.1) kanggo gta 4, gta: vice city 2 konsep trailer bakal mencet sampeyan ing ngrasa

GTA: Wakil Kutha 2 Trailer bakal sampeyan temenan ing ngrasa

Dene jagad terus ngenteni game rockstar kanggo mbukak apa-apa, Babagan Game Auto Grand Resping sing bakal teka, sawetara penggemar wis sibuk mbayangake apa urutan langsung menyang Gta: wakil kutha bakal katon kaya, lan wis nggawe kabeh emosional.

Auto maling maling: wakil kutha 2 (nganyari 0.1)

  • Auto maling maling: Wakil kutha 2 (nganyari 0.1) kanggo gta 4
  • Auto maling maling: Wakil kutha 2 (nganyari 0.1) kanggo gta 4
  • Auto maling maling: Wakil kutha 2 (nganyari 0.1) kanggo gta 4
  • Auto maling maling: Wakil kutha 2 (nganyari 0.1) kanggo gta 4

Auto maling maling: Wakil kutha 2 . Kutha iki ora mung diowahi, nanging mundur saka awal karo owah-owahan.

.dadi / e0opqqookmk

Malih:
1. Telpon sawetara kewan omo lan kewan omo cilik
2. Ditambahake kabeh peta saka wakil asli
3.
4. Ditambah Misi Fun Van Top Top – “RC Raider Pickup”
5. Ditambahake papat misi Ricardo diaz:
• nguber
• Phnom Penh ’86
• prau paling cepet

Versi Demo saka mod kasedhiya:

• 1. Loro misi payphone.
• 2. Tuku Bisnis:
Sunshine autos

Pabrik Cream Cream Cherry
• 3. Misi saka saben bisnis sing dituku.
• 4. 20 paket sing didhelikake.
• 5. 10 mlumpat unik.
• 6. Tuning mobil ing ngisor iki:
Kebo
Klasik Elegy
Jester Klasik

Klasik Sultan
Rebla gts

• 7. Pitu Radio Stasiun:
Wakil Kutha Fm
Nightride Fm
Retrowave FM
Gelombang 103 nostalgie

Sampeyan Radio Radio
XXL Radio
. .

Ing wektu sing beda-beda, saka 3 nganti 4 wong kerja ing mod.

Komposisi tim saiki:

Thanks khusus kanggo lagu tema judhul:

Apike kanggo nggunakake “EFLC 1.1.2.0 “

Mod Uga ndhukung “GTA IV 1.0.7.0 “
Ngirit ora bisa digunakake ing “GTA IV: Edisi Lengkap”.

.S: kenapa mesin gta v? Jawaban kasebut gampang – kekurangan alat sing cocog. Ya, teknis kita bisa ngowahi kutha ing kana, nanging bakal dadi pungkasan. Ana mung ora ana sing kudu ditindakake, amarga ora mungkin nulis misi kanthi nggunakake skrip ing game utawa transfer pemandangan.

GTA Wakil Kutha 2 Eksklusif kanggo situs web LibertyCity.

Nalika nyebarake modifikasi, wenehi link menyang sumber. .

GTA: Wakil Kutha 2 Trailer bakal sampeyan temenan ing ngrasa

GTA: Wakil Kutha 2 Trailer bakal sampeyan temenan ing ngrasa

Dene jagad terus ngenteni game rockstar kanggo mbukak apa-apa, apa-apa Babagan Game Auto Grand Resping sing bakal teka, sawetara penggemar wis sibuk mbayangake apa urutan langsung menyang Gta: wakil kutha bakal katon kaya, lan wis nggawe kabeh emosional.

Gta vi . Nanging, nalika nulis, ora dingerteni yen utawa kepiye judhul anyar bakal nyambung menyang klasik 2002. Kangge, trailer konsep anyar iki – Diprodhuksi dening Graphics Desain TeaserPlay ing YouTube – Impayines Apa a Wakil Kutha .

Mod uga menehi ide apa potensial bisa katon kaya – mesthine ora ditetepake nganti saiki. Coba deleng ing ngisor iki.