo gaman sing ora ana ing game.

Sing bener, kabeh peralatan infantri saiki bakal nuduhake lambang sing akurat saka apa sing bener dening saben negara, bebarengan karo jeneng sing cocog.

Mesthi wae kudu. Utamane kanggo buff sejarah.

19. Pangaturan tampilan strategis

Ahli Strategic View Agustus Mod

Kualitas mod liyane sing ningkatake ui?

Penyesuaian tampilan strategis nggawe sawetara owah-owahan visual, kabeh bakal luwih gampang diwaca lan luwih gampang dingerteni.

Kanggo siji, kontra saiki ora ambruk. Dadi dheweke ora ngalangi tampilan sampeyan kapan wae.

Sawetara lambang uga diwenehi warna lan tweak kanggo visibilitas sing luwih gampang, bebarengan karo pangaturan font lan ganti kanggo nggawe kabeh luwih gampang diwaca.

18. Warta Donya

World News Heart of Iron 4 Mod

Aku kudu ngakoni, iki sabanjure ora nate akeh. Aku rumangsa seneng banget, nanging nindakake proyek sing apik kanggo nggawe game luwih akeh.

Moded Lemonporn lan Lordvarangia rumangsa yen Hoi4 kurang nalika roso. Liyane saka sawetara warta lan acara utama ing saindhenging kampanye, ora ana sing ora ana.

Akibaté, padha nggawe mod warta donya.

Penting banget menehi panyebaran koran mingguan sing padha karo mekanik Victoria II.

Iki minangka mod sing apik banget sing nambah total 165 artikel ing macem-macem iklan ing macem-macem iklan, lan uga saben warta sing cocog karo wektu kasebut.

17. Misi udhara sing nyata

Ati Udhara Realistis Missions Iron 4 Mod Iron 4 Mod

Yen sampeyan wis main liwat kampanye kaping pirang-pirang sadurunge, sampeyan paling mungkin wis golek cara kanggo nggedhekake sesi sabanjure supaya bisa menarik.

Ana sawetara mods sing bisa mbantu. PNE yaiku misi udhara sing nyata Aerodil.

Minangka sampeyan bisa uga ngira, mod fokus ing sistem pesawat Hoi4, kanthi signifikan ngembangake wit teknologi online dhasar.

Wit teknologi sing apik kalebu kapabilitas misi kanggo para pejuang, pejuang abot, bom medium, varian pesawat sing ditolak, lan jinis pesawat sing ditolak.

Yen sampeyan seneng ngoptimalake Angkatan Udara, sampeyan ora bisa salah karo iki.

16. Teknologi Dikembangake + Industri +

Teknologi Dikembangake + Industri + Peralatan Mod Hoi4 Mod

Yen sampeyan pengin njupuk luwih, teknologi + teknologi + industri + industri + industri + kudu digoleki

Mod nambahake wit teknologi kabeh game, malah mlebu ing wiwitan taun 1950an.

Ana akeh pilihan sing ditambahake kanggo riset ing kene, tegese sampeyan kudu luwih ati-ati babagan milih apa sing sampeyan entuk. Aja kuwatir banget, amarga slot riset tambahan uga diwenehake kanggo nggawe ruangan luwih teknologi uga.

15. Ir Sanguinem et Lacrimas

Ir Sanguinem et Heart of Iron 4 Mod Iron 4

Ir Sanguinem et Lacrimas minangka mod liyane sing apik tenan yen sampeyan pengin nggedhekake pilihan riset Hoi4.

Kajaba wektu iki, modder Araxiel nindakake sing paling apik kanggo tetep cedhak bisa menyang wit vanilla.

Tinimbang nggawe owah-owahan gedhe, dheweke fokus kanggo njaga realistis lan sejarah kanthi akurat supaya ora ngilangi kecemplung game.

Mesthi padha karo mod sadurunge. Nanging duwe rasa unik kanggo.

Siji iki kalebu kabeh saka tangki amphibious ing perang kimia – sing kudu nggawe kampanye WWI sing menarik.

14. Ati saka wesi: Urutan anyar anyar

Ati saka wesi: Screenshot mode Mod Urutan Anyar

Orde Donya Anyar minangka pilihan ekspansi liyane sing nawakake pendekatan unik dhewe kanggo nambah gamelan Hoi4.

PERFER MODDERS lan PROTIDID NATE TINDAKAN ING NGANGGO ING NGANGGO INGKANG TINDAK TINDAKAN TINDAK TEMBANGKU, kanthi tujuan utama kanggo ngganti keputusan kanggo Playthrough sampeyan sajrone Playthrough.

Angger-angger ora akeh banget ditambahi ing kene, uga introduksi hukum hak pers lan wanita – nggawe macem-macem kemungkinan ing sistem politik game.

Iki kudu nggawe sawetara owah-owahan sing menarik babagan cara perang kasebut.

13. Dalan nganti 56

Dalan menyang 56 mod kanggo ati wesi 4

Dalan nganti 56 umume dianggep minangka mod ekspansi Hoi4 sing paling apik. Lan njupuk maneh tinimbang tambahan wit.

Nalika mod nindakake wit teknologi, uga wis suwe kabeh wektu game kabeh cara kanggo taun 1956.

Kanthi mangkono, dalan menyang 56 Banjur milifikas minangka mod sejarah sing alternatif, uga bisa nggawe asil sing ora bisa ditindakake ing Vanilla.

Sing ora kabeh: Kaya mod Fitur anyar, sistem pengalaman pasukan pasukan anyar, lan modifikasi kesulitan nggedhekake, antara liya pangowahan.

12. Ahli AI 4.0

Ahli AI 4.0 kanggo ati wesi 4

Yen sampeyan isih seneng Vanilla Hoi4, sampeyan bisa uga pengin nimbang njupuk angel kanggo notch.

Ahli AI 4.0 minangka cara sing cocog kanggo nindakake, nggawa AI sing luwih agresif kanggo pengalaman kampanye sampeyan.

Sampeyan bakal nemokake manawa mungsuh AI ora bisa diramalake kanthi diinstal, amarga wis diwenehake katrampilan nggawe keputusan sing ditingkatake sing kalebu kabeh saka desain divisi, riset, diplomasi, konstruksi, lan uga strategi pertempuran.

Ora bakal gampang playthrough.

Nanging yen sampeyan lagi kanggo tantangan, terus maju lan menehi tembakan iki.

11. Endsieg: Kamenangan Ultimate

Endsieg: Ati Kemenangan Ultimate Iron 4 Mod Iron 4

Ana mesthi mods kanggo pemain sing nggoleki overhaul sing luwih akeh sing luwih akeh.

Kita maca sampeyan banter lan jelas.

Lan ana akeh pilihan kanggo Hoi4, saben wong sing menehi tawaran – sing mung tegese sampeyan duwe akeh pilihan nalika sampeyan rumangsa seneng banget kaya sing digunakake.

EndsiEG: Kemenangan Ultimate wis menehi sawetara pilihan yen sampeyan wis nginstal, ngidini sampeyan milih antarane 8 poin wiwitan. Nanging iku mung wiwitan.

Sampeyan bakal bisa miwiti wiwit taun 1910, ing wengi WWI, utawa kabeh nganti 1945 minangka WWII bakal rampung.

10. Atine Iron IV: Perang Agung

Ati saka Iron IV: Screenshot Perang Perang Agung

Padha karo ViltiEG, ati IV IV: Perang gedhe njupuk sampeyan bali menyang 1910.

Bentenane utamane ing mode mod iki kabeh fokus Ing acara WWI.

Kanthi mangkono, sampeyan entuk playthrough sing luwih rinci ing jaman ERA.

Iki diraihake liwat wit-witan fokus sing dibukak kanggo macem-macem sing relevan uga gaman, piwulang, lan teknologi anyar sing cocog karo wektu kasebut.

Mod katon apik banget, amarga kalebu model 3D khusus kanggo infantri lan kendharaan.

9. Führrhricich: Warisan perang gedhe

FührRerreich: Warisan saka Perang Udang Hoi4 Mod

Saiki sampeyan wis main liwat WWI, kenapa ora nggedhekake mod liyane alternatif?

Führadreich: Warisan perang gedhe nggawa sampeyan ing acara kasebut langsung sawise perang gedhe, ing ngendi Jerman wis ilang menyang kekuwatan sing ana gandhengane.

Dene dekade sabanjure cukup tentrem kanggo umume jagad, katon kaya konflik global liyane yaiku bir ing taun 1930-an.

Liyane saka skenario sejarah ALT, mod teka karo sistem politik sing wis diatasi kanthi lengkap, peta sing ana, lan ideologi anyar, acara, fokus wit, lan liya-liyane. Priksa!

8. Pesenan anyar: Dina pungkasan Eropa

Pesenan Anyar: Dina Paling Anyar ing Eropa Mod

Nalika kita wis bali menyang wiwitan Perang Donya Pisanan, Pesanan anyar: Dina pungkasan Eropa njupuk pendekatan sing beda-beda.

Wektu iki kita dibuwang nganti 1962, rong puluh taun sawise acara WWII.

Reich Jerman isih mrentah sing paling dhuwur. Nanging Hitler ndeleng dina-dina pungkasan dheweke. Kangge, acara ing Amerika Serikat, Asia, lan Eropa lagi berjuang uga.

Ketegangan dhuwur lan keseimbangan bakal ditandhani – sapa ngerti apa sing bisa sabanjure.

Mod iki ngemot ton konten anyar, kalebu isi regane 10 taun kanggo kampanye Jerman, lan liyane 5 kanggo Inggris.

7. Equestria nalika perang

Equestria ing ati perang wesi 4 mod 4

Equestria ing perang mesthi entri sing paling aneh sing bakal ditemokake ing dhaptar iki – utawa malah ing bengkel uap kabeh, kanggo perkara kasebut.

Minangka diterangno ing katrangan:

“Equestria ing perang minangka mod sing nyoba mbalekake jagad khayalan saka Little Pony Franchise ing industrialisasi, korupsi lan ora setuju politik.”

Aja nganti nyemplungake sampeyan. Akeh sing nganggep iki minangka salah sawijining mod sing paling apik kanggo sampeyan kanggo ati wesi 4.

Nanging ora bakal ngrasakake kaya playthrough khas hoi4, sing mesthi.

6. Pungkasan wiwitan anyar – versi resmi

Pungkasan wiwitan anyar - Modhera versi resmi

Saiki iki sing unik liyane – pungkasan wiwitan anyar.

Tim kasebut duwe akeh jeneng kanggo sebutan, sing ora kaget nganggep kepiye moderat iki.

Beda karo mod liyane sing milih fokus ing wektu sejarah tartamtu, iki tujuane kanggo nutupi telung abad ing antarane perang sipil Amerika lan jaman modern.

Nalika mod isih ana ing tahap awal, tim mod duwe Akeh konten ngrancang kanggo mbebasake mangsa. Dadi bisa uga dadi apike kanggo njaga mripat iki.

5. Ati oak

Ati oak kanggo ati wesi 4

Atine Oak njupuk pendekatan liyane, wektu iki fokus kanggo ningkatake apa ati wesi 4 tinimbang ora bisa ngembangake apa-apa lan kabeh ..

Kita entuk dandan kasebut biasane kanthi ndemek wit tekn, wit-witan, desainer, lan penasihat, antara liya pangowahan kanggo nggawe pengalaman hoi4 sing luwih seimbang.

Owah-owahan utama liyane ing kene yaiku AI wis tweaked kanggo njaga Playthroughs minangka bisa.

Yen sampeyan ora pengin ngganti akeh banget, nanging isih pengin rasa seger, iki cara sing apik kanggo pindhah.

4. Mod Kedahatan Sejarah Ireng

Werna Pangkalan Pangkalan Pangkalan Katresnan Kanggo Ati Iron 4

Akeh penggemar bakal mbantah manawa dhaptar Hoi4 Mods ora lengkap tanpa sebutno coteke.

Sadurunge kita mlebu, cucuk biasane ditargetake menyang pemain hoi4 sing luwih akeh. Amarga nawakake level kangelan sing wis dituku wiwit ora bakal seneng.

Karo, mod minangka Overhaul lengkap sing nambah macem-macem unit anyar, jinis peralatan, lan kendaraan.

Kajaba iku, wit-witan lan sistem politik wis ditingkat uga kanggo menehi pilihan kanggo pilihan nalika ngaturake negarane nalika perang.

Tim Mod sing ngelingake yen jumlah konten sing kasedhiya ing kene bakal menehi pengabdian lan perhatian saka pamuter apa wae, mula sampeyan wis siyap sadurunge mlebu game ireng.

3. Blues World Lawas

Old Blues Blues of Iron 4 Mod Iron 4

Blues World Lawas minangka mayor liyane ing sisih ndhuwur dhaptar modal hoi4 mod. Tujuane kanggo nggabung game karo seri game video populer liyane: FALLOUT.

Nalika sampeyan bisa mikir manawa bakal nggawe kombinasi sing apik banget, mula bisa ditindakake kanthi apik.

Mod kasebut njupuk kita maju ing taun 2275, lan papan kita langsung menyang alam semesta Fallout.

Kaya sing diarep-arep, jagad iki ana ing negara pasca apokalipal. Nanging konflik adoh saka liwat.

Sampeyan diwenehi peta Amérika Lor amarga setelan sampeyan, bebarengan karo sawetara jinis unit anyar, wit teknologi sing dikalahake, lan ton game urutane critane game anyar kanggo njelajah.

Yen sampeyan penggemar fallout, utawa penggemar apa-apa kanthi tema pasca apokaliptik kanggo perkara kasebut, sampeyan kudu menehi siji-sijine.

2. Millennium Subuh: Mod modern

Millennium Subuh: Mod modern kanggo ati wesi 4

Kita entuk pengalaman unik liyane ing kene karo Millennium Subuh: Dina Modern.

Tujuane kanggo nggabungake kabeh mods modern kanggo ati wesi 4 dadi siji paket lengkap. Lan aku bakal ujar sukses!

Iki bisa uga pengalaman Hoi4 modern paling apik sing bakal sampeyan entuk, kanthi wit teknologi anyar, sistem ekonomi lan politik, lan mekanik kanggo cocog karo timframe.

Sampeyan kudu kuwatir babagan perkara lan utang nasional, uga pengaruh internasional. Iki kabeh nambah ambane kanggo game sing angel ditemokake ing papan liya.

Kabeh, yen sampeyan nggoleki pengalaman hoi4 modern kanggo njaluk sampeyan muter maneh, iki kanggo miwiti.

1. Kaiserreich

Kaiserreich Heart of Iron 4 Mod

Lan njupuk dhaptar ndhuwur kita duwe Kaiserreich.

Ora ana pitakonan manawa Kaiserreich minangka salah sawijining mod sing paling apik ing komunitas hoi, lan kanthi alesan sing apik.

Kaiserreich wiwit wiwit ati Iron II, saben-saben posing pitakonan sing padha: apa yen Jerman wis menang Perang Dunia 1?

Mod iki dikemas karo konten. Nawakake sejarah sifate sing sugih kanthi ton kemungkinan bisa uga bisa mbayangno.

Nggoleki apa sing bisa kedadeyan sabanjure wis menarik … nanging mod fitur akeh owah-owahan liyane sing bakal ditemokake, kalebu sistem politik anyar, lan malah nganyari grafis sing unik.

Ati paling apik saka wesi 4 mods

Dadi, sampeyan pengin ngerti babagan ati wesi 4 mods? Ati saka wesi IV minangka game strategi paradoks sing paling populer, lan game perang gedhe ing ndhuwur kasebut. Sukses sing terus lan saya suwe saya gedhe saka pemandangan mod. Manajemen Iron 4 Mod wesi 4 Mods saka macem-macem lan urutan game kanggo restikel sing wis kebak karo sampeyan menyang dina modern, WW1, utawa sanajan wektu alternatif.

Kita wis nyusun dhaptar sawetara atine wesi 4 mod wesi sing paling populer ing bengkel uap saiki. Sampeyan uga bisa nyekel mod langsung saka forum paradoks uga. Nindakake iki perlu yen sampeyan duwe versi paradoks game, nanging uga, sawetara mod mung kasedhiya liwat forum paradoks amarga desain dheweke ora bakal main kanthi apik karo bengkel.

Priksa manawa sampeyan mriksa kanggo ndeleng apa mod sing pengin diinstal kompatibel karo versi game sampeyan. Sawise nganyari utama, asring njupuk tim mod nalika kanggo nganyari mod menyang tembelan paling anyar, supaya sampeyan kudu muter game menyang versi sadurunge supaya bisa diputer.

Ati saka wesi 4 mods

Iki minangka ati sing paling apik ing wesi 4 mods:

Peta Donya ing Ati Iron 4 mod Kaiserreich

Kaiserreich

Ora ana ati ing dhaptar wesi 4 bakal rampung tanpa topi menyang mod sajarah sulih sing paling populer, Kaiserreich. Nalika mrikso iki ora ndemek akeh mekanika liyane ing dhaptar iki, mula kerja anyar kanggo nggawe setelan anyar sing nyenengake, immersive sing diwiwiti kanthi pitakonan sing gampang: Apa yen Jerman wis menang WW1?

Gampang kaya iki kanggo takon, ora gampang dijawab. Donya 1936, Miturut tim Kaiserreich, yaiku salah siji karo bubuk-kick lan konflik sing ngenteni tendhangan, tegese ora ana bagean saka donya sing dipilih kanggo njelajah, mesthi bakal menehi perhatian sampeyan. Priksa fitur sing jero kanggo ngapa Kaiserreich ngganti ati Iron IV menyang pengalaman strategi kothak sidik sing paling sejarah.

Related: Game Strategi Paling apik ing PC

Yen sampeyan pengin njaluk meta, ana mod alternatif sing diarani Führadreich, sing disetel ing alam semesta Kaiserreich ‘nanging takon: Apa yen Jerman wis ilang WW1? Sampeyan mikir yen iki mung saka wesi 4 vanila, nanging führrrriche minangka mod sejarah liyane, mung siji kanthi set-up sing luwih dingerteni.

Dalan menyang ’56

Ing wektu nulis dalan menyang ’56 sejatine sejatine sing paling populer ing wesi 4 wesi ing bengkel uap. Nalika ora menehi mrikso saka setelan utawa tema, sing nggunakake bakal entuk dalan sejarah tambahan adhedhasar desain vanila, lan konten teknologi sing dikalahake, lan liya-liyane kanggo ngluwihi garis wektu nganti 1956.

Fitur anyar liyane kalebu unit anyar, sistem pengalaman tentara sampeyan anyar, ngganggu kesulitan modifikasi, bangsa-bangsa sing bisa diluncurake anyar, lan luwih akeh ukur-hakim lan pers kebebasan wanita. Yen sampeyan seneng main sejarah Vanilla Hoi4, nanging pengin luwih akeh daging kanggo mekanika, iki minangka mod kanggo sampeyan.

Gamble Palpatine

Pateni ati IV IV menyang game Star Wars sing paling apik karo mod sing munggah lan teka. Gamble Palpatine isih ing awal alpha, nanging uga pengalaman Star Wars Clone Wars Wars sing durung nate dingerteni yen kita butuh. Iki bakal ngrampungake game WW2 dadi romp ing strategi galaksi galactic ing galaksi adoh, adoh banget.

Spasi ngubengi 2D ing lokasi Star Wars sing apik, lan sampeyan kudu nggawe pasukan sampeyan saka planet kanggo nyoba lan entuk tangan ndhuwur ing perang klone. Pancen kerja banget, nanging super kelangan lan kudu mriksa yen sampeyan pengin nyoba kanthi ambisi sing sejati.

Millennium Subuh: Mod modern

Mod iki minangka asil pungkasan saka gabungan ing antarane rong proyek sing luwih tuwa – Millennium Subuh lan Ati saka Wesi 4 Modern Besi – Loro-lorone nyedhiyakake setelan ‘Modern’. Proyek Hybrid anyar saiki nggawe langkah-langkah sing apik, lan minangka port telpon pertama kanggo sapa wae sing pengin versi kontemporer saka wesi 4.

Millennium Subuh diwiwiti taun 2000, saengga sadurunge 9/11 lan konflik sabanjure ing Timur Tengah. Nerangake karo peta anyar, sistem ekonomi anyar, wit teknologi, unit, lan akeh kesempatan kanggo Perang Sipil lan Pertukaran. Ana uga minangka papan mekanik, lan kanggo untu militer ing antaramu, Mod militer sampeyan kabeh urutan imbangan militer 2016, tren tentara ing taun 2016, lan pendhudhuk udara pendhudhuk Internasional 2015.

Tirai wesi perang kadhemen: jagad dibagi

Yen taun 2000 minangka kontemporer kanggo rasa sampeyan, kepiye Perang Dingin? Tirai wesi perang kadhemen: jagad dibagi duwe telung tanggal wiwitan sing nutupi 1949, 1960, lan 1970. Sampeyan bisa urip apa-apa fantasi perang kadhemen nalika nyoba navigasi liwat jagad post-ww2 nyoba kanggo entuk istilah kanthi munculna superpowers global kaya Rusia lan AS.

Ana sistem defcon, PBB, dekade konten narasi kanggo bangsa-bangsa utama lan bocah cilik, luwih saka 30 ideologi, lan kemampuan kanggo tuku lengen saka sektor swasta. Mung ora ujar manawa kita ora ngelingake sampeyan nalika nukes wiwit mabur.

Perang gedhe

Luwih saka setelan sejarah liyane, WW1 mungkin sabanjure cocog karo jinis IT IV. Iku apik yen ana wong sing nggawe mod konversi lengkap kanggo jaman iki. Mod Perang Agung Dadi Mbalik Mbukak Sampeyan Kanggo Ngalahake Konflik sing Apik iki.

Ana telung tanggal wiwitan: sadurunge perang ing taun 1910, ing wiwitan perang ing taun 1914, lan ing taun 1919 nalika nyoba navigasi kanggo navigasi lan sawise prajanjian. Nerangake karo teknologi, unit anyar, lan kabeh wong sing kudu disemplungake ing perang ‘global’ sing pertama.

Blues World Lawas

Yen Star Wars utawa Sejarah Alternatif Ora Bersen Dadi Taman Wisatawan sing Fertile Kanggo Sampeyan, Kepiye Bagean Bagean? Blues World Lawas Ngangkut Sampeyan menyang Peta Adat Amérika Lor ing 2275, ing sekitar wektu saka Fallout 3 lan Falegas: Vegas Anyar.

Diwenehi materi lan sumber sumber, bisa adaptasi kabeh saka unit, teknologi, ideologi, fraksi, lan acara, disesuaikan kanggo setelan anyar. Dadi, yen sampeyan nggoleki pengalaman falllout sing mesthi ing njaba game fallout nyata, mula iki bisa dadi.

Konferensi Damai Player

Kaping pisanan babagan modsisasi sarana sing disaranake, salah sawijining dhasar pungkasan vanilla Mekanik IV IV sing bener-bener butuh angkat pasuryan yaiku konferensi perdamaian. Dheweke kerja, nanging ora kaya saiki wis dadi prioritas. Yen sampeyan pengin njupuk masalah menyang tangan sampeyan dhewe – secara harfiah – Banjur sampeyan bisa nyekel mod konferensi pamuter sing dipimpin pamuter.

PLPC mung menehi kontrol luwih akeh babagan konferensi perdamaian kanggo perang langsung melu. Mesthi wae, ana sawetara watesan sing ora bisa ditindakake mod sing ora bisa ditindakake, nanging umume ngomong, mod iki bakal ngidini sampeyan entuk kesimpulan sing luwih nyenengake kanggo perang (s).

Ahli a.I 4.0

Keluhan umum karo para pemain veteran yaiku AI, sanajan kangelan luwih angel, bisa nggawe pilihan sing luwih optimal tinimbang. Yen sampeyan uga setuju, ahli kasebut.I 4.0 mod bisa uga penting. Ora ana wilayah sing disambungake AI sing ora kena moderat lan apik, ora ana tindak tanduk hard sing ora bisa diganti.

Pencipta uga wis ngenalake fitur AI anyar, kayata skrip Tentara AI, pilihan template, lan militer lan keputusan koordinasi kanggo pamuter sing ngidini sampeyan nindakake apa-apa. Paling anyar karo tembelan paling anyar, lan Pencipta sing paling apik nyaranake yen sampeyan duwe paling ora duwe bedhil lan ora ana ekspansi langkah.

Pangaturan tampilan strategis

Mod pangaturan strategis minangka mod sing paling apik sing fokus kanggo mbantu sampeyan ngatur lan nglacak pasukan militer, utamane yen ana akeh sing akeh lan / utawa sampeyan wis nglawan pirang-pirang bioskop.

Owah-owahan mod iki ngenalake ora akeh, nanging sampeyan bakal kepengin weruh sampeyan wis nate ngapiki iki yen sampeyan duwe. Counters bakal ambruk menyang tumpukan, udhara sing wis dirilis lan paprangan laut, lan pertempuran luwih jenuh kanggo visibilitas mung sawetara owah-owahan kunci. Ana uga varian multipliker lan prestasi-loropaken sampeyan bisa nyekel kene.

Related: Game simulasi paling apik ing PC

Muga-muga sampeyan seneng njelajah jagading ati sing apik ing wesi 4 mod. Yen sampeyan nggoleki pitulung luwih, kita entuk pandhuan kanggo ati wesi 4, kepiye cara sistem sumber hoi4 anyar, uga sawetara ati wesi 4 cidra kanggo menehi sikil.

Strategi Strategi Joe Robinson Game Aficionado Joe minangka sadurunge editor Wargamer lan wis ditulis kanggo RPS. Seneng kabeh game paradoks, utamane ati wesi 4, perang total: warhammer, halo, lan mlaku-mlaku ing pantai.

Jaringan Network N Media entuk komisi saka tumbas sing kualifikasi liwat Amazon Associates lan program liyane. Kita kalebu link afiliasi ing artikel. Deleng istilah. Harga sing bener nalika diterbitake.