1.7 lan 1.8 Dhaptar printah., Komando / Dhaptar prentah | Minecraft bedrock wiki | Fandom

Printah / Dhaptar prentah

Ngisi kabeh kotone ditetepake lan nganggo blok sing jenenge Tilame (opsional banjur menehi nilai cukur). The oldblockhandling netepake cara ngatasi blok sing ana ing wilayah kasebut.

1.7 lan 1.8 Dhaptar printah.

Iki dhaptar salinan lan tempel dhaptar printah ing Minecraft.

Cathetan- aku bakal menehi tetenger. Iki migunani banget nalika mbangun peta. Terusake kaca iki mbukak nalika sampeyan lagi bangunan. Salin lan tempel printah menyang peta sampeyan. Sambutan sampeyan!

Cathetan – kanggo nempel menyang Minecraft sampeyan kudu nyekel CTRL + V ing kothak ing ngendi sampeyan ngetik printah.

Wigati -Gang-prentah ana ing tandha kutipan .
Tuladha = “printah”

Cathetan- Apa sing sampeyan pilih ing blok printah katon kaya iki .
Tuladha = “/ ngomong apa kowe padha”.

Cathetan – kudu ing mode kreatif lan cidra kanggo mbuwang blok printah.

Entuk blok printah.

Entuk blok printah ing 1.7 = “/ menehi pamilike 137 1”

Entuk blok printah ing 1.8 = “/ menehi komandan_block”

Cathetan – Sampeyan bisa menehi jeneng blok printah kanthi nyelehake ing Anvil.

Minecraft 1.7 Printah.

Setel d iFFulic.

Tentrem = “kangelan 0”
Gampang = “Kesulitan 1”
Normal = “kangelan 2”
Hard = “kangelan 3”

Slamet kanggo target pamuter paling cedhak = “Gamemode 0 @p”
Slamet kanggo target pamuter acak = “Gamemode 0 @R”
Slamet kanggo target kabeh pamuter = “Gamemode 0 @a”

Creative kanggo target paling cedhak = “GameMode 1 @p”
Kreatif kanggo target pamuter acak = “GameMode 1 @R”
Kreatif kanggo target kabeh pamuter = “GameMode 1 @A”

Petualangan kanggo target pamuter paling cedhak = “GameMode 2 @p”
Petualangan kanggo target pamuter acak = “GameMode 2 @R”
Petualangan kanggo Target Kabeh Player = “Gamemode 2 @a”

Survival Default GamEMode = “Saudara DefaultGamEmode slamet”
Gawan game kreatif = “DefaultGamemode kreatif”
Petualangan Gamelan Default GameSemode = “Petualangan DefaultGamemode”

Output Blok Komando.

Tampilake Output Blok Command = “Gamerule CommandBlockoutput True”
Output blok blok nide = “Gamerule CommandBlockoutput palsu”

Miwiti utawa mandheg udan – “Toggledownfall”

Setel wektu = “/ Wektu nyetel timeincond

Mateni siklus awan = “gamerule dolayslcycle palsu”
Nguripake siklus awan = “Gamerule DoyedLightlicle bener”

Cuaca Clear = “Cuaca Cuaca Cuaca”
Weather Cuaca = “Wangi RainSEnseconds”
Thunder Weather = “Wetter TimeNseconds”

Nguripake nyebarake geni = “Gamerule Dofiretick bener”
Mateni panyebaran geni = “gamerule dofiretick palsu”

Nguripake tetes mob = “gamerule domobloot bener”
Pateni tetes mob = “gamerule dofiretick palsu”

Nguripake Spawning = “Gamerule Domobspawning True”
Pateni Spawning = “Gamerule Domobspawing Palsu”

Nguripake Sederhanakake Mob = “Gamerule Mobgriefing bener”
Pateni Mob Sriefing = “Gamerule Mobgerifing palsu”

Terus persediaan ing = “Gamerule Keamanan Leres”
Terus Inventori = “Gamerule Keepencing palsu”

Nguripake regenerasi alami = “pemberontak gameruleRegenerasi bener”
Pateni regenerasi alami = “palsu pemberen naturalregenerasi”

Aktifake tetes jubin = “gamerule dotodue bener”
Pateni tetes jubin = “gamerule dotodue palsu”

Setel titik sing dienggo kanggo target pamuter paling cedhak = “SpawnPoint @p x y z”
Setel titik sing dienggo kanggo target pamuter acak = “SpawnPoint @r x y z”
Setel titik sing dienggo kanggo target kabeh pamuter = “SpawnPoint @a x y z”

Setel Dunia Spawn Point = “SetworldSpawn x y z”

Setel Blok = “/ setblock ~ ~ ~ blokid”

Teleport.

Teleport kanggo target pamuter paling cedhak = “tp @p x y z”
Teleport kanggo target pamuter acak = “tp @r x y z”
Teleport Target Kabeh Player = “TP @A x y z”

Menehi XP kanggo target pamuter paling cedhak = “XP Jumlah @p”
Menehi xp kanggo target pamuter acak = “xp jumlah @r”
Menehi XP kanggo Target Kabeh Pamuter = “XP Jumlah @a”

Play Swara Kanggo Target Player Paling Anyar = “/ playsound Swoid @p”
Play Swara kanggo Target Player Random = “/ playsound Swargaid @r”
Play Swara kanggo Target Kabeh Player = “/ playsound Swissid @a”

Dhaptar Swara Minecraft.

Menehi item kanggo target pamuter paling cedhak = “/ menehi kuantitas item @p
Menehi item kanggo target pamuter acak = “/ Menehi jumlah @R itemidid”
Menehi item kanggo target kabeh pamuter = “/ menehi kuantitas @a itemid”

Mbusak item tartamtu kanggo target pamuter paling cedhak = “cetha @p item_”
Mbusak item tartamtu kanggo target pamuter acak = “cetha @s_
Mbusak item tartamtu kanggo target kabeh pamuter = “cetha @a item_”

Inventori sing jelas.

Persediaan sing jelas kanggo target sing paling cedhak = “cetha @p”
Persediaan sing jelas kanggo target pamuter acak = “cetha @r”
Persediaan sing jelas kanggo target kabeh pamuter = “cetha @a”

373 botol banyu
373: 16 potion canggih
373: 32 potion kandel
373: 64 Potion Mundane
373: 8193 potion regenerasi (0:45)
373: 8194 Potion Swiftness (3:00)
373: 8195 Potion resistance geni (3:00)
373: 8196 Potion racun (0:45)
373: 8197 Potion Penyembuhan
373: 8200 kekirangan potion (1:30)
373: 8201 Potion Kekuwatan (3:00)
373: 8202 Secara potion Singkatan (1:30)
373: 8204 Potion Mbebayani
373: 8225 Potion Regenerasi II (0:22)
373: 8226 Potion Swiftness II (1:30)
373: 8228 Potion racun II (0:22)
373: 8229 Potion Penyembuhan II
373: 8233 Potion II (1:30)
373: 8236 Potion II
373: 8257 Potion Regenerasi (2:00)
373: 8258 Swiftness Potion Swift (8:00)
373: 8259 potion resistance geni (8:00)
373: 8260 Potion Racun 8260 (2:00)
373: 8264 potion kelemahane (4:00)
373: 8265 potion kekuatan (8:00)
373: 8266 Gampang Gampang (4:00)
373: 16378 Rintangan Rintangan Geni (2:15)
373: 16385 Regenerasi Splash (0:33)
373: 16386 Swiftness Splash (2:15)
373: 16388 racun splash (0:33)
373: 16389 Splash Penyembuhan
373: 16392 kelemahan cipratan (1:07)
373: 16393 Splash Kekuwatan (2:15)
373: 16394 SLASH SPLAND (1:07)
373: 16396 mbebayani splash
373: 16418 Swiftness Splash II (1:07)
373: 16420 Racun Splash II (0:16)
373: 16421 Penyembuhan II
373: 16425 Kekuwatan Splash II (1:07)
373: 16428 mbebayani splash ii
373: 16449 Splash (1:30)
373: 16450 SWIFTNST SHLASHNST (6:00)
373: 16451 Rintangan geni cipratan (6:00)
373: 16452 Racun Splash (1:30)
373: 16456 Kelemahane Splash (3:00)
373: 16457 Kekuwatan Splash (6:00)
373: 16458 Simbol Splash (3:00)
373: 16471 Regenerasi Splash II (0:16)

Efek nyetel target pamuter paling cedhak = “/ Efek @p ExfectDhid Howlong Howlong”
Efek Set Kanggo Target Pamuter Random = “/ Efek @Rfigurasi howlong Howlong”
Efek nyetel target kabeh pamuter = “/ Efek @Aftelong Howlong Howlong”

Efek cetha kanggo target pamuter sing paling cedhak = “/ Efek @p cetha”
Efek cetha kanggo target pamuter acak = “/ effe @r cetha”
Efek cetha kanggo target kabeh pamuter = “/ Efek @a cetha”

Spawner.

Komando Spawner: “/ setblock ~ ~ 1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Summini.

SUMMON MOB = “/ sundelame sundelname ~ ~ 1 ~”

Summon Entitas = “/ Fallingssand” / sundel

Dhaptar Minecraft lan Entitas ID:

Enchant kanggo target pamuter paling cedhak = “/ enchant @p enchantid howstronlevel”
Enchant kanggo target pamuter acak = “/ enchant @r enchantid howstronlevel”
Enchant kanggo target kabeh pamuter = “/ enchant @a enchantid Howstronlevel”

Dhaptar ID Minecraft enchant:

Ujar pesen kanggo pemain = “/ ujar pesen”

Ngomong pesen kanggo target pamuter paling cedhak = “/ ucapake @p Pesen”
Ngomong pesen kanggo target pamuter acak = “/ ucapake @s @
Ngomong pesen kanggo target kabeh pamuter = “/ Ngucapake @a pesen”

Nyritakake prentah mentah.

Teks prasaja kanggo target pamuter paling cedhak = “Nelraw @p”
Teks Gampang Kanggo Target Player Random = “DRIVELRAW @R”
Teks Gampang Kanggo Target Kabeh Pamuter = “Nuwun @

Tèks warna kanggo target pamuter paling cedhak = “Nelraw @p”
Teks Warna Kanggo Target Player Random = “DRYNRAW @R”
Tèks warna kanggo Target Kabeh Player = “Nuwun @

Tèks warna kaping pindho.

Dakkandhani komando mentah kanthi link sing bisa diklik

Minecraft 1.8 printah.
Entuk blok printah = “/ menehi @p Command_Block”
Dhaptar ID Minecraft: “http: // minecraft-ids.grahamedgecombe.com / ”

Mode game.

Mode Survival = / GameMode 0 ”
Mode kreatif = “/ GameMode 1”
Mode Petualangan = “/ GameMode 2”
Mode Spectator = “/ GameMode 3”

1.8 printah.

Entuk alangan = “/ menehi @p @p Minecraft: penghargaan”

Menehi item = “/ menehi @p @p Minecraft: ItemidIdName”

Setel Blok = “/ setblock ~ ~ ~ minecraft: Blockname”

Iki kanggo kepala = “/ menehi skull 1 3”

Cathetan-Kills digunakake minangka conto.

Dhaptar barang sing sampeyan bisa nglacak game. = / dhaptar Objektif / Ndhaptar Scoreboard “

Gawe objektif = “/ Tujuan papan scoreboard Tambah mateni stats Totalkillcount”

Tampilake tujuane ing sidebar = “/ Objektif Scoreboard Siddisplay Sidebar Kills”

Tambah scorce kanggo pamuter = “/ pemain scoreboard ad nambah pemain playername 1”

Tambah skor kanggo target target sing paling cedhak = “/ Pemain Scoreboard Tambah @p mateni 1”
Tambah skor kanggo target pamuter acak = / / pemeriksaan scoreboard nambah @rr mateni 1 ”
Tambah skor kanggo target kabeh pamuter = “/ Pemain Scoreboard Tambah @a mateni 1”

Copot Papan Skor = “Tujuan Skor Scoreboard mbusak Kills”

Tambah scorce kanggo pamuter = “/ pemain scoreboard ad nambah pemain pamuter 1”

Mbusak skor kanggo target target sing paling cedhak = / Pemain Scoreboard Copot @p Kills 1 ”
Copot skor kanggo target pamuter acak = / / pemain scoreboard Copot @R Kills 1 ”
Copot skor kanggo target kabeh pamuter = “Pemain Scoreboard Nambah @a Kills 1”

Gawe Objektif = “/ Objektif Scoreboard Nameofscore nameOfmentBar”

Tampilake tujuane ing sidebar = “/ Objektif papan scoreblay Siddisplay sidebar nameofdrifebar”

Tambah scorce kanggo pamuter = “/ pemain scoreboard ad nambah jenengofscore 1”

Tambah skor kanggo target pamuter paling cedhak = “/ Pemain Scoreboard Tambah @p nameofscore 1”
Tambah skor kanggo target pamuter acak = / Pemain Scoreboard Tambah @R nameofscore 1 ”
Tambah skor kanggo target kabeh pamuter = “/ pemain scoreboard nambah @a naméfscore 1”

Copot skor kanggo target pamuter paling cedhak = / / pemain scoreboard Copot @p nameofscore 1 “

Copot skor kanggo target pamuter acak = / Pemain Scoreboard Copot @R nameofscore 1 “

Copot skor kanggo target kabeh pamuter = “/ Pemain Scoreboard Tambah @

Copot Dewan Skor = “/ Objektif Scoreboard mbusak NameOFNendebar”

Nguripake Redstone kanthi Skor = “/ Pemerangan Pemain Scoreboard Tes Jeneng JenengOfScore”

Mob Spawner Prentah.

Zombie Spawner = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Sapi sapi = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Spider Spawner = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Magma Cube Spawner = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Skeleton Spawner = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Zombie Pigman Spawner = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

SPABER Ayam = “/ setblock ~ ~ -1 ~ Minecraft: mob_spawner 0 Ganti”

Domblo Spanter = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Enderman spanner = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Creeper spanner = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Wolf spa Wolf = “/ setblock ~ ~ -1 ~ minecraft: mob_spawner 0 ngganti”

Printah pitulung server.

Kick Pemain = “Kick Pemilikan”

larangan pamuter = “Ban Pemolak”

PBB Ban Player = “Pardon Playername”

Ban I = “Ban-ip Ipaddress”

IP UNBAN = “Alamat IP Pardon-IP”

OP pamuter = “op Pemilik” “

PBB A Pemain = “Pemilik Deop”

Teleport menyang pamuter = “TP player1name PlayerName”

Menehi item pamuter = “Menehi jumlah itemid sing mainake”

Dakkandhani pamuter pesen = “Pesen Pelvername”

Mungkasi Server = “Stop”

Simpen kabeh server = “Simpen-kabeh”

Mateni save = “simpen”

Nguripake Simpen = “Simpen-On”

Tampilake dhaptar pamuter online “

Ngomong pesen kanggo kabeh pemain “ujar pesen”

Apa sampeyan ngerti printah apa wae? Ninggalake komentar lan gerah nambah. Matur nuwun.

Yen ana kesalahan ing ngetik aku lan gerah.

Aja takon pitakon. Aku anyar kanggo mrentahake blok lan aku ora ngerti akeh.

Yen sampeyan ngerti printah liyane sing ora salah siji dhaptar, tinggalake komentar lan gerah ditambahake ing dhaptar.

P.s aku bakal menehi tetenger. Iki migunani banget nalika mbangun peta. Terusake kaca iki mbukak nalika sampeyan lagi bangunan. Salin lan tempel printah menyang peta sampeyan. Sambutan sampeyan!

Bosen? Nonton Sawetara Video Youtube. SUBCRABION kanggo ndeleng gaweyanku .

www.youtube.com / eeeplus3

Aku Livestreams Kadhangkala. Tindakake kanggo ngerti nalika aku urip.

Tindakake kula ing Twitter kanggo nganyari

Printah / Dhaptar prentah

Diwenehi ing ngisor iki minangka dhaptar rinci babagan kabeh printah ing Minecraft.

Isi

  • 1 Dhaptar printah
    • 1.Kemampuan
    • 1.2 mesthi
    • 1.3 cetha
    • 1.4 Klone
    • 1.5 nyambung
    • 1.6 Deop
    • 1.7 kangelan
    • 1.8 Efek
    • 1.9 enchant
    • 1.10 EXECUTE
    • 1.11 Isi
    • 1.12 fungsi
    • 1.13 gamemode
    • 1.14 Gamerule
    • 1.15 menehi
    • 1.16 pitulung
    • 1.17 immutableworld
    • 1.18 mateni
    • 1.19 dhaptar
    • 1.20 Goleki
    • 1.21 Aku
    • 1.22 Mixer
    • 1.23 MobEven
    • 1.24 O
    • 1.25 partikel
    • 1.26 Playsound
    • 1.27 reload
    • 1.28 repot
    • 1.29 ujar
    • 1.30 papan
    • 1.31 Setmaxplayers
    • 1.32 pesawat
    • 1.33 setel
    • 1.34 Spawn
    • 1.35 panemon
    • 1.36 StopSound
    • 1.37 sundel
    • 1.38 tag
    • 1.39 nyritakake
    • 1.40 DRYNAW
    • 1.41 testfor
    • 1.42 tesforblock
    • 1.43 tesforblocks
    • 1.44 Tiket
    • 1.45 wektu
    • 1.46 Judhul
    • 1.47 JudhulRaw
    • 1.48 Toggledown
    • 1.49 tp
    • 1.50 Videostream
    • 1.51 videonesction
    • 1.52 Cuaca
    • 1.53 WorldBuilder
    • 1.54 wsserver
    • 1.55 xp

    Dhaptar printah []

    Kemampuan []

    Nyetel kemampuan pamuter.

    / Kemampuan [Kemampuan

    Nilai legal kanggo kabisan yaiku:

    • Bisu – Ijin utawa nolak pilihan obrolan pamuter.
    • WorldBuilder – Ijin utawa nolak kemampuan pamuter kanggo nyelehake blok.
    • Mayfly – Ijin utawa nolak kemampuan pamuter kanggo mabur kanthi mandiri.

    Printah iki mbutuhake fitur edisi pendhidhikan.

    tansah []

    Kunci lan Mbukak Siklus Dina-wengi.

    / ing tansah

    Sets / Gamerule Doyoldlcycle kanggo ngapusi, lan set / wektu nganti 5000. Iki padha karo Tansah dina Slider ing setelan game. Prentah kasebut uga bisa diwenehake minangka Daylock.

    CATETAN []

    Nyuda persediaan pamuter.

    / Cetha

    • Jeneng pamuter utawa pamilih target pamuter. Gawan kanggo pamuter sing nglakokake dhawuhe.
    • jeneng item sing bener. Gawan kanggo kabeh barang ing persediaan pamuter.
    • Yen ditemtokake, mung ngresiki barang kanthi nilai data iki.
    • jumlah maksimal barang sing bakal jelas.

    Klone []

    Salinan blok saka sak panggonan menyang papan liyane.

    / klone [maskmode] [clonemode] [tilame]

    Klone blones saka Cube ditetepake kanthi miwiti lan mungkasi menyang tujuan . Maskmode nemtokake cara ngatasi blok tujuan, lan Clonemode nemtokake nangani sumber. Yen mode topeng yaiku nyaring, jemain kasebut nemtokake blok kanggo nyaring.

    Nilai legal kanggo maskmode yaiku:

    • disaring – mung blokir sing cocog karo blok.
    • masked – mung blok non-udhara disalin.
    • ngganti – Kabeh blok disalin kaya-yaiku. Iki minangka standar.

    Nilai legal kanggo Clonemode yaiku:

    • Pasukan – meksa obah blok sanajan ana tumpang tindih.
    • Pindhah – mindhah mung blok non-udhara, lan ganti kanthi blokir udara. Yen Filter wis rampung, iki mung ditrapake kanggo blok sing disaring.
    • normal – Aja meksa utawa mindhah blok saka wilayah sumber. Iki minangka standar.

    Deleng uga / Setblock lan / isi printah.

    Sambungake []

    Nyambung menyang game ing game.

    / Sambungake

    • Cathetan: URI minangka kode katon ing obrolan. Ora dingerteni yen iki minangka bug.

    Deop []

    Status operator mbebasake kanggo siji utawa luwih pemain.

    Deleng uga / op, kanggo menehi status iki.

    Kesulitan []

    / Kesulitan Int

    Nilai kanggo int yaiku: ‘0’ kanggo tentrem; ‘1’ gampang; ‘2’ kanggo normal; ‘3’ kanggo hard;

    Efek []

    Menehi utawa mbusak efek status saka pamuter.

    / Defegel [Detik: Int] [Amplifier: INT] [Hidparticles: Bool]

    Enchant []

    Enchant Player (s) item sing dianakaké.

    / Enchant [Tingkat: Int] / Enchant [Tingkat: Int]

    ENCHANT Item item sing diangkah (s) padha nyekel, kanthi jeneng (utawa cacahe cacahe ing tingkat sing diwenehake. Tingkat maksimal kanggo ntment encha sing diwenehake ora bisa dibayar.

    Nglakokke []

    Nindakake printah sing bisa digandhengake karo target utawa kahanan sing ana hubungane karo blok liyane, kaya sing diuji ing printah / testforblock.

    / EXECUTE / EXECUTE / EXECUTE

    Prentah ing kabeh conto bisa dadi printah apa wae (kalebu prentah sing dirilis), lan ana hubungane karo pamuter / entitas sing diangkah. Ing rong conto loro, notifikasi jubin digunakake kanggo posisi target asal.

    Varian pungkasan, kanthi senar ndeteksi padha karo “Ndeteksi”, prentah kasebut mung diukum yen kondhisi, kaya-kaya diwenehake kanggo tesforblock, dicocogake.

    Isi []

    Ngisi wilayah kanthi blok sing diwenehake

    / isi [tiledata: int] [oldblockhandling]

    Ngisi kabeh kotone ditetepake lan nganggo blok sing jenenge Tilame (opsional banjur menehi nilai cukur). The oldblockhandling netepake cara ngatasi blok sing ana ing wilayah kasebut.

    Nilai legal kanggo Oldblockhandling yaiku:

    • Numpes – Ganti kabeh blok, nyelehake blok lan isi kaya sing dicithak nganggo pickaxe utawa shovel sing ora ditangani.
    • kothong – ngganti blok ing pinggir njaba. Nyelehake kabeh blok jero kaya yen ditambang, lan diganti karo blok udara.
    • Terus – Mung ganti blok udara ing wilayah isi kanthi blok sing wis ditemtokake.
    • Outline – Mung ngganti pojok njaba kanthi blok sing wis ditemtokake. Ninggalake kabeh blok batin kaya.
    • ngganti – Ganti kabeh blok, tanpa ngeculake blok saiki. Iki minangka standar.

    Deleng uga / Setlock lan / Clone Printah.

    Fungsi []

    Nganggo printah sing ditemokake ing file fungsi sing cocog.

    / Fungsi / Fungsi

    Gamemode []

    Owah-owahan Gamemode kanggo pamuter.

    / GameMode [Player: Target] / GameMode [Player: Target]

    Nggunakake ‘c’, ‘kreatif’, ‘slamet’, ‘A’, ‘petualangan’, ‘0’, ‘1’, utawa ‘2’, gamewat bisa owah.

    Gamerule []

    Set utawa pitakon nilai aturan game.

    / Gamerule / Gamerule

    Digunakake kanggo ngganti game mekanik game sing ditemtokake Aturan. Kabeh aturan kajaba tetep tetep disetel dening gawan.

    Nilai kanggo Aturan yaiku:
    CommandBlockoutput bisa mateni output blok printah sing ditampilake ing obrolan.
    CommandBlocksEnabled bisa mateni kabeh blok printah ing jagad iki.
    Doyoldlcycle bisa mateni transisi awan.
    doentitydrops bisa mateni tetes saka kekuruan non-mobi.
    Dofiretick bisa mateni nyebarake geni lan extinguish alami.
    doimartemenpawn bisa mateni pilihan kothak pesen nalika Pati Player.
    doinsomnia bisa mateni pamuter insomnia timer lan sing cocog phantom spawning.
    Domobloot bisa mateni tetes saka seda mob.
    domobspawning bisa mateni mobs kanthi alami.
    dotodrops bisa mateni tetes nalika blok rusak.
    doweercycle bisa mateni cuaca.
    drowningdamage bisa mateni cedera lemas.
    falldamage bisa mateni cedera tiba.
    Firestamage bisa mateni cedera geni.
    FunctionCommandlimit bisa mbatesi jumlah prentah sing mbukak saka file mod Fungsi.
    Keepintori bisa ngidini pamuter ora ngeculake persediaan sawise mati.
    maxcommandchainth bisa mbatesi jumlah commandblocks sing bisa dirantai.
    mobgriefing bisa nyegah mobs ora sesambungan karo blok utawa barang sing diturunake.
    naturalregenerasi bisa mateni regenerasi kesehatan pamuter sajrone wektu.
    pvp bisa mateni karusakan saka pemain liyane.
    Randomtickspeed bisa ngganti rate tarif blok,
    efek tanduran lan acara liyane sing wis ditemtokake.
    SendcommandFeedback bisa mateni output printah pamuter muncul ing obrolan.
    showcoordinates bisa ngidini koordinat pamuter sing ditampilake ing ndhuwur obrolan.
    showdeathmessages bisa mateni tampilan pamuter Pati rincian ing obrolan.
    tntexplodes bisa nyegah tnt ignition.

    menehi []

    Wenehi item (s) sing diangkah (s).

    / menehi [jumlah: intas: INT] [Components: JSON]

    Nambah item menyang Inventorial Pemain (s) Target. Macem-macem item saka jinis sing padha bisa diwenehake kanthi nemtokake jumlah, lan sawetara ciri barang bisa diganti kanthi menehi argumentasi data opsional. Sampeyan uga bisa nambah tag cantplaceon lan candestroy kanggo item liwat printah iki.

    Pitulung []

    Nampilake bantuan sing ana gandhengane karo printah.

    Dhaptar pitulung babagan printah tartamtu. Ing 0.16.0 teks iki rada cendhak (utawa ilang).

    / Pitulung [kaca: int]

    Ngetik / Bantuan Opsi diikuti karo nomer menehi dhaptar printah. Kanthi nomer, kaya 3, nuduhake kaca pitulung katelu.

    Immutableworld []

    Nyetel kahanan sing ora bisa diemprotake ing jagad iki.

    / Immutableworld

    Nyetel kemampuan kanggo nyelehake blok kanggo saben pemain ing jagad iki. Printah iki mbutuhake fitur edisi pendhidhikan.

    Mateni []

    Mateni (utawa mbusak) pamuter utawa entitas.

    / mateni [target: target]

    Tanpa bantahan mateni pamuter dhewe. Nggunakake jeneng pamuter kasebut bakal mateni pamuter kasebut, lan / mateni @ Jinis = Creeper] bakal ngilangi kabeh creepers ing potongan cacah sing dimuat. Deleng / Summon menyang Entitas Spawn.

    Dhaptar []

    Dhaptar kabeh pemain online game saiki, lan pemain maksimal diijini.

    Golek []

    .

    / Goleki

    Prentah kasebut mung menehi koordinat struktur sing paling cedhak, pamuter kudu teleport / lelungan menyang awake dhewe.

    kula []

    Nampilake pesen khusus ing obrolan

    Nampilake pesen Chat Custom Miwiti karo jeneng pamuter, nanging tanpa jeneng pamuter ing kurung kothak.

    mixer []

    Kontrol Interactivity Cahaya

    / mixer / mixer / mixer

    Digunakake magepokan karo aplikasi mixer Microsoft (biyen) kanggo sesi Minecraft Livestreaming.

    MobEVEVE []

    Ngontrol apa acara mob sing diidini

    / mobevent

    • Acara_Enabled – mbisakake utawa mateni kabeh acara.
    • Minecraft: Pillager_Patrolols_Event – mbisakake utawa mateni patroli pillager saka spawning.
    • Minecraft: wandering_trader_Event – mbisakake utawa mateni sudagar wandering saka spawning.

    OP []

    Menehi status operator menyang siji utawa sawetara pemain

    Deleng / Deop, sing mbatalake status iki.

    Partikel []

    Nggawe emitter partikel.

    / partikel

    Nilai kanggo partikel yaiku:
    test_biezercurve
    test_bouncing
    test_catmullromcurve
    test_colorcurve
    test_combocurve
    test_highgraphterTitusi
    test_linearcurve
    test_mule
    test_smoke_puff
    test_fhere
    test_spiral
    test_watertest

    Playsound []

    Muter swara sing dibangun.

    / playsound

    Nilai kanggo Swara yaiku:
    ambien.Cuaca.kilat.dampak
    ambien.Cuaca.Udan
    ambien.Cuaca.Thunder
    Armor.quip_chain
    Armor.quip_diamond
    Armor.
    Armor.quet_gold
    Armor.quet_iron
    Armor.quet_leather
    Beacon.Aktifake
    Beacon.ambien
    Beacon.Mateni
    Beacon.kekuwatan
    Blok.pring.istirahat
    Blok.pring.tiba
    Blok.pring.kenek
    Blok.pring.Panggonan
    Blok.pring.Langkah
    Blok.Bamboo_Sapling.istirahat
    Blok.Bamboo_Sapling.Panggonan
    Blok.laras.Nutup
    Blok.laras.mbukak
    Blok.lonceng.kenek
    Blok.campfire.Crackle
    .Choropenflower.Pati
    Blok.Choropenflower.tuwuh
    .komposisi.kosong
    Blok.komposisi.isi
    Blok.komposisi.Isip_success
    Blok.komposisi.siap
    .end_portal.SPAWAN
    Blok.End_Portal_Shrame.isi
    Blok.File_Phissions
    Blok.Grindstone.Gunakake
    Blok.Itemframe.Add_item
    Blok.Itemframe.istirahat
    Blok.Itemframe.Panggonan
    Blok.Itemframe.Mbusak_item
    Blok.Itemframe.rotate_item
    Blok.lantern.istirahat
    Blok.lantern.tiba
    Blok.lantern.kenek
    Blok.lantern.Panggonan
    Blok.lantern.Langkah
    Blok.scaffolding.istirahat
    Blok.scaffolding.menek
    Blok.scaffolding.tiba
    Blok.scaffolding.kenek
    Blok.scaffolding.Panggonan
    Blok.scaffolding.Langkah
    Blok.sweet_berry_bush.istirahat
    Blok.sweet_berry_bush.babras
    Blok.sweet_berry_bush.pilih
    Blok.sweet_berry_bush.Panggonan
    Blok.turtle_egg.istirahat
    Blok.turtle_egg.Crack
    Blok.turtle_egg.nyelehake
    botol.DrananBreath
    Gelembung.mudhun
    Gelembung.Downinside
    Gelembung.pop
    Gelembung.munggah
    Gelembung.Upinside
    ember.kosong_fish
    ember.kosong_lava
    ember.empt_water
    ember.fisi_fish
    ember.fisi_lava
    ember.fisi_water
    kamera.take_picture
    Cauldron.Adddyde
    Cauldron.cleanmor
    Cauldron.Dijupuk
    Cauldron.dyearmor
    Cauldron.njeblug
    Cauldron.PENGENANGAN
    Cauldron.Isi banyu
    Cauldron.TAKEPOTI
    Cauldron.Teawat
    Condit.Aktifake
    Condit.ambien
    Condit.serangan
    Condit.Mateni
    Condit.cekak
    Crossbow.loading.Tengah
    Crossbow.loading.Miwiti
    Crossbow.Quick_charge.pungkasan
    Crossbow.Quick_charge.Tengah
    Crossbow.Quick_charge.Miwiti
    Crossbow.moto
    Kerusakan.Fallbig
    Kerusakan.Fallmall
    Kerusakan.eri
    dig.kain
    dig.Suket
    dig.gravel
    dig.pasir
    dig.salju
    dig.Watu
    dig.Kayu
    elytra.loop
    tiba.Anvil
    tiba.kain
    tiba.endhog
    tiba.Suket
    tiba.gravel
    tiba.tangga
    tiba.pasir
    tiba.slime
    tiba.salju
    tiba.Watu
    tiba.Kayu
    geni.geni
    geni.iNGNite
    Firework.jeblugan
    Firework.gedhe_blast
    Firework.Bukak
    Firework.moto
    Firework.kembar
    .Pemain.serangan.nodamage
    game.Pemain.serangan.Kuwat
    game.Pemain.
    game.Pemain.babras
    kenek.Anvil
    kenek.kain
    kenek.Suket
    kenek.gravel
    kenek.tangga
    kenek.pasir
    kenek.slime
    kenek.salju
    kenek.Watu
    kenek.Kayu
    Item.buku.ndekek
    Item.Shield.Blok
    Item.Trident.kenek
    Item.Trident.hit_ground
    Item.Trident.Wangsul
    Item.Trident.riptide_1
    Item.Trident.riptide_2
    Item.Trident.riptide_3
    Item.Trident.uncalan
    Item.Trident.Thunder
    mlumpat.Anvil
    mlumpat.kain
    mlumpat.Suket
    mlumpat.gravel
    mlumpat.tangga
    mlumpat.Logam
    mlumpat.pasir
    mlumpat.slime
    mlumpat.salju
    mlumpat.Watu
    mlumpat.Kayu
    Tanah.Anvil
    Tanah.kain
    Tanah.Suket
    Tanah.gravel
    Tanah.tangga
    .pasir
    Tanah.slime
    Tanah.salju
    Tanah.Watu
    Tanah.Kayu
    leashknot.istirahat
    .Panggonan
    Cairan.lahar
    Cairan.lavapop
    Cairan.Banyu
    minecart.Dasar
    minecart.Ing njero
    mob.Armor_Stand.istirahat
    mob.Armor_Stand.kenek
    mob.Armor_Stand.Tanah
    mob.Armor_Stand.Panggonan
    mob.serangan
    mob.bat.Pati
    mob.bat.babras
    mob.bat.idle
    mob.bat.takeoff
    mob.Blaze.ambien
    mob.Blaze.ambegan
    mob.Blaze.Pati
    mob.Blaze.kenek
    mob.Blaze.moto
    mob.Kucing.mangan
    mob.Kucing.hiss
    mob.Kucing.kenek
    mob.Kucing.meong
    mob.Kucing.purr
    mob.Kucing.purreow
    mob.Kucing.Straymeow
    mob.pitik.
    mob.pitik.plop
    mob.pitik.ujar
    .pitik.Langkah
    mob.Sapi.babras
    mob.Sapi.Susu
    mob.Sapi.ujar
    mob.Sapi.Langkah
    mob.creeper.Pati
    mob.creeper.ujar
    mob.Dolphin.serangan
    mob.Dolphin.blowhole
    mob.Dolphin.Pati
    mob.Dolphin.mangan
    mob.Dolphin.babras
    mob.Dolphin.idle
    mob.Dolphin.idle_water
    mob.Dolphin.mlumpat
    mob.Dolphin.Splash
    mob.Dolphin.nglangi
    mob.klelep.Pati
    mob.klelep.Pati_Water
    mob.klelep.babras
    mob.klelep.Hurt_water
    mob.klelep.ujar
    mob.klelep.say_water
    mob.klelep.
    mob.Elderbuardian.kutukan
    mob.Elderbuardian.Pati
    .Elderbuardian.kenek
    mob.Elderbuardian.idle
    mob.enderdragon.Pati
    mob.enderdragon.flap
    mob.enderdragon.grumbulan
    mob.enderdragon.kenek
    mob.Endermen.
    mob.Endermen.kenek
    mob.Endermen.idle
    mob.Endermen.Portal
    mob.Endermen.Scream
    mob.Endermen.mandeng
    mob.endermite.kenek
    mob.endermite.mateni
    mob.endermite.ujar
    mob.endermite.Langkah
    mob.evocation_fangs.serangan
    mob.evocation_illager.ambien
    mob.evocation_illager.Cast_Spell
    mob.evocation_illager.Pati
    mob.evocation_illager.babras
    mob.evocation_illager.Siapke_attack
    mob.evocation_illager.Siapke_summon
    mob.evocation_illager.Siapke_wololo
    mob.Iwak.flop
    mob.Iwak.babras
    mob.Iwak.Langkah
    mob.ghast.tresno_scream
    mob.ghast.biaya
    mob.ghast.Pati
    mob.ghast.Fireball
    mob.ghast.moan
    mob.ghast.Scream
    mob.wali.ambien
    mob.wali.Attack_Loop
    mob.wali.
    mob.wali.flop
    mob.wali.
    mob.wali.land_death
    mob.wali.land_hit
    mob.wali.land_idle
    mob.jaran.nesu
    mob.jaran.Armor
    mob.jaran.ambegan
    mob.jaran.Pati
    mob..kuldi.nesu
    mob.jaran.kuldi.Pati
    mob.jaran.kuldi.kenek
    mob.jaran.kuldi.idle
    mob.jaran.mangan
    mob.jaran.gallop
    mob.jaran.kenek
    mob.jaran.idle
    mob.jaran.mlumpat
    mob.jaran.Tanah
    mob.jaran.Kulit
    mob.jaran.Skeleton.Pati
    mob.jaran.Skeleton.kenek
    mob.jaran.Skeleton.idle
    mob.jaran.alus
    mob.jaran.Kayu
    mob.jaran.Zombie.Pati
    mob.jaran.Zombie.kenek
    mob.jaran.Zombie.idle
    mob.husk.ambien
    mob.Husk.Pati
    mob.husk.babras
    mob.Husk.Langkah
    mob.ilusi_illager.ambien
    mob.Ironolem.Pati
    mob.Ironolem.kenek
    mob.Ironolem.ujar
    mob.Ironolem.uncalan
    mob.Ironolem.mlaku
    mob.llama.nesu
    .llama.Pati
    mob.llama.mangan
    mob.llama.
    mob.llama.idle
    mob.llama.muntah
    mob.llama.Langkah
    mob..Swag
    mob.Magmacube.amba
    mob.Magmacube.mlumpat
    mob.Magmacube.Cilik
    mob.Ocelot.Pati
    mob.Ocelot.idle
    mob.panda.cokot
    mob.panda.cant_breed
    mob.panda.Pati
    mob.panda.mangan
    mob.panda.babras
    mob.panda.idle
    mob.panda.idle.agresif
    mob.panda.idle.kuwatir
    mob.panda.Presteneze
    mob.panda.Sneeve
    mob.panda.Langkah
    mob.panda_baby.idle
    mob.Parrot.Pati
    mob.Parrot.mangan
    mob.Parrot.mabur
    mob.Parrot.babras
    mob.Parrot.idle
    mob.Parrot.Langkah
    mob.phantom.cokot
    mob.phantom.Pati
    mob.phantom.babras
    mob.phantom.idle
    mob.phantom.swoop
    mob.Babi.ngedongkrak
    mob.Babi.Pati
    mob.Babi.ujar
    mob.Babi.Langkah
    mob.Pillager.Pati
    mob.Pillager.babras
    mob.Pillager.idle
    mob.Polarbear.Pati
    mob.Polarbear.babras
    mob.Polarbear.idle
    mob.Polarbear.Langkah
    mob.Polarbear.PARNNGET
    mob.Polarbear_Baby.idle
    mob.terwelu.Pati
    mob.terwelu.hop
    mob.terwelu.babras
    mob.terwelu.idle
    mob..ambien
    mob.ravager.cokot
    mob.ravager.Pati
    mob..babras
    mob.ravager.roar
    mob.ravager.Langkah
    .ravager.
    mob.wedhus.ujar
    mob.wedhus.nyukur
    mob.wedhus.Langkah
    mob.shulker.
    mob.shulker.Bullet.kenek
    mob.shulker.Nutup
    mob.shulker.Nutup.babras
    mob.shulker.Pati
    mob.shulker.babras
    mob.shulker.mbukak
    mob.shulker.moto
    mob.shulker.Teleport
    mob.Silverfish.kenek
    mob.Silverfish.mateni
    mob.Silverfish.ujar
    mob.Silverfish.Langkah
    mob.Skeleton.Pati
    mob.Skeleton.babras
    mob.Skeleton.ujar
    mob.Skeleton.Langkah
    mob.slime.serangan
    mob.slime.amba
    mob.slime.Pati
    mob.slime.babras
    mob.slime.mlumpat
    mob.slime.Cilik
    mob.slime.squish
    .Snowgolem.
    mob.Snowgolem.babras
    mob.Snowgolem.moto
    mob.Spider.Pati
    mob.Spider.
    mob.Spider.Langkah
    mob.cumi.ambien
    mob..Pati
    mob.cumi.babras
    mob.Stray.ambien
    mob.Stray.Pati
    mob.Stray.babras
    mob.Stray.Langkah
    mob.kura-kura.ambien
    mob.kura-kura.Pati
    mob.kura-kura.babras
    mob.kura-kura.Langkah
    mob.kura-kura.nglangi
    mob.turtle_baby.lair
    mob.turtle_baby.Pati
    mob.turtle_baby.babras
    mob.turtle_baby.Langkah
    mob.vex.ambien
    mob.vex.biaya
    mob.vex.Pati
    mob.vex.babras
    mob.Villager.Pati
    mob.Villager.haggle
    mob.Villager.kenek
    mob.Villager.idle
    mob.Villager.ora
    mob.Villager.Ya
    mob.vindicator.Pati
    mob.vindicator.babras
    mob.vindicator.idle
    mob.penyihir.ambien
    mob.penyihir.
    mob.penyihir.Ngombe
    mob.penyihir.babras
    mob.penyihir.uncalan
    mob.Wither.ambien
    mob.Wither.break_block
    mob.Wither.Pati
    mob.Wither.babras
    mob.Wither.moto
    mob.Wither.SPAWAN
    mob.Wolf.kulit
    mob.Wolf.Pati
    mob.Wolf.grumbulan
    mob.Wolf.babras
    mob.Wolf.Panting
    .Wolf.goyangake
    mob.Wolf.Langkah
    mob.Wolf.whine
    mob.Zombie.diowahi_to_drowned
    mob.Zombie.Pati
    mob.Zombie.babras
    mob.Zombie.obat
    mob.Zombie.ujar
    mob.Zombie.Langkah
    mob.Zombie.unfek
    mob.Zombie.Kayu
    mob.Zombie.Woodbreak
    mob.zombie_villager.Pati
    mob.zombie_villager.babras
    mob.zombie_villager.ujar
    mob.Zombiepig.ZPig
    mob.Zombiepig.ZPIGANGRY
    mob.Zombiepig.zpigdeath
    mob.Zombiepig.zpighurt
    musik.game
    musik.game.kreatif
    musik.game.Credits
    .game.pungkasan
    musik.game.EndBoss
    musik.game.Nether
    musik.Menu
    cathetan.bass
    cathetan.bassattack
    cathetan.bd
    cathetan.clempung
    cathetan.kupluk
    cathetan.pling
    cathetan.snare
    Portal.Portal
    Portal.dolan
    Portal.micu
    RAID.sungu
    Random.anvil_break
    Random.anvil_land
    Random.anvil_use
    Random.gandhewo
    Random.Bowhit
    Random.istirahat
    Random.burp
    Random.Chestclosed
    Random.chestopen
    Random.klik
    Random.door_close
    Random.door_open
    Random.Ngombe
    Random.mangan
    Random.enderchestclosed
    Random.endercheshtopen
    Random.njeblug
    Random.fizz
    Random.sekring
    Random.gelas
    Random.babras
    Random.Tingkat
    Random.orb
    Random.pop
    Random.pop2
    Random.Potion.Brewed
    Random.sumelang
    Random.shiruckboxopen
    Random.Splash
    Random.nglangi
    Random.Roti Panggang
    Random.Totem
    Rekam.11
    Rekam.13
    Rekam.Blok
    Rekam.Kucing
    Rekam.Chirp
    Rekam.adoh
    Rekam.mall
    Rekam.Mellohi
    Rekam.Stal
    Rekam.strad
    Rekam.ngenteni
    Rekam.Ward
    Langkah.Anvil
    Langkah.kain
    Langkah.Suket
    Langkah.gravel
    Langkah.tangga
    Langkah.pasir
    Langkah.slime
    Langkah.salju
    Langkah.Watu
    Langkah.Kayu
    Tile..Ing
    Tile.piston.metu
    ui.Cartography_Table.take_result
    ui.LOOM.take_result
    ui.stonecutter.take_result
    Gunakake.Anvil
    Gunakake.kain
    Gunakake.Suket
    Gunakake.gravel
    Gunakake.tangga
    Gunakake.pasir
    Gunakake.slime
    Gunakake.salju
    Gunakake.Watu
    Gunakake.Kayu
    vr.stutterur

    Reload []

    Reloads Kabeh Fungsi File Saka Kabeh Paket Prilaku.

    / reload

    repotew []

    Ngganti barang persediaan.

    / Chepectitem [jumlah: INT] [INT] / Ganti: Int] [Data: Int]

    Siji-sijine slotty sing bener kanggo yaiku slot.wadhah . Bener Blok wadhah yaiku dada, tungku, dispenser, droppers, hoppers, lan brewing.

    Slotty sing bener kanggo senar yaiku:
    slot.gegaman.Mainhand (ngganti item persediaan sing digunakake kanggo pamuter / nyekeli.)
    slot.gegaman.Offhand
    slot.Hotbar (ngganti item persediaan pamuter sing ditampilake ing hotbar.)
    slot.Inventori
    slot.Armor.sirah
    .Armor.dada
    slot.Armor.kaki
    slot.Armor.Kaki
    slot.EnderChest
    slot.pelana
    slot.Armor (Armor Jaran)
    slot.dada (dada digawa dening kuldi utawa mule)

    Parameter slotid yaiku basis. Contone, 36 slot inventaris pamuter digawe 0 nganti 35.

    ujar []

    Ujar soko kanggo kabeh pemain.

    Deleng uga / nyritakake kanggo ngatasi pamuter khusus.

    scoreboard []

    Track lan tampilan skor kanggo macem-macem tujuan.

    / Objektif Scoreboard Tambah Dummy [Distrame: String] / Objektif Scoreboard sing dicopot / Scoreboard List / Scoreboard Objektif SetelBOARD [Tujuan: String] [Ascending | Objektif Plancongan SetelBOARD SETDISPLAY BELOGNE [Target] Pamuter / Pendhungan Scoreboard [Target: String] pemain kanthi acak < max: int>/ Pemain Scoreboard / Operasi Pemain Scoreboard

    SetmaxPlayers []

    Nyetel nomer maksimal pemain kanggo sesi game saiki. Jumlah pemain maksimal kanggo 30.

    / setmaxplayers

    Setlock []

    Ngganti blok siji ing posisi sing diwenehake.

    / pesawat [Tiledata: Int] [Oldblockhandling]

    Ngganti blok miturut nilai-nilai ing ngisor iki saka Oldblockhandling:

    • Numpes – ngrusak blok asli kaya yen ditindakake dening pamuter, sadurunge masang blok anyar
    • Terus – Mung ngganti blok udara kanthi blok anyar
    • ngganti – Ngganti tanpa blok blok lawas. Ora ngeculake blok utawa konten. Iki minangka standar

    Deleng uga / Klone lan / isi printah.

    SetworldSpawn []

    Nyetel Donya

    / setworldspawn [Spawn: X y z]

    Nyetel titik sing ditetepake jagad kanggo posisi sing diwenehake. Yen posisi ora diwenehake, mula gagal ing posisi sing diwenehake. Sawise sukses nyetel titik spawn, kompas saiki nuduhake titik iki.

    SpawnPoint []

    / SpawnPoint [Player: Target] [Spawnapos: x y z]

    Nyetel titik spawn pamuter menyang posisi sing diwenehake. Yen ora diwenehi standar kanggo pamuter saiki lan posisi saiki. Ora mengaruhi kompas kasebut.

    SPREDPLAYERS []

    Entitas Teleports menyang lokasi acak ing radius

    / nyebarplayplay

    StopSound []

    Mungkasi swara sing lagi muter.

    / stopsound [Swara: senar]

    Sebut []

    Nggawe entitas ing posisi sing diwenehake.

    / Sunding

    Spawns sing jenenge entitas ing posisi sing diwenehake. Aku.e. / simbok jamurgcow ~ ~ ~ . Elinga posisi kasebut kudu ditemtokake. Ndeleng / mateni kanggo mbusak entitas.

    Tag []

    Ngatur tag disimpen ing entitas.

    / Tag Tambah | Mbusak / Dhaptar tag

    Owah-owahan atribut saka entitas kanggo entuk efek adat. Bisa digunakake kanggo nambah kabisan utawa mbusak watesan sing dirancang saka wong liya.

    nyritakake [ ]

    Ngirim pesen pribadi kanggo siji utawa luwih pemain.

    Mung pamuter (s) mung bakal nampa pesen kasebut. Prentah kasebut bisa disingkat kaya msg utawa / w. Deleng uga / ujar yen pesen kanggo kabeh wong.

    DRYNRAW []

    Ngirim pesen json kanggo pemain

    / telanjang

    Digunakake kanggo ngirim pesen menyang pamuter kanthi efek font sing warni.

    Tesfor []

    Tes kanggo anane entitas

    / tesfor

    Yen digunakake karo target target sing nemtokake koordinat, bisa digunakake minangka sensor gerakan.

    TesforBlock []

    Tes apa blok ing lokasi sing diwenehake

    / tesforblock [dataValue: int]

    Priksa apa posisi sing diwenehake nduweni blok sing diwenehake. Lapuran maneh liwat teks ing jendela obrolan.

    Tesforklocks []

    / tesforblocks [mode]

    Bantahan sing diwiwiti lan pungkasan nemtokake wilayah sumber sing cocog karo wilayah sing padha ukurane diwiwiti . Nilai legal kanggo mode yaiku:

    • Kabeh – Saben blok kudu cocog dadi bagian saka total match. Iki minangka standar.
    • Masked – Blok udara ing wilayah sumber ora digatekake ing tujuan kasebut.

    . Wilayah kanggo cocog karo Mungkin, nanging ora pati gedhe.

    TickingArea []

    Nambah wilayah sing nganyari tanpa pemain. Bisa dadi maksimal 8 ing jagad. Wilayah maksimal sing bisa ditindakake yaiku 8×8 chunks.

    / Tandha Tambah [Jeneng: Senar] / Tombol Tambah Cithakan Cithakan / Tombol]

    Wektu []

    Pangowahan utawa pitakon wektu game ing donya.

    / Wektu Tambah / Wektu / Wektu Setting / Set wektu / Set Time

    Dina sing padha karo Minecraft 24000 kutu, udakara 20 menit ing wektu nyata. Dina diwiwiti ing 1000, lan wengi diwiwiti ing 13000. Nalika pitakon dina nuduhake kabeh dina, awan nuduhake game dina saiki, lan Gameime nuduhake jumlah gametip wiwit saiki game saiki diwiwiti.

    Judhul []

    Tampilake pesen menyang piranti Pemain ing ndhuwur pamuter.

    / Judhul

    Ora katon ing obrolan. Efek khusus padha karo judhul film.

    JudulAraw []

    Nampilake judhul layar nganggo pesen Json.

    / Judhul Judulraw | Subtitle | ActionBar

    Ora katon ing obrolan. Efek khusus padha karo judhul film kanthi efek font sing warni.

    ToggledownFall []

    Diganti apa ana kejiret utawa ora.

    / togelledown

    Yen udan utawa mbuwang, bakal mandheg nglakoni, lan kosok balene.

    Tp []

    Teleports entitas menyang koordinat sing diwenehake.

    / tp / tp [y-rot: Int] [X-Rot: INT] / TP / TP [Y-Rot: Int] [X-Rot: Int]

    Teleports salah sawijining pamuter, utawa pamuter korban sing diwenehake menyang tujuan sing ditemtokake. Kajaba iku muter pamuter. Prentah iki duwe efek samping sing narik kawigaten kanggo nampilake koordinat target, supaya nindakake / tp ~ ~ ~ ~ Apa sejatine bakal nyritakake koordinat saiki pamuter. Prentah kasebut uga bisa diajukake minangka / Teleport.

    VideoStream []

    Nyoba nyambung menyang server WebSocket kanggo ngirim stream video.

    / Videostream

    Videostreamaction []

    Nindakake tumindak sing gegandhengan karo para videstream.

    / Videostreamaction Ora Ana | Nutup

    Cuaca []

    Nyetel cuaca saiki kanggo durasi sing diwenehake.

    / Cuaca L [Duration: int]

    Nyetel jinis cuaca kanggo jelas, udan utawa gludhug. Udan dadi salju ing biome kadhemen. Duration, yen ora disetel, acak ing antarane 6000 lan 13000 Gameets.

    WorldBuilder []

    Togol World Builder Staus saka panelpon.

    / Dunia

    Ngidini pilihan individu kanggo milih kemampuan pamuter dhewe kanggo nyelehake blok. Printah iki mbutuhake fitur edisi pendhidhikan.

    WSSSserver []

    Sambung menyang server automasi (panggunaan pangembang mung).

    / wsserver

    Panggunaan sing ora dingerteni, dilaporake digunakake dening pangembang mung. Sambung menyang server Websket kanthi nggunakake protokol sing ora dingerteni.

    xp []

    Nambah pengalaman menyang pamuter target.

    / xp / xp l

    Ing variasi pisanan nambahake jumlah pengalaman menyang pamuter sing diangkah. Yen pamuter nambahi sawise jumlah, mula nambah tingkat pengalaman.

    Prentah Blok Prentah favoritku

    Lisensi

    Panda_creeper12

    Dening panda_creeper12 Tindakake

    Cara nggawe rong lawang wesi mbukak ing wektu sing padha

    Cara ndownload peta Minecraft

    Tips kanggo nggawe omah modern ing Minecraft: Eksternal

    Iblis iki bakal dakkandhani kabeh printah blok Minecraft Minecraft.

    Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

    Langkah 1: Blok Command

    Ok iki diwenehi. Pisanan entuk blok printah: / Menehi Minecraft: Command_Block

    Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

    Langkah 2: Komando Judul

    Ok iki tenan kelangan

    Printah judhul nampilake teks ing layar kaya sing ditampilake ing gambar.

    Printah judhul duwe macem-macem variasi supaya aku bakal njupuk sampeyan kanthi siji.

    Pertama dhasar dhasar: Judhul @A Judhul Iki dhasar kasebut bakal nampilake teks ing kuotasi kanthi warna putih, lan font dhasar Minecraft.

    Saiki kita bakal nambah warna: Judhul @A Judhul iki bakal nampilake teks kasebut ing kuotasi kanthi warna abang, lan font dhasar.

    Saiki kita bisa nambah wani utawa miring utawa loro: Judhul @A Judhul Iki bakal nampilake teks kasebut ing kuotasi kanthi warna abang, lan wani. Sampeyan bisa uga ngganti tembung “wani” kanthi miring, utawa mung nambah ,Miring: bener tengen sadurunge krenjang terakhir, supaya bisa kandel, lan miring.

    Dadi sing mbungkus printah judhul.

    Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

    Perintah sing mateni wiwit baris printah penyiksa>)

    Mateni @a mateni saben pemain

    mateni @r mateni pamuter acak

    mateni @p mateni pamuter sing paling cedhak

    Mateni @e mateni kabeh entitas

    Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

    Langkah 4: Sebut Komando

    .

    sumur buta

    summoni villagergolem

    summoni enderdragon

    Jaran kasebut rada rampung, mula aku nyaranake ndeleng video YouTube.

    Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

    Langkah 5: Printah sing jelas

    Printah sing jelas bakal mbusak sampeyan utawa pemain liyane kanggo kabeh persediaan.

    Cetha @p Mbusak persediaan Pemain lemari

    Clear @r Nggawe persediaan Pemain Random

    Cetha @a Mbusak saben persediaan Pemain

    Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

    Langkah 6: Apa kabeh wong

    OK yaiku printah blok Minecraft Minecraft favoritku! Mangga Fav, Lengganan, lan Dakkandhani prentah favorit sampeyan ing komentar kasebut!

    Tambah Tip Takon Pitakonan Komentar Download

    Dadi sing pertama kanggo nuduhake

    Apa sampeyan nggawe proyek iki? Nuduhake Karo Kita!